eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.4هزار دنبال‌کننده
24.7هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
ای🧆🌮 🧅پیاز 1 عدد 🥚تخم مرغ 2 عدد🥚 🧄سیر 1 حبه 🌶فلفل دلمه ای سبز و قرمز کوچک ازهرکدام 1 عدد 🍅گوجه فرنگی 1 عدد 🧂نمک و فلفل 🥗🥗🥗🥗🥗 🥘طرز تهیه *تمام سبزیجات را به یک اندازه خرد کنید این کار را می توانید در سبزی خردکن و یا غذاساز انجام دهید به شرطی که مواد له نشود. *در ظرفی سبزیجات خرد شده را با تخم مرغ و ادویه به هم بزنید تا کاملا مخلوط شود. *مقداری روغن را در ماهی تابه بریزید و هنگامی که روغن داغ شد مخلوط مواد را به ماهی تابه اضافه کنید. هر دو طرف املت را بپزید و همراه با سبزی تازه میل کنید.
ای🧆🌮 🧅پیاز 1 عدد 🥚تخم مرغ 2 عدد🥚 🧄سیر 1 حبه 🌶فلفل دلمه ای سبز و قرمز کوچک ازهرکدام 1 عدد 🍅گوجه فرنگی 1 عدد 🧂نمک و فلفل 🥗🥗🥗🥗🥗 🥘طرز تهیه *تمام سبزیجات را به یک اندازه خرد کنید این کار را می توانید در سبزی خردکن و یا غذاساز انجام دهید به شرطی که مواد له نشود. *در ظرفی سبزیجات خرد شده را با تخم مرغ و ادویه به هم بزنید تا کاملا مخلوط شود. *مقداری روغن را در ماهی تابه بریزید و هنگامی که روغن داغ شد مخلوط مواد را به ماهی تابه اضافه کنید. هر دو طرف املت را بپزید و همراه با سبزی تازه میل کنید.
🥩مواد لازم كلم‌برگ سفيد و قرمز دو عدد آب گوشت دو ليوان گوشت چرخ‌كرده 400 گرم كره 50 گرم خرده‌هاي نان ساندويچ 80 گرم پياز سرخ شده دو قاشق غذاخوري نمك و فلفل به ميزان لازم 🧇طرز تهیه كلم‌برگ‌ها را به مدت 10 دقيقه در آب‌جوش و نمك قرار دهيد تا نرم شود.سپس برگ‌ها را به آرامي و با دقت جدا كرده و در آبكش بگذاريد تا آب آن كشيده شود.گوشت چرخ‌كرده را با پيازداغ تفت دهيد و به آن نمك و فلفل بيفزاييد.در نهايت خرده‌هاي وسط نان ساندويچي را به گوشت‌ چرخ‌كرده اضافه كرده و هم بزنيد و به آن نمك و فلفل بزنيد. درون هر برگي يك تا دو قاشق گوشت چرخ‌كرده ريخته و به آرامي بپيچيد و در يك سبد فلزي قرار دهيد.سبد را درون قابلمه‌اي بگذاريد و مقدار آب‌گوشت و كره در قابلمه بريزيد و بگذاريد به جوش آيد.سپس حرارت را كم كنيد و در قابلمه را محكم روي دلمه‌ها قرار دهيد تا باز نشوند دلمه‌ها بعد از نيم‌ساعت كاملا پخته می شوند.
🍮 پودر ژله در رنگی ۱ بسته پودر ژله آلوورا ۱ بسته جام های تک نفره به تعداد میوه برای تزئین 🧊ژله الوورا رو طبق دستورش درست کنین و تو ظرف مورد نظرتون بریزین و بزارین تو یخچال وقتی که نیم بند شد یعنی ظرفش رو تکون دادین از ظرف نریخت از یک قسمت ظرف با حرکت سریع چنگال رو توش فرو کنین این حرکت و چند بار تو چند نقطه انجام بدین تا حباب درس شه بعد هر میوه ای که دوست داشتید رو بذارید بعدم مجددا داخل یخچال قرار بدید تا کامل ببنده بعدش ژله توت فرنگی رو طبق دستور اماده کنید و بریزید روی لایه قبلی و بذارید تا خوب ببنده روی ژله رو هم میتونید با میوه و شکلات تزیین کنید ....
🍌مواد لازم. شیر 250 میلی لیتر خامه یا شیر نارگیل 50 میلی لیتر موز درشت 2 عدد توت فرنگی 200 گرم گیلاس بدون هسته و خرد شده 100 گرم بستنی وانیلی 4 اسکوب توت فرنگی 4 عدد 🍓طرز تهیه شیرو خامه را در مخلوط کن می ریزیم و هم می زنیم. سپس موز، آناناس، گیلاس و دو تکه یخ را به شیر اضافه کرده، خوب مخلوط می کنیم. در حدی که مایه، حجیم و به طور یک دست مخلوط شود.داخل هر لیوان، دو عدد اسکوب بستنی می زنیم و بقیه حجم لیوان را با مایه فوق بر می کنیم. در انتها اسلایس آناناس را به چهار قسمت مساوی تقسیم می کنیم و روی لبه هر لیوان، دو برش آناناس می زنیم.برای اینکه آناناس روی لبه لیوان قرار بگیرد، آن را چاک می دهیم
🥐 🍒مواد لازم: قارچ………………………….. یک کیلوگرم نمک…………………………..نیم قاشق چای خوری تخم مرغ………………………یک عدد شیر…………………………..یک قاشق غذاخوری آرد سوخاری…………………..نیم پیمانه- الک شده با ادویه معطر 👩🏻‍🍳👩🏻‍🍳👩🏻‍🍳👩🏻‍🍳👩🏻‍🍳 🧅طرز تهيه:🧅 قارچ ها را به خوبی شسته و می گذاریم خشک شوند . تخم مرغ را به آرامی زده و شیر و نمک را به آن افزوده و بهم می زنیم. قارچ ها را در مخلوط شیر و تخم مرغ می گذاریم و بعد از غلطاندن در آرد سوخاری در روغن زیتون داغ شده در ماهیتابه سرخ می کنیم تا رنگ آن ها قهوه ای شود. قارچ ها را داغ سرو کنید. این پیش غذارا میتوانید با سس تارتار سرو کنید.🍃
🧁 _شکلاتی _موزی 🍫🍌 مواد لازم : موز رسیده 3 عدد. تخم مرغ درشت 2 عدد. شکر 1 پیمانه. روغن مایع نصف پیمانه. آرد 1 پیمانه +2 قاشق غذاخوری. پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری. شکلات شیری یا تلخ درشت خرد شده 80 گرم. بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری. نمک 1 پنس. طرز تهیه : ابتدا سه عدد موز رو به کمک چنگال پوره میکنیم، سپس تخم مرغ ها، شکر و روغن را افزوده و مخلوط میکنیم حالا مواد خشک یعنی آرد الک شده، پودر کاکائو، نمک و بیکینگ پودر را اضافه و همه ی مواد را کاملا با هم مخلوط می کنیم. کپسول های مافین را داخل قالب گذاشته و حدود 2/3 قالب ها را مواد میریزیم در صورت تمایل برش های موز رو روی مافین ها قرار می‌دهیم. در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه به مدت 20 دقیقه قرار می‌دهیم تا آماده شوند.
های لازم برای تهیه ترشی🍃 🧑🏾‍🍳ادویه های پر استفاده در تهیه ترشی عبارتند از: 🥭نمک، میخک، فلفل سبز، فلفل قرمز، فلفل سیاه، شوید خشک، زنجبیل، سیاه دانه، گلپر، هل، زیره، نعناع خشک، پودر خردل، زردچوبه، برگ مو، برگ آلبالو که به ترشی طعم و عطری دلپذیر می دهند.🍋
➕بسیاری از افراد برای پرهیز از استفاده از چربی و روغن به این روش پخت ماهی متوسل می‌شوند 🟡 اما مطالعات نشان داده است که کباب کردن می‌تواند منجر به تشکیل ترکیبات مضر به نام آمین‌های هتروسیکلیک (HAs) و هیدروکربن‌های معطر چند حلقه‌ای (PAH) شود که این ترکیبات هنگام قرار گرفتن بافت عضلانی ماهی در معرض دما‌های بسیار بالا تشکیل می‌شود؛ 🚫بنابراین توصیه می‌شود برای حفظ سلامتی خود از پختن ماهی روی شعله باز با دمای بسیار بالا خودداری کنید
سیب زمینی ابپز رنده شده سبزی (تره.جعفری.گشنیز.نعناع)خرد شده به اندازه ایی که دوست داشتین خیارشور خرد شده ۴عدد نمک فلفل قرمز کارخاصی نداره همه رو با هم مخلوط میکنیم و تو نون پیچیده و سرخش میکنیم پیچیدنش بلدی میخاد که من بلد نیستم و خیلی وقتم رو گرفت تا تونستم درستش کنم 🔰نکته: اگه میخاین یه سمبوسه ترد و نازک و برشته داشته باشین دو لایه نون بیشتر نپیچین نونش کمتر باشه خوشمزه تره
مواد لازم بیسکویت ساقه طلایی شکلات تخته‌ای تارت کاسه‌ای یا سبدی شکل دانه انار و خلال پسته اول از همه شکلات رو خرد کرده و روی بخار کتری میزاریم وقتی نصفش ذوب شد اونو برمیداریم و کاملا هم میزنیم تا یکدست بشه حالا نان تارت رو با ظرفت و با چاقو اره ای برش میزنیم و به دو قسمت تقسیم میکنیم بیسکویت را داخل شکلات میزنیم و با دست دیگر لبه های تارت رو هم به شکلات آغشته میکنیم و روی بیسکویت قرار میدهیم و در آخر با انار و خلال پسته تزیین میکنیم بعدم اجازه میدیم شکلات خودشو بگیره
بسم الله الرحمن الرحیم 🌸 🦋 یکی از خوشمزه ترین دونات دنیا 🔵 : آرد:نیم کیلو شکر:۱۰۰گرم خاکه قند:۲۰۰گرم ماست غلیظ:۱پیمانه سر خالی تخم مرغ: ۲عدد روغن آبکرده: ۱۰۰گرم بیکینگ پودر: ۲قاشق چایخوری جوش شیرین: نصف قاشق چایخوری 🔴 : 1⃣ اول در ظرفی مناسب زرده تخم مرغ ها و روغن و شکر را با هم مخلوط می کنیم و با همزمان به هم می زنیم آن قدر هم می زنیم تا رنگشان به طور کامل سفید شود. 2⃣ در ظرفی دیگر و به صورت جداگانه بیکینگ پودر ، نمک و جوش شیرین را در ماست ریخته و حل می کنیم و این مایه را به ظرف قبلی یا همان مخلوط تخم مرغ ها اضافه می کنیم. و کمی هم می زنیم. 3⃣ بعد از آن آرد را به آهستگی اضافه کرده و با قاشق هم می زنیم تا زمانی که مایه حالت خمیری پیدا کند. خمیر به دست آمده باید زیاد شل و چسبان نباشد و زیاد سفت و خشک هم نباشد. روی خمیر را با نایلون سلفون پوشانده و حدود ۲تا۳ساعت صبر کنید تا حجم خمیر دو برابر حجم اولیه شود. 4⃣ سپس روی یک سطح صاف آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید و با یک قالب دایره ای یا دهانه استکان به صورت حلقه حلقه برش دهید و اگر هم می خواهید وسط دونات سوراخ باشد با یک قالب دایره ای خیلی کوچک می توانید استفاده کنید. 5⃣ در تابه ای مقدار زیادی روغن ریخته و تا داغ شدن روغن صبر کنید. بعد از آن دونات ها را داخل تابه قرار می دهیم تا دو طرف آن سرخ شود. سپس زمانی که دونات ها پف کرده و به رنگ طلایی در آمدند از تابه خارج کرده و داخل یک صافی قرار دهید تا روغن اضافه دونات ها گرفته شود. 6⃣ برای تزئین خاک قند و دارچین را با هم مخلوط کرده و دو طرف دونات ها بپاشید و یا از شکلات آب شده و پسته خرد شده هم استفاده کنید.
🍱کروکت گوشت و پنیر چرخكرده. ٥٠٠گرم تخم مرغ دو عدد نمك يك ق.م+يك ق.چ براي تخم مرغها فلفل نصف ق.م+يك ق.چ براي تخم مرغها آويشن نصف ق.م پياز رنده شده و آب گرفته يكعدد متوسط سير رنده شده. دوحبه آرد سوخاري و آرد سفيد به ميزان لازم چرخكرده رو با نمك و فلفل و آويشن و پياز ورز ميديديد،به اندازه پنجاه گرم ازش برداريد ،كف دست پهنش كنيد ،بينش پنير موزارلا بذاريد و به شكل لوله اي بهش فرم بديد،تخم مرغهارو با يك ق.چ نمك و فلفل بزنيد تا از لختگي دربياد،كروكتهارو اول در آرد سفيد بغلتونيد،بعد تخم مرغ ،در آخر آرد سوخاري ،👈بذاريد يكساعت داخل فريزر👉،بعد در روغن داغ و شناور سرخ كنيد😋
گوشت چرخ کرده : 250 گرم نخود : 1 فنجان لپه : 1 فنجان تخم مرغ : 3 عدد پیاز رنده شده : 1 عدد آرد سوخاری : 1 قاشق غذاخوری پیازچه چند ساقه سبز ریز خورد شده نمک... فلفل ...زردچوبه....روغن....به مقدار لازم مراحل پخت ابتدا نخودو لپه را از شب قبل خیس می کنیم. میذاریم ابکش خوب که آب اضافه اش رفت دو بار چرخ می کنیم. بعد ازاین کار تمامی مواد به غیر از روغن را به نخود و لپه چرخ کرده اضافه می کنیم و با هم خوب ورز می دهیم. دقت کنید که مایع کتلت نباید شل باشه تا بتونید خوب توی دست فرم بدید. در نهایت کتلت های فرم داده شده را تک تک داخل روغن داغ سرخ می کنیم.
هدایت شده از هنرمندان
⚘﷽⚘ ⛔️ ویژه سرویس های پذیرایی و آرکوپال فله با قیمت استثنایی 😵❗️ 🎭 ❗️ اجناس جدید با قیمت ویژه 70درصد زیر قیمت بازار شوش❗️🎭 ⛔️انواع مدلهای ظروف رو کردیم با قیمتهای استثنایی💯🌈 🔥دیر بجنبی ☺️👇 https://eitaa.com/joinchat/1800994820C555d65c0e3
💕 يه خورشت ملس و دلچسبه كه درست كردنش راحت و باب ميل اهل خونست ..!! 🔸ابتدا دو تا پياز بزرگ رو خلال و سرخ كردم و سينه هاي مرغ رو (چهار تكه) بهش اضافه كردم و با پياز داغ رو حرارت كم خوب دورش رو طلايي كردم سه ق غ زرشك و يك پيمانه آلو(بسته به ذائقه) رو بعد از خيسوندن و شستن به مرغ اضافهو وخوب تفت دادم دو ق غ رب گوجه مقداري زعفرون دم شده ،نمك و مقداري دارچين خوب مخلوط و تفت ميديم و آب رو بهش اضافه ميكنيم تا حدود چهل و پنج دقيقه تا خورشت بپزه و جابيفته
🥟🥘 🍗🍊سینه مرغ یا رون مرغ را با پیاز درشتی که نگینی خرد وسرخ میکنیم مرغهارا همراه پیاز کاملا دورویش را سرخ میکنیم ،نمک،زرد چوبه،فلفل وکمی سماق میریزیم یک لیوان پر اب پرتقال طبیعی به مرغها می افزاییم شعله را کم میکنیم تا مرغ پخته وابش کشیده شود ،نصف قاشق غذا خوری رب گوجه با کمی اب رقیق کرده وروی انها میریزیم وقتی ابش کشیده شده. 🍗دوتا زغال رو روی شعله داغ میکنیم میزاریم داخل پیماله روش کمی کره اب شده میریزیم و زود درش رو میبندیم که دود زغال به خرد مرغ بره..بعد١٠دقیقه اماده سرو است این نوع پخت مرغ مزه ملس وبسیار خوشمزه وسریع اماده میشود حتما امتحان کنید ،باپلو ونان سرو میشود.
🍮🍮🍮 4لیوان شیر ۱لیوان شکر ۳ ق غ نشاسته ذرت ۳ق غ ارد ۳ ق غ خامه صبحانه یک سوم لیوام گلاب زعفران ب مقدار لازم 🍮همه مواد رو ب جز خامه و زعفران میریزیم داخل ی قابلمه و خوب مخلوط میکنیم تا گلوله آرد باقی نمونه میذاریم روی حرارت و مرتب هم میزنیم یکم ک غلیظ شد زعفرون اضافه میکنیم و هم میزنیم تا ب غلظت برسه.حرارت خاموش میکنیم و خامه رو بهش اضافه میکنیم.محلبی رو میریزیم تو ظرف مورد نظر و میذاریم چن ساعتی توی یخچال بمونه.روشو با پسته و گل محمدی تزیین میکنیم.
اول كره را توي تابه وروي حرارت ملايم ميزارم اب كه شده زرشك ميريزم و كمي تفت ميدم و مرغ هاي آبپز شده تكه شده را به زرشك اضافه ميكنم و زعفرون دم كرده غليظ بهش اضافه ميكنم و سريع هم ميزنم خوب مخلوط ميكنم تا همه جاي مرغ خوش رنگ شه و مواظب باشيد زرشك نسوزه وموقع سرو ،مرغها رو كنار برنج مبچينيم و براي سس كمي روغن در ماهيتابه ريختم دو قاشق رب گوجه و كمي رب انار ( در صورت تمايل) ريختم و سرخش كردم و زرشك و الو خورشتي بهش اضافه كردم و تفت دادم واز اب مرغ بهش اضافه كردم و كمي زعفرون بهش اضافه كردم و درشو گذاشتم تا الو بپزه و توي ظرف جداگانه ريختم و در كنار زرشك پلو با مرغ سرو كردم خيلي عالي شد.
🥪خمیر هزارلا 250 گرم 🥪زرده تخم‌مرغ دو عدد 🥪سینه مرغ یا بوقلمون پخته 🥪 100 گرم 🥪آب پرتقال یا لیمو دو قاشق سوپ‌خوری 🥪ژامبون مرغ 100 گرم 🥪کنسرو ذرت چهار قاشق غذاخوری 🥪خامه غلیظ یک قاشق سوپ‌خوری 🥪مرزه و ترخون خشک یک قاشق سوپ‌خوری 🥪نمک و فلفل به میزان لازم طرز تهیه:🥘🥟 * خمیر هزارلا را به شکل مستطیل‌های کوچک و به قطر یک سانتی‌متر باز کرده و کناره‌های خمیر را برش می‌زنیم تا مستطیل‌های صافی داشته باشیم. * خمیرها را درون یک سینی چرب شده چیده و روی آن‌ها زرده تخم‌مرغ می‌مالیم. * خمیرها را به مدت 20 دقیقه در فر با حرارت 200 درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم تا پخته شوند. * سپس درون یک ظرف، سینه مرغ و ژامبون خرد شده را همراه آب‌لیمو یا آب پرتقال، نمک، فلفل، ذرت، خامه، مرزه و ترخون ریخته و همه مواد را با هم خوب مخلوط می‌کنیم. * وقتی که خمیرها پخته شدند، روی خمیرها مقداری از مواد آماده شده را ریخته و لایه‌ی دیگری از خمیر را روی آن می‌گذاریم و این غذا را به صورت سرد سرو می‌کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ته انداز مرغ 🍗🍗 واسه نیم کیلو برنج دوتا پیاز متوسط را ریز خرد وتوی چند قاشق روغن تفت دهید تاسبک بشه بعد مرغ که بهتره ران باشه وبا پوست، را هم تفت بدهید بعد زردچوبه وفلفل سیاه ونمک زده بع آب یه لیموی تازه، مراقب باشید اضافه بیشتر نریزید که ترشی غالب بشه بعد درب تابه را بذارید با حرارت کم تا مرغ حسابی مزه دار بشه، حدود 15دقیقه کافیه برنج را کمی دانه تر آبکش کنید و کف قابلمه روغن وزعفران بریزید، حتما قابلمه نچسب باشه. مرغ را از سمت پوست توی قابلمه بذارید و روشون برنج بریزید کمی با پشت کفگیر فشرده کنید ودم کنی واگر دوست داشتید قالبی برگردونید ‎‌
سیب زمینی و فلفل دلمه ای را می توان با نان یا حتی برنج مصرف کرد. 🌯 از آن جا که این غذا خشک است می توان آن را با نان ساندویچی نیز تهیه کرد. 📝مواد لازم برای ۴نفر: 🧅* پیاز خرد شده - یک پیمانه 🥔* سیب زمینی خرد شده - نصف پیمانه 🌶* فلفل دلمه ای - ۲پیمانه 🧂* نمک، زردچوبه و فلفل - هر یک نصف قاشق چای خوری 🍾* روغن - یک قاشق غذاخوری 🌿* زیره - سه چهارم قاشق چای خوری 🥪🧆طرز تهیه:🧆🥪 * در قابلمه ای روغن داغ و زیره را اضافه کنید. زمانی که داغ شد، پیاز را اضافه کنید و هم بزنید تا طلایی رنگ شود. * سپس سیب زمینی، زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کنید و تفت دهید تا سیب زمینی نیم تفت شود، در صورت نیاز مقدار کمی آب به مواد اضافه کنید. * سپس فلفل دلمه ای را اضافه کنید، تفت دهید و بگذارید مواد روی حرارت کم کنید
🥙🌮 🍲 تخم مرغ2 عدد 🍲 پوره گوشت مرغ 25 گرم 🍲کره 20 گرم 🍲نمک و فلفل به میزان لازم 🥫🍛طرز تهیه 🍛🥫 گوشت مرغ را با غذاساز پوره می کنیم. تخم مرغ ها را با چنگال می زنیم تا کف کنند، سپس پوره های مرغ را با نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم. در یک تابه کره را آب کرده و مواد املت مرغ را داخل تابه ریخته و در آن را می گذاریم تا مواد خودشان را بگیرند و مغز پخت شوند.
🍬🍭🍭🍬🍬 كره بادام‌زميني و پودر قند از هر کدام يك پيمانه بيسكويت پودرشده يك و نيم پيمانه كره يا مارگارين نرم‌شده 50 گرم ترافل رنگي براي تزئين كره‌ را با پودر قند خوب زده تا كرم شود بعد بيسكويت‌ پودرشده را كم‌كم به آن اضافه كرده تا حدي كه به دست نچسبد و شكل بگيرد. سپس خمير را قالب زده يا گرد گرد درست كرده و در بادام پرك يا ترافل رنگي غلتانده و سپس میل نمایید.
🧚‍♀🧚‍♀ 🥔براي داشتن سيب زميني رستوراني 👇👇 ▫️يك قاشق نمك داخل آب جوش ميريزيم و سيب زميني هاى خلالى رو ميريزم تو آب جوش فقط ٥ دقيقه نه بيشتر نه كمتر ميجوشونم ◽️بعد آبكش كرده و سيب زميني ها رو پهن ميكنيم روي دستمال و خشك ميكنيم و بعد بسته بندي كرده و ميره فيريزر تا هر وقت سيب زميني مثل رستوران بخوايم نيم پز داشته باشيم و تو روغن سرخ كنيم
🍢 دو نکته که در تهیه کباب چنجه باید مد نظر داشته باشید : ۱-قرار دادن تکه‌های دنبه بین تکه‌های گوشت سبب می‌شود تا گوشت‌ها نسوزند و خشک نشوند ۲-وقتی گوشت چنجه نیم پز شد و حین پخت نمک را به کباب اضافه کنید تا گوشت سفت نشود
🫕🍴مواد لازم ران مرغ : ۲ عدد رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوری زردچوبه : ۱/۴ قاشق چایخوری آلو خورشتی : ۴ عدد نمک وفلفل : به مقدار لازم پیاز : ۲ عدد گوجه : ۲ عدد 🍣🥘طرز تهیه : برای پخت مرغ آب پز ابتدا یک قاشق رب گوجه فرنگی را درون قابلمه بریزید سپس یک لیوان آب به رب بیفزایید و رب را درون آب حل کنید. مقداری نمک و زردچوبه و فلفل به سس مرغ اضافه کنید توجه داشته باشید که برای خوش طعم تر شدن مرغ آب پز می توانید به جای زردچوبه مقداری زعفران به مرغ بیفزایید. در مرحله بعد پیاز را به صورت حلقه ای برش دهید و پیازهای برش زده شده را در کف قابلمه بچینید سپس ران مرغ تکه شده و آلو خورشتی درون قابلمه همراه با گوجه بریزید و درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا مرغ به مدت ۱.۵ تا ۲ ساعت به خوبی پخته شود و به روغن بیفتد توجه داشته باشید که هر چقدر آب مرغ جذب آن شود مرغ خوش طعم تر می شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☺️ ________________ کوردن بلو خونگی یکی از خوشمزه ترین هاست😍 مگه میشه کسی از کوردن بلو بدش بیاد ⁉️ طرز تهیه : ۱- سینه مرغ مون رو نازک میکنیم و داخلش رو با پنیر پیتزا و سوسیس کالباس از قبل پخته شده پر میکنیم . ۲-‌‌ سینه مرغ رو میپیچیم و‌ داخل زرده تخم‌ مرغ و بعد داخل پودر سوخاری میبریم برای حجیم تر شدنش میتونید این دو مرحله تکرار کنید . ۳-داخل روغن داغ میندازیم تا روغن کمتری جذب کنه و بعدش با شعله کم میزاریم برای حداقل ۵-۶ دقیقه بپزه تا قشنگ‌ مغز پخت بشه 👇🏿كانال كارشناس تغذيه👈🏿 ‌‏ ‏👆👆‎ ضرر نداره به خدا لینک لمس کنید مطالب بیشتر در این کانالها😍👇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مربای آناناس🍨 🍍مواد لازم اناناس یک کیلو شکر یک کیلو آب چهار و نیم پیمانه جوهر لیمو یک قاشق چایخوری 🍍طرز تهیه آناناس را بعد از شستن به صورت حلقه های نازک برش دهید، اگر آناناس سفت بود با آب بپزید تا نرم شود.شکر را با آب مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید، قوام که آمد آناناس را اضافه کنید و بگذارید بجوشد و قوام بیاید بعد جوهر لیمو را اضافه و بعد از چند جوش از حرارت بردارید. 👨‍🍳 مطالب بیشتر در این کانالها😍👇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: 2 بسته بیسکویت پیتبور کاکائوئی 1 قاشق غذاخوری کره 1 قاشق غذاخوری شکر 1 فنجان شیر 2 قاشق غذاخوری کاکائو مواد داخلی خامه زده شده (در صورت تمایل می توانید مقداری نارگیل اضافه کنید) برای بالا 1 بسته خامه 100 گرم شکلات اول از همه ، بیسکویت ها را مطابق فیلم پودر کنید( بدون اینکه از میکسر استفاده کنید). سپس در یک کاسه عمیق قرار داده شده و سس را به مخلوط اضافه کنید یک خمیر به دست می آید که به دست نمی چسبد. روی سلفون با وردنه به شکل مستطیل پهن کنید خامه زده شده رو بریزید. برای سس شکلاتی ابتدا خامه را روی حرارت بزارید وقتی خوب گرم.شد شکلات ها رو اضافه و مخلوط کنید. و روی کیک بریزید. بعد از استراحت در یخچال می توانید کیک را با پسته یا شکلات تزیین کنید. نوش جان ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯