eitaa logo
ارگانیک بخوریم👩‍🍳
1.6هزار دنبال‌کننده
1.7هزار عکس
715 ویدیو
2 فایل
⁦❣️⁩ارتباط با تیم استاد حاج بابا👇 @timhajbaba 🔮 امام صادق ع👈 غذای تو پیش از غذابودن، دوای توست🎯
مشاهده در ایتا
دانلود
دسر کدو حلوایی دولیوان پوره کدو شکر ۲ق غ خ روغن یا کره ۲ق غ خ پودر دارچین مقداری پودر گردو پودر قند پودر نارگیل پوره کدو روبا روغن کمی تفت دادم ،شکر رو اضافه کردم وبعد از بخار شدن آب مواد پودر دارچین رو اضافه کردم بعد از سرد شدن ،داخل ظرف سرو شد پودر گردو با پودر قند ترکیب شد وبا پودر نارگیل تزیین شد نووووش جانتون ❤️
بفرمایید عدس پلو
سلام🙋‍♀ کوفته ناخد 😋 مواد گوفته گوشت ۳۰۰گرم ناخد خیس شده مکس شده یک لیوان برنج نیم پخت نصف لیوان آرد ناخچی سه قاشق غذاخوری الو به تعداد کوفته ها زرشک برای داخل کوفته ها مقدای پیاز دو عدد یکی برای کوفته یکی واسا سرخ کردن رب گوجه دو قاشق غذاخوری رب آلو یک قاشق سبزی معطر مرزه فلفکچه شوید گشنیز سیر عدویه جات زردچوبه فلفل سیاه و پودر گشنیز زنجبیل 🫕🫕🫕🫕🫕🫕
بدون فر مرغ یا خروس محلی یک عدد با پوست آلو 150گرم برگه 100گرم گردو خردشده 100گرم رب انار 4 قاشق غذا خوری زرشک و کشمش پیاز 2 عدد کره حیوانی 50 گرم روغن زیتون به میزان لازم زعفران دم کرده داخل مرغ را کاملا شسته وقتی خشک شد با پیاز خلالی و زعفران دم کرده کاملا بپوشانید سلفون کشیده به مدت 6 تا 10ساعت در یخچال نگه دارین یک عدد پیاز متوسط را خلالی خرد کنید با روغن زیتون سرخ کنید کمی دارچین و زردچوبه اضافه کنید وقتی سبک شد آلو و برگه های از قبل خیس شده رو اضافه کنید وبعد گردو خردشده رو اضاف کنید کمی تفت بدید کشمش و زرشک هم همین جا اضافه کنید. حالا دو قاشق رب انار اضافه کنید کمی تفت بدین و شعله را خاموش کنید خنک که شد شکم مرغ رو از مواد پرکنید و بدوزید و بالها و رانها رو هم ببندید حالا تو قابلمه مناسب روغن زیتون ریخته با شعله ملایم همه طرف مرغ رو سرخ کنید بعد کره رو با زعفران فراوان اضافه کنید بقیه رب انار رو با نمک و یک لیوان آب جوش اضافه کنید و شعله را خیلی کم کنید و 3 ساعت اجازه بدید کاملا مرغ مغز پخت بشه وبعد از این زمان مرغ شکم پر ما آماده است. راستی یادتون نره نخ ها رو باز کنید🙂 نوش جان
بلغور جو یک لیوان لپه 1/3 لیوان روغن زرد گاوی یا دنبه دو قاشق غذاخوری هویج دوعدد ( زردک بهتر است) تره ترخون مرزه و شوید نصف لیوان کشک محلی نصف لیوان پیاز یک عدد متوسط نمک و ادویه . بلغور جو و لپه را شسته و با شعله ملایم میپزیم یک ساعت هویج رنده شده و سبزی را اضافه کرده و بعد پیاز خرد کرده در روغن تفت داده کمی فلفل و زردچوبه زده و به آش اضافه کرده و فرصت میدهیم تا کاملا جا بیفته ده دقیقه آخر کشک و نمک را اضافه کرده و شعله خاموش میکنیم اگر طعم روغن حیوانی یا دنبه رو دوست نداشتید میتونید روغن زیتون یا آب گوشت اضافه کنید با کمی کشک و نعنا داغ تزئین کنید. نوش جان
🥬انواع سبزی های رایج 🥗سبزی خوردن: تره، خرفه، جعفری، نعنا، ریحان، پونه، تربچه، گشنیز، ترخون، شوید، شاهی، مرزه و پیازچه 🍲سبزی آشی: تره، جعفری، گشنیز، شوید، کمی برگ چغندر، کمی کاسنی 🥘سبزی خورشتی: تره، جعفری، گشنیز، شنبلیله، برگ چغندر 🍘سبزی کوکو: تره، جعفری، گشنیز، بهمراه کمی شوید 🍚سبزی پلویی: تره، جعفری، گشنیز، شوید بیشتر 🫕سبزی سوپی: جعفری، گشنیز، کمی تره 🐠سبزی ماهی: گشنیز، کمی شنبلیله 🌱سبزی بزباش: ترخون، جعفری، کمی شنبلیله، کمی کاسنی 🫑سبزی کوفته و دلمه: ترخون، مرزه، نعنا، جعفری، کمی شوید 🪴سبزی معطر: ریحان، نعنا، پونه، جعفری، گشنیز، مرزه، ترخون، شوید 🍣سبزی ترشی: خرفه، ترخون، مرزه، نعنا، کرفس
7.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماست کدو حلوایی😋 تاحالا تستش کردی؟! مواد لازم: کدو حلوایی ماست چکیده سیر نمک نعنا خشک نوش جان💕
آش ترش...😇 از خوشمزه های گیلانی... مخصوص عصرهای این فصل.. برنج نیم دانه.. آب انار آب نارنج سیر داغ رب آلوچه سبزی های محلی هم می تونید کلا داخلش بریزید و هم بزنیدش هم می تونید این مدلی مثل من از دِلار یا همون نمک سبز استفاده کنید.. من هر دو مدلش رو درست میکنم...🌸👌🏼
نان کدو حلوایی مواد مورد نیاز : آرد سبوسدار کامل 350 گ پوره کدو حلوایی 2/3 پیمانه کره 35 گرم شکر 25 گرم تخم مرغ 1 عدد مخمر (مایع خمیر)1 ق چ خ نمک نصف ق چ خ شیر نصف ق چ خ یک چونه حدود 150 گرمی (از قبل داشتم) طرزتهیه اول کدو ها رو پوست گرفته هسته و ریشه ها رو جدا کرده بگذارید تو ظرف وخیلی کم آب ریخته درب ظرف رو گذاشته و روی حرارت کم بپزید . بعد که خنک شدکدوحلوایی رو له کنید. پوره کدو حلوایی -شکر-تخم مرغ -شیر و مخمر را مخلوط کرده . سپس آرد رو اضافه کرده و به ورز دادن می پردازیم در همین حین کره رو اضافه میکنیم . من یه چونه از نان قبلیم مال چند روز پیش تو یخچال داشتم اونم اضافه کردم . تو دستورش که از برنامه به خانه برمیگردیم سرچ کردم 45 دقیقه استراحت برای خمیر در نظر گرفته بودن و اگه فضای خونه سرد باشه 1/5 ساعت که ❌البته سفارش کردن دم شوفاژ وبخاری وجای گرم نذارید .❌ من کار داشتم 6 ساعت خمیرم روی میز آشپزخانه بود در طی این زمان 2 مرحله دیگه ورز دادم و هوای خمیر رو گرفتم .پفش خوابید و دوباره بعدش پف کرد. حالا فر رو یک ربع قبل روشن کرده وبا دمای پایین سینی فر رو چرب کرده و خمیر چون تا حدودی شل هست رو روی سینی پدن کردم و‌ بعد 10 دقیقه صبر کردم و مجدد خمیر پف کرد یکی از نانها رو که بزرگتر هم بود روش شکر پاشیدم . حالا به فر منتقل میشن حدود 45 دقیقه یا بسته به حرارت فر داره زمان پخت خمیر وقتی که نانها پخت مدت کوتاهی شعله گریل رو روشن کردم تا روش تغییر رنگ بده .