#مارمالاد_هلو 😋
هلو ۵۰۰ گرم
شکر ٣لیوان
اسانس وانیل چند قطره
آبلیمو ١/٤ قاشق چایخوری
آب ٣لیوان
زعفران(دلبخواهى)
.
🔸هلوها را با پوست داخل آب جوش بریزید و پس از ۵ دقیقه با آب سرد آبکشی کنید سپس پوست هلوها را به راحتی جدا کنید ،
هسته هلوها را دربیاورید.هلوها را خرد کنید و داخل قابلمه بریزید و آبلیمو و شکر و آب را اضافه کنید سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید
و اجازه دهید مربا حدود ۱ ساعت بپزد ( دقت کنید که در این مدت مربا باید ریز بجوشد و از جوش نیفتد ) ، در پایان پخت اسانس وانیل و زعفران را اضافه کنید.قابلمه را از روی حرارت بردارید و پس از اینکه سرد شد با میکسر مربا را میکس کنید ( میکس شده مربای هلو همان مارمالاد هلو است ) ،
سپس داخل شیشه تمیزی بریزید و در یخچال قرار دهید تا سرد شود.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#نان_ماستی 😋
1 پ ماست چکیده شیرین
1 پ آب ولرم
2 سفیده تخم مرغ
1 زرده تخم مرغ
100 گرم کره
1/2 پ روغن مایع
1 ق چ خمیر مایه فوری
2 ق چ شکر
1 ق چ نمک
4ونيم پ آرد
خشخاش مقداري
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#نان_ماستی 😋 1 پ ماست چکیده شیرین 1 پ آب ولرم 2 سفیده تخم مرغ 1 زرده تخم مرغ 100 گرم کره 1/2 پ رو
#نان_ماستی 😍😋
🔸خمیر مایه، شکر و آب ولرم رو رو مخلوط کنین و روشو بپوشونین و 5 دقیقه صبر کنید، سپس سفیده ها، زرده، کره، ماست چکیده، روغن مایع و نمک رو اضافه کنین و مخلوط کنین، آرد رو کم کم اضافه کنین و ورز بدین تا خمیر نرمی بشه، روشو با دستمال نم بپوشونین و بزارین تا بیاد.خمیر رو به توپهای به اندازه نارنگی تقسیم کنین و هرکدومو به اندازه 15 سانتیمتر دراز کنین، بعد دور خودش بچرخونین و شکل گل بدین و روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین، بچینین و روشون زرده تخم مرغ بمالین و خشخاش بپاشین و در فر گرم شده 175 درجه بپزین تا سرخ شن
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#کوکو_مرغ 😋😋😋 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈• 🍟 @fast_food
#کوکو_مرغ
مواد لازم
فیله مرغ:5عدد(میتونید سینه مرغ رو جایگزین کنید)
سیب زمینی متوسط:2عدد
پیاز متوسط:2عدد
تخم مرغ درشت:4عدد
فلفل دلمه خرد شده:1/3لیوان
پنیر پیتزا:نصف لیوان
نمک و ادویجات:فلفل سیاه،زردچوبه،کاری،زنجبیل،دارچین:به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا فیله ها رو آبپز کنید.
سیب زمینی رو نگینی خرد کرده و سرخ کنید.
پیاز ها رو خرد کرده و سرخ کنید.
فیله های آبپز شده را خرد یا ریش ریش کنید و پیاز و سیب زمینی و فلفل دلمه و پنیر پیتزا رو داخل کاسه بزرگ بریزید و مخلوط کنید.
داخل کاسه جدا تخم مرغ را شکسته و نمک و ادویجات رو بهش اضافه کرده و هم بزنید،
سپس به موادمون اضافه کرده و مخلوط کنید.
داخل تابه روغن بریزید و بزارید گرم بشه،
مواد کوکو رو داخلش ریخته و حرارت رو کم کنید و در تابه رو بزارید،
یکطرف که سرخ شد برگردونید تا سمت دیگش بپزه(دیگه احتیاجی نیست در تابه رو بزارید)
این کوکو خیلی خوشمزست حتما امتحانش کنید و نوش جان کنید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#قطاب
آرد به ميزان لازم
زرده تخم مرغ 2عدد
کره 1/2پیمانه
شیر 1/2 پيمانه
پودر قند يك قاشق غذاخوري
بكينگ پودر يك قاشق مربا خوري
هل 1/2 قاشق غذاخوري
مواد داخل قطاب :
گردو 100گرم پودرقند 100گرم هل يك قاشق سوپ خوري
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#قطاب آرد به ميزان لازم زرده تخم مرغ 2عدد کره 1/2پیمانه شیر 1/2 پيمانه پودر قند يك قاشق غذاخوري
طرزتهيه
کره و زرده باهمزن ميزنيم تا كرم رنگ شود سپس پودر قند را اضافه كرده وباهمزن ميزنيم بعد هل و شیر رااضافه كرده و هم ميزنيم مرحله بعد بكينگ پودر را با آرد اضافه كرده وسه بارالك ميكنيم كم كم آرد به مواد اضافه ميكنيم تا جايي كه خمیر به دست نچسبد خمير به مدت يك ساعت استراحت ميدیم مواد داخل قطاب ( گردو رو آسياب ميكنيم نبايد زياد پودر شود بعد پودر قند هل رواضافه ميكنيم ) خمیر را گرد قالب ميزنيم مواد داخلش ميريزيم داخل سيني روی كاغذروغني ميزاريم درجه 180زمان 20دقیقه تا جايي كه خمير طلايي شود.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#میگو_پلو 🍛 😋
🔸اول از همه میگو ها رو با زعفران، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، ادویه ماهی، و پودر سیر مزه دار کردم به مدت ۱ ساعت بهش استراحت دادم.
سپس توی یه تابه ۱ عدد پیاز درشت رو تفت دادم خوب که طلایی شد و کرانچی مانند شد بهش ۲ ق غ خ زعفران دم شده زدم و یکدست که شد زیرشو خاموش کردم
توی یه تابه دیگه مقداری روغن ریختم و میگو های مزه دار شده رو ریختم و خوب تفت دادم و دوباره بهش زعفران زدم و خوب سرخ که شدن با پیاز های سرخ شده مخلوط کردم و بهش زرشک اضافه کرده و یه تفت خیلی کم که خورد زیرشو خاموش کردم.
سپس برنج آبکش شده رو دم کردم و بعد از دم گرفتن توی دیس ریختم و روشو از مواد حاظر شده و برنج زعفرانی و جعفری خورد شده ریختم و سرو شد.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#ترشی_پیاز_قرمز 😋
🔸یک کیلو پیاز بنفش ریز رو پوست کنده و شسته و کاملا خشک میکنیم(اصلا نباید آب داشته باشن چون باعث میشه ترشی کپک بزنه) و بعد پیازها رو به همراه دو سه حبه سیر و یک عدد چغندر( لبوی خام)خورد شده داخل شیشه ریخته و روی اونها مقدار کافی سرکه سفید و بسته به مقدار پیازها نمک میریزیم و در شیشه رو کاملا کیپ میکنیم و به مدت تقریبا یک ماه در یک مکان تاریک و خنک نگهداری میکنیم و بعد به یخچال منتقل میکنیم چون اگه بیرون یخچال باشه به مرور رنگش میپره
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#کتلت_کدو_سبز_مغزدار 🍘 😋
🔸چهار پنج تا کدو سبز و با پوست رنده میکنیم فقط قسمتهای نرم وسط کدو رو بیخیال میشیم ... کدوهای رنده شده رو بین دو دست خوب فشار میدیم ومیچلونیم تا آب اضافیش گرفته بشه و میریزیم تو ظرف و یه تخم مرغ و دو _سه قاشق غذاخوری آرد و کمی نمک و فلفل سیاه هم اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم و همچنین کمی شوید ساطوری شده ( اگه شوید تازه ندارین شوید خشک استفاده کنین )
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#کتلت_کدو_سبز_مغزدار 🍘 😋 🔸چهار پنج تا کدو سبز و با پوست رنده میکنیم فقط قسمتهای نرم وسط کدو رو بیخی
#کتلت_کدو_سبز_مغزدار 🍘 😋
🔸 دستمونو مرطوب میکنیم و از مواد به اندازه ی یه قاشق برمیداریم و گردش میکنیم و وسطشو کمی گود میکنیم و یه تکه پنیر موتزارلا و یا چدار میذاریم وسطش و کتلت و میبندیم و شکل میدیم و میذاریم تو یه ظرف دیگه تا همه ی کتلت ها آماده بشه . هنوز سرخ نمیکنیم ! با همون ظرف نیم ساعت میذاریم فریزر
🔸یه ماهیتابه ی نسبتا کوچیک انتخاب میکنیم که کتلت ها کمی تو روغن شناور باشن ... روغن و میریزیم و کمی که داغ شد کتلت هارو از فریزر درمیاریم و تو روغن سرخ میکنیم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#كتلت_سيب_زميني
#كتلت_سيب_زميني ⛱
🔴مواد لازم🔻🥔
▫️سیب زمینیي 4عدد متوسط
▫️تخم مرغ 2 عدد
▫️نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
▫️روغن 2فنجان
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#كتلت_سيب_زميني #كتلت_سيب_زميني ⛱ 🔴مواد لازم🔻🥔 ▫️سیب زمینیي 4عدد متوسط ▫️تخم مرغ 2 عدد ▫️نمک،
#كتلت_سيب_زميني ⛱
🔴طرز تهیه🔻🍘
🔸سیب زمینی هارو را حدود یک ساعت آب پز ميكنيم سپس در یخچال گذاشته تا سرد شود و بعد آن را با دنده ریز رنده می کنیم.
سیب زمینی های پخته رنده شده، دو عدد تخم مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط کرده تا مایه کتلت سیب زمینی آماده شود.
🔸دو فنجان روغن را کاملاً داغ کرده، ابتدا دستارو خيس كرده اندازه تخم مرغ از مواد كتلت برداشته توي دست شكل داده توي ماهيتابه كنار هم ميچينيم .کتلت ها را با شعله نسبتاً کم سرخ می کنیم. در حین پخت، در ماهیتابه را گذاشته تا کتلت ها مغز پخت شوند.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
هدایت شده از غذاهای 3سوته😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋😍واااااى یه خوشمزه 3سوته
ديپ #مرغ با #پنير چدار🍗
توضيحات فارسى👍
🍖 @fast_food
تابستان هم به پایان رسید !🍁
🍁امیدوارم شروع زیبایی در پاییز داشته باشید
🍁امیدوارم عشقی واقعی را در مهر ماه پیدا کنید
🍂امیدوارم در آبان ماه، زندگی پر از 🍂هیجان و لذت بخشی داشته باشید
🍁امیدوارم در آذر ماه هرگز مشکلات به سراغت نیایند
❄️امیدوارم دی ماه خبرهای خوبی برایتان داشته باشد
☃امیدوارم بهمن ماه خاطرات لذت بخشی برایتان به جا بگذارد
☃و در آخر امیدوارم در اسفند ماه به یک سال گذشته تان نگاه کنید و بگید"چه سال شگفت انگیز و خوبی داشتم !❤️
صبح اولین روز مهرماهتون بخیر☀️
#مربای_شلیل 😋
🔸برای درست کردن مربای شلیل ، از شلیل های سفت با پوست قرمز استفاده کنید ، شلیلها رو نازک خرد نکنید تا بعد از پخت له نشه ، حتما شلیل ها رو با پوست خرد کنید ، بعد از خرد کردن شلیل رو وزن کنید برای هر یک کیلو شلیل خرد شده هفتصد گرم شکر نیاز دارید ، شکر رو روی شلیل بپاشید و یک شب بذارید تو یخچال بمونه .
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#مربای_شلیل 😋 🔸برای درست کردن مربای شلیل ، از شلیل های سفت با پوست قرمز استفاده کنید ، شلیلها رو ن
#مربای_شلیل 😋
بعد از یک شب شلیلها حسابی آب میندازه و اصلا نیاز به اضافه کردن آب نداره .
شلیل رو بذارید روی حرارت ملایم تا شکر ها آب بشه ، بعد از اون حرارت رو ، روی متوسط رو به بالا تنظیم کنید تا مربا بجوشه ، در حین پخت کف روی مربا رو حتما بگیرید تا بعد از پخت مربا شفاف بشه .
حدودا نیم ساعت تا چهل دقیقه طول میکشه تا شربت قوام بیاد . پنج دقیقه آخر چند قطره آبلیمو ترش تازه اضافه کنید تا مربا شکرک نزنه و حرارت رو خاموش کنید و بذارید مربا تو قابلمه پخت سرد بشه .
بعد بریزیدش تو شیشه تمیز و بعد هم نوش جانتون
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ناگت_مرغ 3سوته آماده کن 😋
🍗 @fast_food
زیره پلو
برای این پلو دوتا ران مرغ رو با ی پیاز کامل زردچوبه فلفل دارچین و نمک گذاشتم پخت.مرغ ک پخت پیاز دراوردم ۲تا لیوان برنج شسته شده رو با ی سیب زمینی نگینی خرد شده ب مرغ اضافه کردم اگ ابش کم بود بازم آب بریزین نمک و روغن و ادویه پلویی اضافه کنین و ۲ق زیره هم بریزین درشو بذارین تا دم بکشه
غذا ک اماده شد چن ق زعفرون دم کرده و ی قالب کره بهش بزنین و نوش جان
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#رولت_گوشت ⛱
🔴مواد لازم🔻
▫️گوشت گوساله بدون چربی 500 گرم
▫️تخم مرغ خام 2 عدد
▫️نمک و فلفل به میزان دلخواه
▫️پیاز داغ 4_5 ق غ
▫️شیر نصف لیوان
▫️داخل نان باگت (نان تست) 2 عدد
▫️آب 2_3 لیوان
▫️گردو و زرشک به میزان لازم
▫️تخم مرغ پخته 3_4 عدد
▫️رب گوجه فرنگی 2_3 ق غ
▫️جعفری 2_3 ق غ
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#رولت_گوشت ⛱ 🔴مواد لازم🔻 ▫️گوشت گوساله بدون چربی 500 گرم ▫️تخم مرغ خام 2 عدد ▫️نمک و فلفل به میزا
🔴طرز تهیه🔻🌮
🔸مغز نان را در شیر میخیسانیم تا نرم شود. سپس خوب آن را فشار میدهیم و شیر اضافی آن را میگیریم. بعد آن را به گوشت اضافه میکنیم، سپس 2 تا 3 قاشق از پیاز داغ را همراه نمک، فلفل و زرده های تخم مرغ (سفیده و زرده را جدا میکنیم) خوب ورز میدهیم. بعد روی یک کیسه نایلون گوشت را پهن میکنیم و گردوی خرد شده، زرشک، تخم مرغ پخته و درشت، پیاز داغ و در صورت تمایل جعفری را روی آن میریزیم. سپس به کمک نایلون آن را لوله میکنیم
🔸بعد سفیده تخم مرغها را کاملا روی آن میمالیم تا ترک های آن گرفته شود و خوب صاف شود.سپس رولت را در ماهیتابه میگذاریم تا یک طرفش سرخ شود. سپس زیرش را خاموش میکنیم و میگذاریم کمی خنک شود تا بتوان آن را با دست برگرداند و طرف دیگرش را سرخ کرد. سپس یک قاشق پیاز داغ را در ماهیتابه میریزیم و همراه رب گوجه فرنگی کمی تفت میدهیم.
بعد آب را اضافه میکنیم و با حرارت کم و در بسته آن را میپزیم تا مغز پخت شود
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#قرابیه_با_سس_پرتقالی ⛱
🔴مواد لازم🔻🍚
▫️3 لیوان آرد(لیوان یا پیمانه آشپزی )
▫️3 عدد زرده تخم مرغ
▫️1.5 لیوان پودر قند
▫️200 گرم کره ( در دمای اتاق و نرم شده)
▫️1 پاکت وانیل شکری (5 گرم یا مقداری وانیل شکری)
برای روی قرابیه
▫️سس پرتقالی حاضری( یا هر نوع شکلات یا مارمالاد دلخواه)
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#قرابیه_با_سس_پرتقالی ⛱ 🔴مواد لازم🔻🍚 ▫️3 لیوان آرد(لیوان یا پیمانه آشپزی ) ▫️3 عدد زرده تخم مرغ
🔴طرز تهیه🔻🥟
🔸آرد را داخل ظرف بزرگی بریزید(همه آرد را به یکباره اضافه نکنید ابتدا 2 لیوان بریزید و در آخر اگر خمیر خیلی نرم بود و به دست چسبید بقیه آرد را کم کم و با کنترل اضافه کنید). کره را اضافه کنید و هم بزنید تا کره به خورد آرد برود. 3 عدد زرده تخم مرغ ، پودر قند و وانیل را اضافه کنید و همه را هم بزنید و خمیر را آماده کنید.(اگر خمیر خیلی نرم بود و به دست چسبید بقیه آرد را با کنترل اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست بیاد که بدست نچسبد) از خمیر تکه هایی به بزرگی گردو بردارید و با دست گرد کنید
🔸 قسمتهای کنار آنها را با چاقو خط بندازید و وسط خمیر را کمی با انگشت فشار بدید تا گود شود. قرابیه ها را داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید و در فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه تا وقتی که کمی رنگش تغییر کند بپزید و بعد از سرد شدن روی قرابیه ها را با سس پرتقال یا مارمالاد و یا شکلات تزیین و سرو کنید.
♦️نکته زمان پخت برای قرابیه ها بین 15 تا 20 دقیقه است پس با مراقبت بپزید تا خشک نشوند
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food