#حلوا_کفگیری_زعفرانی
آرد دوپیمانه
پودرقند دوپیمانه
روغن نصف پیمانه
زعفران دم کرده
گلاب مقداری
خب امروز من حلوای کفگیری پختم ،موادشو چشمی میریختم به خاطر شما امروز با پیمانه کار کردم
دوپیمانه آردو تفت دادم تا خامیش بره ،مواظب باشید رنگش عوض نشه
روغن رو اضاف کنید بازم تفت بدید
وقتی بوی آرد بلند شد از رو حرارت بردارید و وقتی از داغی افتاد پودر قندرو اضافه کنید و حسابی هم بزنید
زعفرانو اضاف کنید و رنگشو نگا کنید تنظیم کنید که خوشرنگ بشه
الان نوبت گلاب هست خیلی کم کم اضاف کنید ،تا جایی که حلواتون منسجم بشه
کنار ظرفتون جمعش کنید و با کف گیر برش بزنید
روشو با پودر پسته یا نار گیل تزئین کنید
این حلوا بسیار ترد هست،نوش جان
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#دسر_پرتقالی_دو_رنگ
موادلازم برای قسمت ژله ای:
3 لیوان آب پرتقال
نصف استکان شکر
5-3 ق.غ نشاسته
طرز تهیه ژله:
هر سه مواد بالا را به هم مخلوط کرده و میپزیم. بعد از پخت در قالب مورد نظر میریزیم.25 دقیقه داخل یخچال میگزاریم تا لابه نازکی روی دسر تشکیل بشه.
مواد لازم برای دسر پرتقال
1 لیتر شیر
1لیوان شکر
3 ق.غ آرد
3 ق.غ نشاسته
به مقدار لازم وانیل
1 ق.م مارگارین(کره)
طرز تهیه .دسر پرتقال
همه مواد بالا را مخلوط کنید و بپزید. بعد از پخت دسرآنرا را روی مواد ژله ای که قبلا درست کردید آرام آرام بریزید. 3-4 ساعت در یخچال نگهداری کنید.بعد از ساعت نگهداری از یخچال خارج کرده و قالب را در ظرف مورد نظر برگردانید.
نوش جون.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#حلوای_گلاب
آرد ١ كيلو ، نثار ٧٠٠الي٧٥٠گرم، كره شكلي٤٠٠ گرم ، روغن مايع نينا ٣٠٠ الي ٣٥٠ گرم، هل ٦٠ گرم ، گلاب ا ليوان زعفران نيم مثقال
اول كره ها رو ميداريم تو حرارت خيلي كم آب شه بعد آرد رو الك ميكنيم و سپس روغن مايع نينا رو ميزنيم و توي حرارت سرخش ميكنيم مواد يه حالت پف و حباب بخودش ميگيره وقتي پف مواد خوابيد از روي حرارت وقتي مواد ولرم شد نثار رو اضافه ميكنيم بعد زعفران و بعد هل رو اضافه ميكنيم و مخلوط ميكنيم و اگه دوس داشتي گردو هم اضافه كنبر ميداريم تا خنك يا ولر بشه
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#طبخ_سیب_زمینی_طرح_گل
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اسپیرال_سیب_زمینی
سیب زمینی پخته
تخم مرغ زده شده
نشاسته سیب زمینی
پنیر پارمیزان
شیر
نمک و فلفل و ادویه دلخواه
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_کره_ای_افطار
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشى_بادمجان_كبابى
بادمجان ١ كيلو
زردچوبه ١ قاشق چايخورى
سياهدانه ١ قاشق چايخورى
نمك ١ قاشق چايخورى
ترخون و مرزه خشك ١ قاشق چايخورى
پودر سير ١ قاشق چايخورى
سركه به ميزان لازم
طرز تهيه ؛
بادمجون ها رو كبابى ميكنيم اگه بتونيد اين كار و روى آتيش انجام بدين كه ديگه عاليه 👌 پوست بادمجون ها رو ميگيريم و خرد ميكنيم بعد زردچوبه و نمك و ترخون و مرزه و سياهدانه و پودر سير و اضافه ميكنيم حالا نوبت سركه ميشه كه بايد كم كم اضافه كنيم و هم بزنيم تا به غلظت ترشى آماده كه توى فيلم مشخصه برسه بعد داخل شيشه ميريزيم تو يخچال ميزاريم
نكته؛ ترشى همون موقع آمادست اما اگه بزارين تو يخچال بمونه و سرد بشه عالى ميشه ، ميتونيد به جاى پودر سير يك قاشق سير له شده اضافه كنيد حتى اگه طعم سيرو دوست ندارين ميتونيد حذفش كنيد و مهمتر از همه اینکه سركه زيادی نريزيد كه اصلاً خوب نميشه 😉
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
13.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_کبه_عربی
💢✍ سیب زمینی ۲ عدد متوسط
برنج ۲ پیمانه
گوشت چرخ کرده
نمک و فلفل
ادویه کاری
جعفری تازه
پیاز
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرنی مجلسی 🌸 #فرنی_آرد_برنج
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛