دسر زعفرانی بهشتی
مواد لازم :زرده ی تخم مرغ ۳ عدد
شیر سه لیوان
شکر یک لیوان سرخالی
خامه ی صبحانه ۱ قوطی (۲۰۰ گرم)
زعفران دم کرده ۵ ق غ
خلال پسته ۳۰ گرم
پودر ژلاتین ۳ ق غ
طرز تهیه:
شیر و نمی از شمر را روی حرارت بزارید تا شکر کاملا حل شود
زعفران را اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید
در یک ظرفی زرده ی تخم مرغ و مابقی شکر رو با هم زن خووووووب بزنید تا کشدار و کرم رنگ شود
خامه ی صبحانه را اضافه کرده
و کمی دیگر بزنید
شیر داغ را کم کم به مایع تخم مرغ اضافه کنید و همین طور با هم زن بزنید
پودر ژلاتین بنماری شده و خلال پسته را اضافه کنید و در قالب مورد نظر بریزید و دریخچال به مدت ۴ ساعت بزارید تا ببنده و آماده شده
در آخر سر که از قالب خارج کردید
با کمی خلال پسته
و زعفران ناساب روی دسر رو تزیین کنید
یک دسر بسیار بسیار خوشمزه و لاکچریه🤗
دستور این خوشمزه ی فوق العاده از خواهر جونمه
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#کلوچه_ژله_ای 😋
پنير خامه ای: 200 گرم کره نرم: سه چهارم پيمانه شکر: يک فنجان وانيل: کمي آرد: دو و يک چهارم پيمانه پودر ژله با طعم هاي مختلف: يک بسته جوش شيرين: نصف ق م
چهارماده اوليه را خوب مخلوط کنيد. آرد، پودر ژله و جوش شيرين را با هم مخلوط کنيد.*مواد ژله را به تدريج به پنير خامه اي اضافه و خوب مخلوط کنيد. مواد به دست آمده را به مدت 30 دقيقه در يخچال بگذاريد. فر را روي حرارت 175 درجه سانتي گراد تنظيم کنيد .خمير را به تعدادي توپک تقسيم کنيد و با فاصله در سيني فر حاوي کاغذ روغني بچينيد.* را به مدت 9 تا 11 دقيقه در فر قرار دهيد؛ سپس از فر در بياوريد و بگذاريد خنک شود.سپس در شکر بغلتانيد
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#موس_پسته_ای 🍨 😋
▫️شیرعسلی نصف پیمانه
▫️شیر 4پیمانه
▫️خامه صبحانه 100 گرم
▫️پودرپسته 1فنجان
▫️زرده تخم مرغ 3 عدد
▫️پودرژلاتین 3/5 ق غ
▫️شکر 1/2پیمانه
▫️وانیل نوک ق چ
🔸پودر ژلاتین رو به مقداری شیر سرداضافه میکنیم و 5 دقیقه کنار میزاریم بعد شیرعسلی رو بهش اضافه میکنیم و روی حرارت میزاریم، زرده های تخم مرغ و شکر و وانیل رو باهم میزنیم تا کرم رنگ وکشدار بشه یه ملاقه یه ملاقه از شیر گرم رو بهش اضافه میکنیم و تند تند هم میزنیم بعد به قابلمه ی شیر اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم درحدمخلوط شدن، از روی حرارت برمیداریم ومیزاریم کنار تا از حرارت بیافته وقتی خنک شد خامه وپودر پسته رو هم اضافه میکنیم وهم میزنیم تا یکدست بشه ، ( به دلخواه دو قطره رنگ خوراکی سبز هم میتونید اضافه کنید)توی قالب چرب شده میریزیم به مدت 6تا 8 ساعت توی یخچال قرارمیدیم تا ببنده
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیگه ذرت مکزیکی از بیرون نخر با این روش خودت تو خونه درستش کن عاشقش میشی😋😍
᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از ♥️دلدار ♥️
ابری ترین هوای منی
و خودت نمیدانی
وقتی به تو فکر می کنم
چقدر باران می بارد …☔️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم:
📌آرد 1ونیم پیمانه
📌شیر 1 پیمانه
📌شکر 2/3پیمانه
📌روغن1/4 پیمانه
📌پودر کاکائو 2 ق غ
📌بکینگ پودر 1 ق م
📌وانیل 1/4ق چ
📌سرکه سفید یا آبلیمو 1 ق غ
ابتدا قابلمه ای با قطر 18 سانت رو با شعله پخش کن روی حرارت ملایم بذارید تا خوب داغ بشه.
شکر، شیر، روغن، وانیل و آبلیمو رو با هم مخلوط کنید با همزن دستی کمی بزنید.
بکینگ پودر و پودر کاکائو الک شده رو به آرد الک شده اضافه کنید و مخلوط کنید.
آرد رو در دو مرحله به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.
قابلمه رو با روغن مایع یه مقدار چرب کنید سپس مواد رو داخلش بریزید و سر قابلمه رو بذارید و نیم ساعت بهش زمان بدید تا بپزه.
بعد از نیم ساعت با خلال دندون چک کنید اگه چیزی به خلال نچسبیده بود کیکتون پخته است.
دقت کنید حرارت اگه خیلی کم باشه کیکتون خمیر میشه اگه خیلی هم زیاد باشه همینجور.
پس حرارت رو ملایم بذارید
᯾❁ @fast_food ❁᯾
رسپی نخودی
روغن صاف ۴۰۰گرم
روغن خوراکی دان یاهمون جامد۸۰گرم
شکرپودر۶۰۰گرم
اردنخود۶۰۰گرم
اردسفید۴۰۰گرم
رنگ مخصوص نخودی زعفرانی به دلخواه
وانیل
پودرهل به دلخواه
اول شکررپودروروغنهاپوک بشن بعدرنگ وانیل اضافه کنیدیکم دیگه بارنگ کارکنه پوک بشه بعدبادنده یک اردهارااضافه کنیدتاخمیرنرم بشه ورومیزپهنش کن قالب بزنین
دوستان گرامی این رسپی نخودی خیلی عالیه حتما درست کنین 👌👌👌👌👌
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیو کن یه کیک مرغ خوشمزه باهاش درست کنی🥰🍞🍞
کیک مرغ:
سینه مرغ پخته و ریش ریش شده
جعفری خرد شده
سس مایونز
ماست چکیده
گردو خرد شده
نان تست
خیار شور
᯾❁ @fast_food ❁᯾
🔷#کتلت_لوبیا_چشم_بلبلی
مواد لازم برای ۴ نفر :
لوبیا چشم بلبلی : نیم کیلو
تخم مرغ هم زده شده : ۲ عدد
نمک و فلفل : به اندازه کافی
روغن برای سرخ کردن
آرد : نصف پیمانه
بکینگ پودر : یک چهارم قاشق چایخوری
جوش شیرین : یک چهارم قاشق چایخوری
پیاز رنده شده : یک عدد کوچک
🌮طرز تهیه :
لوبیای آب پز شده را له و با بقیه مواد مخلوط کنید و به شکل گرد یا پهن دربیاورید و سرخ کنید.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
بابونه شکلاتی: شیر نارگیل یا شیر ساده ۲ فنجان بابونه ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری عسل به مقدار دلخواه 👌 ابتدا ۱ فنجان شیر را به همراه بابونه روی حرارت بگذارید تا گرم شده و برای ۵ دقیقه ریز بجوشد حال پودر کاکائو را اضافه کنید. سپس از روی حرارت برداشته، از صافی عبور دهید و سایر مواد را به آن بیافزائید.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍓 آموزش فرم دادن خامه صبحانه🍓
#کلیپ_آموزش_فرم_دادن_خامه_صبحانه😋
᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍊🍋بستنی یخی لیمو و پرتقال
🍦برای تهیه این بستنی بینظیر میوهای به مواد زیر احتیاج دارید:
آب پرتقال همراه با پالپ 3 پیمانه.
شکر 4 قاشق غذاخوری.
رنده پوست لیمو 1.3 قاشق چایخوری.
پرتقال کوچک و برش خورده یک عدد.
🍭🍬طرز تهیه🍫
تمام مواد گفته شده بجز پرتقال خورد شده را به میکسر منتقل کنید و خوب ترکیبشان کنید.
قالب بستنی را آماده کنید و داخل هر قالب کمی از تکههای پرتقال بریزید و بعد مایع بستنی را بیافزایید
چوبهای بستنی را داخل قالبها بگذارید و سپس آن را به فریزر منتقل کنید. پس از چند ساعت بستنی پرتقالی شما آماده است.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#کیک_شکلاتی😋
✍ مواد لازم :
۵ تا تخم مرغ
یک لیوان شکر
وانیل یک قاشق مربا خوری
روغن نصف لیوان
شیر دو سوم لیوان
پودر کاکایو یک سوم لیوان
بادوم زمینی رنده یا کوبیده ریز شده یا پودر یک سوم لیوان
آرد دو لیوان
بکینگ پودر دو قاشق مربا خوری سر صاف
🥣 طرز تهیه:
شکر و تخم مرغ و وانیل رو بزنید با همزن تا کفی بشه
روغن شیر پودر کاکایو بادوم زمینی ها رو اضافه کنید
سی ثانیه با همزن بزنید
آرد رو اضافه کنید و بکینگ پودر سی ثانیه بزنید و بریزید تو قالب بدارید تو فر از قبل داغ شده با دمای۱۷۵ درجه برای حدود ۵۰ دقیقه(کاپ کیک ۲۰ تا ۳۰ دقیقه )
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#شیرینی_نارگیلی_مجلسی 🥥 😋
▫️۱۲۵ گرم کره
▫️۲ عدد زرده تخم مرغ
▫️۵۰ گرم پودر قند
▫️۴۰ گرم نشاسته ذرت
▫️۶۰ گرم پودر نارگیل ریز
▫️۱/۲ ق چ بکینگ پودر
▫️۱ ق چ وانیل
▫️۱۶۰ گرم آرد
برای تزیین:
▫️پودر نارگیل به میزان لازم
▫️سفیده تخم مرغ ۲ عدد
▫️مربا توت فرنگی یا بریلو قرمز
🔸کره و پودر قند رو با همزن برقی بزنید حدود ۵ دقیقه بعد زرده تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و مخلوط کنید حدود ۳ دقیقه بعد نارگیل و نشاسته ذرت و بکینگ پودر رو اضافه کنید و مخلوط کنید بعد آرد رو اضافه کنید و مخلوط کنید تا یه خمیری بدست بیاد حالا از خمیر گلوله های کوچیک درست کنید داخل سفیده تخم مرغ بزنید و بعد داخل پودر نارگیل بغلطونید و روی شیرینی رو با انگشت گود کنید و کف سینی رو کاغذ روغنی انداخته با فاصله ۱/۵ سانتی از هم بچینید و داخل فر ۱۶۰ به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه پخت کنید و بعد با مربا توت فرنگی یا بریلو تزیین کنید
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#پیراشکی_شکلاتی
آرد سفید ۲ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
کره به دمای محیط رسیده ۲۵ گرم
شکر ۲ ق غذاخوری
مخمر ۵ گرم ( معادل ۱ ق چایخوری)
بیکینگ پودر ۵ گرم
شیر گرم ¾ پیمانه ( ممکنه بسته به نوع ارد ¼ یا بیشتر اضافه بیاد )
وانیل نصف ق چایخوری
🔹️ مخمر + شکر و ۲ ق از شیر گرم مخلوط کنید .
در کاسه ای دیگه ارد + بیکینگ پودر + کره و تخم مرغ مخلوط و با دست مخلوط کنید ، حالا مخلوط مخمر وشکر بریزید و باقیمانده شیر کم کم به خمیرتون اضافه کنید و همزمان ورز بدید تا خمیر جمع بشه .
خمیر در کاسه چرب شده ۱ ساعت با سرپوشیده استراحت بدید .
سپس پف خمیر بگیرید سطح میز کمی آرد پاشی کنید خمیر خیلی کم ورز بدید و به شکل مستطیل باز کنید از یک قالب مربع بزرگ یا مثل من از یه تکه مقوا کمک بگیرید و خمیرتون برش بزنید ، سپس مطابق فیلم خمیر برش بزنید لبه های برش خورده رو با کمی آب بهم بچسبونید، توی سینی چرب شده نیم ساعت استراحت بدید حتما یک پارچه روش بندازید بعد از نیم ساعت توی روغن داغ سرخ کنید .
نکته : حین سرخ کردن روغن با قاشق روی سطح پیراشکی تون بریزید کمک به پف بیشترش میکنه
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک بدون تخم مرغ
᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مزه دارکردن ماهی
برای سبزی پلو باماهی
برای مزه دار کردن دو عدد ماهی قزلآلا:
بعد از اینکه ماهی رو خوب تمیز کردید و برش دادید، (میتونید از همونجا که ماهی رو تهیه میکنید بگید که براتون برش بده)
آب پیاز: ۱ عدد
آب لیمو تازه: ۲ عدد
زعفران دم شده: ۳ قاشق غذاخوری
پودر سیر: ۱ قاشق چاییخوری
پودر پیاز: ۱ قاشق چاییخوری
زنجبیل: نصف قاشق چاییخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چاییخوری
فلفل قرمز: نصف قاشق چاییخوری
تخم گشنیز: نصف قاشق چاییخوری
نمک: ۲ قاشق چاییخوری
بعد از مزه دار کردن، ماهی باید ۲۰ الی ۳۰ دقیقه توی یخچال استراحت کنه.
روکش آرد، برای سرخ کردن ماهی؛
آرد گندم: ۱۰ قاشق غذاخوری
نمک: ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه: ۲ قاشق چاییخوری
فلفل سیاه: ۱ قاشق چاییخوری
هر طرف ماهی باید به مدت ۳ دقیقه درون روغن دااااغ سرخ بشه.
اگر مثل من سرخکردنی نمیخورید بعد از انجام همه مراحل، به مدت ۲۰ دقیقه توی فر ۱۹۰ درجه بزارید.
میتونید از ماهی سفید یا شیر ماهی هم استفاده کنید.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#کیک_خرما #بدون_آرد 🥮 😋
▫️بیسکویت ساقه طلایی ۱پیمانه
▫️شیرخشک تفت داده ۱پیمانه
▫️خرمابدون هسته ۱/۲پیمانه
▫️پکینگ پودر ۱ ق غ
▫️تخم مرغ ۳عدد
▫️روغن مایع ۱/۲پیمانه
▫️شیر ۱/۲پیمانه
▫️آب ۱/۴پیمانه
▫️وانیل ۱/۴ق چ
🔸اول از هر کاری بیسکویت رو با میکسر خوب پودر میکنیم
شیرخشک رو هم روی حرارت کم تفت میدیم تا به رنگ نخودی دربیاد.
هسته وپوست خرما رو میگیریم ودر آب خیس میکنیم.
حالا تخم مرغ ووانیل وشیر وروغن مایع وخرمای خیس خورده رو در ظرف میکسر قرار داده تا تمام موادمون خوب مخلوط وخرما خوب له بشه.
در ظرفی بیسکویت پودر شده وشیر خشک تفت داده وپکینگ پودر رو باهم خوب مخلوط میکنیم.
مواد مایع رو به مواد خشک اضافه میکنیم وخوب هم میزنیم .
قالب ها رو چرب کرده و تا سه چهارم قالب مواد میریززم و۲۰الی ۳۰دقیقه در فر ۱۸۰ سانتی گراد میزاریم
#کیک
᯾❁ @fast_food ❁᯾