eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.3هزار دنبال‌کننده
24.7هزار عکس
19.5هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
‍ شکلات آجیلی 😋 ابتدا باید شکلات رو تمپر کنین. 400 گرم شکلات رو ابتدا با چاقوی تیز خوب خرد کنین بعد 2/3 شکلات ها رو بن ماری کنین، یعنی روی حرارت غیر مستقم ذوبشون میکنیم، هیچ چیزی نباید به شکلات ها اضافه شه، فقط شکلات خالص، حرارت هم نباید خیلی زیاد باشه وگرنه شکلات ها می سوزن، مخصوصا شکلات سفید. بعد که شکلات ها ذوب شدن، از روی حرارت برداشته، مابقی شکلات ها رو بهش اضافه میکنیم، خوب هم میزنیم تا کاملا حل و یکدست شوند. من از مولد شیرینی ماکارون استفاده کردم اگه این مولد رو داشتین که چه بهتر و گرنه از کاغذ روغنی استفاده کنین. با کمک قاشق کوچیک کمی شکلات داخل مولد یا روی کاغذ روغنی میریزیم تا به شکل دایره دربیاد. بعد که شکلات ها کمی خودشو گرفت رو هر کدوم چند تا دونه مغز و چیپس شکلات قرار میدیم بعد میذاریم داخل یخچال تا کاملا سفت شن .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبح ها باید صندوقچه امید را باز کرد و یک گوشه آرام نشست و پازلِ خوشبختی را کامل کرد.. صبح، یعنی آغاز و آغاز یعنی، لبخندهایی که از تهِ دل باشد. آغازتان بخیر! لبخندهایتان از تهِ دل! 🌹 سیزده بدرتان پراز عشق ♥️
😍😍 روغن جامد:150 گرم آرد گندم:150 گرم آرد برنج:150 گرم پودر قند:80 گرم تخم مرغ:1 عدد گلاب: یک چهارم پیمانه هل: نصف ق چ زعفران دم کرده تخم خرفه برای تزیین ابتدا روغن و آرد گندم رو با چند دقیقه با همزن میزنیم بعد آرد برنج رو اضافه میکنیم بعد از اون تخم مرغ و پودرقند و گلاب و هل رو که جدا باهم مخلوط کردیم کم کم به موادمون اضافه میکنیم در آخر هم اگه دوست داشتید زعفران اصافه کنید. میتونید از مقدار ارد کم کنید به جاش دو قاشق پودر کاکائو بریزید. مواد و توی قیف یکبار مصرف میریزیم و توی سینی که کاغذ روغنی انداختیم ماسوره میزنیم و روش هم تخم خرفه میپاشیم. در فر از قبل گرم شده با دمای 170 به مدت 15 دقیقه میزاریم. با این مقدار مواد حدود 50 عدد شیرینی میده. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🥮 😋 ▫️ارد دو پيمانه ▫️تخم مرغ ٤عدد درشت ▫️شكر ٣/٤پيمانه ▫️روغن نصف پيمانه ▫️شير٣/٤پيمانه(من اب پرتقالي تو سرخ زدم) ▫️ب پ يك ق مربا خوري ▫️وانيل چندقطره 🔸شكر وتخم مرغ و وانيل رو با دورتند همزن بزنيد تا حجيم وكش دار شود وقتي حجمش زياد شد روغن وشير رو به ترتيب وارام اضافه كنيد.يك دقيقه هم بزنيد.حالا همزن رو خاموش كنيد. ارد رو الك كنيد با ب پ كم كم اضافه كنيد با همزن دستي اروم هم بزنيد، داخل قالب دلخواه بريزيد در فر ازقبل گرم شده دماي ١٧٥درجه بزاريد حدودا٤٥دقيقه بستگي به دماي فر و قالب داره. در اخر با كارامل يا شكلات اب شده تزيين كنيد ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
لبو😋 لبو:۲ عدد ماست:۲پیمانه سیر رنده شده:۲حبه نمک و فلفل سیاه به میزان لازم. پوست لبو ها رو خوب بشورید و همون طور با پوست با کمی آب بپزید. (تجربه شخصیم میگه وقتی سر و ته لبو رو می گیرید و پوست می گیرید بعد پخت کمرنگ تر میشه.)وقتی لبو ها پخت پوست اونا رو بگیرید و خوب میکس کنید. به لبو ها نمک و فلفل و سیر رنده شده اضافه کنید و ماست رو کم کم مخلوط کنید تا به غلظت مناسب برسه. من خیلی شل دوست ندارم. بعد هر طور دوست داشتید تزیین کنید. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🍗 😋 🔸سینه مرغ را 5دقیقه ابپز كردم و بعد گذاشتم کاملا سرد بشه بعد به تكه هايي به اندازه يك گردو خرد كردم وبعدخیلی شیک ومجلسی توی ارد سفید بعد تخم مرغ وبعد ارد سوخاری زدم و تو ي روغن سرخ كردم ♦️من بعضي وقتها خميرهاي وسط نون فانتزي رو درميارم وخشك ميكنم وبعد آسياب ميكنم وبصورت پودر درميارم وكمي فلفل سياه وخيلي كم پودر سيروپودر زنحبيل وكمي نمك اضافه ميكنم وبعنوان پودر سوخاري استفاده ميكنم ♦️سيب زميني رو پوست گرفتم و دو يا سه سانتي برش دادم و سه يا ٤دقيقه در آب جوش و نمك ابپز كردم و بعد در روغن سرخش كردم و شويد روش پاشيدم ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
# تزیین _ماست ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🌯 😋 🔸یک قوطی تن ماهی رو بیست دقیقه بجوشونید بعد روغنش رو کاملا خالی کنید ، تن ماهی رو با یک سوم قوطی کنسرو ذرت و حدودا نصف پیمونه خیار شور ریز خرد شده همراه با سس مایونز و آبلیمو و فلفل سیاه مزه دار کنید و همراه با کاهو و نون باگت یا نون تست ساندویچ درست کنید ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🥯 😋 ▫️1 لیوان شیر ▫️1 لیوان شکر ▫️2 لیوان آرد ▫️2 عدد تخم مرغ ▫️1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر ▫️1 قاشق مرباخوری وانیل 🔸همه رو در یک ظرف خوب مخلوط کرده و مثل کتلت با قاشق توی ماهیتابه ریخته و در روغن داغ سرخ می کنیم ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
هدایت شده از ⁦🎀 رزرو تبلیغات ویژه 🎀
کلی کیف و کفش های شیک باقیمتایی مناسب http://eitaa.com/joinchat/3603890210C86e9cfb1a5 💃💃💃💃💃💃💃💃 عجله کن از دستش نده🏃‍♀🏃‍♀🏃‍♀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوراك مرغ و قارچ ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌ ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🍪 😋 ▫️ تخم مرغ ۱ عدد ▫️روغن مایع نصف پیمانه ▫️شکر ۱ پیمانه ▫️ نشاسته ذرت ۱۲۵ گرم یا ۱ پیمانه ▫️آرد ۲۱۰ گرم یا ۲ پیمانه ▫️ بیکینگ پود ۱ ق م ▫️وانیل ۱ ق چ ▫️کاکائو ۱ ق غ ▫️شکلات اسمارتیزی ۱ ق غ 🔸تخم مرغ ، شکر و وانیل را زده روغن را نیز مخلوط کنید. نشاسته ، آرد ، بیکینگ پودر ، و کاکائو را اضافه کرده و ورز دهید. شکلات را اضافه کنید و کمی بیشتر ورز دهید. کاغذ روغنی را بر روی سینی قرار داده و مقداری از خمیر را بردارید و گرد کنید با کمی فشار دادن به طور متناوب در سینی قرار دهید. 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده 180 درجه بپزید و بگذارید در سینی خنک شود. پس از سرد شدن کوکی ها ، آنها را روی ظرف سرو قرار دهید ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
😋 ▫️نصف پاكت ماكارونى پنه(شيلنكى) ▫️5 عدد تخم مرغ ▫️150 گرم قارچ ▫️1 استکان نخود فرنگی ▫️1 استکان ذرت ▫️ 5-6 ساقه جعفری ▫️نصف استکان پنیر کاشار یا هر پنیر کشدار دیگر ▫️نصف استکان روغن زیتون ▫️نمک، فلفل سیاه ▫️1 عدد فلفل سفید 🔸ماکارونی را آبپز کنید. آبکش کرده و بذارین خنک شود در ظرف گودی ریخته و روی ماکارونی قارچ باریک برش زده، جعفری ریز خرد شده، نخود فرنگی، ذرت، روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه، فلفل سفيد اضافه کرده با هم مخلوط کنید. در کاسه دیگری تخم مرغ ها را با چنگال هم بزنید. پنیر را به تخم مرغ اضافه کرده هم بزنید و تخم مرغ را روی مخلوط ماکارونی بریزید و هم بزنید. در قالب کمربندی کاغذ روغنی گذاشته محکم ببندید (میتوانید قالب معمولی استفاده کنید) کناره های قالب را با مارگارین چرب کنید و مواد را داخل قالب بریزید.10 دقیقه نگه دارید و سپس در فر 180 _ 200 درجه 30_25 دقیقه بپزید. گرم سرو کنید ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🍖 😋 ▫️گوشت گوسفندى به نياز لازم :4 تكه ▫️زعفران دم كرده :2 ق غ خ ▫️چوب دارچين :1 يك تكه كوچيك ▫️نمك و زردچوبه به ميزان لازم ▫️پياز :1 عدد ▫️روغن به ميزان لازم 4/5 ق غ خ ▫️فلفل قرمز پاپريكا :1 ق چ خ (يا فلفل سياه جانشين) 🔸اول گوشت رو تميز و شسته و با روغن و پياز و زدچوبه تفت داده و بعد يك ق غ خ زعفران زده و چوب دارچين و اب كافى ك يك استكان لازمه رو ميريزيم و در زود پز رو بسته تا مدت يك ساعت به خوبى بپزه و بعد پخت چوب دارچين رو برداشته و نصف ابى ك از گوشت باقى مانده رو ميگيريم و گوشت رو به تابه منتقل كرده و روغن روى اب گوشت رو گرفته روى گوشت ميريزيم و باهاش كمى تفت داده ك از خامى در بياد وبراى خوشمزه شدن كمى زعفران و فلفل قرمز زده و اب گوشت روش ريخته و در ماهيتابه رو بسته و با ي قول خوردن خاموش تا جا بيافته و با پلو ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🥘 😋 ▫️گوشت خورشتی ۳۰۰ گرم ▫️پیاز ۱ عدد ▫️رب گوجه فرنگی ۲ قاشق ▫️غ خ، نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم ▫️آلو خورشتی ۱۲ تا ۱۵ عدد ▫️به ۲ عدد متوسط ▫️آبلیمو و روغن ، زعفران دم کرده به میزان لازم 🔸اول داخل قابلمه یه دونه پیاز درشت رو نگینی خرد کردم با کمی روغن گذاشتم رو حرارت پیاز که کمی سبک شد و تفت خورد گوشت خورشتی رو به پیاز اضافه کردم و تفت دادم نمک و فلفل و زردچوبه هم زدم و دوباره کمی تفت دادم دو قاشق رب گوجه فرنگی زدم یه کم‌تفت دادم به اندازه لازم آب اضافه کردم و گذاشتم گوشت بپزه بعد به رو شستم و خرد کردم به صورت حبه ایی بعد داخل یه تابه به های خورد شده رو کمی تفت دادم آلو خورشتی رو شستم و گذاشتم کنار وقتی گوشت پخته شد به تفت داده شده و آلو خورشتی رو اضافه کردم نیم ساعت دیگه گذاشتم بمونه تا به و آلو هم پخته بشه آخرای پخت خورشتم زعفران دم کرده و دو قاشق آبلیمو اضافه کردم نمک خورشت رو تست کردم و تمام ♦️به ها رو برای این تفت میدیم که داخل قابلمه موقع پخت له نشه ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
مواد لازم گوشت ۲۵۰ گرم قارچ ۲۵۰ گرم نعناع خشک ۱ ‏قاشق پیاز ۱ عدد کوچک سیر د‏ر صورت تمایل ٣ ‏حبه زردچوبه، فلفل، نمک به مقدار لازم طرز تهیه ‏پیاز را خردکرده و در روغن سرخ‌کنید. گوشت چرخ‌کرده را افزوده و تفت دهید. سپس زردچوبه را بریزد و آن را نیز کمی تفت بدهید. قارچ خردشده را جداگانه با حرارت زیاد سرخ‌کنید تا آب نیندازد. نعناع را روی قارچ بپاشید و گاز را خاموش کنید. سپس قارچ را به گوشت چرخ شده افزوده و فلفل و نمک و ادویه را به مواد اضافه کنید. خمیر سمبوسه را طبق روش گفته‌شده پهن کنید و به شکل چهارگوش ببرید. وسط هر چهارگوش یک یا دو قاشق از مخلوط را بریزید. لایه‌ها را به شکل مثلث ‏جمع کرده و با لبه‌ها را با انگشت فشار دهید تا هنگام سرخ کردن در روغن باز نشود. ‏پس از سرخ کردن سمبوسه‌ها آن‌ها را در ظرف مناسبی گذاشته و سر سفره ببرید. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🧇 😋 🔸یک لیوان پودر شکر را الک کردم و کنار گذاشتم یک ونیم لیوان آرد را داخل ماهیتابه ریختم و رو حرارت ملایم تفت دادم تا خامی ارد گرفته بشه ولی تغییر رنگ نده نصف لیوان پودر نشاسته اضافه کردم و پنج دقیقه دیگه تفت دادم ۴ قاشق روغن جامد یا روغن محلی و ۱۰۰ گرم کره اضافه کردم وقتی کره آب شد و مواد خوب مخلوط شدن از رو حرارت برداشتم وقتی حلوا از داغی افتاد پودر قند و پودر هل زنجبیل و زعفران دم کرده را اضافه کردم و خوب مخلوط کردم تا یکدست بشه و ته استکان گلاب اضافه کردم تا کمی منسجم بشه و ته سینی پهن کردم و روش خلال پسته ریختم میتونید گردوی خردشده هم بریزید و بعد برش زدم میتونید قالب هم بزنید. ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌ ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🍵 😋 🔸چهار ق غ خوری آرد ،رو با ۱۰۰گرم کره یا روغن، روی حرارت متوسط تفت بدین تا کاملا سرخ وقهوه ای رنگ بشه بعد بزرك آسیاب شده ( شبيه به تخم كتان هستش ) از عطاري ها تهيه كنيد)دوق غ خوری بهش اضافه کنید ،کمی تفت بدین وبعد چهارلیوان اب سرد اصافه کنید .مرتب هم بزنید تا گوله نشه وکمی هم نمک بریزین ، 🔸بعدازیکدست شدن دمکنی بزارین وحرارت روکم کنید تاتهدیگ ببنده ،ودرآخر کمی دارچین اصافه کنید وباشکر سرو کنید،اینکه ازادویه های بیشتری استفاده میشه مثل زردچوبه،زنجبيل،زعفرون،ودارچين برای کسی که زایمان کرده، این مدلی که من درست می کنم برای عصرونه خیلی خوبه ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌ ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
27.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم آموزشی دلمه ای متفاوت از دستش ندین😍 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوستان عزیزم🦋 صبح پنجشنبه تون سرشاراز لطف بی کران خدا الهی گل لبخندرو لباتون همیشگی باشه❤️ الهی عطر گلها دل آرای زندگیتون وشادی نقل لحظه هاتون باشه🦋
🍮 😋 ▫️شير چهار ليوان ▫️شكر يك ليوان سرخالى ▫️نشاسته يه ق غ خ سر پر ▫️آرد سه قاشق غذا خورى سر پر ▫️كره يه ق غ خ ▫️وانيل به ق م خ ▫️شكلات تخته اى نصف ليوان 🔸شير و آردونشاسته و شكر رو با هم خوب مخلوط كنيد و روى حرارت بذاريد مدام هم بزنيد تا به غلظت فرنى برسه و بعد اينكه كه حوشيد چند دقيقه با حرارت كم بذاريد تا بپزه و غليظ بشه. 🔸وانيل و كره رو اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد ،فنجون يا پياله هارو خيس كنيد و دو سوم فنجون رو از كرمى كه درست كرديد بريزيد(يك سوم كرم كه موند شكلات اب شده رو بهش اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد)از كرم شكلاتى روى كرم وانيلى بريزيد و بذاريد تو يخچال بعد يك ساعت كه كاملا خنك شد دسر رو از كناره هاى فنجون با چاقو جدا كنيد و خيلى راحت تو ظرف سرو برگردونيد و با سس شكلات و ميوه يا شكلات تزيين كنيد ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌ .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
سالاد سزار اول سینه مرغ رو مزه دار کنید ۳ساعت بزاریدتو یخچال بعدش گریل کنید مرغ روکه گریل کنید اگه نداشتید داخل تابه که کمی روغن زیتون ریختید بزارید خوب سرخ بشه لبه های ۵عدد نان تست رو برش بدید و مکعبی خرد کنید دوحبه سیر را له کنید وبا روغن زیتون مخلوط کنیدونونها رو باهاش مزه دار کنید یکم زیرو رو کنید کافیه فر را رو دمای۱۹۰ تنظیم کنید نونها رو داخل سینی فر چیده وبزارید ۱۰ دقیقه داخل فر برشته وطلایی شن برای سس هم۱ق غ سس خردل و۱ق غ سس مایونز/ و۲ق غ سس ورسترشایر یا درایران ورچستر میگن بهش/۱ق غ آبلیموی تازه/ ۱ق غ روغن زیتون/ ۲ق غ پنیر پارمسان را خوب باهم مخلوط کنید ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌ .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
برای این ژله اول قالب رو کامل چرب کنید و مقداری غنچه گل محمدی کف قالب بچینید و چند قاشق ژله آلوورا روش بریزید طوری که گلها شناور نشن و قالب رو با کمک یه ظرف بزرگتر به شکل کج توی یخچال بزارید تا ژله کمی ببنده و جای گلها ثابت بشه..بعد بازم مقداری گل بچینید روی همون لایه و بازم مقداری ژله آلوورا روش بریزید...این کارو باید ۳ مرتبه انجام بدید و بزارید یخچال ببنده...بعد که بست ...قالب رو راست قرار بدید و باقی ژله آلوورا رو با بستنی وانیلی خوب مخلوط کنید و تمام قالب رو پر کنید.دقت کنید که ژله آلوررا خنک باشه بعد بهش بستنی اضافه کنید. 🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃 همراه ما باشید💞 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ .
🧈 😋 ▫️سینه مرغ چرخ کرده ▫️کره ▫️آرد سوخاری ▫️پیاز و سیر رنده شده ▫️نمک، فلفل و زردچوبه ▫️هویج پخته ▫️زعفران دم کرده ▫️سبزی خشک مثل ترخون 🔸اول پیاز، سیر، ادویه ها و زعفرون رو به سینه مرغ چرخ شده اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم. یه نایلون پهن میکنیم و روش آرد سوخاری میپاشیم و بعد خمیر رو با وردنه پهن میکنیم و جعفری خرد شده میپاشیم و دوتا هویج سالم یه سمت مواد میچینیم و بعد آروم با کمک نایلون میپیچیم و رول میکنیم. توی ماهیتابه روغن میریزیم و رولت رو داخلش قرار میدیم تا آروم سرخ بشه 🔸سس: برای سس یه پیاز رو سرخ میکنیم و بهش هویج و فلفل دلمه اضافه میکنیم و تفت میدیم، بعد رب گوجه فرنگی اضافه میکنیم و یکم آب جوش و میذاریم غلیظ بشه. و در آخر رولت رو داخل سس میذاریم تا نیم ساعت خیلی آروم رو شعله ملایم بپزه .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🍢 😋 🔸یک عدد پیاز رنده شده و آب گرفته رو با 250 گرم گوشت چرخکرده و یک عدد سینه مرغ چرخکرده، یک عدد تخم مرغ، یک قاشق پودر سوخاری، نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران دمکرده و سماق، ورز دادم و توی تابه نچسب پهن کردم و با کفگیر خط انداختم. در تابه رو بستم و روی شعله متوسط گذاشتم، وقتی آب انداخت در ظرف رو برداشتم و شعله رو کم کردم، وقتی آب اون خشک شد و یک طرف اون سرخ شد، برگردوندم و طرف دیگه رو سرخ کردم. میتونید کمی کره اضافه کنید تا توی کره سرخ بشه و یا توی همون روغن گوشت سرخ بشه. اگه میخواهید کباب ها نرم تر و تیره تر بشن، مقدار مرغ رو نصف کنید . ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦