eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موز رسیده ۱ عدد شیر حدود ۲ لیوان (یه مقدار کمتر هم شد عیب نداره) شکر ۱ ق غ که با توجه به شیرین بودن موز میتونید مقدار کمتر یا بیشتری بریزید ثعلب ۱/۲ ق چ وانیل و پودر نارگیل دلخواه (که من نریختم) طرز تهیه شیر رو ۲-۳ ساعت تو فریزر بزارید تا یخمکی بشه. شکر و ثعلب رو با هم مخلوط کنید تا ثعلب قشنگ تو شکر باز بشه وگرنه تو شیرموز حالت گلوله گلوله های کدچیک میشه. موز، شیر و مخلوط شکر و ثعلب رو تو مخلوط کن بریزید تا کاملا یکدست بشه و به همین راحتی شیرموز غلیظ و خوشمزه تون آماده است ‌┄┅┄┅✽💕♥️💕✽┅┄┅┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻‍🍳👩🏻‍🍳 شیر1لیوان شکرنصف لیوان ارد2قاشق غذاخوری پودرکاکائو1قاشق غذاخوری شکلات تخته ای 100 گرم عسل وکره هر کدوم 1 قاشق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قطعا اگر این کیک درست کنید عاشق بافت و‌طعمش میشین این کیک هم از خانواده کیک تخته ای و معروف به کیک تخته ای قنادی هست برای روی کیک هم میتونید از خلال بادوم استفاده کنید که متاسفانه من نداشتم ❌فقط توجه کنید شیر حتما باید داغ باشه❌ ❌می تونید این مواد دو برابر کنید و داخل قالب ۳۰*۴۰پخت کنید❌ تخم مرغ ۳ عدد شکر یک پیمانه سرپر یا ۲۰۰گرم شیر داغ نصف لیوان روغن نصف لیوان گلاب ۱/۴ پیمانه آرد ۱/۵پیمانه یا ۲۲۵گرم بکینگ پودر ۱ ق چ وانیل نصف ق چ تخم مرغ شکر وانیل با دور تند همزن میزنیم تا کرم رنگ‌و شفاف بشه مایعات کیک یعنی شیر،روغن،گلاب اضافه میکنیم و هر کدوم بعد از اضافه کردن چند ثاینه هم میزنیم تا مخلوط بشن ارد و بکینگ پودر مخلوط میکنیم و داخل مواد الک میکنیم و با دور کند همزن میزنیم کف قالب خوب چرب میکنیم،مواد داخلش می ریزیم،قالب چند بار به سطح کار میکوبیم میره توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰به مدت تقریبی ۳۰تا۳۵دقیقه 🔥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر سوتلاچ ترکیه ای یه غذای عااالی 😍🍚🥛 بچه ها این دسر خیلی شبیه به شیربرنج خودمونه ولی خیلی خوشمزه تره چرا؟ چون خامه زیادی داره و اینکه لایه روییش چون میره تو فر خیلی بافت جذابی داره و اینکه مغزیجات داره😍😋 مواد لازم: شیر ۴ لیوان آب ۲ لیوان شکر ۱ لیوان برنج ۱فنجان سرخالی نشاسته ذرت ۲ ق غ وانیل نوک ق چ گلاب نصف فنجان خامه ۲۰۰ گرم طرز تهیه: 1️⃣اول از همه برنج رو بشویید و به مدت نیم ساعت خیس کنید 2️⃣برنج رو با آب بذارید با حرارت کم بجوشه تا برنج له بشه اگرآب جمع شد ولی برنج هنوز له نشده بود میتونید آب اضافه کنید‌‌ 3️⃣شیر و شکر و نشاسته ذرت و وانیل رو اضافه کنید و بذارید بجوشه تا قوام بیاد باید از شیربرنج شل تر باشه 4️⃣حالا گلاب و خامه رو اضافه کنید 5️⃣تو ظرف ها بکشید و داخل سینی فر بذارید و تا یک سوم ظرف ها رو آب بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر ۲۰۰ درجه که از قبل گرم کردین قرار بدین 6️⃣روش رو با پودر پسته و فندق خرد شده تزیین کنید نکات: 🦋تا برنج له نشده شکر رو اضافه نکنید 🦋حواستون باشه ظرفتون مناسب فر باشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ مرغ به شکل پیتزا °~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~° مواد لازم: هویج🥕 مرغ ریش شده🍗 پنیر پیتزا 🧀 فلفل هالوپینو🌶 نان ترتیلا یا لواش 🍞
در ایـن عصر زیبـا🍎 چشمتان ازهرچه🍎 زیبـایی لبـریـز دلتـان از هر چه🍎 تازگی مملو وجودتان از هر چه🍎 ناملایمات مصون باد
دل تنگ را وصالی نیست مگر؟؟؟ نها🌱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این کیک یه جاگزین مناسب واسه کیکای کارخونه ای میشه و بچه ها هم خیلی دوسش دارن😌👌🏽 مواد لازم: تخم مرغ:۳عدد وانیل:نصف ق چ شیر:۵۰گرم روغن مایع:۶۰گرم شکر:۱۲۰گرم آرد:۱۵۰گرم پودر کاکائو:۱ق غ بیکینگ پودر:یک ق غ سرخالی . دمای فر ۱۸۰ درجه ۱۵دقیقه بپزه کافیه👌🏽 روی اجاق گاز با شعله ملایم ۲۰دقیقه بپزه کافیه👌🏽 . قالب کاپ کیک نصفش پر بشه👌🏽 بازم با سیخ چوبی تست کنید😉 میتونید با سس شکلات تزئینش کنید😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ینی ایییینقده آسون درس میشه که نگو از طعم و جذابیتش هم که نگم 🤌🏻 مواد لازم برای خمیر باقلوا: یک بسته خمیر باقلوا ۱۵۰ گرم کره مواد میانی: ۱۰۰گرم فندق یک قاشق غ خ شکر دوقاشق غ خ کره اب شده مواد لازم برای کرم کاکایو: یک بسته شیر عسلی یک پیمانه پودر کاکایو سه قاشق غ خ نشاسته ی ذرت سه عدد زرده تخم مرغ نصف ق چای خوری وانیل یک و دوسوم‌پیمانه شیر خمیر باقلوا رو‌کمی بزرگ تر از غالب برش بدین لایه لایه کره مالی کنید و تو غالب بزارین برای ده لایه بعد از ده لایه فندق رست شده(بو داده بدون نمک)و یک قاشق شمر و دوقاشق کره رو اضافه کنید و دوباره ده لایه خمیر کره مال شده روش بزارین و بره تو فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه مدام چک کنید برای کرم کاکایو هم همه چی رو قاطی کنید بزارین رو‌گاز یه قل که زد امادست ،خیلی زود بریزینش رو باقلوا که حالا دیگه پخته زود بریزین کرم تو یه دقیقه سفت میشه همین دیگه💋 درست کنید و حالش و ببرین به روسری منم گیر ندین 😀
اوج دلتنگی آنجاست که با خود می‌گویی......... حَـنـآ🍁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عزیزان دل عااالیترینها باشین ❤️ شیرینی گردویی دلبر چی میگه این وسط 😍بزن بریم درستش کنیم 🙌 اینا رو لازم داریم 👇 پودر گردو : ۱۰۰ گرم کیک کاکائویی : ۱۰۰ گرم پودر قند : ۲۰۰ گرم سفیده تخم مرغ : ۹۰ گرم. سرکه سفید : ۱ ق غ روغن مایع : ۱ ق غ وانیل : ۱/۴ ق چ پودر کاکائو : ۱ ق چ دارچین : ۱/۲ ق چ طرز تهیه 👇 🔸️کیک کاکائویی رو با دست یا هر وسیله ای که داریم پودر میکنیم 🔸️ تمام مواد خشک و سفیده تخم مرغ رو خوووب ترکیب میکنیم 🔸️ میزاریم رو حرارت کم ۱۰ دقیقه هم میزنیم تا پودر قند آب بشه 🔸️از روی حرارت برمیداریم و وانیل و سرکه سفید و روغن مایع رو اضافه و هم میزنیم 🔸️ میزاریم تا کاملا خنک بشه اگه خمیر شل بود بهش پودر گردو اضافه میکنیم تا به غلظت مناسب دربیاد نه شل نه سفت 🔸️ در قیف ساده میریزم و روی سینی فر که کاغذ روغنی قرار دادیم و روی کاغذ روغنی هم چرب کردیم ، با فاصله پایپ میکنیم 🔸️ دمای فر برقی ۱۸۵ درجه و فرگازی ۲۰۰ درجه که از یک ربع قبل گرم شده به مدت ۱۰ دقیقه قرار میدهیم لطفا با دمای فر خودتون تطبیق بدین 🔸️ بعد از سرد شدن شیرینیهارو از کاغذ روغنی جدا و سرو بفرمایین 🔸️ من دوتا شیرینی رو کنار هم قرلر دادم 🔸️اندازه مواد من دو برابره 🔸عزیزان اگه از کاغذ روغنیهای دائمی استفاده کنین شیرینیها خیلی راحتتر از کاغذ جدا میشن ⭕️ کیک شکلاتی حتما باید سااااااده ! بدون خامه بدون کرم یا هر چیز دیگه باشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیده یکی‌از خوشمزه ترین غذاهای ترکیه هست 😋اینبار با خمیر متفاوت درست کردم امتحانش کن عاشقش میشی چه موادی لازم داریم ؟؟ آب :۱/۳پیمانه شیر ۱/۴پیمانه روغن :۱/۴پیمانه شکر :یک ق غ نمک :یک ق چ خمیرمایه :یک ق غ آرد :۲ونیم پیمانه سینه مرغ : یک عدد فلفل دلمه ای ،فلفل :به دلخواه نمک ،فلفل سیاه،پاپریکا وپول بیبر ✅ آب، شیر، روغن، شکر ،نمک و مایه خمیر را در قابلمه بریزید و گرم کنید. ✅ مخلوط آرد، و مخمر را مخلوط کرده و ورز دهید ویک ساعت زمان بدید استراحت کنه ✅پیاز وتفت بدید سبک که شد فلفل یا فلفل دلمه ای اضافه کرده بعد مرغ ریز خرد شده رو اضافه کنید وتفت بدید رنگش که تغییر کرد ادویه هارو اضافه کنید یکم زمان بدید تا یکم بپزه ✅خمیر مثل ویدیو به شکل بیضی باز کنید وسطش پنیر پیتزا بعد مواد گوشتی ریخته ولبه هاشو مثل ویدیو تا بزنیدوبا زرده تخم مرغ رومال کنید ودر فر۲۰۰درجه به مدت ۲۰دقیقه بپزید (زمانش نسبت به فر ها متفاوته) ✅✅میتونید فلفل دلمه ای یا قارچ اضافه کنید .
آسایش ترین آسایش، امید نداشتن به مردمه 😌
بدون فر و همزن این کیک رو با سریعترین روش ممکن فقط با دوتا تخم مرغ درست کن😍😍 ذخیرش کن رفیق که نیازت میشه لایک یادت موادلازم کیک: آرد:یک لیوان تخم مرغ:۲عدد شکر:نصف لیوان روغن مایع:یک چهارم لیوان شیر:نصف لیوان وانیل:نوک قاشق چایخوری بکینگ پودر:یک قاشق غذاخوری ✅خوشگلم اگه از اکسپلوری فالو کن بقیه پستارو هم ببین😍 ✅شعله بین کم و متوسط باشه زیر ۴۰دقیقه در قابلمه رو نگیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کره ۱۵۰ گرم 👈در این دستور روغن ۵۰ قنادی و روغن جامد قابل استفاده نیست پودر قند ۶۰ گرم 👈اگه دوست دارید شیرین تر بشه میتونید ۸۰ گرم پودر قند بزنید پودر کاسترد ۷۰ گرم وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری آرد سه صفر ۱۶۰ گرم طرز تهیه : کره و پودر قند و وانیل را ۵ تا ۷ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کاملا سبک،حجیم و روشن شود بین کار یکی دوبار کاسه را دورگیری کنید تا همه قسمت‌های کره به صورت یکنواخت همزده شود سپس پودر کاسترد را اضافه و در حد مخلوط شدن با همزن هم بزنید و بعد نصف میزان آرد دستور را هم اضافه و با همزن مخلوط کنید باقی مانده آرد را قاشق قاشق و کنترل شده اضافه و مخلوط کنید مدام چسبندگی خمیر را چک کنید اگر خمیر چسبنده بود قاشق قاشق دوباره آرد اضافه کنید تا در نهایت خمیر به صورت لطیف و بدون ترک در ظرف جمع شود 👈بسته به جنس آرد ممکن است همه آرد دستور مصرف نشود یا یک قاشق بیشتر آرد مصرف شود 👈اگر آرد زیادی به خمیر بزنید خمیر خشک شده ترک میخورد در اینصورت شیرینی بعد پخت خشک و بیسکوئیتی میشود خمیر را در کیسه فریزر بذارید و ۱ ساعت در یخچال استراحت دهید سپس هر بار تکه ای از خمیر را از یخچال خارج کرده بین دو نایلون به ضخامت نیم سانت باب کنید و کاتر بزنید و در سینی با فاصله قرار دهید سینی هم نیازی به چرب شدن یا کاغذ روغنی ندارد 👈سینی محتوی خمیر کاتر خورده را ۳۰ دقیقه در یخچال بذارید تا خمیرها کاملا خنک شوند وگرنه شیرینی داخل فر وا میرود و بعد از یخچال خارج کنید و بلافاصله در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزید
☝️👇 🌕 از مقویات قلب که در عین حال باعث رفع غم و افسردگی میشه و نشاط‌آوره و مقوی برای افرادی که ضعف بنیه دارن و کودکان..‌. 👈 هست ✅ شله زردی که علاوه بر برنج و زعفران و شکر و گلاب، بادام هم داشته باشه ⬅️ و عرقیجاتی مثل بیدمشک و بهارنارنج هم اضافه کنید تا باهاش طبخ بشه 👌 این شله زرد مقوی قلب و انرژی زا هست 🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوا فوری آسان درست کنید که عطرش همجا بپیچه😍 روغن نصف لیوان؛ارد یک لیوان؛ شهد✍ آب نصف لیوان؛ شکر نصف لیوان؛ گلاب دو ق غ؛ ها چهار دونه؛ زعفران
🔴کرامت امام رضا(علیه السلام) دربیان آیت الله مصباح یزدی 💎کاروانی از زائران یزدی چند روز مشهدمشرف بودند.آخرین روز از جلو مهمان سرای حضرتی عبور میکنند،غذای اون روز قورمه سبزی بود.بو و عطرش از چندفرسخی حس میشد،بچه ای که همراه این کاروان بوداز مادرش میپرسد این بوی قورمه سبزی از کجاست مادر میگوید برای مهمان سرای حضرتی هست پسر بچه اصرار میکند مادر ما هم برویم بخوریم ما هم مهمان حضرت هستیم مادر درجواب میگوید نه ما امروز عازم هستیم باید از قبل نوبت بگیری‌.پسربچه که دستش تودست مادرش بوده و داشته از اونجا دور میشده رو میکنه به سمت حضرت میگه ((امام رضا(ع)یادت باشد یگ قورمه سبزی به ما ندادی...)) ادامه داستان👇👇 🌺👈🏼اینجا ضربه بزنید👉🏼🌺
ردیف اول دو بسته بیسکویت پتی بور ولوتوس مخلوط باهم کاملا نرم شده رو با کره آب شده ودوق خامه رو مخلوط کرده ته قالب فشرده میکنیم. ردیف دوم ۲۰ عدد پنیر کیبی یا ۴۰۰ گرم پنیر ماسکار پونه یاخامه ای کم نمک یک پیمانه شکر یک پیمانه شیر خشک نصف پیمانه ماست دوق غ شیر عسلی مواد داخل میکسر ریخته روی ردیف اول میریزیم در فر حرارت بالا بمدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه میزاریم تا مواد خودش رو بگیره شود زیاد نمونه تاتغیر رنگ نده مگرنه کیکتون سفت میشه میتونید بلافاصله بعد از پخت روش بسکویت لوتوس بزارید. بعد پخت داخل یخچال میزاریم تا کاملا ببنده یا مثل این کرم لوتوس بن ماری کنید ردیف اخر چیز کیک از قالب بیرون اورده کرم لوتس بن ماری شده روش بریزین