فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی توت فرنگی مغزدار
¤☆¤☆¤☆¤☆¤☆¤☆¤☆¤☆¤
مواد لازم:
یک قاشق پنیر لبنه کافیه🧀 (برا من اضافی اومد)
کمی سیروپ بدون قند🍯 (یا عسل)
مواد لازم برای خمیر کوکی:
یک قاشق کره بادام 🧈
یک عدد تخم مرغ🥚
نوک قاشق چایخوری وانیل🌸
یک قاشق استویا (برند بیلو)
دو سوم پیمانه آرد بادام
یک سوم قاشق چایخوری بیکینگ پودر🥄
یک عدد توت فرنگی بزرگ خرد شده🍓
.
همونطور که دیدین یک ساعت کرم پنیری رو داخل فریزر قرار دادم، خمیر کوکی رو آماده کردم، اندازه یه گردو ازش برداشتم، یکم تخت کردم، کرم پنیری که مثل بستنی سفت شده بود رو، روی خمیر قرار دادم، سه چهار تکه توت فرنگی خرد شده، دوباره خمیر کوکی، لبههای خمیرو به هم چسبوندم و برای تزئین باز هم روش توت فرنگی قرار دادم…
.
فر رو از قبل با دمای دویست و پنجاه دااااغ داغ کرده بودم، دما رو گذاشتم روی صد و هشتاد و کوکیها رو به مدت بیست دقیقه داخل فر پختم، بافت پوکشو میبینی؟؟😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیله_مرغ_با_سس_مرکبات_و_زرشکپلو
سلام به همگی😘؟ خوبید؟ خوشید؟چه خبرا؟؟😍
فیله مرغ با سس مرکبات و زرشکپلو
اول از همه کته رو بزارید دم بکشه.
این شکلی که با آب و نمک و روغن روی حرارت زیاد بزارید تا بجوشه، وقتی آبش رفت، حرارت رو کم کنید تا دم بکشه.
فیله مرغ رو بُرش بدید و با مواد زیر مزه دار کنید.
پودر سیر
پودر پاپریکا
نمک
فلفلسیاه
آب پرتقال تو سرخ (۲ تا)
نصف لیمو ترش
زعفرون دم شده.
به سیخ چوبی بکشید، سرخ کنید(هر طرف ۳ دقیقه)
بعد از اون حرارت رو کم کنید و سس مرینیت رو روی فیله ها بزارید و در ماهیتابه رو برای ۵ دقیقه بزارید.
زرشک رو با شکر، یک سر انگشت نمک، کره و زعفرون، ۳۰ ثانیه حرارت بدید، بعد از اینکه خاموش کردید، چند قاشق از اون برنج دم شده رو توی زرشک بریزید و غذا رو سِرو کنید.
نوش جونتون♥
🎀
#کیک_شکلاتی 🎂🎂
کیک شکلاتی ؛
تخم مرغ ۳ عدد
وانیل نصف ق چ
شکر ۱ پیمانه
شیر ۳/۴ پیمانه
روغن نصف پیمانه
آرد ۲ پیمانه سرخالی
بکینگ پودر ۱ ق م
پودر کاکائو ۲ ق غ پر
اول قالب مورد نظر رو چرب میکنیم و آرد پاشی میکنیم یا کف قالب رو کاغذ روغنی میندازیم و کنار میزاریم .
بعد فر رو دمای ۱۸۰ درجه روشن میکنیم تا گرم بشه .
آرد ، بکینگ پودر و پودر کاکائو رو باهم مخلوط کرده و سه مرتبه الک میکنیم و کنار میزاریم .
تخم مرغ و شکر و وانیل رو با دور تند همزن هفت دقیقه میزنیم بعد شیر و روغن رو اضافه کرده و با دور کند در حد مخلوط شدن چند ثانیه هم میزنیم .
همزن رو کنار میزاریم آرد رو تو سه مرحله به مواد اضافه میکنیم و با همزن دستی یا لیسک آروم تو یه جهت هم میزنیم تا مواد یکدست بشه .
مایه کیک رو داخل قالب میریزیم و به آرومی یکی دوبار روی میز میکوبیم تا هوای اضافی خارج بشه بعد داخل فر میزاریم دمای ۱۸۰ درجه حدود ۴۵ دقیقه تا بپزه .
بعد از پخت اجازه میدیم خنک بشه بعد از قالب خارج کرده و به دلخواه تزئین میکنیم .
من برای روی کیک از گاناش استفاده کردم ؛
پنجاه گرم خامه صبحانه رو روی بخار کتری گذاشتم تا گرم و روان شد بعد پنجاه گرم شکلات تلخ رو اضافه کردم و هم زدم تا یکدست شد .
بعد که کمی از داغی افتاد و خنک شد ریختم روی کیک و تزئین کردم .
پ.ن ؛ دما و زمان پخت حدودی هست و تو فرهای مختلف و با توجه به جنس و مدل قالب متفاوته ، مثلاً قالب میان تهی زودتر میپزه .
بعد از ۴۰ دقیقه با خلال دندان چک کنید اگر خلال دندون تمیز بود یعنی کیک پخته .
#کیک_قهوه:
تخم مرغ ۴ تا
شیر نصف لیوان
روغن مایع نصف لیوان
قهوه نصف لیوان (میتونین ۱ قاشق مربا خوری پودر قهوه رو تو نصف لیوان آب دم کنیدیا قهوه فوری استفاده کنید)
آرد دو و نیم لیوان
بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
شکر ۱ و نیم لیوان
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
قهوه رو دم کنید یا فوری درست کنید و بذارید کنار تا خنک شه.
تخم مرغ هارو با شکر و وانیل با دور تند همزن پنج دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه.
حالا روغن و قهوه و شیر رو اضافه کنید و مخلوط کنید.
آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو رو سه بار الک کنید و تو چند مرحله اضافه کنید.هربار با قاشق یا لیسک دورانی هم بزنید تا مایع کیکتون یکدست بشه.
قالب رو با روغن جدا کننده(مخلوطِ ۱ قاشق غذاخوری آرد و نصف قاشق غذاخوری روغن جامد) چرب کنید و کیک رو بریزید داخلش.
تو فری که از قبل یکربع با دمای ۱۸۰ گرم کردین قالب رو بذارید به مدت ۴۵ دقیقه
14.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#باسلوق_گردویی😍😋
نشاسته گل نصف لیوان
آب سرد یک لیوان
گلاب نصف لیوان
هل ساییده نصف ق چ
شکر دو سوم لیوان
پودر ژلاتین یک ق غ سرپر +یکچهارم لیوان آب
گلوکز یک ق غ سرپر
جوهر لیمو نوک ق چ
روغن مایع چهار ق غ
اول ژلاتین و آب سرد رو مخلوط میکنیم کنار می زاریم
ابتدا نصف لیوان آب رو با نشاسته مخلوط اجازه میدیم حل بشه
باقی آب و شکر و گلاب و جوهر لیمو رو مخلوط روی حرارت میزلریم تا شکر حل بشه وقتی کمی قل زد نشاسته حل شده رو اضافه میکنیم و حرارت رو کممیکنیم با همزن دستی مرتب هم میزنیم یکم غلظت گرفت ژلاتین رو که با آب مخلوط کرده بودیم اضافه میکنیم و هم میزنیم
تا کامل حل بشه مرتب هم میزنیم وقتی مایه باسلوق غلیظ شد و از دیواره ها جدا شد بهش گلوکز و هل و روغن مایع رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم
تو فیلم گذاشتم غلظت نهایی باید چقدر بشه وقتی کامل اومد وسط ظرف کافیه خیلی هم سفت نشه
خاموش کنید بزارید چند دقیقه بمونه از داغی بیفته
#پاستیل_خونگی
طعم این پاستیل عالیه بشرطی که نکات واندازه ها رو رعایت کنید ☺
یک بسته ژله(هر طعمی که دوست دارید)
نصف لیوان آب سرد
دو قاشق پودر ژلاتین
دوقاشق گلوکز
سعی کنید از کاسه استیل استفاده کنید
پودرژله،اب،پودرژلاتین،گلوکز رو با هم مخلوط کنید وبزارید در کتری(آب کتری در حال جوش باشه) آروم بزنید حدود پانزده تا بیست دقیقه کمی حوصله به خرج دهید تا کیفیت کارتون عالی بشه کف ژله رو با قاشق بگیرید وقتی که کاملا روان شد بریزید تو قالب من قالب رو چرب نکردم چون پاستیل سفته به راحتی جدا میشه
وقتی ریختید تو قالب بزارید یخچال به مدت هشت ساعت بعدا از قالب جدا کنید ابتدا کمی چسبندگی داره ولی یک شب بمونه چسپندگیش از بین میره کشدار وخوشمزه میشه تو ظرف در دار بریزید وبزارید یخچال
میخواید تو نی بریزید یک سر نی رو تا کنید با چسب ویا سنجاق ببندید حتما چند قطره روغن مایع بریزید تو نی بچرخونید تا همه جای نی به روغن اغشته بشه سپس برگردونید چند دقیقه تا روغن اضافیش خارج بشه از مایه پاستیل بریزید وبزارید یخچال به مدت ۸ ساعت تا سفت بشه
سپس با وردنه ازته نی بهش فشار بیارید پاستیل از نی خارج میشه به همین راحتی😍
عزیزان آگه دوست دارید شیرین باشه یکی دو قاشق شکر بریزید من شکر نزدم بخاطر داشتن گلوکز شیرینه
دوست دارید ژله تون شفاف باشه کف اونو کاملا بگیرید من کاملا نگرفتم خواستم رنگش کمی مات باشه
بدونه گلوکز هم میشه منتهی اون حالت انسجام وکشدار بودن رو نداره و نقل ژله سفت میمونه
امیدوارم بتونید ازش استفاده کنید راحت وخوشمزس واسه دلبنداتون بدونه مواد نگه دارنده👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹با رعایت نکاتی که تو ویدئو گفتم می تونید نان رولت های نرم و لطیف به سبک قنادی داشته باشید که موقع رول کردن خرد نشه.
.
🔸با این مقدار مواد تقریبا نیم کیلو رولت خواهید داشت.
🔹حتما ویدیو رو با دقت ببینید، نکات کپشن هم بخونید و شروع کنید به درست کردن رولت.
.
🔹منتظر عکس رولت هاتون برای روز پدر هستم.
.
📌مواد لازم:
✔️آرد ۱۰۰ گرم
شکر ۸۰ گرم (۴۰ گرم برای سفیده و ۴۰ گرم برای زرده)
نشاسته ذرت ۱۵ گرم
بکینگ پودر یک چهارم ق چ
تخم مرغ ۲۴۰ گرم(۴ عدد تخم مرغ ۶۰ گرمی)
عسل یک ق س
آبجوش ۳ ق س
وانیل مایع دو الی سه قطره(پودر وانیل یک چهارم ق چ)
.
اندازه سینی: سی در بیست و دو
📌نکته مهم 👇🏻📌
✔️دمای فر ۲۲۰ درجه با فر برقی (المنت بالا و پایین همزمان) طبقه وسط ، مدت زمان پخت ۵ الی ۷ دقیقه
✔️دمای فر گازی
۲۲۰ درجه طبقه بالا و زمان پخت ۷ الی ۱۰ دقیقه(اگر دیدید رولت پخته و روش رنگ نگرفته حدود یک الی دو دقیقه شعله بالا فر و روشن کنید و بالا سرش باشید که زود رنگ میگیره (حواستون نباشه میسوزه)
✔️حتما داخل سینی کاغذذ روغنی بندازید
✔️حتما حتما حتما فر رو از ده دقیقه قبل روشن کنید.
✔️حتما مرحله هم زدن شکر ، زرده و عسل رو، مدت زمان گفته شده در ویدئو رو رعایت کنید و حتما موقع هم زدن زرده و شکر چند بار کاسه رو دورگیری کنید که در نهایت رولت بوی زهم تخم مرغ نده
✔️بعد از خامه کشی که رول کردید حدود یکساعت انتقال بدید فریزر و بعد برش بزنید که برش ها منظم تر باشه و بعد انتقال بدین داخل یخچال
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
(مواد لازم)
۵ عدد تخم مرغ
۲۴۰ گرم شکر
۲۵۰ گرم آرد
۱۲۰ میلی لیتر شیر
یک چایخوری بیکینگ پودر
یک چایخوری وانیل
نصف چایخوری نمک
۴۰۰ گرم خامه قنادی
توت فرنگی و شکلات چیپسی وپودر نارگیل به دلخواه
(طرز تهیه)
ابتدا آرد و نمک و بیکینگ پودر و ترکیب کنید
سفیده ها و زرده و جدا کرده(حواستون باش اصلا زرده قاطی سفیده نشه اصلااااااا)
به هر یک نصف شکر و اضافه کرده و سفیده هارو انقدر بزنید تا به حالت نوک قله ای برسید و بذارید یخچال
زرده هارو با شکر ۵،۶ دقیقه بزنید تا کرم رنگ بشه و وانیل و شیر و اضافه کنید و مخلوط کنید و مخلوط آردی هم اضافه کنید و الک کنید و سفیده هارو تو سه مرحله اضافه کنید با لیسک دورانی مخلوط کنید این مقدار مواد برای قالب۲۴ مناسبه اگر بخواید میتونید مثل من تو قالب ۱۶ درست کنید ولی مقدار همه مواد و نصف کنید و داخل قالب بریزید و برای ۴۰،۴۵ دقیقه بذارید فر ۱۷۵ درجه
بعد سرد شدنم برش بزنید و مطابق ویدئو بقیه مراحل و انجام بدید😍❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاناکوتا یه دسر ایتالیایی که طعمشم عااالیه😍
مواد لازم:
شیر۳لیوان
پودر ژلاتین۳ قاشق غذاخوری
شکر۱۲ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه۱ عدد
ژله آلورا ۱ عدد
آبجوش۱ لیوان
توت فرنگی و موز به اندازه
🌼طرز تهیه:
🍃یک بسته ژله آلورا رو با یک لیوان آب جوش مخلوط میکنیم و روی بخار کتری بنماری میکنیم تا شفاف بشه...
🍃میذاریم از داغی بیوفته و یه کوچولو ازش میریزیم تو قالبی که چربش کردیم و کج گذاشتیم و میذاریم تو یخچال...
🍃وقتی نیم بند شد توت فرنگی رو روش میچینیم و دوباره ژله ی آلورا تا سطح توت فرنگی ها میریزیم و میذاریم تو یخچال....
🍃برای درست کردن پاناکوتا اول شیر و شکر و ژلاتین بنماری شده رو با هم مخلوط میکنیم و روی حرارت میذاریم...
( برای ژلاتین : پودر ژلاتین رو با نصف لیوان آب سرد مخلوط میکنیم و دو دقیقه بعد روی بخار کتری بنماریش میکنیم تا مثل عسل شفاف و رقیق بشه و میذاریم از داغی بیوفته حتماااا بعد به شیر اضافه میکنیم)
🍃هم میزنیم تا مواد مخلوط بشن اما شیر به هیچ وجه نباید بجوشه ،کمی که شیر گرم شد یکم ازش به خامه اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و خامه رو کامل به شیر اضافه میکنیم و هم میزنیم...
🍃کمی که مخلوط شد از روی حرارت برمیداریم و اگر خامه کامل حل نشده بود با میکسر یا گوشت کوب یا مخلوط کن کامل مخلوط میکنیم تا مواد یکدست بشه...
🍃حالا از پاناکوتا روی توت فرنگی ها میریزیم و میذاریم تو یخچال تا نیم بند بشه...
🍃برای اون طرف قالب اول کمی ژله آلورا میریزیم،نیم بند که شد موز رو میچینیم و بعدش دوباره تا سطح موز ها ژله آلورا میریزیم و میذاریم تا نیم بند بشه ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نوشیدنی
#اسموتی_هندوانه خیلی خوشمزه است و نوشیدنی خنک و مناسب این فصل
🌹موادلازم
🌹هندوانه
🌹تخم شربتی
🌹عسل و شکر به دلخواه
🌹آب لیمو
🌹یخ
🌹برگ نعناع برای تزئین
🌺طرز تهیه
تخم شربتی را در آب داغ ده دقیقه گذاشته تا باز شود،هندوانه هسته گرفته را به همراه یخ در مخلوط کن ریخته اگر دوست داشتین میتونین شکر یا عسل هم اضافه کنید. کامل که یکدست شد تخم شربتی را اضافه کرده ۳ثانیه در حد مخلوط شدن زده و آب لیمو را اضافه کرده و نوش جان کنید
#آبگوشت خونگی
.
مواد لازم :
گوشت گوسفندی با استخوان نیم کیلو
دنبه 50 تا 100 گرم
لوبیا سفید (خیس شده از روز قبل) نصف پیمانه
نخود (خیس شده از روز قبل) نصف پیمانه
پیاز بزرگ 1 عدد
گوجه فرنگی 3 عدد
سیب زمینی متوسط 2 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
سیر 3 حبه
چوب دارچین اختیاری
نمک، فلفل و زرچوبه به میزان دلخواه
.
.
طرز تهیه :
● گوشت گوسفندی رو داخل قابلمه ای مناسب بریزید و مقداری آب سرد اضافه کنید در حدی که آب روی گوشت رو بگیره. قابلمه رو روی حرارت قرار بدید تا آب داخلش بجوشه. بعد از اینکه آب به جوش اومد و دو سه تا قل زد ، کل آب رو دور بریزید.
مجددا آب داخل قابلمه بریزید و این بار کمی بیشتر از دفعه قبل و سعی کنید از آب ولرم استفاده کنید.
حرارت را بالا ببرید تا آب به جوش بیاد.
.
● گوجه فرنگی ها رو پوست بگیرید و به همراه حبوبات آبکش شده ،دنبه ، سیر و پیاز خرد شده داخل قابلمه بریزید. سیب زمینی ها رو هم پوست بگیرید و برش بزرگ بزنید و به همراه چوب دارچین ، فلفل و زردچوبه داخل قابلمه آبگوشت بریزید.
.
● درب قابلمه رو ببندید و حرارت رو کم کنید تا آبگوشت به آرامی حدود 3 تا 4 ساعت بپزه. یک ساعت قبل از جا افتادن آبگوشت ، نمک ، رب گوجه فرنگی و یک عدد چوب دارچین رو به بقیه مواد آبگوشت اضافه کنید و منتظر باشید تا آبگوشت کاملا به روغن بیفته. 😉
┄┅┄┅✽💕♥️💕✽┅┄┅┄
17.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
اینم از مراحل کامل تهیه یه بامیه ترد و خوشمزه و خونگی که میتونید به راحتی تو خونه درست کنید و سر سفره افطار ما رو هم دعا کنید🙏
.
مواد لازم برای شربت بار👇
شکر: ۳لیوان
آب: یک ونیم لیوان
زعفران: ۴ق.غ
آب لیموترش: ۱ق.چ
گلوکز: ۱ق.غ
.
مواد لازم برای بامیه👇
آب: ۱لیوان
روغن مایع: ۳ق.غ
شربت بار: ۲ق.غ
آرد قنادی: ۱لیوان
تخم مرغ متوسط: ۲عدد
وانیل: نصف ق.غ
.
برای درست کردن شربت بار اول آبُ رو حرارت میذاریم وقتی جوش اومد شکرو میریزیم و میذاریم با حرارت کم بدون هم زدن شکر حل بشه بعد گلاب، آب لیموترش یا جوهرلیمو، زعفرون و گلوکز رو اضافه میکنیم و میذاریم با حرارت کم ده دقیقه بجوشه در حین جوشیدن حتما دور ظرفمونو براش آغشته به آبلیمو میزنیم.وقتی آماده شد از رو حرارت برمیداریم و کنار میذاریم تا خنک بشه و به دمای محیط برسه.
تو این فاصله خمیر بامیه رو آماده میکنیم. آب، روغن و شربت بار یا عسلُ داخل ظرف میریزیم و رو حرارت میذاریم تا جوش بیاد بعد آرد الک شده رو یکجا اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم تا آرد کاملا تو آب باز بشه و وقتی خمیر شکل گرفت حدودا ۴دقیقه تفت میدیم یا به اصطلاح داغ میزنیم تا خمیرمون جمع بشه و آب اضافش تبخیر بشه ولی خیلی هم نباید خشک بشه.خمیرو تو ظرف پهن میکنیم تا به دمای محیط برسه ولی خیلی هم سرد نشه ولرم بشه کافیه بعد تخم مرغ ها رو همراه وانیل یکی یکی اضافه میکنیم و هربار خوب هم میزنیم تا خمیرمون یکدست و تقریبا کشدار بشه بعد داخل قیف با ماسوره طرح دار میریزیم و تو روغن سرد به هر اندازه ای که میخواییم بامیه هامون باشن با قیچی چرب شده خمیرو میبریم و داخل روغن میندازیم👌
🌸🍃🌸
سالروز پاکترین🌸🍃
زلالترین🌸🍃
شادترین🌸🍃
و مقدس ترین پیوند هستی💖
ازدواج امام علی (ع)💖
و حضرت زهرا (س) و روز ازدواج
مبارک باد🌸🎊
🌺🌼#ازدواج_حضرت_علی_حضرت_فاطمه(س)🌼🌺
.
15.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شربت_زعفران
تا شربتای خونگی و خوشمزه هست و راحت میتونید درست کنید چرا بری دنبال شربت شرکتی که قندشون بالاست و اسانس و نگهدارنده و ...خلاصه از من میشنوید نخرید و این شربت زعفرون و درست کنید حالشو ببرید😋
مقدار مواد برای من ۱۰ کیلو شکر یک مثقال زعفرون اما شما میتونید بمقدار کم درست کنید .
به ازای هر یک کیلو شکر ۱/۵ لیتر آب بریزید وقتی جوش اومد زیرشون کم کم کنید تا قوام بیاد در آخر هم یه کمی آبلیمو یا جوهر لیمو بریزید که شکرک نزنه برای اینکه بفهمید قوام اومده یا نه یکم از شربت و داخل یه ظرفی بریزید بزارید خنک بشه اگر غلیظ شد یعنی آماده اگر هم شُل بود یه کن دیگه باید بجوشه 🤌
🦋
࿐ྀུ✿❥━━━━━━━━━━━🦋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شله_زرد_مجلسی🥧🍮😋
بر خلاف تصور خیلیا، شله زرد واقعا یک دسر راحتُ خوشمزست😍
برنج : یک پیمانه
آب : هشت پیمانه
شکر : ۲ پیمانه
گلاب : نصف پیمانه
زعفران : مقدار دلخواه (بنظرم باید زرد پررنگ باشه)
کره : ۵۰گرم
خلال بادام: مقدار دلخواه
🔴 یک پیمانه برنج با هشت پیمانه آب رو بزارین بپزه یا به اصطلاح شکفته بشه.(مقداری آب جوشیده کنار داشته باشین که اگر نپخت اضافه کنین)
بعد هل و شکر به همراه مقداری از زعفرون دم کرده رو اضافه میکنیم و هم میزنیم، مجددا مابقی زعفرون و خلال بادامی که با گلاب خیس کردیم رو اضافه میکنیم تا به رنگ دلخواهمون برسه.
مرحله آخر کره رو به شله زرد اضافه میکنیم.
حالا شله زرد رو هم میزنیم تا به غلظت دلخواه برسه و آماده بشه.
به همین راحتی🥰
از تمام دنیا
یک دوست خوب
یک چـای
و یک عصر بخیر زیبا
برای لذت بردن
از زندگی کافیست
بیخیال نداشتہ ها
شکر گـــذار🍃
داشتہ هایتان باشید
#عصرتون_زیباا🌺🌿
.
.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این #دمنوش آرام بخش فوق العادس😍
سیب
چوب دارچین
زعفران
گلاب
آب جوش
۱۰ الی۱۵ دقیقه دم بکشه و بعد نوش جان کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
يه سوسيس تخم مرغ متفاوت و باحال🙏👌🌹🌹
مواد لازم :
تخم مرغ
سوسيس
نان لواش يا تافتون
پنير پيتزا
كره
نمك و فلفل
.
نكته :
سوسيس ها رو خوب ريز كنيد كه برجسته نشه. .
اين غذا مناسب وعده صبحانه و عصرانه
16.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•پنکیک مغزدار🥞•
مواد لازم:
-تخم مرغ 1 عدد
-شکر 3قاشق غذا خوری
-وانیل نصف قاشق چایخوری
-شیر 1 لیوان
-روغن مایع 4 قاشق غذا خوری
-آرد 1/5 لیوان
-بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
🌸♥️🌸♥️🌸♥️🌸♥️🌸♥️🌸♥️
16.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•پنکیک مغزدار🥞•
مواد لازم:
-تخم مرغ 1 عدد
-شکر 3قاشق غذا خوری
-وانیل نصف قاشق چایخوری
-شیر 1 لیوان
-روغن مایع 4 قاشق غذا خوری
-آرد 1/5 لیوان
-بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
🌸♥️🌸♥️🌸♥️🌸♥️🌸♥️🌸♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•نوشیدنیِ بهشتی🍓•
برای درست کردنش نیاز دارین به:
-حدود ۸تا توت فرنگی یخ رده
-یدونه موز یخ رده
-یدونه دنت توت فرنگی
-یک لیوان شیر
-و دو قاشق عسل و یا شکر
🌸♥️🌸♥️🌸♥️🌸♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند_خانومانه
نکات استفاده❌👇🏻
❌میخک طبعش گرمه اگه طبع سرت رو نمیدونی گرمه یا سرده با هر استفاده به این چند قطره روغن مورد استفاده کن که طبعش اصلاح بشه.
❌طرز استفاده : یک ساعت قبل حموم کف سر(پوست سر و ریشه موها )اسپری کنید و با نوک انگشتان به ارامی بدون فشار ماساژ بدین و روی کف سر پخش کنید.همچنین به ساقه مو و نوک موها هم میتونید اسپری کنید که باعث درخشش و نرمی موها میشه ، اگه میتونید روی موها مشما یا کلاه رنگ بزارید که موها گرم بشه ، بعد از گذشت زمان لازم برین حمام و موهاتونو شستشو بدین و روتین خودتون رو داخل حمام داشته باشین .
❌این اسپری ۱ الی ۲ هفته داخل یخچال ماندگاری داره و در هفته ۳ باز میتونید ازش استفاده کنید .
🦋
࿐ྀུ✿❥━━━━━━━━━━━🦋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سمبوسه_پنيري
🥳🥳🥳🥳
مواد براي ١٠ عدد سمبوس
سيب زميني ٤ عدد درشت
جعفري و گشنيز خرد شده ١ پيمانه
پياز ٢ عدد متوسط
پنير پيتزا ١ پيمانه
نان لواش ٥ عدد
نمك ١ ق غ
فلفل قرمز و سياه هر كدام ١ ق چ
اويشن ١ ق چ
فلفل تازه به دلخواه
نكته⚠️
شما ميتونيد براي رژيمي شدنش پنير داخلش نريزيد و هنگام پخت فقط روي دو طرف نان رو با روغن زيتون كمي چرب كنيد و با شعله كم بزاريد نان برشته بشه.
.
🦄⃤•|
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•کیک شکلاتی🥮•
🍰 مواد لازم:
موز (یک عدد/ قابل حذف)
تخم مرغ (سه عدد)
وانیل (نصف قاشق چایخوری)
کره فندق (یک سوم پیمانه/ یا کره بادام زمینی/ یا ارده)
شیره انگور (یک چهارم پیمانه/ یا شیرهی میوههای دیگه)
پودر کاکائو (نصف پیمانه)
آرد جو (سه چهارم پیمانه/ یا آرد کامل گندم)
بیکینگ پودر (یک قاشق مرباخوری)
.
🍫مواد لازم برای سس شکلات:
شیر (سه چهارم لیوان)
ارده (نصف قاشق غذاخوری یا کمتر/ قابل حذف)
عسل (یک قاشق چایخوری)
پودر کاکائو (دو قاشق عذاخوری)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•نوشیدنی چند رنگ🍹•
موادلازم:
-گل پنیرک ۱ مشت
- نصف لیوان آب سرد
-تخم شربتی ۱ ق غ
-یک فنجان آب گرم
-شربت یا سیروپ زعفران و یا هر شربت دلخواه دیگه
-یخ به مقدار لازم
در آخر یکم آبلیمو ریختم و رنگ بنفش ؛ صورتی شد🥰🩷
14.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•موچی🍥•
مواد لازم :
-آرد گلوتینوس:۱۲۰ گرم
-نشاسته ذرت:۳۰ گرم
-پودرقند:۳۰ گرم
-نمک :۱ پنس
-کره:۲۵ گرم
-مایعات :جمع آب میوه و شیر با هم ۲۲۰ میل بشه
من از آب انبه استفاده کردم ۱۰۰ میل و ۱۲۰ میل شیر استفاده کردم.
🌸♥️🌸♥️🌸♥️🌸♥️
#نان_مغز_دار_شکلاتی😍😋
اندازه قالب 24 cm
♦️مواد لازم :
آرد 355 گرم
شیر یا آب 180 m.l(من از شیر استفاده کردم)
شیرعسلی 115
خمیر مایه فوری 6 گرم
نمک 3 گرم
کره 30 گرم
♦️شکلات صبحانه(از نوتلا هم میتونید استفاده کنید)
♦️طرز تهیه :
1_شیر و شیرعسلی را با هم مخلوط کنید سپس خمیر مایه را اضافه کرده خوب مخلوط کنید.آرد را کم کم اضافه کرده با میکسر و یا با دست ورز دهید در ادامه نمک و کره را اضافه کرده ورز دهید تا خمیر کشداری شود.
2_خمیر را جمع کرده 30 دقیقه استراحت دهید.
3_خمیر را دوباره ورز دهید تا هوای داخل آن گرفته شود خمیر را به 8 عدد چونه 85 گرمی تقسیم کنید و 10 دقیقه دیگر استراحت دهید.
4_خمیرها را مانند اسلاید 3و4 آماده کرده و 1_2 ساعت استراحت دهید تا حجمش دو برابر شود.سپس داخل قالب بچینید.
5_در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه به مدت 20_25 دقیقه تا زمانی که کامل پخته شود بپزید.
#نان_مغز_دار_شکلاتی😍😋
اندازه قالب 24 cm
♦️مواد لازم :
آرد 355 گرم
شیر یا آب 180 m.l(من از شیر استفاده کردم)
شیرعسلی 115
خمیر مایه فوری 6 گرم
نمک 3 گرم
کره 30 گرم
♦️شکلات صبحانه(از نوتلا هم میتونید استفاده کنید)
♦️طرز تهیه :
1_شیر و شیرعسلی را با هم مخلوط کنید سپس خمیر مایه را اضافه کرده خوب مخلوط کنید.آرد را کم کم اضافه کرده با میکسر و یا با دست ورز دهید در ادامه نمک و کره را اضافه کرده ورز دهید تا خمیر کشداری شود.
2_خمیر را جمع کرده 30 دقیقه استراحت دهید.
3_خمیر را دوباره ورز دهید تا هوای داخل آن گرفته شود خمیر را به 8 عدد چونه 85 گرمی تقسیم کنید و 10 دقیقه دیگر استراحت دهید.
4_خمیرها را مانند اسلاید 3و4 آماده کرده و 1_2 ساعت استراحت دهید تا حجمش دو برابر شود.سپس داخل قالب بچینید.
5_در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه به مدت 20_25 دقیقه تا زمانی که کامل پخته شود بپزید.