eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
15.8هزار دنبال‌کننده
25.1هزار عکس
19.9هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🎈⛵️ 🕋 🔴مواد لازم برای6 نفر🔻🍙 ▫️آرد سفید 2 لیوان ▫️روغن مایع 1.5 لیوان ▫️شکر 1.5 لیوان ▫️آب 2 لیوان ▫️گلاب 1/2 لیوان ▫️زعفران دم کرده غلیظ به مقدار لازم ▫️پودر هل 1 قاشق چای خوری ▫️نان ویفر یا نان میکادو 1 بسته 🔴طرز تهیه🔻🍮 1- قبل از هرچیز آرد را الک کنید و در تابه ای کاملا خشک روی حرارت بگذارید. آرد باید کاملا تفت بخورد و تغییر رنگ جزیی بدهد. 2- در حین اینکه آرد را تفت می دهید باید آب و شکر را روی حرارت بگذارید تا شهد را تهیه کنید. 3- بعد از به جوش آمدن آب باید باز هم روی حرارت بماند تا قوام پیدا کند و مهمتر اینکه باید داغ در حلوا استفاده شود. تفت دادن آرد باید به حدی باشد که بوی خامش گرفته شود و رنگش کمی طلایی شود. 4- اگر زیاد روی حرارت بماند می سوزد. وقتی به مقدار کافی تفت خورد روغن را اضافه کنید. 5- وقتی که تمام آرد با روغن مخلوط شد و کمی نرم شد روغنش کافی است. اگر از مقدار تفت دادن حلوا ناراضی بودید می توانید با روغن هم کمی تفتش بدهید. 6- در این مرحله محلول زعفران و گلاب و پودر هل را به شهد اضافه کنید. آرد را از روی حرارت بردارید و شهد را در آن بریزید و هم بزنید. 7- آنقدر هم بزنید تا کاملا یک دست شود.شهد را یکباره اضافه نکنید تا حلوای رقیقی به دست نیاد. در سه مرحله اضافه کنید، شلی و یا سفتیش را بسنجید. 8- نکته این است که حلوا بهتر است مقدار خیلی کمی شل تر از حالت معمولی باشد تا راحت تر روی نان پخش شود. 9- حلوا را همان طور که داغ است روی نان میکادو قرار داده 10- حدود دو سانتیمتر از انتهای نان را حلوا پهن نکنید تا وقتی که رول می کنید حلوا بیرون نریزد. 11- با پالت آن را صاف میکنیم چند ثانیه زمان میدهیم تا نان نرم شده و سپس رول میکنیم 12- آن را در کاغذ روغنی پوشیده و 2 ساعت در دمای محیط استراحت میدهیم سپس آن را برش میزنیم .᯾❁ @fast_food ❁᯾
لبخند یادت نره 😊 .
🎈 ⛵️ 🍸 🔴مواد لازم برای5 نفر🔻🍙 ▫️خاکشیر 1/2 پیمانه ▫️شکر یا شیره ی شکر 1 پیمانه ▫️آب 1 لیتر ▫️گلاب به مقدار لازم ▫️یخ به مقدار لازم 🔴طرز تهیه🔻🍹 1- ابتدا خاكشیر را ریگ شور كرده به این ترتیب توی یه كاسه اب ریخته 15 دقیقه بعد ارام روی سطحش رو دور می ریزیم و داخل پارچ می ریزیم اگر ریگی هم داشته باشد ته كاسه ته نشین می شود. 2- بعد شكر یا شیره شكر +گلاب یا هر عرقی كه دوست داشتید را اضافه سپس اب و یخ را می ریزیم و نوش جان می كنید. ⚫️سایر نکات🔻🚦 سعی كنید خاكشیری رو خریداری كنید كه كاملا تمییز باشه و ریگ كمتری داشته باشه خاكشیر طبیعت گرم و تر دارد و برای سرد مزاجان بهتر است. .᯾❁ @fast_food ❁᯾
غذاهای 3سوته😋
#سوپ_جو_با_شیر .
🎈 ⛵️ 🕋 🔴مواد لازم برای8 نفر🔻🍋 ▪️جو پوست کنده 1 پیمانه ▪️گردن و بال مرغ 5-4 عدد ▪️هـویج نگینی خرد شده 1 پیمانه ▪️کرفس (ساقه) خرد شده 1 پیمانه ▪️قارچ خرد شده 1/2 پیمانه ▪️جعفری و دیگر سبزیجات معطر خرد شده 4 قاشق سوپ خوری ▪️پیاز متوسط 1 عدد ▪️شیر 2-1 لیوان ▪️نمک و زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار لازم ▪️لیمو ترش تازه 3-2 عدد ▪️سیر خرد شده 3 حبه 🔴طرز تهیه🔻🍲 1- پیاز را ریز خرد كنید و در قابلمه ای بریزید. گردن و بال مرغ را با یك لیتر آب همراه نمک ، زردچوبه و فلفل روی پیاز خرد شده بریزید و بگذارید بپزد. 2- پس از 15 دقیقه، جوی پوست‌كنده را كه یك ‌ساعت قبل خیس كرده‌اید، داخل قابلمه بریزید و بگذارید تا جو و مرغ خوب بپزند. 3- سپس سیر ، هویج ، كرفس و قارچ را نیز به آن بیفزایید. 4- سبزیجات معطر و جعفری خرد شده را نیز پس از پختن هویج و كرفس به آن اضافه كنید و تا 10 دقیقه بگذارید سبزی هم بپزد. 5- شیر را در ظرف جدایی بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد و در آخر به سوپ اضافه كنید. 6- یادتان باشد، اضافه‌كردن شیر سرد یا جوشیدن سوپ با شیر سبب بریدن شیر می‌شود. 7- غذای شما آماده است. هنگام صرف غذا بهتر است چند قطره آب لیمو‌ ترش در سوپ بچكانید. ⚫️سایر نکات🔻🚦 سعی كنید از پخت طولانی‌مدت غذا با حرارت بالا خودداری كنید روی به كاهش علائم سرماخوردگی كمك می‌كند و در قارچ و سبزی پخته شده به صورت قابل جذب و فراوان وجود دارد پروتئین حاصل از گوشت مرغ نیز در این غذا به جذب بهتر روی كمك می‌كند در سیر خواص ضدویروسی دارد و در پیشگیری از سرماخوردگی نیز .᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍛 😋 🔸یدونه پیاز رو نگینی خورد و سرخ کردم.گوشت گوسفندی رو قیمه ای خورد کردم به پیاز داغ اضافه کردم و تفت دادم. رب گوجه،نمک،فلفل سیاه ،زردچوبه،دارچین و کمی ادویه ی مخلوط اضافه کردم و تفت دادم.به مقدار کافی آب اضافه کردم و زمان دادم تا خورشتم‌جابیفته.این غذا نباید آبدار بشه پس اجازه میدیم آبش کاملا کشیده بشه و قوام بیاد. بعد هم زعفران فراووون اضافه میکنیم و‌چند دقیقه بعد شعله رو خاموش میکنیم. پلو رو به دلخواه کته یا آبکشی درست میکنیم. خلال بادام و پسته و زرشک رو جدا جدا تفت میدیم. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🌿 محبوبِ من! ببین که بهار ،آذین ومهمانِ درختان شده، اکنون نوبتِ توست! بهار را مهمانِ قلب کوچکم کن... 🌸| .
🥘 😋 🔸اول ازهمه مرغمو بانمک وفلفل وزردچوبه مزه دار وبایه پیاز کوچولو وباکمی روغن وکمی آب گذاشتم هم بپزه وهم توروغنش سرخ بشه وتویه تابه دیگه کدوها روبانمک مزه دار وسرخشون می کنیم وتو همون تابه یه چندتادونه گوجه فرنگی روهم سرخ وازتابه خارج می کنیم و توهمون روغن پیاز روخلالی وتفت میدیم وغوره بهش اضافه می کنیم ودو_سه تادونه گوجه فرنگی رومیکس واضافه وخوب تفت میدیم کمی رب میزنیم تنگش ونمکشو میزون می کنیم ومیریزیم کنار مرغمون وکدو وگوجه فرنگی های سرخ شدمونو هم بهشون منتقل می کنیم ᯾❁ @fast_food ❁᯾
• قطعا خدا فراموش نمی کند، قلبی را‌ که به وقتِ سختی به او پناه برد... 🌸| .