eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🍚 😋 🔸دو قاشق آرد رو با کمی آب مخلوط کردم تا مثل ماست غلیظ بشه بعد کمی زعفرون ونمک وحدودا ۱/۴ پیمانه روغن مخلوط کنید . آب کته که بخوردش رفت داخل کاسه ای بریزید واز مواد زعفرونی ته قابلمه بریزید دورش که جوش زد کته روش برگردونید وبزارید تا تهدیگتون حسابی طلایی بشه واز خوردنش لذت ببرید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🧆 😋 🔸گوشت چرخ کرده و رو با پیاز رنده شده و فلفل سیاه و قرمز و نمک و سیر مخلوط کنین و ورز بدین اندازه یک گردو قلقلی کنین بزارین تو یخچال به مدت یکساعت ، بعد سیصد گرم کره رو تو قابلمه بریزین یکدونه پیاز و رنده کنین تفت بدین یکم سبک شد قلقلی ها رو اضافه کنین و تفت بدین ،دو ق غ نعنا خشک اضافه کنین و سه چهار دقیقه تفت بدین ، ۲ ق غ رب انار ملس و تو یک لیوان آب حل کنین اضافه کنین بزارین با شعله کم جا بیفته حدود یکساعت ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍅 😋 🔸يك سس بسيار لذيذ مناسب براى انواع كوكو و كتلت😋 🔸يدونه پياز متوسط رو خرد و تفت بديد تا سبك بشه،يك ق غ رب و نمك و فلفل و زردچوبه و پودر سير و آويشن اضافه كنيد و بعد دو تا گوجه فرنگي درشت رو خرد و اضافه كنيد.در تابه رو بذاريد تا بپزه و سس غليظ بشه ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🌯 😋 🔸یک کیلو نخود رو ۴۸ساعت کامل خیس کنید و چن باری آبشو عوض کنید.نخود رو ب همراه ۳تا پیاز تقریبابزرگ با چندحبه سیر ۲بارچرخ کنید.ادویه ها شامل فلفل سیاه و قرمز زیره زردچوبه تخم گشنیز پودر انبه و خیلی کم بکینگ پودر ونمک رو اضافه کنید.ی فنجون مخلوط پودرسوخاری و اردنخودچی هم اضافه کنید.مواد کامل مخلوط کنید و حالا ب اندازه نصف فنجون اب بهش اضافه کنید.بذارید یک ساعت داخل یخچال بمونه و بعدقالب بزنید و تو روغن داغ سرخ کنید. ♦️میتونین جعفری تازه یا خشک هم بهش اضافه کنید.کنجد هم دلبخواهی هس ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🌮 😋 🔸سه تا سیب زمینی متوسطو با یکم زرد چوبه و نمک اب پز کردم البته سیب زمینو من همیشه خرد کرده میپزم. یه پیاز بزرگو حسابی سرخ طلایی کردم بهش یکم فلفل سیاه نمک پودر سیر پودر پیاز و ادویه گرام ماسالا زدم . بعد ۳تا قاشق پر تره خرد کرده و ۲ تا قاشق پر جعفری خرد کرده اضافه کردم یه دقیقه ای تفت دادم و بعد به سیب زمینهای پخته و پوره شدم اضافه کردم. نونهای لواشو نواری بریدم بعد پیچیدم و در سرخ کن سرخ کردم. دقت کنید داخل روغن زیاد کمتر روغن جذب میکنه . با خمیر یوفکا که اصلا روغن به خودش نمیگیره ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
طرز تهیه : برای تهیه سوپ قارچ با مرغ ابتدا در ظرفی مقداری کره آب کنید و مرغ رو توش کمی تفت بدین.پیاز را ۴قطعه کرده و به مرغ اضافه کنید.عصاره مرغ را با آب جوش مخلوط کنید و به همراه برگ بو به مرغ اضافه کرده و اجازه میدیم مرغ بپزه.تو ظرفی جداگانه جو ، نمک و فلفل بریزید و با مقداری آب روی حرارت ملایم قرار بدینتا در مدت زمان ۱ساعت بپزند و جو لعاب بندازه .وقتی مرغ کاملا پخت آن را از مواد اضافی جدا کرده و ریش ریش میکنیم .آب مرغ را جدا نگه میداریم.هویج و سیر را رنده کرده و به همراه مرغ و جعفری خرد شده به مواد اضافه میکنیم.شیر را جدا گانه میجوشانیم و به همراه کره و قارچ خرد شده و آب مرغ به غذا اضافه میکنیمو اجازه میدیم ۱۵ تا ۳۰ دقیقه دیگر سوپ با حرارت ملایم بپزه( مراقب باشید جو ته نگیرد ) ،برای سرو هم سوپ رو با خامه مخلوط کنید و در ظرف بریزید و با جعفری خرد شده تزیین کنیدسوپ قارچ با مرغ شما آماده شد. نوش جان ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🥙 😋 🔸گوشت ریز شده (در حد قیمه ایی)رو با پیازخورد شده تفت میدیم بعد ادویه ها که شامل زردچوبه وفلفل سیاه وکمی پودر هل ودارچین اضافه میکنیم بعد آب میریزیم ومیذاریم گوشت بپزه و بعدش برنج رو آماده میکنیم که من کته درست کردم بعدش نوبت خلال هاس (خلال پسته و بادوم وخلال پوست پرتقال)و با کمی کره تفت میدیم وبهش زعفرون وی قطره گلاب اضافه میکنیم بعد که گوشت کامل پخت بهش ی قاشق رب گوجه اضافه میکنیم بعد برنج و میکشیم وگوشت وخلال هاو زرشک رو طبق سلیقتون روی برنج میریزین نکته :من خلال بادوم وپوست پرتقال نداشتم درست کنید لذت ببرید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
صبح شده است☀️ چشم که می گشایی به تو لبخند می زند زندگی☺️😉 طلوعی دوباره است☀️ فرصتی دوباره برای شکفتن🌸 امروزت رو خوب بساز🥰💞 🌸
شیر : 1و نیم لیوان دسته دار آرد برنج : 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت : 1 قاشق غذاخوری دارچین : 1 دوم قاشق چایخوری خرما پوست گرفته : 5 عدد ابتدا هسته خرما رو در اورده با کمی آب روی حرارت گذاشته تا نرم شود خرما را با چنگال له کنید. آرد و نشاسته را به شیر سرد اضافه و هم بزنید تا کامد ترکیب شوند بعد خرما و دارچین را نیز به شیر اضافه و روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا بجوشد و قوام آید.سپس در ظرف ریخته و صبر کنید خنک شود و بعد تزیین کنید اگر دوست داشتید فرنی شیرین باشا خرما رو تا دو برابر زیاد کنید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
❤ گوشت 250 گرم پیاز.1عدد قارچ.150 گرم رب.2قاشق فلفل دلمه ای.1عدد مواد خمیر: آرد.حدودا 4پیمانه روغن مایع.نصفه پیمانه تخم مرغ.1عدد خمیر مایه.1قاشق غذاخوری شکر.1قاشق مربا خوری نمک کمی آب گرم نصفه پیمانه . طرز تهیه: ابتدا مواد گوشتی رو درست می کنیم.مواد گوشتی هم مثل مواد ماکارانی می مونه.اول پیاز خرد کنید و بزارید کامل سبک بشه.بعد گوشت اضافه می کنیم.بعد قارچ و اضافه می کنیم.بزارید کامل آبش کشیده بشه.نمک و فلفل و زردچوبه و پودر تخم گشنیز اضافه کنید.رب هم کمی تفت بدید در آخر فلفل دلمه ای رو اضافه کنید.خب دیگه بزارید کنار تا خنک بشه. برای درست کردن خمیر، خمیر مایه و شکر روی آب گرم می ریزیم.درشو بزارید حدود 10 دقیقه بزارید تا کامل عمل بیاد. تخم مرغ با روغن مخلوط می کنیم .کمی با چنگال بزنید بعد خمیر مایه رو اضافه کنید.آرد را کم کم بریزد تا زمانی که بدست نچسبه.روشو بپوشونید حدود دو ساعت بزارید استراحت کنه.بعد خمیر را روی میز کارتون با وردنه باز کنید با قالب گرد یا دهانه لیوان قالب بزنید.از مواد گوشتی روی خمیر بزارید .دو طرف خمیر را روی هم بزارید و فیکسش کنید.بعد داخل روغن سرخ می کنیم ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به کدبانوها فروارد کن❤️ 🍓یه عالمه تزیین غذا 🍓👇 ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍥تزیین با خمير جادويى به کدبانوها فروارد کن❤️ 🍓یه عالمه تزیین غذا 🍓👇 ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
😋 ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍛 😋 🔸گوشت را با پياز و سير تفت داده؛سپس ادويه و فلفل قرمز و زردچوبه اضافه كرده و با مقداري آب ميگذاريم تا بپزد. لوبيا سبز را تفت داده و به آن نمك و فلفل و پودر سير اضافه كرده و با كمي آب مي گذاريم تا بپزد. گوشت ها كه پخته شد ؛ آبش را جدا كرده و مقداري گوجه خرد شده را به آن اضافه كرده و ميگذاريم تا كمي بجوشد و سپس برنج را به آن اضافه كرده و ميگذاريم تا آبش كاملاً كشيده شود و كمي كره به آن اضافه مي كنيم و دم كني را روي برنج قرار ميدهيم. وقتي برنج بخار كرد زير برنج را كم كرده و شعله پخش كن قرار ميديم تا ته ديگش نسوزه. نمك گوشت را أواخر پخت اضافه كنيد. برنج كه كاملاً دم كشيد حدوداً ده دقيقه قبل از سرو غذا گوشت و لوبيا سبز را به برنج اضافه كنيد. سيب زميني را هم نگيني كرده ؛ سرخ مي كنيم و هنگام سرو به برنج اضافه مي كنيم . ميزان نمك؛فلفل و كره غذا بستگي به ذائقه شما دارد ولي اگر ميزان روغن يا همون كره غذا كم باشد ته ديگ ميسوزد ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨دیزاین کیک به شکل کفشدوزک🐞 تم تولد دخترونه😍 ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
مواد لازم :آرد سفید یا آرد نونوایی دو و نیم تا سه پیمانه(یا لیوان دسته دار فرانسوی)،روغن مایع سه ق غ،خمیر مایه دو ق چ،آب ولرم یک پیمانه،شکر نصف ق غ،نمک نصف ق چایخوری طرز تهیه :شکر رو در آب ولرم بریزید و خمیر مایه رو روش بپاشید،کمی مخلوط کنید و روی ظرف رو بپوشونید و بذارید حدود ده دقیقه بمونه تا عمل بیاد و پف کنه.حالا در یک کاسه،خمیر مایه عمل اومده+روغن مایع رو مخلوط کنید بعد دو پیمانه از آرد+نمک رو اضافه و مخلوط کنید و کم کم بقیه آرد رو اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست بیاد که به دست نچسبه.بیش از حد آرد به خورد خمیر ندید. معمولا دو و نیم پیمانه کافیه.ده دقیقه خمیر رو ورز بدید و بعد در کاسه گذاشته و روش پارچه بندازید و بذارید یکساعت در دمای محیط استراحت کنه تا حجمش دوبرابر بشه.بعد از این زمان،کمی خمیر رو ورز بدید و پفش رو بگیرید و به چانه هایی به اندازه پرتقال کوچیک تقسیم کنید.روی چانه های خمیر پارچه بندازید و دوباره بیست دقیقه استراحت بدید.تابه یا ساج رو روی شعله متوسط بذارید تا داغ بشه.اگه تابه رو برعکس روی شعله بذارید کاملا حالت ساج پیدا میکنه.چانه ها رو به ضخامت خیلی نازک و کاغذی باز کنید و روی تابه بذارید تا بپزه.همین که شروع به حباب زدن کرد برش گردونید.اگر خمیرتون خوب باشه و خوب نازک باز کرده باشید،روی حرارت خیلی زود حباب میزنه و دو سه دقیقه ای نان میپزه. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
. قارچ سوخاری شکم پر 😍 . 🔸مواد لازم و طرز تهیه . 15 عدد قارچ 1.3 پیمانه پنیر موزارلا 3 ق.غ پنیر خامه ای 1.2 ق.چ پودر سیر 1.2 ق.چ ادویه ایتالیایی 1.2 ق.چ فلفل قرمز 2 ق.غ گشنیز 1.3 پیمانه آرد 1.4 پیمانه شیر 1 پیمانه پودر سوخاری 1.8 ق.چ نمک 1.8 ق.چ فلفل . ابتدا ساقه قارچ ها را جدا کنید تا خالی شوند، سپس ساقه ها را خیلی ریز خرد کنید و در کره تفت دهید، به آن نمک و فلفل اضافه کنید و بگذارید 5 دقیقه بماندسپس در یک کاسه به قارچ ها، نمک، فلفل، گشنیز، فلفل سیاه، پنیر خامه ای، پنیر موزارلا یا چدار، ادویه ایتالیایی و پودر سیر را اضافه کنید و خوب مواد را با هم مخلوط کنیدسپس مواد را داخل قارچ ها قرار دهیددر یک کاسه آرد را با نمکو فلفل و شیر مخلوط کنید، قارچ ها را ابتدا در مخلوط آرد و شیر و سپس در پودر سوخاری بغلتانید، و پس از آن در روغن داغ سرخ کنیدنوش جان ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
غذاهای 3سوته😋
#شربت_گل_محمدی ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🌹 گل محمدی تازه= نیم کیلو شکر= 2 کیلو آب= 2 لیتر جوهرلیمو= نوک ق چ گلبرگ ها رو از گل ها جدا کنید، آب رو داخل کتری یا قابلمه به جوش بیارید گلبرگ ها رو داخل قابلمه ای بریزید و به یکباره آب جوش رو داخلش خالی کنید تا آب جوش روی گلبرگ ها بپوشونه و زود دم کنی بذارید و بیست و چهار ساعت صبر کنید تا عطر و بوی گل محمدی خارج بشه بعد از بیست و چهار ساعت گلبرگ ها رو آبکش میکنیم و اجازه میدیم بمونه تا آبش کاملا خارج بشه اصلا با دست فشار ندید چون در آخر باعث کدر و بد رنگ شدن رنگ شربت میشه حالا شکر رو به آب گل ها اضافه میکنیم و روی حرارت قرار میدیم تا بجوشه و قوام بیاد و در آخر جوهر لیمو رو اضافه میکنیم و حرارت رو خاموش میکنیم رنگ طبیعی این شربت صورتی کمرنگه اگه مایل بودین چند قطره رنگ خوراکی بهش اضافه کنید( من رنگ خوراکی اضافه کردم از قدیم گفتن صداقت از همه چی بهتره😁😁) . بچه ها خیلی هاتون پرسیدین این شربت رو همینجوری میخورین یا آب مخلوط میکنن😆 این شربت رو باید با آب مخلوط کنین تازه بعد از مخلوط شدن با آب دوباره رنگش صورتی روشن میشه بخاطر همین بود که من به شیره رنگ زدم چون اگه اضافه نمیکردم بعد از مخلوط شدن با آب رنگی نداشت( قابل توجه کسایی که گفتن چرا انقد رنگ زدی که شبیه شربت آلبالو شده) در ضمن من دو قطره بیشتر رنگ نزدم . . ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛