eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.2هزار دنبال‌کننده
24.8هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🎂🎂 کیک شکلاتی ؛ تخم مرغ ۳ عدد وانیل نصف ق چ شکر ۱ پیمانه شیر ۳/۴ پیمانه روغن نصف پیمانه آرد ۲ پیمانه سرخالی بکینگ پودر ۱ ق م پودر کاکائو ۲ ق غ پر اول قالب مورد نظر رو چرب میکنیم و آرد پاشی میکنیم یا کف قالب رو کاغذ روغنی میندازیم و کنار میزاریم . بعد فر رو دمای ۱۸۰ درجه روشن میکنیم تا گرم بشه . آرد ، بکینگ پودر و پودر کاکائو رو باهم مخلوط کرده و سه مرتبه الک میکنیم و کنار میزاریم . تخم مرغ و شکر و وانیل رو با دور تند همزن هفت دقیقه می‌زنیم بعد شیر و روغن رو اضافه کرده و با دور کند در حد مخلوط شدن چند ثانیه هم می‌زنیم . همزن رو کنار میزاریم آرد رو تو سه مرحله به مواد اضافه میکنیم و با همزن دستی یا لیسک آروم تو یه جهت هم میزنیم تا مواد یکدست بشه . مایه کیک رو داخل قالب میریزیم و به آرومی یکی دوبار روی میز میکوبیم تا هوای اضافی خارج بشه بعد داخل فر میزاریم دمای ۱۸۰ درجه حدود ۴۵ دقیقه تا بپزه . بعد از پخت اجازه میدیم خنک بشه بعد از قالب خارج کرده و به دلخواه تزئین میکنیم . من برای روی کیک از گاناش استفاده کردم ؛ پنجاه گرم خامه صبحانه رو روی بخار کتری گذاشتم تا گرم و روان شد بعد پنجاه گرم شکلات تلخ رو اضافه کردم و هم زدم تا یکدست شد . بعد که کمی از داغی افتاد و خنک شد ریختم روی کیک و تزئین کردم . پ.ن ؛ دما و زمان پخت حدودی هست و تو فرهای مختلف و با توجه به جنس و مدل قالب متفاوته ، مثلاً قالب میان تهی زودتر میپزه . بعد از ۴۰ دقیقه با خلال دندان چک کنید اگر خلال دندون تمیز بود یعنی کیک پخته .
: تخم مرغ ۴ تا شیر نصف لیوان روغن مایع نصف لیوان قهوه نصف لیوان (میتونین ۱ قاشق مربا خوری پودر قهوه رو تو نصف لیوان آب دم کنید‌یا قهوه فوری استفاده کنید) آرد دو و نیم لیوان بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری وانیل نوک قاشق چایخوری شکر ۱ و نیم لیوان پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری قهوه رو دم کنید یا فوری درست کنید و بذارید کنار تا خنک شه. تخم مرغ هارو با شکر و وانیل با دور تند همزن پنج دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه. حالا روغن و قهوه و شیر رو اضافه کنید و مخلوط کنید. آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو رو سه بار الک کنید و تو چند مرحله اضافه کنید.هربار با قاشق یا لیسک دورانی هم بزنید تا مایع کیکتون یکدست بشه. قالب رو با روغن جدا کننده(مخلوطِ ۱ قاشق غذاخوری آرد و نصف قاشق غذاخوری روغن جامد) چرب کنید و کیک رو بریزید داخلش. تو فری که از قبل یکربع با دمای ۱۸۰ گرم کردین قالب رو بذارید به مدت ۴۵ دقیقه
14.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 نشاسته گل نصف لیوان آب سرد یک لیوان گلاب نصف لیوان هل ساییده نصف ق چ شکر دو سوم لیوان پودر ژلاتین یک ق غ سرپر +یک‌چهارم لیوان آب گلوکز یک ق غ سرپر جوهر لیمو نوک ق چ روغن مایع چهار ق غ اول ژلاتین و آب سرد رو مخلوط میکنیم کنار می زاریم ابتدا نصف لیوان آب رو با نشاسته مخلوط اجازه میدیم حل بشه باقی آب و شکر و گلاب و جوهر لیمو رو مخلوط روی حرارت میزلریم تا شکر حل بشه وقتی کمی قل زد نشاسته حل شده رو اضافه میکنیم و حرارت رو کم‌میکنیم با همزن دستی مرتب هم میزنیم یکم غلظت گرفت ژلاتین رو که با آب مخلوط کرده بودیم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کامل حل بشه مرتب هم میزنیم وقتی مایه باسلوق غلیظ شد و از دیواره ها جدا شد بهش گلوکز و هل و روغن مایع رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تو فیلم گذاشتم غلظت نهایی باید چقدر بشه وقتی کامل اومد وسط ظرف کافیه خیلی هم سفت نشه خاموش کنید بزارید چند دقیقه بمونه از داغی بیفته
طعم این پاستیل عالیه بشرطی که نکات واندازه ها رو رعایت کنید ☺ یک بسته ژله(هر طعمی که دوست دارید) نصف لیوان آب سرد دو قاشق پودر ژلاتین دوقاشق گلوکز سعی کنید از کاسه استیل استفاده کنید پودرژله‌،اب،پودرژلاتین،گلوکز رو با هم مخلوط کنید وبزارید در کتری(آب کتری در حال جوش باشه) آروم بزنید حدود پانزده تا بیست دقیقه کمی حوصله به خرج دهید تا کیفیت کارتون عالی بشه کف ژله رو با قاشق بگیرید وقتی که کاملا روان شد بریزید تو قالب من قالب رو چرب نکردم چون پاستیل سفته به راحتی جدا میشه وقتی ریختید تو قالب بزارید یخچال به مدت هشت ساعت بعدا از قالب جدا کنید ابتدا کمی چسبندگی داره ولی یک شب بمونه چسپندگیش از بین میره کشدار وخوشمزه میشه تو ظرف در دار بریزید وبزارید یخچال میخواید تو نی بریزید یک سر نی رو تا کنید با چسب ویا سنجاق ببندید حتما چند قطره روغن مایع بریزید تو نی بچرخونید تا همه جای نی به روغن اغشته بشه سپس برگردونید چند دقیقه تا روغن اضافیش خارج بشه از مایه پاستیل بریزید وبزارید یخچال به مدت ۸ ساعت تا سفت بشه سپس با وردنه ازته نی بهش فشار بیارید پاستیل از نی خارج میشه به همین راحتی😍 عزیزان آگه دوست دارید شیرین باشه یکی دو قاشق شکر بریزید من شکر نزدم بخاطر داشتن گلوکز شیرینه دوست دارید ژله تون شفاف باشه کف اونو کاملا بگیرید من کاملا نگرفتم خواستم رنگش کمی مات باشه بدونه گلوکز هم میشه منتهی اون حالت انسجام وکشدار بودن رو نداره و نقل ژله سفت میمونه امیدوارم بتونید ازش استفاده کنید راحت وخوشمزس واسه دلبنداتون بدونه مواد نگه دارنده👌
8.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹با رعایت نکاتی که تو ویدئو گفتم می تونید نان رولت های نرم و لطیف به سبک قنادی داشته باشید که موقع رول کردن خرد نشه. . 🔸با این مقدار مواد تقریبا نیم کیلو رولت خواهید داشت. 🔹حتما ویدیو رو با دقت ببینید، نکات کپشن هم بخونید و شروع کنید به درست کردن رولت. . 🔹منتظر عکس رولت هاتون برای روز پدر هستم. . 📌مواد لازم: ✔️آرد ۱۰۰ گرم شکر ۸۰ گرم (۴۰ گرم برای سفیده و ۴۰ گرم برای زرده) نشاسته ذرت ۱۵ گرم بکینگ پودر یک چهارم ق چ تخم مرغ ۲۴۰ گرم(۴ عدد تخم مرغ ۶۰ گرمی) عسل یک ق س آبجوش ۳ ق س وانیل مایع دو‌ الی سه قطره(پودر وانیل یک چهارم ق چ) . اندازه سینی: سی در بیست و دو 📌نکته مهم 👇🏻📌 ✔️دمای فر ۲۲۰ درجه با فر برقی (المنت بالا و پایین همزمان) طبقه وسط ، مدت زمان پخت ۵ الی ۷ دقیقه ✔️دمای فر گازی ۲۲۰ درجه طبقه بالا و زمان پخت ۷ الی ۱۰ دقیقه(اگر دیدید رولت پخته و روش رنگ نگرفته حدود یک الی دو دقیقه شعله بالا فر و روشن کنید و بالا سرش باشید که زود رنگ میگیره (حواستون نباشه میسوزه) ✔️حتما داخل سینی کاغذذ روغنی بندازید ✔️حتما حتما حتما فر رو از ده دقیقه قبل روشن کنید. ✔️حتما مرحله هم زدن شکر ، زرده و عسل رو، مدت زمان گفته شده در ویدئو رو رعایت کنید و حتما موقع هم زدن زرده و شکر چند بار کاسه رو دورگیری کنید که در نهایت رولت بوی زهم تخم مرغ نده ✔️بعد از خامه کشی که رول کردید حدود یکساعت انتقال بدید فریزر و بعد برش بزنید که برش ها منظم تر باشه و بعد انتقال بدین داخل یخچال
11.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
(مواد لازم) ۵ عدد تخم مرغ ۲۴۰ گرم شکر ۲۵۰ گرم آرد ۱۲۰ میلی لیتر شیر یک چایخوری بیکینگ پودر یک چایخوری وانیل نصف چایخوری نمک ۴۰۰ گرم خامه قنادی توت فرنگی و شکلات چیپسی وپودر نارگیل به دلخواه (طرز تهیه) ابتدا آرد و نمک و بیکینگ پودر و ترکیب کنید سفیده ها و زرده و جدا کرده(حواستون باش اصلا زرده قاطی سفیده نشه اصلااااااا) به هر یک نصف شکر و اضافه کرده و سفیده هارو انقدر بزنید تا به حالت نوک قله ای برسید و بذارید یخچال زرده هارو با شکر ۵،۶ دقیقه بزنید تا کرم رنگ بشه و وانیل و شیر و اضافه کنید و مخلوط کنید و مخلوط آردی هم اضافه کنید و الک کنید و سفیده هارو تو سه مرحله اضافه کنید با لیسک دورانی مخلوط کنید این مقدار مواد برای قالب۲۴ مناسبه اگر بخواید میتونید مثل من تو قالب ۱۶ درست کنید ولی مقدار همه مواد و نصف کنید و داخل قالب بریزید و برای ۴۰،۴۵ دقیقه بذارید فر ۱۷۵ درجه بعد سرد شدنم برش بزنید و مطابق ویدئو بقیه مراحل و انجام بدید😍❤️
8.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاناکوتا یه دسر ایتالیایی که طعمشم عااالیه😍 مواد لازم: شیر۳لیوان پودر ژلاتین۳ قاشق غذاخوری شکر۱۲ قاشق غذاخوری خامه صبحانه۱ عدد ژله آلورا ۱ عدد آبجوش۱ لیوان توت فرنگی و موز به اندازه 🌼طرز تهیه: 🍃یک بسته ژله آلورا رو با یک لیوان آب جوش مخلوط میکنیم و روی بخار کتری بنماری میکنیم تا شفاف بشه... 🍃میذاریم از داغی بیوفته و یه کوچولو ازش میریزیم تو قالبی که چربش کردیم و کج گذاشتیم و میذاریم تو یخچال... 🍃وقتی نیم بند شد توت فرنگی رو روش میچینیم و دوباره ژله ی آلورا تا سطح توت فرنگی ها میریزیم و میذاریم تو یخچال.... 🍃برای درست کردن پاناکوتا اول شیر و شکر و ژلاتین بنماری شده رو با هم مخلوط میکنیم و روی حرارت میذاریم... ( برای ژلاتین : پودر ژلاتین رو با نصف لیوان آب سرد مخلوط میکنیم‌ و دو دقیقه بعد روی بخار کتری بنماریش میکنیم تا مثل عسل شفاف و رقیق بشه‌ و میذاریم از داغی بیوفته حتماااا بعد به شیر اضافه میکنیم) 🍃هم میزنیم تا مواد مخلوط بشن اما شیر به هیچ وجه نباید بجوشه ،کمی که شیر گرم شد یکم ازش به خامه اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و خامه رو کامل به شیر اضافه میکنیم و هم میزنیم... 🍃کمی که مخلوط شد از روی حرارت برمیداریم و اگر خامه کامل حل نشده بود با میکسر یا گوشت کوب یا مخلوط کن کامل مخلوط میکنیم تا مواد یکدست بشه... 🍃حالا از پاناکوتا روی توت فرنگی ها میریزیم و میذاریم تو یخچال تا نیم بند بشه... 🍃برای اون طرف قالب اول کمی ژله آلورا میریزیم،نیم بند که شد موز رو میچینیم و بعدش دوباره تا سطح موز ها ژله آلورا میریزیم و میذاریم تا نیم بند بشه ...
7.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خیلی خوشمزه است و نوشیدنی خنک و مناسب این فصل 🌹موادلازم 🌹هندوانه 🌹تخم شربتی 🌹عسل و شکر به دلخواه 🌹آب لیمو 🌹یخ 🌹برگ نعناع برای تزئین 🌺طرز تهیه تخم شربتی را در آب داغ ده دقیقه گذاشته تا باز شود،هندوانه هسته گرفته را به همراه یخ در مخلوط کن ریخته اگر دوست داشتین میتونین شکر یا عسل هم اضافه کنید. کامل که یکدست شد تخم شربتی را اضافه کرده ۳ثانیه در حد مخلوط شدن زده و آب لیمو را اضافه کرده و نوش جان کنید
خونگی . مواد لازم : گوشت گوسفندی با استخوان نیم کیلو دنبه 50 تا 100 گرم لوبیا سفید (خیس شده از روز قبل) نصف پیمانه نخود (خیس شده از روز قبل) نصف پیمانه پیاز بزرگ 1 عدد گوجه فرنگی 3 عدد سیب زمینی متوسط 2 عدد رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری سیر 3 حبه چوب دارچین اختیاری نمک، فلفل و زرچوبه به میزان دلخواه . . طرز تهیه : ● گوشت گوسفندی رو داخل قابلمه ای مناسب بریزید و مقداری آب سرد اضافه کنید در حدی که آب روی گوشت رو بگیره. قابلمه رو روی حرارت قرار بدید تا آب داخلش بجوشه. بعد از اینکه آب به جوش اومد و دو سه تا قل زد ، کل آب رو دور بریزید. مجددا آب داخل قابلمه بریزید و این بار کمی بیشتر از دفعه قبل و سعی کنید از آب ولرم استفاده کنید. حرارت را بالا ببرید تا آب به جوش بیاد. . ● گوجه فرنگی ها رو پوست بگیرید و به همراه حبوبات آبکش شده ،دنبه ، سیر و پیاز خرد شده داخل قابلمه بریزید. سیب زمینی ها رو هم پوست بگیرید و برش بزرگ بزنید و به همراه چوب دارچین ، فلفل و زردچوبه داخل قابلمه آبگوشت بریزید. . ● درب قابلمه رو ببندید و حرارت رو کم کنید تا آبگوشت به آرامی حدود 3 تا 4 ساعت بپزه. یک ساعت قبل از جا افتادن آبگوشت ، نمک ، رب گوجه فرنگی و یک عدد چوب دارچین رو به بقیه مواد آبگوشت اضافه کنید و منتظر باشید تا آبگوشت کاملا به روغن بیفته. 😉 ‌┄┅┄┅✽💕♥️💕✽┅┄┅┄
17.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. اینم از مراحل کامل تهیه یه بامیه ترد و خوشمزه و‌ خونگی که میتونید به راحتی تو خونه درست کنید و سر سفره افطار ما رو هم دعا کنید🙏 . مواد لازم برای شربت بار👇 شکر: ۳لیوان آب: یک ونیم لیوان زعفران: ۴ق.غ آب لیموترش: ۱ق.چ گلوکز: ۱ق.غ . مواد لازم برای بامیه👇 آب: ۱لیوان روغن مایع: ۳ق.غ شربت بار: ۲ق.غ آرد قنادی: ۱لیوان تخم مرغ متوسط: ۲عدد وانیل: نصف ق.غ . برای درست کردن شربت بار اول آبُ رو حرارت میذاریم وقتی جوش اومد شکرو میریزیم و میذاریم با حرارت کم بدون هم زدن شکر حل بشه بعد گلاب، آب لیموترش یا جوهرلیمو، زعفرون و گلوکز رو اضافه میکنیم و میذاریم با حرارت کم ده دقیقه بجوشه در حین جوشیدن حتما دور ظرفمونو براش آغشته به آبلیمو میزنیم.وقتی آماده شد از رو حرارت برمیداریم و کنار میذاریم تا خنک بشه و به دمای محیط برسه. تو این فاصله خمیر بامیه رو آماده میکنیم. آب، روغن و شربت بار یا عسلُ داخل ظرف میریزیم و رو حرارت میذاریم تا جوش بیاد بعد آرد الک شده رو یکجا اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم تا آرد کاملا تو آب باز بشه و وقتی خمیر شکل گرفت حدودا ۴دقیقه تفت میدیم یا به اصطلاح داغ میزنیم تا خمیرمون جمع بشه و آب اضافش تبخیر بشه ولی خیلی هم نباید خشک بشه.خمیرو تو ظرف پهن میکنیم تا به دمای محیط برسه ولی خیلی هم سرد نشه ولرم بشه کافیه بعد تخم مرغ ها رو همراه وانیل یکی یکی اضافه میکنیم و هربار خوب هم میزنیم تا خمیرمون یکدست و تقریبا کشدار بشه بعد داخل قیف با ماسوره طرح دار میریزیم و تو روغن سرد به هر اندازه ای که میخواییم بامیه هامون باشن با قیچی چرب شده خمیرو میبریم و داخل روغن میندازیم👌