eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.5هزار دنبال‌کننده
24.6هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مناسب برای مهمونیهاودورهمیها . . . با ما حرفه ای شوید👇👩‍🍳 ╔══◇🍔ೋ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ೋــــــــ🍉🍇🍓✨◇══╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ آموزشی تهیه ساطری پلو . . . با ما حرفه ای شوید👇👩‍🍳 ╔══◇🍔ೋ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ೋــــــــ🍉🍇🍓✨◇══╝
دعا کنیم خوشی ببارد و صلح باشد و عشق و زمین جای قشنگی بشود برای زندگی.. ‌. . ‌‌•⟦ ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ...✨♥️⟧•
موادلازم سينه ي مرغ ١ عدد ژامبون دودي وياساده ١٠٠ گرم پاستافرمي ١/٢ بسته پيازداغ ١ ق غذاخوري ١/٢ پيمانه ذرت پخته شده ١/٢ پيمانه خيارشورخردشده ٢عددهويج ٢ق غذاخوري جعفري خردشده ٢ق غذاخوري شويدتازه نعناخشك به مقدارلازم اب يك عددليموترش تازه فلفل دلمه رنگي ازهررنگ نصف ادويه هاي لازم : ١ ق پورپاپريكا ١ ق پودراويشن نمك وفلفل به مقدارلازم طرزتهيه: مرغ روخردكرده وباپياز تفت بدين ،نمك وفلفل بزنين وهويج روخردواضافه كنين وباكمي اب بذارين بپزه . درظرفي ديگرپاستاروبااب ونمك ويك ق روغن مايع بپزين وابكش كنين مابقي سبزيجات روتميزوخردكنين وبذارين كنار. درظرفي سس مايونزوليموترش ونمك وادويه هارومخلوط كنين وبعدپاستاروبريزين ومخلوط وبقيه موادروهم اضافه كنين . ظرف محتوي سالادروچندساعت داخل يخچال بذارين وبعدنوش جان كنين . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• ᯾❁ @fast_food ❁᯾ کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
کیک شکلاتی آینازجون نصف لیوان شکر، دو سوم لیوان روغن مایع، نصف قاشق چایخوری وانیل، دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو را دو دقیقه با هم‌زن میزنیم، بعد دو عدد تخم‌مرغ را اضافه و دو دقیقه دیگر با هم‌زن میزنیم، دوسوم لیوان شیر را افزوده، دو لیوان آرد و نصف قاشق غذاخوری بکینگ پودر را افزوده و ده ثانیه با دور کند هم‌زن میزنیم، در قالب ۲۶ سانت میریزیم، در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه میگذاریم، بعد کیک را برای قالب کمربندی ۲۳ سانت برش میزنیم و ته قالب میگذاریم... البته من تو قالب کیک درست کردم . . . با ما حرفه ای شوید👇👩‍🍳 ╔══◇🍔ೋ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ೋــــــــ🍉🍇🍓✨◇══╝
500 گرم گوشت گوسفند دو بار چرخ شده را با يك عدد پياز متوسط ريز رنده شده چهار قاشق غذاخوري پر آرد نخودچي زردچوبه يك ق چ نمك ، فلفل سياه مخلوط مرزه ، ترخون ، شنبليه خشك يك ق غذاخوري پر همه را با هم مخلوط كنيد و 1/3 ليوان آب سرد را كم كم به مخلوط گوشتيمون اضافه و خوب خوب ورز ميديم بعد از موادمون گلوله هايي اندازه فندق درشت توي دست درست كنيد و گلوله ها را با چند قاشق روغن تفت بديد توي ي قابلمه جداگانه يك عدد پياز بزرگ نگيني خورد كنيد با چند قاشق روغن خوب طلايي كنيد زردچوبه ، نمك ، فلفل چهار عدد گوجه كه نگيني خورد كنيد يك ق غذاخوري رب گوجه همه را به پياز اضافه كنيد و يك ليوان آب جوش همينطور دوباره مخلوط سبزي معطر خشك ( مرزه ، ترخون ، شنبليه ) و وقتي سس جوش اومد گلوله هاي گوشتي را به سس اضافه كنيد و بزاريد خوب بپزه و جا بيفته و با ترشي ، سبزي خوردن و نان تازه نوش جان كنيد . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• ᯾❁ @fast_food ❁᯾ کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هویج پلو😋😋😋 من هویج رو با طرف درشت رنده، رنده میکنم میتونید با رنده های بزرگتر هم رنده کنید.من گوشت سینه رو با پیاز و ادویه میپزم ریش ریش میکنم و با هویج تفت میدم نه خیلی چون هویج زود میسوزه و تغییر رنگ میده.باکره هم میشه تفت داد.بعد برنج رو ابکش میکنم.من برای ته دیگ بال مرغ استفاده کردم کمی میپزم همیشه.بعد بالها رو ته قابلمه چیدم و لایه لایه مطابق فیلم برنج و هویج و مرغ رو ریختم و روی هر لایه کمی زعفران دادم.بعد دم گذاشتم.من بعد پخت بهش زرشک و خلال پسته و خلال بادوم رو اضافه میکنم.بعضی ها زرشک و خلال ها رو با برنج دم میزارن.بعضی ها شکر میریزن من شیرین دوست ندارم.بعضی ها هم برای روش هویج جدا میریزن که من دوست دارم هویج باهاش پخته بشه تا طعمش جدا زیر دندون بیاد.دراخر روی برنج یکم کره میزارم.امیدوارم همه نکات رو گفته باشم. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• ᯾❁ @fast_food ❁᯾ کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
اول سینه مرغ رو از استخوان جدا میکنیم و چند قسمتش میکنیم بعد بین پاکت فریزر میزاریم و با استیک کوب میکوبیمش زیاد هم نباید نازک بشه بعد حدود 4_3 ساعت توی نمک و فلفل و ابلیمو و زعفران و روغن زیتون و اب پیاز میخوابونیم .(اب پیاز باعث تردی شنیسل میشه)بعد هر تکه رو اول توی ارد سفید میزنیم بعد توی تخم مرغ و دراخر ارد سوخاری که البته میتونید یه کم کنجد هم توی ارد سوخاری بریزید و بعد سرخشون کنید . به همین سادگی...به همین خوشمزگی. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• ᯾❁ @fast_food ❁᯾ کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
شیرولرم 1لیوان گلاب نصف لیوان روغن 200گرم یا اگه خواستی روغنش کم باشه 150گرم زعفران دم کرده دوقاشق نمک یه پنس خمیرمایه ترکیه ۱بسته( 2 قاشق مرباخوری مایع خمیر ریز) تخم مرغ 1عدد1عدد زرده برارومال شکر5قاشق همه اینارو باهم مخلوط میکنی بعد بهش آرد اضافه میکنیم تاجایی که خمیر نرمی بدست بیاد حدوداً 5فنجان بعد میزاریم نیم ساعت استراحت کنه بعد استراحت بهش یه ورزی میدیم وبه خمیر فرم میدیم باز میزاریم 10دقیقه همینطوری بمونه وبعد 10دقیقه روشو با زرده تخم مرغ وزعفران رو مال میکنیم وکنجد خلال بادام یا هرچی تو خونه داری روش میزنی درفر170درجه به مدت 30دقیقه بپزه وقتی پخت روش بافرچه عسل میزنیم تا براق بشه واینم بگم توی فر یه کاسه آب بزار تا زیر نونمون خشک نشه . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• ᯾❁ @fast_food ❁᯾ کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
روش اول: 85گرم شکر 120 گرم نمک 8 قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی 1 قاشق چایخوری فلفل سفید 🐟 ماهی را یک تا 24 ساعت در مواد بخوابانید. برای لعاب هنگام پخت از 3 قاشق غذاخوری خردل،1 قاشق چایخوری شکر،1 قاشق چایخوری سرکه،نمک به میزان لازم،فلفل سفید به میزان لازم، 6 قاشق غذاخوری روغن کانولا یا روغن کلزا استفاده کنید. روش دوم: 2 عدد لیموترش روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری 1/2 قاشق چایخوری آویشن خشک شده 🐟 ماهی را نیم ساعت در مواد بخوابانید. روش سوم: 1/4 فنجان روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری سس سویا 2 حبه سیر ریز خرد شده 1 قاشق غذاخوری زنجبیل تازه 🐟 ماهی را نیم ساعت در مواد بخوابانید. برای لعاب هنگام پخت از 2 قاشق غذاخوری عسل،1 قاشق چایخوری سس سویا و روغن زیتون به میزان لازم استفاده کنید. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• ᯾❁ @fast_food ❁᯾ کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
مرغ 1 کیلو(ران و بال لذیذ تر است) پودر سیر نصف قاشق غذاخوری پودر رنجبیل نصف قاشق چایخوری زعفران دم کرده نصف فنجان آب نارنج یک سوم لیوان سس سالسا یک قاشق غذاخوری کره آب شده 50 گرم پاپریکا نصف قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی یک چهارم چایخوری نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم مرغمون رو با مواد بالا به غیر کره و کمی زعفران دم کرده مزه دار کرده چند ساعت داخل یخچال میزاریم تا خوب مزه مواد به خوردش بره بعد از یخچال در میاریم و سیخ میزنیم حین کباب کردن بال هم روی بال کمی زعفران دم کرده و کره آب شده با برس میمالیم.امیدوارم درست کنید و لذت ببرید. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• ᯾❁ @fast_food ❁᯾ کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
🔴 / عصبانیت شدید الناز شاکردوست از حرکت زشت یک هوادار: به من دست نزن نامرد مشاهده فیلم لحظه تعرض به الناز شاکردوست 👇 https://eitaa.com/joinchat/878706755Ced55d1a512 ببین چی کار میکنه با الناز شاکر دوست حیا رفته🤦‍♀
بیا اینجا و قلب شوهرتو آتیش بزن 🔥🔥 شوهرم میگه رابطه داغ آتیشی میخوام☹️ منم هیچی بلد نبودم الان جوری شوهرمو داغ میکنم انگار روش فلفل پاشیدی قفلی زده روم بیا اینجا یاد میدم چطور شوهرتو داغ کنی بشی آتیش پاره 🔥👇 به دلیل اسپم شدن از طرف همکاران مجبور به تغییر سریع لینک هستیم فقط چند دقیقه فقط چند دقیقه زمان دارید عجله کنید اجازه نمیدن رایگان آموزش بدیم 🤦‍♀ https://eitaa.com/joinchat/1644167294Ce15bb42543
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌕🌕🌕🌕 ⭕️هوموس (چاشنی لبنانی) ✨مواد لازم نخود پخته آواکادو جعفری روغن زیتون آب لیموی تازه ارده سیر . . . با ما حرفه ای شوید👇👩‍🍳 ╔══◇🍔ೋ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ೋــــــــ🍉🍇🍓✨◇══╝
خمیر یوفکا 10 عدد گوشت چرخ کرده 300 گرم پیاز یک عدد بزرگ روغن به میزان لازم فلفل دلمه یک عدد رب یک ق غ نمک و فلفل سیاه به میزان لازم کره ذوب شده :به میزان لازم پیاز را خرد کرده و درون مقداری روغن تفت میدهیم. سپس گوشت را به آن اضافه کرده و به همراه رب نمک و فلفل تفت داده تا گوشت تغییر رنگ دهد. یک لایه از خمیر را برداشته و سطح آن راکاملا به کره ذوب شده آغشته میکنیم ، سپس لایه دوم را برداشته و بر روی لایه اول قرار داده و آن را نیز مطابق قبل به خوبی مرطوب میکنیم. مقداری از مواد را بر کناره طول خمیر ریخته و سپس لبه های خمیر را به سمت داخل بر روی مواد تا میدهیم. مابقی رول ها را نیز به همین ترتیب آماده میکنیم. سپس سینی مخصوص فر را چرب می کنیم و بورک ها را داخل سینی می چینیم. یک عدد زرده تخم مرغ زده شده و یک قاشق کره ی اب شده را مخلوط می کنیم وبا برس روی بورک ها می مالیم روش کنجد بریزید. بعد در فر با دمای 180 درجه طبقه ی وسط به مدت 20 دقیقه میزاریم تا این خوشمزه ها بپزن. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• ᯾❁ @fast_food ❁᯾ کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
آرد یک و نیم لیوان تخم مرغ سه عدد شکر یک لیوان روغن نصف لیوان شیر نصف لیوان وانیل یک ق چ بکینگ پودریک ق م پر مواد میانی پودر_کاکائو دو ق شکر یک فنجان مواد کیک و اول تخم مرغ بعد شکر و+شیر +روغن خوب حل می کنیم وانیل و اضافه می کنیم و آورد ودوبار الک می کنیم همراه بگینگ پودر داخل مواد میریزیم و خوب حل می کنیم کاغذ روغنی روی سینی به شکل مربع یا مستطیل میداریم و مواد و به قطر 1 سانت داخلش میریزیم و به مدت 1 ربع البته بستگی به فرتون هم داره اگه حرارتش بالا باشه مدت زمان ده دقیقه کافیه .از فر در می آوریم .پودر کاکائو و شکر و باهم قاطی می کنیم و بعد از پخت لایه اول کیک از مواد شکر و کاکائو روش می پاشیم دوباره داخل فر به مدت پنج دقیقه میداریم تا شکر آب شود .و بعد بعد از ذوب شدن شکر سینی رو بیرون می آوریم دوباره از مواد کیک روش می ریزیم طوری که تمام سطوح به یک میزان باشه دوباره مجددا داخل فر می زاریم به مدت بیست دقیقه ..من فقط یک لایه گذاشتم بستگی به سلیقه خودتون داره که تی تاب تون چند ردیف باشه .ولی واقعا خیلی خوشمزه بود شما هم امتحان کنید . . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• ᯾❁ @fast_food ❁᯾ کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . . با ما حرفه ای شوید👇👩‍🍳 ╔══◇🍔ೋ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ೋــــــــ🍉🍇🍓✨◇══╝
طرز تهیه هات چاکلت😈😁 مرحله اول ابتدا شیر را به همراه نشاسته ذرت، پودر کاکائو، شکر، اسانس وانیل و مقدار کمی نمک داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس مواد را با هم مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم. مرحله دوم زمانی که قابلمه را روی حرارت قرار دادیم باید مواد را به صورت متداوم هم بزنیم تا ته نگیرند. زمانی که شیر گرم شد شکلات را خرد کرده و اضافه می کنیم. نوع شکلات بستگی به ذائقه خودتان دارد، می توانید از انواع شکلات های تلخ و شیرین استفاده کنید. مرحله سوم پس از اضافه کردن شکلات هم زدن مواد را ادامه می دهیم تا زمانی که شکلات به طور کامل در شیر حل شود. پس از حل شدن شکلات مواد را هم می زنیم تا زمانیکه مواد به جوش بیایند و وقتی ومواد اولین قل را زد آنرا از روی حرارت بر می داریم. مرحله چهارم حالا شکلات داغ ما اماده شده است آنرا داخل دو فنجان می ریزیم و برای تزیین آن از خامه فرم گرفته یا مارشمالو استفاده می کنیم. توجه داشته باشید که این نوشیدنی را باید سریعا سرو کنید چون اگر سرد شود سفت می شود. با ما حرفه ای شوید👇👩‍🍳 ╔══◇🍔ೋ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ೋــــــــ🍉🍇🍓✨◇══╝
با ماست سیردار (رژیمی) لوبیا چیتی پخته نصف پیمانه سیب زمینی پخته نگینی نصف پیمانه زیتون خورد شده 1/3 پیمانه خیارشور نگینی 1/3 پیمانه ماست چکیده نصف پیمانه سیر یک حبه روغن زیتون 1 قاشق غ نمک ، فلفل، آبلیمو به میزان لازم شیویت 1 قاشق غذاخوری زرشک (دلخواه) به میزان لازم مواد اولیه را. باهم مخلوط کنید و روغن زیتون بریزید سیر را له کنید و به ماست اضافه کنید آبلیمو نمک و فلفل و شیویت را به ماست اضافه کنید ماست سیر دار را به سالاد اضافه کنید و در ظرف سرو بریزید . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• ᯾❁ @fast_food ❁᯾ کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
اول ماهی رو توی آبلیمو، زعفرون، نمک ،فلفل سیاه، پودر سیر و پیاز خلال شده میخوابونیم بعد از حدود دو ساعت توی مخلوط آرد و زردچوبه و پودر سیر و فلفل قرمز و نمک و در انتها سرخ میکنیم 😋😋😋 . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• ᯾❁ @fast_food ❁᯾ کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب لبنانی . . . با ما حرفه ای شوید👇👩‍🍳 ╔══◇🍔ೋ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ೋــــــــ🍉🍇🍓✨◇══╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. خوب براى تهيه سمبوسه طرز تهيه هاى مختلفى وجود داره كه اين ساده ترينش هست، ميتونيد به موادتون پياز و گوشت چرخ كرده يا سوسيس يا پنير پيتزا اضافه كنيد، . مواد لازم: سيب زمينى ٤-٥ عدد متوسط جعفرى خرد شده ٤-٥ قاشق غذاخورى (ميتونيد طبق سليقه خودتون بيشتر هم بريزيد) نمك و فلفل به ميزان لازم طرز تهيه: سيب زمينى هامون رو آب پز ميكنيم و بعد نگينى خرد ميكنيم، جعفرى رو هم خرد ميكنيم، بعد جعفرى خرد شده رو به سيب زمينى ها اضافه ميكنيم و نمك و فلفل هم ميزنيم و همه ى مواد رو با هم مخلوط ميكنيم، نون هامون رو به سايز دلخواهمون برش ميزنيم و بعد مواد رو داخل نون ها ميريزيم و نون رو ميپيچيم، بعد هر كدوم رو كه پيچيديم، ميتونيم داخل يك ظرف كه روش كيسه فريزر كشيديم بذاريم كه تا بقيه سمبوسه ها رو ميپيچيم نون هامون خشك نشن، بعد داخل روغن سرخ ميكنيم و روى دستمال ميذاريم تا روغن اضافيش گرفته بشه، ِ ِ . . . با ما حرفه ای شوید👇👩‍🍳 ╔══◇🍔ೋ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ೋــــــــ🍉🍇🍓✨◇══╝
سیصد وپنجاه گرم گوشت چرخ شده ویک عدد پیاز ویک تخم مرغ ودوتا قاشق سبزی محلی چوقاق وگشنیز خرد شده ونمک وادویه را مخلوط وخوب ورز میدهیم وبعد شامی ها را با حرارت مناسب سرخ میکنیم بعد داخل تابه یک پیاز خرد میکنیم وتفت میدهیم بعد زردچوبه وپاپریکا وپودر سیر وفلفل وجوز هندی را اضافه میکنیم .یک قاشق رب گوجه رو کمی تفت میدهیم سپس پوره پنج تا شش گوجه رو بهش اضافه میکنیم ودر انتها نمک میزنیم ونصف استکان چای ابغوره میریزیم .بعد که سس چند دقیقه جوشیدشامی رو اضافه کرده ومیزاریم تا مغز پخت بشه طعم سس به خوردشون بره . . . با ما حرفه ای شوید👇👩‍🍳 ╔══◇🍔ೋ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ೋــــــــ🍉🍇🍓✨◇══╝
مرغ 4 تکه برنج 4 لیوان زرشک 1 لیوان رب گوجه فرنگی 2 ق غ پیاز 1 عدد سیر 2 حبه زعفران دم کرده مقدار لازم آبلیمو 3 ق چ کره و نمک و فلفل مقدار لازم تکه های مرغ را کمی نمک بزنید سپس در روغن سرخ کنید تا طلایی شوند. مرغ ها را داخل قابلمه بگذارید، سیر و پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شود سپس رب گوجه فرنگی، آبلیمو، نمک و فلفل اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید، این مواد را بهمراه 2 لیوان آب روی مرغ ها بریزید و در قابلمه را بگذارید و با حرارت ملایم اجازه دهید حدود 2 ساعت مرغ ها بپزند و سس غلیظ شود، 10 دقیقه قبل از اینکه مرغ را از روی حرارت بردارید چند ق زعفران دم کرده روی آنها بریزید. برنج را آبکشی کنید. ته قابلمه روغن بریزید و ته دیگ دلخواه را بچینید، برنج را داخل قابلمه بریزید، حرارت را زیاد کنید و وقتی برنج بخار کرد 1 لیوان اب و کمی روغن را مخلوط کنید و روی برنج بدهید. حرارت را ملایم کنید و دم کنید. زرشک را 30 دقیقه خیس و ابکشی کنید و با مقداری کره در روغن سرخ کنید سپس 1 ق زعفران دم کرده به زرشک اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• ᯾❁ @fast_food ❁᯾ کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
مواد لازم: برای تهیه این غذای بامزه ی جذاب سه پیمونه برنجو بدون روغن و با ی سیب زمینی متوسط و نمک و فلفل وزردچوبه گذاشتم تا کته شد و دم کشید تقریبا(خیلی نیاز نیست دم بکشه تا تهدیگ شه فقط درحدی که نرم شه و سیب زمینی ها پخته شده باشه) .فکر کنم حدودا نیم ساعت. حین پخت برنج مواد میانیو درست میکنین که شامل پیاز و سیر و گوشت چرخ کرده و جعفری و ادویه هست. بعد که برنج پخت میزاریم کنار تا خنک شه تقریبا و بعدا با دست ورز میدیم تا شبیه ی خمیر یک دست بشه. طبق فیلم مواد میانیو وسط برنج میزاریم و در اخر حدودا یک ربع سرخ میکنیم تا طلایی بشه و نوش جان. هرچی بیشتر سرخ کنین ترد تر میشه. پ.ن 1: این غذا هرچی تند تر باشه بهتره. پس تا میتونین فلفل بزنین تا حدی که مجازه😉 پ.ن2: من ی مهمون داشتم که زرشک دوست نداشت برای همین مواد رو دوقسمت کردم. ولی با زرشک خیلی خوبه 😋😋 پ.ن 3: تا میتونین روغن کم بریزین تا مواد میانی چرب نباشه چون موقع پیچیدن روغن پس میده و جالب نیست و پیچیدن کپه ها مشکل میشه. پ.ن 4: اصل مواد این هست. شما میتونین چیزایی که دوست دارین اضافه کنین مثل گردو ، کشمش با انواع خلال بادام و پسته. یا اینکه حتی رب اضافه کنین پ.ن 5: من داخل روغنی که میخواستم سرخ کنم هم فلفل زدم تا بازم روی ترد کپه ها مزه دار باشه. پ.ن6: سیب زمینی باعث چسبندگی بیشتر میشه . باشه بهتره. اگرم نباشه مشکلی نیست. پ.ن 7: برای راحتی کار میتونین برنجو یا چرخ کنین یا با گوشت کوب برقی له کنین ولی من با دست اینکارو کردم که بگم با کمترین شرایط هم میشه درست کرد غذاهارو. ولی باید زورتون زیاد باشه😃😃 مواد لازم : برنج سه پیمانه سیب زمینی متوسط یک عدد گوشت چرخ کرده 250 گرم جعفری خرد شده 4 تا 5 ق غ ادویه شامل زردچوبه و فلفل و نمک به میزان دلخواه زرشک سه ق غ من با این مواد 16 تا کبه درست کردم که اگه همشونو گرد درست کنین بیشتر هم‌میشه. nikafoods . . . با ما حرفه ای شوید👇👩‍🍳 ╔══◇🍔ೋ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ೋــــــــ🍉🍇🍓✨◇══╝