eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بادمجان ١ كيلو زردچوبه ١ قاشق چايخورى سياهدانه ١ قاشق چايخورى نمك ١ قاشق چايخورى ترخون و مرزه خشك ١ قاشق چايخورى پودر سير ١ قاشق چايخورى سركه به ميزان لازم طرز تهيه ؛ بادمجون ها رو كبابى ميكنيم اگه بتونيد اين كار و روى آتيش انجام بدين كه ديگه عاليه 👌 پوست بادمجون ها رو ميگيريم و خرد ميكنيم بعد زردچوبه و نمك و ترخون و مرزه و سياهدانه و پودر سير و اضافه ميكنيم حالا نوبت سركه ميشه كه بايد كم كم اضافه كنيم و هم بزنيم تا به غلظت ترشى آماده كه توى فيلم مشخصه برسه بعد داخل شيشه ميريزيم تو يخچال ميزاريم نكته؛ ترشى همون موقع آمادست اما اگه بزارين تو يخچال بمونه و سرد بشه عالى ميشه ، ميتونيد به جاى پودر سير يك قاشق سير له شده اضافه كنيد حتى اگه طعم سيرو دوست ندارين ميتونيد حذفش كنيد و مهمتر از همه اینکه سركه زيادی نريزيد كه اصلاً خوب نميشه 😉 ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢✍ سیب زمینی ۲ عدد متوسط برنج ۲ پیمانه گوشت چرخ کرده نمک و فلفل ادویه کاری جعفری تازه پیاز ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
2لیوان شیر+مقداری زعفرون آبشده+3ق شکر همه رو قاطی کردم روی حرارت گذاشتم نجوشه فقط شکر حل بشه کافیه.2ونیم قاشق پودرژلاتین رو داخل نصف لیوان شیر بنماری کردم اونم به شیر قبلی اضافه‌کردم .نصف لیوان خامه صبحانه رو کمی با چنگال زدم تا شل بشه مقداری از شیر داخلش ریختم تا هم‌دما بشن بعدم‌خامه رو داخل کل شیر ریختم‌و هم زدم راستی مقداری وانیل( یا نصف فنجون گلاب) هم‌داخل شیر بریزید بعدم دسر رو داخل قالب موردنظر بریزید و بزارید یخچال تا ببنده قالبم‌رو‌چرب نکردم‌چون خامه چربه و به راحتی از قالب جدا میشه .موقع سرو دور تا دور دسر رو با انگشت از دیواره قالب فاصله دادم تا هوا بیفته زیرش بعدم بشقابی روی قالب گذاشتم و‌به راحتی با دو تکون‌محکم‌برگردوندم .برای این قالبم👆 مواد رو دوبرابر کردم. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماگ کیک شکلاتی. 🍵 مواد لازم و طرز تهیه : 3 عدد تخم مرغ 1 ق.چ وانیل 2.3 پیمانه شکر 2.3 پیمانه روغن 1 ق.غ پودر کاکائو یک و 1.4 پیمانه آرد 2 ق.چ بکینگ پودر 1.4 ق.چ نمک . ابتدا تخم مرغ را همراه با وانیل با همزن خوب مخلوط کنیدسپس شکر را اضافه کنید و خوب هم بزنید، روغن، پودرکاکائو، بکینگ پودر ، نمک و آرد را اضافه کنید و خوب هم بزنیدکف ماگ(یا قالب) را با برس کمی روغن بزنید، روی آن کمی آرد بریزید و آرد را در قالب یا ماگ پخش کنید و اضافه آن را خارج کنید2.3 حجم ماگ را با مواد پر کنید، در کف قابلمه داغ شده روی اجاق گاز، یک توری پایه دار قرار دهید، ماگ ها را روی آن بچینید، در قابلمه را بگذارید و شعله را کم کنید و بگذارید 30 دقیقه بماند و در قابلمه را در این مدت برنداریدهمچنین میتوانید قالب را به مدت 25-30 دقیقه در فر از پیش گرم شده در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
موادلازم نصف لیوان ایرمیک(آرد سمولینا از لوازم قنادی فروش ها تهیه کنید) 2 قاشق غذا خوری نشاسته ذرت 2.5 لیوان شیر نصف لیوان شکر 1 پاکت کرم شانتی(75 گرم یا پودر خامه) برای سرو: بیسکوییت کاکائویی خرد شده تمشک پسته پرک شده ✍️طرز تهیه: ابتدا شیر ، شکر ، پودرنشاسته ، ایرمیک را داخل قابلمه ریخته روی اجاق مدام هم زده بپزیدبعد از اینکه به قوام رسید و غلیظ شد از روی اجاق گاز بردارید و کنار بذارید کاملا خنک شود سپس داخل یخچال بذارید خنک که شد کرم شانتی را اضافه کنید و تا زمانیکه کاملا مخلوط شود هم بزنید با قاشق بستنی از مواد بردارید و داخل بیسکوییت خرد شده بغلتانید و با پسته و تمشک تزئین کنید. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: 😋 سوسیس سیصد گرم پیاز 3 عدد خلالی و یکدست خرد شده فلفل دلمه ای خیلی ریز خرد شده رب گوجه خونگی سه قاشق و یا گوجه رنده شده و تفت داده شده که مثل رب بشه نمک و فلفل و زردچوبه روغن مقداری ابتدا داخل تابه کمی روغن بریزید و پیازها رو اضافه کنید. وقتی کمی تفت خورد مقدار کمی زردچوبه بریزید و پیازها رو به حد طلایی شدن تفت بدید.مواظب باشید نسوزه.فلفل دلمه رو بریزید و تفت بدید تا بوی خامیش گرفته بشه( بعد از تفت خوردن محو میشه و فقط عطر دل انگیزش باقی میمونه) رب رو بریزید تفت بدید تا خوشرنگ وخوش طعم بشه نمک و فلفل قرمز و فلفل سیاه رو اضافه کنید.دو تا سه قاشق آب بریزید تا مواد کاملا با هم تلفیق بشه.سوسیس رو برش های اریب بزنید و داخل کمی روغن سرخ کنید بعد به سس که اماده شده اضافه و مخلوط کنید.اگه از گوجه استفاده میکنید نیاز به آب نداره.بعد داخل ظرف سرو بکشید و نوش جان کنید. ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسرطالبی😃 مواد لازم : یک عدد طالبی نیم کیلویی شیر نصف لیوان خامه صبحانه ۲ ق غ شکر ۲ ق غ (این مقدار شکر بستگی به مقدار شیرینی طالبی شما داره) پودر ژلاتین ۳ ق غ آب ۱ لیوان طرز تهیه : طالبی رو از وسط نصف میکنیم ، دونه ها و پوستشو میگیریم و تکه تکه میکنیمش،بعد داخل آبمیوه گیری میریزیمش ، خامه و شکر و شیر رو اضافه یدور هم میزنیم ، بعد یک لیوان آب رو با ۳ق غ ژلاتین بن ماری میکنیم و بهش اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم ، قالب پلاستیکی ساده رو با روغن مایع قشنگ همجاشو چرب میکنیم و مواد دسر رو توش میریزیم و ۶ الی ۷ ساعت داخل یخچال میزاریم تا ببنده ، وقتی بست ، دسر رو از کناره ها جدا میکنیم و داخل بشقاب برمیگردونیم. ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
ای گوشت چرخ کرده گوسفند یا گوساله300گرم پیاز متوسط 2عدد فلفل و زردچوبه ونمک به میزان لازم زرده تخم مرغ 2عدد گوشت مرغ چرخ کرده 300گرم گوجه ریز به مقدارلازم طرز تهیه : گوشت چرخکرده را با یک عددزرده تخم مرغ و پیاز رنده شده و ادویه مخلوط کن وبادست ورز بده. گوشت مرغ رو هم چرخ کن با یک عدد زرده تخم مرغ و پیاز رنده شده و ادویه مخلوط کن وبادست ورز بده . بعد از گوشتها به طور جدا گلوله های کوچک درست کن یکی درمیون تو سیخ کباب حسینی (سیخ کوچک چوبی) بزار بعد داخل تابه که روغن مایع ریختی با حرارت کم سرخ کن. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: 1 عدد پیاز 2 عدد فلفل قرمز 1 کاسه مرغ پخته ریش ریش شده نمک فلفل و ادویه خمیر یوفکا تخم مرغ هم زده آرد سوخاری طرز تهیه: پیاز و فلفل را درون روغن کم تفت میدهیم. مرغ و ادویه را اضافه میکنیم.(میتونید از چیزهای دیگه مثلا ذرت ونخودفرنگی یا به جای مرغ ازگوشت چرخ کرده مثل موادماکارونی هم استفاده کنید سلیقه ای هست میتونیدحتی ازپنیرپیتزاهم توش استفاده کنید) خمیرهای یوفکارا مثلثی شکل میبریم. داخلش از موادمان ریخته و لقمه میکنیم. آنها را به تخم مرغ و آرد سوخاری آغشته میکنیم و درون روغن داغ سرخ میکنیم. نوش جان. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
هدایت شده از 
امروز تمام خوبیها را براتون آرزو میکنم 🙏😊 نه خوشی ها را زیرا خوشی آنست که تو میخواهی و خوبی آنست که خدا💖 برای تو میخواهد🌸🍃🌸 🌸
اول یک بسته بیسکوییت شکلاتی پتی بور رو کاملا پودر میکنیم و ته قالب سی در چهل سانت میریزیم و یکنواخت پخش میکنیم طوری که کل قالب پوشیده بشه چهار لیوان شیر و یک و نیم لیوان شکر و یک لیوان آرد و یک قاشق کره رو با هم مخلوط میکنیم و روی حرارت ملایم قرار میدیم و مدام هم میزنیم تا هم کاملا مخلوط بشه و هم به غلظت فرنی برسه طی این مدت هم خامی آرد گرفته میشه وقتی به غلظت فرنی رسید حرارت رو خاموش میکنیم و با همزن حدود چهار الی پنج دقیقه هم میزنیم و بعد مواد رو روی بیسکوییت میریزیم طوری که کل سطح پوشیده بشه با فرنی اجازه بدید مواد نیم ساعتی در دمای محیط خنک بشه بعد به مدت چهار ساعت داخل یخچال قرار بدید بعد از طی این زمان با چاقو برش های روی دسر از عرض ایجاد کنید و هر لایه رو رول کنید و داخل ظرف سرو قرار بدید و روشو با میوه یا پود پسته یا شکلات و ..... تزیین کنید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
مواد لازم 2 فنجان گلبرگ گل محمدی تازه 3 فنجان آب عسل (اختیاری) ابتدا قسمت سفید رنگ انتهایی گلبرگ ها را جدا می کنیم زیرا مزه تلخی دارند و سپس گلبرگ ها را می شوییم. پس از خشک شدن، به ظرف آب گلبرگ های تازه را اضافه می کنیم و روی حرارت کم تا متوسط می گذاریم تا به جوش آید ، پس از جوش آمدن 5 دقیقه صبر می کنیم تا زمانی که گلبرگ ها بی رنگ شوند. چای را از روی حرارت برمی داریم و از صافی رد می کنیم و با اندکی عسل که به آن افزوده ایم میل می کنیم. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
سیاه دانه بخورید تا سرمانخورید ! سیاه دانه با تقویت سیستم ایمنی، شما را از سرماخوردگی زمستانی در امان نگه میدارد ! این دانه های سیاه را به ترشی ها، سالادها و غذاهایتان بیفزایید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
اب مرغ 4 لیوان , سیر 10 عدد , کره 25 گرم , پیاز 1 عدد , روغن 1 قاشق غذاخوری , ارد 3 قاشق غذاخوری , سرکه 1 قاشق غذاخوری , زرده تخم مرغ 2 عدد , نمک مقدار لازم طرز تهیه : کره و روغن را درون قابلمه ای روی حرارت گاز قرار دهید تا روغن داغ شود. سیرها و پیاز را ریز خرد کنید و 10 دقیقه درون روغن و کره داغ شده تفت دهید تا نرم شوند. پس از تغییر رنگ سیر و پیاز ، ارد را کم کم اضافه کنید و 2 دقیقه تفت دهید. سپس نمک ، سرکه ، 4 لیوان اب مرغ و 4 لیوان اب معمولی اضافه کنید و بگذارید حدود 40-30 دقیقه با حرارت متوسط سوپ بجوشد. پس از اماده شدن سوپ ، زرده های تخم مرغ را اضافه کنید و با همزن بزنید تا سوپ یکدست شود ، پس از مخلوط کردن زیر حرارت را خاموش کنید تا سوپ نجوشد. سوپ را در کاسه بریزید و با تکه های نان برشته و کمی نعناع داغ یا جعفری خرد شده تزئین کنید. نکته : مقدار سیر را میتوانید بسته به ذائقه تان کم و زیاد کنید ، این سوپ با توجه به وجود سیر بسیار مناسب برای فصل سرما ، تقویت عمومی بدن و همچنین مناسب برای کودکان ؛ افراد سالمند و بیمار میباشد. استفاده از تزئیناتی مانند نعناع داغ و … سلیقه ای میباشد و اجباری در مصرف نیست. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
آرد ۱۷۰ گرم زرده تخم مرغ ۱ عدد پودرقند ۱۰۰ گرم کره ۱۱۰ گرم پودرهل ۱/۴ ق چ پودر پسته ۱۰۰ گرم کره و پودرقند رو با همزن میزنیم تا کرم و سبک بشه زرده و پودر هل رو اضافه کرده مجدد هم میزنیم پودر پسته و رنگ سبز( دلخواه) اضافه میشه و آرد هم کم کم اضافه میکنین و هم میزنیم تا خمیر لطیفی داشته باشیم آرد زیاد باعث خشک شدن خمیر میشه خمیر رو برای یک ساعت داخل یخچال میزاریم خمیر رو پهن میکنیم و قالب میزنیم و تو سینی فر میچینیم تو فر ۱۶۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه میزاریم بپزه شیرینی نباید رنگ بگیره اگر بعد از اضافه کردن آرد خمیر خشک بود میتونین دو ق روغن مایع اضافه کنین . ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛