eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.1هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
اول سه چهارتا پیاز رو نگینی خرد کردم و بعد همراه کمی روغن تفت دادم تا رنگ پیاز طلایی بشه،۳۰۰ گرم گوشت گوسفندی رو هم به پیاز اضافه کردم و نمک و فلفل و زردچوبه زدم و ۳ لیوان آب هم روی گوشت ریختم و گذاشتم خورشتم نیم پز بشه.‌‌ ۴۰۰ گرم سبزی از ترکیب جعفری و نعنا(نسبت جعفری باید دوبرابر نعنا باشه)و به همراه برگهای کرفس با کمی روغن سرخ کردم. ۷۰۰ گرم کرفس خرد شده رو هم سرخ کردم و کنار گذاشتم.‌ حالا می رم سراغ گوشت نیم پز شده و سبزی و کرفس خرد شده رو به گوشت اضافه می کنم و فرصت می دم تا خورش جا بیافته و ۵ دقیقه قبل از سرو خورش نصف فنجان ابغوره رو هم ریختم.‌‌ خورشتون آمادست 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماه‌رمضون هم داره از راه میاد😊 دیگه یواش یواش میریم سراغِ دسرای مخصوصِ این ماهِ مبارک ❤ فرنی نارگیلی مواد لازم: 3 لیوان شیر 1 فنجان شکر(فنجان کمر باریک ترک، ۱۰۰ میلی لیتری) 1 فنجان آرد گندم 1 ق چ‌ سرخالی وانیل 1 قاشق غذاخوری کره یا مارگارین نارگیل برای روی فرنی طرز تهیه: شیر و شکر و آرد را باهم مخلوط میکنیم(شیر سرد یا هم دمای محیط) بعد میزاریم روی حرارت ملایم و مدام هم میزنیم تا غلیظ بشه. شعله رو خاموش میکنیم و کره و وانیل را اضافه کرده و هم میزنیم. میریزیم توی ظرف دلخواه. فنجون یا استکانی که راحت قالبی دربیاد. به مدت ۴ ساعت در یخچال میگذاریم بعد برمیگردونیم و توی پودر نارگیل میغلطونیم 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
🍜 😋 ▫️کدوی پوست گرفته شده350 گرم ▫️سیب زمینی متوسط 2عدد ▫️هویج 3عدد ▫️کره 30گرم ▫️خامه صبحانه یک قاشق غذاخوری ▫️سیر4حبه ▫️پیاز کوچیک یک عدد ▫️نمک فلفل سیاه فلفل قرمز اویشن زردچوبه به میزان لازم ▫️2لیوان اب مرغ ▫️یک عدد عصاره ی مرغ ▫️یک عدد لیموترش 🔸پیاز رو با کره کمی سرخ میکنیم بعد سیر رنده شده رواضافه و تفت میدیم هویج سیب زمینی و کدو رو پوستشون میگیریم و خردمیکنیم و به سیر و پیاز اضافه و ادویه جات رو اضافه میکنیم و اب مرغ و مقداری اب میریزیم تا کاملا بپزه بعد خاموش میکنیم شعله رو و تو مخلوط کن میریزیم تا کاملا پوره شود بعد دوباره میریزیم تو قابلمه با شعله کم و عصاره مرغ و اب لیمو ترش اضافه میکنیم تا باشعله کم 5دقیقه بجوشدبعدشعله رو خاموش و خامه رو اضافه کرده و هم میزنیم 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 📽 آموزش 🍮 😋👆 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 آموزش 🌮😋👆 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
🍲 سيب زميني اب پز شده چهار تا كوچك رو به صورت مربعي خرد كردم دو تا دونه خيار شور هم ريز خرد كردم تن ماهي رو گذاشتم رو حرارت بجوشه اول بعد ووغنش رو گرفتم و با چنگال يكم لهش كردم شويد تازه هم حدود سي تا ساقه رو خرد كنيد ريز.پيازچه ساده رو هم ريز خرد كنيد نمك ،فلفل،ابليمو،سسس مايونز ❤️همه مواد بالا رو كه خرد كرديد بريزيد داخل يه ظرف و با هم مخلوط كنيد و بذاريد يخچال تا بك سالاد خوب و خنك داشته باشيد 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍛 😋 دوتا پیاز رو خیلی ریز خرد کرده و در قابلمه میریزیم تا کمی تفت بخوره سپس گوشت رو اضافه میکنیم و باحرارت ملایم بیس دقیقه تفت میدیم تاکمی سبک‌بشه سپس زعفرون و نمک و فلفل سیاه و رب میزنیم دو دقیقه تفت میدیم تا رب بازبشه سپس دولیوان آب میریزیم وبا شعله ی ملایم میذاریم بپزه و حسابی جا بیفته برنج رو ک از قبل خیس کردیم داخل قابلمه ی در حال جوش میریزیم وباقالی هارو اضافه میکنیم تا ب همراه برنج به جوش بیاد و اخرین مرحله هم شوید رو میزنیم و وقتی برنج نیم پز شد آبکش میکنیم.سپس برنج رو توی قابلمه ریختم و کمی روغن و زعفران هم روی برنج ریختم و گذاشتم ک دم بکشه 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 📽 آموزش 🍌 🍨 😋👆 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
🍴 یک صبحونه متفاوت کنار خانواده 😍 میتونید با مربا، عسل، نوتلا یا هر چیزی که دوست دارید میل کنید 😋 مواد لازم: تخم مرغ 1 عدد ماست 1 لیوان ( 200 گرم) روغن 1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری نمک 1 قاشق چایخوری آرد 3 لیوان سر خالی (حدود 400 گرم) . آماده سازی 😋 تخم مرغ، ماست، روغن مایع، بکینگ پودر و نمک را در یک کاسه بریزید و خوب مخلوط کنید. آرد را به تدریج و به آرامی اضافه کنید. خمیر را ورز دهید و حدود 20 دقیقه بپوشانید و استراحت بدید. مقداری آرد بپاشید، خمیر را روی آن با ضخامت یک سانتیمتر پهن کنید. به هر شکلی که دوست دارید با قالب یا چاقو جدا کنید. روغن مایع را درون تابه ریخته و خمیر را درون روغن داغ سرخ کنید. داغ سرو و میل نمایید. 😋 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
بادمجان مواد لازم ✨بادمجان :3 عدد ✨گوشت :نیم کیلو ✨عدس :150 گرم ✨سیر سرخ کرده:1 قاشق سوپخوری ✨پیاز خرد شده :2 عدد ✨کشک :1 لیوان ✨نعنا داغ :1 قاشق سوپخوری ✨نمک ، فلفل و زردچوبه :به مقدار کافی ☀️طرز تهیه گوشت ها را خرد کنید و به همراه پیاز در مقداری روغن تفت دهید.در حین تفت زردچوبه را هم اضافه کنید تا عطرش بپیچد. داخل ظرف حاوی گوشت تفت داده شده مقداری آب بریزد و حرارت را کم کنید تا گوشت به آرامی پخته شود.عدس را هم به گوشت در حال پخت اضافه کنید تا پخته شود. در این فاصله بادمجان ها را هم پوست بگیرید و سرخ کنید.بهتر است بادمجانها را قبل از سرخ کردن یک تا دو ساعت در آب و نمک بخوابانید تا اگر تلخی داشت ، گرفته شود و هنگام سرخ شدن روغن کمتری مصرف کند.بعد از پخته شدن گوشت و عدس ، بادمجان ها را هم به آن اضافه کنید و مقداری نمک و فلفل روی حلیم بریزید و در انتهای پخت ، کشک را اضافه کنید . هنگام سرو ،حلیم را با نعناع داغ و سیر داغ تزیین کنید. 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
🧇 😋 🔸ابتدا يك پيمانه نشاسته ذرت ، سه پيمانه آب سرد و نصف پيمانه آرد برنج رو باهم مخلوط کرده و خوب هم میزنیم تا کاملا در آب حل بشن. سپس مواد رو روی حرارت گذاشته ، ٥پيمانه شیر و ٢پيمانه شکر رو اضافه میکنیم. ابتدا حرارت رو بالا برده تا مواد گرم بشن و بعد حرارت رو کم کرده و مواد رو مرتب هم میزنیم . کمی که به غلظت رسید نصف پيمانه گلاب و هل رو اضافه میکنیم و باز به هم زدن ادامه میدیم. (برای اینکه ترحلواها قالبی بشن حتما مواد باید غلیظ بشن و این زمان زیادی میبره.) سپس زعفران اضافه کرده هم میزنیم و داخل قالب میریزیم . سپس قالبهارو داخل یخچال قرار داده و یک تا دو ساعت بعد، از قالب بیرون آورده و میل میکنیم 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
بیسکوییت لیدی فینگر به میزان لازم 2 عدد نسکافه فوری که در 1 لیوان اب جوش حل کردیم و میزاریم سرد بشه 2 عدد خامه صبحانه فرم گرفته ( خامه صبحانه + 2 عدد دریم ویب با همزن هم میزنیم تا فرم بگیره ) یک بسته پنیر ماسکارپونه که توی کاسه با همزن میزنیم تا نرم بشه و به خامه فرم گرفته اضافه میکنیم وخوب با همزن میزنیم تا مخلوط بشن با 3 یا 4 ق غ پودر قند شیرین میکنیم بیسکوییت لیدی فینگر که توی نسکافه زدیم رو توی قالب میزاریم و نصف مواد خامه ای میریزیم و دوباره لیدی فینگر و در اخر همه مواد خامه ای رو میریزیم و روش رو صاف میکنیم در اخر پودر کاکائو میریزیم روش رو سلفون میکشیم میزاریم یخچال به مدت 8 ساعت هر چه بیشتر توی یخچال بمونه خوشمزه تر میشه 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
🍲 برای اینکه قورمه سبزی مان خوب روغن بیندازد و به اصطلاح روغن سبز تیره پس بدهد، وسط های پختن خورش یک قاشق شنبلیله که خیلی خوب سرخ و خشک شده به آن اضافه کنید. 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 📽 آموزش 🍰 😋👆 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
🧡🥰
^🖤🤍^
🍌 ٣عدد موز را همراه شیر در مخلوط کن بریزید. سپس یک یا دو قاشق کره بادام زمینی و نصف قاشق سوپ خوری وانیل اضافه کنید و مجددا به هم بزنید. 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
😋 🔸مرغ رو خوب تمیز کرده و شسته ( با پوست) مرغ برش پروانه ای خورده مواد مرینیت شامل پیاز رنده پوست لیمو اب لیمو .پاپریکا. فلفل سیاه.زنجبیل پودر سیر. نمک . زعفران . فلفل دلمه کل پشت رو روی مرغ با مواد مرینیت شده چند ساعت داخل یخچال استراحت کرده داخل ظرف مورد نظر گذاشته مواد سایدیش شامل هویج و سیب زمینی و کدو سبز برش خورده به همراه نمک و فلفل و اویشن و روغن زیتون و پاپریکا مزه دار شده دور مرغ چیده چند برش گوجه فرنگی ظرف حاوی مواد رو فویل کشیده داخل فر داغ با درجه ۱۹۰ پخت کنید به مدت دو ساعت بعد یکساعت از فر خارج کنید ووچک کنید از عصاره مرغ که کف ظرف جمع شده روی سطح مرغ بریزید دوباه فویل کشیده داخل فر در انتها پخت گریل رو روشن کنید تا سطح مرغ برشه و طلایی بشه 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
داستان چَشم ها•°🤍
🖤•°
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 📽 آموزش 😋👆 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 📽 آموزش 😋👆 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━
ابتدا دو بسته پودر کارامل آماده رو در دو لیوان شیر مخلوط کرده و روی شعله ی ملایم مرتب هم زده تا جوش بیاد یه جوش که خورد زیرشو خاموش کرده حالا سس کارامل رو کف قالبمون میریزیم و مخلوط شیر و کارامل رو بهش اضافه میکنیم خنک که شد میذاریم تو یخچاال تا ببنده.. 👩‍🍳حالا میریم سراغ اماده کردن کیک👩‍🍳 ابتدا دو پیمانه ارد و با یک ق م پکینگ پودر مخلوط کرده سه بار الک میکنیم کنار میذاریم حالا یک چهارم پیمانه پودر کاکائو رو در یک پیمانه شیر روی شعله ی ملایم حل میکنیم و کنار میذاریم حالا یک پیمانه شکر(من کمتر از یک پیمانه ریختم )و نصف پیمانه روغن رو با همزن زده دو عدد تخم مرغ رو دونه دونه اضافه میکنیم و هم میزنیم مخلوط شیر و کاکائو رو که کاملا خنک شده رو اضافه میکنیم هم زده و در اخر در سه مرحله ارد رو اضافه میکنیم و با لیسک هم زده قالب رو از یخچال میاریم بیرون کارامل کاملا بسته ... مواد کیک رو اروم میریزیم روی مواد کاراملی حالا یک قابلمه ی بزرگتر از قالب رو میذاریم سر شعله ی خیلی کم (مثل دم کردن برنج) کف قابلمه رو چیزی قرار بدین که قالب و کف قابلمه رو جدا کنه و فاصله بندازه من از قالب دونات استفاده کردم (استوری کلیپ گذاشتم) حالا قالب رو میذاریم تو قابلمه و اب جوش میریزیم زیاد لازم نیس اب بذارید و در آخر درب قابلمه که دم کنی هم گذاشتم رو میذارم کیک ما بعد از یک ساعت و ربع امادس بعد که کمی خنک شد از قالب جداش نکنید و بذارید یک ساعت یا بیشتر توی یخچال بمونه بعد کیک رو به ارامی ار قالب جدا کنید و نوش جان کنید 😋😋 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁       ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦
🍉🍓 🍓توتفرنگى خورد شده يک ليوان ,هندوانه خورد شده سه ليوان,آب ليموى١/٣ليوان,شکر به مقدار لازم ,يخ 🍉تمام موادو داخل مخلوط کن بريزيد و يک دقيقه مخلوط کنيد. 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦ ╰━━═━━⊰❀👩‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━