eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
15.9هزار دنبال‌کننده
25هزار عکس
19.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از راهنمای دوره
‌شبيہ عشق ممنوعے، درون سينه‌ای حبسم من آن احساس پنهانم، ڪہ از ابراز می‌ترسم
شکلات شیری:200 گرم شکلات تلخ : 100 گرم فندق خرد شده:100 گرم(میزان فندق دلبخواه است) کره بادام زمینی:1 ق س ابتدا شکلات هامون رو به روش بن ماری که توضیح داده شد ،بن ماری میکنیم کره بادام زمینی رو اضافه کرده تند هم میزنیم تا کره با حرارت شکلاتا آب بشه (من عاشق طعم و عطر این کره در شکلاتم بخاطر همین از 1 ق بیشتر میریزم) مغز فندق های خرد شده رو داخل شکلات ریخته و هم میزنیم مواد شکلات را داخل قالب مورد نظر ریخته سطح قالب رو با پالت یا کاردک یا چاقوتمیز کرده قالب رو به سطح میز کوبانده و هواگیری میکنیم سپس قالب رو در یخچال گذاشته تا شکلات ببندد میتونید بجای فندق خرد شده،از فندق درسته استفاده کنید برای این مدل ،وقتی شکلاتارو آب کرده ،کره بادام زمینی رو هم ریختید یک سوم قالب رو با شکلات پر کنیدو بزاری یخچال تاکمی خودش رو بگیره سپس قالب رو دراورده مغز فندق درسته رو در وسط قالب روی شکلاتا گذاشته ،و با بقیه شکلاتای آبشده قالب رو پر میکنیم و در یخچال گذاشته تا کاملا ببندد حتما دقت کنید فندق دروسط قالب گذاشته بشه و به دیواره نچسبه اگر فکر میکنید فندق میچسبه به دیواره،میتونید مثل شکلاتای قبل دیواره قالب رو اول با دومرحله شکلات پوشش بدیدسپس بقیه مراحل رو انجام بدید ᯾❁ @fast_food ❁᯾
پودر ژله پرتقال یک بسته،نشاسته گل نصف لیوان،شکر یک لیوان ،پودر ژلاتین یک قاشق غذاخوری، آب یک و نیم لیوان ،کره ده گرم ،گلاب دو قاشق غذاخوری ‌ ابتدا نشاسته و پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط می کنیم تا نشاسته حل شود بعد شکر و پودر ژله را اضافه می کنیم مواد را روی حرارت خیلی کم گذاشته( تا بوی خامی نشاسته از بین برود )و حسابی هم می زنیم تا غلیظ شود هر چقدر مدت زمانی که مواد روی گاز باشه بیشتر شود کیفیت لکوم بهتر می شود بعد از حدود بیست دقیقه کره و گلاب را هم اضافه می کنیم وقتی کامل غلیظ شد از روی حرارت بر می داریم و حداقل پنج ساعت در یخچال استراحت می دهیم بعد ازظرف خارج کرده برش می دهیم ودر شکر می غلتانیم
😋 ژله توت فرنگی درست کنید و بریزید کف سینی که کفش پلاستیک پهنه وقتی سفت شد کاتر قلب بزنید و قلبارو بچسبونید به دیواره لیوان دوباره ژله توت فرنگی درست کنید و اینبار برای هر بسته یک لیوان اب جوش و یک لیوان بستنی آب شده و حدود سه دقیقه هم بزنید تا یک دست بشه حالا یکم از ژله رو بریزید تا قلباتون از لیوان جدا نشن و بزارید بگیره و همینطور کم کم بریزید تا قلبا جدا نشن🍓
مواد لازم آرد 3/4 پیمانه کره 120 گرم شیر 1 پیمانه وانیل نوک ق چ شکر 2 پیمانه چیپس شکلاتی 1 پیمانه گردو خورد شده 1 پیمانه بیسکویت ساقه طلایی 1 پیمانه طرزتهیه در ظرف تفلون ونچسبی کره وشیر وشکر رو روی حرارت میزاریم وتا کره وشکر آب بشه حدود 8 دقیقه. .حالا از حرارت برداشته وآرد وچیپس شکلات وگردو خورد شده و وانیل وپودر بیسکویت رو به مواد بالا اضافه کرده وخوب هم زنیم .و دوباره 5دقیقه روی حرارت میزاریم . بعد قالب 20 در 20. رو کاغد روغنی میزنیم ومواد بالا رو درون ظرف می ریزیم ومیزاریم خنک بشه وبعد به مدت 4 ساعت در یخچال قرارمیدیم وبعد از این مدت از قالب درمیاریم وبه برشهای مکعبی برش میدیم. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از ذاکرین
🚷عاقبت حسادت خواهرم😔🚷 تازه یک خونه دو طبقه خریده بودیم و چون خواهرم دانشجو بود قرار شد در طبقه اول که یک سوئیت بود زندگی کنه، منه ساده خیلی خوشحال بودم که خواهرم اینجاست و کمتر دلتنگ پدر و مادرم که درشهرستان بودن میشدم 😞یک روز از خرید برمیگشتم پشت در منزل خواهرم صدای خواهرم شنیدم که با موقع صحبت با تلفن اسم همسر من میاورد ادمی نیستم که گوش وایسم اما با شنیدن اسم شوهرم حساس شدم و از پشت در شنیدم که میگفت ..😔😭🚷 https://eitaa.com/joinchat/1197342737C8ea23ce14e بخونید و به هیچ کسی اعتماد نکنید😞☝️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ کپی در تمام پیامرسانها حرام❌
مواد لازم روغن زیتون نمک و فلفل سیاه 3قاشق غذاخوری پودر چیلی نصف قاشق چایخوری پودر سیر 12تا تا 25تا بال و بازوی مرغ نصف پیمانه سرکه قرمز یک یا دو قاشق فلفل قرمز پوره شده یک قاشق غذاخوری پودر فلفل مکزیکی یک قاشق غذاخوری خردل یک قاشق غذاخوری عسل یک قالب کره گشنیز یا نعناع تازه برای تزئین طرز تهیه: بال ها و بازوها رو با مواد بالا ترکیب کنید 3تا4ساعت داخل یخچال استراحت بدین سپس به سیخ چوبی خیس خورده یا سیخ فلزی بکشید کمی روغن زیتون روش اسپری کنید به مدت چهل دقیقه داخل فر با حرارت متوسط و در نهایت به مدت 15دقیقه با حرارت تند گریل کنید. نکات: روی بال ها رو با نوک چاقو خط بندازین تا مغز پخت بشه ترکیب عسل و خردل و کره این رنگ بی نظیر رو ایجاد می کنه از فلفل کبابی و گوجه فرنگی و ریحون خونگی غافل نشین اگه دوست دارین مقدار عسل رو کم یا زیاد کنید
👩‍🍳 لوبيا سبز رو درسته بپزيد، فقط انتهاى سفت آنرا ببريد يا با دست بگيريد و با كمى آب و نمك بپزيد 👈براى تهيه لوبيا پلو، آنرا با مايه گوشتى مخلوط نكنيد، بلكه موقع دم انداختن با قيچى ببريد و لا به لاى پلو بريزيد به اين ترتيب سبز باقى ميماند 👈لوبيا سبز پخته همراه با باقى سبزيجات مناسب دور چين غذا نيز هست ᯾❁ @fast_food ❁᯾
(کوکوی ترکیه‌ای)‌ 🥪🥪🥪 🥔 مواد لازم : سیب زمینی متوسط‌ ۴ الی ۵ عدد پیاز متوسط‌ ۱ عدد نصف لیوان پنیر پیتزا یا چدار رنده شده‌ آرد‌ ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون‌ ۱ قاشق غذاخوری پاپریکا‌ ۱ قاشق چایخوری پنیر پیتزای ورقه ای به تعداد لازم نمک و فلفل سیاه به میزان لازم 🥩 طرز تهیه : 👇‌‌ سیب زمینی و پیازها را رنده کنید. سپس با پنیر پیتزا ، پاپریکا ، آرد ، نمک و فلفل و روغن زیتون کامل مخلوط کنید . سپس برای شکل دادن به کوکوها، داخل یک قالب و یا پیاله نایلون فریزر پهن کنید، کف آن مقداری از مواد بریزید و صاف کنید بعد روی آن چند ورق از پنیر پیتزا بگذارید. مجددا روی پنیر پیتزا از مواد کوکو ریخته و صاف کنید و خوب مواد رو فشرده کنید در تابه مقداری روغن بریزید و قالب یا پیاله را برعکس کنید و کوکو را داخل تابه با شعله کم بگذارید تا سرخ کنید و با سس دلخواهتان نوش جان کنید ᯾❁ @fast_food ❁᯾
ژله تک نفره 🍒 ژله آلوروا رو با مقدار آب کمتری درست کنید و داخل قالب های یخ بریزید و یک آلبالو یا گیلاس داخلش بزارید اگه البالو و گیلاس فریز شده ندارید میتونید از کنسروش استفاده کنید 🍥
با رویه شکلاتی 🍪🍪🍪🍪 مواد لازم برای👈۲۰👉 نفر ✅شکلات برای تزیین به مقدار لازم ✅نمک نوک قاشق چای خوری ✅ اسانس بادام ۳ قطره ✅تخم مرغ (سفیده) ۱ عدد ✅آرد ۱ قاشق غذا خوری ✅ شکر ۳ قاشق غذا خوری ✅ پودر نارگیل یا نارگیل ریز رنده شده ۱/۲ لیوان طرز تهیه 1️⃣ابتدا فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. 2️⃣ سفیده مرغ و نوک قاشق را داخل کاسه ای بریزید و با دور تند همزن بزنید تا حالتی خامه ای پیدا کند سپس اسانس بادام ، پودر ، آرد و را اضافه کنید و مخلوط نمایید. 3️⃣ داخل سینی فر کاغذ روغنی بیندازید سپس با قاشق چایخوری مقداری از مایه شیرینی بردارید و بصورت گرد روی سینی بریزید 4️⃣سپس سینی شیرینی ها را داخل فری که از قبل با دمای 160 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها بپزند. 5️⃣پس از پخت سینی را از فر خارج کنید و کناری قرار دهید تا شیرینی ها سرد شوند 6️⃣ سپس از کاغذ جدا کنید ، مقداری شکلات را روی حرارت بخار آب کنید و شیرینی ها را درون شکلات بزنید سپس شیرینی ها را داخل یخچال قرار دهید.