فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی زبان فوری
♤♡♤♡♤♡♤♡♤♡♤♡♤♡♤
مواد لازم
خمیر هزار لا آماده🥟
شربت بار یا عسل🍯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بلال_شیری_باطعم_کره
♤♡♤♡♤♡♤♡♤♡♤♡♤♡♤
مواد لازم:
بلال شیری🌽
شیر یک لیوان🥛
کره ۸۰ تا ۱۰۰ 🧈
ادویه ها:
طعم دهی اول:
ادویه تندوری نصف ق چ
فلفل قرمز🌶 نوک ق چ
فلفل سیاه نوک ق چ
پاپریکا ۱/۳ ق چ
نمک 🧂به میزان لازم
طعم دهی دوم:
جعفری و آویشن 🍀🌱
خشک یا تازه ۱ ق غ
پودر سیر🧄 نصف ق چ
پودر پیاز🧅 نصف ق چ
نمک🧂
#خانه_داری🍃
کپک زدن ترشی و مربا🔻
برای جلوگیری از کپک زدن، مقداری گلپر به ترشی و مقداری دارچین به مربای خود اضافه کنید. این دو چاشنی خاصیت ضد عفونی کننده ای دارند که مانع از کپک زدن میشود.
✅کرهی مغز بادام یک صبحانه رژیمی عالی در رژیم کاهش وزن - پروتئین
✨کره مغز بادام غنی از پروتئین، فیبر، آنتی اکسیدان و چربی های اشباع نشده است. همچنین مطالعات نشان می دهد کسانی که مغزهایی مثل بادام می خورند کم تر از کسانی که از خوردن آن اجتناب می کنند دچار افزایش وزن می شوند. زیرا این موجب می شود شما به میزان طولانی تری احساس سیری کنید.
✨مالیدن کمی کرهی بادام روی نان تست غنی از گندم و سبوس یا افزودن یک قاشق سر پر آن به حریرهی جو بهترین تنظیم کننده چربی است.
🍃🌸
#مرغ بریونی با سایدیش سبزیجات
سیب زمینی تنوری کدو و هویج😋😋😋
طرز تهیه👇
مرغ رو خوب تمیز کرده و شسته ( با پوست)
مرغ برش پروانه ای خورده مواد مرینیت شامل پیاز رنده پوست لیمو اب لیمو .پاپریکا. فلفل سیاه.زنجبیل پودر سیر. نمک . زعفران . فلفل دلمه
کل پشت رو روی مرغ با مواد مرینیت شده چند ساعت داخل یخچال استراحت کرده
داخل ظرف مورد نظر گذاشته مواد سایدیش شامل هویج و سیب زمینی و کدو سبز برش خورده به همراه نمک و فلفل و اویشن و روغن زیتون و پاپریکا مزه دار شده دور مرغ چیده چند برش گوجه فرنگی
ظرف حاوی مواد رو فویل کشیده داخل فر داغ با درجه ۱۹۰ پخت کنید به مدت دو ساعت بعد یکساعت از فر خارج کنید ووچک کنید از عصاره مرغ که کف ظرف جمع شده روی سطح مرغ بریزید دوباه فویل کشیده داخل فر
در انتها پخت گریل رو روشن کنید تا سطح مرغ برشه و طلایی بشه.
🌟
قیمه یکی از خوشمزه ترین غذاهاست که باب میل خیلی هاست🥰
.
طرز تهیه قیمه #خورشت :
پیاز و نگینی خرد کنید و تفت بدین گوشت خورشتی و اضافه کنید و اجازه بدین رنگگوشت تغییر کنه.
بعد که رنگ گوشت تغییر کرد کمی رب گوجه
زردچوبه ،نمک،فلفل،ادویه مخصوص اضافه کنید.
لپه که از دوساعت قبل خیس کردین و به گوشت ها اضافه کنید و تفت بدین که اینکار باعث میشه لپه ها وانره.
بعد آب جوش اضافه کنید دو ساعت زمان بدین تا بپزه.
اواخر پخت زعفران دم شده،چوب دارچین،هل و کمی گلاب اضافه کنید که طعم خورشت و بی نظیر میکنه.
✅نکات طلایی
✅میتونید داخل خورشت از الو یا لیمو عمانی برای ترش شدن استفاده کنید
✅میتونید اواخر پخت از اب لیمو استفاده کنید
✅به جای دارچین پودر شده از چوب دارچین استفاده کنید که رنگ غذا تیره نشه
✅زعفران و حتما اواخر پخت استفاده کنید که رنگ و بوی خاصی به خورشت میده
.
نوش جانتون😍
#بورانی_گشنیز 🥣
🍃مواد لازم
گشنیز خرد شده 2 لیوان
مغز گردو 1/2 لیوان
پیازچه خرد شده 2 قاشق غذاخوری
ماست چکیده 2 لیوان
نمک، فلفل، نعنا به میزان لازم
🍜طرز تهیه
گشنیز، پیازچه، مغز گردو، ماست، نمک، فلفل و کمی نعنای تازه یا خشک را در ظرفی بریزید و هم بزنید تا یکدست شود. سپس روی آن را تزئین و سرو کنید.
#چیز_کیک_موز
❣️
چیز کیک موز اول ۱ بسته بیسکویت پتی بور کاکاوویی را پودر کردم 100گرم مغز بادام پودر کردم مخلوط کردم با 100گرم کره به دمای محیط رسیده مخلوط کردم داخل قالب کمربندی اول کیسه فریزر پهن کردم مواد بیسکویت گذاشتم فشار ودادم گذاشتم کنار بعد ۱ بسته پنیر ماسکار پونه با 150 گرم خامه زده شده 2قاشق غ شیر عسل 1ق غ خوری عسل مخلوط کردم 1ق غ پودر ژلاتین بانصف لیوان اب بن ماری کردم خنک که شد با مواد خامه مخلوط کردم باهمزن زدم ریختم روی بیسکویت روش برشهای موز ریختم گذاشتم یخچال 1ساعت بعد بیرون اورد 1بسته ژله موز را باالیوان اب جوش ونصف لیوان اب سرد مخلوط کردم سرد که شد ریختم روی کیکم 2ساعت گذاشتم یخچال وتزیین کردم خوشمزس
#چیز_کیک_موز
❣️
چیز کیک موز اول ۱ بسته بیسکویت پتی بور کاکاوویی را پودر کردم 100گرم مغز بادام پودر کردم مخلوط کردم با 100گرم کره به دمای محیط رسیده مخلوط کردم داخل قالب کمربندی اول کیسه فریزر پهن کردم مواد بیسکویت گذاشتم فشار ودادم گذاشتم کنار بعد ۱ بسته پنیر ماسکار پونه با 150 گرم خامه زده شده 2قاشق غ شیر عسل 1ق غ خوری عسل مخلوط کردم 1ق غ پودر ژلاتین بانصف لیوان اب بن ماری کردم خنک که شد با مواد خامه مخلوط کردم باهمزن زدم ریختم روی بیسکویت روش برشهای موز ریختم گذاشتم یخچال 1ساعت بعد بیرون اورد 1بسته ژله موز را باالیوان اب جوش ونصف لیوان اب سرد مخلوط کردم سرد که شد ریختم روی کیکم 2ساعت گذاشتم یخچال وتزیین کردم خوشمزس
#فوت_وفن😍🤗
جلوگیری از سرآمدن شیر در زمان جوش :
👈بهترین راه جلوگیری از سرآمدن شیر ،استفاده از شعله ی کم میباشد
👈ظرفی که انتخاب میکنید حجمش سه برابرحجم شیر باشد .
👈میتوانید یک نعلبکی یا یک بشقاب چینی را به صورت وارونه در کف قابلمه ی شیر بگذارید، این کار از سرآمدن شیر جلوگیری میکند
👈برای جلوگیری از سرآمدن شیر یا هر غذای دیگری ،یک قاشق چوبی روی لبه ظرف قرار دهید یا قاشق چوبی و ملاقه را داخل شیر قرار دهید ،دسته ی قاشق یا ملاقه باید از ظرف شیر بیرون باشد
#فیلینگ
⭕️👈پودر شكر. سه چهارم پيمانه
خامه صبحانه. دو سوم پيمانه
كره. ٨٠گرم
مواد رو مثه پودینگ بپز و داخل تارت شیرینی حاضری بریز
رويه_گردويي
مخلوط گردو خرد شده و عسل رو داخل تاوه درست کن
.
.
#فیلینگ
⭕️👈پودر شكر. سه چهارم پيمانه
خامه صبحانه. دو سوم پيمانه
كره. ٨٠گرم
مواد رو مثه پودینگ بپز و داخل تارت شیرینی حاضری بریز
رويه_گردويي
مخلوط گردو خرد شده و عسل رو داخل تاوه درست کن
.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_شکلاتی🌹🍃
موادلازم
👇👇👇
2 تخم مرغ
1 فنجان شکر
1 فنجان روغن
1 فنجان شیر
2 ق غ پودر کاکائو
1ق چ ب پ
نصف ق چ وانیل
آرد 1.5 پیمانه
برای پودینگ شکلات
2 فنجان شیر
2 ق غ نشاسته ذرت
2ق غ پودر کاکائو
1 فنجان شکر
1 ق غ کره
1 فنجان شکلات برای خیس کردن کیک
1 فنجان شیر
1 ق غ قهوه
طرزتهیه
👇👇👇
ابتدا شکر و تخم مرغ را به مدت 3-4 دقیقه خوب بزنید ، سپس مواد مایع دیگر را اضافه کنید ، بیکینگ کاکائو پودر آرد و وانیل را اضافه کنید تا یکدست شود ، ملات کیک را درون قالب کیک که چرب کرده ای بریزید. در فر از قبل گرم شه با حرارت ۱۸۰ درجه بپزید.
بعد از خنک شدن کیک خود را با شیر قهوه خیس کنید. برای پودینگ شکلات
تمام مواد به جز کره و شکلات را درون قابلمه بریزید ابتدا همه مواد را به خوبی مخلوط کنید ، سپس روی اجاق گاز گذاشته ، آن را بپزید تا زمانی که روی حرارت کم غلیظ شود ، وقتی غلیظ شد ، آن را از اجاق گاز بردارید ، کره و شکلات را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
موزهای برش زده را روی کیک گذاشته و پودینگ شکلاتی رو روی سطح کیک ریخته و تزیین کنید.
نوش جان👌
#کیک
😍معجون برای رفع کمبود کلسیم و ویتامین D ، فقر آهن ، کمبود پلاکت ، پوکی استخوان و آرتروز
🥣طرز تهیه
سویق گندم + سویق سنجد + کنجد + پودر بادام درختی + چند عدد انجیر له شده
مواد را به اندازه مساوی ترکیب و با شیره سیب مخلوط کنید به صورت معجون یا قرص درست کرده مصرف کنید . روزی ۲ ق مرباخوری
⚡️این معجون برای همه سنین مفیده
به ترکیب بالا می توانید سبوس و جوانه ها را اضافه کنید
⚡️همچنین گرم مزاجان از خنکیها مث تخم خرفه در ترکیب معجون استفاده کنند.
✨👌 مصرف آب، املاح، ویتامینها و مواد معدنی با وجود اینکه برای بدن انسان لازم و مفید هستند، اما خاصیت چاق كنندگی ندارند ، یعنی با مصرف آنها وزنی اضافه نمیکنید
✨❗️ یكی از اشتباهات افراد لاغر استفاده از مولتی ویتامینها، شربتها یا قرصهای گران قیمت است كه اصلاً خاصیت چاق كنندگی ندارند.
✨✔️ بنابراین توصیهی ما به افرادی كه میخواهند افزایش وزن داشته باشند این است كه از كربوهیدرات نسبت به مواد غذایی دیگر بیشتر استفاده کنند.
.
☘☘
😍معجون برای رفع کمبود کلسیم و ویتامین D ، فقر آهن ، کمبود پلاکت ، پوکی استخوان و آرتروز
🥣طرز تهیه
سویق گندم + سویق سنجد + کنجد + پودر بادام درختی + چند عدد انجیر له شده
مواد را به اندازه مساوی ترکیب و با شیره سیب مخلوط کنید به صورت معجون یا قرص درست کرده مصرف کنید . روزی ۲ ق مرباخوری
⚡️این معجون برای همه سنین مفیده
به ترکیب بالا می توانید سبوس و جوانه ها را اضافه کنید
⚡️همچنین گرم مزاجان از خنکیها مث تخم خرفه در ترکیب معجون استفاده کنند.
#رسپی 🍓
پودر ژله آناناس ۱بسته
پودر ژله آلبالو ۱بسته
توت فرنگی
بچه ها اول قالب ژله رو یکم با پنبه روغنی چرب میکنیم بعد توت فرنگی هارو میچینیم ته قالب بعد پودر ژله آناناس رو که تو یه لیوان و نیم اب جوش حل کردیم و بهش اضافه کردیم به قاشق میریزیم روی توت فرنگی ها به اندازه ای که نصف توت فرنگی هارو بپوشونه بعد میزاریم توی یخچال تا نیم بند بشه و توت فرنگیا حرکت نکنن بعد بقیه ژله آناناسمون رو میریزیم روی توت فرنگی هامون و میزاریم توی یخچال تا ژله کاملا ببنده تو این فاصله ژله آلبالو رو اماده میکنیم میزاریم تو دمای محیط خنک بشه فقط برای اینکه ژلاتینش یجا نمونه هراز گاهی یه هم بزنید و بعد میریزیم روی ژله آناناسی که کاملا بسته شده و بعد از یک ساعت ژلمون آمادست دور قالب رو با چاقو جدا کنید و چند لحظه قالب رو توی اب گرم قرار بدین و ژله رو خارج کنید
#ته_دیگ_طرحدار 😋
یه قاشق ماستی که شل نباشه با یک قاشق و نصفی آرد مخلوط کنید تا یکدست بشه و به غلظت سس مایونز برسه دقت کنید آرد گوله نشه تا راحت ازقیف بیرون بیاد (نه شل باشه نه سفت) کف تابه یا قابلمه رو با برس چرب کنید (روغن زیاد نریزید در حد چرب کردن)خمیر رو داخل قیف یکبارمصرف( یا کیسه فریزر ضخیم ) بریزید و سرشو خیلی کوچیک قیچی بزنیدو طرحتون رو بکشید. تابه رو روی حرارت کم بزارید چند دقیقه تا طرحم خودشو بگیره و فیکس بشه. و کمی تغییر رنگ بده و کف قابلمه بچسبه .حالا کمی روغن بریزید و برنج آبکش شده رو آروم آروم روش بریزید
✅کرهی مغز بادام یک صبحانه رژیمی عالی در رژیم کاهش وزن - پروتئین
✨کره مغز بادام غنی از پروتئین، فیبر، آنتی اکسیدان و چربی های اشباع نشده است. همچنین مطالعات نشان می دهد کسانی که مغزهایی مثل بادام می خورند کم تر از کسانی که از خوردن آن اجتناب می کنند دچار افزایش وزن می شوند. زیرا این موجب می شود شما به میزان طولانی تری احساس سیری کنید.
✨مالیدن کمی کرهی بادام روی نان تست غنی از گندم و سبوس یا افزودن یک قاشق سر پر آن به حریرهی جو بهترین تنظیم کننده چربی است.
🍃🌸
#مرغ بریونی با سایدیش سبزیجات
سیب زمینی تنوری کدو و هویج😋😋😋
طرز تهیه👇
مرغ رو خوب تمیز کرده و شسته ( با پوست)
مرغ برش پروانه ای خورده مواد مرینیت شامل پیاز رنده پوست لیمو اب لیمو .پاپریکا. فلفل سیاه.زنجبیل پودر سیر. نمک . زعفران . فلفل دلمه
کل پشت رو روی مرغ با مواد مرینیت شده چند ساعت داخل یخچال استراحت کرده
داخل ظرف مورد نظر گذاشته مواد سایدیش شامل هویج و سیب زمینی و کدو سبز برش خورده به همراه نمک و فلفل و اویشن و روغن زیتون و پاپریکا مزه دار شده دور مرغ چیده چند برش گوجه فرنگی
ظرف حاوی مواد رو فویل کشیده داخل فر داغ با درجه ۱۹۰ پخت کنید به مدت دو ساعت بعد یکساعت از فر خارج کنید ووچک کنید از عصاره مرغ که کف ظرف جمع شده روی سطح مرغ بریزید دوباه فویل کشیده داخل فر
در انتها پخت گریل رو روشن کنید تا سطح مرغ برشه و طلایی بشه.
🌟
قیمه یکی از خوشمزه ترین غذاهاست که باب میل خیلی هاست🥰
.
طرز تهیه قیمه #خورشت :
پیاز و نگینی خرد کنید و تفت بدین گوشت خورشتی و اضافه کنید و اجازه بدین رنگگوشت تغییر کنه.
بعد که رنگ گوشت تغییر کرد کمی رب گوجه
زردچوبه ،نمک،فلفل،ادویه مخصوص اضافه کنید.
لپه که از دوساعت قبل خیس کردین و به گوشت ها اضافه کنید و تفت بدین که اینکار باعث میشه لپه ها وانره.
بعد آب جوش اضافه کنید دو ساعت زمان بدین تا بپزه.
اواخر پخت زعفران دم شده،چوب دارچین،هل و کمی گلاب اضافه کنید که طعم خورشت و بی نظیر میکنه.
✅نکات طلایی
✅میتونید داخل خورشت از الو یا لیمو عمانی برای ترش شدن استفاده کنید
✅میتونید اواخر پخت از اب لیمو استفاده کنید
✅به جای دارچین پودر شده از چوب دارچین استفاده کنید که رنگ غذا تیره نشه
✅زعفران و حتما اواخر پخت استفاده کنید که رنگ و بوی خاصی به خورشت میده
.
نوش جانتون😍
✅#شربتعسلوبیدمشکونعنا
🔹⇦خواص: این شربت تقویت کننده قلب، معده و گوارش است. خاصیت آرام بخشی دارد. ضد نفخ است و مانع از ترش کردن معده می شود.
🔹⇦مواد لازم:⇩
🔻آب: یک لیوان
▫️عسل: یک قاشق غذاخوری
▫️عرق نعناع: یک قاشق غذاخوری
🔺عرق بیدمشک: دو قاشق غذاخوری
🔹⇦ طرز تهیه: عسل را در کمی آب ولرم حل کرده، سپس عرق بیدمشک، نعناع و یک لیوان آب را به مخلوط اضافه می کنیم.
.
#کوکو_مرغ_و_پنیر
مواد لازم:
سینه مرغ بدون پوست : ۵۰۰ گرم
تخم مرغ متوسط : ۲ عدد
آرد : 1 استکان
پنیر پیتزا : 1 استکان
پیازچه خورد شده : 2 قاشق غذاخوری
جعفری خورد شده : 2 قاشق غذاخوری
پودر سیر : 1/2 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پاپریکا : به میزان لازم
روغن زیتون یا مایع : 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
۱.سینه مرغ (خام)را روی تخته قرار دهید و با استفاده از یک چاقوی تیز ، آن را به قطعات ریز خرد کنید یا میتونید چرخ کنید
۲.سپس آنها را در یک کاسه بزرگ بگذارید. سپس آرد ، تخم مرغ ، پنیر ، ، پیازچه ، جعفری ، پودر سیر ، نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکارا هم اضافه کنید خوب مخلوط کنید تا ترکیب شود
۳.مقداری روغن را در یک ماهیتابه ریخته و روی حرارت متوسط رو به کم قرار دهید
۴.دستتون را خیس یا چرب کنید و از مخلوط مرغ بردارید و شکل دهید و آنرا به ماهیتابه منتقل کنید و هر دو طرف کوکو را برای چند دقیقه بگذارید بپزند تا کوکو ها طلایی شوند
۵.به خاطر داشته باشید که شما باید آنها را در دمای متوسط رو به کم طبخ کنید ، در غیر این صورت بیرون کوکو ها می سوزند اما داخل آن به خوبی پخته نمی شوند
این کوکو را میتوانید با سس کچاپ یا سس مایونز سرو کنید و لذت ببرید
🌟