#کیک_با_فیلینگ_خامه
مواد لازم:
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱ لیوان
شیر ۴ ق غ
روغن مایع ۴ ق غ
وانیل نوک ق
بکینگ پودر ۱ ق غ
آرد ۱/۵ لیوان
بادام پرک ۱۵۰ گرم
عسل ۳ ق غ برای روی کیک(من ۵ قاشق ریختم)
برای کرم:
خامه صبحانه یک قوطی(سرد باشه)
پنیر ماسکارپونه ۳۰۰ گرم
*داخل کرم هیچ شکری استفاده نشده،عسل که روش ریخته میشه واسه شیرینیش کافیه*
طرز تهیه:تخم مرغ و شکر رو تا زمانیکه کف کنه بزنید،سوس شیر،روغن مایع،وانیل،بکینگ پودر،و آرد اضافه کنید و باز هم هم بزنید.داخل قالب کمربندی ۲۶ سانتی کاغذ روغنی پهن کنید،و مواد کیک رو داخل قالب بریزید.بادام پرک شده رو هم روی مواد بریزید.و در فر با درجه حرارت ۱۷۰،حالت توربو بپزید،(تست خلال دندون)بعد از پخت بزارید تا کاملا سرد شه.در ظرفی خامه سرد رو تا زمانیکه کف کنه بزنید و پنیر ماسکارپونه اضافه کنید،و به هم زدن ادامه بدید،تا زمانیکه سفت شه.کیک رو از وسط نصف کنید و کرم رو به لایه زیری بزنید و با لیسک یکدست کنید،و لایه دوم کیک رو روی اون قرار بدید،عسل رو داخل مایکروفر کمی ذوب کنید و روی کیک بریزید.حتما به مدت یک شب داخل یخچال بزارید،اینطوری عسل کامل به خورد کیک میره.نوش جان😋
#همبرگر_خونگي🍔
گوشت ران گوسفند ٧٥٠ گرم
گوشت قلوه گاه ٢٥٠ گرم
آرد سوخاري ١٠٠ گرم
پياز دو عدد
نمك ١/٥ قاشق غذاخوري
فلفل سياه ١ قاشق مربا خوري
فلفل قرمز ١ قاشق مربا خوري
سماق ١ قاشق مربا خوري
گرد ليمو ١ قاشق مرباخوري
سير حبه شده ٣ عدد يا نصف قاشق مربا خوري پودر سير
طرزتهيه :
ابتدا گوشت ها را چرخ كرده بعد پياز و سير را چرخ ميكنيم سپس آرد سوخاري و ادويه ها را به گوشت اضافه ميكنيم به مدت ١٠ دقيقه ورز ميدهيم سپس تمام مواد را دوباره چرخ ميكنيم
بعد با يه كاتر (قالب) گرد به قطر يك سانت مواد را قالب زده و بين هر كدوم پلاستيك ميزاريم تا نچسبد و داخل فريزر ميزاريم تا كاملا منجمد شود و بعد داخل فر ١٨٠ درجه به مدت ١٥ دقيقه ميزاريم تا كاملا مغز پخت شه من فر رو خاموش ميكنم و از پنير ورقه اي گوداي كاله روش ميزارم تا كمي نرم بشه و به خورد گوشت بره
🌷 #مچبوس گوشت كويتي🇰🇼
ابتدا گوشت رو با آب ، پياز ، سير ، چوب دارچين ، فلفل سياه ، زردچوبه ، پودر زيره گذاشتم بپزه، وقتي كه گوشت كامل پخت از اب خارج ميكنيم و گوشت رو در فر يا روي گاز به مدت ٣٠ دقيقه ميذاريم كه سرخ بشه
اب گوشت رو از صافي رد ميكنيم و سپس بهش برنج و زعفران رو اضافه ميكنيم و اجازه ميديم برنج بپزه😍👌🏻
براي حشو ابتدا پياز رو در روغن سرخ ميكنيم كاراملي كه شد بهش لپه پخته شده و ادويه ها كه شامل فلفل سياه ، نمك ، پودر دارچين ، پودر ليمو عماني ، پودر زيره ، زردچوبه همه رو باهم مخلوط ميكنيم
براي سرو هم اينبار من جدا توي ظرف گذاشتم ولي ميشه همه رو توي ديس بچينيم😋
شما دوس دارين مچبوس گوشت رو با ماست بخورين يا با سس تند ؟!😁
اميدوارم درست كنيد و لذت ببرين ،روز خوبي داشته باشين😍
#پاستا_سفید
پاستا سفید
مواد لازم:
کره ۲۰ گرم
آرد دو ق غ
شیر دو پیمانه
پنیر پیتزا به میزان دلخواه
خامه ترش یه خامه صد گرم
ماجی یا قرص عصاره مرغ دو عدد
نمک، فلفل سیاه، آویشن، پودر سیر، ادویه ایتالیایی اگه دارید
کنجد در صورت تمایل کمی
پاستا ۳۰۰ گرم
طرز تهیه:
اول از همه کره رو میزاریم رو حرارت ملایم که آب بشه، آرد رو اضافه می کنیم و هم می کنیم که یکم خامی آرد گرفته بشه اما تغییر رنگ نده، شیر هم دمای محیط رو اضافه کنید( سرد نباشه ) و مرتب هم بزنید تا به غلظت برسه، قرص عصاره مرغ و فلفل و اویشن و ادویه های دلخواه رو اضافه کنید، کمی که غلیظ شد خامه ترش و پنیر پیتزا رو هم بهش اضافه کنید و وقتی آب شدن زیرش رو خاموش کنید، نمکش رو هم بچشید.
از اون ور هم پاستا پنه یا هر مدلی که می خواید رو آبکش کنید و حالا کف ظرف رو کمی چرب کنید کمی از سس بریزید، یک لایه پاستا و باز سس تا وقتی تموم شه، بینش هم آویشن، اورگانو یا ادویه ایتالیایی بریزید. روش رو هم با پنیر پیتزا بپوشونید و کمی کنجد بپاشید و بزارید توی فر حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه، آخر سر هم کمی گریل رو روشن کنید که روش طلایی بشه و تامام.
بی نهایت خوشمزه و لذیذ، حتما درست کنید و لذت ببرید
🍗روش درست کردن کوردن بلو به سبک فرانسوی
🧀مواد لازم :
🔸فیله گوساله : ۴ تکه
🔸پنیر گودا : ۲ ورقه
🔸کالباس : ۲ ورقه
🔸آرد سوخاری : نیم پیمانه
🔸آرد سفید : نیم پیمانه
🔸تخممرغ : ۲ عدد
🔸روغن مایع : نیم پیمانه
🔶روش تهیه :
فیلههای گوساله را درون یک کیسه فریزر قرار داده و با پشت چاقو روی گوشتها میکوبیم تا کمی له شود.یک تکه کالباس و یک تکه پنیر گودا را به میزان دو سانتی متر کوچکتر از لبههای گوشت برش داده و روی گوشت قرار میدهیم. لبههای گوشت روی هم قرار میدهیم و فشار میدهیم تا خوب بهم چسبیده و بین شان فاصله نماند.در ظرفی جداگانه آرد و آرد سوخاری با مخلوط کرده و سپس تخم مرغ را نیز اضافه نموده و خوب هم میزنیم.روغن را درون ماهیتابه ریخته و روی حرارت قرار میدهیم تا داغ شود. کوردن بلو را درون ظرف مخلوط آرد و تخم مرغ غلطانده و سپس کوردن بلو را درون ماهیتابه میگذاریم تا سرخ شود.
👨🍳
🥟🥟تهیه غذای گوشتی مندو
🥠مواد لازم
🔸نمک ۱ قاشق چایخوری
🔸گوشت گاو پانصد گرم
🔸پیازچه چهار عدد
🔸پیاز یک عدد
🔸هویج یک عدد
🔸آرد پانصد گرم
🥢طرز تهیه:
ارد را با اب خمیر کرده با دست به صورت ورقه های نازک در اورید . بعد گوشت را خرد کرده و در مقدار کمی روغن تفت دهید. هویج پیاز پیازچه را به قطعات ریز خرد کرده و به همان حالت خام با گوشت مخلوط کنید .ورقه های خمیر را روی تخته گذاشته مقداری از مخلوط را روی ان ریخته و به شکل صدف ان را ببندید بعد صدف ها را می توانیم بپزیم.
👨🍳
🥘خوراک سبزیجات راتاتوی :
🥗مواد لازم :
▫️بادمجان حلقه شده ۱ کیلو
▫️قارچ حلقه شده ۵۰۰ گرم
▫️سیب زمینی حلقه شده ۲ عدد متوسط
▫️پیاز متوسط ۱ عدد
▫️فلفل دلمه ای ۱ عدد
▫️سبزی معطر ۴ ق غ
▫️گوجه فرنگی ۴ عدد
▫️ادویه به میزان لازم
▫️آبلیمو ۲ ق غ
▫️رب گوجه ۲ ق غ
🥣روش تهیه :
بادمجانها را به صورت راه راه پوست کنده حلقه می کنیم روی آنها نمک پاشیده تا تلخی آن گرفته شود. سپس در روغن سرخ می کنیم .سیب زمینی ها را پوست کنده حلقه می کنیم و سرخ می کنیم.قارچ ها را هم حلقه کرده و با حرارت بالا تفت می دهیم پیاز را هم تفت می دهیم تاشفاف شود.بادمجانها را ته ظرف نسوز چیده روی آن کمی سبزی می ریزیم بعد سیب زمینی ها را چیده روی آنها سبزی می پاشیم.ردیف بعدی پیاز و دوباره سبزی سپس قارچ ، سبزی بعد گوجه دوباره سبزی و در آخر فلفل دلمه ای حلقه شده قرار می دهیم.سپس رب گوجه را تفت می دهیم بعد نصف لیوان آب + آب لیمو به آن افزوده به سبزیجات اضافه می کنیم.روی آن را با آلومینیوم فویل پوشانده در فر ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت می پزیم.
👨🍳
🍖طرز تهیه کباب ترکی مخلوط گوشت و مرغ
مواد لازم
🥩🥩🥩
▢250 گرم گوشت چرخ کرده
▢10 عدد مرغ
▢2 عدد پیاز سفید
▢2 عدد گوجه
▢15 عدد قارچ
▢20 گرم کره
▢6 عدد فلفل سبز شیرین ( یا یک عدد فلفل دلمه سبز)
▢به مقدار لازم نمک
▢به مقدار لازم فلفل سیاه
▢به مقدار لازم آویشن
▢به مقدار لازم پاپریکا
دستور تهیه🧅🧅
پیاز ها را به صورت خلال درشت خرد می کنیم و آنها را با گوشت چرخکرده روی حرارت میزاریم تا با هم پخته بشن.
بعد سراغ قارچ ، فلفل و گوجه میریم و اونها رو خرد می کنیم .
سپس فیله های مرغ را خرد و به گوشت و پیاز اضافه می کنیم، زمانی که فیله های مرغ تغییر رنگ داد، ادویه ها را اضافه می کنیم و تفت میدیم.
توی یک تابه دیگه مقداری کره رو با قارچ ها روی حرارت میزاریم و بعد از اینکه قارچ ها کاملا تفت داده شدند مخلوط گوشت و فیله را به آنها اضافه میکنیم و در نهایت فلفل ها و گوجه های خرد شده را اضافه و حدودا بیست دقیقه با حرارت متوسط رو به بالا تفت میدیم تا کاملا پخته شن.
نکات مهم🥣
نکته: این غذا نباید آب بندازه (حرارت شعله باید نه خیلی کم باشه که آبدار بشه نه خیلی خیلی زیاد که سرخ بشه)
👨🍳
🥘فریتاتا
🔶مواد لازم فریتاتا برای ۴ نفر
🔸تخم مرغ ۸ عدد
🔸نصف فنجان آب
🔸ادویه یا سبزیجات معطر
🔸کمی نمک
🔸کمی فلفل
🔸۲ فنجان سبزیجات خُرد شده
🔸گوشت، مرغ یا بوقلمون، یا ماهی و یا ترکیبی از همه
🔸نصف فنجان پنیر رنده شده
🥣طرز تهیه فریتاتا:
ابتدا فر را روشن کنید تا داغ شود. در یک ظرف متوسط، تخم مرغها، ادویه، آب، نمک و فلفل را هم بزنید.ظرف مخصوص فر را با کمی روغن چرب کرده و کمی گرم کنید، مواد را داخل ظرف بریزید و خوب پخش کنید و روی حرارت قرار دهید، وقتی لبههای تخم مرغی فریتاتا شکل گرفت و پخت، با یک کفگیر به آرامی لبههای پخته شده را کمی بلند کنید تا تخم مرغ پخته نشدهای که روی فریتاتا مانده، به پایین سرازیر شده و بپزد.وقتی زیر فریتاتا خوب پخت و روی آن هم تقریبا پخته شد (حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه)، پنیر را روی آن بپاشید و ظرف را ۲ تا ۳ دقیقه در فری که از قبل داغ شده قرار دهید تا پنیر ذوب شده و پُف کند.
👨🍳
🍮روش درست کردن موس بادام و شکلات دسر ویژه بهار
🔶 مواد لازم:
۱۵۰ گرم بادام تست و خرد شده
۲۰۰ گرم پنیر خامهای
۵۰ گرم شکر
۲ عدد سفیده تخممرغ
۲۵۰ گرم خامه فرم گرفته
۲ ق س پودر ژلاتین
۱/۴ پیمانه آب
۵۰ گرم شکلات تلخ رنده شده
رنده شکلات یا پرک بادام جهت تزیین
🔶طرز تهیه :
ابتدا سفیدههای تخممرغ را با نیمی از شکر بزنید تا خوب فومی شکل شود. سپس پنیر خامهای را با نیم دیگر شکرخوب مخلوط کنید. پودرژلاتین را با مقدار آب تعیین شده به صورت بنماری حل کنید و کنار بگذارید تا خنک شود. سپس آن را به مواد پنیری اضافه کنید. حالاخامه فرم گرفته، سفیده و مواد پنیری را به ترتیب با هم مخلوط کنید. بادام خرد شده و شکلات تلخ رنده شده را هم به مواد اضافه کرده، مواد را خوب مخلوط کنیدتا یکدست شود.بعد ظرفهای سرو را پرکرده و به مدت ۳ تا ۴ساعت در یخچال بگذارید تا خود را ببندد. شما میتوانید موسها را به دلخواه با رنده شکلات یا پرک بادام تزیین کنید.
👨🍳
🥝روش درست کردن کرم کیوی
✅مواد لازم :
▫️کیوی ۴۰۰ گرم
▫️شکر یک دوم پیمانه
▫️خامه قنادی ۴۰۰ گرم
▫️ژلاتین ۴ قاشق مرباخوری
▫️وانیل یک هشتم ق م
▫️پودر ژله کیوی۱ بسته
✅روش تهیه :
کیوی خرد شده و شکر را روی حرارت قرار دهید تا ۵-۶ دقیقه بجوشد.پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری (بن ماری) قرار دهید.کیوی جوشیده را در میکسر ریخته و میکس می کنیم.ژلاتین را به کیوی ولرم اضافه می کنیم.پس از سرد شدن کیوی ، خامه فرم گرفته را اضافه نمایید.سپس کرم را در جام ریخته و در یخچال قرار دهید تا کاملا ببندد.پودر ژله را با دو لیوان آب ، مطابق دستور روی بسته درست نمایید و روی کرم کیوی بسته شده بریزید و مجددا در یخچال بگذارید تا ببندد.کرم کیوی با طعم ترش و شیرین برای کسانی که دسرهای شیرین دوست ندارند بسیار مناسب است.
👨🍳
کیک رژیمی بدون شکر و روغن
آرد گندم یا قنادی یک لیوان شیره انگور یا شیره خرما دو سوم لیوان.( یاسه و نیم ق غ عسل) .بکینگ پودر یک ق چ وانیل یا هل ساییده نوک ق چ. من دارچین زدم تخم مرغ سه عدد
تخم مرغ و وانیل یا هل رو با دور تند همزن مدت پنج دقیقه بزنید تا خوب پف کن و روشن بشه شیره رو بهش اضافه کنید و سه دقیقه دیگه بزنید بعد مخلوط آرد و بکینگ پودر رو الک کنید و به مواد کیک اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست بشه قالب یا قابلمه رو خوب چرب و آردپاشی کنید مایع کیک رو داخلش بریزیدروش پخت روی گاز. شعله پخش کن با حرارت ملایم روی شعله متوسط میزلریم داغ بشه بعد قابلمه رو روش بزارید و در و دمکنی بزارید مدت چهل دقیقه زمان میبره تا آماده بشه بعد این زمان با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است
.
دسر میوه ای 🍥
پوره طالبی سه چهارم لیوان بستنی وانیلی نصف لیوان پودر ژله یک بسته
پودر ژله رو با یک لیوان آب جوش روی حرارت کتری بن ماری میکنیم واجاز میدیم خنک شود در این حد فاصله ملون و پوست میگیریم خرد میکنیم با مخلوط کن یا میکسر میکس میکنیم بستنی رو به پوره اضافه میکنیم ومقداری از ژله خنک شده رو به مواد اضافه وبا هم حل میکنیم مواد وتوی جام ها میریزیم وداخل یخچال میذاریم وقتی بسته شد مابقی ژله رو روی دسرمون میریزیم بعد از یک ساعت آماده میشه به همین سادگی 😋🍹
.
🍔همبرگر خیس
🥩مواد لازم:
🔸گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
🔸تخم مرغ ۱ عدد
🔸پیاز ۱ عدد
🔸جعفری مقداری
🔸نمک و فلفل سیاه
🔸آرد سوخاری
🔸نان همبرگر
🍔طرز تهیه :
در یک کاسه گوشت چرخ شده را ریخته رویش تخم مرغ می ریزیم سپس پیاز رنده شده , جعفری ریز خرد شده, نمک و فلفل سیاه و آرد سوخاری می ریزیم و خوب ورز میدهیم و شکل همبرگر می دهیم در تابه روغن مایع می ریزیم و همبرگها را سرخ میکنیم حالا سس را درست می کنیم برای این کار گوجه فرنگی ها را مکعبی خرد میکنیم سپس سیر می ریزیم , رب, نمک و فلفل می ریزیم و در بلندر ریخته تا پوره شود در تابه روغن مایع می ریزیم و سس را اضافه کرده و میگذاریم بجوشد حالا نان همبرگر را از وسط نصف کرده و در سس می مالیم سپس همبرگرها ر ا قرار می دهیم و سرو میکنیم.
👨🍳
🍕سمبوسه پیتزایی
🍴مواد لازم :
🔸گوشت چرخ کرده : ۳۰۰ گرم
🔸سوسیس : ۳۰۰ گرم
🔸گوجه فرنگی : ۱ عدد
🔸فلفل دلمه متوسط : ۱ عدد
🔸پیاز کوچک : ۲ عدد
🔸سیب زمینی متوسط : ۱ عدد
🔸پنیر پیتزا رنده شده : ۲۰۰ گرم
🔸نان لواش : ۱ بسته
🔸ادویه: به مقدار لازم
🍕روش درست کردن سمبوسه پیتزایی
۱- ابتدا پیازها را نگینی خرد کنید سپس در ماهیتابه روغن بریزدو تفت بدهید. سپس سیب زمینی ها را نگینی خرد کنید و آن را هم همراه با پیاز تفت بدهید
۲- در این مرحله گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و ان را هم تفت بدهید وقتی احساس کردید گوشت چرخ کرده نیم پز شده ، سوسیس و گوجه را رنده کنید و به موادتان اضافه کنید
۳- سپس فلفل دلمه را هم خرد کنید و همراه بقیه مواد تفت بدهید
۴- ادویه ها را به آن اضافه کرده و در آخر رب را هم به مواد اضافه کنید و بگذارید چند دقیقه با حرارت ملایم پخته شود
۵- سپس یک نان لواش را به شکل مستطیل برش بدهید و مواد رابگذارید کنار و سپس روی آن پنیر بریزید و آنرا رول کنید و در روغن سرخ نمائید.
👨🍳
🍣🍝پاپ کورن میگو
مواد لازم🍤
▢1 پیمانه آرد
▢1 قاشق غذا خوری ادویه مخلوط (پاپریکا، پودر سیر، آویشن و فلفل)
▢2 قاشق چای خوری نمک
▢1 قاشق چای خوری فلفل سیاه
▢450 گرم میگو (بدون دم و پوست)
▢1 عدد تخم مرغ
▢3 قاشق غذا خوری شیر
▢به مقدار لازم روغن سبوس برنج
دستور تهیه🍤🍤
در یک کاسه متوسط، آرد، ادویه مخلوط، نمک و فلفل سیاه رو با هم مخلوط می کنیم.
نیمی از مخلوط آرد رو درون زیپ بگ (کیسه های پلاستیکی زیپ دار) قرار میدیم.
میگوها رو داخل کیسه ریخته و خوب تکون میدیم تا همه سطح میگوها آردی بشه.
توی کاسه های جداگونه، تخم مرغ هم زده، شیر و ادویه مخلوط و ریخته و کنار می ذاریم.
روغن سبوس برنج رو داخل تابه بزرگی روی حرارت ملایم داغ می کنیم تا دمای اون به ۱۸۰ درجه سانتی گراد برسه.
میگوها رو اول داخل تخم مرغ، سپس آرد و در آخر داخل مخلوط ادویه میغلتونیم. اون رو تکان میدیم تا آرد اضافه اش گرفته بشه و بعد داخل روغن سبوس برنج داغ میندازیم تا دو طرف اون کاملا طلایی بشه.
این پاپ کورن های میگو رو می تونید با سس مورد علاقه خودتون سرو کنین. نوش جان.
👨🍳
#ترشي_ليمو_ترش 🍋 😋
🔸يكي از خوشمزه ترين و ساده ترين ترشيهايي كه خيلي مورد استفاده قرار ميگيره ترشي ليمو ترش هست. من لیمو هاي سالم بدون لک را میشويم ویک روز میگذاریم آبش برود و خوب پوست ان هاخشك شود. بعد ليمو ها را حلقه حلقه ميكنيم. در يك ظرف كوچك كمي نمك و فلفل و كمي سياه دانه را مخلوط ميكنيم و در شيشه مخصوص لابه لاي ليمو ها ميريزيم. بعد روي ليمو ها تا نصفه شيشه اب ليمو ترش تازه ميريزيم. در ان را خوب ميبنديم، و چند روز خارج از يخچال نگه ميداريم تا ليمو ها خوب اب بيندارند.وپوست انها زرد رنگ شود كه در اين حال تلخي انها نيز گرفته ميشود.. بعد از چند روز انها را داخل يخچال قراد دهيد به مدت يك ماه. در اين مدت كمي شيشه ها رو تكان دهيد تا مواد ان روي تمام ليمو ها رو بپوشاند.
ترشی لیمو با خوراک ماهی، مرغ، لوبیا پلو و غذاهایی که نانی نباشد خیلی لذیذ است.این ترشی تند است.
#دمنوش_توت_فرنگی_و_چای_سبز_بهاری
مواد لازم
برگه توت فرنگی 6 عدد
چوب دارچین 1 تکه
چای سبز 1 قاشق سوپخوری
عسل به دلخواه
آب جوش 3 پیمانه
طرز تهیه
آب را به جوش می آوریم و میگذاریم کمی از دمای آن کم شود.برگه های خشک توت فرنگی را به همراه چوب دارچین و چای سبز روی حرارت غیر مستقیم میگذاریم تا 15 دقیقه آماده شود و با کمی عسل آن را میل کنید
نوش جان
🌮بنیه میگو🌮
مواد لازم🍤
▢1 کیلو میگو
▢4 فنجان آرد
▢2 عدد لیموترش
▢1 فنجان شیر
▢1 فنجان ماءالشعیر
▢1 قاشق سوپ خوری محلول زعفران
▢1 قاشق غذا خوری جعفری
▢2 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
▢1 قاشق غذا خوری فیله گوجه فرنگی
▢به میزان دلخواه نمک و فلفل قرمز
دستور تهیه🍤
میگو ها رو پاک می کنیم و با نمک و آبلیمو ترش به مدت یک ساعت توی یخچال میزاریم تا مزه دار بشه.
زرده تخم مرغ رو با شیر، ماءالشعیر، نمک، فلفل، فیله گوجه فرنگی، جعفری و زعفرون مخلوط می کنیم.
آرد رو با بیکینگ پودر مخلوط می کنیم و کم کم به موادمون اضافه می کنیم تا گلوله نشه.
سفیده تخم مرغ رو با همزن به حدی میزنیم که کاملا سفت بشه و جای پره های همزن روش بمونه و بعد به مخلوط بالا اضافه می کنیم و باز به مدت یک ساعت مایع به دست اومده رو استراحت میدیم.
ماهینتابه و روی گاز میزاریم و توش رو به حدی که میگوها شناور بشه روغن می ریزیم و میزاریم خوب داغ بشه، میگوها رو داخل مواد میغلتونیم و داخل روغن می ندازیم تا خوب سرخ بشه
این بنیه خوشمزه با سیب زمینی خلالی و قارچ و پیاز سوخاری به شدت می چسب
👨🍳
هدایت شده از غذاهای 3سوته😋
سس هالندیز🍜🍜🍜
🍥مواد لازم🍥
▢2 قاشق چای خوری سرکه سفید (یا سیب)
▢3 عدد زرده تخم مرغ
▢3/4 پیمانه کره (آب شده)
▢1/2 عدد لیمو ترش
▢مقداری نمک و فلفل
▢به مقدار لازم آویشن
▢به مقدار لازم پاپریکا
▢به مقدار لازم پودر سیر (اختیاری)
دستور تهیه🫕
یک قابلمه بزرگ رو پر از آب میکنیم و میزاریم بجوشه. وقتی جوشید، یک ظرف شیشهای مقاوم به حرارت رو بالای قابلمه میذاریم. (تهش با آب تماس پیدا نکنه)
زرده ها و سرکه رو داخل ظرف بالایی میریزیم، مدام با همزن دستی هم میزنیم. به حدی میزنیم که به مرحله روبان برسه. (همزن رو بلند می کنید، مثل روبان بریزه).
با قاشق آروم کره آب شده رو اضافه و و هم میزنیم. اونقدر میزنیم تا غلظتی مثل مایونز پیدا کنه.
وقتی به غلظت مورد نظر رسیدیم، آب نصف لیمو، نمک و فلفل و بقیه ادویه هارو اضافه و هم میزنیم و سرو میکنیم. میتونیم کمی سبزیجات معطر هم بریزیم.
👨🍳