eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.1هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مخصوص عاشقان پیتزا 👌 🥔🍕🍟 . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
هدایت شده از آنتی هک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دراین صبح زیبا🌸🍃 ازخدای مهربان آرامش😉 رابراتون خواستارم🙏 زیرا آرامش🌸🍃 قطره قطره کدورت های🌸🍃 جان تون را شستشومیدهد🌸🍃 🌸روزتون به زیبایی ‌شکوفه های بهاری 🌸 .
. مواد لازم تخم مرغ يك عدد كره ١٢٥ گرم (به دماى محيط رسيده) روغن مايع دو سوم ليوان پودر قند يك ليوان(خيلى پر نباشه) پودر كاكائو يك ق غ خ وانيل نوك ق م خ نشاسته ذرت دو سوم ليوان ارد سفيد به ميزان لازم(حدود يك و نيم ليوان) شكلات چيپسى براى داخل خمير نصف ليوان شكلات تخته اى و چيپسى به ميزان لازم _____ كره و تخم مرغ و پودر قند رو با همزن چند دقيقه ميزنيم و بعد روغن رو اضافه مى كنيم و هم ميزنيم ،مواد خشك به جز آرد رو باهم مخلوط مى كنيم و سه بار الك مى كنيم وبه مواد اضافه مى كنيم ومخلوط مى كنيم،ارد رو از الك رد كنيد و كم كم بهش اضافه كنيد،شكلات چيپسى رو هم اضافه كنيد و ورز بديد تا يه خمير نرم كه به دستتون نچسبه ..... خمير رو نيم ساعت استراحت بديد،از خمير اندازه ى گردو برداريد و يه تك شكلات رو وسطش بذاريد و بعد بشكل گردو در بياريد و توى توى تابه كاغذ روغنى پهن كنيد و خمير هاى اماده شده رو روش با فاصله بچينيد و بعد روى خمير ها رو با شكلات چيپسى تزيين كنيد و روى اجاق با حرارت كم و با شعله پخش کن به مدت ٣٠ دقيقه بذاريد تا ته كوكى ها طلايى بشه.... .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
( معجون عربی ) 😋 ▫️خرما 400 گرم ▫️پودر پسته 3 ق غ ▫️پودر نارگیل 3 ق غ ▫️بادام خرد شده 3 ق غ ▫️گردوی خرد شده 3 ق غ ▫️کنجد کمی تفت داده 2 ق غ ▫️پودر گل سرخ 2 ق غ ▫️کره 1 ق غ ▫️هل و دارچین کمی 🔸اول خرما ها رو شسته و پوست و هسته ی اونها رو جدا میکنیم و با کره کمی تفت میدهیم تا نرم شوند . بعد کنجد ،هل و دارچین و مقداری از مغزها رو ( البته من فقط کنجد ریختم ) اضافه کرده مخلوط میکنیم . دستمون رو کمی چرب کرده و یا مرطوب میکنیم و از خرما مقداری برداشته در دست گرد میکنیم و در خشکبار می غلطانیم . ( این دسر فندق خرد شده و کمی هم عسل دارد ) من به پودر نارگیل کمی زعفرون دم شده غلیظ اضافه کردم .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
مواد لازم📝 پنیر موتزارلا تکه ای 200 گرم نصف پيمانه خرده نان تخم مرغ 1 عدد پودر سوخاری فلفلي 4 قاشق سوپخوري سبزيجات معطر تازه آرد سفید 4 قاشق سوپخوري فلفل قرمز کمی ✍طرز تهیه: تخم مرغ را در ظرفی با چنکال بزنید تا زرده و سفیده اش مخلوط شود.پنیرموتزارلا چهار تکه کرده در فریزر قرار دهید تا کاملا سفت باشد سپس پنیر را ابتدا در آرد سفید سپس در تخم مرغ و در آخر در آرد سوخاری که با فلفل قرمز مخلوط شده بزنید (بهتر است که دوبار این کار رو تکرار کنید) و در روغن سرخ کنید تا کمی رویش طلایی شود توجه کنید این مواد باید لایه ضخیمی شود که روی پنیر را بگیرد سپس در روغن سرخ شود.این عمل را سریع انجام دهید تا پنیر زیادی آب نشود و شکل خود را از دست ندهد. . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
مواد لازم📝 ۱۹/۲۰عدد انجیر خشک ۱لیوان گردو ۱ لیوان پودر نارگیل برای غلطاندن لوکوم برای کاور کردن: ۲بسته ۴۸عدد بیسکوئیت پتی بور ۲۰۰گرم خامه ۲بسته شکلات شیری یا تلخ ✍طرز تهیه: ابتدا انجیر ها را در ظرفی بریزید و روشون اب گرم بریزید و ۵دقیقه در این حالت بماند. انجیر های نرم شده را ابکش کنید. قسمت بالایی انجیر ها را ببرید و با انگشتتان داخل انجیرها را گود کنید و داخلش گردو قرار دهید.تمام انجیرها را با گردو پر کنید. برای کاور کردن خامه را روی حرارت قرار دهید وقتی به نقطه ی جوش رسید شکلات ها را داخلش بریزید و هم بزنیدتا اب شوند. گاناش اماده شده را ارام ارام به بیسکوئیت های خرد شده اضافه کنید و هم بزنید و خمیر نباید به دست بچسبد .یک تکه جدا کنید داخل کف دست پهن کنید و داخلش انجیر پر شده باگردو را قرار دهید و خوب با خمیر شکلاتی کاورش کنید.تاتلی های اماده شده را داخل پودر نارگیل بغلطانید.بعد همه را حدود ۲۵تا ۳۰دقیقه در یخچال قرار دهید .لوکوم های سفت شده را خارج کنید و حدود ۱cm برش بزنید.داخل ظرف سرو قرار دهید. . .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بورک پنیری مواد لازم:👇‌ خمیر یوفکا 4 بسته (تودستور اصلی اینو نوشته ولی بسته بندی های ما با ترکیه ای ها فرق داره) پنیر (ترکیب چند نوع پنیرخوبه) جعفری خردشده میزان لازم روغن ⅓ لیوان شیر 1 لیوان تخم مرغ 2 عدد‌ ‌ 1-اول سس رو آماده کنید.ترکیب تخم مرغ و شیر و روغن 2-پنیرها و جعفری های خردشده رو باهم مخلوط کنید.(اندازه این دو کاملا دلخواه هستش) 3-خمیر یوفکاها رو کف ماهیتابه پهن کنید.چون خمیر یوفکا نازک هستش به صورت دولایه این کار رو انجام بدید.لایه لایه خمیر بعد رومال کردن باسس و بعد ترکیب پنیر و سبزی رو بریزید.(فیلم رو بادقت ببینید) 4-شعله رو کم کنید نا پنیر داخل حرارت ببینه و آب بشه و آروم آروم خمیر یوفکا هم گریل بشه. دقت کنید روغن کف ماهیتابه کم باشه.‌ ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎ . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
✍طرزتهیه: ماش ابپز شده و‌له شده یک پیمانه سیب زمینی متوسط ۲ عدد ابپز و رنده شده جعفری خرد شده به مقدار لازم تخم مرغ ۲ عدد آرد سوخاری یا ارد سفید 1 قاشق غذاخوری سیر 2 عدد رنده شده نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه کاری پیاز چه ریز خرد شده . ماش ابپز کنید و ابکش کنید تا سرد نشده اسیاب کنید و له کنید و بزارید کاملا سرد بشه بعد با بقیه مواد همه رو‌ باهم مخلوط کنید و یه کاسه جداگانه سرکه بزارید دست رو با سرکه خیس کنید و مایه کوکو بردارید پهن کنید و تو روغن سرخ کنید . ✅حتما سیب زمینی کاملا سرد باشه بعد رنده کنید و ماش هم باید سرد باشه بعد باهم مواد رو مخلوط کنید وگرنه موقع سرخ کردن وا میره. ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌ . .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
💞 راتا مرغ و گردو سینه مرغ پخته و چرخ شده ۳۰۰گرم، پنیر لبنه ۱۰۰ گرم، گردو خرد شده ۳۰ گرم، سس مایونز ۶۰ گرم، پیازچه خرد شده ۳ ق غ، سیب زمینی پخته رنده شده ۶۰ گرم برای این راتا،مرغ را با پیاز آب پز کرده و بعد از خنک شدن چرخ میکنیم و بقیه مواد را اضافه کرده و همه راباهم مخلوط میکنیم وداخل یخچال میگزاریم حدود نیم ساعت. بعد نان تست را باهرشکل کاتری خواستین برش داده و به کمک کاتر،از راتا روی نان تست ریخته وصاف میکنیم وآرام ازکاتر جدا میکنیم تاصاف ویکدست شود. نکته:گردو در این راتا باید خیلی پودر نشود و زیر دندان بیاید. 🍗🥪🍗 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوراک گوشت مواد لازم: نصف گوشت گوسفند (در غیر این صورت آن را در گوشت گوساله اما بسیار کوچک است). 2 بادمجان 2 سیب زمینی 1 پیاز 5-6 فلفل دلمه ای 6-7 گوجه فرنگی 5-6 میخک سیر نصف لیوان روغن نمک ، فلفل قرمز ، زیره برای سس: 1 فنجان آب 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی (نصف خمیر فلفل) دستور پخت: ابتدا گوشت خورد شده ، پیاز ، فلفل دلمه ای ، سیب زمینی ، گوجه ، بادمجان ، سیر ،نمک ، فلفل قرمز ، زیره و روغن را باهم بطور کامل مخلوط کرده و روی آن را بپوشانید. سپس آن را درون فر با دمای 200 درجه به مدت 1 ساعت قرار دهید تا کامل پخت شود. 🍖🍆🥔 .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی دو رنگ آرد سفید ۲۰۰ گ کره یا روغن جامد ۱۵۰ گ پودر قند ۱۴۰ گ تخم مرغ ۲ ع وانیل نوک ق چ بیکینگ پودر ۱ ق چ برای مواد کاکائویی مواد بالا فقط دو قاشق از ارد رو کم کنید و به جاش پودر کاکائو بزنید یه لیوان به دلخواه شکلات چیپسی یا میتونید به جاش کشمش بزنید حتما تخم مرغ و کره یا روغن رو یک ساعت قبل بیرون از یخچال ، در محیط قرار بدین آرد و پودر قند رو هم حتما الک کنین کره نرم شده رو با پودر قند ۵دقیقه با همزن میزنیم تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه و هر بار ۱دقیقه میزنیم.وانیل بزنید. بیکینگ پودر رو به آرد اضافه کرده اگه خواستید کشمش بزنید یه قاشق از این آرد به کشمش بریزید و هم بزنید تا وقتی کشمش خواستیم توش بریزیم ته مواد نره مواد آرد رو به داخل مواد مایع میریزیم ، دیگه با لیسک یا قاشق هم بزنید و سعی کنید کم هم بزنید تا سفت تشه کیکتون. آخر کار کشمش رو اضافه کنید یا شکلات چیپسی به همین ترتیب مواد کاکائویی درست میشه کف قالب رو کاغذ روغنی میندازیم سعی کنید تا بالای دیواره بیاد مواد رو داخل قالب میریزیم و توطبقه وسط فر که از یه ربع قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱۲ تا ۱۵دقیقه قرار میدیم 🍡🥧🧁 . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زرشک پلو مواد لازم (٤ نفر) مرغ >> ٤ تكه ساقه كرفس >> ٢ عدد پياز >> ٣ عدد هويج >> ١ عدد فلفل دلمه >> نصف ١ عدد رب >> ١ قاشق غ خ سير ساطوري >> ١ حبه زرشك>> ١٥٠ گرم شكر >> ١ قاشق غ خ زعفران دم كرده>> ٨ قاشق غ خ آب سرد >> ١ ليتر آب جوش >> نيم ليتر نمك >> ٢ قاشق چ خ زرد چوبه>> نصف قاشق چ خ پاپريكا >> ١ قاشق چ خ . روش پخت تكه هاي مرغ رو به همراه آب سرد و نمك و پياز و هويج و كرفس نيم ساعت ميپزيم و آبكش ميكنيم،بعد از سرد شدن داخل كمي روغن سرخ ميكنيم و كنار ميزاريم ،حالا پياز رو تفت ميديم،بعد فلفل دلمه وسير رو تفت ميديم،سبك كه شدن رب رو تفت ميديم تا خاميش از بين بره،تو اين مرحله ،نمك ،پاپريكا و زرد چوبه رو اضافه ميكنيم،ادويه هارو هم تفت ميديم ،مرغ سرخ شده رو روي پياز ميزاريم ،زعفرون اول رو روش ميريزيم بعد اب جوش رو اضافه ميكنيم ،در ظرف رو ميزاريم و نيم ساعت بعد مرغ هارو پشت و رو ميكنيم ،زعفرون دوم رو اضافه ميكنيم ،مقدار پخت به سليقه ي شما بستگي داره ،زرشك رو هم با كره و شكر تفت ١ دقيقه اي ميديم و برنج زعفروني رو بهش اضافه ميكنيم،نوش جانتون❤️ 🍗🍛🍗 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💞 یه بقچه واسه عشاقش😍😍😍 سس بشامل همون سس سفید خودمونه که ترکیب کره و آرد و شیر و نمکه😉😉 🍕🥪🍕 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎ . . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💞 يك خوشمزه جذاب با هات داگ 🌭🧀🌭 .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💞 املت پیتزا خمیر پیتزا ، ژامبون ، آرد ، شیر ، پیاز ، فلفل دلمه ، نمک و فلفل ، تخم مرغ ، پنیر چدار - 15 تا 20 دقیقه در فر 230 درجه 🍕🍳🍕 .•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
هدایت شده از 
🔴ادعای عجیب دکــتر که اروپایی هارا انگشت به دهن گذاشت😳😱 💢مــــا راه درمـان قطعی چاقی را کشف کرده ایـم💢 ❌با این روش۱۰ڪـیلوتاعید لاغرشو ❌رفع افتادگی شکم بعدزایمان💪 ❌تافردا پاک میشه سریع عضوشو 🔳‌ بـــرای افراد 👈پـــراشتها، تیروئیدی، کم تحرک،استپ وزن بدون👈 بـدون👈 ❌قرص شیمیایی http://eitaa.com/joinchat/4237623322C446661627d 📛تسـت شده روی ۲۵هزارنـفر با بدنــهای مختلف که همگـــی نتیجه مثبت گرفتن 😵😍تنها گروه زیر نظر کارشناس بین المللی طب سنتی
هدایت شده از 
❌🔴ایـــــــــــــــــــــــست!❌❌‼️‼️ که خدای نکرده دردِ بی‌درمون نیست.🤭اگر نتونستی تا الان لاغر بشی حتما روش‌هات تکراری و اشتباه بوده. من با ۳۰ سال سن و ۱۰۲کیلو وزن بعد از کلی پول حروم کردن و دمنوش و قرص خوردن تازه دو ماه پیش این کانالو رو پیدا کردم. تونستم ۲٨کیلو لاغر بشم. کانالی که نه بهت رژیمهای بنی‌اسرائیلی میده، نه دمنوش و قرص شیمیایی. فقط با یه شیوه جدید و عالی کاری میکنه توی سه ماه به وزن دلخواه برسی. خودتون مقایسه کنید👇صد درصدگیاهی✅http://eitaa.com/joinchat/4237623322C446661627d 🔥از داروهای شیمیایی وپزشک بی نیازشو⬆️
: مواد لازم براي خمير: آب ولرم ٢ليوان/نمك ١ق.م/شكر١ق.م/روغن٣-٤ق.غ/مايه خمير فوري ١ق.م پُر/سيب زميني پخته و ريز رنده شده ١عدد متوسط/آرد ٤٠٠-٥٠٠گرم مواد لازم براي داخل پيراشكي: پياز ١عدد/روغن/گوشت چرخ كرده٣٠٠گرم/زردچوبه نمك فلفل ادويه/رب گوجه/جعفري خرد شده وپنيرپيتزا وفلفل دلمه اي وقارچ طرزتهيه خمير پيراشكي : آب ،نمك،شكر،روغن،مايه خمير را با هم مخلوط كنيد،سيب زميني و آرد را اضافه كنيد تا جايي كه خمير به دست نچسبد و خمير لطيفي بدست بياد،روي خمير را بپوشونيد ٤٥دقيقه كنار بذاريد تا ور بيادومقداري ازخميرو برداشته وبه قطر نيم سانت باز ميكنيم. بعد با قالب گرد (يا دهانه ليوان )خمير رو قالب ميزنيم سپس مقداري ازمواد گوشت وقارچ ،ميانش (وسطش)ميذاريم وخمير رو به صورت قطاب ميپيچونيم ودر روغن داغ سرخ ميكنيم . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
🍮 😋 🔸یک پیمانه شکر رو با یک لیوان اب و یک و نیم لیوان شیر میزاریم روی حرارت مخلوط میکنیم تا ذرات شکر ذوب بشه دو ق غ پودر کاکائو رو به شهد اضافه و مخلوط و در انتها صد گرم شکلات سکه ای رو به شهد داغ اضافه و حرارت رو کم کرده و خوب مخلوط میکنیم تا ذرات شکلات ذوب شده و شهد یکدستی حاصل بشه و حرارت رو خاموش میکنیم یک پیمانه ارد ذرت و یا سه چهارم پیمانه ارد نول رو با یک چهارم پیمانه نشاسته ذرت مخلوط و سه بار الک کرده و تو تابه با صد گرم کره یا روغن جامد خوب تفت داده تا بوی خامی ارد گرفته و رنگش مقداری تغییر کنه یه پنس نمک اضافه و شهد رو به ارد اضافه و روی حرارت تا چند مین مخلوط میکنیم تا یکدست بشه . •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food
هدایت شده از گسترده چمران
ظروف فله ای😋😋😍😍 دستی تومن 👌 ارسال رایگان 😍😍 تعویض درصورت شکستگی😱 http://eitaa.com/joinchat/2512191488C6c83688c08 آدرس فروشگاهمون👆👆 ♻️پرداخت درب منزل♻️
هدایت شده از 
♻️به علت انبارگردانی اخر سال♻️ کتری قوری فقط 😍 http://eitaa.com/joinchat/2512191488C6c83688c08 این فرصت طلایی و از دست ندین😱
کرم چیز کیوی ابتدا ۴عدد کیوی رو با شش ق غ شکر می زاریم پخته بشه(اگر پخته نشه ژله کیوی نمیبنده) حرارت رو کم میکنیم و اب نیازی نداره بعد از پخت میکس میکنیم و میزاریم کنار یه بسته پودر ژلهکیوی رو با یه لیوان اب جوش مخلوط میکنیم تا ذراتش کاملا حل بشه ،یه بسته پنیر ماسکار پونه دویست گرمیو دو ق غ خامه صبحانه رو با همزن میزنیم تا یکدست بشه و ژله حل شده و پوره کیوی رو هم اضافه با همزن مخلوط میکنیم تا یکدست بشه کف قالب رو مقداری چرب میکنیم و مایه دسر رو داخلش ریخته داخل یخچال میزاریم تا ببنده واسه قسمت ساده کرم چیز یک لیوان شیر رو روی حرارت گرم میکنیم نصف پیمانه شکر رو اضافه کرده تا حل بشه یک ق غ پودر ژلاتینرو با چهار ق غ اب سردمخلوط و بعد بن ماری کرده و بعد از حل شدن به شیر گرم شده اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و حرارت رو خاموش میکنیم،صد گرم پنیر ماسکار پونه یا خامه ای رو با چهار ق غ خامه صبحانه با همزن میزنیم و به شیر از حرارت افتاده اضافه و مخلوط میکنیم و روی لایه قبلی دسر ریخته و برای دو ساعت دیگه به یخچال منتقل میکنیم تا حاضر بشه 🥝🍮🥝 •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•   🍟 @fast_food