eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.3هزار دنبال‌کننده
24.7هزار عکس
19.5هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فلفل سبز یک کیلو سرکه یک و نیم کیلو نمک یک قاشق ابتدا با نوک چاقو شکم فلفل ها را شکاف کوچکی می دهیم و آنها را به مدت سه روز در آب و نمک قرار می دهیم باید به این نکته توجه داشت که تمام مدت این سه روز صبح و عصر آب و نمک آن را عوض می کنیم. باید توجه داشت که در هر وعده تعویض آب دو قاشق نمک در آن می ریزیم تا تلخی و تندی فلفل ها به میزان قابل توجهی کاهش یابد. بعد از گذشت سه روز فلفل ها را داخل قابلمه ریخته می جوشانیم سپس آب آن را صاف کرده و به مدت دو روز در هوای آزاد می گذاریم تا کاملاً خشک شود. در آخر فلفل های نیمه خشک را با سرکه می جوشانیم و داخل شیشه می ریزیم. مدت زمان جا افتادن این ترشی هشت تا ۱۰ روز است ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍗 😋 ▫️ ران یا سینه ی مرغ ۵۰۰ گرم ▫️آویشن یک ق چایخوری ▫️ریحان خشک یک ق چایخوری ▫️پاپریکا نصف ق چایخوری ▫️پودر پیاز نصف ق چایخوری ▫️نصف قاشق چایخوری سماق ▫️سس خردل ۲ قاشق غذاخوری ▫️روغن زیتون ۴ ق غذاخوری ▫️آبلیمو ۳ ق غذاخوری ▫️سیر دو حبه ▫️گشنیز خرد شده ۳ الی ۴ قاشق خوری 🔸در ابتدا مرغ ، پودر آویشن و ریحان خشک ، پاپریکا ، خردل، روغن زیتون ، آب لیمو ، سیر، سماق و پودر پیاز را با هم در یک ظرف مخلوط کرده و در یخچال قرار داده تا دو الی سه ساعت در یخچال استراحت کند سپس در تابه گریل یا فر یا کباب کنید . در انتها کمی گشنیز خرد شده و لیمو به آن اضافه کنید و در کنار انواع سبزیجات آبپز، گریل یا سوخاری نوش جان کنید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍊 😋 زرده ی تخم مرع ۴عدد پودرقند نصف پیمانه خامه ی صبحانه نصف بسته پودرژلاتین ۲ونیم قاشق غذاخوری اب پرتقال ۲پیمانه وانیل وزست پوست پرتقال 🔸زرده ی تخم مرغ و پودر قند و وانیل وزست پوست پرتقال را با همزن زده تاخوب کرم رنگ وکشدارشود پودرژلاتین را با آب پرتقال مخلوط کرده به صورت بنماری رو حرارت غیر مستقیم حل کرده وباخامه به تخم مرغ زده شده اضافه کرده (من یک بسته پودرژله ی پرتقال اماده شده راهم برای خوش طعم ترشدنش اضافه کردم ) داخل قالب موردنظر ریخته و بمدت ۲تا۳ ساعت داخل یخچال قرارمیدهیم ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍜 😋 بلغور ۲۵۰ گرم برنج نیمه ۲۵۰ گرم سبزی آش ۱ کیلو لوبیاچیتی یا قرمز ۱۰۰ گرم پیاز ۱ عدد نمک و فلفل به میزان دلخواه زردچوبه به میزان دلخواه کشک ۱ لیتر نعناع خشک ۲ ق غ 🔸بلغور را که همان گندم پوست کنده و نیم کوب است از صبح بخیسانید و برنج را هم جداگانه خیس کنید. حدود ۳ ساعت بعد آن را در قابلمه بریزید و بگذارید جوش بیاید. سپس سبزی آش را که همان تره، جعفری و نعنا است خرد کنید و همراه پیاز رنده شده و سرخ شده داخل آش بریزید. در انتها نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید. می توانید کمی پیاز داغ و نعنا داغ را داخل آش و بقیه را برای تزیین استفاده کنید. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍮 😋 ▫️خامه صبحانه ۲۰۰ گرم ▫️شیر ۲ پیمانه ▫️پودر ژلاتین ۱ ق غ ▫️بیسکوییت پتی بور وانیلی ۱ بسته ▫️پودر کرم کارامل ۱ بسته ▫️شیر ۱/۴پیمانه ▫️شکر ۳ الی ۴ ق غ ▫️پودر نسکافه ۱ ق غ 🔸ابتدا پودر نسکافه و شکر و ۲ لیوان شیر و پودر کرم کارامل رو باهم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار بدین تا شکر حل بشه . زمانی که شروع به جوشیدن کرد اجازه بدین ۱ دقیقه روی حرارت بمونه و بعد از روی حرارت بردارین . و بهش پودر ژلاتین رو که داخل ۱/۴پیمانه شیر سرد به روش بنماری حل کردین اضافه کنید و هم بزنید و بعد بهش بیسکوییت وانیلی آسیاب شده رو اضافه کنید و هم بزنید و در انتها وقتی مواد خنک شد بهش خامه صبحانه رو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه .و بعد داخل قالبی که خیلیییی کم چرب کردین بریزید و به مدت ۷ الی ۸ ساعت داخل یخچال قرار بدین ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍓 😋 ▫️بيسكويت ديجستيو ( ساقه طلايي ) ۱۳ عدد ▫️كره ۵۰ گرم ▫️پودينگ توت فرنگي ۱ بسته ▫️شير ۲ ليوان ▫️توت فرنگي براي تزئين به ميزان لازم 🔸بيسكويت و كره را با هم در ميكسر ريخته و خوب مخلوط كنيد بعد در قالب بريزيد و با پشت قاشق و به صورت يكنواخت ، تمام كف و بدنه قالب را با يك لايه بيسكويت فشرده شده بپوشانيد . پودينگ را در شير سرد حل كرده و روي حرارت بگذاريدومدام به هم بزنيد تا پودينگ يكنواخت پخته و گلوله گلوله نشود .وقتي پودينگ غلظت لازم را پيدا كرد و شكل فرني به خود گرفت شعله را خاموش كنيد. بعد از ۴ الي ۵ دقيقه كه پودينگ كمي سرد شد آنرا روي سطح بيسكويت بريزيدو در يخچال بگذاريد تا سفت شودسپس با توت فرنگي و شكلات ويا هر تزئيني دوست داريد پودينگ را تزئين كنيد . براي جدا كردن پودينگ ، ابتدا با كارد تيزي پودينگ را برش دهيد و با احتياط از لبه يكي از برشها با كفگير تخت برش ها را جدا و در بشقاب بگذاريد ♦️بالای پودینگ کمی ژله ریختم و گذاشتم کمی سرد شه و روی تارت ریختم ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍮 😋 🔸 ارد گندم١ليوان،شير خشك نيدو نصف ليوان(سه قاشق هم ميشه)،شكر ١ليوان،اب و گلاب با هم نيم ليوان،زعفران و هل،نشاسته ذرت٢قاشق مرباخوري( اضافه كردنش به دلخواه خصوصا مفيد براي مواقعي ك ميخايم حلوامون براي قيف شكل پذير باشه)روغن نصف ليوان(من از تركيب روغن مايع و كره استفاده ميكنم). ارد و شير خشك (و در صورت استفاده نشاسته ذرت )رو باهم الك كرده و در قابلمه با روغن تفت ميديم وقتي طلايي شد زير گاز رو خاموش ميكنيم و شيره رو بهش اضافه ميكنيم و كمي هم ميزنيم تا ب غلطتي ك ميخايم برسه البته دقت بشه حلواي عربي بايد رقيق تر از حلواي معمولي باشه ♦️شيره: اب و گلاب و شكر و هل و زعفران رو باهم غاطي كرده و ي قل ك زد رو گاز چند قطره اب ليمو ميزنيم و خاموش ميكنيم و ميذاريم كامل سرد بشه ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
16.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 📽 آموزش 😋👆 ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🌯 😋 ▫️سینه مرغ .......۱/۲ ▫️سیب زمینی ...‌‌‌‌..۱ عدد کوچک ▫️پیازچه و شوید و جعفری.....از هرکدام ۱ ق س ▫️گردوی آسیاب شده.....۱/۲ پ ▫️ماست چکیده.....۱/۲ پ ▫️پنیر خامه ای ۱/۲ پ ▫️ژلاتین ....۱ ق س ▫️آب سرد ....۱/۴ پ ▫️نان تست......چند برش ‌ 🔸۱-سینه مرغ را به همراه نمک و فلفل پخته و اجازه دهید آب مرغ کشیده شود. و بعد از پختن له کنید. ۲- سیب زمینی را به همراه نمک و فلفل سیاه ودر صورت تمایل کمی روغن زیتون بخارپز کرده ورنده کنید. ۳--ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و به روش بن ماری(روی بخار آب)باز کنید تا شفاف شود. ۴- سبزیجات ، سیب زمینی ،مرغ و گردو را مخلوط کنید. ۵-ماست و پنیر خامه ای را ترکیب کرده و به همراه ژلاتین باز شده به مواد اضافه کنید. ۶- نان تست را قالب زده و داخل قالب مورد نظر گذاشته و از مواد تهیه شده روی آن بریزید و به مدت ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا بسته شود. ۷- از قالب جدا کنید و تزیین کنید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🥘 😋 🔸معمولا این خورشت رو با گوشت قرمز درست میکنن ولی من همه جوره درست میکنم مثلا با چرخ کرده ،کوفته ریزه ،گوشت خورشتی،یا گوشت تکه ای،امروز هم با مرغ درست کردم قبل از هر کاری یک عددسینه مرغ رو نمک و زردچوبه زدم داخل روغن سرخ کردم وقتی سرخ شد داخل همون روغن پیاز نگینی خرد کرده رو ریختم و سرخ کردم وقتی پیاز سرخ شد هویچ ودوقاشق رب گوجه فرنگی به همراه زرد چوبه ویک لیوان پوره گوجه به همراه مرغ سرخ شده واب جوش اضافه کردم وقتی مرغ پخته شد لوبیا سبز که از قبل بلانچ کرده و داخل فریزر داشتم رو با نصف قاشق گرد غوره و پودر دارچین اضافه کرده و بیست دقیقه دیگه زمان دا دم تا خورشت جا بیفته ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍒 😋 🔸برای سه پیمانه برنج در حدود هفتصدگرم‌آلبالو رو بعد از جدا کردن هسته در ظرفی ریختم و روی شعله گذاشتم تا آب بندازه.من ده دقیقه گذاشتم تا آلبالوها بپزه،و بعد بهش شکر اضافه کردم.مقدار شیرینیش به خودتون بستگی داره.بعد از اینکه آلبالوها نرم‌شد تو آبکش ریختم تا آبش گرفته بشه...برنج رو آبکش کردم و گذاشتم تا اول یه کم بخار بده،بعد از اون آلبالو هارو یکطرف برنج ریختم و طرف دیگه مقداری زعفران و یک طرف دیگه از شهد خود آلبالو ریختم..گوشت چرخکرده رو هم که با پیاز،نمک،زردچوبه و ادویه های مختلف و همچنین کمی دارچین ورز دادم و گلوله های کوچیک درست کردم و توی تابه چیدم‌تا بپزه.هم میتونید با گوشت قلقلی بخورید این غذارو و هم با مرغ که من هردوشو استفاده کردم.من مقداری خلال بادوم هم بعد از یه کم خیس کردن رو برنج ریختم تا دم بکشه با برنج و بعد مخلوط کردم بین برنج.خیلی خوشمزه ترش میکنه به نظرم..در آخر هم با آلبالو،خلال پسته،برنج‌زعفرانی غذاتون رو تزئین کنید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍘 😋 ▫️دو پیمانه سویا خیسانده شده ▫️200 گرم قارچ ▫️یک پمانه لپه خیسانده ▫️دو عدد کدو ▫️دو عدد پیاز متوسط ▫️سه عدد گوجه فرنگی ▫️شش قاشق غذاخوری روغن ▫️نمک و فلفل و زردچوبه 🔸سویا و کدو و قارچ و گوجه فرنگی و لپه و پیاز را چرخ کرده نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید و بعد از نیم ساعت استراحت مواد ان را درون تابه با کمی روغن سرخ کنید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
🌺🍃سلام برتو 🌺🍃ای دوست مهربان 🌺🍃شکوه صبح زیبات 🌺🍃آکنده از شادیهای بی‌پایان 🌺🍃عمرت جاویدان 🌺🍃بالاترین دستها نگهبانت 🌺🍃امیدوارم امروز 🌺🍃زیباترین لبخندها بر لبت 🌺🍃وقشنگترین چشمها 🌺🍃بدرقه راهت باشه 🌺🍃سلام صبحت بخیر
🥠 😋 ▫️يك ليوان نشاسته ▫️سه ليوان آب ▫️دو ليوان شيره انگور ▫️دو قاشق غذا خورى گلاب يا عرق بيد مشك ▫️در صورت تمايل ١/٢ ليوان شكر ▫️گردو ١/٢ ليوان 🔸همه مواد را داخل قابلمه مى ريزيم و خوب مخلوط مى كنيم بعد روى شعله گاز ميزاريم و مرتب هم مى زنيم وقتى به غلظت فرنى رسيد شعله را كم مى كنيم و هم مى زنيم تا خوب طلاى رنگ بشه به اصطلاحى سرخ بشه و سفتر بشه بعد داخل ظرف مورد نظر ريخته و با گردو تزيين مى كنيم ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🥙 😋 🔸حدودا چهارصد گرم گوشت رو با یکعدد پیاز متوسط رنده شده،سه قاشق سبزی خشک معطر،دو تا سه قاشق آرد سفید،نمک فلفل و ادویه کاملا ورز دادم تا چسبندگی پیدا بکنه بعد روی نایلون پهنش کردم و جعفری، ریحان و پیازچه خرد شده روش ریختم و یدونه هویج پخته و پوست گرفته وسطش گذاشتم و با کمک نایلون آروم رول کردم و سر و تهش رو محکم کردم و به آرومی به تابه منتقل کرده و نایلون رو جدا کرده و طرفینش رو در روغن و باشعله ملایم کمی سرخ کردم و بعد سسی که از قبل آماده کرده بودم رو اضافه کردم و زمان دادم تا غذام بپزه و کاملا جابیفته. برای درست کردن سس یدونه پیاز نگینی رو سرخ کردم،رب گوجه و نمک و ادویه و مقدار کافی آب و به دلخواه تعدادی آلو اضافه کردم و کنار گذاشتم. دوستان دقت کنید که موقع رول کردن کاملا طرفین و سروته رولت رو فشرده کنید که به هم بچسبه ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍲 😋 ▫️سینه مرغ ▫️پیاز درشت ▫️جعفری خرد شده ▫️تخم مرغ ▫️پیاز داغ ▫️رب گوجه فرنگی ▫️روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری ▫️نمک و زردچوبه و فلفل 🔸ابتدا سینه مرغ چرخ کرده را با پیاز رنده شده و جعفری خرد شده خوب مخلوط کنید وبعد تخم مرغ رو اضافه كرده و مجدادا مخلوط مي كنيم از مایه به دست آمده گلوله هايي برداشته بشكل دوك حالت دهيد و در روغن سرخ كنيم بعد از سرخ شدن آن رو كنار بزاريد رب را سرخ كرده مقداري پياز داغ به آن اضافه كنيد يك ليوان آب جوش و اجازه بديد روي حرارت غليظ بشه كوفته هاي سرخ شده رو درون سس در حال جوش انداخته و بعد از پخته شدن کوفته ها براي سرو آماده هستن ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🥔 😋 🔸سیب زمینی هارو با پوست خوب بشورید و مدل آکاردئونی برش بزنید مواظب باشید تااخر برش نزنید که سیب زمینی ها تکه تکه نشن. توی یک کاسه کمی روغن ، نمک ، فلفل سیاه ، پودرسیر ، پودر پیاز ، آویشن با هم مخلوط کنید و با برس لابه لای تمام شیارهای سیب زمینی و دورخود سیب زمینی بمالید این کارو چند بار تکرار کنید . بعد سیب زمینی هارا در فر به مدت ۷۰ ۶۰دقیقه قرار دهید ۱۰ دقیقه اخر سیب زمینی هارو بیرون اورید و باپنیر گودا یا پنیر پیتزا و جعفری یاتره کمی تزیین کنید و دوباره درفر قرار دهید . اگه سیب زمینی هاتون کوچک باشد مدت زمان کمتری میبرد واسه ی پخت ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍲 😋 ▫️آلوچه(گوجه سبز) حدود 300گرم ▫️تخم مرغ 2عدد ▫️نمک فلفل زردچوبه به مقدار لازم ▫️روغن به مقدار لازم برای سرخ کردن پیاز ▫️پیازچه 5 تا 6 عدد 🔸ابتدا آلوچه ها رابا حدود یک سوم لیوان آب میگذاریم بپزد ،در همین زمان پیازچه ها را خورد کرده در روغن سرخ میکنیم با شعله ی ملایم تا نسوزد،نمک فلفل زردچوبه را اضافه کرده ،چند ثانیه باهم مخلوط میکنیم ،الوچه ها که پخته شد آنها را داخل یک صافی (آبکش )ریخته با دست یا باقاشق روی آلوچه ها میمالیم تا از صافی رد شود، آلوچه های صاف شده را به پیازچه ها اضافه کرده با شعله ملایم هم میزنیم تا خودش را بگیرد بعضی ترش دوست دارند ،بعضی ترش با کمی شیرینی برای شیرین شدن کم کم شکر اضافه کنید و تست کنید بسته به ذائقه ،در آخر تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده مخلوط میکنیم ،تخم مرغ ها که پخته شد آماده است ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
30.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 📽 آموزش 😋👆 ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍑 🍹 ▫️هلو ۵ تا ۶ عدد ▫️شیر ۱ لیوان ▫️بستنی لیوانی ۱ تا ۲ عدد ▫️شکر یا عسل در صورت تمایل 🔸هلو ها رو پوستشون رو کندم. با بقیه مواد داخل مخلوط کن انداختم و میکس کردم. من شکر نریختم. یه دونه موز رو خرد کردم و باهاشون میکس کردم. روش هم برای تزیین از سس شکلاتی (آماده از سوپری گرفتم) و تراقل های خوراکی استفاده کردم ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍨 😋 ▫️نشاسته ۷ ق غ خوري و یک لیوان آب برای ترکیب کردنش ▫️شير‌۴ لیوان ▫️شكر ۶ ق غ خوري ▫️گلاب نصف استکان ▫️كره یک ق غ خوري ▫️وانيل نوك ق چ خوري ▫️زعفران دمكرده٢ق غ خوري ▫️پودركاكائو١ق غ خوري و نصف استکان آب برای ترکیب کردنش 🔸شيرسرد روداخل قابلمه میریزیم شكرونشاسته رواضافه میکنیم هم میزنیم تانشاسته حل بشه بعدروي حرارت ملايم میذاریم مدام هم میزنیم تا شيرداغ شدكره وگلاب رواضافه میکنیم و هم میزنیم تا بشه به غلظت فرني ، بعدبه ٣قسمت مساوي تقسيم میکنیم به يك قسمت كاكائوحل شده در نصف استکان آب وبه يكي زعفران غليظ وآخري رووانيل اضافه میکنیم هم میزنیم و به ترتيب میریزیم میذاریم یخچال كمي خنك بشه بعدلايه بعد رو میریزیم ، توی این فاصله که مشكوفي هاسفت شدن میتونین رو شعله ملایم بزارین دوباره که نرم بشه ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍘 😋 ▫️سیب زمینی ۲عدد ▫️پیاز یک عدد ▫️عدس ۱.۵ پیمانه ▫️گردو ۵عدد ▫️سیر ۲حبه ▫️آرد سفید ۲ق س ▫️تخم مرغ ۳تا ۴عدد ▫️دارچین یک دوم ق چ (به دلخواه) ▫️پودر زیره یک دوم ق چ ▫️پودر آویشن یک دوم ق چ ▫️زردچوبه یک ق چ نمک وفلفل به میزان لازم 🔸عدس رو با یک عدد سیب زمینی بپزید بعد داخل غذاساز پوره کنید بعد داخل کاسه بریزید پیاز رو هم رنده ریز کنید سیب زمینی خام و سیر رو هم رنده کنید گردو رو هم همینطور نمک و ادویه ها و آرد رو هم اضافه کنید و در آخر هم تخم مرغ ها رو اضافه کنید و داخل روغن سرخ کنید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍨 😋 ▫️خرما ۱۰ تا ۱۲ عدد ▫️شکر ۶۰ گرم ▫️شیر ۲۵۰ گرم ▫️خامه صبحانه ۲۵۰ گرم ▫️پودر کاکایو یک ق‌س ▫️وانیل یک چهارم ق‌چ ▫️پودر ژلاتین دو ق‌غ ۱ـخرما و شیر را همزمان داخل مخلوط کن ریخته و میکس کنید. ۲ـسپس از صافی رد کنید. ۳ـشکر و خامه و پودر کاکایو و وانیل را اضافه کرده روی حرارت قرار دهید. ۴ـپودر ژلاتین را با مقداری شیر سرد مخلوط کنید و پس از اسفنجی شدن به مواد اضافه کنید. ۵ـترکیب مواد را روی حرارت متوسط هم بزنید تا شکر و ژلاتین حل شوند و تا آستانه جوش داغ کنید. ۶ـمواد را از روی حرارت برداشه و داخل قالب مناسب بریزید. پس از خنک شدن؛ داخل قالب ریخته و در یخچال بگذارید تا کاملا بسته شود. ۷ـسپس داخل ظرف سرو برگردانید. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍰 😋 🔸چهار عدد تخم مرغ و يك ليوان شكرو كمي وانيل رو حدود پنج دقيقه با همزن زدم تا سفيد و كشدار بشه،يك ليوان روغن و سپس يك ليوان ماست ساده اضافه كردم و كمي با همزن زدم ،سه ليوان آرد و دو قاشق مربا خوري بيكينگ پودر رو الك كردم و به مواد اضافه كردم و با ليسك هم زدم،قالب رو چرب و آرد پاشي كردم، نيمي از مواد رو داخل قالب ريختم و بعد آلبالوها رو كه هسته هاشو در آورده بودم روي سطح مواد چيدم و مجددا بقيه مواد كيك رو روي آلبالو ها ريختم ،داخل فر با دماي١٦٥ به مدت چهل دقيقه آماده شد ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🥒 😋 🔸پیاز را خلالی کردم وتفت دادم گوشت هم با پیاز تفت داده وزردچوبه وکمی نمک وفلفل زدم اب اضافه کردم و گذاشتم تا گوشت پخته بشه کمی لپه هم جدا پختم وتفت دادم با رب 🔸یک ساعت آخر به خورش اضافه کردم وباشعله کم زمان دادم تا خورش جا بیفته دوتا قاشق زعفرون اب شده هم اضافه کرده نمک هم اندازه کردم وکمی پر لیمو هم زدم (ترشی کم زدم چون خورش غوره هم داشت )دوست داشتید کمی دارچین یا ادویه خورشتی هم به خورشتتون اضافه کنید کدو ها راهم که جدا سرخ کردم ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍮 😋 ▫️شیر ۱ لیتر ▫️آرد سفید نصف پیمانه + ۲ قاشق غ ▫️شکر ۱ پیمانه ▫️کره ۱ قاشق غ ▫️وانیل نصف قاشق چ ▫️توت فرنگی به دلخواه 🔸در ظرف مورد نظر شیر و شکر و آرد رو با همزن مخلوط کرده و بعد از به جوش آمدن باز ۷ الی ۸ دقیقه هم بزنید.بعد کره و وانیل رو اضافه کنید تا زمانی که کره کاملا آب بشه.سپس از روی حرارت برداشته در فنجان های متوسط(یا قالب دلخواه)بریزید.بعد حدود ۴ ساعت در یخچال گذاشته تا خودش رو بگیره و آماده بشه.برای تزیین روش هم میتونید در ظرفی پودر نارگیل بریزید و محلبی رو در پودر نارگیل بغلتونید وبا توت فرنگی تزیین کنید. ‌ باید قالبتون رو با مقدار کمی روغن چرب کنید تا مواد راحت از قالب جدابشه ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍘 😋 ▫️لوبیا سبز خیلی ریز خرد شده ابپز شده که ابش رو قشنگ کشیده باشه 700 گرم ▫️گوشت چرخکرده که با پیاز داغ پخته و سرخ بشه 200 گرم ▫️سیب زمینی متوسط نگینی خرد شده و سرخ شده 3عدد ▫️بادمجان نگینی خرد شده و سرخ شده 3 عدد ▫️پیاز نگینی خرد شده و با گوشت سرخ شود2 عدد ▫️تخم مرغ حدودا 5 عدد ▫️هویج نگینی خرد شده و ابپز شده 2 عدد ▫️خلال پسته و بادام و زرشک برای تزئین 🔸همه مواد را باهم قاطی میکنیم ادویه جات رو اضافه(نمک فلفل زعفران زرد چوبه پاپریکا ) و در فر 180 درجه به مدت 20 دقیقه میپزیم و یا روی اجاق گذاشته با حرارت کم و دم کنی میذاریم یک طرفش که سرخ شد طرف دیگه رو برمیگردونیم ولی دیگه درب و دم کنی نمیذاریم تا سرخ بشه ♦️موادمون رو بعد از سرخ و یا ابپز کردن حتما از ابکش رد میکنیم تا اصلا روغن و اب نداشته باشه ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍘 😋 ▫️دو پیمانه سویا خیسانده شده ▫️200 گرم قارچ ▫️یک پمانه لپه خیسانده ▫️دو عدد کدو ▫️دو عدد پیاز متوسط ▫️سه عدد گوجه فرنگی ▫️شش قاشق غذاخوری روغن ▫️نمک و فلفل و زردچوبه 🔸سویا و کدو و قارچ و گوجه فرنگی و لپه و پیاز را چرخ کرده نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید و بعد از نیم ساعت استراحت مواد ان را درون تابه با کمی روغن سرخ کنید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛