مجری گفتگوی ویژه خبری: آقای همتی برنامه اقتصادی تان چیست؟
همتی: نباید به حجاب خانم ها گیر داد!
مجری گفتگوی ویژه خبری: آقای جلیلی برنامه اقتصادی تان چیست؟
جلیلی:
برنامه اول، طرح وان...
برنامه دوم، بازار بورس...
برنامه سوم، طرح سفر...
برنامه چهارم، ساخت مسکن...
برنامه پنجم، کنترل نقدینگی...
برنامه ششم، حذف امضاهای طلایی...
مجری: ببخشید نصف سوالها ماند، وقت هم تمام شد!
@Sabeti ✅
#نکاتی_در_مورد_ظروف_چدنی1از4
✴️💠🔰 معرفی ظروف چدنی
🔴📣علاوه بر غذا به ظروف آشپزی هم اهمیت بدهیم
🔹گاهی اوقات برایمان آنقدر مهم میشود که چه غذایی باید بخوریم یا نباید بخوریم که فراموش می کنیم برای سلامتی و حتی لذت و خوشمزگی غذا،ظرف آن نیز مهم است. قابلمه ها و ماهیتابه هایی که با آنها غذا می پزیم به اندازه غذایی که در آن ها پخت میشوند اهمیت دارند!
🔸اگر شما هم از افرادی هستید که به غذاهای محلی و ارگانیک اهمیت زیادی میدهید، خوب است قدری هم به ظروف آشپزی مورد استفاده خود توجه کنید تا ان شاالله سالمتر و شادتر زندگی کنید. یکی از پیشنهادات ویژه برای ظروف پخت و پز، ظروف چدنی است که متاسفانه کمیاب و عتیقه شده اند.
✴️💠✍️چدن چیست؟
آلیاژی است مرکب از آهن و کربن و سیلیسیوم که بیشتر آن از آهن میباشد. درنتیجه ضد سایش، مقاوم به خوردگی و مقاوم در برابر حرارت است.
ا💯🧐سینی فر ساندویچیها رو دیدید!؟ دقت کردید چه راحت همه چیز روی اون سرخ میکنن، اون هم با کمترین روغن و با پختی یکدست و حرفهای!؟🔚🔚 جنس اون سینیها از #چدن اصله.
✴️💠✍️روش تشخیص ظروف چدنی اصل🔰
1. رنگ این ظروف به سمت مشکی است؛
2. آهن ربا به آنها می چسبد.
3. اگر با نیروی زیاد یا از ارتفاع بلند به زمین بیفتند، می شکنند(نه این که قر یا له شوند.)
4. نسبت به ظروف دیگر بطور محسوسی سنگینتر به نظر میرسند.
⛔️✍️#هشدار
❌بسیاری از ظروفی که به نام ظروف چدنی عرضه می شوند، در حقیقت آلومینیوم فشرده هستند که با فرآیند ریخته گری تهیه می گردند. این فرآیند موجب افزایش مقاومت و نیز افزایش جرم حجمی و در نتیجه سنگین شدن این ظروف می گردد. این ظروف به صورت بدون پوشش و یا لعاب در بازار مصرف به ندرت یافت می شوند و اغلب دارای پوشش تفلون می باشند.
❌ظروف دیگری به اسم چدن در بازار یافت میشود که روکش سیاه رنگی دارند و آهن ربا به آنها میچسبد، ولی وزن آنها نسبت به چدن اصل به طور محسوسی کمتر است. طبق بررسی ها این ظروف حاوی آلومینیوم بوده و البته طبق گفته واردکنندگان تقریبا 60 درصد هم آهن دارد. البته تایید و رد این سخنان نیاز به بررسی بیشتر دارد. آنچه هست این است که علاوه بر لعاب مضری که این ظروف دارند فاقد برخی از ویژگی های چدن اصل هم هستند، مثل چگالی و سنگینی زیاد چدن.
🌹🌾🌹 🇮🇷 @fteb_kanoon
#نکاتی_در_مورد_ظروف_چدنی2از4
✴️💠✍️هشت ویژگی خواندنی ظروف #چدن
🔹1. ظروف چدنی آببندیشده به طور طبیعی نچسب هستند و شما را از ظرف تفلون سرطانزا بینیاز میسازند.ظروف چدنی برای پخت هر نوع غذا کاملاً بی خطر و عاری از سمومی همچون سرب و آلومینیوم هستند.
🔸2. هنگام استفاده از ظروف چدنی ، در معرض بخارات سمی مضر قرار نمی گیرید! برخلاف بیشتر ظروف نچسب و همچنین ظروف آلومینیومی موجود در بازار که به هنگام آشپزی بخارهای سمی و خطرناکی از آنها ساطع میشود.
🔹3. مجموعه وسایل آشپزی چدن عملاً خراب نمیشوند و مادامالعمر هستند. با آببندی مجدد و بازسازی مناسب، ظروف چدنی بادوامتر و باکیفیتتر میشوند. حتی می توانید به راحتی وسایل آشپزی خود را نسل به نسل از طریق خانواده منتقل کنید.😉
🔸4. ظروف چدنی را می توان روی هر منبع حرارتی با هر دمایی - از اجاق گاز تا فر تا آتش ذغالی - گذاشت و پخت و پز کرد، بدون هیچ آسیبی به غذا و به ظرف! درنتیجه می توان از آن به سادگی برای سرخ کردن، پختن، بو دادن ، نان پختن، شیرینی پختن استفاده کرد.
🔹5. ماهی تابه های چدنی به طور محسوسی سنگین هستند و وزن آنها بخشی از جادوی آنها است و به آنها امکان می دهد تا گرما را بیش از سایر ظرف ها نگه دارند. وقتی چدن داغ شد ، داغ می ماند. بنابراین تابه های چدنی برای سرخ کردن بسیار مناسب هستند و غذا و آشپزی شما را خیلی حرفهای نشان میدهند! چون غذا خیلی یک دست و زیبا سرخ میشود و همه طرف غذا به طور یکسان پخته میشود، خصوصا در پخت نان و شیرینی و سرخ کردن گوشت و بادمجان. این از ویژگیهای منحصر به فرد ظروف چدنی است!!!
🔸6. هربار که از ظروف چدنی برای سرخ کردن استفاده میشود، کیفیت آببندی و لعابدهی و نچسب بودن ظرف بیشتر میشود. برخلاف سایر وسایل آشپزی ، کیفیت ظروف چدنی با استفاده بیشتر بهبود می یابد. با هر بار استفاده ، سطح آشپزی صافتر می شود و باعث می شود روغن به سطح آن نفوذ کند و به طور مداوم خاصیت نچسب بودن آن بهبود یابد.
🔹7. به اعتقاد برخی از اساتید، ظروف چدنی محتوای آهن در غذا را افزایش می دهند. در آزمایشی در سال 1965 ، محققان محتوای آهن 7 ماده غذایی پخته شده در ظرف چدنی و ظرف شیشه ای را اندازه گیری کردند. غذاهای اسیدی و غذاهایی که مدت زمان بیشتری پخته می شوند بیشترین آهن را در خود جمع می کنند. به عنوان مثال ، رب و سس گوجه فرنگی هنگام پختن در ظرف چدنی 87.5 میلی گرم آهن داشت ، اما هنگام پختن در یک ظرف شیشه ای فقط 3.0 میلی گرم آهن (در هر وعده 100 گرم ، که کمتر از یک فنجان است). حتی غذاهای غیر اسیدی و سریع پختن ، مانند تخم مرغ و سیب زمینی سرخ شده ، هنگام پختن در تابه چدنی، آهن به طور متوسط پنج برابر افزایش می یابد.
🔸8. تابه های چدنی اصل، به علت تداعی عتیقهجات و ظروف قدیمی سنتی آنتیک، حس نوستالژی و شاعرانه خوبی به علاقمندان امور سنتی میدهد!
🌹🌾🌹 🇮🇷 @fteb_kanoon
#نکاتی_در_مورد_ظروف_چدنی3از4
💠✍️ روش #آببندی کردن ظروف چدنی
🔸چدن ماده ای است که به راحتی زنگ می زند. برای جلوگیری از زنگ زدگی و نچسب شدن ظرف چدنی ، باید با روغنمالی و حرارت، لعاب و پوششی از روغن به خورد ظرف داد؛ به گونهای که روغن به خوبی با سطح ظرف ترکیب شده و تبدیل به یک لعاب بی ضرر شود. برای این منظور چنین عمل کنید:
1. درون ظرف آب بریزید و بگذارید نیم ساعتی بجوشد تا ذرات سیاه سطح ظرف کنده شود.
2. تابه چدنی خود را چندبار به خوبی با آب گرم و ابر یا فرچه و مایع شوینده بشویید و کاملاً خشک کنید.
3. با دستمال یا فرچه یک لایه نازک از روغن روی تمام ظرف بمالید. ترجیحاً از روغن نارگیل یا روغن بذر کتان یا روغن بادام زمینی یا روغن کنجد استفاده کنید.
4. ظرف را ،بطور وارونه، در طبقه وسط فر در دمای 150-250 درجه سانتی گراد یا روی شعله ی گاز قرار دهید. جهت کثیف نشدن فر زیر ظرف یک سینی قرار دهید که روغن ها داخل فر نریزد.
5. بگذارید ظرف 60 دقیقه در این دما بماند ، تا جلا پیدا کند و برای استفاده آماده شود. سپس اجازه دهید در فر خنک شود.
💠✍️چند نکته مهم
✔️ممکن است مجبور شوید ظرف چدن خود را چند بار دیگر گرم کنید و گرم کنید، تا زمانی که سطح ظرف تاریک و نیمه مات شود.
✔️برای ایجاد لعاب و پوشش کامل، لازم است چندبار و هربار لایه نازکی از چربی اضافه کنید، زیرا اضافه کردن لایه ضخیم روغن، منجر به ایجاد یک ظرف چدنی چرب می شود و به مرور تکه های دور آن جدا می شوند.
✔️برای تشکیل یک لعاب و پوشش مناسب به یک محدوده حرارتی خاص نیاز است. گرمای زیادتر از 250 درجه سانتیگراد لعاب روغنی را می سوزاند ، در دمای کمتر از 150 درجه سانتیگراد نیز فرآیند پلیمر شدن اسیدهای چرب به اندازه کافی رخ نمیدهد و درنتیجه لعاب مناسبی روی ظرف ایجاد نمیشود.
💠✍️چه هنگامی باید ظروف چدنی را آببندی کنیم؟
♦️وقتی که برای اولین بار می خواهید از ظرف چدن استفاده کنید.
♦️زمانیکه بر اثر استفاده خاصیت نچسب بودن ظرف کم شده و یا کامل از بین رفته است.
♦️ زمانی که رنگ ظرف به قرمزی می زند و کهنه شده است.
🌹🌾🌹 🇮🇷 @fteb_kanoon
#نکاتی_در_مورد_ظروف_چدنی4از4
✴️💠✍️ روش استفاده و نگهداری ظروف چدن
🔸خیلی ها فکر میکنند تنها تفاوت شستشو و نگهداری ظروف چدن نسبت به بقیه ظروف این است که بعد از شستن باید خشک شود و آب به آن نرسد چون ممکن است زنگ بزند. اما همه قلق کار این نیست.
🔹برای تمیز کردن ظروف چدنی بهتر است از آب و مواد شوینده و ابزار خشن استفاده نشود، تا نیازی به آب بندی مجدد ظرف نداشته باشید.
🔸برای تمیز کردن یک دستمال مرطوب یا دستمال کاغذی کافیست.
🔹برای اینکه ظرف راحتتر تمیز شود، سعی کنید تا ظرف هنوز گرم است آن را تمیز کنید تا مجبور به استفاده از آب نشوید.
🔸اگر ظرف سرد شد و مدت زمان زیادی از پخت غذا در آن گذشت و یا غذایی سمج بود و سخت به ظرف شما چسبید و با دستمال پاک نشد، مقداری آب در آن بریزید و آن را بجوشانید. تمام ذرات غذا شل می شوند. سپس به راحتی میتوانید با دستمال ظرف را تمیز کنید . گاهی نیازی به جوشاندن هم نیست و کافی است ظرف را زیر آب داغ بگیرید و با کفگیر چوبی یا پلاستیکی یا اسکاج یا فرچه غیرفلزی ظرف را تمیز کنید و سپس با دستمال خشک کنید. به همین راحتی و بدون نیاز به مواد شوینده!!!
💠✍️برای از بین بردن چربی زیادی ظرف چدنی، هرچند وقت یکبار مقداری نمک را با دستمال مرطوب به بدنه ظرف بمالید تا به راحتی چربیها از ظرف زدوده شود.
🔸هرگاه احساس کردید چربی سطح ظرف کم شده است و درنتیجه خاصیت نچسب بودن کمتر شده و ظرف به راحتی زنگ میزند، بعد از خشک کردن کمی ظرف را روغنمالی کنید و کنار بگذارید یا دوباره آن را آببندی کنید.
💠✍️به طور کلی بهتر است همیشه بعد از تمیزکردن و خشک کردن ظروف چدنی، مقداری روغن به ظرف بمالید، این کار باعث میشود همیشه ظرفی نو و خوشدست داشته باشید.
⛔️📣پرهیزات و نکات مراقبتی🔰🔰
❌از خیساندن طولانی مدت ظرف در آب خودداری کنید. نگذارید ظرف چدنی مدت طولانی در ظرفشویی بماند، چون باعث زنگ زدن ظرف می شود.
❌ظروف چدنی خود را هرگز در ماشین ظرفشویی قرار ندهید.
❌ظروف چدنی نباید با مواد شوینده ظرفشویی شسته شوند، مگر اینکه قصد دارید آنها را دوباره آببندی کنید.
❌اجازه ندهید چدن به صورت قطره قطره خشک شود! برای جلوگیری از زنگ زدگی سریعاً آن را با حوله خشک کنید یا روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید تا کاملا خشک شود.
❌به هیچ وجه ظروف چدنی را وقتی داغ است زیر آب سرد نگیرید. چون به آن آسیب وارد می شود.
🌹🌾🌹 🇮🇷 @fteb_kanoon
هدایت شده از فروشگاه واحد طب مسجد
✴️💠 ظروف چدنی اصل
🔹ماهیتابه لبه بلند با دهانه 24....300000
🔸ساج قطر 44 سانت.................300000
🔹ساج قطر 33 سانت.................200000
🔸حسوم –ملاقه چدنی..................70000
🌹🌾🌹 🇮🇷 @fteb_kanoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 بازیگر سینما آهن ربا شد
#محاکمه_وزیر_بهداشت باید علنی باشد
#ستاد_صهونیستی_کرونا باید ممنوع الخروج شوند
#مینو_محرز جاسوس است
😡 صدا و سیما چرا سکوت کرده است؟
#وزارت_کشتار_جمعی
#سازمان_صهیونیستی_غذا_و_دارو
#سازمان_ماسونی_بهداشت_جهانی
#انحلال_وزارت_بهداشت
#محاکمه_وزیر_بهداشت
#محاکمه_پزشکان_متخلف
#عوارض_واکسن
🌹🌾🌹 🇮🇷 @fteb_kanoon
💢پروتئین مهندسی ژنتیک شده برای تاثیرگذاری روی سلولهای عصبی
🔹مقاله زیر از طراحی نوعی پروتئین مهندسی ژنتیک شده خبر میدهد؛ که خاصیت مغناطیسی دارد، و میتواند گروه خاصی از سلولهای عصبی را خاموش و روشن کند.
🔹بطور کلی تا بحال دو روش برای تاثیرگذاری روی سلولهای عصبی وجود داشت:
1️⃣روش اول optogenetics است، که با کمک پرتو لیزری میتوان، با دقتی در حد هزارم ثانیه، سلولهای عصبی را فعال و غیر فعال کرد. در این روش باید فیبرهای نوری به مغز فرد فرو کرد، تا بتوان پرتو را در محل مورد نظر تاباند. به همین دلیل استفاده از این روش، علیرغم دقت و کارآیی بالای آن، محدود است.
2️⃣روش دوم chemogenetics است، که چند ثانیه پس از ورود ماده به بدن، همراه با دارو یا غذا، تأثیرات مورد نظر بر سلولهای عصبی اعمال میشود.
🔹اما در روش جدید پروتئینهای مغناطیسی به امواج الکترومغناطیس و میدانهای مغناطیسی حساس بوده؛ و از خارج از بدن میتوان آنها را فعال و غیر فعال کرد.
🔹هرچند این تکنولوژی میتواند استفادههای زیادی داشته باشد، خطر استفاده از آن برای کنترل ذهن را نیز نباید از نظر دور داشت. به عنوان نمونه اگر این تکنولوژی در واکسنهای جدید بکار گرفته شده باشد، صاحب این تکنولوژی هر زمانی که اراده کند، از طریق امواج میتواند کنترل مغز افراد را بدست بگیرد.
🔹اینکه دولتهای گلوبالیستی روی واکسیناسیون و اجباری شدن آن اصرار دارند، نشان دهنده این است که چنین چیزی فقط در حد یک احتمال نیست. آنچه تحت عنوان تحقیقات دانشگاهی به اطلاع عموم رسانده میشود، درواقع مواردی هستند که برای دههها در آزمایشگاههای نظامی مورد تحقیق و توسعه بوده، و قبلاً استفاده شدهاند.
🔗[1] Genetically engineered ‘Magneto’ protein remotely controls brain and behaviour
https://amp.theguardian.com/science/neurophilosophy/2016/mar/24/magneto-remotely-controls-brain-and-behaviour
@antibioterrorism100
✅❌ سایت Rense متنی تحقیقاتی را همراه با چند عکس در لینک زیر قرار داده است که وضعیت خون را پس از تزریق #واکسن های جدید نشان میدهند."
🔰 عکس اول خون یک فرد سالم است. عکسهای بعدی نشان میدهند که به تدریج گلبولهای قرمز از فرم اصلی خارج شده و ذرات نانویی در اطراف آنها شکل میگیرد.
🔰 همین مطلب نشاندهندهٔ این است که عملِ جداکردن و گرفتنِ آهن از خون، برای تشکیل پروتئینهای مغناطیسی را باید بطور جدی بررسی کرد.
🔸 آنچه در بخشی قابل تأمل از ترجمهٔ این متن میخوانیم :
🔶 «توجه داشته باشید که تصویر چهارم نشان میدهد که سلولهای خونی این شخص، پس از تزریق دیگر صاف و متقارن نیستند. اکنون آنها با تودهها و برجستگیها پوشانده شدهاند. این یک جنگ جهانی عمدی علیه خون انسان است. همانطور که دکتر Sherri Tenpenny و دکتر Luc Montagnier و دیگران میگویند، این واکسنها باعث مرگ میشوند و هرگز دست از قتل بر نمیدارند. طبق نتایج این بررسیها، فقط ۹۹ میلیون آمریکایی تا ژانویه ۲۰۲۵ زنده خواهند بود. این فقط ۳ و یا ۴ سال دیگر است. همچنین بخاطر داشته باشید که به تمام سیاستمداران و یا برخی از بازیکنان برجستهٔ فوتبال؛ تنها یک تزریق نمکی انجام شده است نه تزریق واقعی.»
https://rense.com/general96/shocking-live-blood-analysis-after-vax.php
⚪️ منادی زمان
✅ @Monadizaman
⛔️📣 سلام و ارادت
عطاری از فردا تا دوشنبه تعطیل است.
ان شاالله از بعد از ظهر دوشنبه درخدمتیم
🙏التماس دعا🙏
هدایت شده از سلام «واحد سلامت مصاف»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ اظهارنظر رسمی درباره بروز خاصیت مغناطیسی در افراد واکسینهشده
🔹دبیر کمیته علمی مقابله با کرونا: در حال بررسی ابعاد علمی این موضوع هستیم.
✍🏻 احتمال تأثیر برخی ادجوانتهای درون واکسن یا وجود نانوذرات فلزی در برخی واکسنها، احتمال استفاده از پدیدهای به نام میکروچیپها، یا احتمال استفاده از پروتئینهای مغناطیسی و فناوریهای ژنتیک مغناطیسی، گمانههایی است که در فضای مجازی درباره این حادثه مطرح میشود و هنوز علت حقیقی آن در هالهای از ابهام قرار دارد.
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
هدایت شده از فروشگاه واحد طب مسجد
💠✍️ سوپ ضدویروس قوی (کمک به بهبودی #کرونا)
✔️ویژه بیماریهای تنفسی و ریوی
🔸از: استاد طالقانی
💥👈توجه: عزیزان دقت نمایند این سوپ جنبه غذای دارویی داشته و ضمن تسریع درمان کرونا، کمک به تقویت بدن و عوارض پس از کرونا مینماید، در رفع تنگی نفس؛ تب و... مفید و موثر میباشد.
⭕️مقدار مصرف برای بیماران کرونایی: هر ۴ تا ۶ ساعت یک کاسه ماست خوری
👈همچنین جهت تقویت سیستم ایمنی، مصرف یک کاسه ماست خوری از این سوپ در طول روز سفارش میشود.
♻️ ترکیبات:
¤ گندم پرک: دو سوم استکان
¤ ماش: ۳ قاشق غذاخوری
¤ برنج: ۲ قاشق غذاخوری
¤ هویج: یک و نیم عدد
¤ شلغم: یک عدد
¤ سیب درختی: نصف (در صورت موجود نبودن یک چهارم سیب زمینی)
¤ روغن زیتون: ۲ قاشق غداخوری
¤ نمک: به مقدار لازم
¤ زردچوبه: یک قاشق مرباخوری
¤ پودر گلپر: یک و نیم قاشق مرباخوری
¤ پودر تخم گشنیز: یک قاشق مرباخوری
¤ آب: ۶/۵ لیوان
¤ پیاز: یک عدد کوچک
¤ سیر کوبیده: ۶ حبه
¤ گوشت بدون چربی یا خروس محلی یا بره و گوسفند ۵۰ تا ۷۰ گرم
¤ سبزی جعفری و شوید مجموعا ۵ تا ۶ قاشق غذاخوری
¤ آبلیمو دو قاشق غذاخوری
✅طرز تهیه:
🔸ابتدا گندم، ماش و برنج را با آب گرم بخیسانید.
🔸یک و نیم هویج متوسط، یک عدد شلغم، سیب درختی و یا سیب زمینی و یک عددپیاز کوچک را حبه ایی خرد کنید.
🔸مواد خرد شده و خیس داده را با گوشت ریز شده و ۶/۵ الی ۷ لیوان آب روی حرارت قرار دهید. روغن زیتون را اصافه کنید.
🔸پس از به جوش آمدن، شعله را کم کنید تاخوب بپزد و اصطلاحا جا بیفتد.
🔸پس از پخت مواد اولیه(حدودا یکساعت بعد)، در این مرحله سبزی های خردشده را اضافه کنید.
🔸پس از پخت سبزی؛ نمک، زردچوبه، گلپر، تخم گشنیز و آبلیمو را اضافه کنید.
🔸 یک ربع الی ده دقیقه مانده به خاموش کردن سوپ؛ سیر کوبیده را اضافه کنید.
🌹 🇮🇷🌹 @fteb_kanoon