#فیله_مرغ_سوخاری 🍗 😋
#قارچ_سوخاری
🔸اول فیله های مرغ رو با پودر پیاز،پودر سیر، پاپریکا، فلفل سیاه،نمک و نصف آب لیمو ترش تازه به مدت ۱ ساعت مزه دار میکنیم.
توی یک کاسه نصف لیوان آرد ۱/۳ لیوان نشاسته ذرت، ۲ ق غ خ آب لیموی تازه، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پاپریکا میریزیم سپس به آرامی بهش آب رو اضافه کرده و هم میزنیم تا زمانی که موادمون به غلظت ماست برسه همونطور که توی تصاویر میبینید.
🔸سپس توی یه ظرف دیگه هم آرد مخصوص سوخاری رو ریخته و تک تک فیله ها و قارچها رو اول توی مواد غلیظمون میزنیم طبق تصاویر سپس توی آرد سوخاری میغلطونیم. سپس توی یه قابلمه گو مقداری روغن ریخته و میذاریم تا کاملا داغ بشه سپس فیله ها و قارچ هارو بهش اضافه کرده و با حرارت ملایم میذارم مغز پخت و سرخ بشن.
سپس از روغن دراورده و روی دستمال کاغذی حوله ای میذاریم تا روغنشونو بکشن
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#خاگینه_مغزدار 🥯 😋
▫️تخم مرغ : ۲ عدد
▫️ماست شیرین : ۲ قاشق غذاخوری
▫️آرد : ۲ ق غ
▫️وانیل : ۱/۲ ق چ
▫️بکینگ پودر : ۱/۲ ق چ
▫️زعفران : مقداری
⭐️مواد شهد
▫️شکر : ۱ ل
▫️آب : ۱ ل
▫️زعفرون دم کرده.
🔸مواد را کاملا قاطی کرده و هم میزنیم تا یکنواخت شود.
نصف مواد را میریزیم در حرارت کم که خودش را بگیرد سپس مواد آجیلی دلخواه را میریزیم و درشو میگزاریم تا خودش را بگیرد.گردو،دارچین،گل محمدی. باقیمانده مواد را ریخته و درشو میگزاریم تا کاملا ببنده. سپس برمیگردانیم طرف دیگرشم سرخ بشه.
بعد از سرخ شدن برش داده و شیره سرد را روش میریزیم و میگزاریم خوب به خودش جذب کنه. و در آخر در ظرف سرو گذاشته و روش را با پودر پسته و نارگیل تزئین میکنیم.
ما مقدار مواد رو ۴ برابر کردیم
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#کوبیده_مرغ 🍢 😋
🔸۱ عدد سینه مرغ رو یه همراه گوشت ۳ عدد ران مرغ بدون استخون مخلوط چرخ کردم. سپس ۲ عدد پیاز رو چرخ کردم و کاملا آبشو گرفتم و به همراه گوشت توی یه کاسه بزرگ ریختم و بهش به اندازه ۱ مشت جعفری تازه خورد شده و ۳ ق غ خ پودر سوخاری، و ادویه شامل نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر و زردچوبه زدم و همچنین مقداری زعفران دم شده و به خوبی تمامی مواد رو به مدت ۵ دقیقه خوب ورز دادم تا کاملا یکنواخت بشه.
🔸سپس تابه مورد رو کمی چرب میکنیم و کباب ها رو دونه دونه به شکلی که دوست داریم میچینیم توش که من به این حالت درست کردم. با حرارت ملایم میذاریم یه طرفش که سرخ شد برمیگردونیم طرف دیگه و روی کباب ها مقداری زعفران میریزیم هم برای عطر و طعم لذیذش و هم برای رنگ جذابی که به کباب ها میده و خوب که سرخ شد و رنگ و رو دارشد آماده سرو میشه
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#مارمالاد_سیب 🍎 😋
▫️سیب 1 کیلو
▫️شکر نیم کیلو
▫️پودر ژلاتین 1 ق غ
▫️اب 1/2 پ
🔸زعفران و گلاب کمی سیب رو پوست گرفته هسته هاشو درمیاریم و بعد خورد میکنیم با کمی ابلیمو مخلوط میکنیم تا رنگش تغییر نکنه بعد بهش شکر اضافه میکنیم و درشو میزاریم تا سیب ابشو پس بده و اب بندازه بعد از تقریبا یک ساعت میزاریم رو شعله تا بپزه. توو این زمان پودر ژلاتین رو با نصف استکان اب سرد مخلوط و به روش بن ماری میزاریم شفاف شه. وقتی سیب ها پخت با گوشتکوب برقی یا پوره کن سیبها رو پوره میکنیم و میزاریم رو شعله کم تا ابش تبخیر شه در اخر زعفران و گلاب و ژلاتین شفاف شده اضافه میکنیم یه کوچولو که قل خورد شعله رو خاموش میکنیم و میزاریم خنک شه بعد تو ظرف دردار میریزیم میزاریم یخچال تا خودشو بگیره
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#سوپ_جو 🍜 😋
🔸یک پیمانه جوپرک رو شستم و نصفش رو به همراه سه قاشق سرپُر برنج و مقدار کافی آب روی شعله گذاشتم.یدونه پیاز متوسط رنده شده،یدونه سیب زمینی رنده شده و سه تا دونه هویج رنده شده و دوتا گوجه رنده شده به همراه یکدونه سینه کوچیک مرغ ویک قاشق رب گوجه بهش اضافه کردم و زمان دادم تا جابیفته.
مرغ رو بعد از یکساعت از داخل سوپ درآوردم و بعد از اینکه از حرارت افتاد ریش ریش کردم و به همراه نصف دیگه ی جوپرک و دوقاشق جعفری ساطوری و یک قاشق آبلیموترش و مقدارکافی نمک اضافه کردم.در پایان دوقاشق آرد سفید رو داخل نصف لیوان آب حل میکنم و به سوپم اضافه میکنم که حسابی قوام دار بشه.اگه دلتون میخواد سوپتون خیلی یکدست نباشه میتونیم بخشی از سیب زمینی و هویج رو بجای رنده کردن نگینی خرد کنیم و داخل سوپمون بریزید
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#خورشت_گوجه_سبز 🥘 😋
🔸٢تا پياز بزرگ رو نگيني خورد كردم و تفت دادم،يكم طلايي كه شد ٢ قاشق رب گوجه بهش زدم،يكم سرخ كه شد مرغ رو بهش اضافه كردم،گذاشتم يكم مرغ از خامي دربياد،بعد يك ليوان جعفري خورد شده و كمتر از نصف ليوان نعناع تازه ي خورد شده و يك قاشق غذاخوري نعناع خشك(در ريختن مقدار نعناع دقت كنين،چون باعث تلخي خورش ميشه)اضافه كردم،كمي كه سرخ شد ، يه استكان آب توش ريختم بعد آلوچه هاي ريز و درشت رو به مقدار لازم اضافه كردم و در ديگ رو گذاشتم تا خوب بپره،نيم ساعت زمان بدين تا خورش جا بيوفته.
من پياز رو زياد زدم تا ترشي خورش كمتر بشه.
ادويه هم طبق ذائقتون ميتونين اضافه كنين از جمله نمك و فلفل
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#نان_لقمه_ای 🥯 😋
🔸یک عدد تخم مرغ + نصف پیمانه ماست (هرماستی میشه )
با هم مخلوط کنید بعد یک و نیم پیمانه آرد + یک ق غ سرصاف بکینگ پودر + یک پنس نمک روش الک کنید و مخلوط کنید تا خمیر جمع بشه و چسبناک نباشه اگر چسبناک بود کم کم آرد بزنید تا اندازه بشه من دو لیوان زدم بعد خمیر رو روی میز کار کار با وردنه پهن کنید و قالب بزنید با هر چیزی دوست دارید رینگ یا لیوان یا حتی با چاقو برش لوزی و.. بزنید بعد توی روغن سرخش کنید به همین سادگی
میتوتید تو شکلات بزنید روکش شکلاتی بشه میتویند توش رو با شکلات صبحانه پر کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#کیک_پرتغالی 🥮 😋
▫️ارد دو پيمانه
▫️تخم مرغ ٤عدد درشت
▫️شكر ٣/٤پيمانه
▫️روغن نصف پيمانه
▫️شير٣/٤پيمانه(من اب پرتقالي تو سرخ زدم)
▫️ب پ يك ق مربا خوري
▫️وانيل چندقطره
🔸شكر وتخم مرغ و وانيل رو با دورتند همزن بزنيد تا حجيم وكش دار شود وقتي حجمش زياد شد روغن وشير رو به ترتيب وارام اضافه كنيد.يك دقيقه هم بزنيد.حالا همزن رو خاموش كنيد. ارد رو الك كنيد با ب پ كم كم اضافه كنيد با همزن دستي اروم هم بزنيد، داخل قالب دلخواه بريزيد در فر ازقبل گرم شده دماي ١٧٥درجه بزاريد حدودا٤٥دقيقه بستگي به دماي فر و قالب داره.
در اخر با كارامل يا شكلات اب شده تزيين كنيد
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#سوپ_سیبزمینی 🍜 😋
🔸سيب زمينى و پياز رو با اب مرغ بپزيد قاشق آرد و ۳ قاشق ماست و ۱ عدد تخم مرغ و با کاری، پاپریکا،فلفل را بعد از له كردن سوپ با گوشت كوب اضافه کنيدو كمى بعد سرو كنيد
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#شیربرنج 🍨 😋
🔸یک پیمانه برنج اعلای ایرانی رو میشورم و خیس میکنم ،وقتی کاملا خیس خورد به همراه چهار پیمانه آب ميزارم كمى نيم پز بشه و آبش كامل تبخير بشه،حالا یک و نیم تا دو پیمانه شکر(بنا به ذائقه) و یک قاشق روغن جامد یا کره اضافه به همراه يك ليترشیرپرچرب و نصف پیمانه گلاب اضافه میکنم و زمان میدم تا شیر و برنج به خورد هم برن و برنج حسابى لعاب بندازه و بعدشم داخل ظرف میریزم و میزارم خنک بشه وتمام. اگه دوست داشتیم خوشمزه تر بشه آخراى پخت داخلش خامه و خلال بادوم هم ميريزم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#دمپخت_میگو_بوشهری 🍛 😋
🔸یه پیاز بزرگ را نگینی خرد وتوی روغن تفت دادم بعدش سبزی نیم کیلو پاک نکرده که گشنیز بیشترو کمی شوید تازه را با همراه کمی شمبلیله خشک گذاشتم قدری سرخ بشه بعد سیر خرد شده رواضافه و زردچوبه و فلفل باید تند باشه و ادویه مخلوط و کمی گرد لیمو و نمک و مخلوط کردم وبعد میگو ۳۰۰ گرم را اضافه و تفتش دهید و بعد اب تمر هندی بزنید یه لیوان .کمتر هم میشه و ابجوش و چند جوش که زد برنج نیم کیلو را اضافه و ابش که بخار شد دم کنید
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#زیتون_پروده 😋
🔸مغز گردو ، زیتون بدون هسته، رب انار
نعنا خشک یا چوچاق یک قاشق غذاخوری ،
پودر گلپر یک ق چ ، انار دو قاشق غذاخوری،
روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری، سیر سه الی پنج حبه به دلخواه خودتون رب انار دو ق غذاخوری البته میزان مواد بسته به ذائقه خودتون هست باید بچشید. آب انار هم داشتین بریزین خوش رنگ و طعمش میکنه .
برای تهیه زیتون پرورده ابتدا زیتون ترش و یا شور را به مدت یک ساعت درون آب خیس کنید بعد زیتون را درون آبکش کنید. در مرحله بعدی طرز تهیه زیتون پرورده، زیتون و رب انار را درون ظرفی مناسب بریزید و همه این مواد را با یکدیگر به خوبی مخلوط کنید. گردو را هم آسیاب کنید سپس گردوی چرخ شده و همه مواد را خوب مخلوط کنید.
زیتون پرورده را درون یخچال قرار دهید تا خنک شود و چند ساعت طعمها به خور همدیگه برن
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#ترشی_گوجه 🍅 😋
▫️گوجه فرنگی 6 کیلو
▫️کرفس یک دسته
▫️هویج یک کیلو
▫️سیر و فلفل تند هرکدام 200 گرم (اگرمیانه خوبی بافلفل نداریدمیتونیدکمتربریزید)
▫️گل کلم 2 عدد متوسط
▫️سرکه و نمک ( به ازای هرکیلو گوجه یک ق غ نمک و یک لیوان سرکه)
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#ترشی_گوجه 🍅 😋 ▫️گوجه فرنگی 6 کیلو ▫️کرفس یک دسته ▫️هویج یک کیلو ▫️سیر و فلفل تند هرکدام 200 گرم
🔸ماکارونی را با اب ونمک بذارید پخته یشه ومغز پخت چون جنس ماکارونیها با هم فرق داره ممکنه کمتر یا بیشتر اب بخواد حتما توجه کنید درحدی که حدود دوسه قاشق از ابش بمونه ارد برنج را اضافه وچند ثانیه تفت داده بعد بذارید کمی خنک بشه با دست خوب چنگ بزنید تا ماکارونی له بشه بعد پیاز وبرگ کرفس وفلفل دلمه ای ونمک وفلفل را اضافه وخوب مخلوط کنید توی دست به شکل بیضی یاگرد فرم بدین وتوی روغن داغ سرخ کتید یک طرفش که طلایی شد برگردونید طرف دیگه هم طلایی بشه زیاد هم روغن مصرف نمی کنه بیرون کوکوکاملا ترد ومغز کوکو نرمه حتما درست کتید واز خوردنش لذت ببرید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#دسر_کاپوچینو_و_موز 🧉 😋
🔸پودر ژله موزی (( بنظرم ژله آلو ورا باشه بهتره یا یه قاشق پودر ژلاتین ( ک در این صورت ب روش بنماری آبش کنید وقتی هم ب مواد اضافه میکنید وانیل هم بزنید) رو با یه لیوان آب جوش و یه لیوان شیر ( به دمای محیط رسیده ) )) مخلوط و میره تو میکسر 👈با یه دونه موز و نصف یه بسته خامه صبونه و یه بسته کاپوچینو و یا کافی میکس حسابی مخلوط می کنیم و تو لیوان سرو میریزیم و میذاریم تویخچال تا ببنده و روشو باپودر قهوه الک شده و شکلات تلخ تزئینش میکنیم و بعدش
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#کیک_گردوعسلی 🥮 😋
تخممرغ۳عدد،شکریکلیوانسرپر،
وانیل۱قچ،خامهصبحانه۲۰۰گرم،
آردسفید۱/۵پیمانه،بکینگپودر۲قچ،نمکنصفقچ
گردوخردشدهیکلیوان،عسل۶قغ،کره۱۲۰گرم
🔸اولتخممرغ،شکرووانیلروحسابی
میزنیمتاکرمرنگوکشداربشه،بعدخامهرو
اضافهمیکنیم،دوباره هم میزنیم تایکدست شه،درآخرآرد،بکینگپودرونمکروکهسهبارالککردیمروطیدومرحلهاضافهوبادورکندهمزندرحدمخلوطشدنمیزنیم،میریزیمتوقالبچربشده،
میذاریمتوفرازقبلگرمشدهبادمای۱۸۰
درجهبهمدت۳۰دقیقه،حالایهقابلمهرومیذاریمروحرارتکرهرومیریزمتاآبشهبعدعسلوگردورواضافهمیکنیموحرارتروخاموشمیکنیم،
کیکمونکهپختگردوعسلیروروشمیریزیم،
دوبارهمیذاریمتوفر،حرارتبالاروروشنمیکنیم،میذاریمدهدقیقهبمونه
تاگردوهاطلاییشنبعدهمکیکتونحاضره،میتونیدروشپودرنارگیل
،خلالپسته،همبریزینواسهتزئین
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#شیرینی_بادامی 🧇 😋
▫️كره صبحانه به دمای محیط رسیده 100 گرم
▫️تخم مرغ 1 عدد
▫️وانيل نصف ق چ
▫️شكر يك سوم ليوان
▫️آرد سه چهارم ليوان
▫️بادام 100 گرم
🔸ارد ، پودر شکر ، بادام را داخل غذاساز ریخته تا اسیاب و مخلوط شود
بعد تخم مرغ ، وانیل و کره نرم شده رو اضافه میکنیم
زیر خمیر را کمی ارد پاشی کرده و با قالب مورد نظر کاتر بزنید
داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۷۵ به مدت ۲۰ دقیقه بپزید .
بعد از پخت وسط هر کدام از شیرینی ها یک عدد بادام قرار داده و با بریلو زعفرانی رومال کنید .
و با بریلو سفید و یا شکلات سفید خطوط نازک بکشید
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#خوراک_مرغ_و_سبزیجات 🥘 😋
🔸کدو و بامجون رو حلقه حلقه کردم و سرخشون کردم گذاشتم کنار
بعد سیب رمینی مکعبی خرد شده رو هم سرخ کردم گذاشتم کنار
قارچ هم همینطور
🔸حالا تو تابه یه سینه مرغ رو که مکعبی خورد کرده بودمو سرخ کردم خوب پیاز داغ اضافه کردم بعد فلفل دلمه ای های رنگیمو که خورد کرده بودمو اضافه کردم و تفت دادم یکم تا نرم بشن نمک فلفل زردچوبه و ادویه هم زدم
یه حبه سیرهم اضافه کردم(در صورت دلخواه)
یه قاشق رب به موادم زدم تا خوشرنگ بشه
حالا قارچ و کدو و بادمجونای سرخ شدمو اضافه کردم
میتونید سیب زمینی ها رو هم الان به موادتون اضافه کنید ولی من کنار غذا سرو کردم
خوب هم بزنید و چند دقیقه در تابه رو بزارید تا مزه ها به خورد هم برن و بپزن
.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#ساندویچ_بوقلمون 🌯 😋
🔸پیاز بزرگ رو خلالی کردم ریختم تو تابه ک کمی چربش کرده بودم پیازم ک سبک شد فیله بوقلمون (میتونین سینه مرغ بزنین)رو ک نواری خرد کرده بودم بهش اضافه کردم وگذاشتم آب بندازه و تفت دادم تا بپزه.بعد قارچ اسلایس شده اضافه کردم و حرارت زیاد کردم با شعله بالا تفت دادم و اخر هم فلفل دلمه نواری خرد شده رو ب مواد اضافه کردم.اخر سرهم فلفل پاپریکا اویشن زردچوبه و نمک اضافه کردم
.برای سس هم ی ق سس مایونز ی ق ماست ی ق ارده کمی سس خردل ابلیمو نمک و فلفل همرو مخلوط کردم و کنار ساندویچ سرو کرردم.شما میتونین از هر سسی ک دوست دارین استفاده کنید.
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#کوکوی_ماکارونی 🍘 😋
▫️ماکارونی..... فرمی دولیوان
▫️اب معمولی..... دولیوان
▫️ارد برنج..... سه قاشق غذاخوری (جایکزین نداره)
▫️برگ کرفس خرد شده .... به میزان دلخواه
▫️فلفل دلمه سبز وقرمز....به میزان دلخواه
▫️پیازمتوسط.... ریز خرد شده واب گرفته
▫️نمک وفلفل سیاه..... به میزان لازم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#کوکوی_ماکارونی 🍘 😋 ▫️ماکارونی..... فرمی دولیوان ▫️اب معمولی..... دولیوان ▫️ارد برنج..... سه قاشق
🔸ماکارونی را با اب ونمک بذارید پخته یشه ومغز پخت چون جنس ماکارونیها با هم فرق داره ممکنه کمتر یا بیشتر اب بخواد حتما توجه کنید درحدی که حدود دوسه قاشق از ابش بمونه ارد برنج را اضافه وچند ثانیه تفت داده بعد بذارید کمی خنک بشه با دست خوب چنگ بزنید تا ماکارونی له بشه بعد پیاز وبرگ کرفس وفلفل دلمه ای ونمک وفلفل را اضافه وخوب مخلوط کنید توی دست به شکل بیضی یاگرد فرم بدین وتوی روغن داغ سرخ کتید یک طرفش که طلایی شد برگردونید طرف دیگه هم طلایی بشه زیاد هم روغن مصرف نمی کنه بیرون کوکوکاملا ترد ومغز کوکو نرمه حتما درست کتید واز خوردنش لذت ببرید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#مرغ_خوراك_خوشمزه 🍗 😋
🔸مرغ ها رو با دو لیوان آب ، نمک ، فلفل و زردچوبه و یک پیاز بزرگ درسته ، توی ظرف در بسته پختم . بعد مرغ ها رو توی یک تابه با دو قاشق روغن مایع و شعله متوسط سرخ کردم . حتما در تابه بسته باشه .
اب مرغ رو با یک قاشق رب گوجه فرنگی ، یک قاشق زعفران دم کرده و یک قاشق اب لیمو ، مزه دار کردم و روی مرغ های سرخ شده ریختم و در تا به رو گذاشتم و پنج دقیقه با حرارت ملایم پختم
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#وِلش_کیک 🧇 😋
1. ۲۲۵ گرم (یک و نیم لیوان) آرد رو با ۱ عدد کَرهیِ ۱۰۰ گرمی مخلوط کنید و ورز بدین تا مثلِ تیکه هایِ بیسکوییت بشه.
2. ۸۵ گرم ( یا ۱/۳ لیوان) شکر، ۱/۳ قاشُقِ چایخوری فلفلِ تازه بهار که یکم کوبیده شده ، ۱/۲ ق چایخوری نمک، ۱ عدد تخممرغ و ۱/۳ لیوان شیر و اضافه و ترکیب کنید.
3. وقتی مواد یکدست شد، دو قاشق غذاخوری کشمش بریزید.
4. بعد بهتره بذارید ۱ تا ۲ ساعت تو یخچال بمونه.
5. مواد رو با وردنه به ضخامتِ ۱ سانت پَهن کنیدو با قالب یا فنجون به صورت دایره دایره برش بزنید.
6. حالا داخلِ ماهیتابه داغ که فقط کمی کفش چرب شده بزارید تا حرارت ببینن و بپزن. نیازی به روغن نیست. اگه خواستید بذارید داخل فر (۱۵ دقیقه تو دمایِ ۱۶۰ درجه یِ سانتیگراد) .
♦️میشه فلفلو حذف کرد ولی فلفل برای عطر بیشترش استفاده میشه ولی نمیشه بجاش دارچین زد
.•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food