فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️📣دکتر منتظر در شبکه افق:
واکسن ها به گونه ای طراحی شده اند که طی ده تا سی سال آینده، تولید بیماری های مزمن بکند و باعث مرگ شود.
🌹🌾🌹 🇮🇷 @fteb_kanoon
👆 جشن پیروزی بشار اسد در سوریه
کرونا کووو ؟!
👈بفرستید برای نمکی و حریرچی و علیرضا رئيسى و جهانپور و...
#کرونا_فریب_قرن
#وزارت_بهداشت_شاگرد_اول_سازمان_بهداشت_جهانی
منبع :
https://t.me/farsna/226377
https://t.me/farsna/226231
🔴📣 مردم ایران سواد رسانه ای ندارند انها را بمب باران خبر راست و دروغ کنید و آینده سیاه و ناامیدکننده!!
آنها نباید احساس غرور و افتخار کنند.
👈 دروغهای بزرگ بدهید آنها باورمیکنند . در ذهن آنها بکوبید که رسانه های ایران دروغگوهستند تا جذب اخبار شما شوند.
👈 شما بار سنگینے بر دوش دارید . باید تلاش کنید ، حتے یک لحظه آرام نباشید. زمانی آرام خواهیم شد که باهم در تهران باشیم و ایران را چند تکه کنیم و انتقاممان را بگیریم.
🕳. شما نباید هیچ خبر مثبتی از ایران انتشار دهید.
مردم ایران نباید به آینده امیدوار شوند. آنها باید دائم خبر منفی بشنوند. بگذارید شما را راحت کنم ، تنها راه شکست ایرانیها ناامید کردن مردم ایران هست. آنها دارای عقاید محکم مذهبی هستند و این کار ما را سخت کرده است.
تحریم اقتصاد ایران کار بسیار واجبی هست.
ایرانیها باید مجازات شوند ، آنها تنها گروهی هستند که نه تنها در برابر ما تعظیم نکردند بلکه قصد نابودی ما را دارند ، تمام کار شما این باشد. من برایتان آرزوی موفقیت می کنم.
🔰 پی نوشت:
سخنان این خاخام خبیث صهیونیستی را بدقت بخوانید و تفکر کنید. آنها چه در سر دارند و برای اقایی بر دنیا و از جمله ایران چه نقشه های شومی کشیده اند .
هوشیاروبیدارباشیم. فریب
امپریالیسم رسانه اے را نخوریم.
با حضور حداکثری و خروج از یوغ رسانههای غربی همچون اینستاگرام و تحریم آنها دشمنان را خشمگین و امام زمان را شاد کنیم
#نشر_...
لینک اصل خبر در صراط نیوز👇
https://b2n.ir/j58576
#انتخابات_1400
#ایران_قوی
🌹🌾🌹 🇮🇷 @fteb_kanoon
✴️💠✴️پودر رفع بوی عرق✴️💠✴️
✅ترکیبی صددرصد طبیعی از مواد گیاهی و دریایی
✅صددرصد تضمینی و عودت هزینه در صورت کمترین نارضایتی مشتری
💠✍️خواص
1. به علت طبیعی بودن هیچ عارضه ای ندارد!
2. به مرور پوست را سفید میکند، برخلاف اکثر داروهای ضدبوی عرق موجود در بازار که پوست را کدر و تیره میکنند.
3. عرق بدن را به حد طبیعی می رساند، برخلاف برخی دارویهای موجود مشابه که عرق را قطع میکنند و باعث بیماری میشوند.
4. با هر بار استفاده حتی از 7 تا 10 روز بینیاز از استفاده خواهید بود، مگر اینکه استحمام کنید یا لباس را بشویید.
5. هربسته برای مصرف حدود 3تا5 ماه کفایت میکند؛ درنتیجه مقرون به صرفه و بسیار کمهزینهتر از داروهای مشابه است.
💰👈 قیمت: 20/000 تومان
🌹🌾🌹 🇮🇷 @fteb_kanoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸۳۰ اردیبهشت واکسن کرونا زده
و بعد از ۵ روز به این وضع افتاده...
🔸بعد از واکسن پدرم اینجا و مادرمم در خونه بستری شده
🎥پیشنهاد ویژه دانلود
این فیلم توسط دکتر فریدون حقی در بیمارستان ضبط شده
⭕️ببینید
جيوه اي كه مهم ترين سلاح كشتار بيولوژيك در تاريخ بوده است،بيش ازنيمي از امامان شيعه با جيوه مسموم شدند،داخل واکسن هاست
#واكسن_كشتار_جهاني
#قاتل_خاموش
❤️📖 روایت ۱۴۰۰
https://eitaa.com/joinchat/1345060949Cf236f3ea96
@revayat1400
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❗️📣تحدی جنجالی دکتر روازاده:
حاضرم جلوی همه ویروس #کرونا را به من تزریق کنید و فقط آن را با بخور جوش شیرین درمان کنم!
#ترس_هیستریک #کرونا #کروناهراسی #نمک_میخوریم_بیمار_نمیشویم
#فریب_قرن
🌹🌾🌹 🇮🇷 @fteb_kanoon
مجری گفتگوی ویژه خبری: آقای همتی برنامه اقتصادی تان چیست؟
همتی: نباید به حجاب خانم ها گیر داد!
مجری گفتگوی ویژه خبری: آقای جلیلی برنامه اقتصادی تان چیست؟
جلیلی:
برنامه اول، طرح وان...
برنامه دوم، بازار بورس...
برنامه سوم، طرح سفر...
برنامه چهارم، ساخت مسکن...
برنامه پنجم، کنترل نقدینگی...
برنامه ششم، حذف امضاهای طلایی...
مجری: ببخشید نصف سوالها ماند، وقت هم تمام شد!
@Sabeti ✅
#نکاتی_در_مورد_ظروف_چدنی1از4
✴️💠🔰 معرفی ظروف چدنی
🔴📣علاوه بر غذا به ظروف آشپزی هم اهمیت بدهیم
🔹گاهی اوقات برایمان آنقدر مهم میشود که چه غذایی باید بخوریم یا نباید بخوریم که فراموش می کنیم برای سلامتی و حتی لذت و خوشمزگی غذا،ظرف آن نیز مهم است. قابلمه ها و ماهیتابه هایی که با آنها غذا می پزیم به اندازه غذایی که در آن ها پخت میشوند اهمیت دارند!
🔸اگر شما هم از افرادی هستید که به غذاهای محلی و ارگانیک اهمیت زیادی میدهید، خوب است قدری هم به ظروف آشپزی مورد استفاده خود توجه کنید تا ان شاالله سالمتر و شادتر زندگی کنید. یکی از پیشنهادات ویژه برای ظروف پخت و پز، ظروف چدنی است که متاسفانه کمیاب و عتیقه شده اند.
✴️💠✍️چدن چیست؟
آلیاژی است مرکب از آهن و کربن و سیلیسیوم که بیشتر آن از آهن میباشد. درنتیجه ضد سایش، مقاوم به خوردگی و مقاوم در برابر حرارت است.
ا💯🧐سینی فر ساندویچیها رو دیدید!؟ دقت کردید چه راحت همه چیز روی اون سرخ میکنن، اون هم با کمترین روغن و با پختی یکدست و حرفهای!؟🔚🔚 جنس اون سینیها از #چدن اصله.
✴️💠✍️روش تشخیص ظروف چدنی اصل🔰
1. رنگ این ظروف به سمت مشکی است؛
2. آهن ربا به آنها می چسبد.
3. اگر با نیروی زیاد یا از ارتفاع بلند به زمین بیفتند، می شکنند(نه این که قر یا له شوند.)
4. نسبت به ظروف دیگر بطور محسوسی سنگینتر به نظر میرسند.
⛔️✍️#هشدار
❌بسیاری از ظروفی که به نام ظروف چدنی عرضه می شوند، در حقیقت آلومینیوم فشرده هستند که با فرآیند ریخته گری تهیه می گردند. این فرآیند موجب افزایش مقاومت و نیز افزایش جرم حجمی و در نتیجه سنگین شدن این ظروف می گردد. این ظروف به صورت بدون پوشش و یا لعاب در بازار مصرف به ندرت یافت می شوند و اغلب دارای پوشش تفلون می باشند.
❌ظروف دیگری به اسم چدن در بازار یافت میشود که روکش سیاه رنگی دارند و آهن ربا به آنها میچسبد، ولی وزن آنها نسبت به چدن اصل به طور محسوسی کمتر است. طبق بررسی ها این ظروف حاوی آلومینیوم بوده و البته طبق گفته واردکنندگان تقریبا 60 درصد هم آهن دارد. البته تایید و رد این سخنان نیاز به بررسی بیشتر دارد. آنچه هست این است که علاوه بر لعاب مضری که این ظروف دارند فاقد برخی از ویژگی های چدن اصل هم هستند، مثل چگالی و سنگینی زیاد چدن.
🌹🌾🌹 🇮🇷 @fteb_kanoon
#نکاتی_در_مورد_ظروف_چدنی2از4
✴️💠✍️هشت ویژگی خواندنی ظروف #چدن
🔹1. ظروف چدنی آببندیشده به طور طبیعی نچسب هستند و شما را از ظرف تفلون سرطانزا بینیاز میسازند.ظروف چدنی برای پخت هر نوع غذا کاملاً بی خطر و عاری از سمومی همچون سرب و آلومینیوم هستند.
🔸2. هنگام استفاده از ظروف چدنی ، در معرض بخارات سمی مضر قرار نمی گیرید! برخلاف بیشتر ظروف نچسب و همچنین ظروف آلومینیومی موجود در بازار که به هنگام آشپزی بخارهای سمی و خطرناکی از آنها ساطع میشود.
🔹3. مجموعه وسایل آشپزی چدن عملاً خراب نمیشوند و مادامالعمر هستند. با آببندی مجدد و بازسازی مناسب، ظروف چدنی بادوامتر و باکیفیتتر میشوند. حتی می توانید به راحتی وسایل آشپزی خود را نسل به نسل از طریق خانواده منتقل کنید.😉
🔸4. ظروف چدنی را می توان روی هر منبع حرارتی با هر دمایی - از اجاق گاز تا فر تا آتش ذغالی - گذاشت و پخت و پز کرد، بدون هیچ آسیبی به غذا و به ظرف! درنتیجه می توان از آن به سادگی برای سرخ کردن، پختن، بو دادن ، نان پختن، شیرینی پختن استفاده کرد.
🔹5. ماهی تابه های چدنی به طور محسوسی سنگین هستند و وزن آنها بخشی از جادوی آنها است و به آنها امکان می دهد تا گرما را بیش از سایر ظرف ها نگه دارند. وقتی چدن داغ شد ، داغ می ماند. بنابراین تابه های چدنی برای سرخ کردن بسیار مناسب هستند و غذا و آشپزی شما را خیلی حرفهای نشان میدهند! چون غذا خیلی یک دست و زیبا سرخ میشود و همه طرف غذا به طور یکسان پخته میشود، خصوصا در پخت نان و شیرینی و سرخ کردن گوشت و بادمجان. این از ویژگیهای منحصر به فرد ظروف چدنی است!!!
🔸6. هربار که از ظروف چدنی برای سرخ کردن استفاده میشود، کیفیت آببندی و لعابدهی و نچسب بودن ظرف بیشتر میشود. برخلاف سایر وسایل آشپزی ، کیفیت ظروف چدنی با استفاده بیشتر بهبود می یابد. با هر بار استفاده ، سطح آشپزی صافتر می شود و باعث می شود روغن به سطح آن نفوذ کند و به طور مداوم خاصیت نچسب بودن آن بهبود یابد.
🔹7. به اعتقاد برخی از اساتید، ظروف چدنی محتوای آهن در غذا را افزایش می دهند. در آزمایشی در سال 1965 ، محققان محتوای آهن 7 ماده غذایی پخته شده در ظرف چدنی و ظرف شیشه ای را اندازه گیری کردند. غذاهای اسیدی و غذاهایی که مدت زمان بیشتری پخته می شوند بیشترین آهن را در خود جمع می کنند. به عنوان مثال ، رب و سس گوجه فرنگی هنگام پختن در ظرف چدنی 87.5 میلی گرم آهن داشت ، اما هنگام پختن در یک ظرف شیشه ای فقط 3.0 میلی گرم آهن (در هر وعده 100 گرم ، که کمتر از یک فنجان است). حتی غذاهای غیر اسیدی و سریع پختن ، مانند تخم مرغ و سیب زمینی سرخ شده ، هنگام پختن در تابه چدنی، آهن به طور متوسط پنج برابر افزایش می یابد.
🔸8. تابه های چدنی اصل، به علت تداعی عتیقهجات و ظروف قدیمی سنتی آنتیک، حس نوستالژی و شاعرانه خوبی به علاقمندان امور سنتی میدهد!
🌹🌾🌹 🇮🇷 @fteb_kanoon
#نکاتی_در_مورد_ظروف_چدنی3از4
💠✍️ روش #آببندی کردن ظروف چدنی
🔸چدن ماده ای است که به راحتی زنگ می زند. برای جلوگیری از زنگ زدگی و نچسب شدن ظرف چدنی ، باید با روغنمالی و حرارت، لعاب و پوششی از روغن به خورد ظرف داد؛ به گونهای که روغن به خوبی با سطح ظرف ترکیب شده و تبدیل به یک لعاب بی ضرر شود. برای این منظور چنین عمل کنید:
1. درون ظرف آب بریزید و بگذارید نیم ساعتی بجوشد تا ذرات سیاه سطح ظرف کنده شود.
2. تابه چدنی خود را چندبار به خوبی با آب گرم و ابر یا فرچه و مایع شوینده بشویید و کاملاً خشک کنید.
3. با دستمال یا فرچه یک لایه نازک از روغن روی تمام ظرف بمالید. ترجیحاً از روغن نارگیل یا روغن بذر کتان یا روغن بادام زمینی یا روغن کنجد استفاده کنید.
4. ظرف را ،بطور وارونه، در طبقه وسط فر در دمای 150-250 درجه سانتی گراد یا روی شعله ی گاز قرار دهید. جهت کثیف نشدن فر زیر ظرف یک سینی قرار دهید که روغن ها داخل فر نریزد.
5. بگذارید ظرف 60 دقیقه در این دما بماند ، تا جلا پیدا کند و برای استفاده آماده شود. سپس اجازه دهید در فر خنک شود.
💠✍️چند نکته مهم
✔️ممکن است مجبور شوید ظرف چدن خود را چند بار دیگر گرم کنید و گرم کنید، تا زمانی که سطح ظرف تاریک و نیمه مات شود.
✔️برای ایجاد لعاب و پوشش کامل، لازم است چندبار و هربار لایه نازکی از چربی اضافه کنید، زیرا اضافه کردن لایه ضخیم روغن، منجر به ایجاد یک ظرف چدنی چرب می شود و به مرور تکه های دور آن جدا می شوند.
✔️برای تشکیل یک لعاب و پوشش مناسب به یک محدوده حرارتی خاص نیاز است. گرمای زیادتر از 250 درجه سانتیگراد لعاب روغنی را می سوزاند ، در دمای کمتر از 150 درجه سانتیگراد نیز فرآیند پلیمر شدن اسیدهای چرب به اندازه کافی رخ نمیدهد و درنتیجه لعاب مناسبی روی ظرف ایجاد نمیشود.
💠✍️چه هنگامی باید ظروف چدنی را آببندی کنیم؟
♦️وقتی که برای اولین بار می خواهید از ظرف چدن استفاده کنید.
♦️زمانیکه بر اثر استفاده خاصیت نچسب بودن ظرف کم شده و یا کامل از بین رفته است.
♦️ زمانی که رنگ ظرف به قرمزی می زند و کهنه شده است.
🌹🌾🌹 🇮🇷 @fteb_kanoon
#نکاتی_در_مورد_ظروف_چدنی4از4
✴️💠✍️ روش استفاده و نگهداری ظروف چدن
🔸خیلی ها فکر میکنند تنها تفاوت شستشو و نگهداری ظروف چدن نسبت به بقیه ظروف این است که بعد از شستن باید خشک شود و آب به آن نرسد چون ممکن است زنگ بزند. اما همه قلق کار این نیست.
🔹برای تمیز کردن ظروف چدنی بهتر است از آب و مواد شوینده و ابزار خشن استفاده نشود، تا نیازی به آب بندی مجدد ظرف نداشته باشید.
🔸برای تمیز کردن یک دستمال مرطوب یا دستمال کاغذی کافیست.
🔹برای اینکه ظرف راحتتر تمیز شود، سعی کنید تا ظرف هنوز گرم است آن را تمیز کنید تا مجبور به استفاده از آب نشوید.
🔸اگر ظرف سرد شد و مدت زمان زیادی از پخت غذا در آن گذشت و یا غذایی سمج بود و سخت به ظرف شما چسبید و با دستمال پاک نشد، مقداری آب در آن بریزید و آن را بجوشانید. تمام ذرات غذا شل می شوند. سپس به راحتی میتوانید با دستمال ظرف را تمیز کنید . گاهی نیازی به جوشاندن هم نیست و کافی است ظرف را زیر آب داغ بگیرید و با کفگیر چوبی یا پلاستیکی یا اسکاج یا فرچه غیرفلزی ظرف را تمیز کنید و سپس با دستمال خشک کنید. به همین راحتی و بدون نیاز به مواد شوینده!!!
💠✍️برای از بین بردن چربی زیادی ظرف چدنی، هرچند وقت یکبار مقداری نمک را با دستمال مرطوب به بدنه ظرف بمالید تا به راحتی چربیها از ظرف زدوده شود.
🔸هرگاه احساس کردید چربی سطح ظرف کم شده است و درنتیجه خاصیت نچسب بودن کمتر شده و ظرف به راحتی زنگ میزند، بعد از خشک کردن کمی ظرف را روغنمالی کنید و کنار بگذارید یا دوباره آن را آببندی کنید.
💠✍️به طور کلی بهتر است همیشه بعد از تمیزکردن و خشک کردن ظروف چدنی، مقداری روغن به ظرف بمالید، این کار باعث میشود همیشه ظرفی نو و خوشدست داشته باشید.
⛔️📣پرهیزات و نکات مراقبتی🔰🔰
❌از خیساندن طولانی مدت ظرف در آب خودداری کنید. نگذارید ظرف چدنی مدت طولانی در ظرفشویی بماند، چون باعث زنگ زدن ظرف می شود.
❌ظروف چدنی خود را هرگز در ماشین ظرفشویی قرار ندهید.
❌ظروف چدنی نباید با مواد شوینده ظرفشویی شسته شوند، مگر اینکه قصد دارید آنها را دوباره آببندی کنید.
❌اجازه ندهید چدن به صورت قطره قطره خشک شود! برای جلوگیری از زنگ زدگی سریعاً آن را با حوله خشک کنید یا روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید تا کاملا خشک شود.
❌به هیچ وجه ظروف چدنی را وقتی داغ است زیر آب سرد نگیرید. چون به آن آسیب وارد می شود.
🌹🌾🌹 🇮🇷 @fteb_kanoon
هدایت شده از فروشگاه واحد طب مسجد
✴️💠 ظروف چدنی اصل
🔹ماهیتابه لبه بلند با دهانه 24....300000
🔸ساج قطر 44 سانت.................300000
🔹ساج قطر 33 سانت.................200000
🔸حسوم –ملاقه چدنی..................70000
🌹🌾🌹 🇮🇷 @fteb_kanoon