#میگو_پلو
🍤یه پیاز رو نگینی ریز کنید تفت بدید نمک فلفل زردچوبه ادویه کاری به دلخواه کمی سیر بزنید تفت بدید و بعد میگو رواضافه کنید من چون میگوم درشت بود به تیکه های کوچیکتر برش زدم اینجوری باصرفه تر هم هست
میگو روکه تفت دادید زعفرون رو اضافه کنید گردوخرد شده وکشمش پلویی هم بریزید وتفت بدید فقط میگو نباید زیاد سرخ بشه چون سفت میشه مواد که تفت خورد جدا بذارید.
سیب زمینی خلالی سرخ کنید برنج هم بپزید در کنار هم سروکنید
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#خشک_کردن_نعناع
🌿نعناعها را پس از پاک کردن و شستن، روی پارچهای بریزید و در مجاورت هوا خشک کنید.
☀️هرگز سبزیها را جلوی آفتاب بهصورت مستقیم خشک نکنید، چون تغییر رنگ میدهند
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#طرز_تهیه_ماست_یونانی
🔸 یک کاسه شیشه ای متوسط انتخاب کنید داخل کاسه یک پارچه نخی قرار دهید کل ماست ساده را درون کاسه بریزید .
🔹انتهای پارچه را با کش لاستیکی ببندید و کیسه ماست را آویزان کنید کاسه شیشه ای را در زیر کیسه بگذارید تا آبی که از کیسه خارج می شود درون کاسه بریزد.
🔸به مدت ۱۰ دقیقه اجازه دهید تا آب ماست از کیسه خارج شود.
🔹بعد از ۱۰ دقیقه ، ماست یونانی را از کیسه خارج کرده و درون ظرف شیشه ای نگهداری کنید.
🔸مایع جمع شده در کاسه را می توانید به مدت شش ماه در یخچال نگهداری کنید . از این مایع می توانید برای سرکه خانگی ، آبجو ، لیموناد هندی ، ترشی کلم و ترشی انبه استفاده کنید
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#راز_خوشمزه_شدن_قورمه_سبزی
🥦براى خوشمزهتر شدن قورمه سبزي، حتما سبزى را با روغن زياد خوب سرخ كنيد تا رنگ آن رو به سياهى بزند و حتما از گوشت گوسفندى كه درشت خرد كردهايد استفاده كنيد.
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#ژله_پنیر_خامهای_و_آلبالو
🍮مواد لازم:
یک بسته پودر ژله آلبالو- یک بسته پنیر خامهای- یک دوم پیمانه آجیل( اختیاری)- یک پیمانه آلبالو یا گیلاس
🥣طرز تهیه:
پودر ژله را در آب حل کنید.
اجازه دهید به دمای اتاق برسد.
پنیر خامهای، آلبالو( یا گیلاس) و آجیل را به آن اضافه کنید.
خوب هم بزنید تا نرم شود.
در قالبهای دلخواه بریزید و در یخچال بگذارید.
برای سرو کردن از داخل قالب خارج کنید.
این ژله طعم بی نظیری دارد و آماده سازی آن بسیار آسان است. شما میتوانید این ژله را به تنهایی مصرف کنید یا روی کیکهای خود قرار دهید
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#بادمجان_قایقی
🍆اول بادمجان ها رو پوست بگیرید و از طول برش بدید. سپس گوشت بادمجون ها رو به آرومی و طوری که دیواره اون خیلی نازک نشه جدا کنید. حالا این تکه های بادمجان را همراه با گوجه فرنگی، تکه های کوچک کدو و شوید تازه تفت دهید. پس از اینکه این مواد به اندازه کافی سرخ شد، مقدار مناسبی از مواد رو درون بادمجان ها بذارید.
حالا بادمجان های پر شده رو توی سینی فر که کفش رو با روغن ذرت لادن طلایی چرب کردید، بذارید و تا زمانی که کاملاً پخته بشن بهشون زمان بدید و در انتها با نمک و فلفل مزه دارشون کنید
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#گرفتن_تلخی_لیمو_عمانی
۱. خارج کردن هسته یا تخم لیمو عمانی
از آنجایی که درصد بالای از تلخی لیمو عمانی به تخمهای آن مربوط میشود، بنابراین برای جلوگیری از تلخ شدن غذا بهتر از قبل از استفاده از لیمو عمانی، تخم هستههای آن خارج شود. برای این کار لیمو عمانی را شکسته و سپس با چاقو تخمهای آن را خارج کنید.
۲. خیساندن لیمو عمانی در آب ولرم
برخی از انواع لیمو عمانی با وجود خارج کردن هسته هایشان باز هم طعم تلخی در خود دارند. برای گرفتن تلخی آنها میتوانید لیموها را برای مدت نسبتاً کوتاهی در آب ولرم خیسانده و سپس آنها را بشویید و در غذا بریزید.
۳. جوشاندن لیمو عمانی
یکی دیگر از روشهای گرفتن تلخی لیمو عمانی، جوشاندن آن در آب برای چند دقیقه و دور ریختن آب آن است. پس از این کار میتوانید از لیموهای جوشیده شده در غذا استفاده کنید
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#قهوه_با_پشمک
☕️مواد لازم :
اسپرسو 2 فنجان
شیر 1/2 لیوان
بستنی وانیلی یک اسکوپ
پشمک به میزان لازم
🥣طرز تهیه :
شیر را داخل لیوان بریزید پشمک را به مقداری که از سر لیوان کمی بیشتر باشد به صورت توپ در بیاورید. از وسط آن یک چوب باریک عبور بدهید دو سر چوب را روی لیوان قرار بدهید به طوری که پشمک وسط دهانه لیوان قرار گیرد. سپس اسپرسو را آهسته روی پشمک بریزید. مخلوط را هم بزنید و سرو کنید
┏━━━🍃🍎🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
#بادمجون_شکم_پر
▫️گردو آسیاب شده150 گرم
▫️سبزی معطر شمالی (چوچاق,نعنا,وارمبو,خالواش,گشنیز70 گرم
▫️رب انار +رب آلوچه از هر کدام 1 ق غ
▫️پوره گوجه فرنگی یا رب گوجه1 ق غ
▫️پیاز رنده شده 1 عدد متوسط
▫️سیر2 حبه
▫️نمک,فلفل,گلپر به میزان لازم
🔸 همه ی مواد به خوبی با هم مخلوط کرده همراه روغن کنجد 25دقیقه ای تو تابه تفت میدید و در آخر تو شکم بادمجونی که سرخ شده میریزیم و بعد داخل تابه روغن بریزید البته میتونید چندحلقه گوجه فرنگی بزارید کف تابه و بعدبادمجون های شکم پرو بچینید روش روی حرارت حدود 30 الی 40 دقیقه بعد آماده است
@fast_food
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
#بورانی_بادمجان
طرز تهیه:
بادمجان ها را کبابی کنید و پوست بادمجان را جدا کرده خرد کنید و کنار بذارید. سیر را رنده کنید و با ماست مخلوط کنید. بادمجان را به ماست اضافه کنید و هم بزنید و داخل ظرف سرو بریزید. برای روی سالاد روغن زیتون را داخل ماهیتابه بریزید و گردو را اضافه کنید و چند دقیقه تفت بدید سپس از روی اجاق بردارید و پودر فلفل قرمز را هم اضافه کرده هم بزنید و روی سالاد بریزید در آخر با برگهای جعفری تزیین کنید
@fast_food
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
#بورک_سیب_زمینی
🔸مواد میانی ميتونه به سلیقه ی شما باشه، من سه عدد سیب زمینی پخته و رنده شده رو در روغن تفت دادم بهش کمی نمک،فلفل ،زرد چوبه و نعناع خشک اضافه کردم بعد از کمی تفت خوردن داخلش پنیر پیتزا ریختم.برای تهیه خمیر هم ابتدا آرد رو الک کردم و داخل ظرف بزرگی ریختم، وسط ظرف رو گود کردم و کره آب شده و نمک رو اضافه کردم با همزن مخصوص خمیر به مدت 10 دقیقه ورز دادم با دست هم میشه این کار رو انجام بدین، تا خمیر نسبتأ نرمی بدست بیاد،اگه خمیر سفت شد کمی آب بهش اضافه کنید، باید خمیر رو نیم تا 1 ساعت استراحت بدین و بعد بورک ها رو درست کنین فقط بعد از پیچیدن لبه هاشو با دست ببندید و در روغن داغ سرخ کنید
@fast_food
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅