eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.5هزار دنبال‌کننده
24.6هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
😋 1 پ ماست چکیده شیرین 1 پ آب ولرم 2 سفیده تخم مرغ 1 زرده تخم مرغ 100 گرم کره 1/2 پ روغن مایع 1 ق چ خمیر مایه فوری 2 ق چ شکر 1 ق چ نمک 4ونيم پ آرد خشخاش مقداري •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#نان_ماستی 😋 1 پ ماست چکیده شیرین 1 پ آب ولرم 2 سفیده تخم مرغ 1 زرده تخم مرغ 100 گرم کره 1/2 پ رو
😍😋 🔸خمیر مایه، شکر و آب ولرم رو رو مخلوط کنین و روشو بپوشونین و 5 دقیقه صبر کنید، سپس سفیده ها، زرده، کره، ماست چکیده، روغن مایع و نمک رو اضافه کنین و مخلوط کنین، آرد رو کم کم اضافه کنین و ورز بدین تا خمیر نرمی بشه، روشو با دستمال نم بپوشونین و بزارین تا بیاد.خمیر رو به توپهای به اندازه نارنگی تقسیم کنین و هرکدومو به اندازه 15 سانتیمتر دراز کنین، بعد دور خودش بچرخونین و شکل گل بدین و روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین، بچینین و روشون زرده تخم مرغ بمالین و خشخاش بپاشین و در فر گرم شده 175 درجه بپزین تا سرخ شن •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#کوکو_مرغ 😋😋😋 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#کوکو_مرغ 😋😋😋 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
مواد لازم فیله مرغ:5عدد(میتونید سینه مرغ رو جایگزین کنید) سیب زمینی متوسط:2عدد پیاز متوسط:2عدد تخم مرغ درشت:4عدد فلفل دلمه خرد شده:1/3لیوان پنیر پیتزا:نصف لیوان نمک و ادویجات:فلفل سیاه،زردچوبه،کاری،زنجبیل،دارچین:به مقدار لازم طرز تهیه ابتدا فیله ها رو آبپز کنید. سیب زمینی رو نگینی خرد کرده و سرخ کنید. پیاز ها رو خرد کرده و سرخ کنید. فیله های آبپز شده را خرد یا ریش ریش کنید و پیاز و سیب زمینی و فلفل دلمه و پنیر پیتزا رو داخل کاسه بزرگ بریزید و مخلوط کنید. داخل کاسه جدا تخم مرغ را شکسته و نمک و ادویجات رو بهش اضافه کرده و هم بزنید، سپس به موادمون اضافه کرده و مخلوط کنید. داخل تابه روغن بریزید و بزارید گرم بشه، مواد کوکو رو داخلش ریخته و حرارت رو کم کنید و در تابه رو بزارید، یکطرف که سرخ شد برگردونید تا سمت دیگش بپزه(دیگه احتیاجی نیست در تابه رو بزارید) این کوکو خیلی خوشمزست حتما امتحانش کنید و نوش جان کنید. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
آرد به ميزان لازم زرده تخم مرغ 2عدد کره 1/2پیمانه شیر 1/2 پيمانه پودر قند يك قاشق غذاخوري بكينگ پودر يك قاشق مربا خوري هل 1/2 قاشق غذاخوري مواد داخل قطاب : گردو 100گرم پودرقند 100گرم هل يك قاشق سوپ خوري •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#قطاب آرد به ميزان لازم زرده تخم مرغ 2عدد کره 1/2پیمانه شیر 1/2 پيمانه پودر قند يك قاشق غذاخوري
طرزتهيه کره و زرده باهمزن ميزنيم تا كرم رنگ شود سپس پودر قند را اضافه كرده وباهمزن ميزنيم بعد هل و شیر رااضافه كرده و هم ميزنيم مرحله بعد بكينگ پودر را با آرد اضافه كرده وسه بارالك ميكنيم كم كم آرد به مواد اضافه ميكنيم تا جايي كه خمیر به دست نچسبد خمير به مدت يك ساعت استراحت ميدیم مواد داخل قطاب ( گردو رو آسياب ميكنيم نبايد زياد پودر شود بعد پودر قند هل رواضافه ميكنيم ) خمیر را گرد قالب ميزنيم مواد داخلش ميريزيم داخل سيني روی كاغذروغني ميزاريم درجه 180زمان 20دقیقه تا جايي كه خمير طلايي شود. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#میگو_پلو 🍛 😋 🔸اول از همه میگو ها رو با زعفران، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، ادویه ماهی، و پودر سیر مزه دار کردم به مدت ۱ ساعت بهش استراحت دادم. سپس توی یه تابه ۱ عدد پیاز درشت رو تفت دادم خوب که طلایی شد و کرانچی مانند شد بهش ۲ ق غ خ زعفران دم شده زدم و یکدست که شد زیرشو خاموش کردم توی یه تابه دیگه مقداری روغن ریختم ‌و میگو های مزه دار شده رو ریختم و خوب تفت دادم و دوباره بهش زعفران زدم و خوب سرخ که شدن با پیاز های سرخ شده مخلوط کردم و بهش زرشک اضافه کرده و یه تفت خیلی کم که خورد زیرشو خاموش کردم. سپس برنج آبکش شده رو دم کردم و بعد از دم گرفتن توی دیس ریختم و روشو از مواد حاظر شده و برنج زعفرانی و جعفری خورد شده ریختم و سرو شد. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#ترشی_پیاز_قرمز 😋 🔸یک کیلو پیاز بنفش ریز رو پوست کنده و شسته و کاملا خشک میکنیم(اصلا نباید آب داشته باشن چون باعث میشه ترشی کپک بزنه) و بعد پیازها رو به همراه دو سه حبه سیر و یک عدد چغندر( لبوی خام)خورد شده داخل شیشه ریخته و روی اونها مقدار کافی سرکه سفید و بسته به مقدار پیازها نمک میریزیم و در شیشه رو کاملا کیپ میکنیم و به مدت تقریبا یک ماه در یک مکان تاریک و خنک نگهداری میکنیم و بعد به یخچال منتقل میکنیم چون اگه بیرون یخچال باشه به مرور رنگش میپره •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#سس_فلفل_تند 🌶 من یه کیلو فلفل قرمز تند را با سه کیلو گوجه گذاشتم نیم ساعت باهم پخت بعد همه را ریختم میکسر خوب میکس کردم دوباره گذاشتم روی شعله گاز تا بجوشه وسفت بشه درضمن کمی نمک هم زدم بهش بعد هم برای اینکه کپک نزنه شیشهارا داخل قابلمه اب گذاشت تا جوش بخوره •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍘 😋 🔸چهار پنج تا کدو سبز و با پوست رنده میکنیم فقط قسمتهای نرم وسط کدو رو بیخیال میشیم ... کدوهای رنده شده رو بین دو دست خوب فشار میدیم ومیچلونیم تا آب اضافیش گرفته بشه و میریزیم تو ظرف و یه تخم مرغ و دو _سه قاشق غذاخوری آرد و کمی نمک و فلفل سیاه هم اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم و همچنین کمی شوید ساطوری شده ( اگه شوید تازه ندارین شوید خشک استفاده کنین ) •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#کتلت_کدو_سبز_مغزدار 🍘 😋 🔸چهار پنج تا کدو سبز و با پوست رنده میکنیم فقط قسمتهای نرم وسط کدو رو بیخی
🍘 😋 🔸 دستمونو مرطوب میکنیم و از مواد به اندازه ی یه قاشق برمیداریم و گردش میکنیم و وسطشو کمی گود میکنیم و یه تکه پنیر موتزارلا و یا چدار میذاریم وسطش و کتلت و میبندیم و شکل میدیم و میذاریم تو یه ظرف دیگه تا همه ی کتلت ها آماده بشه . هنوز سرخ نمیکنیم ! با همون ظرف نیم ساعت میذاریم فریزر 🔸یه ماهیتابه ی نسبتا کوچیک انتخاب میکنیم که کتلت ها کمی تو روغن شناور باشن ... روغن و میریزیم و کمی که داغ شد کتلت هارو از فریزر درمیاریم و تو روغن سرخ میکنیم •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
⛱ 🔴مواد لازم🔻🥔 ▫️سیب زمینیي 4عدد متوسط ▫️تخم مرغ 2 عدد ▫️نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم ▫️روغن 2فنجان •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#كتلت_سيب_زميني #كتلت_سيب_زميني ⛱ 🔴مواد لازم🔻🥔 ▫️سیب زمینیي 4عدد متوسط ▫️تخم مرغ 2 عدد ▫️نمک،
⛱ 🔴طرز تهیه🔻🍘 🔸سیب زمینی هارو را حدود یک ساعت آب پز ميكنيم سپس در یخچال گذاشته تا سرد شود و بعد آن را با دنده ریز رنده می کنیم. سیب زمینی های پخته رنده شده، دو عدد تخم مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط کرده تا مایه کتلت سیب زمینی آماده شود. 🔸دو فنجان روغن را کاملاً داغ کرده، ابتدا دستارو خيس كرده اندازه تخم مرغ از مواد كتلت برداشته توي دست شكل داده توي ماهيتابه كنار هم ميچينيم .کتلت ها را با شعله نسبتاً کم سرخ می کنیم. در حین پخت، در ماهیتابه را گذاشته تا کتلت ها مغز پخت شوند. •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
هدایت شده از غذاهای 3سوته😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋😍واااااى یه خوشمزه 3سوته ديپ #مرغ با #پنير چدار🍗 توضيحات فارسى👍 🍖 @fast_food
تابستان هم به پایان رسید !🍁 🍁امیدوارم شروع زیبایی در پاییز داشته باشید 🍁امیدوارم عشقی واقعی را در مهر ماه پیدا کنید 🍂امیدوارم در آبان ماه، زندگی پر از 🍂هیجان و لذت بخشی داشته باشید 🍁امیدوارم در آذر ماه هرگز مشکلات به سراغت نیایند ❄️امیدوارم دی ماه خبرهای خوبی برایتان داشته باشد ☃امیدوارم بهمن ماه خاطرات لذت بخشی برایتان به جا بگذارد ☃و در آخر امیدوارم در اسفند ماه به یک سال گذشته تان نگاه کنید و بگید"چه سال شگفت انگیز و خوبی داشتم !❤️ صبح اولین روز مهرماهتون بخیر☀️
😋 🔸برای درست کردن مربای شلیل ، از شلیل های سفت با پوست قرمز استفاده کنید ، شلیلها رو نازک خرد نکنید تا بعد از پخت له نشه ، حتما شلیل ها رو با پوست خرد کنید ، بعد از خرد کردن شلیل رو وزن کنید برای هر یک کیلو شلیل خرد شده هفتصد گرم شکر نیاز دارید ، شکر رو روی شلیل بپاشید و یک شب بذارید تو یخچال بمونه . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#مربای_شلیل 😋 🔸برای درست کردن مربای شلیل ، از شلیل های سفت با پوست قرمز استفاده کنید ، شلیلها رو ن
😋 بعد از یک شب شلیلها حسابی آب میندازه و اصلا نیاز به اضافه کردن آب نداره . شلیل رو بذارید روی حرارت ملایم تا شکر ها آب بشه ، بعد از اون حرارت رو ، روی متوسط رو به بالا تنظیم کنید تا مربا بجوشه ، در حین پخت کف روی مربا رو حتما بگیرید تا بعد از پخت مربا شفاف بشه . حدودا نیم ساعت تا چهل دقیقه طول میکشه تا شربت قوام بیاد . پنج دقیقه آخر چند قطره آبلیمو ترش تازه اضافه کنید تا مربا شکرک نزنه و حرارت رو خاموش کنید و بذارید مربا تو‌ قابلمه پخت سرد بشه . بعد بریزیدش تو‌ شیشه تمیز و بعد هم نوش جانتون •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
زیره پلو برای این پلو دوتا ران مرغ رو با ی پیاز کامل زردچوبه فلفل دارچین و نمک گذاشتم پخت.مرغ ک پخت پیاز دراوردم ۲تا لیوان برنج شسته شده رو با ی سیب زمینی نگینی خرد شده ب مرغ اضافه کردم اگ ابش کم بود بازم آب بریزین نمک و روغن و ادویه پلویی اضافه کنین و ۲ق زیره هم بریزین درشو بذارین تا دم بکشه غذا ک اماده شد چن ق زعفرون دم کرده و ی قالب کره بهش بزنین و نوش جان •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#رولت_گوشت ⛱ 🔴مواد لازم🔻 ▫️گوشت گوساله بدون چربی 500 گرم ▫️تخم مرغ خام 2 عدد ▫️نمک و فلفل به میزان دلخواه ▫️پیاز داغ 4_5 ق غ ▫️شیر نصف لیوان ▫️داخل نان باگت (نان تست) 2 عدد ▫️آب 2_3 لیوان ▫️گردو و زرشک به میزان لازم ▫️تخم مرغ پخته 3_4 عدد ▫️رب گوجه فرنگی 2_3 ق غ ▫️جعفری 2_3 ق غ •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#رولت_گوشت ⛱ 🔴مواد لازم🔻 ▫️گوشت گوساله بدون چربی 500 گرم ▫️تخم مرغ خام 2 عدد ▫️نمک و فلفل به میزا
🔴طرز تهیه🔻🌮 🔸مغز نان را در شیر میخیسانیم تا نرم شود. سپس خوب آن را فشار میدهیم و شیر اضافی آن را میگیریم. بعد آن را به گوشت اضافه میکنیم، سپس 2 تا 3 قاشق از پیاز داغ را همراه نمک، فلفل و زرده های تخم مرغ (سفیده و زرده را جدا میکنیم) خوب ورز میدهیم. بعد روی یک کیسه نایلون گوشت را پهن میکنیم و گردوی خرد شده، زرشک، تخم مرغ پخته و درشت، پیاز داغ و در صورت تمایل جعفری را روی آن میریزیم. سپس به کمک نایلون آن را لوله میکنیم 🔸بعد سفیده تخم مرغ‌ها را کاملا روی آن میمالیم تا ترک های آن گرفته شود و خوب صاف شود.سپس رولت را در ماهیتابه میگذاریم تا یک طرفش سرخ شود. سپس زیرش را خاموش میکنیم و میگذاریم کمی خنک شود تا بتوان آن را با دست برگرداند و طرف دیگرش را سرخ کرد. سپس یک قاشق پیاز داغ را در ماهیتابه میریزیم و همراه رب گوجه فرنگی کمی تفت میدهیم. بعد آب را اضافه میکنیم و با حرارت کم و در بسته آن را میپزیم تا مغز پخت شود •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#قرابیه_با_سس_پرتقالی ⛱ 🔴مواد لازم🔻🍚 ▫️3 لیوان آرد(لیوان یا پیمانه آشپزی ) ▫️3 عدد زرده تخم مرغ ▫️1.5 لیوان پودر قند ▫️200 گرم کره ( در دمای اتاق و نرم شده) ▫️1 پاکت وانیل شکری (5 گرم یا مقداری وانیل شکری) برای روی قرابیه ▫️سس پرتقالی  حاضری( یا هر نوع شکلات یا مارمالاد دلخواه) •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#قرابیه_با_سس_پرتقالی ⛱ 🔴مواد لازم🔻🍚 ▫️3 لیوان آرد(لیوان یا پیمانه آشپزی ) ▫️3 عدد زرده تخم مرغ
🔴طرز تهیه🔻🥟 🔸آرد را داخل ظرف بزرگی بریزید(همه آرد را به یکباره اضافه نکنید ابتدا 2 لیوان بریزید و در آخر اگر خمیر خیلی نرم بود و به دست  چسبید بقیه آرد را کم کم و با کنترل اضافه کنید). کره را اضافه کنید و هم بزنید تا کره به خورد آرد برود. 3 عدد زرده تخم مرغ ، پودر قند و وانیل را اضافه کنید و همه را هم بزنید و خمیر را آماده کنید.(اگر خمیر خیلی نرم بود و به دست چسبید بقیه آرد را با کنترل اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست بیاد که بدست نچسبد) از خمیر تکه هایی به بزرگی گردو بردارید و با دست گرد کنید 🔸 قسمتهای کنار آنها  را با چاقو خط بندازید و وسط خمیر را کمی با انگشت فشار بدید تا گود شود. قرابیه ها را داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید و در فر  از قبل گرم شده با دمای 160 درجه  تا وقتی که کمی رنگش تغییر کند بپزید و بعد از سرد شدن روی قرابیه ها را با سس پرتقال یا مارمالاد و یا شکلات تزیین و سرو کنید. ♦️نکته زمان پخت برای قرابیه ها بین 15 تا 20 دقیقه است پس با مراقبت بپزید تا خشک نشوند •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
#پاستا_صدفي شكم پر يه #فينگرفود عالي و بي نظير يه بسته پاستا رو با مقداري آبجوش و نمك و روغن بزارين روي حرارت و بعد از اينكه كامل پخت آبكش كنين و اجازه بدين كه خنك بشه حالا نوبت به مواد مياني ميرسه كه شامل مرغ پودر شده، خيار شور، ذرت، نخودفرنگي، ژامبون، نمك، فلفل و سس مايونز هست همه مواد رو با هم مخلوط كنين و شكم پاستا هارو پر •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
پان اسپانیا😍😍 ✍مواد لازم: شیر ۴ پ شکر ١ پ نشاسته ٢ ق غ ارد ١/٢ پ تخم مرغ ٢ عدد وانیل کمی موز و گردو ب میزان لازم بیسکوییت پتی پور ١بسته •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food