eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
طرز تهيه:نصف سينه ي مرغ پخته و ريز ريش ريش شده+يدونه سيب زميني متوسط كه آبپز و رنده كرديد+دو ق غ آرد سوخاري+دو تا تخم مرغ+سه تا چهار تا پيازچه خرد شده+دو حبه سير رنده شده+نمك و فلفل:همه رو مخلوط كنيد و ورز بديد،اگر شل بود كمي آرد سوخاري اضافه كنيد.نيم ساعت در يخچال بذاريد و بعد در دست فرم بديد و در كمي روغن سرخ كنيد. براي سس:هر سه ق مايونز رو با يك ق سس كچاپ و كمي آويشن مخلوط كنيد نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد لازم كره صد گرم يك قوطي شير عسل بیسكويت پتي بور دو بسته پودر كاكائو دو قاشق غذاخوری مغز گردو و پسته به میزان علاقه كره روي حرارت ملایم ميزاريم تا كاملاً آب بشه بعد پودر كاكائو و شير عسل رو اضافه ميكنيم و آروم هم ميزنيم تا کاملا مواد يكدست بشه و مغز گردو خورد شده به مواداضافه ميكنيم و از رو حرارت بر میداریم بیسكويت هارو به مواد آغشته میکنیم توی ظرف مورد نظر میچینیم مغز پسته روش میریزیم نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
گوجه ها را رنده کنید سپس با روغن زیتون به همراه رب گوجه تفت دهید تا خوب سرخ شود . آب جوش را ریخته و میگذاریم 2 دقیقه بجوشد سپس ماکارونی ها را اضافه کرده و در نهایت نمک و فلفل را می ریزیم نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
من سحر، باد صبا صبـح نسیم و خورشید همگـی ! چشم به راهیم که بـیـدار شوی ... 🌻🌿💫💜 روز نو مبارک -| ❤️
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
📛🔥بدترین اتفاق واسه دختراا..... 🤪😂 میگن هردختری این کلیپو دیده تادوروز خودشو تو آینه نگاه نکرده🤣😰 https://eitaa.com/joinchat/734068766Cdabfebc5ec https://eitaa.com/joinchat/734068766Cdabfebc5ec ❌پسر نیاد آبرومون میره😱 😡 ⛔️ورود دخترا کاملا آزاااااد😝✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☀️ 👩‍🍳 🍥آموزش دلمه فلفل دلمه ای آوردم واستون که فوق العاده رنگ رنگی و خوشمزه است مواد داخلش رو به سلیقه خودتون میتونید تغییر بدین 👌 ‎‌‌‌ ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قالب رو با روغن مایع کمی چرب کنید شکلات تخته ای رو با کارد تکه تکه کنید شکلات خرد شده رو بریزید تو کاسه استیل وبزارید رو بخار آب به روش بن ماری روان کنیدنه خامه نه روغن مایع بزنید فقط شکلات با قاشق سیلیکونی یا قاشق چوبی بزنید تا شکلات روان ویکدست آب بشه سپس بریزید تو قالب مدام بچرخونید تا شکلات کم کم یکدست سفت بشه اگه شکلات بریزید و قالب رو نچرخونید شکلات چون روان هست ته قالب میره وکناره ها لایه نازکی میمونه موقع برگردونن میشکنه شکلات که سفت شد حدود ده دقیقه کم کم سفت میشه(یخچال نمیخواد) پشمک رو لایه لایه بریزید هر لایه که ریختی فشار دهید تا تو قالب فشرده بشه قالب که پر شد لایه ای از شکلات روان شده روش بریزید وبا قاشق روشو صاف کنید وبزارید جای خنک یا یخچال تا شکلات کاملا سفت بشه سپس دو طرف مقابل قالب رو به طرف بیرون بکشید تاشکلات از قالب جدا بشه برگردونید تو ظرف مورد نظر عزیزان موقع برش حتما کارد رو کمی گرم کنید تا با گرمی کارد شکلات به راحتی برش بخوره وشکسته نشه نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
آب گرم ۱و۱/۴ پیمانه پودر مخمر فعال ۲و۱/۴ ق چ شکر ۱ ق غ ماست ۳/۴ پیمانه روغن زیتون ۲ ق غ نمک ۱ ق غ آرد ۳و۳/۴ پیمانه جعفری خرد شده ۱/۴ پیمانه آب گرم را با شکر و پودر مخمر مخلوط کنید به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه در جای گرم گذاشته مخلوط بعد از این مدت کف میکند و حباب دار می شود ماست و روغن زیتون و نمک را به آن اضافه کنید آرد و جعفری را اضافه کنید و با قاشق چوبی مخلوط کنید تا خمیر به دست آید حدود سه تا چهار دقیقه خمیر را ورز دهید تا یکدست شود اگر چسبنده بود کمی آرد اضافه کنید خمیر را به ده قسمت تقسیم کنید سینی را آرد پاشی کرده چانه ها را در آن بچینید و روی انها را با حوله بپوشانید ۱۵ دقیقه استراحت دهید تابه ای را روی حرارت گذاشته تا گرم شود با کمی روغن زیتون چرب کنید چانه را با وردنه به شکل دایره ای ۲۰ سانتی پهن کنید و در تابه داغ گذاشته با برس روی نان را روغن زیتون بمالید و یک تا یک و نیم دقیقه صبر کنید تا یک سمت نان بپزد روی نان حباب ایجاد شود و دور آن طلایی شود سمت دیگر را با همین مدت زمان بپزید نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از 
کلیپ تولد یک نوزاد در شکم یک گوسفند!!!❗️❗️ 👈باور کنید نشانه آخرالزمانه آدم شاخ درمیاره!! 🛑اتفاقی که همه جهانیان حیرت کردن👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2986147920C983a25faca محدودیت سنی📵📵🔞🔞 بچه نیاد
هدایت شده از 
....📛🔞 دختری برای معیشت خانواده اش مجبور به پرستاری کودکان میشود شبی در خانه ای مسعولیت پرستاری دو کودک را برعهده میگیرد.....بچها را میخوابند و به طبقه پایین میرود ..که ناگهان زنگ تلفن را شنید پاسخ میدهد و صدای به اومیگوید ایا به بچها سر زده ای😰 تلفن را قطع میکند و دوباره تماس برقرار میشود تو باید به بچها سربزنی😱 ....ناگهان صدای پایی را شنید که از پله ها پایین می امد و .......🤫😱 برای ادامه داستان کلیک کن👇👇 https://eitaa.com/joinchat/722010156C4c055f4ac1 باورت نمیشه چی به سرش میاره👆👆👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بادمجان یک کیلو شکر دو کیلو لیموترش ۲ ق غ وانیل و هل بمقدار لازم آب نارنج مقداری از بادمجون های محلی نازک و قلمی استفاده کنید که هسته و تخم های کمتری دارند کلاهک بادمجان ها رو‌ جدا کنید و به سلیقه خودتون به تیکه های کوچیک تقسیم کنید. انتقال بدید به ظرفی بهش اونقدری آب اضافه کنید ک روی بادمجان هارو بپوشونه مقدار کمی آب نارنج اضافه کنید و بذارید جوش بیاد بعد آبکش کنید (اینکارو دو مرحله انجام بدید) دلیلشم اینه که تلخی بادمجون ها گرفته بشه. بادمجون ها رو دوباره به ظرف انتقال میدیم شکر رو روش میریزیم به اندازه ای آب اضافه میکنیم تا روی مواد رو بپوشونه اجازه میدیم تا جوش بیاد بعد شعله رو کم میکنیم اجازه میدیم شکر قوام بیاد (یک ساعت طول میکشه) وقتی قوام‌ اومد هل رو اضافه کنید اومد بعد از یک ساعت _ یک ساعت و بیست دقیقه کمی از شهد مربا رو درون یخچال بذارید وقتی سرد شد بین دو انگشت امتحان کنید اگه کشدار و‌چسبنده بود کافیه وانیل و لیمو ترش رو ‌اضافه میکنیم. چند قل زد شعله رو‌خاموش میکنیم در آخر هم دانه های هل رو از داخل مربا خارج میکنیم نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🔴داستان ورود نظامی به خاک 😧 ✴️ماجرای حاج قاسم به خاک جهت باز پسگیری شده ایرانی به دست اشرار 😵 🔻جهت مشاهده ویدیو کلیک کن😍👇 http://eitaa.com/joinchat/1425211392Cba0827d656 وقتی حاج قاسم به خاطر حضور در افغانستان به دادگاه نظامی احظار میشه😳😳😡😡😡👆👆
هدایت شده از 
🚨 قیمت رسمی پراید و دیگر خودرو ها که هم اکنون توسط دولت اعلام شد همه را کرد قیمت خودرو هم اکنون در سایت رسمی خودرو www.khodro.ir داره لحظه ای قیمت میزنه .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم : فیله مرغ ۴ عدد نمک فلفل شیر یک چهارم پیمانه تخم مرغ ۲ عدد جعفری خرد شده ۳ ق غ نمک فلفل آرد برای سس: کره سیر ۲ حبه آب نصف پیمانه پوست لیمو ۱ عدد آب لیمو ۲ ق غ جعفری خرد شده ۳ ق غ نمک فلفل نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فکر می کنم همه با یک نوشیدنی گرم با طرح زیبا، اون هم در این روزها که داریم به استقبال زمستون میریم، موافقن حالا این نسکافه چه جوری درست شده ابتدا یک قاشق نسکافه + شیر داغ + شکر = هم میزنیم سر فنجان یا ماگ یکم خالی میزاریم باقی مانده ی شیر داغ و باید بزنیم تا کف کنه حالا باچی یا مخلوط_کن یا دستگاه فرنچ_پرس یا همزن_دستی. مهم اینه که شیر خوب کف کنه سر فنجان با کف شیر پر می کنیم بعد 10 ثانیه با شکلات تزیین می کنیم نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
دو قاشق چایخوری نسکافه دو سه قاشق چایخوری شکر نصف فنجون آب گرم دو فنجون شیر گرم تو یه لیوان نسکافه خورد شده و شکر و آب گرم بریزید بعد با همزن دستی از این کوچولوها هم بزنید حدود پنج دقیقه من نداشتم از همزنم استفاده کردم با پره باریکش از غذاساز و گوشت کوب برقی هم میتونید استفاده کنید . خلاصه اینکه هم بزنید تا فومی و غلیظ شه تو فیلم مشخصه بعد تو فنجونا بریزید و از کنارش شیر گرم بریزید و بعدم هم بزنید و نوش جان ... قبلشم هر جور دوست داشتید تزیین کنید نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد لازم بامیه ۴۰۰ گرم روغن ۳ ق غ پیاز متوسط ۲ عدد فلفل سبز تند ۳ عدد گوجه فرنگی ۱ عدد برگ گشنیز تازه مقداری آب لیمو ۲ قاشق غذاخوری پودر کاری و نمک به مقدار لازم طرز تهیه: روغن را داخل ماهیتابه گرم کنید. پیا ، فلفل سبز، پودر کاری و نمک رو اضافه و به مدت ۵ دقیقه هم بزنید و سرخ کنید.امیه رو بشورین و خرد کنید.بامیه ها رو کم کم اضافه کنید و با کفگیر هم بزنید . این مخلوط رو روی حرارت متوسط ۱۵ دقیقه سرخ کنیدگوجه فرنگی خرد شده و آب لیمو رو هم اضافه کنید.غذا را با گشنیز تازه تکمیل کنید. درب ماهیتابه رو ببندید و به مدت ۵ دقیقه دیگه بپزید نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از 
پریسا حامله شده و بچه دار شده 🙊📛😨 اگه گفتی از کی و کجا .... 😟🔞😳 سریع بیا فیلمش هست 👇🏽🤤 https://eitaa.com/joinchat/3021275190Ce273983a4a بدو تا مدیر پاکش نکرده 😏❌
. . . وای🤰 اینو دیگه فکرشو نمیکردم🤦‍♀ . . .
1_2 سینه مرغ بدون پوست مکعبی خرد شده (نمک،فلفل سیاه،پاپریکا،1 قاشق روغن زیتون، و هر ادویه دلخواه برای مرینیت مرغ) 5 عدد قارچ اسلایس شده 5 عدد گوجه گیلاسی 3 تا 4 حبه سیر رنده شده 1/2 لیوان نخود پخته مقداری اسفناج مقداری روغن زیتون 1 آووکادو کوچک پوره شده(اختیاری) ابتدا تکه ها ی مرغ را با پودر پاپریکا، 1 قاشق روغن زیتون، نمک،فلفل یا ادویه دلخواه مرینیت کنید ،و برای حداقل یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مزه دار شوند،سپس یک تابه نچسب روی حرارت متوسط گذاشته و مرغ ها رو گریل کنید تا کامل پخته و طلایی شوند(ترجمه از آشپزی_خلاق)،از ماهیتابه در آورده و در یک بشقاب گذاشته و روی انرا بپوشانید تا گرم بماند،مقداری روغن زیتون در همان ماهیتابه اسپری کنید سیر را اضافه و تفت دهید و بعد به ترتیب قارچ،نخود و گوجه گیلاسی را اضافه کنید و تفت دهید تا قارچ ها کاراملی و نرم شوند در اخر اسفناج ،نمک و فلفل بزنید، حرارت را خاموش کنید و همراه با مرغ و پوره آووکادو سرو کنید نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد لازم پیاز خرد شده : 1 عدد گوجه فرنگی خرد شده :1 عدد فلفل تند خرد شده : 1 عدد قارچ خرد شده : 3، 4 عدد رب گوجه فرنگی : 1 قاشق مرباخوری ادویه کاری و نمک :به مقدار لازم جعفری خرد شده : چند ساقه نودل : 1 بسته نان تست (حتما تازه و بدون سبوس باشه) پودر سوخاری بمقدار لازم . طرز تهیه : ابتدا پیاز خرد شده رو با کمی روغن تفت می‌دهیم تا طلایی شود سپس بقیه ی سبزیجات خرد شده رو به ترتیب اضافه میکنیم، رب، ادویه کاری و همچنین ادویه ی داخل بسته نودل رو به مواد افزوده و همه رو با هم تفت می‌دهیم، سپس یه لیوان آب به مواد می اضافه و درب تابه رو میذاریم تا آب به جوش بیاد، حالا یه بسته نودل رو اضافه میکنیم و دوباره درب تابه رو به مدت چند دقیقه می‌بندیم تا نودل ها پخته بشه درآخر کمی جعفری ساطوری شده داخل مواد میریزیم و مخلوط میکنیم. حالا کناره های نون تست رو با چاقو جدا کرده، هر دونه نون رو سریع داخل آب می‌زنیم و درمیاریم تا نرم بشه و حالت خمیری پیدا کنه، سپس یه قاشق از مواد وسط نون خیس شده میذاریم و با دست به شکل دلخواه فرم می‌دیم (هم به صورت مربع میشه هم بیضی) کمی پودر سوخاری داخل ظرف ریخته و پیراشکی ها رو داخلش می غلتونیم و بعد در مقداری روغن که از قبل داغ شده سرخ میکنیم. دقت کنید نون تست حتما تازه و تاریخ روز و بدن سبوس باشه اگه خواستین بدون پودر سوخاری هم میشه سرخشون کرد. با این روش دیگه برای درست کردن پیراشکی نیاز به آماده کردن خمیر ندارین خیلی راحت و بی دردسر درست میشه نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯