14.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لقمه_جهانی
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آشپزی
🍃یه غذای خوشمزه با پنیر پیتزای رنده شده، مقدار کمی آرد گندم و زرده تخم مرغ
در مرحله بعد گلوله ها رو توی آرد می چرخونید و به مدت 30 دقیقه تو فریزر می ذارید. در آخر هم سرخشون می کنید.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#براونی_کارامل
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
14.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سوفله_با_مارمالاد_توت_فرنگی👌🍓
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
این میوه٬ مملو از ویتامین B ۱۲ است و دریافت کافی این ویتامین٬ مانع افسردگی میشود. علاوه بر این٬ زردآلو حاوی ترکیبات آنتیاکسیدان و … است که همگی با بهبود خلق و خو در ارتباط هستند.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#اسفناج_پلو
پیازو تفت دادم وگوشت چرخکرده رو اضافه كردم گوشت وپياز راباهم سرخ كردم و زردچوبه ودارچین وفلفل سياه ونمك و پودر غوره زدم و دو تا حبه سیر رنده شده بهش اضافه وسرخش كردم ،بعد زعفران پودر شده را اضافه كردم و هم زدم و بيبي اسفناجها رو بهش اضافه کردم تا سبزی با گوشت خوب مخلوط شود بعد شعله رو خاموش کردم مرحله بعد در یک قابلمه آب را به جوش آوردم سپس برنج خيس شده رو به قابلمه آب جوش اضافه کردم بعد از اینکه مغز برنج پخت آن را آبکش کردم بعد شوید خشک روبه برنج اضافه کردم و با هم مخلوط کردم و یکدست شد
حالا برای تهدیگ یه کاسه جداگانه تخم مرغ و زعفرون با چنگال خوب هم زدم بعد دو قاشق ماست پرچرب و کمی نمک و روغن و یه کفگير برنج اضافه كردم و باهم خوب مخلوط کردم و توي قابلمه اول روغن ریختم بعد مایه تهدیگ رو ته قابلمه پخش کردم چند ثانیه صبر کردم تا خودشو بگیره بعد برنج بهش اضافه کردم و لای به لای برنج مایه گوشت و اسفناج ریختم و درشو گذاشتم تا بخار بكنه بعد شعله رو کم کردم
♦️دوستان عزیز اگر از بیبی اسفناج استفاده میکنید نیاز به خرد کردن نداره و اگر از اسفناج درشت استفاده میکنید یه کمی خرد کنید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#سس_پاپریکا 🍾 😋
🔸فلفلهای دلمه قرمز رو تو فر گذاشتم و پوستشونو جدا کردم البته یه مقدارشم خام گذاشتم. دوستان فلفل تند قرمز کوچیک هم بایدبزارید (بطور خام )با سیر تازه خام توی چرخ گوشت گذاشتم و چرخشون کردم .بعد سرکه قرمز ،نمک،سس گوجه فرنگی رو باهاش مخلوط کردم .میزان رب گوجه و سرکه و سیر به میزان دلخواه خودتونه که میتونید با مزه کردن اندازشونو مشخص کنید.فلفل تند قرمز هم بازم به میزان دلخواه خودتونه که چقدر دوست دارید تند باشه.امیدوارم درست کنید و ازش لذت ببرید.این سس برای انواع ساندویچها و حتی خورش ها استفاده میشه.
سس گوجه برای غلظت این سسه چون وقتی فلفلا چرخ میشن آبدار میشه برا همین سس گوجه اضافه کنید. رنگ این سس بسیااااار زیبا ست پ.ن.دوستان گوجه نمیشه چون گوجه زود کپک میزنه.این سس حتما باید تو یخچال باشه .مراقب باشید هیچ قاشق چرب و یا دهنی توی این سس زده نشه.میتونید کمی شکر هم بزنید ولی من نزدم.دونه های فلفل جدا شده
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#ترشی_لیته_میوه 🍲 😋
🔸میوه ها شامل هلو. خیار. به. هویج. گل کلم یا کلم پیچ. سیب. گلابی. کرفس. کیوی . خرمالو
من اول هلوهارو با غذاساز له کردم.
سیب و گلابی و گل کلم رو جداگانه با غذاساز ریز خرد کردم. هویج پخته و سیر هم رنده کردم. فلفل تند رو داخل مخلوط کن ریختم. همه رو به هلوی له شده اضافه کردم . پودر گلپر و پودر تخم.گشنیز و سیاه دانه و نمک هم ریختم و مخلوط کردم و داخل شیشه ریختم.
این ترشی سبزی نیاز نداره.
چون هلو له میشه و به ترشی لعاب میده سرکه زیادی هم نیاز نداره.
این ترشی یک هفته بعد قابل استفاده است.
من کیوی و خرمالو و به و کرفس و خیار نریختم
حس کردم کرفس طعم غالب بهش بده
کمی گیلاس له شده داخل فریزر داشتم اونو ریختم.
کلا با میوه های در دسترس که تو یخچال داشتم درست کردم. دستتون بازه هرمیوه ای خواستید میتونید بهش اضافه کنید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ ویژه
😍مواد لازم:
سینه ی مرغ
گوجه
پنیر چدار
😍مواد سس:
روغن زیتون
نمک
فلفل
سبزی خشک
طرز تهیه:
ابتدا سینه های مرغ رو برش بزنید و برای سس؛ روغن زیتون، نمک و فلفل مخلوط و روی سینه ی مرغ زده، گوجه و پنیر چدار مانند ویدیو داخل برش ها بزارید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار بدید تا قهوه ای رنگ بشه.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
هدایت شده از آموزش بافتنی خاص+خلاقیت👌
#سلام_صبحتون_زیبا🌸
وحال دلتون شاد🌸
انشاالله زندگیتون 🌸
ازجنس گل باطراوت 🌸
خنده هاتون ازجنس دریا 🌸
وقدم هاتون ازجنس کوه باشه🌸
#مرغ_مخصوص 🍗 😋
🔸ابتدا چندتا پیاز درشت رو خلال کنید تو تابه یا قابلمه(بایدتابه یا قابلمتون جوری باشه که تکه های مرغ رو هم نیوفته )بعد تکه های مرغ رو بزارین رو پیاز ها دو قاشق روغن بریزین روش و شعله رو کم کنین ودر تابه رو ببندین بزارین ۳۰ دقیقه بمونه تا پیاز آب بندازه.
بعداز۳۰دقیقه بیاین وبهش فلفل سیاه،زنجفیل،نمک و چندتا آلوبخارا آضافه کنین ودر تابه رو بزارین وبرین.شعله کم باشه
۳۰ دقیقه بعد زعفرانی که در نصف لیوان آب جوش ریختین به همراه دو سه قاشق آب نارنج یا آبلیمو به مرغ اضاف میکنیم ومجددا درب تابه را میزاریم وحدود۲۰ دقیقه بعد درب را برداشته و شعله را بلندتر میکنیم ودوطرف مرغ رو داخل همون تابه توسس سرخ میکنیم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#اشکنه 🍲 😋
▫️گوجه
▫️تخم مرغ ۴ عدد
▫️پیاز درشت ۱ عدد
▫️آرد ۲ قاشق غذاخوری
▫️سیب زمینی متوسط ۲ عدد
▫️رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
▫️شنبلیله خشک شده ۱ قاشق غذاخوری
▫️نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
🔸پیاز رو خرد می کنیم تفت می دیم آرد رو تفت می دیم گوجه و و رب رو هم تفت می دیم سیب زمینی و شنبلیله رو اضافه می کنیم آب می ریزیم تا بجوشه و قوام بیاد و سیب زمینی ها بپزه در نهایت به تعداد نفرات تخم مرغ داخلش می شکنیم تا تخم مرغ ببنده غذای فوری فوتی ما آماده س
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#کتلت_برنجی 🍘 😋
🔸من از روز قبلش برنج تو یخچال داشتم شما میتونید ۲پیمانه برنج رو با اب و کمی نمک بذارید تا شفته شه.بهش فلفل آویشن کمی زردچوبه و ی فنجون پنیر پیتزا بزنید و تا داغه هم بزنید تا پنیر باهاش مخلوط شه.برای مواد میانی ی پیاز تفت دادم بهش گوشت چرخ کرده و کمی کالباس خرد شده اضافه کردم و تفت دادم فلفل دلمه و ذرت هم زدم. زردچوبه فلفل اویشن پاپریکا نمک زدم ی ق رب با ی ق سس کچاپ هم زدم و زیرشو خاموش کردم.ی کاسه آب کنار دستم گذاشتم ب اندازه ی نارنگی از برنجم برداشتم کف دستم باز کردم مواد میانی گذاشتم کمی پنیر پیتزاهم ریختم و برنجو جمش کردم جوری ک جاییش بتز نباشه.توآرد سفید و بعد توی تخم مرغ رقیق شده (تخم مرغ هم بزنید تا از لختگی دربیاد و چن ق شیر اضافه کنید)و بعد تو آرد سوخاری مزه دار شده غلطوندم.ی ساعت تو یخچال موند بعد تو روغن داغ سرخ کردم.گذاشتم رو دستمال تا روغنش بره و بعد آماده خوردنه
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#آش_گندم 🍜 😋
🔸از شب قبل یه لیوان گندم پوست کنده ونصف لیوان برنج ونصف لیوان مخلوط لوبیا قرمز وچیتی همچنین نصف لیوان نخود آشی را خیس کردم وچند بار ابشونو عوض کردم
برای درست کردن این اش کافیه یک قابلمه بزرگ(به نسبت حجم اش)انتخاب کنید واونو پر اب کنید وگندم ولوبیاها را اضافه کنید تا اب جوش بیاد وتقریبا بعد از یک ساعت که نیم پز شدن برنج و نصف پیمانه عدس را اضافه کرده ومرتب هم بزنیدمن نخود را جدا پختم وبه اش اضافه کردم تقریبا بعد از دوساعت که اب اش کمتر هم شده بود دو لیوان اب گوشت هم اضافه کردم (اب قلم) بعد در تابه ای دوتا پیاز بزرگ خلالی شده را تفت داده نمک و زردچوبه وفلفل اضافه کردم وبه همراه دو قاشق نعناع داغ به اش اضافه کردم و دیگه گذاشتم تا اش جا بیفته هر ده دقیقه هم زدم وتمام
باسبزی اش هم فکر کنم خوشمزه بشه ولی این مدل را اگر درست کردید حتما حتما باید بذارید اش جا بیفته یه چیزی مثل حلیم بشه اونوقت متوجه میشید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#باسلوق_ژله_ای 🍡 😋
▫️نشاسته یک پیمانه (پیمانه برنج)
▫️آب سرد دو پیمانه
▫️گلاب نصف پیمانه
▫️شکر یک پیمانه
▫️پودرژله یک بسته
🔸نشاسته رو با آب سرد مخلوط کردم تا حل بشه از صافی رد کردم تا دون دونای سیاهش بره شکر رو اضافه کردم بعد پودرژله با رنگ و طعم مختلف انتخاب کردم و اضافه کردم و گلاب رو هم ریختم بعد گذاشتم رو حرارت متوسط هم زدم تا مثل فرنی پخته بشه یواش یواش رنگش تغییر کرد و سفت شد وقتی سفت شد گذاشتم یکم خنک بشه
داخل ظرف مثل مرغ خوری که دیوار داشته باشه اول سلفون کشیدم بعد مواد رو ریختم و صاف کردم گذاشتم یخچال تقریبا ۳ تا ۴ ساعت موند کاملا سفت شد بعد برش زدم و داخل پودر نارگیل چرخوندم تا کاملا همه جاش با پودر نارگیل پوشیده بشه و چیدم داخل ظرف وسرو کردم از هررنگ وطعم ژله میتونید استفاده کنید من با ژله آلبالو و پرتقال و بلوبری درست کردم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#بادمجون_شکم_پر 🍆 😋
▫️گردو آسیاب شده ...........150 گرم
▫️سبزی معطر شمالی (چوچاق,نعنا,وارمبو,خالواش,گشنیز).....70 گرم
▫️رب انار +رب آلوچه ......از هر کدام 1 ق غ
▫️پوره گوجه فرنگی یا رب گوجه ......1 ق غ
▫️پیاز رنده شده ..........1 عدد متوسط
▫️سیر...2 حبه
▫️نمک,فلفل,گلپر به میزان لازم
🔸 همه ی مواد به خوبی با هم مخلوط کرده همراه روغن کنجد 25دقیقه ای تو تابه تفت میدید و در آخر تو شکم بادمجونی که سرخ شده میریزیم و بعد داخل تابه روغن بریزید البته میتونید چندحلقه گوجه فرنگی بزارید کف تابه و بعدبادمجون های شکم پرو بچینید روش روی حرارت حدود 30 الی 40 دقیقه بعد آماده است
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#اسفناج_پلو 🍛 😋
▫️برنج چهار پیمانه
▫️اسفناج یک کیلو
▫️چغندر خام سه یا چهار عددمتوسط
▫️پیاز یک عدد
▫️زرد چوبه و نمک به میران لازم
🔸ابتدا یک عددپیاز رو نگینی میکنیم و زرد چوبه میرنیم یک کیلو اسفناج پاک شده و تمیز شسته شده و خرد شده رو اضافه میکنیم با پیاز کمی تفت میدیم تا ابش کشیده بشه اگه این کارو نکنیم موقعی که برنج رو اضافه میکنیم به همراه اب باعث میشه غذامون شفته بشه بعد که اسفناج ها کمی تفت خورد برنج و اب رو اضافه میکنیم اب رو کمتر از حد معمول کته ها بریزید بعد که اب پلو قشنگ کشیده شده چغندر ها رو نازک برش میزنیم و لای پلو میزاریم تا این حالت رنگی رنگی پلو ایجاد بشه دقت کنید اب برنج کاملا کشیده شده باشه اگرنه برنجتون قرمز میشه و شکل خوبی نخواهد داشت میتونید با مرغ یا گوشت هم این غذا رو بخورید ولی همین جوری هم خیلی خوشمزه است با ترشی یا ماست
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#زرشک_پلو_با_مرغ 🥘 😋
🔸مرغ را با چوب دارچین وپیاز وسیر میگذاربم بپزد بعد در روغن سرخ میکنیم برای سس هم پیاز نگینی سرخ شده را بهش ادویه وزرد چوبه وفلفل وزعفرون ورب گوجه فرنگی زده ودرروغن تفت میدهیم وآب مرغ اضافه کرده روی مرغ ها ریخته چند جوش بزند وبه روغن بیفتد خلال پوست پرتقال را یکبار باآب جوشانده ودر روغن یاکره تفت میدهیم زرشک راهم شسته ودوقاشق شکر وروغن وکمی زعفرون زده تفت میدهیم برای تزیین غذا
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#سس_پیله 😋
▫️لوبیا سبز نیم کیلوگرم
▫️کره پنجاه گرم
▫️شوید خشک دو قاشق غذاخوری
▫️نمک و فلفل
🔸اول لوبیاها رو شستم.سر و ته لوبیا رو با چاقو کندم.
با کمی آب گذاشتم بپزه.بعد آبکش کردم.
کف ماهیتابه کره ریختم و گذاشتم اب بشه.لوبیاها رو داخل کره تفت دادم.نمک و شوید زدم.وقتی حسابی تفت خورد فلفل ریختم و تمام
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#محلبی_رول_نارگیل 🥯 😋
▫️کره 150 گرم
▫️آرد 1 پیمانه
▫️شکر 1 پیمانه
▫️شیر1 لیتر
▫️نصف عدد رنده پوست پرتقال
▫️پودر نارگیل 200 گرم
▫️وانیل کمی
🔸کره و آرد رو در قابلمه ریخته تا زمانی که بود آرد به مشامتون رسید روی حرارت کم با قاشق مخلوط کنید ( سرخ کنید) ، شکر و شیر رو اضافه کرده ، وقتی که خوب سرخ شد از از روی حرارت برداشته و وانیل و پوست پرتقال رو اضافه کنید ، با همزن برقی با دور تند همزن 5 دقیقه بزنید ، سینی فر رو با پودر نارگیل پر کنید و روش رو محلبی بریزید با قاشق کامل همه جا رو یکسان و صاف کنید ، محلبی رو کنار بگذارید تا به دمای محیط برسد ، بعدش در یخچال 5 ساعت بگذارید تا محلبی سرد شود ، محلبی رو به 15 قسمت مساوی تقسیم کنید و طبق عکس رول کنید میتونید قبل از اینکه رول کنید داخلش موز یا گردو یا شکلات و.. بریزید اگه پودر نارگیلش کم بود بعد از اینکه رول دادین میتونید باز به پودر نارگیل آغشته کنید روش رو هم میتونید با شکلات تزئین کنید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#بستنی_شکلاتی_خونگی😍😍
🍨1 لیوان شیر
🍨2 لیوان خامه
🍨1 لیوان پودر کاکائو(به اختیار کم یا زیاد کنین)
🍨5 گرم وانیل شکری(وانیل معمولی با وانیل شکری فرق داره. وانیل شکری، شکر داره.در پایین سایتشو نوشتم که منظورم کدوم وانیل هستش)
🍨1 لیوان شکر(اگه براتون زیاده، کمتر بزنین)
🍨2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
🍨میتونین شکلات چیپسی، گردو یا خامه یخ زده هم اضافه کنین(البته بهتره بعد ازینکه گذاشتین فریزر و در اولین هم زدن اضافه کنین)
-
📝شیر، شکر، وانیل، نشاسته و پودر کاکائو رو مخلوط کنین.در یک قابلمه خامه رو بریزین و روی شعله متوسط گرم کنین، بعد مخلوط شکلاتی رو اضافه کنین و تا وقتیکه غلیظ شه بپزین و هم بزنین، بعد بزارین 3-4 ساعت توی فریزر(هر 30 دقیقه یکبار، با چنگال، 2-3 دقیقه هم بزنین و دوباره بزارین فریزر).
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#بستنى_یخی 🍑 😋
▫️هلو ۵ الی ۶ عدد
▫️شکر بستگی ب شیرینی میوه داره
▫️ثعلب مقداری
🔸تمامی مواد رو باهم مخلوط و تو مخلوط کن میریزیم تا بصورت پوره دربیاد ک در قالب های مخصوص بریزید و ب مدت ۷ الی ۸ ساعت داخل فریز بزارید تا ببنده
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پنیر_ خانگی
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#زرشک_پلو_با_مرغ 🥘 😋
🔸مرغ را با چوب دارچین وپیاز وسیر میگذاربم بپزد بعد در روغن سرخ میکنیم برای سس هم پیاز نگینی سرخ شده را بهش ادویه وزرد چوبه وفلفل وزعفرون ورب گوجه فرنگی زده ودرروغن تفت میدهیم وآب مرغ اضافه کرده روی مرغ ها ریخته چند جوش بزند وبه روغن بیفتد خلال پوست پرتقال را یکبار باآب جوشانده ودر روغن یاکره تفت میدهیم زرشک راهم شسته ودوقاشق شکر وروغن وکمی زعفرون زده تفت میدهیم برای تزیین غذا
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#موهیتو
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛