غذاهای 3سوته😋
شیرینی بادامی هندوانه 😍😍 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈• 🍟 @fast_food
طرز تهیه شیرینی بادامی هندوانه دسر شب یلدا😍😍
شیرینی بادامی هندوانه ای
50 گرم بادام را داخل آب جوش بریزید درب ظرف را بگذارید بعد از 15 دقیقه پوست بادام ها را بگیرید.
سپس آسیاب کنید تا نرم و خمیری شود. بعد 50 گرم پودر قند اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. به مواد یک قاشق چایخوری عسل اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
اگر خمیر بادام خوب چسبندگی نداشت به صورت قطره ای گلاب اضافه کنید تا خمیر منسجم و یکدست شود.
مقداری رنگ خوراکی سبز به خمیر بادام اضافه و مخلوط کنید به اندازه گردو از خمیر بردارید و گرد کنید و با قلمو چند خط زیگزاک به رنگ سبز تیره دور آن بکشید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍎😍تزئین زیبای کفشدوزک باسیب
ایده یلدایی
#_تزیین
#_شب_یلدا
#ایده
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#ساوارین_پنیر_و_سبزی •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈• 🍟 @fast_food
#ساوارین_پنیر_و_سبزی
مواد لازم
آرد 1 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
آرد برنج 2 قاشق سوپ خوری
شیر 3/1 پیمانه
روغن مایع ½ پیمانه
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
جعفری خرد شده 4 قاشق سوپ خوری
پیازچه 1 عدد
پارمسان 4 قاشق سوپ خوری
نمک، فلفل سیاه ، پودر سیر و پابریکا به مقدار لازم
طرز تهیه
به ترتيب تخم مرغ و ادويه ها و سبزي و پنير و شير و روغن مايع و آرد و بكينگ پودر رو مخلوط كرده تا يكدست شود درون قالب چرب شده ساوارين ريخته وفر ١٨٠ درجه ٢٥-٣٠ دقيقه
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#تانتوني_مرغ مواد لازم سينه مرغ 300 گرم فلفل دلمه اي 2 عدد قارچ 150 گرم گوجه فرنگي خورد شده 2 عد
#تانتوني_مرغ
طرز تهيه
سينه مرغ را خورد كرده ( مربع هاي كوچك ) و در تابه اي بريزيد سپس روي آن قارچ و فلفل ها را خورد كنيد و همه را با هم تفت دهيد. گوجه فرنگي و رب را اضافه كرده تفت دادن را ادامه دهيد.
نمك و فلفل ها و آويشن را اضافه كرده و بعد از كمي تفت دادن زير آن را خاموش كنيد. بگذاريد كمي خنك شود سپس 3 الي 4 ق غ از مواد را وسط لواش ها ريخته و لواش را بپيجيد.
نكته :
اگر مواد را داغ داغ در لواش بريزيد لواش پاره ميشود
قبل از پيجيدن لواش كمي روي مواد جعفري خورد شده بريزيد
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
🍅🍆🥕🥒🌽🌶🍆🍅🍗 #فينگر_فود •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈• 🍟 @fast_food
#فينگر_فود
این فینگر فود معروف هست به جیب تاجر، چون بعد برش خوردن نان و پر شدن میشه شبیه جیب تاجرها که پر پوله.
دوتا نون تست (حتماً تازه و نرم باشه) رو روی هم ميذاريم و کاملا روش رو وردنه ميكشيم تا بهم بچسبن، بعد با دهانه یه لیوان یا کاتر گرد قالب ميزنيم وبعد داخل تخم مرغ ( تخم مرغ رو با چنگال باز كنيد و كمى شير يا آب بهش اضافه كنيد كه شل بشه) و بعد توی آرد سوخاری ميغلطونيم تا همه جاى نون به آرد سوخارى آغشته بشه، و بعد توی ظرف کوچکی روغن ميريزيم و ميذاريم رو گاز، وقتى روغن داغ شد نونها رو یکی یکی سرخ ميكنيم، نون ها وقتى دارن سرخ ميشن پف می کنن و دو لایه میشن ،بعد كه كامل سرخ شدن اونارو روی حوله آشپزخونه ميذاريم تا اضافه ى روغنشون گرفته بشه و بعد از وسط برش ميزنيم و با مواد دلخواهمون که هر چیزی میتونه باشه پر ميكنيم،
من با مايه ماكارونى پر كردم،
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#پفک خانگی 😍😍 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈• 🍟 @fast_food
پفک خونگی 😍😍
مواد لازم:
▪️ادویه جات دلخواه مخلوط یا پودرآویشن به میزان لازم
▪️نمک به میزان لازم
▪️پودر پنیر پارمزان 1/3 پیمانه
▪️کره یا مارگارین یک ق غ
▪️آب 3 تا 4 ق غ
▪️جوش شیرین (یا دو برابر بکینگ پودر جایگزین شود) 1/8 ق چ
▪️آرد نخوچی نرم یک پیمانه
▪️آرد برنج یا ذرت یک پیمانه
▪️در صورت تمایل رنگ غذایی یا مقداری زردچوبه به میزان لازم
طرزتهیه :
در مرحله اول آرد و زرد چوبه و ادویه ها را به هر میزانی که دوست دارید مخلوط کنید و بعد طعم دهنده و جوش شیرین را هم جدا الک کنید و به مواد گفته شده اضافه کنید. در آخر، همه را هم باهم الک کنید. همه را در ظرفی ریخته و کره را ذوب کنید و به همراه پودر پارمزان به این مواد اضافه کنید. کمی مواد را ورز دهید و خمیر که سف شد خمیر آماده است. با استفاده از رنده یا کفگیر سوراخ دار می توانید خمیر را رنده کنید و بعد در روغن داغ بریزید تا سرخ شوند.
روی یک سینی چند دستمال کاغذی بگذارید و پفک ها را روی ان بریزید تا روغن آن گرفته شود.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#سالاد_ماکارانی .
ماکارونی فرمی رو به آب در حال جوش اضافه کنید کمی نمک اضافه کرده بعداز ده دقیقه اب کشی کنید.دوستان مواد داخل سالاد ماکارونی کاملا سلیقه ای هست.من حدود سیصد گرم کالباس خورد شده ،دویست گرم خیار شور خورد شده،ذرت کنسروی که خودم کنسروش کردم و نخود فرنگی پخته شده به اضافه یه پیمانه سس مایونز ،دو قاشق ماست و نمک و فلفل سیاه و یک قاشق غذاخوری گشنیز ساتوری شده رو کاملا با پاستاها مخلوط کردم داخل ظرف در دار ریختم و به مدت یه شب داخل یخچال گذاشتم تا مزه ها به خورد هم برن
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طریقه فرم دادن خامه مخصوص کیک ودسر
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
✅نوقای گردویی😋
🌟بي نظير تر از اين شيريني هم مگه هست
انقدر عاشقشم كه حد نداره
گردوهايي كه زير زبون ميان معركه ان
عطر وانيلم كه ديونه كننده است
با يه چاي تازه دم
آخ كه چقدر مي چسبه
دستور اين معركه رو براتون ميزارم كه از دستش ندي.
✍مواد لازم
شکر ٣٧٥ گرم
گلوکز ٢٥٠ گرم
آب ١٥٠میلی لیتر
گردوی خرد شده ٣٠٠ گرم
سفیده تخم مرغ ٥ عدد
وانیل ١/٤ قاشق چای خوری
نان میکادو به میزان لازم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
✅نوقای گردویی😋 🌟بي نظير تر از اين شيريني هم مگه هست انقدر عاشقشم كه حد نداره گردوهايي كه زير زبون
🍜طرز تهیه
شکر و آب را مخلوط کنین و روی حرارت بزارين تا جوش بياد حالا گلوکز رو اضافه كنين
وقتي که شربت غلیظ شد،چند قطره ازش داخل آب بریزین زمانی که گلوله شد آماده است
يعني دقيقا زماني كه درجه حرارت به ١٣٠ درجه برسه
سفیده تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا خوب سفید بشه و فرم بگیره حالا شربت را از روی حرارت بردارین و کم کم در زمان هم زدن تخم مرغ ها به اون اضافه كنين
در آخر گردو را به مواد اضافه کنین
ته قالبتون يه كيسه فريزر پهن كنين و يه لايه نان ميكادو را داخل سینی بزارين و روی آن مایه نوقا را بریزین
بزارين كه كاملا خنك بشه بعد برش بزنين
ميتونين دوباره براي روشم از نون ميكادو استفاده كنين
اين مواد تعداد زيادي نوقا بهتون ميده پس ميتونين ميزان مواد رو نصف كنين.
#نوقای_گردویی🍪
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
روزهای آخر پاییز شده 🍂
و همه دم میزنند از شمردن جوجه ها
اما تو بشمار تعداد دل هایی را که
بدست آوده ای...
بشمار تعداد لبخندهایی که🍂
بر لب دوستانت نشانده ای...
بشمار تعداد اشکهایی که
از سر شوق یا غم ریخته ای🍂
فصل زردی بود
اما تو چقدر سبز بودی...
نگران جوجه ها نباش 🍂
آن ها را بعدا باهم خواهیم شمرد...
امیدوارم ادامه روزهای🍂
پایانی پاییز براتون پرا ز
خش خش آرزوهای قشنگ باشه🍂
#انار_پلو 🍛 😋
برنج 2 پیمانه
انار دانه شده یک و نیم پیمانه
خلال پسته یک سوم پیمانه
گشنیز تازه خرد شده یک پیمانه
پودر تخم گشنیز یک قاشق مرباخوری
کشمش پلویی نصف پیمانه
زعفران به مقدار لازم
🔸برنج را با آب و نمک خیس کرده، سپس به روش معمول آبکش کنید. مابقی مواد لازم را با یکدیگر مخلوط کرده و هنگام دم کردن برنج، یک ردیف برنج ریخته، یک ردیف مخلوط انار و همینطور ادامه دهید تا آخر و نهایتا اجازه دهید برنج دم بکشد. هنگام کشیدن برنج مقداری کره و زعفران روی برنج داده و سپس در بشقاب یا دیس موردنظر کشیده و سرو کنید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food