eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.1هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
دو عدد سيب زميني متوسط را خرد کرده با روغن تفت مي دهيم و قبل از سرخ شدن 300 گرم قارچ و دو عدد فلفل دلمه اي خرد شده را داخل آن ريخته و تفت مي دهيم و مقداري پياز داغ، زردچوبه، نمک، فلفل و يک قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي به آن مي افزاييم بعد سه عدد تخم مرغ و در صورت نياز کمي سير روي آن مي ريزيم بعد از مدت کوتاهي غذاي ما آماده است. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
۴تاسیب زمینی متوسط آب پز کردم بعد ۳۰۰ گرم قارچ ریز خرد کردم و با یک قاشق آبلیمو تفت دادم تاآبش کشیده شد توی یک کاسه سیب زمینی پخته رنده شده،۱دونه پیاز متوسط رنده شده آب گرفته شده، ۱ دونه هویج کوچولوی رنده شده.قارچ تفت خورده_۳ ق غ جعفری خردشده نمک و فلفل و پودر سیر،دوتا تخم مرغ و ۱ قاشق غ آرد سفید مخلوط کردم و سرخ کردم جاتون سبز ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🥗 😋 🔸٢عددسیب زمینی آبپز مکعبی خرد شده+یک ساقه کرفس خرد شده+دو ق ماست چکیده موسیر،کمی ساقه ی پیازچه وشوید تازه وخرد شده+نمک،فلفل قرمز وسیاه .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روغن زیتون، ذرت پخته، خیارشور، فلفل دلمه ای، شوید، جعفری، پیازچه، پیاز، نمک،فلفل،پاپریکا ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
هدایت شده از 
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☀️صبح است همه چیز رنگ و بوی تازگی وطراوت میدهد🍀 آرزو میکنم وجودتون پرشود ازعطر و رنگ خدا💚 وصبح را سرشار از انرژی و سلامتی آغاز کنید😊 وامروزتون آکنده باشه از هر چه زیباییست🌺 ☕️😊🌺
🌯 😋 🔸يه پياز رو نگينى خرد كنيد و با يه فلفل دلمه خرد شده تو روغن تفت بديد تا سبك بشه،يه حبه سير رنده شده رو اضافه كنيد و تفت بديد،نمك،فلفل سياه،پاپريكا،چيلى و اويشن و كمى پنير پارمسان رو هم اضافه كنيد 🔸و گوشت چرخ شده رو هم توش بريزيد و بذاريد تا بپزه،توى تابه جدا قارچ ها رو باشعله ى بالا تفت بديدو به مواد اضافه كنيد و در اخر يه قاشق رب گوجه هم توش بريزيد وتفت بديد و مواد اماده شده ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🧆 😋 🔸دولیوان نخود رو از شب قبل خیس کنین و چندبار آبش رو عوض کنین روز بعد داخل سبد بریزین تا آبش گرفته بشه . سپس داخل غذاساز بریزین و خوب خردشون کنین.سه حبه سیر و یه دونه پیاز درشت رنده شده و آب گرفته رو با یه سیب زمینی پخته به نخودها اضافه کنین و خوب ورز بدین . به موادتون نمک و فلفل و آویشن و هر ادویه ای که دوست دارین اضافه کنین و با دست کاملا مخلوط کنین .اونا رو با قالب شکل بدین و توی روغن داغ که روی فلافلها رو گرفته... خوب سرخشون کنین. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🥮 😋 ‌‌ 🔸مواد لازم لایه شکلاتی ▫️پنیر خامه ای : ۱ بسته ۲۰۰ گرمی ▫️شکر : ۵۰ گرم ▫️ژلاتین : ۲ قاشق سوپ‌خوری پُر ▫️آب : ۱/۴ پیمانه ▫️خامه صبحانه : ۱ بسته ۲۰۰ گرمی ▫️شکلات تخته ای : ۱۰۰ گرم ▫️پودر کاکائو : ۳ قاشق سوپ‌خوری‌ ‌ 🔸پنیر خامه‌ای، خامه ، پودر کاکائو و شکر را با همزن زده تا صاف و یک‌دست شود. ژلاتین را با آب سرد مخلوط نموده، به روش بن‌ماری حل می‌کنیم و می‌گذاریم تا به دمای محیط برسد. شکلات تخته‌ای را به روش بن‌ماری ذوب نموده، به مخلوط پنیر اضافه کرده و هم می‌زنیم. سپس ژلاتین را به مواد افزوده و کاملا مخلوط می‌کنیم تا مواد یک‌دست شوند.روی سطح کیک رو کمی با شیر کاکائو یا شربت نم‌ کنید بعد مواد شکلاتی را روی کیک ریخته و شش ساعت در یخچال می‌گذاریم .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🥘 😋 ▫️١ ليوان: لوبيا چيتي يا قرمز ▫️٢ ليوان: كينوآ پخته شده ▫️ذرت پخته شده يا كنسرو: ٥ ق غ ▫️رب گوجه فرنگي: ٥ ق غ ▫️نمك، فلفل، زردچوبه: به ميزان لازم ▫️عصاره مرغ يا گوشت : ١ عدد ▫️پنير رنده شده گودا يا چدار: در صورت تمايل 🔸اول از همه كينوا رو بپزيد بعد ذرت رو بپزيد يا از كنسرو استفاده كنيد و كنار بذاريد، بعد رب گوجه تون رو كمي با روغن خيلي كم تفت بديد بعد بهش و عصاره مرغ يا گوشت و فلفل و زردچوبه اضافه كنيد و اجازه بديد با آب بپزه، خب آخر سر كه تقريبا ٣٠ دقيقه از پخت كامل لوبيا مونده بود، ذرت و كينوا رو اضافه كنيد و بذاريد نيم ساعت آخر باهم جا بيفتن و نمك و فلفلش رو بچشيد، ميتونيد روش رو كمي پنير چدار يا گودا رنده شده هم بريزيد و سرو كنيد .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
😋 🔸نیم کیلو کنافه خیس با ۱۰۰ گرم کره آب شده مخلوط میکنیم بعد کمی از کنافه داخل فنجان قهوه میذاریم وسطش رو یکم گود میکنیم و تکه پنیر حالا هر پنیری میتونه باشه (پنیر مثلثی،پنیر پیتزا،پنیر خامه ای )میذاریم روش دوباره کنافه میذاریم کمی فشرده ش میکنیم واز فنجان آروم بیرون میاریم در ظرف مورد نظر که کمی چرب کردیم میذاریم کمی دوباره کره آب شده روش میریزیم خیلی کم ودر فر ۱۸۰ به مدت نیم ساعت و وقتی ترد شد و زیرش طلایی شد .بعد گریل بالا روشن میکنیم که روش هم طلایی بشه . بعد از فر بیرون میاریم و همینطور که داغه شهد روش میریزیم ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🥮 😋 ▫️آرد سفید ۳ بار الک شده ۲و۱/۳ پیمانه ▫️تخم مرغ ۵ عدد ▫️شیره خرما ۱/۲پیمانه ▫️روغن مایع ۱/۲پیمانه ▫️شکر ۱/۲پیمانه ▫️گردو خرد شده ۱/۳پیمانه ▫️بیکینگ پودر ۱ق غ ▫️وانیل ۱ق چ 🔸تخم مرغها رو با شکر و وانیل ۵ دقیقه بزنید تا حجیم وسفید وکشدار بشه.روغن مایع را اضافه و۱دقیقه دیگر هم بزنید.شیره خرما رو اضافه کنید وکمی بزنید .آرد وبیکینگ پودر را در دو مرحله اضافه کنید و با لیسک از یک جهت وبصورت دورانی مخلوط کنید.درآخر گردو را افزوده ومخلوط کنید.کف قالب را کاغذ روغنی بزارید وچربش کنید مایه را داخل قالب ریخته وتو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد بمدت ۴۵ الی ۵۵ دقیقه بپزید. دمای فرها باهم متفاوته بعداز ۴۵ دقیقه حتما با سیخ چوبی تست کنید اگر سیخ رو داخل کیک زدید وتمیز بیرون اومد آماده ست. من از قالب میان تهی با قطر ۲۴ سانت استفاده کردم ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
هدایت شده از 
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌼صبح زیباتون بخیرو مبارک 💐سرسبزى باغی از غزل🌺🌿 🌼تقدیمت 💐روياى لبالب از عسل، 🌼تقدیمت 💐در را بگشا، عجب هوايى، 🌼بـه بـه! 💐خوشبختی صبح، 🌼یک بغل تقدیمت 💐سلام صبح بخیر...🌺🌿 🌼امروزتون مملو از شادی💐 💐وآرامش و مهر امروز روزِ.💐 🌼بهترین هاست روز دوباره...💐 💐برخواستن.روز دوباره فریاد.💐 🌼زدن روزِ پروازبه بلندای گیتی💐 💐و تو میتوانی با اراده‌ای‌دقوی💐 🌼بهترین باشیدروزتون خالی از💐 💐غم پر از شادی و مهربانی🕊💐 ‌ 🌼ولبخند خدا بدرقه زندگیتان💐
🥘 😋 🔸مرغ رو با نمك،فلفل،زعفران در روغن سرخ كرده ى پياز رو تفت داده نمك و زردچوبه و رب رو اضافه كرده و دوباره تفت ميدهيم سپس آلو ومرغها و٢ليوان اب رو اضافه كرده و بزاريد بپزه .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
مواد لازم: ماهی قزل آلا 300 گرم پیاز 1عدد بزرگ سیر 2 حبه جعفری 3 قاشق آرد ذرت 2 قاشق زردچوبه و فلفل پاپریکا و نمک روغن سرخ کردنی طرز تهیه: ✏️✏️✏️ ماهی رو خام در غذا ساز یا چرخ گوشت ریخته و چرخ میکنیم. پیاز و سیر رو همراه ماهی چرخ میکنیم. (بعد پودر نان یا آرد ذرت رو اضافه میکنیم، اگر میبینید موادتون شل نیست میتونید اصلا استفاده نکنید) سپس جعفری خرد شده را اضافه میکنیم و زردچوبه و نمک و پاپریکا و فلفل رو اضافه کرده خوب مخلوط میکنیم و مواد رو به شکل دلخواه حالت میدیم و به سیخ های چوبی میکشیم و در روغن با حرارت ملایم سرخ میکنیم. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🧁 😋 ▫️ماست یک پیمانه ▫️آرد دو پیمانه ▫️شکر یک پیمانه ▫️روغن یک دوم پیمانه ▫️تخم مرغ ٢ عدد ▫️وانیل نوک قاشق چایخوری ▫️بکینگ پودر یک قاشق چایخوری ▫️کرمفیل هم به مقدار لازم ♦️ نکته : می تونید از کرمفیل شکلاتی یا نسکافه ای هم استفاده کنید. 🔸آرد را با بکینگ پودر سه بار الک می کنیم. شکر و تخم مرغ و وانیل را با دور تند همزن می زنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه. سپس ماست و روغن رو اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مخلوطی بشه. سپس آرد و بکینگ پودر را در سه مرحله اضافه می کنیم و با لیسک هم می زنیم تا مخلوط بشه. داخل قالب هامون را کپسول می گذاریم. دو سوم قالب را با مواد کیک پر می کنیم. کمتر ریختین بهتره. کرمفیل را تو قیف یکبار مصرف می ریزیم و سرشو کم قیچی می کنیم و یه دایره با کرمفیل روی مواد میگذاریم. ♦️قالب ها را در فر ۱۸۰درجه به مدت ۴٠ دقیقه تا وقتی که روش طلایی بشه میگذاریم .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍳 ❣💛 دیزی سنگی 💛❣ برای ۴ نفر: نخود: ۱۲۰ گرم لوبیا سفید: ۱۲۰ گرم گوشت گوسفندی: ۴۰۰ گرم (گردن یا دنده یا حتی ماهیچه) دنبه گوسفندی: ۳۰ گرم گوجه: ۷ الی ۸ عدد متوسط پیاز: ۲ عدد ادویه مرحله اول (قبل پخت): -زردچوبه: نصف قاشق چای‌خوری -سماق: نصف قاشق چای‌خوری -فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری -پاپریکا شیرین: نصف قاشق چای‌خوری ادویه مرحله دوم (کوبیدن با دنبه) -زردچوبه: نصف قاشق چای‌خوری -نمک: ۱ قاشق چای‌خوری (یا بیشتر) سیب زمینی: ۲ عدد ‌✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
👈مواد لازم 👈برای محلبی 1لیتر شیر 2عدد زرده تخم مرغ 1استکان شکر(70 گرم) 3قاشق غذاخوری نشاسته ذرت 2 قاشق چای خوری زردچوبه(شرط نیست و یا از زعفران استفاده کنید) 1قاشق غذاخوری آرد 1پاکت وانیل 5 گرمی یا مقدار کمی وانیل شکری برای بین پودینگ👉 بیسکوییت bebe یا بیسکوییت سبوسدار موز 👈برای روی پودینگ خامه ترافل رنگی 👈طرز تهیه ابتدا در یک قابلمه متوسط مواد لازم محلبی را ریخته و روی حرارت بزارید و مداوم هم بزنید تا جوش بیاید و قوام بگیرد (با مراقبت که ته نگیرد) وقتی غلیظ شد و قوام گرفت (مانند فرنی) از روی گاز بردارید و کمی از محلبی در جام های پذیرایی بریزید و بیسکوییتهای شکسته شده و موز خرد شده را روی محلبی بریزید و دوباره محلبی بریزید و روی محلبی بیسکوییت و موز بریزید و با ریختن محلبی جامها را کامل کنید و روی پودینگ را با خامه یا هر چه دوست دارید تزیین کنید.نوش جان🌹 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃 🎥 💢✍ کامل با تمام نکات ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃 🎥 💢✍ برای محلبی وانیلی: ۳ و نیم لیوان شیر کمی بیشتر از نصف لیوان شکر ۲ ق چ وانیل ۲ ق غ نشاسته ذرت ۱ و نیم ق غ آرد شیرینی پزی برای محلبی پرتقالی: ۳ لیوان آب پرتقال نصف لیوان شکر ۱ ق چ وانیل ۱ ق غ آرد شیرینی پزی ۲ ق غ نشاسته ذرت نصف ق چ رنده پوست پرتقال در دو قابلمه مواد محلبی وانیلی و پرتقالی غیر از وانیل رو به صورت جداگانه بریزید و مدام هم بزنید با شعله کم تا غلیظ و یکدست بشه (به غلظت فرنی برسه) سپس وانیل رو به هر کدوم اضافه و داخل قالب رو با اب مرطوب کرده و از هرمحلبی پرتقالی و وانیلی ۳ ق غ مطابق فیلم به ترتیب روی هم بریزین و یکشب در یخچال بذارین تا ببنده و بعد اطراف قالب رو با چاقو آزاد و برگردونید 😍😋 ‏ ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
موادلازم: ۲.۵پیمانه تل کادایف تر ۵۰گرم کره ذوب شده بستنی وانیلی کره ی ذوب شده رو با تل کادایف مخلوط کنید،توی سینی فر کاغذ روغنی یا ورق نسوز بندازید،کادایف هارو بریزید داخل رینگ(یا اگه میخواید تو قالب کمربندی درست کنید کَفِش کاغذ روغنی بندازید) و بذارید داخل فر تا کاملا طلایی بشه. اگه فرتون گازیه دماش۲۲۰باشه،اگه برقیه۲۰۰ بعد از این که کادایف آماده شد بذارید کنار تا خنک شن. تو این فاصله بستنی خانواده ی طعم دلخواهتون رو هر اندازه ای که دوست دارید برش بزنید و با کاتری که یا هم اندازه ی کادایف هست یا کمی کوچیکتر بستنی رو برش بزنید،بذارید روی یه کادایف و یه کادایف هم بذارید روش. به همین راحتی❤️ این مقدار برای همین سه تا باقلواست که میبینید شما میتونید بجای بستنی از کرم_چیز یا محلبی یا فرنی استفاده کنید میتونید کادایف رو با کره و کمی شکر مخلوط کنید یا میتونید کادایف رو فقط با شیرعسل مخلوط کنید ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃 🎥 💢✍ کامل با تمام نکات ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
هدایت شده از 
🌸جمعه تون زیبا و شاد 🌼امروزتان پراز شادی 🌸الهی امروز 🌼خونه هاتون پربرکت 🌸رابطه هاتون 🌼پراز رنگ های زیبا 🌸وجودتون سلامت 🌼دلتون پر اميد 🌸و لحظاتتون سرشاراز 🌼عشق و شادی باشه 🌸آدینه تون زیبا در کنار عزیزانتون