#شیرینی_بادام_زنجبیلی 🥟 😋
🔸100 گرم كره و 50 گرم پودر قند رو با همزن زدم در حدی که سبک شد وانیل و يك زرده و ١ق چ زنجبیلو اضافه کردم و با همزن زدم در آخر ١٦٠ گرم آردو مخلوط کردم زیاد هم نزدم آردو به تدریج اضافه کردم و با قاشق مخلوط کردم خمیر کمی حالت چسبندست مشکلی نداره اگه بیش از حد چسبنده بود مقدار جزئی آرد اضافه کنین خیلی کم.
خمیرو نیم ساعت داخل یخچال استراحت دادم بعد بین کاغذ روغنی به قطر کمتر از نیم سانت با وردنه باز کردم و به دلخواه کاتر زدم و بادام رو داخل سفیده تخم مرغ و روی خمیرهای کاتر زده گذاشتم و داخل فر از قبل گرم شده با درجه 175 به مدت 15 دقیقه گذاشتم.
بعد از پخت و خنک شدن سطح بادام ها رو با عسل رومال و با پودر پسته تزیین کردم.
نکته های مربوط به مراحل مخلوط و پخت شیرینی رعایت بشه چون در بافت و طعم شیرینی تاثیر میزاره
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#ساندویچ_مرغ 🌯 😋
🔸 مواد داخلش پیاز و فلفل دلمه ای و قارچ و مرغ و پنیر گودا و سیب زمینی و خیارشور و گوجه و سس هزارجزیره ست سیب زمینی رو که خلالی سرخ کردم مرغ و تیکه تیکه کردم و گذاشتم با پیاز و ادویه پخت بعد داخل روعن خیلی کم سرخ کردم نباید خشک بشن تا مرغا داغ بودن چنتا ورقه پنیر گودا روشون گذاشتم تا با گرمای مرغ آب بشن پیاز و فلف دلمه ای رو هم نگینی درشت خورد کردم و سرخ کردم قارچ رو هم خورد کردم و یه تفت کوچولو تو روغن دادم همشون و باهم چیدم تو نون باگت و سس هزار جزیره هم روش
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#کوکو_ذرت 🍘 😋
▫️آرد ۱،۱/۲ پیمانه
▫️ذرت ۲ پیمانه
▫️پنیرچدار ۱/۲پیمانه
▫️پیازچه خردشده ۱/۳پیمانه
▫️شیر ۱/۲پیمانه
▫️تخم مرغ ۲عدد
▫️نمک ۱ق چایخوری
▫️پودرفلفل چیلی ۱ق سوپخوری
🔸همه مواد رامخلوط کنید.
در روغن سرخ کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
هدایت شده از آنتی هک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸یک روز بی نظیر
🌷جمعه ای دلنشین
🌸یک لبخندازته دل
🌷یک شادی بی دلیل
🌸یک خدای همیشه همراه
🌷باهزارآرزوی زیبا
🌸تقدیم لحظه هاتون
🌷روزی سراسر شادی و برکت
🌸را برایتان آرزومندم
🌷جمعه تـون عالی🌷
#کیک_آرد_برنج 🥮 😋
▫️کیک آرد برنج با دستور نفیسه
▫️آرد برنج يک و نيم ليوان
▫️شكر يک ليوان
▫️ كره 50گرم
▫️تخم مرغ 3 عدد
▫️ب.پ يک قاشق چايخورى
▫️ وانيل نصف قاشق چايخورى
▫️ ماست 5 قاشق غذاخورى اگر شير استفاده كردين نصف ليوان
▫️پودر مغز گردو يا بادام ويا فندق 5 قاشق غذاخورى
🔸 اول تخم مرغ رو با شكر و وانيل ميزنيم خوب پوک بشه و گرم رنگ و كشدار و بعد كره آب شده و شير يا ماست رو بهش اضافه ميكنيم دو دور با همزن ميزنيم و بعد تو دو مرحله آرد برنج رو بهش اضافه ميكنيم و خوب ميزنيم تا موادمون يكدست بشه در آخر ب.پ و پودر گردو ويا هر چى دوست دارين رو بهش اضافه ميكنيم و ميريزيم تو قالب 22 سانتى با درجه 180 فر كه قبلا گرمش كرديم به مدت 30 تا 40 دقيقه ميپزیم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#شیرینی_کشمشی_تبریز 🧇 😋
▫️آرد: 250 گرم
▫️پودر شکر: 180گرم
▫️کره یا روغن جامد: 100 گرم
▫️روغن مایع:50 گرم
▫️تخم مرغ: 2 تا
▫️کشمش: 100 گرم
▫️وانیل: 1 یا نصف ق چ
🔸کره + روغن + پودر قند را با همزن خوب میزنیم تا یکدست شوند-دانه دانه تخم مرغ ها را اضافه میکنیم و با همزن میزنیم یعنی با هر بار اضافه کردن تخم مرغ با همزن خوب میزنیم. تجربه خودم: بعد از اضافه کردن تخم مرغ خیلی هم نزنید اگر میخواهید شیرینی تون ترد باشه. وانیل را اضافه میکنیم-آرد + کشمش را اضافه میکنیم و با قاشق خوب مخلوط میکنیم.
برای من یکی دو قاشق آرد اضافه اومد.-فر را با درجه۱۷۰ به مدت ۱۵ دقیقه گرم میکنیم کف سینی کاغذ روغنی قرار میدیم و از مواد شیرینی با فاصله روی کاغذ روغنی میریزیم و در فر به مدت ۱۰دقیقه قرار میدیم تا زیر شیرینی طلایی بشه
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#لوبیا_پلو 🍛 😋
🔸برای پخت لوبیا پلو با گوشت تکه ای اول دو تا پیاز خرد شده رو تفت میدیم..بهش فلفل، زردچوبه، پاپریکا ، میزنیم..گوشت رو به تابه اضافه میکنیم و تفت میدیم سه لیوان اب اضافه میکنیم و اجازه میدهیم گوشت روی حرارت ملایم بپزه. بعد نیم ساعت آخر پخت نمک و لوبیا و دو قاشق غذاخوری رب رو که قبلش کمی تفت دادیم به گوشت اضافه میکنیم.بعد هم برنج رو می جوشونم و آبکش میکنیم و لابلای برنج مخلوط گوشت و لوبیا رو لایه لایه میریزیم و روی هر لایه هم زعفران دم کرده و دارچین می ریزیم و یک ساعت میذاریم تا دم بکشه
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#کراکت_سیب_زمینی 🥨 😋
🔸چهار تا سیب زمینی رو پختم رنده ریز زدم نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کردم و خوب ورز دادم که یکدست بشه. برای داخلش از هر موادی میتونید استفاده کنید. من از سینه مرغ آبپز و قارچ وفلفل دلمه ای و پنیر پیتزا استفاده کردم. شما میتونید فقط پنیر پیتزا بذارید. کمی از سیب زمینی برمیداریم تو دستمون باز میکنیم از مواد میانی میذاریم و گردش میکنیم. بعد تو سه تا کاسه آرد و تخم مرغ زده شده و آرد سوخاری آماده میکنیم و توپکها رو اول تو آرد بعد تخم مرغ و بعد آرد سوخاری میزنیم و تو روغن فراوون و با حرارت ملایم سرخش میکنیم
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#کاپوچینو_خونگی ☕️ 😋
▫️دو قاشق چایخوری نسکافه
▫️دو سه قاشق چایخوری شکر
▫️نصف فنجون آب گرم
▫️دو فنجون شیر گرم
🔸تو یه لیوان نسکافه خورد شده و شکر و آب گرم بریزید بعد با همزن دستی از این کوچولوها هم بزنید حدود پنج دقیقه من نداشتم از همزنم استفاده کردم با پره باریکش 🤭 از غذاساز و گوشت کوب برقی هم میتونید استفاده کنید . خلاصه اینکه هم بزنید تا فومی و غلیظ شه تو فیلم مشخصه
بعد تو فنجونا بریزید و از کنارش شیر گرم بریزید و بعدم هم بزنید و نوش جان ... قبلشم هر جور دوست داشتید تزیین کنید
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#خورشت_گل_کلم 🥘 😋
🔸یه دونه پیازو نگینی خرد کنین حسابی تفت بدین یه کم زردچوبه بزنین گوشت خورشتی و اضافه کنین و سرخ کنین بعد آب بریزین بذارین بپزه,گوشت ک نیم پز شد لپه بریزین بذارین گوشت و لپه بپزه در صورت تمایل لیمو عمانی هم بندازین تو خورشت عطر خوبی به غذاتون میده,نمک و رب بزنین گل کلم و تکه تکه کنین و بریزین داخل گوشت و لپه و اجازه بدین خورشت کاملا بپزه و جا بیفته,گل کلم زود پخته میشه مراقب باشین له نشه ,درست کنین و لذت ببرین ازین خورش خوشمزه
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#سالاد_ماکارونی_با_کالباس 🍲 😋
🔸آب و2ق نمک را در1قابلمه ریخته تا به جوش آید.2 ماکارونی فرم دار را در آن ریخته تا حدود 7 دقیقه بجوشد و پخته شود سپس آن را آبکش میکنیم سس را همراه نمک و فلفل در1 ظرف بزرگ ریخته، هم میزنیم. سپس نصفخیارشور خرد کرده، نصف کنسرو ذرت، نصف کالباس خرد کرده نصف قوطی نخودفرنگی ودوعددهویج پخته را به سس اضافه میکنیم و هم میزنیم. ماکارونی آبکش شده و ، مخلوط میکنیم تا سالاد ماکارونی آماده شود. سالاد را2ساعت در یخچال میگذاریم تا جا افتاده، آماده شود
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#مربای_توت_فرنگی 🍓 😋
▫️توت فرنگی 1 کیلو
▫️شکر 900 گرم تا 1 کیلو
▫️جوهر لیمو 1 / 4 قاشق چایخوری
🔸وقتی توت فرنگیا رو برگاشو گرفتیم و شستیم شکر میریزیم لا به لای توتا میذاریم یخچال 24 ساعت بمونه بعد روی حرارت قرار میدیم توت فرنگی زود پخته میشه اگه دیدین دیر غلیظ میشه بهش ی مقدار شکر اضافه کنید تا زود قوام بیاد یا اینکه توت فرنگیا رو با کفگیر از شربت جدا کنین شربت رو بذارین بجوشه تا به غلظت مناسب برسه بعد توتا رو دوباره به شربت برگردونید در آخر جوهر لیمو رو اضافه کنید و شعله رو خاموش کنید
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#شيرينى_قيفى 🥯 😋
🔸٤٥گرم پودر قند و ٧٥گرم روغن جامد را بزنید تا کرم رنگ و لطیف شود سپس ٣٥گرم سفیده و ١/٤ ق چ وانیل را اضافه کنید
و مخلوط کنید
١٢٥گرم آرد را کم کم اضافه کرده و با همزن مخلوط کنید تا یکدست شود
سپس مایه شیرینی را درقیف با ماسوره شکوفه ریخته و در سینی قیف بزنید
در فر 180درجه گرم شده
به مدت 10تا15دقیقه قرار دهید
بعد از خنک شدن با پودر شکر و مارمالاد تزیین کنید
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#سوپ_دال_عدس 🍜 😋
🔸 ابتدا یک پیمانه دال عدس راشسته همراه بایک سیب زمینی و یک پیاز خرد شده وچند حبه سیر درکمی روغن تفت میدهیم وادویه وفلفل قرمز اضافه کرده وبا یک لیوان آب ماهیچه یا آب مرغ میگذاریم بپزد بعد ازپختن مواد رو میکس میکنیم ونمک ویک لیوان دیگه آب ماهیچه یا آب مرغ اضافه میکنیم وروی شعله کم گاز میگذاریم تا چند تا جوش بزند وجا بیفتد
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#فيله_سوخارى 😋
🔸برای تهیه این غذا فقط کافیه تخممرغ; سس سویا ; پودر فلفل قرمز و سیاه، پودر سیر، پودر زنجبیلو باهم مخلوط کنید. بعد فیلههای مرغتونو به مدت 1 ساعت داخل این مخلوط در یخچال قرار بدید.
بعد فیلهها رو تک تک از این مخلوط بیرون بیارید و داخل مخلوطِ پودر سوخاری اسپایسی و کورن فلکس خورد شده بغلطونید و در روغن غوطه ور با شعله ملایم سرخشون کنید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#شیرینی_اسکار 🥟 😋
🔸٣ زرده تخم مرغ و وانيل و ١٠٠گرم پودرقند و ١٥٠گرم كره روباهمزن زده تا يكدست بشه ،سپس ٢٧٠ گرم ارد و هل رواضافه كرده ومخلوط مي كنيم . خميرچسبناك رو١ ساعت دريخچال استراحت بدين .
فرروي ١٨٠روشن شود.
گلوله هايي ازخميرجداكنين واول داخل سفيده تخم مرغ وبعدداخل گردوخردشده بزنين وداخل سيني فربچينين وداخل فر ١٨٠ درجه به مدت ٢٠ دقيقه بذارين
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#ژله_سه_بعدی 🍡 😋
🔸ابتدا ژله انگور رو با یک لیوان آب جوش درست کنید و وقتی خنک شد یک لیوان بستنی وانیلی به اون اضافه کنید.(مقداری هم رنگ خوراکی برای پررنگ دراومدن کار لازم است).بذارید یخچال تا نیم بند بشه
🔸برای لایه دوم هم یک لیوان ژله آلورا رو با یک لیوان آب جوش درست کنید و وقتی کاملا سرد شد یک لیوان بستنی وانیلی به اون اضافه کنید و روی ژله قبل بری ید.
✔️♦️این دستور به ازای یک بسته ژله هست. دقت کنید که بستگی به اندازه قالبتون داره
✔️♦️برای اون طرح توش هم می تونید وقتی ژله رنگی نیم بند شد با یه وسیله ای مثل چنگال روش جای خالی ایجاد کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#قارچ_پلو_با_مرغ 🍛 😋
قارچ500 گرم
سینه مرغ 500 گرم
پیاز 5-6 ق غذاخوری
برنج 3-4 پیمانه
کنسرو نخودفرنگی1 لیوان
زعفران دمکرده 4 ق غذاخوری کره یا روغن100 گرم
آبلیمو ترش 2 ق غذاخوری
نمک، فلفل به میزان لازم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
🔸ابتدا سینه مرغ را به شکل باریك و به طول 4 تا 5 سانتیمتر خرد كنید. قارچها را به شکل ورقه یا نگینی خرد كنید.ابتدا قارچها را همراه با آب لیموترش در دو مرحله در ماهیتابه با حرارت زیاد داخل روغن تفت دهید. (دقت كنید كه اگر قارچها را یكباره سرخ كنید، آب میاندازد.)قارچهای سرخشده را داخل قابلمهای بریزید.مرغ ها را نیز در دو مرحله همراه نمک و فلفل سیاه سرخ كنیدسعی كنید حرارت زیاد باشد تا مرغ آب نیندازد چون گوشت مرغ خشک و سفت میشود.سپس مرغهای سرخ شده را نیز روی قارچها بریزید. چهار قاشق از پیاز سرخ كرده، زعفران آب كرده و نخودفرنگی را به قابلمه اضافه كنید و روی حرارت بسیار ملایم بگذارید تا مواد حدود پنج دقیقه آهسته بجوشند. برنج سفید را آبكش كرده و دم كنیئ و هنگام سرو، مواد آماده را همراه با بقیه پیاز داغ در دیس لابه لای پلو بریزید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#کوکی_کره_بادام_زمینی 🍪 😋
🔸فر رو با دمای 180 درجه از 15 دقیقه قبل گرم کنید کف سینی کاغذ انداخته کنار بزارید.
1 قاشق سوپخوری کره نرم و کره بادام 1/4 پیمانه رو با دور تند همزن بزنید تا سبک بشه يك تخم مرغ و 1/2 قاشق چایخوری وانیل و 100 گرم شکر قهوه ای رو اضافه کرده و با همزن بزنید تا حدی که سبک و رنگش روشن بشه 140 گرم ارد و 1/2 قاشق چایخوری بکینگ پودر رو با هم الک کنید و کم کم به بقیه مواد اضافه کنید ممکنه ارد کمتری نیاز باشه پس یکدفعه نریزید و اگر دیدید خمیرتون شله و گرد نمیشه قاشق قاشق ارد اضافه کنید.
🔸و با سرعت پایین همزن مخلوطشون کنید بزارید نیم ساعت داخل یخچال استراحت کنه بعد از مواد اندازه گردو یا 20 گرم جدا کرده در دست گرد کنید این کار رو سریع انجام بدید تا بر اثر گرمای دست خمیر به روغن نیوفته و داخل شکر سفید بغلطونید با کمی فاصله در سینی بچینید و به مدت 12 دقیقه در فر بپزید وقتی کاملا خنک شد از سینی خارج کنید
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#شيرينى_زعفرونى 🧇 😋
🔸350 گرم روغن و 250 گرم پودر قند را کاملا با هم مخلوط کنید. دو عدد تخم مرغ را دانه دانه اضافه کرده، سپس یک دوم قاشق چایخوری وانیل و محلول زعفران 3 قاشق سوپخوری را نیز اضافه کنید.
آرد را به آرامی به مواد بیفزایید تا خمیر به دست نچسبد. گلولههای کوچکی به اندازه فندق از خمیر برداشته، روی سینی قرار دهید. این شیرینی را به مدت 10 تا 12 دقیقه در طبقه وسط فر با دمای 175 درجه بپزید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#مرغ_زعفرونی_با_سس_پرتقال 🥘 😋
🔸تکه های مرغ رو به مدت سه چهار ساعت داخل آب پرتقال، نمک، پودر زنجبیل،پودر پیاز،کمی پودر سیر و پاپریکا،یک لیوان زعفران دم کرده،پیاز حلقه ای بذارید،سیب زمینی رو با پوست شسته و به مواد اضافه کنید و در اخر روغن زیتون و در فر از قبل گرم شده درجه 180 به مدت 2 ساعت،نوش جان
♦️نکته 1: اواسط پخت مرغ هارو زیر و رو کنید و با قلم روی مرغ هارو با روغن داخل ظرف رومال کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
هدایت شده از
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸میلاد مادر خوبیها
🌸بـانوی دو عالم
🌸حضرت زهرای مرضیه (س)
🌸و روز بزرگداشت مقام مادر
🌸و زن را به همه مادران
🌸و زنان و دختران سرزمینم مـبارکبـاد🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خمیر_پیتزا
#کلیپ_آموزش_مرحله_به_مرحله
بفرستید واسه همه کدبانوها😍
#سری_جدید کلیپ های این کانال رو از دست ندید😋
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#مسما_مرغ_بادمجون
.
بریم برای دستور👈اول ازهمه ک مرغ تو آب میذارم یکم ک جوش اومد ابشو خالی میکنم بره.ی پیاز بزرگ خلالی میکنم باکره تفت میدم تیکهای مرغ اضافه میکنم میذارم سرخ شن زردچوبه فلفل ادویه وپاپریکاهم میزنم لابلای مرغم فلفل دلمه وهویج میذارم زعفرون دم کرده اضافه میکنم وی لیوان اب.یکم ک گذشت ی ق رب حسابی تفت میدم بهش نمک میزنم و ب مرغم اضافه میکنم و میذارم جابیفته.زرشکم ک توی گلاب خیس میکنم بعد با کره و ی ق شکر تفت میدم.بادمجون هم تو آب و نمک ی ساعتی گذاشتم موند و بعد سرخش کردم. بادمجونارو بگذارید تو سس مرغ ی جوش بخوره بعد زیرشوخاموش کنید.
.
بچه ها رب رو همون اول ب مرغ هم میتونین اضافه کنین ولی حتما برای مجلس ب روش بالا درست میکنم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food