:
#ترفند_آشپزی 🍽
🥚ترفند سالم ماندن تخم مرغ👇
✅ برای اینکه تخممرغها تا 3 هفته تازه بمانند؛
کافیست قبل از قرار دادن در یخچال، سطح پوست آنها را با روغن گیاهی🍾 چرب کنید.
🎽 با نشر مطالب کانال به اطرافیانمون سلامتی جسم رو به جامعه تزریق کنیم🎯 عضویت
@gazaaa
#آبنبات_خونگی👌
🍭آبنبات باطعم زنجبیل ودارچین
خیلی آسونه پیشنهادمیکنم درست کنید
🍥موادلازم
▫️شکر سرخ : یک فنجان
▫️آب : نصف فنجان
▫️آبلیمو : یک قاشق غذاخوری
▫️پودر زنجبیل : یک قاشق غذاخوری
▫️پودردارچین : یک قاشق چایخوری
▫️عسل : یک قاشق
▫️میخک : چندعدد
✍طرز تهیه :
همه مواادررابجز عسل داخل تابه میریزیم وروی حرارت ملایم میزاریم
تازمانیکه شکرذوب شود
سپس شعله راخاموش کرده عسل راهم به مواداضافه کرده و هم میزنیم
میخک هاراابیرون میاریم وباقاشق به اندازه دلخواه روی کاغذروغنی میریزیم دقت این کاربایدباسرعت انجام شودچون سریع میبندد وسفت میشود
پ.ن عسل اختیاری هست میتونیم بدون عسل هم درست کنیم
🎽 با نشر مطالب کانال به اطرافیانمون سلامتی جسم رو به جامعه تزریق کنیم🎯 عضویت
@gazaaa
#کوکو_عدس
این کوکو یه وعده غذایی مقوی و خوشمزست مخصوصا تو فصل مدرسه ها که میتونید ساندویچ کنید و برای تغذیه مدرسه بچه هاتون بزارید البته الان که بچه ها قرنطینه شدن ان شاالله بعد کم شدن شر ویروس منحوس کرونا
📝مواد لازم
▫️عدس ۱ لیوان
▫️نخود پخته شده دو لیوان
▫️پیاز ۱ عدد
▫️تخم مرغ محلی ۲ عدد
▫️جعفری و گشنیز و ریحان خرد شده ۴ ق غ
▫️سویق گندم یا جو ۲ ق غ پر
▫️نمک دریا و فلفل و زردچوبه به میزان دلخواه
▫️روغن ارده کنجد برای سرخ کردن
✍طرز تهیه
عدس رو میپزیم و بعد از پخت آب اضافی اونو میگیریم و به کمک گوشتکوب برقی یا دستی خوب له میکنیم
نخودها رو و با یک ق غ نمک می پزیم
حالا نخود پخته و له شده + پیاز رنده شده+ عدس له شده + تخم مرغ+ ادویه ها +آرد سوخاری+ سبزی خرد شده خوب باهم مخلوط میکنیم و با روغن ارده کنجد سرخ میکنیم
وقتی سرخ میکنید یه ظرف آب کنار دستتون بزارید و دستتونو خیس کنید و از مواد بردارید تا چسبندگیش رو بگیره.
✅اگه سویق گندم یا جو ندارید از پودر نان سبوس دار استفاده کنید
🎽 با نشر مطالب کانال به اطرافیانمون سلامتی جسم رو به جامعه تزریق کنیم🎯 عضویت
@gazaaa
🌸🍃 #تلنگر 🍃🌸
💠 هر" #پرهیزڪاری"گذشته اے دارد!..
وهر" #گناه ڪاری"آینده ای!..
پس #قضاوت نڪن...
🦋میدانم اگر:
#قضاوت_نادرستی در مورد ڪسے بڪنم...
دنیا تمام #تلاشش را میڪند تا مرا در شرایط او قرار دهد...
تا به من ثابت ڪند...
👌در #تاریڪے همه ے ما #شبیه یڪدیگریم...
🌟 #محتاط باشیم در "#سرزنش "
و #قضاوت ڪردن دیگران
وقتے ؛
🌸نه از #دیروز او خبر داریم،
نه از #فرداے خودمان.
@gazaaa
#کوکو_سبزی_قالبی😋😋
▫️سبزی ( تره ، جعفری ، شوید ، گشنیز ) 500 گرم
▫️تخم مرغ محلی 3 عدد
▫️شیرمحلی 1 قاشق غذاخوری
▫️مخلوط زرشک و مغز گردو 1/2 لیوان
▫️نمک دریا و فلفل به مقدار لازم
♨️سبزی ها را بشویید و بگذارید تا خشک شوند سپس ریز و یکدست خرد کنید داخل کاسه ای تخم مرغ ها را بشکنید و خوب هم بزنید تا کف کند سپس سبزی های خرد شده ، شیر ،زرشک ، مغز گردو ، نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد خوب مخلوط شوند.درصورت دلخواه یک تا دو حبه سیر هم میتونید اضافه کنید. من چون کوکو را میخواستم قالبی درست کنم
مقدار روغن کنجد سرخ کرده رو هم بامواد ترکیب کردم ودرقالبهای مخصوص ومقاوم به گرما که از قبل چرب کرده بودم میریزیم ودر فر ازقبل گرم شده میذاریم تا کو کو ها خوب سرخ بشن
داخل ماهیتابه هم میتونید کو کو رو سرخ کنید که در اینصورت روغن کنجد(یاهرروغن ارگانیک) بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود
سپس مایه کوکو را داخل تابه بریزید و پخش کنید و در تابه را بگذارید ، حرارت را برای چند ثانیه زیاد کنید تا مواد خودشان را بگیرند سپس حرارت را ملایم کنید تا یک روی کوکو سرخ شود ، وقتی یک روی کوکو سرخ شد کوکو را برگردانید تا روی دیگر کوکو هم برشته شود.
استفاده از زرشک و مغز گردو سلیقه ای هستند ،حتی میتوانید از یکی از این مواد در کوکو سبزی استفاده نمائید.
✅استفاده از 1 قاشق شیر در انواع کوکو و کتلت باعث میشود مواد انسجام بیشتری داشته باشند و موقع سرخ کردن وا نروند
🎽 با نشر مطالب کانال به اطرافیانمون سلامتی جسم رو به جامعه تزریق کنیم🎯 عضویت
@gazaaa
دلمه پیاز
مواد لازم براے چهار نفر
✍پیاز متوسط 4 عدد
✍برنج نیم دانه یا بلغور1 پیمانه
✍گوشت چرخڪرده 250 گرم
✍لپه نصف پیمانه
✍نمڪ دریا،فلفل، زردچوبه به میزان لازم
✍سبزے دلمه نصف پیمانه
✍سماق1-2 ق غذاخوری
✍ڪره حیوانی 1 ق غذاخورے
✍رب آلو یا نسترن 1-2 ق غذاخوری
✍آب نصف پیمانه
📍طرز تهیه دلمه پیاز
براے تهیه دلمه پیاز مثل بقیه انواع دلمه ابتدا باید لپه و برنج را از شب قبل خیس ڪنید.
فردای آن، برنج (ےا بلغور) و لپه خیسخورده را در ظروفے جداگانه نیمپز ڪنید.
دو قاشق سماق را با یک لیوان آب جوش مخلوط ڪنید و ڪنار بگذارید.
سپس مواد میانے دلمه را تهیه ڪنید. براے این ڪار ابتدا؛ یک عدد پیاز را رنده ڪرده و با ڪمے روغن تفت دهید.
مقداری زردچوبه و فلفل به آن اضافه ڪنید و تفت دهید.
گوشت چرخڪرده را به مواد اضافه ڪنید و خوب تفت دهید.
حدود 1 ق غذاخورے از رب را اضافه ڪرده و صبر ڪنید تا مواد ڪمے پخته شوند.
در انتها برنج و لپه نیمپز شده، نمک و سبزے دلمه را اضافه ڪنید و با بقیه مواد مخلوط ڪنید.
در صورت تمایل ڪمے سماق نیز به مواد اضافه ڪنید و ظرف را از روے حرارت بردارید. یا رب انار بریزید.
ڪمی صبر ڪنید تا از حرارت بیفتند.
در این فاصله، 3 عدد پیاز متوسط را داخل آب جوش بیندازید و با ڪمے نمک بپزید تا اندڪے نرم شوند.
وقتی مواد میانے دلمه آماده شد، پیازهای پخته شده را از ته فشار بدهید تا لایهلایه بیرون بیاید سپس داخل هر لایه را با موادے ڪه آماده ڪردید، پر ڪنید و آنها را ڪف قابلمه بچنید.
حالا سماق خیسشده را صاف ڪنید و آب آن را روے پیازها بریزید.
حالا ڪره را با یک قاشق رب آلو یا نسترن و نمک تفت بدهید و روے پیازها بریزید.
در نهایت نصف لیوان آب روے پیازها ریخته و صبر ڪنید تا دلمهها بپزند.
دلمه پیاز خوشمزه شما آماده است. طعم این دلمه با هر دلمه دیگرے ڪه تابحال خوردهاید متفاوت است و بسیار خوشمزه و لذیذ است. امیدواریم این نوع دلمه خوشمزه را امتحان ڪنید و از خوردن آن لذت ببرید. نوش جان.
چند نڪته
شما براے تهیه دلمه پیاز میتوانید به جاے سبزے دلمه فقط از ریحان خردشده استفاده ڪنید.
همچنےن برنج و لپه را حذف ڪرده و بلغور را جایگرین ڪنید.
اضافه ڪردن رب آلو یا نسترن و سماق به مواد میانے دلمه دلخواه است
سعے ڪنید پیازها را زیاد آبپز نڪنید زیرا در این صورت خیلے له میشوند و قابل پرڪردن با مواد میانے نخواهند بود.
🎽 با نشر مطالب کانال به اطرافیانمون سلامتی جسم رو به جامعه تزریق کنیم🎯 عضویت
@gazaaa
#خورشت_تره
📝مواد لازم:
☘گوشت گوسفندی 500گرم
☘پیاز
☘روغن کنجد یا زیتون
☘لیمو عمانی
☘سبزیجات(تره,جعفری,گشنیز)400گرم
☘رب الو یا رب نسترن
☘نمک دریا, زرد چوبه,ادویه
☘لوبیا سفید با لوبیا چیتی
☘ابغوره
✍طرزتهیه:
اول از همه يه پياز متوسط رو با حرارت ملايم باروغن تفت دهید و بعد بهش ادويه جات وگرد ليمو عماني بزنید
سبزي كه شامل تره وجعفري و خيلي كم گشنيزه تفت داده تا خاميش گرفته شده وبعد دو ق غ رب بریزید وتفت بدید ودوتا ليمو عماني رو شسته و باچنگال سوراخ کنید و اضافه کنید
بعد گوشت رو كه از قبل با آب ونمك و پياز كه پختید به همراه دوپيمانه لوبيا ترجيحا لوبيا كه نيم پخت شده رو به مواد اضافه کنید وآب گوشت رو هم نگه دارید و بزارید ١-١/٣٠ با حرارت ملايم قشنگ جا بيفته و پنج دقيقه آخر كه كامل روغن انداخت وجا افتاد بهش كمي آبغوره بزنید و نوش جان🤗
نكته: ميتونيد لوبيا رو با گوشت بپزيد و سبزي و رب اضافه كنيد البته بايد از پخت گوشت مطمئن باشيد كه ٤٠دقيقه بپزه چون لوبيا رو از شب قبل خيس كرديم زود ميپزه وبايد با گوشت همزمان بپزه ولي من چون مطمئن نبودم گوشت ولوبيا رو جدا پختم. خيليم بهتره اينجوري
🎽 با نشر مطالب کانال به اطرافیانمون سلامتی جسم رو به جامعه تزریق کنیم🎯 عضویت
@gazaaa
✨﷽✨
🍁انسانهای نالایق🍁
✍جمعی از اصحاب در محضر رسول خدا بودند، حضرت فرمود: می خواهید کسل ترین، دزدترین، بخیل ترین، ظالم ترین و عاجزترین مردم را به شما نشان دهم؟
اصحاب: بلی یا رسول الله!
👈فرمود:
✨1- کسل ترین مردم کسی است که از صحت و سلامت برخوردار است ولی در اوقات بیکاری با لب و زبانش ذکر خدا نمی گوید.
✨2-دزدترین انسان کسی است که از نمازش می کاهد، چنین نمازی همانند لباس کهنه در هم پیچیده به صورتش زده می شود.
✨3-بخیل ترین آدم کسی است که گذرش بر مسلمانی می افتد ولی به او سلام نمی کند.
✨4- ظالم ترین مردم کسی است که نام من در نزد او برده می شود، ولی بر من صلوات
نمی فرستد.
✨ 5-و عاجزترین انسان کسی است که از دعا درمانده باشد.
📚داستان های بحارالانوار جلد 9
【 الّلهُــمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَــــ الْفَــرَج 】
@gazaaa
#تاس_کباب_متفاوت
✍مواد لازم :
1⃣ گوشت گوسفندی چرخ کرده : ۳۰۰ گرم
2⃣آرد سبوس دار : ۲ قاشق
3⃣ نمک دریا، فلفل، آویشن، پودر کاری : به مقدار لازم
4⃣رب نسترن یا آلو یا انار : ۲ قاشق
✍طرز تهیه:
ابتدا یک عدد پیاز متوسط رو رنده کرده بعد ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه کنید
بعد نمک فلفل پودر زیره ،پودر کاری ،دو قاشق آرد کمی آرد برنج هم بهش اضافه کنید (اختیاری) و با دست خوب چنگ بزنید و مخلوط کنید و مثل کله گنجشکی گرد کنید
بعد مواد رو سرخ کنید و داخل سسی که از قبل آماده کردید خوابونده و بذارید رو شعله قل ریز بزنه تا خوب مزه دار بشه
و کنارش رو با اندکی بادمجان و سیب زمینی سرخ شده سرو کنید (مصرف سرخ کردنیها را به حداقل برسانید فقط جهت تنوع هفته ای دو الی سه بار مصرف کنید)
نوش جان....
سس:
دوقاشق رب رو با یک فنجان آب و یک قاشق روغن زیتون یا کنجد و نمک و فلفل و آویشن مخلوط کنید.
🎽 با نشر مطالب کانال به اطرافیانمون سلامتی جسم رو به جامعه تزریق کنیم🎯 عضویت
@gazaaa
#ترفند_آشپزی 🍽
☀️ برای خوشرنگ شدن #زعفران در ابتدا آن را کاملا نرم کنید و یک قاشق چایخوری زعفران ساییده را در نصف استکان آبجوش 💧🔥بریزید ویک ساعت آن را روی بخار کتری قرار دهید.
@gazaaa
#حلوای_سه_ارد
✍مواد لازم :
1⃣آرد سبوس دار...1لیوان
2⃣آرد برنج...1لیوان
3⃣آرد نخود...1/2 لیوان
4⃣شکر سرخ ؛ ۲لیوان
5⃣آب وگلاب۲ لیوان(من یک چهارم از این دو لیوان رو گلاب ریختم بقیش آب بود)
6⃣کره حیوانی : ۵۰گرم
7⃣روغن ارگانیک : 1 و 1/4 لیوان
8⃣زعفران وهل به میزان لازم..
✍طرز تهیه :
شکر وآب را روی حرارت میزاریم تا شکر باز بشه ولی خیلی نجوشه و بعدهل وگلاب وزعفران رو اضافه میکنیم واز روی حرارت بر میداریم..
.روغن را در تابه ریخته تا گرم شود..آرد را تف میدهیم تا تغییر رنگ دهد.وبعد آرد برنج را اضافه میکنیم..ودر نهایت ارد نخود را میریزیم
در این مرحله کره رو هم اضافه میکنیم وتف میدهیم واز روی حرارت بر می داریم وشیره را کم کم اضافه میکنیم.وخوب هم زده ودوباره روی حرارت گذاشته تا آماده شود واز قابلمه جدا شود..وحلوا را در ظرف کشیده وتزیین ميكنيم.
من روش رو با کاتر کلمپه مهر زدم و دورش رو با قیف و ماسوره گل زدم.