فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک دو رنگ پنبه ای
میزان دقیق مواد در کپشن👇
بچه ها جونم سلام🥰🖐
امروز میخوام دستور یه کیک راحت وخوشمزه و خوش قیافه رو براتون بذارم🤗
حتما درستش کنید برای عصرونه و دورهمی هاتون،حتی واسه میان وعده مدرسه بچه ها هم عالیه👌
مواد لازم:
تخم مرغ چهار عدد
پودر کاکائو ده گرم
آردقنادی ۲۵۰ گرم(دوپیمانه به اضافه یک قاشق سوپخوری)
شکر ۲۰۰ گرم (یک پیمانه)
روغن ۲۰۰ گرم (یک پیمانه )
ماست پرچرب ۲۰۰ گرم (یک پیمانه سرخالی)
وانیل یک دوم قاشق چایخوری
بکینگ پودر دو قاشق چایخوری
پوست رنده شده لیمو یک قاشق چایخوری به دلخواه
دمای فر ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه طبقه وسط.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نون_شکلاتی🥳🥳🥳🥳
مواد لازم :
۳ تا ۴ لیوان ارد
۱ دونه تخم مرغ
۱ لیوان شیر ولرم
۳ ق.غ شکر
۲۵ کره ذوب شده
۱ ق.چ نمک
۱ ق .غ سرخالی خمیر مایه
نوش جان♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکو_سیب_زمینی🥳🥳🥳🥳
سیب زمینی آب پز(خیلی ابپز نکنید چون وا میره نیم پز بشه) ۶ عدد
پیاز رنده شده و ابگیری شده ۱ عدد کوچک
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
ارد سفید یا ارد نخودچی ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری بستگی به اندازه تخم مرغ و سیب زمینی داره اما در نهایت غلظتش جوری باشه که شل نباشه
تخم مرغ ۱ عدد
روغن برای سرخ کردن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فینگرفود🥳🥳🥳🥳
۴ عدد سیب زمینی کوچک رو با گوشتکوب له کنید
۱۰۰ گرم ژامبون نگینی
۱دسته جعفری ساتوری
۱ عدد تخم مرغ
۱ ق آرد
نمک،فلفل سیاه ،پودر سیر ،آویشن
اضافه و ترکیب کنید
#کیک_پودینگ_فنجانی 🥧 😋
▫️دو عدد تخم مرغ
▫️یک استکان شکر(70 گرم)
▫️نصف لیوان شیر
▫️یک استکان روغن مایع(80گرم)
▫️یک ونیم لیوان آرد(لیوان فرانسوی یا پیمانه قنادی)
▫️دو قاشق غذاخوری کاکائو(من بدون کاکائو درست کردم)
▫️یک پاکت بيكينگ پودر (2.5 ق چ یا 10 گرم)
▫️یک پاکت وانیل 5 گرمی یا مقدار کمی وانیل شکری
🔸تخم مرغ وشکر رو به خوبی بزنید تا کف کند و کرم رنک شود بعد مواد مايع رو اضافه کنید و هم بزنید. و در آخر مواد خشک رو الك كنيد واضافه کرده ومخلوط کنید .مایه کیک آماده شده را تا نصفه فنجانها پر كنيد. فنجان هارو در قابلمه بزارید. در قابلمه به اندازه ی نصف فنجان ها آب بریزید به صورتی که آب داخل فنجان ها پاشیده و ریخته نشود روی آن را یه پارچه یا حوله ی کاغذی بیاندازید ودر قابلمه ببندید. در حدود نیم ساعت یا حتی زود تر میپزد وقتی آرام با انگشتتون لمسش کنید متوجه می شوید اماده است یا نه. (و یا از تست خلال دندان برای پخت بعد از این زمان استفاده کنید)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوشمزه
به همین راحتی ماگ کیک درست کن♥️
♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر سیب😍😋
مواد لازم:
سیب🍎
شکر 🍚
دارچین
خامه🧁
پنیر فتا(یا پنیر خامه ای)🧀
شیر عسلی 🍯🥛
بیسکوییت پتی بور 🧇
༺🍉
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرنی ۳ رنگ مجلسی
✬✬✬✬✬✬✬✬✬✬✬✬✬✬✬✬
مواد لازم:
شیر🥛
آرد برنج🍙
خامه🥣
گلاب🌸
شکر🍚
زعفران
پودر کاکائو 🍫
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_برنجی
#شیرینی
✍موادلازم
آرد برنج مرغوب ۲۵۰ گرم
پودر قند ۸۰ گرم
روغن نیمه جامد ۱۲۵ گرم(میتونید از مخلوط روغن صاف و روغن نیمه جامد استفاده کنید)
زرده تخم مرغ ۱ عدد
پودر هل ۱/۲ ق چ
گلاب ۱ ق غ
نکات 👇
🔸حتما آرد برنج و پودر قند رو ۲ بار با الک ریز الک کنید یا از پارچه حریر رد کنید تا کاملا لطیف بشه.
🔹 حتما خمیر رو داخل مشما بزارید و در جای خنک خارج از یخچال ۱۲ تا ۲۴ ساعت بهش استراحت بدید.
🔸در فر گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه ۱۵-۲۰ دقیقه بزارید بپزه.
🔹بعد از پخت صبر کنید کاملاً خنک بشه بعد از روی سینی بردارید.
🔸این شیرینی تو ظرف در دار و محیط خنک ماندگاری خیلی طولانی تره.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کافه_گلاسه🌹🍃
مواد لازم
شیر ۱لیوان(به ازای هر لیوان)
نسکافه گلد ۲قاشق
شکر ۲قاشق
بستنی ۲اسکوپ
سس شکلات
طرز تهیه
ابتدا شیر و نسکافه و شکر با هم مخلوط می کنیم.روی حرارت می زاریم تا کاملا یکدست بشه.دقت کنید اصلا احتیاج به جوشیدن ندارد.بعد از حل شدن نسکافه،بزارید خنک بشه.حتما یخچال بزارید تا کامل سرد بشه.لیوان مورد نظر با شکلات تخته ای یا سس شکلات یا کارامل تزیین کنید.شیر سرد شده را داخلش بریزد.دو تا سه اسکوپ بستنی روش بزارید.می تونید با بیسکویت یا سس شکلات یا هر چیز دیگه ای تزیین کنید.
نوش جان👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوشمزه😋 💕
#رولت_خامه_ای🥳🥳🥳
🔸️ مواد لازم :
۲ بسته بیسکوییت پتی بور
۴ ق غ خامه صبحانه
۳ ق غ پودر نارگیل
نصف لیوان شکلات اب شده
یک سوم لیوان شیر
بسیار لذیذ و خوشمزه
اینجا طعم های،جدید ومتفاوت رو تجربه کنید👇👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تهدیگ_مجلسی
🥳🥳🥳🥳
به ۵۰ گرم مغز تخمه آفتابگردان آب ولرم و یک ق غ روغن مایع اضافه و یک ساعت خیس بخوره. (اینکار برای اینه که مغز تخمه نسوزه و به قابلمه نچسبه.)
برنج رو کمی دون تر از همیشه آبکش کنید.
به یک سوم برنج مقداری زعفران دم کرده و کمی روغن اضافه و به آرومی مخلوط کنید تا برنج ها خرد نشه.
کف قابلمه رو با روغن و دو ق غ زعفران چرب کنید.
برای طرح وسط برنج یه ظرف آب بذارید (برای اینکه موقع ریختن برنج تکون نخوره)
دور تا دور قالبو برنج زعفرانی بریزید و صاف کنید.
جای خالی ظرفو با مغز تخمه پر کنید.
مابقی برنج سفید اضافه کنید و کمی فشار بدید تا صاف بشه. روی گاز با شعله ی خیلی کم بذارید تا دم بکشه.توی ظرف برگردونید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستور پاناکوتای پرتقالی🤩
مواد لازم برای قسمت پرتقالی :
آب پرتقال ۲ لیوان
آب ۱ لیوان
نشاسته ۲ ق غ
شکر ۳ ق غ
مواد لازم قسمت پاناکوتای سفید :
آرد۴ ق غ
کره ۱ ق غ
شیر ۲ لیوان
شکر نصف لیوان
خامه نصف پاکت
ژلاتین ۲ ق غ
وانیل ۱ ق چ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آلبالو_پلو
آلبالو پلو رو با هر چی که بخواید درست می تونین کنین ، چه گوشت قلقلی ، چه مرغ و .... هر طور دوست دارین 😊 . یه پلوی خوشمزه و عالی ، نه ترشه و نه شیرین ، ملس هست طعمش البته الباهاتون خیلی ترش نباشن البالو نرمال باشه این طعم ملسی میده .
ترجیحا با مربای آلبالو درست نکنین چون شیرینیه مربا زیاده پلوتون شیرین میشه و اینکه هر طور بخواید می تونین خود البالوها رو لاش بزارین از کمی از شربتش نگه دارین و موقع تزیین رنگیش کنین . می تونین هنش رو بریزین و لای پلو بزارین دم بکشه می تونین فقط کمی از شربتش بریزین و خود آلبالوها رو روی دیس بچینین بعد پخت 😊 .
برای ۳ تا ۴ نفر
آلبالو ۳۵۰ گرم (بدون هسته )
برنج ۳ پیمانه
شکر ۱۶۰ گرم (دو سوم لیوان)
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
زعفران به میزان لازم
حدودا نیم کیلو آلبالو رو چوب هاش و هسته اش رو جدا کردم . ۳۵۰ گرم آلبالو خالص شد . حدودا معادل ۲ لیوان آلبالو شد .
داخل ظرفی آلبالو ها رو ریختم . شکر رو اضافه کردم و گذاشتم یه سب تا صبح توی یخچال بمونه و خودش کمی آب می اندازه .
بعد روی حرارت ملایم قرار دادم . کف هاش هم گرفتم . از وقتی که شروع به جوشیدن کرد ده دقیقه تایم گرفتم و بعد از اون خود آلبالوها رو از شربتش بیرون آوردم و گذاشتم خود شربت هم ده تا پونزده خالی روی حرارت بجوشه و بعد آلبالوها رو اصافه کردم و از حرارت برداشتم .
اگر شربتتون رقیق نیست همون بعد یه ربع ده دقیقه که کلا روی حرارت بود بردارین .
برنج رو هم از قبل شستم و خیس کردم .
برنج رو آبکش کردم .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دونات_مرغ
یه غذای خوشمزه و عالی 😍 . هم خودش غذای کاملی هست و هم می تونید به عنوان پیش غذا و فینگرفود در مراسم ها استفاده کنید.می تونم بگم شبیه ناگت مرغ هست که مخصوصا بچه ها دوسش دارند 🤗.
.
برای حدودا ۹ تا ۱۰ عدد دونات مرغ(۳ تا ۴ نفر)
مرغ خام ۳۵۰ گرم (سینه مرغ یا ترکیب سینه و ران)
سیر ۲ حبه
سیب زمینی ۱ عدد
جعفری به میزان دلخواه
نان تست ۵ تا ۶ عدد
شیر یک لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
آرد سوخاری به میزان لازم
نمک و فلفل و آویشن و پاپریکا و کاری به میزان لازم
بیکینگ پودر ۱/۲ ق چ
می تونید هم از ترکیب ران و سینه مرغ استفاده کنید و هم از سینه مرغ و هم میشه از گوشت بوقلمون استفاده کنید .
سیب زمینی رو پختم و پوستش رو کندم و رنده کردم .
نون تست رو داخل شیر انداختم که به شیر آغشته بشه . نمی خواد خمیری بشه فقط با شیر نرم بشه .
توی یک ظرف سینه مرغ چرخ کرده و سیب زمینی و سیر و جعفری خرد شده و تخم مرغ و ادویه جات دلخواه رو با هم مخلوط کردم . نون تست ها رو از شیر بیرون اوردن و کمی فشار دادم که شیرش خارج بشه و بعد داخل مواد ریختم و ورز دادم . بیکینگ پودر هم اضافه کردم .
از مواد گوله ای برداشتم و داخل آرد سوخاری انداختم و غلتوندم و بعد کف دستم پهن کردم و به شکل گرد در آوردم و وسطش رو سوراخ ایجاد کردم .
داخل یک ظرفی روغن ریختم و روی حرارت قرار دادم که گرم بشه و بعد داخل روغن انداختم . یک طرفَ سرخ شد برگردوندم تا طرف دیگه اش سرخ بشه و بعد خارج کردم . جذب روغن کمی هم داره 😊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_پوکاچا
#نان
برای ۸ عدد
سفیده تخم مرغ ۱ عدد
روغن مایع ۱۰۰ میلی (حدودا یک سوم لیوان)
ماست ۷۵ گرم (حدودا ۳ ق غ سر پر)
آب ولرم ۶۰ میلی (حدودا یک چهارم لیوان)
آرد سفید حدودا ۳۰۰ تا ۳۵۰ گرم (حدودا دو لیوان تا دو و یک سوم لیوان)
شکر ۱ ق چ
پودر خمیر مایه ۴ گرم ( ۱ ق م )
نمک نصف ق چ
برای مواد میانی ( پودر گردو ۴ ق غ و پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم و سبزیجات معطر تازه یا خشک به میزان دلخواه) (میزان این مواد دل به خواهی)
شکر رو با آب ولرم کمی مخلوط کردم . پودر خمیر مایه رو اصافه کردم و گداشتم ۵ تا ۱۰ دقیقه بمونه و به عمل بیاد .
توی یه ظرف دیگه سفیده تخم مرع رو کمی با چنگال زدم و بعد روغن و ماست و نمک رو اضافه کردم و بعد خمیر مایه به عمل اومده رو ریختم . آرد رو کم کم اضافه کردم و شروع کردم ورز دادن آرد تا جایی اضافه میشه که خمیر به دست نچسبه خمیر نرم و لطیفی هست ارد زیاد خیلی نریزین . خمیر رو سنگین نکنید . حدودا ده دقیقه ورز دادم و داخل طرف تمیز خمیر رو قرار دادم و روش رو پوشوندم یه ساعت توی محیط نسبتا گرم استراحت داشته باشه .
بعد از استراحت با مشت پف خمیر رو گرفتم و خیلی کم ورز دادم به ۸ قسمت تقسیم کردم .
هر چونه رو تقریبا ۶۵ تا ۷۰ گرم شد .
البته هر اندازه که دوست داشته باشید می تونید درست کنید و در سایز بزرگتر و تعداد کمتر .
هر چونه رو به شکل بیضی کف سطح باز و پهن کردم .
مواد میانی رو با هم ترکیب کردم سبزیجات خشک من ریختم (ترکیب نعنا و ریحان و مرزه و شوید و تره شاید چند تا سبزی دیگه هم باشه هر نوع سبزی ای که دوست دارید یا حتی یک نوع هم می تونید و حتی تازه هم می تونید)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تارت_گوشت_و_قارچ
#فینگر_فود
سلام عزیزان این هم کلیپ تارت گوشت و قارچ ☺. یه فینگرفود و پیش غذای عالی .
خمیر این تارت خمیر تارت فرانسوی هستش . قبلا من خمیر تارت درست کرده بودم و دیده بودین که توش کره داره . این خمیر با روغن زیتون یا مایع درست میشه . به خصوص دوستانی که با طعم و بو و مزه کره مشکل داشتن دیگه مشکل حل میشه ☺. در مورد مواد داخلش و میانی هم کاملا سلیقه ای و به علاقه خودتون ربط داره .
برای ۱۸ عدد تارت گوشت
برای خمیر تارت
آرد سفید یا آرد گندم ۳۰۰ گرم حدودا ۲ لیوان
روغن زیتون یا مایع ۸۰ میلی حدودا ۱/۳ لیوان
آب ۶۰ میلی حدودا ۱/۴ لیوان
نمک به میزان لازم
آویشن به میزان لازم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
مواد گوشت به دلخواه
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
قارچ ۶ عدد
فلفل دلمه نصف عدد
نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن به میزان لازم
رب گوجه ۱ تا ۲ ق غ
پنیر پیتزا به میزان لازم
برای خمیر روغن و نمک و آویشن و تخم مرع روبا هم مخلوط کردا و ارد رو کم کم اصافه کردم و بعد اب رو ریختم . ارد تقریبی هست تا زمانی که خمیر با دستتون نچسبه . خمیر ورز دادن زیاد نمی خواد جزیی کافیه .
داخل کیسه فریزر قرار دادم و نیم ساعت در یخچال استراحت داده بشه .
در این فاصله مواد گوشتی رو اماده کردم .
یه پیاز رو خرد کردم و تفت دادم و بعد قارچ رو ورقه ای کردم و اصافه کردم و تفت دادم و گوشت رو اصافه و بعد فلفل دلمه ای نگینی شده مواد کاملا سلیقه ای هستش و بعد از تفت دادن نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن و رب گوجه رو اضافه کردم .
خمیر رو روی یه سطح با وردنه باز کردم نازک باشه حتما و بعد از قالب تارت من از قالب های کیک یزد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
املت فینگر فودی😁
❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁
مواد لازم:
گوجه فرنگی 🍅
تخم مرغ 🥚
پیازچه🌱
نمک🧂
آرد🥡