eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
نکات تهیه ی 👇 من همیشه برای تهیه ی گوشت چرخ کرده، به شکل مساوی گوشت گوساله و گوسفند میگیرم و بعد از شستن اونو چرخ میکنم گوشت گوساله طبع سرد داره و با اینکار یعنی مخلوط کردن با گوشت گوسفندی اعتدال اون حفظ میشه، گوشتی که شسته و تکه شده و آماده چرخ کردن هست رو توی سینی استیل میچینم و در فریزر میذارم تا نیم بند (نیمه منجمد) بشه تو این حالت خیلی سریعتر چرخ میشه بعد سریع بسته بندی میکنم و داخل فریزر میذارم، این کار چون سریع انجام میشه گوشت حالت نیمه منجمدش حفظ میشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لحظه لحظه زندگیتون توأم با آرامش و سلامتی 🌙 شبتون خوش ⭐️ .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💖✨الـــهــــی 🤍✨ای نفست هم نفس ِ"بی‌ڪَسان" 💖✨جز تو کسی نیست کَس ِ"بی‌ڪَسان" 💖✨بی‌ڪَسَم و هم نفس من"تویی" 🤍✨رو به که آرم که ڪَس ِ من "تویی" 💖✨با توڪل به اسم اعظمت 🤍✨روزمان را آغاز میڪنیم 💖✨بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ 🤍✨الـــهــی بــه امــیــد تـــو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸ولادت کریمه اهل بیت 🌺حضرت معصومه 🌸سلام الله علیها مبارک
💌 ابرها آمده‌اند تا بگویند آقا: به شما این عید، تبریک، تبریک، تبریک...😍
خاکشیر تخم شربتی خاکشیر رو تو یه ظرف آب خیس بزارید وبعد ده دقیقه بشویید چند بار از این ظرف به یه ظرف دیگه انتقالش بدید تا شن ته ظرف رو بشورید و شنی باقی نمونه تخم شربتی هم که شستنش راحته خیسش کنید وچند بار آب بکشید بعد خاکشیر و تخم شربتی رو با مقدار کمی آب داخل یه ظرف بریزید عسل وگلاب رو بهش اضافه کنید وبعد تو قالب یخ بریزید برای اینکه عسل حل بشه اول با چند قاشق آب ولرم مخلوطش کنید از زعفران دم کرده هم میتونید برای تهی‍ّه یخ استفاده کنید و تو شربت بندازید ...
۳۰۰گرم‌مرغ چرخ شده بایه  پیاز رنده آب گرفته یه دونه زرده تخم مرغ ونمک وپودرسیروکمی جعفری و آرد سوخاری مخلوط کرده و خوب ورز میدیم خمیر رو یه ساعت در یخچال استراحت داده بعد دستمون رو خیس میکنیم کمی از مواد بر میداریم وسطش پنیر چدار میذاریم و خوب میبندیم و اول در تخم مرغ میزنیم وبعد در آرد سوخاری مزه دار شده ودر روغن سرخ میکنیم
💌 ای با خبر از راز دلم، حرف من این است: نگذار که یک ثانیه دور از تو بمانم... 🕊 .
۳۰۰گرم‌مرغ چرخ شده بایه  پیاز رنده آب گرفته یه دونه زرده تخم مرغ ونمک وپودرسیروکمی جعفری و آرد سوخاری مخلوط کرده و خوب ورز میدیم خمیر رو یه ساعت در یخچال استراحت داده بعد دستمون رو خیس میکنیم کمی از مواد بر میداریم وسطش پنیر چدار میذاریم و خوب میبندیم و اول در تخم مرغ میزنیم وبعد در آرد سوخاری مزه دار شده ودر روغن سرخ میکنیم . .
ابتدا زعفران را بدون شکر و قند خوب پودر میکنم. یک قاشق چاخوری از زعفران توی یه لیوان یا ظرفی میریزم و به ازای هر قاشق چایخوری زعفرون دو قاشق غذاخوری آب جوش میریزیم و بلافاصله دو الی سه قالب کوچیک یخ میندازیم تا شک وارد بشه و رنگ بیشتری باز کنه . بعدش این زعفرون دم کرده ی غلیظ رو توی ظرف در دار پلاستیکی توی فریزر نگهداری کنید چون اگر تو یخچال بمونه بعد از چند روز عطر و طعمش از دست میده اما توی فریزر خراب نمیشه . و بعد هر وقت خواستین کمی از روی اون بر میدارم . دوباره مابقی رو فریز
✅ ژله میان تهی 😋 برای تهیه این دسر ابتدا لایه اول ژله را طبق معمول همیشه درست کرده با این تفاوت که به جای یک لیوان آب سرد تنها نصف لیوان به آن آب سرد اضافه میکنیم و داخل ظرف میریزیم، در صورت تمایل می توانید از میوه هم برای داخل لایه اول استفاده کنید. سپس صبر میکنیم تا لایه اول کاملا ببندد. پس از بسته شدن لایه اول، ژله لایه دوم را آماده کرده و اجازه میدهیم کاملا سرد شود. سپس آن را با قاشق روی لایه اول میریزیم. دقت کنید که مقداری از سطح ظرف باید خالی بماند. پس از ریختن لایه دوم، روی ظرف را سلفون کشیده و ظرف را به صورت برعکس درون یخچال قرار می دهیم. پس از بسته شدن به آرامی سلفون را جدا کنید.
😍🤗 برای طرز تهیه دلمه قارچ ابتدا درون قارچ ها را به خوبی خالی کنید سپس با هر نوع مواد دلخواهی که دوست دارید درون قارچ ها را پر کنید. حتما بخوانید: طرز تهیه چیکن فینگر لذیذ و خوش طعم می توانید از موادی که در درون ماکارونی استفاده می کنید برای دلمه قارچ نیز استفاده کنید ولی توجه داشته باشید که این مواد بایستی برای طرز تهیه دلمه قارچ خشک تر باشند. بعد از اینکه درون قارچ ها را پر کردید آن ها را در دون قالب فر قرار دهید و روی هر کدام از دلمه های قارچ یک برش پنیر پیتزا قرار دهید و روی برش های پنیر پیتزا می توانید فلفل دلمه ای و …بگذارید. سپس قارچ ها را به مدت ۱۰ دقیقه در درون فر بگذارید. ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎
🍭 😋 ▫️ژله من از ۳ طعم استفاده کردم (آلبالو،بلوبری،پرتقال) ▫️شیر یک لیوان و نیم 🔴مواد لازم برای قسمت سفید🔻 ▫️ژله آلوورا یک بسته ▫️شیر نصف لیوان 🔸ابتدا ژله آلبالو را با یک لیوان آبجوش خوب مخلوط میکنیم و نصفش میکنیم به یک قسمت نصف لیوان آب سرد اضافه میکنیم و به نصف دیگر(برای مات شدن ژله و دو رنگ شدن) نصف لیوان شیر استفاده میکنیم(حتما باید ژله و شیر هم دمای محیط باشه وگرنه میبره و یکدست نمیشه)حالا یه لایه از ژله رو داخل ظرف مورد نظر میریزیم و حدود بیست دقیقه میزاریم توی یخچال تا ببنده حالا ژله آلوورا را مثل روش بالا آماده میکنیم به جای آب نصف لیوان شیر استفاده میکنیم و روی ژله بسته شده میریزیم و بمدت ده دقیقه میزاریم داخل یخچال تا ببنده این روش رو روی ژله های دیگر هم انجام میدیم تا اتمام کار که ژله تون آماده میشه. نکته ♦️بجای شیر میتونید از بستنی هم استفاده کنید ☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️
بادام زمینی های توپی چگونه تهیه میشود؟😍😋 🥠این توپ های گرد و خوشمزه برای درست کردنشان از شما وقت زیادی نمیگیرد و شما میتوانید به راحتی آنها را درست کرده و میز خود را با آن بیارایید. 🥜مواد لازم: 🍭گندمک ساده 2 فنجان 🍭شکر قنادی 1 فنجان 🍭کره بادام زمینی 1 فنجان 🍭کره آب شده 2 قاشق چای خوری 🍭شکلات 450 گرم 🍪طرز تهیه: اول از همه گندمک ، شکر ، کره ی بادام زمینی و کره آب شده با هم مخلوط کنید. سپس آنها را به شکل توپ های گرد و کوچک در آورید. حال که این توپ ها آماده شد، کف یک ظرف را با یک کاغذ شیرینی پزی بپوشانید و توپ ها را روی آن قرار دهید. برای مدتی آنها را درون فریز بگذارید تا حسابی سفت شوند. 🥜توپک بادام زمینی به سراغ شکلات ها بروید. آنها را به وسیله ی حرارت ملایم آب کنید. بعد از آن توپ ها را از فریزر بیرون آورده و آنها را در شکلات آب شده غرق کنید تا همه جای آن شکلاتی شود. حال مجددااین توپهای شکلاتی شده را در فریزر قرار داده تا سفت شوند. به همین سادگی شما شکلات های بسیار خوشمزه ای خواهید داشت. ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‍‌‌‍‌‎‌‌‍‌‎‌ ‎‌‌‌‌‌‌
💌 اگر خطا کنم آقا امید دارم که میان صحن و سرایت مرا پناه دهی
📣📣📣📣 میدونستی با سجده کردن میتونی انرژی منفی تو تخلیه کنی❌❌ ⭕ میدونستی سجده باعث افزایش جریان خون میشه ✅ میدونستی سجده باعث زیبایی و شادابی پوست میشه 👈 اینجا کلیک کن 🔥 میخوای معجزه های عجیب سجده رو بدونی همین الان وارد کانال زیر شو 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2119565536Cedeb2b7fa6
🍪☕️ خب قبل از هر چیزی بگم که همیشه خمیر رولی رو روی سلفون راحت تر میتونید رول کنید در مورد این شیرینیه خوشمزه هم این موضوع خیلی بهتون کمک میکنه ⭐️ 🌸مواد لازم کره ۲۵۰ گرم ماست ۳ ق غ جوش شیرین ۱ ق چ آرد ۱/۵ لیوان مواد میانی گردو خرد شده ۱ لیوان خرمای له شده ۱ لیوان شکر نصف لیوان سفیده تخم مرغ ۲ عدد پودر دارچین ۱ق چ مواد خمیر را مخلوط کرده ورز دهید تا خمیری که به دست نچسبد درست شود اگر شل بود کمی آرد اضافه کنین و اگر سفت بود کمی روغن مایع به آن اضافه کنید و بعد مواد را به دو قسمت تقسیم کرده و یک قسمت را باز کنید و از مواد میانی که شامل مخلوطی از گردو خرد شده شکر و سفیده و دارچین است رویش بریزید و رول کنید بعد روی خمیر را با زرده تخم مرغ و کمی شیره انگور رومال کرده و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه قرار دهید تا طلایی شو ‎‌‌‌‌‌‌
کیک کرم کاراملی چگونه تهیه میشود؟😋😍 مواد تشکیل دهنده: تخم مرغ 2 عدد شکر 1 پیمانه (200گرم) روغن مایع 1/3 پیمانه شیر 1/2 پیمانه آرد سفید 1 و 1/2 پیمانه بکینگ پودر 1 ق غ وانیل نوک قاشق پودر کاکائو 2 ق غ 🥧 متن دستور آشپزی: برای دسر : پودر کرم کارامل 1 بسته شیر 2 پیمانه پودر ژلاتین 1 ق غ 🧈پودر کرم کارامل رو با یک و نیم لیوان شیر سرد مخلوط کنید و روی حرارت قرار بدید تا کمی بجوشه. پودر ژلاتین رو با نصف لیوان شیر سرد مخلوط کنید و روی بخار کتری/حرارت بن ماری قرار بدید تا ذرات ژلاتین کاملا حل بشه. ژلاتین حل شده رو به کرم کارامل اضافه کنید و هم بزنید و از روی حرارت بردارید.قالب رو چرب کنید.بسته ی کوچیک سس کارامل رو کف قالب بریزید و بعد کارامل داع رو داخل قالب بریزید. قالب رو بذارید داخل یخچال تا ببنده.فر رو روی دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید.تخم مرغها و وانیل و شکر رو 5دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه.بعد روغن مایع و بعد از اون نصف پیمانه شیر رو اضافه کنید و خیلی کم با همزن بزنید.آرد و پودر کاکائو و بکینگ پودر روداخل مواد بریزید.داخل فر 180 درجه به مدت 50دقیقه قرار بدید. 🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇 ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‍‌‌‍‌‎‌‌‍‌‎‌ .
😋 ✍مواد لازم: پیاز متوسط 2 عدد لوبیا چیتی یا لوبیا چشم بلبلی یک پیمانه پلو پزی خرده برنج یک پیمانه پلو پزی جعفری و گشنیز یک پیمانه پلو پزی(تقریبا 200 گرم کمی هم میتونید تره اضافه کنید ) گوجه فرنگی نیم کیلو رب گوجه 1 قاشق غذاخوری زردچوبه و نمک و فلفل به میزان لازم 🍜طرز تهیه: لوبیا رو از قبل خیس کنید بذارید تا بپزه پیاز رو به صورت نگینی خرد می کنیم. در قابلمهٔ مناسب مقداری روغن می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا داغ شود. وقتی روغن داغ شد، پیازهای خردشده را در آن می ریزیم و کمی سرخ می کنیم تا طلائی رنگ شود. سپس زردچوبه و فلفل را به آن می افزاییم، مخلوط می کنیم و تفت می دهیم تا بوی خامی زردچوبه گرفته شود بعد آب بریزید تا آب جوش بیاید.حالا خرده برنج که از قبل خیس کردید به داخل قابلمه اضافه کنید. برنج که نیم پز شد سبزی آش رو اضافه کنید کمی که جوشید گوجه رنده شده و رب را اضافه کنید تا داخل آش بجوشد در نهایت لوبیا را که از قبل پختیم به آش اضافه می کنیم در آش را بگذارید تا آش جا بیافتد در آخر کار نمک و آبغوره را به آش اضافه کنید. ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‍‌‌‍‌‎‌‌‍‌‎‌
شربت سه رنگ سکنجبین+ تخم شربتی+ چای ترش مواد غلیظ، پایین قرار می گیره یک برگ کوچک چای ترش کافیه هم رنگ زیبایی ایجادمیکنه هم خیلی ترش نمیشه. ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‍‌‌‍‌‎‌‌‍‌‎‌ .
آب لیموترش🍋 روغن سیر🧄 نمک 🧂و فلفل را در ظرفی با هم مخلوط کنید.سپس لوبیاها،تن ماهی،پیاز🧅،جعفری و ریحان و کلم بنفش را به آن اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید. .
آش ترش زنجان از گذشته های دور زینت بخش سفره زنجانی ها بوده. این آش در بین گردشگران و میهمانان نیز طرفداران زیادی دار.در پخت این آش علاوه بر حبوبات از آلوچه خشک، آلبالو و برگه زردآلو استفاده می شود و پس از پخت همراه با شیره و سرکه انگور و رب انار سرو می شود.هر ساله تو جشنواره آش زنجان این آش پخته و بین مهمون پخش میشه آش ترش علاوه بر زنجان ، مختص شهرهای ملایر و همدان و بروجرد و نهاوند نیز هست. دوستان این آش کمی مشکله ولی مطمئن هستم کسی این آش بخوره واقعا عاشقش میشه این میزان مواد تقریبا 15 نفر جواب میده همه مواد به صورت جدا پخته شده تمام حبوبات از شب قبل خیس بشه و جدا بپزید( حبوبات از هر کدام یک پیمانه پلو پزی استفاده کردم). لبو( یک عدد بزرگ )که پخته شد آب لبو جدا کنید چون تو رنگ اش تاثیر میزاره .هویج( 6 عدد) ،سیب زمینی (1 عدد بزرگ)، به (1 عدد بزرگ) وسیب درختی (1 عدد )جدا پخته بشه بعد مرحله مرحله به آش اضافه میکنیم .  در ابتدا پیاز (3 عدد بزرگ نگینی خرد کرده )داغ گرفته بعد سرخ شدن به آن زردچوبه و رب گوجه‌فرنگی(2 قاشق غذاخوری ) اضافه کنید بعد نصف پیمانه خرده برنج(نصف پیمانه ) گذاشتم تا با پیاز داغ جوشید  بعد سبزی که شامل: اسفناج ،تره ،گشنیز،جعفری،نعناوخیلی کم شوید (نیم کیلو)وسیر کوبیده(دو حبه) را به دیگ اضافه کردم تا کمی بجوشد  و پخته شود حالا نوبت نخود ، عدس ،لوبیا ،لبو ،هویج ،سیب زمینی ،به و سیب درختی اضافه می شود بعد الو جنگلی  زردالو ترش شیرین(از هر کدام یک کاسه ترشی خوری) اضافه کرده در نهایت  رشته(نصف بسته) وگردو را اضافه کرده رب انار(1 قاشق غذاخوری پر)  به همراه سرکه(یک استکان) ونمک نیز به آش اضافه میکنیم .بعد پخت کامل آش نعنا داغ و کاکوتی درست میکنیم برای روی آش این اش مراحل زیادی دارد ولی فوق العاده است وبه قول مامانم این اش ، اشه جهیزیه دختره همه چیز توش هست. 👈دوستان میتونید هر کدوم از مواد که دوست ندارید حذف
🥳🥳 مواد لازم: شکر:۱لیوان و ۱/۲لیوان ثعلب:۲قاشق چای خوری شیر:۴لیوان خامه صبحانه:۱/۲لیوان(برای داخل بستنی) خامه صبحانه:۲۰۰گرم(برای یخ زدن) پسته:مقدار لازم زعفران:۲قاشق غذاخوری گلاب:۱/۳ لیوان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۳ نفر😍😋 تکه های مرغ یا نصف عدد سینه مرغ، کنسرو ذرت ۱ لیوان، پیاز ۱ عدد، شیر ۲ تا ۳ لیوان، آرد ذرت یا آرد سفید ۳ ق غ، قارچ به دلخواه ۵ تا ۶ عدد، هویج ۱ عدد، جعفری خرد شده ۳ ق غ (به میزان دلخواه)، نمک و فلفل 🔴مرغ رو با پیاز و کمی و نمک و فلفل و کمی زردچوبه پختم و بعد از پخت مرع رو ریش ریش کردم . از اب مرغ۲ تا ۳ لیوان لازم داریم . 1عدد پیاز رو خرد کردم و با کمی روعن یا کره تفت دادم و بعد قارچ های ورقه شده رو اصافه کردم و تفت دادم و بعد ارد ذرت رو اضافه کردم و با هم تفت دادم . آب مرغ صاف شده رو به تدریج اضافه و هم زدم . هویج رو رنده کردم و مرغ ریش ریش شده رو هم اضافه کردم و گذاشتم کمی بپزه . شیر رو که در دمای محیط بود به تدریج به سوپم اصافه کردم و بعد ذرت رو اصافه کردم چون ذرت کنسروی بود و زود می پزه و له نشه اخر کار اضافه کردم . نمک غذا رو هم میزان کردم . اخر هم جعفری خرد شده رو اضافه کردم . بعد از اینکه شیر رو اضافه کردین یه ربع تا نیم ساعت بپزه . در قابلمه رو نیمه بزارین تا سر ریز نشه . در صورت دلخواه خامه هم می تونین بریزین 🌟
😍 مواد لازم شير ... ۳ لیوان آرد برنج ... ۳ ق غ نشاسته ذرت ... ۲ ق غ خرما ... ۱۵ عدد دارچين ... ۱ ق م طرز تهیه 1- هسته خرماها رو درآورده و با كمی آب روی حرارت می گذاریم تا نرم شود وبعد خرما را با چنگال له می كنيم. 2- آرد و نشاسته را به شير سرد اضافه کرده و هم می زنيم تا كامل تركيب شوند و بعد خرما و دارچين را نيز به شير اضافه کرده و روی حرارت ملايم مرتب هم می زنيم تا بجوشد و قوام آید . 3- سپس در ظرف سرو ريخته وصبر می كنيم خنک شود وبه دلخواه تزيين كنيد.