eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.3هزار دنبال‌کننده
24.7هزار عکس
19.5هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم : آب نارنگی 1/5لیوان ژلاتین 2 قاشق غذا خوری تخم مرغ 3عدد خامه صبحانه 1پیمانه شکر 1پیمانه وانیل مقداری مواد لازم مغزی دسر : یک بسته پودر ژله پرتقال یک و نیم لیوان آب جوش طرز تهیه : ابتدا مغزی دسر را درست کنید تا ببندد. یک بسته پودر ژله پرتقال را با یک و نیم لیوان آب جوش مخلوط کنید و روی بخار کتری قرار دهید تا مایع ژله کاملا شفاف شود سپس یک قالب کوچک تر از قالب اصلی انتخاب کنید و چرب کنید و ژله را داخل قالب ریخته و در یخچال گذاشته تا کاملا بسته شود . پودر ژلاتین را با آب نارنگی مخلوط و روی بخار کتری بن ماری کنید. سپس تخم مرغ را با شکر خوب هم زده تا کش دار شود ( حدود ۵ دقیقه ) و بعد خامه را اضافه کرده و در آخر مخلوط آب نارنگی و ژلاتین بن ماری شده را اضافه کنید و هم میزنیم و داخل قالب را کمی چرب کرده و نصف مواد دسر را ریخته ، داخل یخچال گذاشته تا نیم بند شود بعد ژله پرتقال را که کاملا بسته از قالب جدا کنید و وسط دسر قرار دهید و مابقی مایع دسر رو روی آن ریخته و در یخچال قرار داده تا دسر بسته شود. نکات :میتونید از خامه نصف پیمانه کم کنید و نصف پیامه شیر بجاش اضافه کنید . اگه با خامی تخم مرغ مشکل دارید میتونید همینطور که دارید شکر و تخم مرغ رو با همزن میزنید ظرف رو بزارید رو بخار کتری تا خامی تخم مرغ گرفته بشه. مغزی ژله رو میتونید حذف کنید که در این صورت باید قالب کوچکتری انتخاب کنید . میتونید مایع ژله رو داخل قالب اصلی ریخته تا نیم بند بشه بعد کل مایع دسر رو روی ژله بریزید .‌ بجای وانیل می تونید از کمی رنده پوست لیمو یا پرتقال استفاده کنید.
20.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم🔻 شیر سه پیمانه شکر یک پیمانه خامه یک بسته(پاکت صورتی) ژلاتین سه قاشق غ وانیل مقدار کم گلاب دوقاشق غ طرز تهیه🔻 ژلاتین رو با ده قاشق اب مخلوط کردم کناری گذاشتم تا روش کف کنه بعد روی بخار کتری گذاشتم و هم زدم تا تمام ذرات ژلاتین تو اب حل بشه و مایه شفافی به دست بیاد شیر و شکر رو با هم مخلوط کردم روی شعله گذاشتم تا شیر جوش بیاد و شکر در شیر حل بشه در اخر بهش گلاب و وانیل اضافه کردم (گلاب رو اول اضافه نکنین اگه زیاد جوش بخوره هم بوش از بین میره و احتمال داره  دسروتلخ کنه) شعله رو خاموش کردم. خامه رو روی شعله گاز کمی رقیق کردم بعد هم دما با شیر شد کمی شیر بهش اضافه میکنم تا رقیق تر بشه بعد به مخلوط شیر اضافه میکنم(برای اینکه خامه بریده بریده نشه) ژلاتین هم وقتی سرد شد و هم دما با شیر شد بهش اضافه میکنم مقداری از مایه پاناکوتا رو داخل کاسه های مختلف میریزیم و به هر کاسه مقداری رنگ خوراکی اضافه میکنیم و هم‌میزنیم اول داخل گلبرگهای قالب پاناکوتاهای رنگی میریزیم و میزارم یخجال نیم بند شد بعد یه لایه کمی نازک پاناکوتا سفید اروم روش میریزیم ک میزاریم یخجال تا نیم بند بشه بعد مابقی پاناکوتا رو میریزیم روش و میزاریم یخچال چند ساعت بمونه کانل که سفت شد از قالب بیرون میاریم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه ی چند مدل پفیلا پفيلا كره اى 🧈 كمى كره و روغن سرخ كردنى رو داخل قابلمه رويى يا روحى بريزيد ، داغ كه شد ذرت ها رو مثل فيلم داخلش بريزيد و با حرارت بالا قابلمه رو تكون بديد تا همه ى ذرت ها باز بشه، از ذرت زياد استفاده نكنيد ، ١/٣ ليوان كافيه. كره هم ميتونيد هم اولش بزنيد هم موقعى كه اماده شد اضافه كنيد تا جذب بشه🌽🍿 پفيلا كچاپ 🍿🍅 پودر گوجه ٢ ق غ نمك ١ ق چ روغن ٣ ق غ ميتونيد به جاى پودر گوجه از سس كچاپ استفاده كنيد . پفيلا پنيرى 🍿🧀 پودر پنير پارمسان ٣ ق غ ذرت ١/٣ ليوان نمك ى فلفل سياه ❌❌ نكات مهم ❌❌ 1️⃣حتما از قابلمه رويى يا روحى استفاده كنيد . 2️⃣فكر نكنيد روغن زياد باشه بهتره، اين طرز فكر غلطه، روغن اندازه اى كه كف قابلمه چرب بشه كافيه. 3️⃣روغن بايد داغ داغ بشه . 4️⃣اول ٢،٣ تا دونه ذرت رو بندازيد ، وقتى يه دونش باز شد بقيه ذرت ها رو اضافه كنيد ، در قابلمه رو ببنديد، با حرارت بالا تند تند قابلمه رو تكون بديد تا ذرت ها جابجا بشه. 5️⃣حواستون باشه كه ذرت ها ته نگيره. 6️⃣براى مدل كچاپ و پنيرى بهتره كه وقتى پفيلا ها داغه بهش مواد رو اضافه كنيد تا به خوردش بره. 7️⃣اگه براى مهمونى ميخواين درست كنيد لحظه اخر درست كنيد تا نم نگيره و ظاهر بدى نداشته باشه.
18.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوبیده ی مرغ اصفهانی ❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉ مواد لازم برای ۳ نفر: مخلوط ران و سینه مرغ ۶۰۰ گرم 🍗 دنبه ۵۰ گرم یا کره ۱۰۰ گرم 🧈 پیاز متوسط ۱ عدد 🧅 فلفل کاپی یا دلمه‌ای قرمز ۱ عدد متوسط 🫑 جعفری یک مشت ☘️ نمک ۲ ق چ سر خالی 🧂 فلفل پول بیبر ۱ ق چ 🌶️ . ‼️نکته‼️ میتونید همه مواد رو با هم ۲ بار چرخ کنید و بزارید ۲ ساعت استراحت کنه و بعد به سیخ بکشید. ‼️نکته‼️ حرارت منقل باید متوسط رو به پایین باشه که مغز پخت بشه وگرنه روی کباب خیلی سریع میسوزه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸برای فیلینگ: پودر نارگیل 1 پیمانه ◀چرب یا خشک بودن پودر نارگیل مهم نیست خامه صبحانه 1 بسته 200 گرمی پودر قند 2 قاشق غذاخوری 🌸برای رولت: بیسکوییت پتی بور ساده یا شکلاتی 400 گرم پودر شده خامه صبحانه 1 بسته 200 گرمی شیر 1/2 پیمانه پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری شکلات 160 گرم ◀من از شکلات سکه ای کارارت استفاده کردم 🌸مراحلو هم توی فیلم کامل توصیح دادم😇 ◀موقع پهن کردن فیلینگ خیلی با دقت و آروم اینکارو انجام بدید ◀اگه موقع ورز دادن و یا پهن کردن خمیر رولت احساس کردید خمیر خشکه و ترک میخوره باید 1 تا 2 قاشق آب رو به تدریج به خمیر اضافه و دوباره ورز بدید تا خمیر لیطف بشه ◀خمیر رو بین دو نایلون به ضخامت 7 میلی باز کنید ◀بعد از رول کردن برای 3 تا 4 ساعت رولت رو در یخچال استراحت بدید تا کاملا سفت بشه و بعد به سایز دلخواه برش بزنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی میوه ای ❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉ مواد لازم: موز 🍌 توت فرنگی 🍓 کمی شیر🥛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام هفته خوبی داشته باشید دوستان گلم ، یه دسر خوشمزه و دوست داشتنی 😍🤗. می تونید این کرم رو در رنگ های مختلف درست کنبد ، کاکایو بریزید یا زعفران یا حتی رنگ خوراکی بسته به علاقه شما داره 😊. شیر دو و نیم لیوان شکر ۱۰۰ گرم (حدودا نصف لیوان) زرده تخم مرغ ۲ عدد خامه صبحانه یا قنادی ۳ ق غ (میزان خامه کاملا سلیقه ای می تونین کم یا زیاد استفاده کنین ) پودر ژلاتین ۲۵ گرم (۲.۵ ق غ) وانیل ۱/۴ ق چ زرده تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن خوب زدم تا کشدار و سفید رنگ بشه . پودر ژلاتین رو هم با نصف لیوان شیر سرد مخلوط کردم ، روی حرارت غیر مستقیم قراردادم تا ذراتش حل بشه . شیر رو روی حرارت قرار دادم تا گرم بشه حتما نیاز نیستش بجوشه ، وقتی شیر گرم شد ، مواد تخم مرغی رو کم کم و به تدریج داخل شیر ریختم و مدام هم زدم تا تخم مرغ توش خوب حل بشه و بعد ژلاتین حل شده رو ریختم و هم زدم و از روی حرارت برداشتم (شعله رو خاموش کردم). بعد خامه رو داخل موادم ریختم و هم زدم . یک مقدار از موادم برداشتم ، یک قاشق پودر کاکائو رو با مقدار کمی آب گرم مخلوط کردم و ددخلش ریختم . قالب من پلاستیکی هست به خاطر وجود خامه در دسر که چربی داره نیاز به چرب کردن قالب هم نیست ، اما میشه خیلی جزیی با روغن مایع چرب کرد . از مواد کاکائویی داخل قسمت طرحدار ریختم و گذاشتم یخجال که کمی بست بیرون آوردم و مابقی مواد سفید رو ریختم . در آخر ۶ الی ۷ ساعتی داخل یخچال موند و بعد دورش رو با چاقو آزاد کردم و وقتی دیدم که کاملا آزاد شده ، روش یک دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر😍😋 اگر دلتون دسر سریع و خوشمزه و بی دنگ‌و فنگ میخواد حتما این دسر رو درست کن و هر جوری خواستی تزیین کن فقط هم سه ماده اصلی میخواد موز و بیسکوییت و خامه مواد لازم دو عدد موز رسیده خامه صبحانه یک بسته دویست گرمی بیسکوییت شکلاتی یا ساده یک بسته
😍😋 دو سوته ی خوشمزه😍 350 گرم قارچ، 2 عدد پیاز، 4 عدد فلفل سبز، 2 عدد فلفل دلمه رنگی، 2 حبه سیر له شده، 1 ق غ رب گوجه، 200 میلی لیتر پوره گوجه یا 2 عدد گوجه بزرگ رنده شده، 4 ق غ روغن زیتون، 200-250 میلی لیتر آب گرم، 1 ق چ پودر فلفل قرمز، 1 ق چ فلفل سیاه، 1 ق چ آویشن 🔴 قارچ، پیاز و فلفل ها را خرد کنید،در تابه پیازها را به مدت 3 دقیقه تفت دهید سپس قارچ ها را اضافه کرده و به مدت 5-6 دقیقه با حرارت زیاد تفت دهید و هر از گاهی هم بزنید حرارت را کمتر کنید و فلفل ها را اضافه کنید و به مدت 1-2 دقیقه تفت دهید رب گوجه را اضافه و کمی تفت دهید،پوره گوجه، سیر رنده شده، ادویه و نمک را اضافه،خوب مخلوط کنید و 1-2 دقیقه دیگر بپزید،در نهایت آب داغ را بریزید و 10 دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بپزید    
خسته از بار گناهم مرا راهی هست؟ امیرحسین 🌱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی میوه ای ❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉❉ مواد لازم: موز 🍌 توت فرنگی 🍓 کمی شیر🥛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شام بی دردسر فقط این غذاست🤤 دو عدد گوجه فرنگی رو حلقه ای اسلایس کنید بعد یک عدد کدو سبز رو هم حلقه ای برش بدید داخل تاب بچینید و روش کمی روغن بریزید روی حرارت بذارید‌و مقداری نمک بزنید. اجازه بدید یک طرفش کمی سرخ بشه و بعد برگردونید تا سمت دیگه هم کمی پخته بشه دو عدد تخم مرغ رو دونه دونه اضافه کنید و کمی ادویه بزنیند درشو بزارین تا تخم مرغ ها خودشو بگیره در اخر هم کمی جعفری خرد شده روش بریزید ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌  ༺🍉 ⃟ .
گناه را زنجیر وار بر گردن کشیدم ، بیا که تحمل این درد به سر آمده. نها🌱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍑🍑🍹🧋 ‌ هلو 1 كيلو آب 1 ليتر (4 ليوان) شكر حدود 1 پيمانه (سليقه اي) نصف يك ليمو ترش هلو هارو پاك ميكنيم تكه تكه ميكنيم آب رو ميذاريم رو شعله كه بجوشه وقتي به جوش اومد هلو هارو در آب جوش میریزیم حدود 10 دقيقه ميزاريم بجوشه تا نرم شه بعد از 10 دقيقه شعله رو خاموش ميكنيم و شكر رو اضافه ميكنيم و آب ليمو تازه رو ميريزيم ميذاريم خنك شه وقتي خنك شد تو آب ميوه گيري 30 ثانيه. ميزنيم ميزاريم تو فيريزر تگري كه شد نوش جان كنيد حالت تگريش خيلي خوشمزه تره و دقيقاً مثل بیرونه. پ.ن: اگر دوست دارید شکل ظاهریش هم مث بیرون بشه یک مقدار جدا کنید و بقیه را میکس کنید.
پاییز ، من است. منی که عمق احساسم را باد به یغما برده . نها🌱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه طعم و بوی مرغُ دوست نداری، با این راهکار عاشقش میشی🤩🤩 مرغ ها رو ۵ دقیقه بجوشونین آب قابلمه رو دور بریزین دوباره آب اضافه کنین یک عدد پیاز یک عدد فلفل دلمه ای نمک زرد چوبه بریزین و درشو ببندین یک ربع بجوشه مرغ ها رو از قابلمه خارج کنین داخل تابه مقداری کره و روغن بریزین کمی که داغ شد، مرغ ها رو بچینین دو طرفشون که سرخ شد، از تابه خارج کنین یک عدد پیاز خلالی شده رو داخل همون تابه بریزین و تفت بدین دو حبه سیر کمی زردچوبه یک قاشق غذاخوری رب گوجه اضافه و مخلوط کنین دو پیمانه آب مرغ و دو تکه چوب دارچین اضافه کنین وقتی به جوش اومد، کمی فلفل سیاه و پاپریکا بریزین مرغ ها رو بچینین مقداری عصاره زعفران آب نصف لیمو بریزین درشو ببندین و یک ساعت زمان بدین تا جا بیوفته با این ریزه کاری ها مرغ تون خوش طعم و معرکه میشه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این‌بار با عطر و بوی زعفرون و لیمو🍋🍸 . . سیروپ زعفرون + یخِ خُرد شده + آب +تخم شربتی +لیمو برای واپسین روزهای تابستون☀️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌽🌽برای تهیه این خوشمزه ها اول بلال بشورید خشک کنید بعد پوستشو جدا کنید و و پوستهای جوانتر کف قابلمه بچینید بلالا روش بچینید و یک لیوان شیر به همراه یک لیوان آب بزارید۴۵دقیقه خوب پخته بشن چندبار هم‌زیروروشون کنید برای بلال ترش رب انار به همراه آب انار باهم مخلوط کنید یا آبغوره غلیظ مخلوط و روی بلال ها بزنید برای بلال با طعم پیاز جعفری کره به همراه جعفری و آبلیمو نمک فلفل مخلوط و روی بلال بزنید برای طعم کچاب سس مایونز آویشن نمک فلفل مخلوط کنید و داخل کرانچی خرد شده بزنید  ༺🍉 ⃟ # .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه : شیر ۲لیوان خامه صبحانه یک عدد پودر ژلاتین ۲ ق غ شکلات تلخ به مقدار دلخواه خامه فرم گرفته شده برای تزیین طرز تهیه : اول از همه شیر و ژلاتین رو روی حرارت ذوب میکنیم،ذوب که شد شکلات هارو بهش اضافه میکنیم و اونقدی هم میزنیم تا ذوب بشن،حالا یدونه خامه صبحانه ی هم زده شده رو بهش اضافه میکنیم و بازم رو حرارت هم میزنیم تا یکدست بشه،قالب مورد نظرمون رو چرب میکنیم،اسم این قالبم تکسچر هست،به لوازم قنادی فروشی ها بگین اگه داشته باشن بهتون میدن،بعد ۷ ساعت بزارین یخچال تا ببنده،بعد با خامه فرم گرفته تزیین میکنیم طبق فیلم😊 (بچه ها به این دسر شکر هم میتونین بزنین اگه دوس دارین) ‌┄┅┄┅✽💕♥️💕✽┅┄┅┄
کیک کدو حلوایی تخم مرغ۳عدد آرد۲لیوان شکر۱لیوان روغن مایع۳.۴لیوان پوره کدو حلوایی۱لیوان گردوی خورد شده نصف لیوان رنده پوست لیمو۱ق چ آب لیمو۱ق غ بکينگ پودر : ۲ق چ وانیل : نصف ق چ طرز پخت : نیم ساعت قبل همه مواد کیک رو از یخچال بیرون بیارید ودر دمای محیط بزارید .فر رو روي ۱۸۰ درجه روشن کنید قالب رو با روغن جدا کننده چرب کنید اگه با روغن مایع چرب کردین حتما اردپاشی هم کنید ارد وبکينگ پودر و رو باهم مخلوط و سه بار الک کنید تخم مرغ ها و شکر رو با همزن حسابی بزنید تا کشدار بشه سپس رنده پوست لیمو و آب لیمو رو اضافه کنید دوباره هم بزنید پوره کدو حلوايي و روغن مایع رو هم اضافه کنید و مخلوط کنید مخلوط ارد و بکینگ پودر و در دو مرحله اضافه کنید با همزن دستی مخلوط و یکدست کنید در اخر گردوي خرد شده رو اضافه کنید و مخلوط کنید مايه ی کيک رو داخل قالب بریزید و به مدت یکساعت بزارید داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه تا بپزه بعد از اينکه کيک کمی خنک شد از قالب خارج کنید این کیک خوشمزه رو هم ميشه ساده و يا با پودر قند روش الک کرده سرو بشه ما با سس کارامل سرو کردیم😊 اندازه قالب ۲۳ بود پوره کدو حلوایی کدو رو پوست گرفته و تکه تکه ش کنید و بشورید بریزید تو قابلمه نصف لیوانم آب اضافه کنید و بزارید خوب پخته بشه سس کارمل یک لیوان شکر را داخل ظرفی بریزید روی حرارت ملایم گذاشته تا شکر کم کم آب بشه و کاراملی بشه وقتی شکر حل شد ۳۰ گرم کره و صد گرم خامه صبحانه بهش اضافه کنید و مخلوط ونید تا صاف و یکدست بشه نگران نباشید اول سفت میشود ولی با هم زدن سس یکدست میشود یکی دو جوش زد حرارت را خاموش کنید ‌┄┅┄┅✽💕♥️💕✽┅┄┅┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزای خونگی خوشمزه🍕 🌼این نونهای آماده پیتزارو می تونید از نان فانتزی فروشیا تهیه کنید که کارتونو خیلی راحت و سریع می کنه و خوشمزه هم هست. 🌼مواد پیتزا سلیقه ایه ،هر چیزی که دوست داشتید اضافه یا حذف کنید . 🌼برای پخت ؛فر را روی دمای ۱۸۰ درجه بذارید تا حدود نیم ساعت ،حرارت بالا و پایین فرو روشن کنید . 🌼برای اینکه پنیرتون کش بیاد به نوع پنیر هم بستگی داره ولی میتونید بعد از اینکه پنیرو روی پیتزا ریختید یکم آب اسپری کنید که باعث میشه بعد از پخت پنیر کش بیاد .