eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
😋 ابتدا ماهی ها رو پس از پولک گیری از ناحیه شکم ، شکاف داده و برش بزنید و محتویات شکم ماهی ها رو خارج کنید و تمیز بشورید. در کاسه ای نصف استکان سرکه و دو قاشق روغن زیتون ، دو یا سه قاشق آبلیمو ، نمک ، فلفل سیاه رو ترکیب کنید و ماهی ها رو به مدت یک یا دو ساعت در این سس استراحت بدید تا مزه دار بشه. در مرحله ی بعد یک بشقاب آماده کنید دو قاشق آرد سوخاری ، دو یا سه قاشق کنجد ، کمی نمک و پودر پاپریکا رو مخلوط کنید و دو طرف ماهی ها رو تو این مخلوط بغلطونید و ماهی ها رو تو ماهی تابه با مقداری روغن سرخ کنید. ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ✍ کامل با تمام نکات ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌼🌼🌼🌼 اگردوست داری کالباس خونگی درست کنی 😜این ویدئو رو ببین🎀🎀 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌ مرغ سوخاری فوری‌ 🍗🍗🍗‌ ‌ ایده های بامزه ای برای درست کردن غذاهای تکراری وجود داره. مرغ سوخاری فوری یا یچیزی تو مایه های جوجه چینی؛ میتونه اسم این غذا باشه. که احتمالا به شدت باب طبع فست فود خورها و بچه هاست. من هم دارم طبق همین فیلم اماده ش میکنم. یه دونه رون مرغ داشتم و گذاشتم تا بپزه ... و بجای استخوان ساق، میخوام از برشهای بلند و باریک سیب زمینی سرخ کرده استفاده کنم. یعنی مایه رو دور یه سیب زمینی سرخ کرده باریک و دراز، فرم بدم. یه کم هم کوچیکتر درست ش میکنم که منسجم تر باقی بمونه. برای هفت هشت تا ساق مرغ، سه تا چهارتا سیب زمینی متوسط استفاده کنید. اگه پنیر ندارید، تو مایه اصلی از تخم مرغ استفاده کنید. اما در نهایت اون سه مرحله آغشته کردن به آرد و تخم مرغ و پودر سوخاری (پانکو) رو رعایت کنید. چون باعث میشه وا نره. واضحه که این مایه رو به شکل کوکو یا شامی هم میشه سرخ کرد. ‌ ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
👔😇 مواد لازم : 1 بسته نون تست 1عدد تخم مرغ 3 قاشق غذاخوری شیر پودر سوخاری به میزان لازم مواد میانی: نصف سینه مرغ پخته شده 1 پیمانه خیارشور خرد شده سس مایونز به میزان لازم آویشن، پودرسیر، پونه، فلفل سیاه نصف قوطی کنسرو سبزیجات دستور تهیه : ● ابتدا لبه های نون تست رو برش دادم بعد دو عدد نون تست رو روی هم گذاشتم و با وردنه کمی پهن کردم تا به هم بچسبن. بعد داخل تخم مرغ و شیر گذاشتم و بعد داخل پودر سوخاری خوابوندم. و داخل روغن سرخ کردم. ● بعد گذاشتم کنار تا خنک بشن، رفتم سراغ مواد میانی: تمام مواد رو با سس مایونز و ادویه مخلوط کردم، بعد نون های تست رو از وسط برش دادم(مثل باز کردن جیب) و با مواد میانی داخلش رو پر کردم. مزش فوق‌العاده است حتما امتحان کنید و لذت ببرید 😉👌 ● نکته : مواد میانی سلیقه ایی هستش و میتونید با سالاد الویه پرش کنید، یا با سالاد ماکارونی، یا مواد گوشتی و کمی جعفری 😘 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
😍😍 با یه دسر پرتقالی اومدم که بسیار خوشمزه و خوش طعم هست که یه دسر ترکی هست آب پرتقال : ۲ لیوان یا ۴ استکان چای (کمرباریک) شکر : ۱ استکان چای نشاسته : ۲ ق غ سر پر وانیل : نوک قاشق کره : ۱ ق پودر نارگیل : ۱ لیوان آب پرتقال و شکر و نشاسته و وانیل رو هم بزنین تا یکدست بشه بعد روی اجاق قرار بدین تا غلیظ بشه در آخر کره رو اضافه کنین و خوب هم بزنین تا مثل فرنی بشه بعد توی لیوان مورد نظر رو با آب سرد آب بکشین تا خیس بشن مواد رو بریزین توی لیوان و بزارین یخچال تا ۳ الی ۴ ساعت خوب میبنده بعد توی سینی پودر نارگیل بریزین و لیوان رو برگردونین توی پودر نارگیل و خوب بغلتونین و به اندازه دلخواه برش بدین و نوش جان کنین دسر خیلی راحتیه امیدوارم مفید واقع بشه❤ ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ✍ کامل با تمام نکات ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🍗🌯 سینه مرغ رو به لایه های نازک برش بزنید و با نمک فلفل و پودر پاپریکا و پودر سیر اغشته کنید یک تا دو قاشق غذاخوری سس مایونز هم بزنید و همه رو باهم مخلوط کنید. ظرفشو بزارید یخچال از یک ساعت تا بیست و چهار ساعت میتونید استراحت بدید بعد مرغ هارو در بیارید از مواد و در ارد بغلطانید سطحشو کاملا اردی کنید و بعد در اب کاملا سرددد بزنید در بیارید و در پودر سوخاری پانکو بغلطانید و همه قسمت هارو خوب کاور کنید و در نهایت در روغن داغ سرخ کنید ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
: پیاز نگینی رو تفت میدیم وقتی سبک شد زردچوبه میزنیم، گوشت رو که مکعبی کوچولو خرد کردیم اضافه میکنیم و تفت میدیم به همراه رب و کمی دارچین؛ اگه لپه تون دیرپزه تو همین مرحله تفت بدین و اجازه بدین با گوشت بپزه اما اگه پخته س بعد از پختن گوشت اضافه کنید. کمی آب میریزیم و با شعله ملایم اجازه میدیم گوشت بپزه. تازه رو باید اول سرخ کرد بعد پخت و اضافه کرد ولی این کنگر پخته و فریز شده بوده پس بیست دقیقه آخر به همراه غوره و نمک به خورش اضافه میکنیم و زمان میدیم خورش جا بیفته و روغن بندازه، خوشمزگی این خورش به ترش بودنشه حالا اگه دوس داشتید میتونید آبغوره یا لیموعمانی هم استفاده کنید! زعفرون دم کرده برای رنگ و عطر خورش فراموش نشه! ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ✍ کامل با تمام نکات ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد لازم: شير ١ ليوان تخم مرغ ١ عدد شكر ٢ ق چ نمك ١ ق چ پودر خمير مايع٣ ق چ روغن مايع ٦ ق غ آرد حدود ٣ ليوان زعفران كمى به دلخواه طرز تهيه: خمير مايع را باشير ولرم و يك ق چ شكر مخلوط مى كنيم ده دقيقه كنار ميزاريم تا عمل بيياد بعد يك ق چ شكر نمك تخم مرغ زعفران و روغن را با هم مخلوط مى كنيم تا يكدست بشه بعد خمير مايع عمل امده را اضافه مى كنيم بعد آرد را كم كم به مواد اضافه مى كنيم و مخلوط مى كنيم بعد بادست خوب ورز ميدهيم تا خمير نرم و لطيفى بدست بيياد و به دست نچسبه بعد روش را مى پوشانيم تا حجم خمير دو برابر بشه حدود يك ساعت استراحت ميدهيم ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
نصف سینه مرغ ، صد گرم گردو سابیده شده ، سه قاشق رب انار ملس ، یک عدد پیاز درشت ، نمک ، فلفل ، دو قاشق روغن مایع یا کره آب شده ، زعفرونم دوست داشتید بریزید من نریختم سینه مرغی و کبابی خورد کنید بریزید تو یه ظرف بعد پیاز و پوست بگیرید و خلالی خورد کنید بعد پیاز خورد شده و رب انار و گردو و نمک و فلفل و روغن و به مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنی تا حسابی مواد به خورد مرغا بره بعد در ظرفتونو ببندید و بزارید تو یخچال کم کم سه چهار ساعتی بمونه بیشتر باشه بهتر بعد پیازا رو حتما جدا کنید ( میسوزه ) به سیخ بکشید و کبابش کنید من به سیخ چوبی کشیدم قبلش سیخ و خیس کردم تا نسوزه بعد تابه رو چرب کردم با حرارت کم سرخش کردم چون رب انار و گردو داره مدام سیخ و چرخوندم تا نسوزه امیدوارم مورد پسندتون واقع بشه . ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ✍ کامل با تمام نکات ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
(بدون فر) کشمش زرشک گردو آسیاب شد آلو رب اناردوقاشق غذاخوری سبزی شکم پر پیاز طلایی شد مرغ کامل روغن بعد شستن مرغ به مرغمون نمک فلفل وزرد چوبه میرنیم وبعد داخل روغن سرخ میکنیم تاهمه طرف مرغمون طلایی بشه بعد سرخ شدن مرغ کنارمیزاریم ومواد میانی رو آماده میکنیم داخل تابه پیاز میریزیم وباروغن تفت میدیم تاطلایی بشه بعد سبزی اضافه میکنیم ویکمی تفت میدیم وبعد زررشک ،گردو،آلورواضافه میکنیم وتفت میدیم ویک قاشق هم رب اناربهش اضافه میکنیم وخوب تفت میدیم وبعد زیر اجاق خاموش میکنیم ومواد داخل مرغ پر میکنیم وبعد سرمرغ میدوزیم تامواد موقع پخت بیرون نریزه مرغ داخل قابلمه میراریم وموادی که اضافه مونده بود داخل قابلمه میریزبم ویک لیوان هم آب بهش اضافه میکنیم ویک قاشق هم رب انار اضافه میکنیم درقابلمه رومیزاریم واجازه میدیم روی حرارت باشعله کم بپره وآبش کاملا کشیده بشه وروغن پس بده اگه احساس کردید آب خورشت ترش هست یک قاشق شکر اضافه کنید ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
😋😋😋😋 همون گوشتی که آماده کرده بودیم رو اینجا هم استفاده می‌کنیم. برنج رو کته ای بار میکنیم، وقتی آبش تقریبا خشک شد، کف یه قابلمه نچسب دیگه، روغن میریزیم، یه مقدار از برنج رو زعفرانی میکنیم و توی قابلمه میریزیم و صاف میکنیم، یه لایه از گوشت مون رو روی برنج پهن میکنیم، یه کوچولو سماق روی اون میپاشیم و برنج ساده رو روی اون میریزیم و صاف میکنیم، با شعله ملایم، دم میزاریم، وقتی برنج دم کشید، آماده است. گوشت اینجوری کامل میپزه و عالی میشه 😋😋 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🍘 😋 🔸پیازچه راپاک کرده ومیشوریم وباقیچی آشپزخونه خرد می کنیم بهش نمک وفلفل وکمی ادویه ویک قاشق آرد گندم وتخم مرغ میزنیم ومخلوط میکنیم ودر روغن داغ دوطرف کوکو را سرخ میکنیم ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🥘 😋 🔸ابتدا یک پیاز متوسط رو خرد کرده و تو روغن تفت می دهیم و تکه های مرغ رو به اون اضافه کرده و با مقداری زردچوبه تفت می دهیم سپس مقداری آب جوش به آن اضافه کرده میگذاریم حدود نیم ساعت پخته بشه سپس دو یا سه قاشق رب گوجه رو سرخ کرده و به خورش اضافه می کنیم در همین زمان بامیه هایی رو که از قبل سرشون رو با چاقو درآوردیم به خورش اضافه می کنیم حدود نیم ساعت دیگه زمان میدیم تا بامیه ها پخته بشن سپس نمک ، فلفل سیاه،دو قاشق آبلیمو و نصف استکان زعفران دم شده اضافه کرده و بیست دقیقه ی دیگر زمان میدهیم تا طعم چاشنی ها به خورد خورش برود خورش بامیه ی خوشمزه ی ما آماده است ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اول مرغها را درتابه دو طرفه گذاشته همراه باادویه جات وپودرپاپریکا ریخته بعدسیب زمینیها را ریخته کمی تفت داده ودرتابه گذاشته باشعله کم می پزیم ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ابتدا داخل فلفل دلمه ای و گوجه و بادمجون و کدوخیاری را خالی کرده ، گوجه را جدا مخلوط و داخل بادمجون و کدو را ریز می کنیم حال گوشت چرخکرده را با مواد بالا و نمک و فلفل سیاه و پیاز رنده شده و سیر له شده خوب مخلوط کرده دلمه های خود را پر می کنیم و داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه ۷۰ دقیقه می پزیم و اگر خواستید پنیر اضافه کنید بعد از پنجاه دقیقه پنیرپیتزا را اضافه و برای بیست دقیقه دیگر با همان دما داخل فر بگذارید ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🍳 😋 🔸یک کیلو اسفناج رو پاک کردم و شستم و کمی درشت خرد کردم و داخل قابلمه ریختم ونیم ساعت گذاشتم تا اسفناج پخته بشه و آبش کم بشه تویه ماهیتابه یک عدد پیاز درشت را نگینی خرد کردم و با کمی روغن محلی یا کره تفت دادم دوسه حبه سیر رو هم له کردم وبه پیاز داغ اضافه کردم و کمی تفت دادم ونمک و فلفل و زردچوبه زدم و اسفناجهای پخته رو اضافه کردم وبا پیاز و سیر تفت دادم تا آبش تبخیر بشه و تخم مرغهارو روش شکوندم و با اسفناج مخلوط کردم درب ماهیتابه رو گذاشتم تا تخم مرغها خودشو بگیره میتونید تخم مرغهایی که رو اسفناج شکوندید همون جوری بزارید خودشونو بگیرند وبعد نوش جان کنید ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🔷 🍋برای سالاد و تزئین کنار غذا و همینطور چاشنی و ترشی استفاده میشه لیموها رو باریک برش می‌زنیم، توی سنگ نمک آسیاب شده غلت می‌دیم و توی شیشه می‌چینیم. روش کمی آب جوشیده میریزیم و کمی روغن زیتون روی شیشه میریزیم که هوا به لیموها نرسه و کپک نزنه. بعد از ۲۰ روز آماده میشه ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🍆 😋 ▫️۶تا بادمجون متوسط ▫️پیاز ۱عدد ▫️سیر ۳حبه ▫️نعناع خشک۲قاشق ▫️گردو نگینی خرد شده ۱لیوان ▫️کشک رقیق شده ۱ لیوان ▫️نمک و زردچوبه 🔸اول بادمجونا رو تو روغن سرخ کردم (میتونین کبابی هم بکنین) داخل تابه پیاز و سیر رو سرخ کردم و نمک و زردچوبه زدم بعد نعناع و گردو نگینی رو اضافه کردم و بعد بادمجون ها و در آخر کشک رقیق شده رو بهش اضافه کردم و مخلوط کردم در تابه رو گذاشتم یه ده دقیقه بپزه و جا بیفته برای تزئین روش دورتادور طرحم رو با کشک زدم کشک های رنگی رو هم رنگ زرد با زعفرون و بقیه رو هم با دو قطره رنگ خوراکی مخلوط کردم و داخلش و با کشک رنگی و سیرداغ و نعناع داغ و پیاز داغ پر کردم ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🌮 😋 🔸ابتدا فیله مرغ را نواری خرد میکنیم. با نمک و فلفل و پاپریکا و آویشن و روغن زیتون مزه دار میکنیم. درماهیتابه یک پیاز را خرد کرده و تفت میدهیم بعد مرغ را در تابه ریخته و تفت میدهیم قارچ را به مرغ اضافه میکنیم و تفت میدهیم با حرارت بالا تا قارچ آب نیندازد. بعد فلفل دلمه ای و ذرت را اضافه میکنیم و نمک و فلفل و در انتها یک قاشق سس کچاپ اضافه میکنیم میگو🍤 میگو را با نمک و فلفل و روغن زیتون مزه‌دار میکنیم و بعد میگو را در آرد میزنیم بعد در تخم مرغ و بعد در پودر سوخاری میغلتانیم. در روغن فراوان سرخ میکنیم برای سرو تاکو🌮 ابتدا گوجه و خیار و پیاز را خرد میکنیم و با کمی آبلیمو و نمک مزه دار میکنیم. یک لایه از این مواد را در نان ترتیلا میریزیم و بعد کاهو میریزیم و بعد از مواد مرغ و میگو روی آن می‌چینیم ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯