eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.1هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم 3عدد تخم مرغ 1لیوان شکر 1لیوان آب نصف لیوان روغن مایع 2لیوان آرد 3قاشق غذاخوری پودر کاکائو وانیل(5گرم یاکمی وانیل شکری) بگینک پودر(2/5قاشق چایخوری) طرز تهیه: تخم مرغها و شکر را با همزن برقی 3تا4 دقیقه بزنید. آب و روغن مایع را اضافه کرده و با همزن دستی هم بزنید و سپس مواد خشک را الک کرده و به مواد مایع اضافه کنید و به صورت دورانی و آرام هم بزنید بدون اینکه پف کیک بخوابد.مایه کیک را در کپسولهای کیک(یا قالب مافین چرب شده ) که در سینی کیک چیده اید بریزید. (تا2/3کپسولها) و در فر از قبل گرم شده با دمای 175درجه بپزید .بعد از اینکه کیکها سرد شدند 80 گرم شکلات سفید را آب کنید و کیک ها را به شکلات آغشته کرده و بعد در شکلاتهای تزیینی  و یا پودر  پسته زده و تزیین کنید‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
مواد لازم: گردو ا کیلو شکر 1/5 ‏کیلو گلاب نصف استکان آبلیمو ١ ‏قاشق ✍️طرز تهیه : ‏گردوها را در آب جوشانده ‏و سپس پوست رویشان را می‌گیریم. گردوهای ‏پخته شده ‏را با آب و شکر مخلوط کرده ‏و روی حرارت می‌جوشانیم. پس از اینکه ‏آب مربا غلیظ شد و قوام آمد به آن آبلیمو و گلاب را اضافه کرده ‏ و از روی حرارت ‏برمی‌داریم. شربت این مربا باید خیلی غلیظ باشد. مربای خوشمزه برای صبحانه ای لذیذ ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🔸یک کیلو گوشت 🔸250 گرم سویا 🔸یک چهارم یک نان بربری( که خیس داده بشه و موقع استفاده آبش کشیده بشه) 🔸پودر کاری یک ق غ اگر طعم ادویه بیشتری دوست دارید بیشتر بزنید 🔸نمک به میزارن لازم 🔸نیم کیلو پیاز( آبش کشیده باشه) 🔸تخم مرغ سه الی چهار عدد همه ی مواد رو باهم مخلوط کرده و حسابی ورز داده و مثل تصویر قالب زده یا با دست گرد کرده مقدار هر یک عدد همبرگر دلبخواهی هست تو تصویر همبرگر ها 80 گرمی هستند. همه مواد گوشت، نون، سویا، پیاز باید چرخ شده باشه ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عالی با برنج و گوشت چرخ کرده ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بچه ها این مقدار واسه ۳ نفر کافیه: سینه مرغ پخته ۱ عدد متوسط (با آب نمک زدچوبه و پیاز. مقدار آب کم باشه) خیارشور نگینی ۴ عدد گوجه نگینی ۲ عدد نخود فرنگی مقداری کاهو ۵ ورق پیازچه ۲ عدد جعفری ۵ قاشق ریز خرد شده نمک و فلفل سیاه ب مقدار کافی سس مایونز ۳ قاشق غذاخوری یا ۲ قاشق سس و دوقاشق ماست پر چرب ✏️✏️✏️ تمام مواد یک اندازه خرد بشن( نه ک یکی درشت باشه یکی ریز. طعم یکی بر دیگری قالب میشه) بعد از آماده کردن مواد ۱۵ دقیقه استراحت دهید. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🍗 😋 🔸یه تکه مرغ رو با مخلوط کره و روغن سرخ کردم،یه پیاز رو‌نگینی ریز خرد کردم و تفت دادم،نمک و فلفل و زدچوبه اضافه کردم،یه قاشق رب گوجه فرنگی،دو قاشق رب انار ملس اضافه کردم و یه کوچولو تفت دادم،دو پیمانه ابجوش اضافه کردم،تکه های مرغ رو بهش اضافه کردم و درب تابه رو گذاشتم با شعله ی کم تا بپزه .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
برای منجمد کردن نخود فرنگی باید از نخود فرنگی جوان استفاده کرد که در این حالت غلاف نخود فرنگی مرغوب ، سبز تیره و دانه آن کاملاً گرد و رنگ سبز چمنی می باشد. 2- باقلا سبز باقلا سبز یک سبزی استثنایی برای انجماد است به ویژه اگر رنگ دانه آن سبز باشد. باقلای مرغوب، سبز رنگ و محل دانه در داخل غلاف فاقد فضای خالی می باشد. پوست دانه باید سبز باشد نه سفید. اگر دانه باقلا سفت و رنگ آن زرد باشد، کیفیت باقلا پایین است. ب: جوش دادن برای حفظ رنگ سبز در سبزی ها و جلوگیری از تغییر رنگ سبز به قهوه ای ، باید سبزی ها را به مدت چند دقیقه در آب جوش و یا بخار آن قرار داد که در این قسمت قرار دادن در آب جوش مد نظر می باشد. پس از انتخاب نخود فرنگی با کیفیت بیان شده پوست آن را جدا کرده و دانه دانه می کنند. سپس در یک قابلمه مقداری آب را جوش آورده و به مدت 1 دقیقه نخود فرنگی دانه دانه شده را در آن قرار می دهند، مقدار آب باید با مقدار نخود فرنگی متناسب باشد تا جوش خوردن آب متوقف نشود ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💎بدون فر و راحت ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🍲 😋 🔸نصف بسته ماکارونی فرمی رو ریختم تو آب جوش همراه با نمک و روغن وقتی نرم شد آبکش کردم.ی کلم رو خرد کردم شستم و گذاشتم ابش کامل کشیده بشه.ی کالباس ۱۰عدد خیارشور نیم کیلو قارچ همرو خرد کردم ذرت و نخود فرنگی آبپز کردم و همه مواد باهم قاطی کردم.برای سسش سس مایونز سس فرانسه ب مقدارمساوی ۲ق سس خردل نمک فلفل آویشن همرو مخلوط کردم و ب سالاد اضافه کردم وگذاشتم چن ساعت تو یخچال موند تا کاملا مزه ها ب خوردهم بره. من گاهی وقتا سیبزمینی نگینی آبپز و فلفل دلمه نگینی خرد شده هم اضافه میکنم ک عالی میشه ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🍘 😋 🔸دویست کردم ماکارونی شکلی رو پختم و آبکش کردم ریختم تو ظرف یک کاسه ماست خوری کالباس نگینی خرد شده یک عدد فلفل دلمه ای متوسط یه کاسه ماست خوری پنیر پیتزا به همراه تخم مرغ و نمک و زردچوبه مخلوط کردم البته دیدم تخم مرغش کمه یکی دیگه زدم پس شد چهارتا تخم مرغ ،میتونید کمی هویج نگینی هم بریزید ریختم تو تابه سرشو گذاشتم تا سرخ بشه بعد یه سینی کرد گذاشتم روش و با کمک اون پشت رو کردم کوکو رو دوباره گذاشتم تا اون سمتش هم بپزه ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مناسب وعده افطار ماه رمضان ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🍨 😋 🔸دو زرده تخم مرغ رو با یک لیوان شکر اسیاب شده مخلوط میکنیم، همین طور صد گرم کره و یک قاشق غذا خوری سر پر روغن حیوانی(کرمانشاهی) ، این مواد را ترکیب میکنیم ، حالا سه لیوان اب سرد رو با یک لیوان ارد سفید، سه قاشق آرد جوانه گندم مخلوط و مدام با همزن دستی هم میزنیم تا اردها در آب گلوله نشن ، بعد که خوب مخلوط شدن روی شعله ملایم گاز قرار میدهیم، و نیم ساعتی هم میزنیم تا آردها و اب قوام پیدا کنند ، در این مرحله مخلوط تخم مرغی که از قبل درست کردیم و به قابلمه اضافه میکنیم و باز همزن رو ادامه میدیم دو سه قاشق زعفران دم کرده یک قاشق غذاخوری پودر هل و دو قاشق گلاب رو هم اضافه میکنیم و همچنان هم میزنیم تا ته نگیرد و به چداره قابلمه نچسبد بخاطر خاصیت چسبندگی ارد جوانه گندم ، به قدری هم میزنم که غلیظ شود و رد قاشق روی مواد بمونه و تمام ، در ظرف مورد نظر ریخته و میتونید با پسته تزیین کنید، بعد از خنک شدن سرو کنید .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
خوردن کرفس شما را از دردهای معده، فشار خون بالا، بوی بد دهان، یبوست، ناراحتی های اعصاب، عفونت مجاری ادراری، آرتروز، روماتیسم نجات می دهد. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
مواد لازم: مغز گردو 300 گرم مغز پسته 300 گرم مغز فندوق 300 گرم مغز بادام 300 گرم برگه زرد آلو یک کیلو تمرهندی یک بسته شیره انگور یک لیوان سرکه به مقدار لازم طرز تهیه: ✏️✏️✏️ گردو، بادام، فندوق و پسته‌ی تازه رو پوستشو میکنیم بعد برگه زرد آلو را با سرکه یک شب جلوتر خیس میکنیم تا نرم بشود. بعد تمرهندی را با سرکه خیس میکنیم تا نرم شود بعد صاف میکنیم تا هسته هاش جدا بشه بعدهمه مواد را باهم مخلوط میکنیم در اخریک لیوان شیره انگور و یک قاشق نمک اضافه میکنیم اگر سرکه اش کم بود سرکه اضافه میکنیم. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
مواد لازم: نخود پخته 2 لیوان گشنیز 3/4 لیوان نعناع تازه 1/3 لیوان آبلیموی تازه 3 قاشق روغن زیتون 1 قاشق نمک و فلفل زیره سیاه کمی پیاز خرد شده 2 قاشق طرز تهیه: ✏️✏️✏️ ابتدا نخود را بپزید و با سپس گشنیزهای خرد شده را با نعناع خرد شده و با نخود درون ظرفی بزرگ بریزید و سپس تمام مواد را به آن اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید به طوری که نخودها له نشوند و همه ی مواد با هم به خوبی ترکیب شوند و سپس نوش جان کنید. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خمیرش میتونه خمیر جادویی هم باشه که دستورش تو کانال هست ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
هدایت شده از 
به نام خدایی که نزدیک است خدایی که وجودش عشق است و با ذکر نامش آرامش را در خانه دل جا می دهیم ♥️ بسم الله الرحمن الرحیم ♥️ 🌺
🍘 😋 ▫️گوشت چرخکرده ۱۵۰ گرم ▫️سویا خشک ۱۰۰ گرم ▫️سیب زمینی ۱ عدد متوسط ▫️پیاز ۱ عدد بزرگ ▫️سبزی معطر خشک ▫️آرد گندم یا پودر سوخاری دو ق غ ▫️نمک و زردچوبه مقداری 🔸پیاز و سیب زمینی رو رنده ریز کرده و آبشو کاملا میگیریم،سویا رو به مدت نیم ساعت با آب گرم یا شیر خیس میکنیم،بعد آبکش کرده،کاملا آبش کشیده شد اونو با سیب زمینی و پیاز یه بار چرخ میکنیم بعد گوشت،سبزی های معطر،نمک،زردچوبه و آرد رو بهش اضافه میکنیم، خوب ورز میدیم و یک ساعت تو یخچال استراحت میدیم و بعد تو روغن سرخ میکنیم. برای چسبندگی بیشتر مواد میتونید یه دونه تخم مرغ هم اضافه کنید .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🍘 😋 🔸ما کوکو سیب زمینی رو با سیب زمینی خام دوست داریم و درست میکنم. این دفعه توش مقدار کمی پیازچه خرد شده ریختم خیلی خوشمزه شده بود. . سه تا سیب زمینی متوسط رو رنده ریز کردم، یک پیاز متوسط هم رنده کردم و آبشونو باهم گرفتم. یه مشت پیازچه خرد شده هم اضافه کردم. سه تا تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه و کمی پودر آویشن هم زدم و کاملا مخلوط کردم. مایه اش کمی شل میشه. بعد با قاشق ریختم توی روغن داغ و سرخ کردم . ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
😋 گوشت فیله گوسفندی ۷۰۰ گرم بلغور گندم ۱ لیوان نخود ۱/۲ لیوان لوبیا چیتی ۱/۲ لیوان عدس ۱/۲ لیوان ماش۱/۲ لیوان برنج نیمه ۱/۴ لیوان لوبیا سفید و قرمز هر دو باهم ۱/۲ لیوان فلفل و زردچوبه و دارچین و جوز هندی هر کدوم ۱ ق چ نمک بسته به ذائقه 🔸گوشت رو با دو تا پیاز و زردچوبه و فلفل میزاریم بپزه گندم و برنج و ماش و عدس رو باهم میزاریم بپزه نخود و لوبیا ها رو هم با هم میپزیم بعدِ پخت همه رو مخلوط میکنیم بدون گوشت و با گوشتکوب برقی حسابی میکس میکنیم بعد گوشت رو جدا با گوشتکوب معمولی میکوبیم و اضافه میکنیم و دوباره میزاریم روی حرارت ملایم و مرتب هر چند دقیقه یکبار با قاشق چوبی هم میزنیم تا کشدار بشه نیم ساعت آخر جوز هندی رو رنده میکنیم و نمک اضافه میکنیم و دم میزاریم ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🍰 😋 ▫️تخم مرغ ۵ عدد ▫️آرد ۲/۵ پیمانه ▫️شیر ۱پیمانه ▫️روغن مایع ۱پیمانه ▫️شکر ۱/۵ پیمانه دانه ریز ▫️بکینگ پود ۲قاشق مرباخوری ▫️وانیل یک چهارم ق چ ▫️پودر کاکائو ۳ق غ 🔸تخم مرغ را همراه با شکر و وانیل خوب هم میزنیم تا کرم و کشدار بشه بعد یک پیمانه شیر رو اضافه کرده و هم میزنیم سپس روغن رو اضافه میکنیم و در حد دو دور که مخلوط بشه هم میزنیم سپس همزن و رو دور کند گذاشته و آروم آردو اضافه میکنیم وقتی خوب مخلوط شد در نهایت مواد و به سه چهارم و یک چهارم تقسیم میکنیم، به سه چهارم مواد سه قاشق پودرکاکائوی مرغوب اضافه میکنیم، در قالب بیست و پنج سانت کاغذ روغنی انداخته و اول مایع کاکائویی و سپس از روی مایع کاکائو از مرکز مایع وانیلی رو میریزیم، ودر فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده به مدت یک ساعت میپزیم. دوستای گلم واقعا هیچ نکته ی خاصی نداره که بگم فقط وقتی مایه ی سفید و از مرکز روی کاکائویی ریختین بعد خیلی آروم با لیسک به دیواره ها برسونید تا روی کاکائویی را بپوشونه و بعد بدون هیچ تکون اضافه ی آروم قالب و داخل فر بذارید ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
🧇 😋 🔸ابتدا يك پيمانه نشاسته ذرت ، سه پيمانه آب سرد و نصف پيمانه آرد برنج رو باهم مخلوط کرده و خوب هم میزنیم تا کاملا در آب حل بشن. سپس مواد رو روی حرارت گذاشته ، ٥پيمانه شیر و ٢پيمانه شکر رو اضافه میکنیم. ابتدا حرارت رو بالا برده تا مواد گرم بشن و بعد حرارت رو کم کرده و مواد رو مرتب هم میزنیم . کمی که به غلظت رسید نصف پيمانه گلاب و هل رو اضافه میکنیم و باز به هم زدن ادامه میدیم. (برای اینکه ترحلواها قالبی بشن حتما مواد باید غلیظ بشن و این زمان زیادی میبره.) سپس زعفران اضافه کرده هم میزنیم و داخل قالب میریزیم . سپس قالبهارو داخل یخچال قرار داده و یک تا دو ساعت بعد، از قالب بیرون آورده و میل میکنیم .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @fast_food ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦