eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.4هزار دنبال‌کننده
24.6هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
🌷🍃آخرین جمعه فصل 🌷🍃تابستان تون مبارک 🌸🍃ان شاء الله 🌸🍃جمعه تون پراز 🌺🍃خوشبختي 🌼🍃وآکنده ازشادی های بی پایان 🌼🍃الهی بهترین آدینه رو 🌷🍃درکنار خانواده و 🌷🍃دوستان سپری کنید
🌸🌸کوکو_پیازچه پیازچه راپاک کرده ومیشوریم وباقیچی آشپزخونه خرد می کنیم بهش نمک وفلفل وکمی ادویه ویک قاشق آرد گندم وتخم مرغ میزنیم ومخلوط میکنیم ودر روغن داغ دوطرف کوکو را سرخ میکنیم 😋😋 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
✨ #ترفند_آشپزی😋😇 برای اینکه ژله سفت،شفاف و خوش رنگ بشه چیکار کنیم؟ 🌀 بجای ۱لیوان ابجوش و ۱لیوان اب سرد، با ۲لیوان ابجوش ژله رو درست کنید 🌀 ۳قاشق شکر به پودر ژله اضافه کنید •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. من خودم مزه سوسیس و بیشتر از سوجوک دوس دارم 😋ولی جالب بود روغن نریخت چون خودش خیلی روغن پس میده یادمون باشه سوجوک گرفتیم بدون روغن سرخ کنیم مثل بیکن صبحانه اونم روغن نمیخاد •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
میلک شیک وانیلی😍😍 ✍موادلازم: شیر: نصف لیوان بستنی وانیلی: نصف لیوان یخ: نصف لیوان اسانس وانیل: 1قاشق چایخوری خامه: 2قاشق غذاخوری عسل: به میزان دلخواه فندق: به میزان لازم شکلات (تخته ای): به میزان لازم 🍜طرز تهیه : ابتدا یخ را خرد کرده و به همراه شیر و اسانس وانیل خوب میکس کنید تا حالت یخمال و پودری بگیرند. بستنی وانیلی و خامه را مخلوط کرده و خوب یکنواخت کنید و در صورت تمایل کمی با همزن بزنید تا حالت نیمه جامد و کشدار پیدا کنند. بستنی را به مواد اضافه کرده و آن را داخل ظرف مناسب بریزید. مقداری فندق بو داده شده را خرد کنید و به همراه شکلات تخته ای رنده شده روی میلک شیک ریخته و آن را برای سرو آماده کنید. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رل بادمجون اوووووم چقد خوشمزست😋 😋😋 اگه شما هم به این غذا علاقه داری واسه همه کدبانوها بفرست یاد بگیرن😍 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#بستنى_انبه_خونگى 😋 انبه ٢عدد پوست گرفته خرد شده شير عسل ١قوطى پودر هل ١/٤ق چ خامه صبحانه ١٥٠ ملى ليتر(كمتر از يك پاكت) پسته نيمكوب ١٠٠ گرم داخل غذا ساز يا بلندر انبه،شير 🔸عسل و هل را مخلوط كنيد تا يكدست بشه داخل يك ظرف خامه را با همزن برقى هم بزنيد كه كمى فرم بگيره و مخلوط انبه را ارام ارام بهش اضافه كنيد،دورانى هم بزنيد(فولد كردن) سپس پسته هم اضافه كنيد و داخل هر ظرف يا قالب دلخواه ريخته داخل فريزر بزاريد براى ٤ ساعت و بعد با پسته تزيين كنيد •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#كتلت_سويا 🍘 😋 🔸دو ليوان سوياى ريز رو با آب ولرم خيس كنيد و بزاريد حداقل دو ساعت خيس بخوره. سويا رو داخل يك تورى بريزيد و آبش رو بگيريد بطورى كه كاملأ خشك شه و هيچ آبي نداشته باشه. يك عدد پياز بزرگ و دو عدد سيب زمينى متوسط رو رنده كنيد و آبش رو خوب بگيريد. همه مواد بايد كاملأ خشك و بي آب باشه. اين كتلت نسبت به كتلت گوشت تخم مرغ بيشترى نياز داره چون سويا چسبندگى گوشت رو نداره . ٤عدد تخم مرغ داخل مواد بشكنيد. يك قاشق غذاخورى سر صاف پودر سير،نمك و فلفل و زردچوبه به موادتون اضافه كنيد. دو قاشق غذا خورى جعفرى و گشنيز خرد شده اضافه كنيد. مواد رو خوب ورز بديد و در تابه سرخ كنيد •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#شله_مشهدی🍜 😋 گوشت فیله گوسفندی ۷۰۰ گرم بلغور گندم ۱ لیوان نخود ۱/۲ لیوان لوبیا چیتی ۱/۲ لیوان عدس ۱/۲ لیوان ماش۱/۲ لیوان برنج نیمه ۱/۴ لیوان لوبیا سفید و قرمز هر دو باهم ۱/۲ لیوان فلفل و زردچوبه و دارچین و جوز هندی هر کدوم ۱ ق چ نمک بسته به ذائقه 🔸گوشت رو با دو تا پیاز و زردچوبه و فلفل میزاریم بپزه گندم و برنج و ماش و عدس رو باهم میزاریم بپزه نخود و لوبیا ها رو هم با هم میپزیم بعدِ پخت همه رو مخلوط میکنیم بدون گوشت و با گوشتکوب برقی حسابی میکس میکنیم بعد گوشت رو جدا با گوشتکوب معمولی میکوبیم و اضافه میکنیم و دوباره میزاریم روی حرارت ملایم و مرتب هر چند دقیقه یکبار با قاشق چوبی هم میزنیم تا کشدار بشه نیم ساعت آخر جوز هندی رو رنده میکنیم و نمک اضافه میکنیم و دم میزاریم. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#کتلت_لاهیجانی 🍘 😋 یک کیلو سویا یک کیلو و نیم سیب زمینی پخته سه تا نون بربری 12 تا گردو 20 شاخه جعفری 5 ق غ پودر سخاری 3 ق غ ادویه کاری 1 ق غ فلفل قرمز 1 ق غ پودر سیر 1 ق غ سرخالی گرد لیمو امانی نمک 2 ق غ پودر آویشن نصف ق غ 🔸سویا رو خیس کردم ونون بربری رو هم خیس کردم و آبشونو با دست خوب کشیدم و با سیبزمینی پخته و گردو و جعفری و ادویه جات ریختم توی سبزی خرد کن یا از چرخ گوشت رو کنین بعد شکل کتلت کردم و غلتوندم توی پودر سخاری و سرخ کردم توی روغن. با این مقدار 100 تا کتلت میشه درست کرد •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
در این لحظات زیبا و نورانی صبح، آرزو میڪنم مهر، برڪت، عشق، محبت، سلامتے و شادے همنشین دوستان وعزیزانم باشد. #سلام ، صبحتون بخیر وسرشار از مهر ویاد خدا 🌸
#حلوا_نوتلا 😋 یک پیمانه آرد سبوس دار پودر قند یک ق غ پر روغن و کره دو ق غ از هر کدوم نوتلا یک ق غ شکلات تخته ای تلخ یک ق غ 🔸آرد رو تفت می دهیم مخلوط روغن و کره رو بعد از اینکه رنگ آرد برگشت بهش اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم .بعد شعله رو خاموش می کنیم و پودر قند رو بهش اضافه می کنیم در این حالت یه خمیر سفت باید داشته باشیم اگه خیلی سفت بود کمی روغن و اگر شل بود کمی آرد تفت داده شده بهش اضافه می کنیم در آخر هم نوتلا و شکلات دارک بن ماری شده رو بهش اضافه می کنیم و در قالب های سیلیکونی یا بشقاب می ریزیم و می زاریم توی فریزر به مدت یک ساعت تا ببنده .اگه توی بشقاب ریختیم می تونیم بصورت لوز برش بزنیم. این حلوا رو می تونید با نوتلا خالی درست کنید که رنگش روشن تر میشه .یا با شکلات تنها •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#کتلت_مرغ 🍘 😋 🔸نصف سینه ی مرغ رو چرخ کردم سه عدد سیب زمینی متوسط رو به درشت رو پوست گرفتم و رنده کردم + یک پیاز متوسط و بعدش ابش رو کشیدم و به مرغ اضافه کردم سه حبه سیر هم اضافه کردم ( من چون با غذا ساز درست کردم یه دور همه رو با هم با دستگاه زدم سیب زمینی ها بیشتر چرخ شد اگر دستگاه ندارید همون رنده کافیه ) بعد توی ظرف ریختم نمک و زردچوبه و کمی شنبلیله خشک و سبزی خشک معطر زدم + یه تخم مرغ (برای مواد من یه دونه کافی بود) بعد خوب مخلوط کردم و تابه رو با روغن گذاشتم داغ شد دستم رو کمی با اب مرطوب کردم و کتلت هارو حالت دادم و یه سوارخ وسطش زدم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#کوکوی_بادمجان_کبابی 🍆 😋 🔸ابتدا روی گاز بادمجان ها رو کبابی کنید باید کامل پوست بادمجون بسوزه و بادمجون نرم بشه حدود ده دقیقه طول می کشه بعد که بادمجون ها از حرارت افتاد و تا هنوز گرمه پوست رو جدا کنید می تونید بعد بادمجون رو با ساطور یا چاقوی بزرگ روی تخته ساطوری کنید تا کاملا له بشه بعد تخم مرغ رو با چنگال خوب بزنید تا یکدست بشه بعد بهش سیر و نمک اضافه کنید بعد بادمجان رو اضافه کنید و هم بزنید بعد هم آرد سوخاری و پنیر پیتزا رو اضافه کنید تا حدی آرد سوخاری بزنید که کاملا سفت بشه و شل نباشه بعد روغن رو داغ کنید و از مایه کوکو یک قاشق داخل تابه بریزید من کمی سبزیجات خورد شده هم روش ریختم وقتی یک ظرف سرخ شد برگرودنین و ظرف دیگه رو سرخ کنید •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#ترشی_مخلوط 😋 1 عدد گل کلم، 1 کیلو هویج، 1 کیلو خیار، 200 گرم موسیر، 200 گرم لوبیا سبز، 1 عدد کلم برگ، 1 بسته تمبر هندی، 1 سبزی ترشی 1 فلفل دلمه ای، 0.5 کیلو سیر، 1 کیلو بادمجان، 2 شاخه کرفس ادویه ترشی به مقدار لازم نمک به مقدار لازم ، سرکه به مقدار لازم 🔸همه مواد را بشویید و وقتی آبشان کاملاٌ رفت ، خرد کنید. سیر و فلفل دلمه را چرخ کنید. موسیر را 12 ساعت خیس کنید، سپس بگذارید خشک شود. بادمجان ریز ترشی را با سرکه بجوشانید، سپس آبکش کنید تا آبش خوب برود. آنگاه خرد کنید . تمبر را در سرکه حل واز صافی رد کنید . همه مواد را باید بگذارید کاملا آبشان برود . در ظروف ترجیحاٌ شیشه ای مواد را لایه لایه همراه با نمک وادویه بریزید و از سرکه پر کنید •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#سيب_زميني_پنير 😋 🔸برای شروع سیب زمینی هاروچیبسی خردکنید وچندساعت تواب سرد بزارین بعد داخل روغن فراوان باکمی نمک حسابی سرخ کنید(یا اینکه خودتون رو راحت کنید ازچیبس اماده استفاده کنید) 🔸بعد داخل ظرف مورد نظر یه لایه سیب زمینی بریزین بعدکمی سس کچاب،خردل،مایونز هرکدوم که دوست داشتین،بعدکمی هم ورقه های ژامبون خردشده به جاش مرغ هم میشه ریخت وبعد کمی هم پنیر ،چندلایه تکرار کنیدبعدبزارین توفر یا ماکرو تاپنیراب بشه وگریل بشه •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#پاپریکا_خونگی 🌶 😋 🔸فلفل دلمه ۲ کیلو در رنگ های قرمز. زرد .نارنجی. بهتره رنگ قرمزش بیشتر باشه ابتدا فلفل هارو شسته بعد نگینی خرد میکنیم داخل ی سینی بزرگ پهنشون میکنیم و میزاریم روی شعله وسط گاز و شعله پخش کن گذاشته و حرارت رو کم میکنیم هر چند ساعت یکبار هم زیر و روشون میکنیم تا کاملا خشک بشن (اگه فصل سرما باشه خشک کردنشون روی بخاری یا شوفاژ راحت تره ) بعد از اینکه کامل خشک شد اونارو اسیاب میکنیم و داخل ی ظرف در دار میریزیم و برای غذاهایی مثل ماکارانی .لوبیا پلو .مرغ.جوجه کباب . استفاده میکنیم طعم و عطر پاپریکا بسیار عااالیه امیدوارم درست کنید و لذت ببرید •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#حلوا_کاکائویی •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#شامی_پوک 🍘 😋 گوشت بدون استخوان 500 گرم لپه 500 گرم تخم مرغ 5 عدد زعفران دم کرده 1 ق س پیاز متوسط 1عدد نمک دریا و فلفل به میزان لازم 🔸لپه پاک کرده و شسته شده را با کمی نمک دریا و مقداری آب می پزیم. بطوریکه بعد از پخته شدن آب نداشته باشد بعد در صافی ریخته تا آب آن کاملاً خارج شود. گوشت چرخ نشده و پیاز خرد شده را روی حرارت قرار می دهیم تا آب گوشت کشیده شده و پیاز نرم شود. سپس لپه را به آن ها اضافه می کنیم و مقداری تفت می دهیم. کل مواد را داخل چرخ گوشت ریخته و چرخ می کنیم. تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته کمی بهم می زنیم. زعفران را اضافه می کنیم. سپس گوشت و پیاز و لپه چرخ شده را به تخم مرغ اضافه نموده و به مقدار لازم نمک دریا و فلفل می ریزیم. تمام مواد را خوب مخلوط کرده و ورز می دهیم تا حالت چسبندگی پیدا کند. سپس در ظرفی روغن ریخته روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود و از مایه گلوله ای به اندازه یک نارنگی برمی داریم در دست گرد و نازک می کنیم وسط آن را با انگشت یک سوراخ کوچک می نماییم و دو طرف شامی ها را در روغن سرخ می کنیم. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#مهلبیه_شکلاتی 🍫 😋 🔸۲ ل شیر و ۲ ق غ نشاسته ذرت و ۶ ق غ پودرکاکائو و ۶ ق غ سر پر شکر رو بریزید تو قابلمه روی گاز هم بزنید تا غلیظ بشه بعد از رو شعله برداشته بهش ۱۰۰ گرم خامه صبحانه اضافه کنید ته ظرفتون پتی بور خرد شده ریخته و مابقی ظرفتون رو از مواد مهلبیه پر کنید و روش با کاکائو رنده شده تزیین کنید •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
ای عزیز دل من بر تو سلام🍃🌷 سبزی ناب چمن برتوسلام صبح زیبای خزان آمده است چشم آهوی ختن بر تو سلام سلام دوستان مهربانم صبح یکشنبه تون بخیر دلتون شاد🍃🌷
#مارمالاد_هلو 😋 هلو ۵۰۰ گرم شکر ٣لیوان اسانس وانیل چند قطره آبلیمو ١/٤ قاشق چایخوری آب ٣لیوان زعفران(دلبخواهى) . 🔸هلوها را با پوست داخل آب جوش بریزید و پس از ۵ دقیقه با آب سرد آبکشی کنید سپس پوست هلوها را به راحتی جدا کنید ، هسته هلوها را دربیاورید.هلوها را خرد کنید و داخل قابلمه بریزید و آبلیمو و شکر و آب را اضافه کنید سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید مربا حدود ۱ ساعت بپزد ( دقت کنید که در این مدت مربا باید ریز بجوشد و از جوش نیفتد ) ، در پایان پخت اسانس وانیل و زعفران را اضافه کنید.قابلمه را از روی حرارت بردارید و پس از اینکه سرد شد با میکسر مربا را میکس کنید ( میکس شده مربای هلو همان مارمالاد هلو است ) ، سپس داخل شیشه تمیزی بریزید و در یخچال قرار دهید تا سرد شود. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
😋 1 پ ماست چکیده شیرین 1 پ آب ولرم 2 سفیده تخم مرغ 1 زرده تخم مرغ 100 گرم کره 1/2 پ روغن مایع 1 ق چ خمیر مایه فوری 2 ق چ شکر 1 ق چ نمک 4ونيم پ آرد خشخاش مقداري •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#نان_ماستی 😋 1 پ ماست چکیده شیرین 1 پ آب ولرم 2 سفیده تخم مرغ 1 زرده تخم مرغ 100 گرم کره 1/2 پ رو
😍😋 🔸خمیر مایه، شکر و آب ولرم رو رو مخلوط کنین و روشو بپوشونین و 5 دقیقه صبر کنید، سپس سفیده ها، زرده، کره، ماست چکیده، روغن مایع و نمک رو اضافه کنین و مخلوط کنین، آرد رو کم کم اضافه کنین و ورز بدین تا خمیر نرمی بشه، روشو با دستمال نم بپوشونین و بزارین تا بیاد.خمیر رو به توپهای به اندازه نارنگی تقسیم کنین و هرکدومو به اندازه 15 سانتیمتر دراز کنین، بعد دور خودش بچرخونین و شکل گل بدین و روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین، بچینین و روشون زرده تخم مرغ بمالین و خشخاش بپاشین و در فر گرم شده 175 درجه بپزین تا سرخ شن •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#کوکو_مرغ 😋😋😋 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#کوکو_مرغ 😋😋😋 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
مواد لازم فیله مرغ:5عدد(میتونید سینه مرغ رو جایگزین کنید) سیب زمینی متوسط:2عدد پیاز متوسط:2عدد تخم مرغ درشت:4عدد فلفل دلمه خرد شده:1/3لیوان پنیر پیتزا:نصف لیوان نمک و ادویجات:فلفل سیاه،زردچوبه،کاری،زنجبیل،دارچین:به مقدار لازم طرز تهیه ابتدا فیله ها رو آبپز کنید. سیب زمینی رو نگینی خرد کرده و سرخ کنید. پیاز ها رو خرد کرده و سرخ کنید. فیله های آبپز شده را خرد یا ریش ریش کنید و پیاز و سیب زمینی و فلفل دلمه و پنیر پیتزا رو داخل کاسه بزرگ بریزید و مخلوط کنید. داخل کاسه جدا تخم مرغ را شکسته و نمک و ادویجات رو بهش اضافه کرده و هم بزنید، سپس به موادمون اضافه کرده و مخلوط کنید. داخل تابه روغن بریزید و بزارید گرم بشه، مواد کوکو رو داخلش ریخته و حرارت رو کم کنید و در تابه رو بزارید، یکطرف که سرخ شد برگردونید تا سمت دیگش بپزه(دیگه احتیاجی نیست در تابه رو بزارید) این کوکو خیلی خوشمزست حتما امتحانش کنید و نوش جان کنید. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
آرد به ميزان لازم زرده تخم مرغ 2عدد کره 1/2پیمانه شیر 1/2 پيمانه پودر قند يك قاشق غذاخوري بكينگ پودر يك قاشق مربا خوري هل 1/2 قاشق غذاخوري مواد داخل قطاب : گردو 100گرم پودرقند 100گرم هل يك قاشق سوپ خوري •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#قطاب آرد به ميزان لازم زرده تخم مرغ 2عدد کره 1/2پیمانه شیر 1/2 پيمانه پودر قند يك قاشق غذاخوري
طرزتهيه کره و زرده باهمزن ميزنيم تا كرم رنگ شود سپس پودر قند را اضافه كرده وباهمزن ميزنيم بعد هل و شیر رااضافه كرده و هم ميزنيم مرحله بعد بكينگ پودر را با آرد اضافه كرده وسه بارالك ميكنيم كم كم آرد به مواد اضافه ميكنيم تا جايي كه خمیر به دست نچسبد خمير به مدت يك ساعت استراحت ميدیم مواد داخل قطاب ( گردو رو آسياب ميكنيم نبايد زياد پودر شود بعد پودر قند هل رواضافه ميكنيم ) خمیر را گرد قالب ميزنيم مواد داخلش ميريزيم داخل سيني روی كاغذروغني ميزاريم درجه 180زمان 20دقیقه تا جايي كه خمير طلايي شود. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#میگو_پلو 🍛 😋 🔸اول از همه میگو ها رو با زعفران، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، ادویه ماهی، و پودر سیر مزه دار کردم به مدت ۱ ساعت بهش استراحت دادم. سپس توی یه تابه ۱ عدد پیاز درشت رو تفت دادم خوب که طلایی شد و کرانچی مانند شد بهش ۲ ق غ خ زعفران دم شده زدم و یکدست که شد زیرشو خاموش کردم توی یه تابه دیگه مقداری روغن ریختم ‌و میگو های مزه دار شده رو ریختم و خوب تفت دادم و دوباره بهش زعفران زدم و خوب سرخ که شدن با پیاز های سرخ شده مخلوط کردم و بهش زرشک اضافه کرده و یه تفت خیلی کم که خورد زیرشو خاموش کردم. سپس برنج آبکش شده رو دم کردم و بعد از دم گرفتن توی دیس ریختم و روشو از مواد حاظر شده و برنج زعفرانی و جعفری خورد شده ریختم و سرو شد. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#ترشی_پیاز_قرمز 😋 🔸یک کیلو پیاز بنفش ریز رو پوست کنده و شسته و کاملا خشک میکنیم(اصلا نباید آب داشته باشن چون باعث میشه ترشی کپک بزنه) و بعد پیازها رو به همراه دو سه حبه سیر و یک عدد چغندر( لبوی خام)خورد شده داخل شیشه ریخته و روی اونها مقدار کافی سرکه سفید و بسته به مقدار پیازها نمک میریزیم و در شیشه رو کاملا کیپ میکنیم و به مدت تقریبا یک ماه در یک مکان تاریک و خنک نگهداری میکنیم و بعد به یخچال منتقل میکنیم چون اگه بیرون یخچال باشه به مرور رنگش میپره •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food