eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.4هزار دنبال‌کننده
24.7هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🥟 😋 ▫️کره ۲۵۰ گرم ▫️شکر ۷۵ گرم ▫️آرد برنج ۳۵ گرم ▫️آرد ۲۳۵ گرم 🔸کره و شکر را مخلوط کنید و با همزن بزنید آرد و آرد برنج را مخلوط کنید و به مواد بیفزایید و خمیر درست کنید. این خمیر رو به روش های مختلف میتونید درست کنید.اگر از قالب چوبی استفاده میکنید خمیر را به ۸ قسمت تقسیم کنید و داخل مهر بیندازید و آن را پرس کنید و داخل سینی برگردانید و یا میتوانید خمیر را به شکل مستطیل، گرد، یا هر کاتر دیگه شکل بدین و روی خمیر را چنگال بزنید و در فر ۱۶۰ درجه سانتیگراد ۳۰ دقیقه قرار دهید ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اموزشی 😍😍 دسر میوه ای خوشمزه ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🥗 😋 🔸اين سالاد ترکیبی ازپنج ليوان ساقه و برگهاي جوان و روشن كرفس(خرد شده)+یک ليوان برگ گشنيز+دوتا پيازچه خرد شده(هم قسمت سفيد و هم سبز)+نصف يك فلفل قرمز (اختياري) و يك عددتربچه درشت خردشده حالا بریم سراغ سس:چهار ق غ آبليموي تازه+يك ق غ سركه سيب+يك ق غ عسل+دو ق غ روغن كنجد يا زيتون 🥗اين سالاد خيلي معطره و براي كنار غذاهاي گوشتي عاليه . ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 📽 آموزش 🥨 😋👆 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🍗 😋 🔸فیله مرغ رو داخل پیاز خورد شده فلفل سیاه،نمک و کمی ابلیمو مزه دار میکنیم حالا دو عدد تخم مرغ را مخلوط میکنیم و با چنگال هم میزنیم تا از لختگی در بیاد.فیله ها رو اول در آرد میغلطونیم بعد داخل تخم مرغ و بعد داخل ارد سوخاری میزنیم داخل ظرفی روغن میریزیم وقتی خوب داغ شد فیله ها رو داخلش میندازیم و با حرارت ملایم اجازه میدیم مغز پخت و سرخ بشه . ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🍛 😋 🔸 اول برنج رو خیس میکنیم تو یه تابه پیاز خرد شده رو سرخ کرده ، بعد بهش فیله مرغ یا سینه مرغ خرد شده رو اضافه میکنیم و تفت میدیم حالا بهش قارچ خرد شده اضافه و باز همه رو با هم تفت میدیم تا خوب پخته و سرخ بشه نمک وفلفل و زردچوبه و ادویه و زعفرون هم بهش اضافه میکنیم تو ظرف جدا هویج خرد شده رو هم سرخ میکنیم 🔸حالا برنج رو تو آب جوش میریزیم و تو آبش ذرت ، نخودفرنگی و فلفل دلمه ای سبز و قرمز (من قرمز نداشتم نزدم) خرد شده رو اضافه کرده و وقتی برنج زمان آبکشش شد و قد کشید ، آبکش میکنیم 🔸حالا برنج رو دم میکنیم و لابه لاش از موادمون میریزیم ، ولی من مخلوط مرغ و قارچو رو روی پلوم وقت سرو ریختم و تزیین کردم .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🥔 😋 ▫️ 4سیب زمینی متوسط ▫️3 قاشق غذاخوری روغن زیتون ▫️2 قاشق غذاخوری آرد (اختیاری) ▫️1 قاشق غذاخوری پاپریکا ▫️1 قاشق غذاخوری پودر سیر ▫️1/2 قاشق چایخوری پودر پیاز ▫️1/2 قاشق غذاخوری نمک ▫️1/2قاشق غذا خوری فلفل قرمز(اختیاری) ▫️2قاشق پنیر پارمسان(اختیاری) 🔸فر را از قبل گرم کنید تا 425ºF / 220ºC سیب زمینی ها را خوب بشویید با پوست خشک کنید و برش دهید (هر سیب زمینی به 8-10 قطعه بریده شود) و سپس 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی سیب زمینی بریزید. در یک کاسه کوچک آرد ، پاپریکا ،پنیر، پودر سیر ، پودر پیاز،فلفل و نمک را مخلوط کنید و روی سیب زمینی های روغنی بپاشید و هم بزنید که همه آنها با مواد پوشیده شود. یک کاغذ روغنی رو سینی فر بکشید و با 1 قاشق غذاخوری باقیمانده چرب کنید. سیب زمینی ها را توی سینی کنار هم قرار دهید و برای 35-40 دقیقه .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
😋 ▫️آرد 1 لیوان ▫️کدو پخته و پوره شده 1 لیوان ▫️شکر 1/2 لیوان ▫️شیر 1/4 لیوان ▫️گلاب 1ق غ ▫️روغن مایع 2ق غ ▫️بکینگ پودر 1ق چ ▫️وانیل 1/4 ق چ ▫️دارچین ۱ ق چ ▫️تخم مرغ 1 عدد 🔸همه ی مواد رو بجز آرد توی کاسه بریزید و با همزن دستی هم بزنید بعد آرد رو اضافه کنید و مخلوط کنید. بعد توی یه تابه روغن بریزید و اجازه بدید داغ شه. با قاشق یا ملاقه کوچیک از مواد توی روغن بریزید. در تابه رو بزارید و شعله رو کم کنید تا خوب پف کنه. وقتی یه طرفش سرخ شد مثل کوکو برگردونید تا طرف دیگه هم سرخ شه. .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🥮 😋 ▫️ارد دو پیمانه ▫️جوش شیرین نصف قاشق چایخوری ▫️بکینگ پودر 1قاشق چایخوری ▫️ماست 1پیمانه ▫️شکر سفید 1پیمانه ▫️روغن مایع نصف پیمانه ▫️تخم مرغ 1عدد ▫️وانیل کمی 🔸ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل را خوب بزنید تا کرم رنگ شود.روغن را اضافه کرده و با همزن بزنید.ماست را اضافه کرده هم می زنیم. آرد و بکینگ پودر و جوش شیرین را الک کرده و کم کم به مواد اضافه کنید.زمانی که آرد را اضافه می کنید مواد را خیلی هم نزنید. مواد کیک را در قالب ریخته و قالب را در فر از قبل گرم شده به دمای 180 درجه به مدت 45 دقیقه بپزید بعد سرد شدن خامه فرم گرفته روی کیک زدم و میوه هارو چیدم و کمی ژلاتین رقیق روی میوه ها زدم تا براق بمونن . ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🧉 😋 🔸پودر ژله موزی (( بنظرم ژله آلو ورا باشه بهتره یا یه قاشق پودر ژلاتین ( ک در این صورت ب روش بنماری آبش کنید وقتی هم ب مواد اضافه میکنید وانیل هم بزنید) رو با یه لیوان آب جوش و یه لیوان شیر ( به دمای محیط رسیده ) )) مخلوط و میره تو میکسر 👈با یه دونه موز و نصف یه بسته خامه صبونه و یه بسته کاپوچینو و یا کافی میکس حسابی مخلوط می کنیم و تو لیوان سرو میریزیم و میذاریم تویخچال تا ببنده و روشو باپودر قهوه الک شده و‌ شکلات تلخ تزئینش میکنیم و بعدش . ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اردنصف پیمانه شیرنصف پیمانه بکینگ پودریک ق غ تخم مرغ یک عدد نمک وفلفل به میزان لازم کالباس یک پیمانه پنیز موزارلایک پیمانه پیازچه نصف پیمانه همه موادرومخلوط میکنیم ودرروغن سرخ میکنیم . ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توفیلم همه چی واضحه سيب زميني پخته و سرد شده بعد لهش كنين. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
‍ شکلات آجیلی 😋 ابتدا باید شکلات رو تمپر کنین. 400 گرم شکلات رو ابتدا با چاقوی تیز خوب خرد کنین بعد 2/3 شکلات ها رو بن ماری کنین، یعنی روی حرارت غیر مستقم ذوبشون میکنیم، هیچ چیزی نباید به شکلات ها اضافه شه، فقط شکلات خالص، حرارت هم نباید خیلی زیاد باشه وگرنه شکلات ها می سوزن، مخصوصا شکلات سفید. بعد که شکلات ها ذوب شدن، از روی حرارت برداشته، مابقی شکلات ها رو بهش اضافه میکنیم، خوب هم میزنیم تا کاملا حل و یکدست شوند. من از مولد شیرینی ماکارون استفاده کردم اگه این مولد رو داشتین که چه بهتر و گرنه از کاغذ روغنی استفاده کنین. با کمک قاشق کوچیک کمی شکلات داخل مولد یا روی کاغذ روغنی میریزیم تا به شکل دایره دربیاد. بعد که شکلات ها کمی خودشو گرفت رو هر کدوم چند تا دونه مغز و چیپس شکلات قرار میدیم بعد میذاریم داخل یخچال تا کاملا سفت شن .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبح ها باید صندوقچه امید را باز کرد و یک گوشه آرام نشست و پازلِ خوشبختی را کامل کرد.. صبح، یعنی آغاز و آغاز یعنی، لبخندهایی که از تهِ دل باشد. آغازتان بخیر! لبخندهایتان از تهِ دل! 🌹 سیزده بدرتان پراز عشق ♥️
😍😍 روغن جامد:150 گرم آرد گندم:150 گرم آرد برنج:150 گرم پودر قند:80 گرم تخم مرغ:1 عدد گلاب: یک چهارم پیمانه هل: نصف ق چ زعفران دم کرده تخم خرفه برای تزیین ابتدا روغن و آرد گندم رو با چند دقیقه با همزن میزنیم بعد آرد برنج رو اضافه میکنیم بعد از اون تخم مرغ و پودرقند و گلاب و هل رو که جدا باهم مخلوط کردیم کم کم به موادمون اضافه میکنیم در آخر هم اگه دوست داشتید زعفران اصافه کنید. میتونید از مقدار ارد کم کنید به جاش دو قاشق پودر کاکائو بریزید. مواد و توی قیف یکبار مصرف میریزیم و توی سینی که کاغذ روغنی انداختیم ماسوره میزنیم و روش هم تخم خرفه میپاشیم. در فر از قبل گرم شده با دمای 170 به مدت 15 دقیقه میزاریم. با این مقدار مواد حدود 50 عدد شیرینی میده. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🥮 😋 ▫️ارد دو پيمانه ▫️تخم مرغ ٤عدد درشت ▫️شكر ٣/٤پيمانه ▫️روغن نصف پيمانه ▫️شير٣/٤پيمانه(من اب پرتقالي تو سرخ زدم) ▫️ب پ يك ق مربا خوري ▫️وانيل چندقطره 🔸شكر وتخم مرغ و وانيل رو با دورتند همزن بزنيد تا حجيم وكش دار شود وقتي حجمش زياد شد روغن وشير رو به ترتيب وارام اضافه كنيد.يك دقيقه هم بزنيد.حالا همزن رو خاموش كنيد. ارد رو الك كنيد با ب پ كم كم اضافه كنيد با همزن دستي اروم هم بزنيد، داخل قالب دلخواه بريزيد در فر ازقبل گرم شده دماي ١٧٥درجه بزاريد حدودا٤٥دقيقه بستگي به دماي فر و قالب داره. در اخر با كارامل يا شكلات اب شده تزيين كنيد ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
لبو😋 لبو:۲ عدد ماست:۲پیمانه سیر رنده شده:۲حبه نمک و فلفل سیاه به میزان لازم. پوست لبو ها رو خوب بشورید و همون طور با پوست با کمی آب بپزید. (تجربه شخصیم میگه وقتی سر و ته لبو رو می گیرید و پوست می گیرید بعد پخت کمرنگ تر میشه.)وقتی لبو ها پخت پوست اونا رو بگیرید و خوب میکس کنید. به لبو ها نمک و فلفل و سیر رنده شده اضافه کنید و ماست رو کم کم مخلوط کنید تا به غلظت مناسب برسه. من خیلی شل دوست ندارم. بعد هر طور دوست داشتید تزیین کنید. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🍗 😋 🔸سینه مرغ را 5دقیقه ابپز كردم و بعد گذاشتم کاملا سرد بشه بعد به تكه هايي به اندازه يك گردو خرد كردم وبعدخیلی شیک ومجلسی توی ارد سفید بعد تخم مرغ وبعد ارد سوخاری زدم و تو ي روغن سرخ كردم ♦️من بعضي وقتها خميرهاي وسط نون فانتزي رو درميارم وخشك ميكنم وبعد آسياب ميكنم وبصورت پودر درميارم وكمي فلفل سياه وخيلي كم پودر سيروپودر زنحبيل وكمي نمك اضافه ميكنم وبعنوان پودر سوخاري استفاده ميكنم ♦️سيب زميني رو پوست گرفتم و دو يا سه سانتي برش دادم و سه يا ٤دقيقه در آب جوش و نمك ابپز كردم و بعد در روغن سرخش كردم و شويد روش پاشيدم ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
# تزیین _ماست ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🌯 😋 🔸یک قوطی تن ماهی رو بیست دقیقه بجوشونید بعد روغنش رو کاملا خالی کنید ، تن ماهی رو با یک سوم قوطی کنسرو ذرت و حدودا نصف پیمونه خیار شور ریز خرد شده همراه با سس مایونز و آبلیمو و فلفل سیاه مزه دار کنید و همراه با کاهو و نون باگت یا نون تست ساندویچ درست کنید ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🥯 😋 ▫️1 لیوان شیر ▫️1 لیوان شکر ▫️2 لیوان آرد ▫️2 عدد تخم مرغ ▫️1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر ▫️1 قاشق مرباخوری وانیل 🔸همه رو در یک ظرف خوب مخلوط کرده و مثل کتلت با قاشق توی ماهیتابه ریخته و در روغن داغ سرخ می کنیم ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
هدایت شده از ⁦🎀 رزرو تبلیغات ویژه 🎀
کلی کیف و کفش های شیک باقیمتایی مناسب http://eitaa.com/joinchat/3603890210C86e9cfb1a5 💃💃💃💃💃💃💃💃 عجله کن از دستش نده🏃‍♀🏃‍♀🏃‍♀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوراك مرغ و قارچ ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌ ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🍪 😋 ▫️ تخم مرغ ۱ عدد ▫️روغن مایع نصف پیمانه ▫️شکر ۱ پیمانه ▫️ نشاسته ذرت ۱۲۵ گرم یا ۱ پیمانه ▫️آرد ۲۱۰ گرم یا ۲ پیمانه ▫️ بیکینگ پود ۱ ق م ▫️وانیل ۱ ق چ ▫️کاکائو ۱ ق غ ▫️شکلات اسمارتیزی ۱ ق غ 🔸تخم مرغ ، شکر و وانیل را زده روغن را نیز مخلوط کنید. نشاسته ، آرد ، بیکینگ پودر ، و کاکائو را اضافه کرده و ورز دهید. شکلات را اضافه کنید و کمی بیشتر ورز دهید. کاغذ روغنی را بر روی سینی قرار داده و مقداری از خمیر را بردارید و گرد کنید با کمی فشار دادن به طور متناوب در سینی قرار دهید. 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده 180 درجه بپزید و بگذارید در سینی خنک شود. پس از سرد شدن کوکی ها ، آنها را روی ظرف سرو قرار دهید ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
😋 ▫️نصف پاكت ماكارونى پنه(شيلنكى) ▫️5 عدد تخم مرغ ▫️150 گرم قارچ ▫️1 استکان نخود فرنگی ▫️1 استکان ذرت ▫️ 5-6 ساقه جعفری ▫️نصف استکان پنیر کاشار یا هر پنیر کشدار دیگر ▫️نصف استکان روغن زیتون ▫️نمک، فلفل سیاه ▫️1 عدد فلفل سفید 🔸ماکارونی را آبپز کنید. آبکش کرده و بذارین خنک شود در ظرف گودی ریخته و روی ماکارونی قارچ باریک برش زده، جعفری ریز خرد شده، نخود فرنگی، ذرت، روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه، فلفل سفيد اضافه کرده با هم مخلوط کنید. در کاسه دیگری تخم مرغ ها را با چنگال هم بزنید. پنیر را به تخم مرغ اضافه کرده هم بزنید و تخم مرغ را روی مخلوط ماکارونی بریزید و هم بزنید. در قالب کمربندی کاغذ روغنی گذاشته محکم ببندید (میتوانید قالب معمولی استفاده کنید) کناره های قالب را با مارگارین چرب کنید و مواد را داخل قالب بریزید.10 دقیقه نگه دارید و سپس در فر 180 _ 200 درجه 30_25 دقیقه بپزید. گرم سرو کنید ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🍖 😋 ▫️گوشت گوسفندى به نياز لازم :4 تكه ▫️زعفران دم كرده :2 ق غ خ ▫️چوب دارچين :1 يك تكه كوچيك ▫️نمك و زردچوبه به ميزان لازم ▫️پياز :1 عدد ▫️روغن به ميزان لازم 4/5 ق غ خ ▫️فلفل قرمز پاپريكا :1 ق چ خ (يا فلفل سياه جانشين) 🔸اول گوشت رو تميز و شسته و با روغن و پياز و زدچوبه تفت داده و بعد يك ق غ خ زعفران زده و چوب دارچين و اب كافى ك يك استكان لازمه رو ميريزيم و در زود پز رو بسته تا مدت يك ساعت به خوبى بپزه و بعد پخت چوب دارچين رو برداشته و نصف ابى ك از گوشت باقى مانده رو ميگيريم و گوشت رو به تابه منتقل كرده و روغن روى اب گوشت رو گرفته روى گوشت ميريزيم و باهاش كمى تفت داده ك از خامى در بياد وبراى خوشمزه شدن كمى زعفران و فلفل قرمز زده و اب گوشت روش ريخته و در ماهيتابه رو بسته و با ي قول خوردن خاموش تا جا بيافته و با پلو ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🥘 😋 ▫️گوشت خورشتی ۳۰۰ گرم ▫️پیاز ۱ عدد ▫️رب گوجه فرنگی ۲ قاشق ▫️غ خ، نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم ▫️آلو خورشتی ۱۲ تا ۱۵ عدد ▫️به ۲ عدد متوسط ▫️آبلیمو و روغن ، زعفران دم کرده به میزان لازم 🔸اول داخل قابلمه یه دونه پیاز درشت رو نگینی خرد کردم با کمی روغن گذاشتم رو حرارت پیاز که کمی سبک شد و تفت خورد گوشت خورشتی رو به پیاز اضافه کردم و تفت دادم نمک و فلفل و زردچوبه هم زدم و دوباره کمی تفت دادم دو قاشق رب گوجه فرنگی زدم یه کم‌تفت دادم به اندازه لازم آب اضافه کردم و گذاشتم گوشت بپزه بعد به رو شستم و خرد کردم به صورت حبه ایی بعد داخل یه تابه به های خورد شده رو کمی تفت دادم آلو خورشتی رو شستم و گذاشتم کنار وقتی گوشت پخته شد به تفت داده شده و آلو خورشتی رو اضافه کردم نیم ساعت دیگه گذاشتم بمونه تا به و آلو هم پخته بشه آخرای پخت خورشتم زعفران دم کرده و دو قاشق آبلیمو اضافه کردم نمک خورشت رو تست کردم و تمام ♦️به ها رو برای این تفت میدیم که داخل قابلمه موقع پخت له نشه ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦