eitaa logo
ارگانیک بخوریم👩‍🍳
1.6هزار دنبال‌کننده
1.7هزار عکس
715 ویدیو
2 فایل
⁦❣️⁩ارتباط با تیم استاد حاج بابا👇 @timhajbaba 🔮 امام صادق ع👈 غذای تو پیش از غذابودن، دوای توست🎯
مشاهده در ایتا
دانلود
47.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آرد سنگک 🥡 ۲ لیوان شکر 🍚 ۲ لیوان مخلوط آب و گلاب ۲ لیوان(یکو نیم آب بقیه گلاب) زعفرون غلیظ ۳ قاشق غذاخوری پودر هل ۱ قاشق چای خوری روغن مایع ۱ لیوان طبع:
37.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم:🍱 تخم مرغ🥚 شکر🍚 وانیل روغن گلاب زعفران دم شده آرد🥡 بکینگ پودر طبع:
کدوحلوایی کدوحلوایی به کدوحلوایی آبپز 🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺 طرز تهیه کوکو کدو حلوایی: کدو حلوایی رنده شده🎃 تخم مرغ🥚🥚 سویق جو🌾 آرد گندم🌾 شبد خشک ( شوید) 🌿 سیر یک حبه🧄 ( قابل حذف) نمک ،فلفل، زردچوبه 🧂 همه مواد را مخلوط و در روغن زیتون سرخ میکنیم و برش میزنیم🧇 موقع سرو میتونید از نارنج استفاده کنید👌 به همین راحتی ، به همین خوشمزگی 😋
عصاره گوشت یا گوشت تو شیشه این غذا برای بیماران و کسانی که ضعف دارند بسیار مفید است، تمام خواص گوشت حفظ می‌شود. مواد لازم مقداری گوشت گوسفندی (مقدار گوشت را در دستور توضیح میدهم) ۱ عدد پیاز کوچک ۱ تا ۲ ق غ آبلیمو مراحل ۳ تا ۴ ساعت مقدار ی گوشت گوسفندی حدودا دو برابر مقداری که برای خورش همان نفرات در نظر دارید. پیاز را خلالی یا رنده درشت بزنید و با نمک و آبلیمو و گوشت در شیشه قرار دهید. شیشه را محکم کنید و در قابلمه آب قرار دهید. (آب قابلمه داغ نباشد، شیشه میشکند) در حین پخت درصورت کم شدن آب قابلمه، آب جوش اضافه کنید، در غیر این صورت شیشه ترک میخورد.
مواد لازم:ارد مرغوب ۱۵۰گرم( که باید از حریر رد شده باشه) روغن مایع :۷۰گرم کره:۵۰گرم مواد لازم برای شربت: اب ۴۸۰گرم گلاب ۱۰۰گرم زعفران دم شده غلیظ ۲ق غ خ هل نصف ق م خ ابتدا شربت را اماده کرده به این صورت که اب باید ترجیحا جوش باشد شکر را دراب ریخته وروی شعله میزاریم تا شکر دراب حل شود وبه جوش بیاید.بعد هل وزعفران وگلاب را اضاف میکنیم ومیزاریم تا یک دقیقه بحوشد.از روی حرارت برمیداریم ومیزاریم کنار نکته شربت را باید داغ داغ به حلوا اضاف کرد طرز تهیه:ابتدا ارد را درون تابه ریخته وبه مدت ۴۵ دقیقه باشعله ملایم تفت میدهیم.بعداز گذشت این زمان ارد را یه بار درون تابه الک کرده روغن وکره را اضافه میکنیم وبه مدت ۲۰دقیقه باشعله ملایم تفت میدهیم تا طلایی شود .بعداز این زمان شربت را داغ داغ به مواد اضاف میکنیم شعله رو زیاد میکنیم وتند تند هم میزنیم تا حلوا وسط ظرف جمه شود وخودش را بگیرد.وقتیکه شربت به خورد مواد رفت نباید زیاد حلوا زیاد روی حرارت بماند.حلوای ما اماده هست.برای اینکه تزیین زیبایی از حلوا داشته باشیم خود حلوا قابلیت قالب پذیری خیلی خوبی دارد حتی میشه با ماسوره هم باهاش کار کرد.ولی اگر حلوای شما کمی سفت بود ونشد با ماسوره باهاش کتر کنید میتوانید مقداری از حلوارا درون ظرفی بریزید مقداری اب جوش وکمی روغن اضاف کنید وروی شعله بزارید وهم بزنید تا روان بشه وقابلیت ماسوره خوردن پیدا کند.***دوستان اگر میخواهید که حلوای شیک وخوشمزه وخوشپختی داشته باشید باید صبور باشید در پختش واینکه دوتا زمان یاد شده برای تفت دادن حلوا بدون روغن وبا روغن حتماااااا زمان گفته شده رعایت شود.....نووووووش جانتون.