فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوسیس_بندری
مواد لازم: 😋
سوسیس سیصد گرم
پیاز 3 عدد خلالی و یکدست خرد شده
فلفل دلمه ای خیلی ریز خرد شده
رب گوجه خونگی سه قاشق و یا گوجه رنده شده و تفت داده شده که مثل رب بشه
نمک و فلفل و زردچوبه
روغن مقداری
ابتدا داخل تابه کمی روغن بریزید و پیازها رو اضافه کنید. وقتی کمی تفت خورد مقدار کمی زردچوبه بریزید و پیازها رو به حد طلایی شدن تفت بدید.مواظب باشید نسوزه.فلفل دلمه رو بریزید و تفت بدید تا بوی خامیش گرفته بشه( بعد از تفت خوردن محو میشه و فقط عطر دل انگیزش باقی میمونه) رب رو بریزید تفت بدید تا خوشرنگ وخوش طعم بشه نمک و فلفل قرمز و فلفل سیاه رو اضافه کنید.دو تا سه قاشق آب بریزید تا مواد کاملا با هم تلفیق بشه.سوسیس رو برش های اریب بزنید و داخل کمی روغن سرخ کنید بعد به سس که اماده شده اضافه و مخلوط کنید.اگه از گوجه استفاده میکنید نیاز به آب نداره.بعد داخل ظرف سرو بکشید و نوش جان کنید.
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_طالبی
دسرطالبی😃
مواد لازم :
یک عدد طالبی نیم کیلویی
شیر نصف لیوان
خامه صبحانه ۲ ق غ
شکر ۲ ق غ (این مقدار شکر بستگی به مقدار شیرینی طالبی شما داره)
پودر ژلاتین ۳ ق غ
آب ۱ لیوان
طرز تهیه :
طالبی رو از وسط نصف میکنیم ، دونه ها و پوستشو میگیریم و تکه تکه میکنیمش،بعد داخل آبمیوه گیری میریزیمش ، خامه و شکر و شیر رو اضافه یدور هم میزنیم ، بعد یک لیوان آب رو با ۳ق غ ژلاتین بن ماری میکنیم و بهش اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم ، قالب پلاستیکی ساده رو با روغن مایع قشنگ همجاشو چرب میکنیم و مواد دسر رو توش میریزیم و ۶ الی ۷ ساعت داخل یخچال میزاریم تا ببنده ، وقتی بست ، دسر رو از کناره ها جدا میکنیم و داخل بشقاب برمیگردونیم.
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#کباب_مهره ای
گوشت چرخ کرده گوسفند یا گوساله300گرم
پیاز متوسط 2عدد
فلفل و زردچوبه ونمک به میزان لازم
زرده تخم مرغ 2عدد
گوشت مرغ چرخ کرده 300گرم
گوجه ریز به مقدارلازم
طرز تهیه :
گوشت چرخکرده را با یک عددزرده تخم مرغ و پیاز رنده شده و ادویه مخلوط کن وبادست ورز بده.
گوشت مرغ رو هم چرخ کن با یک عدد زرده تخم مرغ و پیاز رنده شده و ادویه مخلوط کن وبادست ورز بده .
بعد از گوشتها به طور جدا گلوله های کوچک درست کن یکی درمیون تو سیخ کباب حسینی (سیخ کوچک چوبی) بزار بعد داخل تابه که روغن مایع ریختی با حرارت کم سرخ کن.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بورک_مرغ_ترکیه_ای
مواد لازم:
1 عدد پیاز
2 عدد فلفل قرمز
1 کاسه مرغ پخته ریش ریش شده
نمک فلفل و ادویه
خمیر یوفکا
تخم مرغ هم زده
آرد سوخاری
طرز تهیه:
پیاز و فلفل را درون روغن کم تفت میدهیم. مرغ و ادویه را اضافه میکنیم.(میتونید از چیزهای دیگه مثلا ذرت ونخودفرنگی یا به جای مرغ ازگوشت چرخ کرده مثل موادماکارونی هم استفاده کنید سلیقه ای هست میتونیدحتی ازپنیرپیتزاهم توش استفاده کنید)
خمیرهای یوفکارا مثلثی شکل میبریم. داخلش از موادمان ریخته و لقمه میکنیم. آنها را به تخم مرغ و آرد سوخاری آغشته میکنیم و درون روغن داغ سرخ میکنیم. نوش جان.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرنی مجلسی 🌸 #فرنی_آرد_برنج
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چای_گلابی
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
امروز تمام خوبیها را
براتون آرزو میکنم 🙏😊
نه خوشی ها را
زیرا خوشی آنست که تو میخواهی
و خوبی آنست که خدا💖
برای تو میخواهد🌸🍃🌸
#روزتون_بخیر🌸
#دسر_شیری
اول یک بسته بیسکوییت شکلاتی پتی بور رو کاملا پودر میکنیم و ته قالب سی در چهل سانت میریزیم و یکنواخت پخش میکنیم طوری که کل قالب پوشیده بشه
چهار لیوان شیر و یک و نیم لیوان شکر و یک لیوان آرد و یک قاشق کره رو با هم مخلوط میکنیم و روی حرارت ملایم قرار میدیم و مدام هم میزنیم تا هم کاملا مخلوط بشه و هم به غلظت فرنی برسه طی این مدت هم خامی آرد گرفته میشه
وقتی به غلظت فرنی رسید حرارت رو خاموش میکنیم و با همزن حدود چهار الی پنج دقیقه هم میزنیم و بعد مواد رو روی بیسکوییت میریزیم طوری که کل سطح پوشیده بشه با فرنی
اجازه بدید مواد نیم ساعتی در دمای محیط خنک بشه بعد به مدت چهار ساعت داخل یخچال قرار بدید
بعد از طی این زمان با چاقو برش های روی دسر از عرض ایجاد کنید و هر لایه رو رول کنید و داخل ظرف سرو قرار بدید و روشو با میوه یا پود پسته یا شکلات و ..... تزیین کنید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#چای_گل_محمدی
مواد لازم
2 فنجان گلبرگ گل محمدی تازه
3 فنجان آب
عسل (اختیاری)
ابتدا قسمت سفید رنگ انتهایی گلبرگ ها را جدا می کنیم زیرا مزه تلخی دارند و سپس گلبرگ ها را می شوییم. پس از خشک شدن، به ظرف آب گلبرگ های تازه را اضافه می کنیم و روی حرارت کم تا متوسط می گذاریم تا به جوش آید ، پس از جوش آمدن 5 دقیقه صبر می کنیم تا زمانی که گلبرگ ها بی رنگ شوند. چای را از روی حرارت برمی داریم و از صافی رد می کنیم و با اندکی عسل که به آن افزوده ایم میل می کنیم.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
سیاه دانه بخورید تا سرمانخورید !
سیاه دانه با تقویت سیستم ایمنی، شما را از سرماخوردگی زمستانی در امان نگه میدارد !
این دانه های سیاه را به ترشی ها، سالادها و غذاهایتان بیفزایید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیراشکی_رنگی
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#سوپ_سیر
اب مرغ 4 لیوان ,
سیر 10 عدد ,
کره 25 گرم ,
پیاز 1 عدد ,
روغن 1 قاشق غذاخوری ,
ارد 3 قاشق غذاخوری ,
سرکه 1 قاشق غذاخوری ,
زرده تخم مرغ 2 عدد ,
نمک مقدار لازم
طرز تهیه :
کره و روغن را درون قابلمه ای روی حرارت گاز قرار دهید تا روغن داغ شود. سیرها و پیاز را ریز خرد کنید و 10 دقیقه درون روغن و کره داغ شده تفت دهید تا نرم شوند.
پس از تغییر رنگ سیر و پیاز ، ارد را کم کم اضافه کنید و 2 دقیقه تفت دهید. سپس نمک ، سرکه ، 4 لیوان اب مرغ و 4 لیوان اب معمولی اضافه کنید و بگذارید حدود 40-30 دقیقه با حرارت متوسط سوپ بجوشد.
پس از اماده شدن سوپ ، زرده های تخم مرغ را اضافه کنید و با همزن بزنید تا سوپ یکدست شود ، پس از مخلوط کردن زیر حرارت را خاموش کنید تا سوپ نجوشد. سوپ را در کاسه بریزید و با تکه های نان برشته و کمی نعناع داغ یا جعفری خرد شده تزئین کنید.
نکته : مقدار سیر را میتوانید بسته به ذائقه تان کم و زیاد کنید ، این سوپ با توجه به وجود سیر بسیار مناسب برای فصل سرما ، تقویت عمومی بدن و همچنین مناسب برای کودکان ؛ افراد سالمند و بیمار میباشد.
استفاده از تزئیناتی مانند نعناع داغ و … سلیقه ای میباشد و اجباری در مصرف نیست.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#شیرینی_پسته
آرد ۱۷۰ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
پودرقند ۱۰۰ گرم
کره ۱۱۰ گرم
پودرهل ۱/۴ ق چ
پودر پسته ۱۰۰ گرم
کره و پودرقند رو با همزن میزنیم تا کرم و سبک بشه
زرده و پودر هل رو اضافه کرده مجدد هم میزنیم
پودر پسته و رنگ سبز( دلخواه) اضافه میشه و آرد هم کم کم اضافه میکنین و هم میزنیم تا خمیر لطیفی داشته باشیم آرد زیاد باعث خشک شدن خمیر میشه
خمیر رو برای یک ساعت داخل یخچال میزاریم
خمیر رو پهن میکنیم و قالب میزنیم و تو سینی فر میچینیم
تو فر ۱۶۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه میزاریم بپزه
شیرینی نباید رنگ بگیره
اگر بعد از اضافه کردن آرد خمیر خشک بود میتونین دو ق روغن مایع اضافه کنین
.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_یخچالی
شیر سرد ۳ لیوان
شکر نصف لیوان
آرد سفید قنادی ۳ ق غ
نشاسته ذرت ۳ ق غ
کره ۱ ق غ
وانیل نوک قاشق
اگه نشاسته ذرت ندارید میتونید از نشاسته گندم استفاده کنید.. نشاسته رو با کمی شیر مخلوط کردم نشاسته مخلوط شده با شیر و بقیه شیر و شکر و آرد رو داخل ظرفی ریختم و روی حرارت گذاشتم و مدام هم زدم تا به غلظت فرنی برسه اواخر بهش کره و وانیل رو اضافه کردم این از مواد کرمی بعد از حرارت برداشتم نمیزاریم خنک بشه باید گرم و داغ به بیسکوییت ها بزنیم. تا موقع برش خوشگل شه... نوش جووون
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#دسر_توت_فرنگی
پنیر ماسکاراپونه ۲۰۰گرم
خامه فرم گرفته ٢٠٠گرم
کیک شکلاتی به مقدار لازم
توت فرنگی به مقدار لازم
شکلات چیپسی به مقدار لازم
شیر کاکائو یا شیر یا قهوه فوری برای خیس کردن کیک
خامه روکه فرم دادید پنیر ماسکاراپونه رو اضافه می کنیم بهش و با همزن دور تند میزنیم تا با هم مخلوط بشن،نصف لیوان پوره ی توت فرنگی رو بهش اضافه می کنیم و با همزن میزنیم(می تونید کمی هم رنگ خوراکی صورتی اضافه کنید)
بعد کیک رو اندازه ی لیوان یا قالب مورد نظر برش بزنید و کنار بذارید.
کیکم ه برش زدید رو ته لیوان بذارید و روش یه قاشق شیر کاکائو یا شیر بریزید تا کمی خیس بشه و بعد توت فرنگی ها رو برش بزنید و کناره های لیوان بچسبونید،بعد به کمک قیف از کرم صورتی رنگمون توش بریزید و کمی شکلات چیپسی و دوباره کیک و روش کرم صورتی و ادامه بدید تا چند لایه که خودتون دوست دارید و در آخر روش رو با توت فرنگی خرد شده و شکلات چیپسی تزیین کنید
.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#شامی_رشتی
گوشت چرخ شده ،۲۵۰گرم
سیب زمینی یک عدد بزرگ و پخته شده
پیاز یک عدد
تخم مرغ ۲عدد
دو عدد گوجه پوره شده
نعنا و خالواش و چوچاق هر کدام دو ق غ سر خالی (من خشکش رو استفاده کردم)
اب غوره به میزان لازم
پیاز داغ دو ق غ سر پر
رب گوجه سه ق غ سر پر
گلپر یک ق چ
نمک و فلفل و زرچوبه
گوشت چرخ شده و سیب زمینی و پیاز و تخم مرغ و ادیه ها رو با سبزیجات خشک (یا تر اگر در دسترس بود) رو با هم مخلوط میکنیم و سرخ میکنیم
پیاز داغ و رب گوجه و دو تا گوجه پوره شده رو با زرچوبه و نمک و فلفل خو ب با هم تفت میدیم اب غوره و دو پیمانه اب اضافه میکنیم میزاریم تا قل بزنه شامی های سرخ شده رو تو سس میچینیم حرارت رو کم میکنیم تا سس به خورد شامی ها بره همچین دلبر شه من توی سس هم حدود یک ق غ سبزی خشک شده مخلوط رو اضافه میکنیم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
هدایت شده از ☀️تبلیغات آموزش بافتنی خاص☀️
کشمون در کنار باسلام چه شود!!!
یک خبر فوق العاده برای زعفران دوست ها💥
باسلام با همکاری کشمون، بازار زعفران ایرانی، زعفران درجه یک را با قیمتی استثنایی به حراج میگذارد ♨️
🛑۲۶ درصد تخفیف
🛑ارسال رایگان
هم اکنون از باسلام، این طلای خوش طعم را با بهترین قیمت تهیه کنید💯
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
https://bslm.me/eEQmu
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کالباس_خونگی
❌بچه ها توی فیلم من آرد ذرت رو اشتباه آرد زرد نوشتم ❌
مواد لازم :
سینه ی مرغ بی استخوان ۵۰۰ گرم
آرد ذرت یک ق غ
زرده تخم مرغ یک عدد
روغن مایع ۲ ق غ
سیر ۲ یا ۴ حبه
هویج پخته شده ۲ عدد
خلال پسته ۴ ق غ پر
قارچ پخته شده نگینی به دلخواه
ادویه ها👇🏻 (مهم)
ادویه کاری یک ق چ
فلفل قرمز یک ق چ
نمک یک ق غ
فلفل سیاه یک ق چ
پودر سیر یک ق چ
پودر زنجبیل یک ق چ
پودر جوز هندی یک ق چ
پودر آویشن یک ق چ
طرز تهیه :
اول از همه مرغ هابریزیدتو مخلوط کن م میکس که شد ادویه هارو بهش اضافه و دوباره مخلوط میکنیم ، سیر و زرده تخم مرغ و آرد و روغن هم اضافه و هم میزنیم ، بعد که حسابی میکس شد ، از مخلوط کن در میاریم ، هویج های پخته شده ی نگینی و خلال پسته رو بهش اضافه حسابی مخلوط میکنیم ، بعد کل مواد رو داخل قیفی که ماسوره نداره میریزیم و داخل وکیوم رو پر میکنیم بامواد و سر و تهش رو با نخ پارچه ای محکم میبندیم،توجه کنین که خیلی که توش هوا نره،بعدش داخل آب جوش میزاریم یک ساعت بپزه،بعد از پخت بزارین سرد بشه و بعدش یک روز داخل یخچال بمونه ، بعد از یخچال راحت قابل سرو😋
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#دلمه_کلم
برای مواد داخل دلمه ها از گوشت چرخ کرده، برنج آبکش، لپه پخته، سبزی معطر (ترخون و مرزه یادتون نره)، پیاز داغ و رب استفاده میکنم که تقریبا همگی از همین مواد استفاده میکنن ... بعدش مواد و میذارم لای برگای کلمی که از قبل توی آب جوش نرم شدن و میپیچم ...برای سس هم از پیاز داغ و رب و یکم سرکه یا آبغوره و یکم شکر ( البته در صورتی که مزه ملس رو دوست دارین) و آب استفاده میکنم و میذارم تا یکم قوام بیاد و بعد دلمه هارو میچینم تو سس تا حسابی بپزن و مزه ها به خورد هم برن
اول اینکه همیشه یه مقدار از تکه های ریز برگای کلم اضافه میاد من این برگارو خورد میکنم و میریزم تو سس و بعد دلمه هارو میچینم رو برگا اینطوری هم سس خوشمزه تر میشه و هم دلمه ته نمیگیره دوم اینکه اگه میخواین که دلمه ها به خاطر قل قلای سس وا نرن و از هم باز نشن کافیه یه پیش دست یه کوچولو سنگینی که نسبت به حرارت مقاومه رو بذارین رو دلمه ها اینطوری دلمه ها به هم فشرده میشن و سنگینی پیش دست نمیذاره وا برن
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
✅گوشفیل خونگی😋
✍مواد لازم خمیر;
آرد قنادی سه پیمانه
تخم مرغ یکعدد
شیر ولرم یک لیوان
نمک نوک ق چ
شکر یک ق س
بکینگ پودر یک ق م
وانیل نوک ق چ
کره دو ق غ
دارچین یک ق چ
🥣 طرز تهیه:
کره رو با تخم مرغ میزنیم ،کره،شیر،وانیل،شکر،و نمک رو اضافه کرده بعد آرد الک شده رو به همراه بکینگ آرو آروم اضافه کنین تا خمیر نرمی بدست بیاد نیم ساعت یحچال بزارین وبعد باز کنین یکی دو سانت ،بعد قالب و در روغن شناور داغ سرخ کنین
در شربت ولرم بریزین و بزارین چن دقیقه جذب کنه.
✍مواد لازم شربت;
آب،شکر،گلاب نیم پیمانه،زعفران،پودر هل،آبلیمو یک ق م
شربت رو رقیق برندارین که موقع انداختن گوشفیل ها خمیر نشن،نسبتن غلیظ بردارین. .
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#حلواى_شير_و_ارده 🧇 😋
▫️كره ٥٠ گرم
▫️روغن مايع 1/2 فنجان چايخورى
▫️آرد ٢ فنجان
▫️ارده ١/٢ فنجان چ
▫️شكر١ فنجان
▫️شير ٢ فنجان
▫️وانيل ١ ق چ
🔸كره را روى حرات ملايم آب مى كنيم بعد روغن را اضافه مى كنيم آرد را روش الك مى كنيم كمى تفت مى دهيم بعد آرد را اضافه مى كنيم حدود ٤٠ دقيقه روى حرارت ملايم تفت ميدهيم شكر وانيل و شير را روى حرارت كم مى زاريم تا شكر حل بشه بعد از روى حرارت بر مى داريم مى زاريم خنك بشه بعد از خنك شدن داخل مواد ارد ريخته و مرتب هم مى زنيم تا حلوا وسط تابه خوب جمع بشه داخل ظرف مورد نظر ريخته و به دلخواه تزيين مى كنيم
نكته: شير وانيل و شكر را اول بزاريد روى حرارت كم تا شكر حل بشه و بزاريد خنك بشه بعد داخل حلوا بريزيد
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦