eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.1هزار دنبال‌کننده
24.9هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
5.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وافل خونگی ⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆ مواد لازم: تخم مرغ🥚: ۲عدد شکر🍚: ۲ق غ آرد 🥡: ۲پیمانه کره🧈: ۱.۳ پیمانه بیکینک پودر: ۱ ق غ وانیل شکری🌸:۱ ق چ
5.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
توپک بیسکوییت شکلاتی ♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧ مواد لازم: بیسکوییت پتی بور🧇 موز🍌 شکلات🍫 فندق 🌰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی شکلاتی ⋆✥⋆✥⋆✥⋆✥⋆✥⋆✥⋆✥⋆✥⋆✥⋆✥⋆ مواد لازم: شکلات چیپسی آب شده🍫 ۸ ق غ روغن مایع ¼ فنجان شکر قهوه ای ¾ فنجان شکر سفید 🍚 ¼ فنجان ¼ فنجان+۲ ق غ شیر🥛 عصاره ی وانیل🌸 ۱ ق غ آرد 🥡۱ و ¼ فنجان پودر کاکائو🍫 ½ فنجان نمک و جوش شیرین 🧂 از هر کدام ½ ق چ شکلات چیپسی 🍫به مقدار دلخواه(قابل حذف)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ فوری ‌𖠄𖠄᯽᯽𖠄𖠄᯽᯽𖠄𖠄᯽᯽𖠄𖠄 مواد لازم: کره محلی🧈 به میزان لازم پنیر موزارلای 🧀۱/۲ پیمانه تخم‌مرغ🥚۲ عدد نمک 🧂 به میزان لازم نان پیتا🍞 ۱ عدد بیکن خورد شده🥓۱/۲ پیمانه گوجه فرنگی 🍅۱ عدد سبزیجات 🍀🌱🍃 به میزان لازم پنیر ورقه‌ای 🧀 ۲ ورق ‌
9.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این بهترین دستور کاچی هست👌😋 ۳ قاشق غذاخوری آرد ۷۰ گرم کره ۱۰۰ الی ۱۵۰ گرم نبات ۵۰۰میل آب ۲ قاشق غذاخوری گلاب زعفران به میزان لازم ۲ قاشق گردو خرد شده خلال پسته برای تزیین یک دوم قاشق چایخوری زردچوبه یک دوم قاشق چایخوری هل
9.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋 💕 🥳🥳🥳 🔸️ مواد لازم : ۲ بسته بیسکوییت پتی بور ۴ ق غ خامه صبحانه ۳ ق غ پودر نارگیل نصف لیوان شکلات اب شده یک سوم لیوان شیر بسیار لذیذ و خوشمزه اینجا طعم های،جدید ومتفاوت رو تجربه کنید👇👇
8.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋 💕 😍😋 بسیار لذیذ و خوشمزه اینجا طعم های،جدید ومتفاوت رو تجربه کنید👇👇  ༺🍉 ⃟ با بانو 🍉 ⃟༻ ↳
سلام یکی از شیرینی های مدرن که خیلی دوست داشتنی ، در مقیاس کوچیک و مناسب عید خمیر کره ۱۰۰ گرم تخم مرغ ۱ عدد آرد سفید ۲۰۰ گرم (حدودا یک و یک سوم لیوان) پودر قند ۶۰ گرم (حدودا یک و یک سوم لیوان) وانیل ۱/۴ ق چ مواد رویه خامه ۲۵ گرم (حدودا ۱ ق غ) کره ۲۵ گرم عسل ۴۰ گرم (حدودا ۲ ق غ) خلال بادام ۸۰ گرم (تقریبا یک لیوان) مواد به دمای محیط برسه. برای خمیر کره رو همراه پودر قند الک شده ، اول با قاشق و بعد با همزن ۳ تا ۴ دقیقه خوب زدم و بعد تخم مرغ رو اضافه کردم و وانیل ریختم ، یکی دو دقیقه هم زدم ‌ آرد رو الک کردم و کم کم اضافه کردم ، ریختن آرد با احتیاط انجام بدید. خمیر ورز دادن نداره ،نیم تا یک ساعت در یخچال استراحت قرار دادم . بعد بین دو تا نایلون باز کردم و قااب کوچک تارت زدم و خمیر رو داخلش پهن کردم و یکدست و به شکل قالب در آوردم . خمیر نه کلفت و نه خیلی نازک نشه . داخل خمیر رو با چنگال سوراخ هایی ایجاد کردم و داخل سینی چیدم و در فر ۱۷۰ درجه که از قبل گرم شده ، حدودا ۱۵ دقیقه قرار دادم . بعد که از فر خارج کردم گداشتم محیط که کمی از دما بیفته . برای مواد رویه: کره و خامه و عسل رو با هم ترکیب کردم و روی حرارت ملایم قرار دادم تا گرم بشه و یکدست بشه و بعد خلال بادام رو ریختم و ترکیب کردم و از حرارت برداشتم. داخل تارت مقداری از این مواد رویه ریختم . این بار داخل فر حرارت بالایی رو روشن کردم و سینی رو به مدت ۵ دقیقه حدودا در فر قرار دادم ‌. سینی رو هر از چند گاهی چرخوندم تا یکدست روش تغییررنگ بده .
6.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک شکلاتی بدون آرد🤩 مواد لازم : ۲۲۰ گرم شکلات تلخ ۱۲۰ گرم کره ۵ تخم مرغ یک پیمانه شکر سفید یک قاشق پودر کاکائو  ༺🍉 ⃟ با بانو 🍉 ⃟༻ ↳
7.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥳🥳🥳🥳 به ۵۰ گرم مغز تخمه آفتابگردان آب ولرم و یک ق غ روغن مایع  اضافه و یک ساعت خیس بخوره. (اینکار برای اینه که مغز تخمه نسوزه و به قابلمه نچسبه.) برنج رو کمی دون تر از همیشه آبکش کنید. به یک سوم برنج مقداری زعفران دم کرده و کمی روغن اضافه و به آرومی مخلوط کنید تا برنج ها خرد نشه. کف قابلمه رو با روغن و دو ق غ زعفران چرب کنید. برای طرح وسط برنج یه ظرف آب بذارید (برای اینکه موقع ریختن برنج تکون نخوره) دور تا دور قالبو برنج زعفرانی بریزید و صاف کنید. جای خالی ظرفو با مغز تخمه پر کنید. مابقی برنج سفید اضافه کنید و کمی فشار بدید تا صاف بشه. روی گاز با شعله ی خیلی کم بذارید تا دم بکشه.توی ظرف برگردونید.
5.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تخم مرغ ۳ عدد روغن مایع ۱۰۰ گرم (تقریبا یک سوم لیوان) شکر ۲۰۰ گرم (تقریبا یه لیوان) آب آلبالو ۱۲۰ میلی (نصف لیوان) آلبالو ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم آرد سفید ۲۸۰ گرم ( تقریبا دو لیوان) وانیل ۱/۴ ق چ بیکینگ پودر ۵گرم (۱ ق م) مواد به دمای محیط برسه . تخم مرغ و شکر رو با همزن ۵ دقیقه خوب زدم . وانیل روهم اضافه کردم . روغن رو هم اضافه کردم و یه دقیقه هم زدم . آب آلبالو رو هم ریختم و یه دقیقه هم زدم . آب آلبالو رو من خودم طبیعی استفاده کردم (با آبمیوه گیری یا غذاساز می تونین استفاده کنین ) ترجیحا آب آلبالو تازه و طبیعی باشه . آب آلبالوهای بیرون شیرین تر هستند . آرد و بیکینگ پودر رو الک کردم و داخلش ریختم و با لیسک مخلوط کردم . هسته های آلبالوها رو گرفتم و داخل یه سبد قرار دادم تا آب اضافه اش گرفته بشه . آب دار نباشه . داخل قالب به قطر ۲۵ در حدودا ۲۰ سانت (یا دایره ای به قطر ۲۳ سانت) رو کفش رو چرب کردم و مواد رو ریختم . روش آلبالوها رو چیدم . فر هم از یک ربع قبل گرم کردم . داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه در طبقه وسط قرار دادم . بعد پخت با خلال دندون چک کردم ببینم پخته یا نه . مدت زمان تقریبی هست حتما خودتون چک کنین . نکات: جای آب البالو می تونین از شیر یا ماست استفاده کنین . بدون فر توی فر دست ساز یا تابه روی گاز می تونین درست کنین  ༺🍉 ⃟ با بانو 🍉 ⃟༻ ↳