سلام
نهار امروز من ، دُرُشته ( غذای دزفولی ) ☺️
بلغور گندم رو نم دار میکنی یکم بمونه بعد تفتش میدی بدون روغن
یه پیاز سرخ میکنی جداگونه نمک زردچوبه میزنی بعد به ازا هر پیمونه بلغور دو پیمونه اب میریزی داخل پیاز سرخ شده وقتی به جوش اومد بلغورا رو بهش اضاف میکنی
میزاری مثه برنج کته یکم سر گاز بمونه ابش جمع شد یکم کشمش میریزی روش میزاری دم بکشه
#نان_کشتا ( نان محلی گیلان )
آرد برنج ۲ پیمانه
آرد گندم کامل ۲پیمانه
شکر قهوه ای نصف پیمانه
کدو پخته شده 1 پیمانه
پودر شنبلیله 2 ق غذا خوری
آب ب مقدار لازم ( حدوداً دو سه قاشق)
دو پر نمک
برای ذائقه های مختلف کنجد. زیره. تخم خرفه. هم میشه اضافه کرد.
کدو حلوایی را میذاریم بپزه نیم ساعت زمان میخواد.
داخل ظرف آردها و شکر و پودر شنبلیله و کدو پخته را مخلوط میکنیم .
ورز میدیم تا حسابی آماده بشه.
میتونیم آرد بزنیم تا به دست نچسبه.
خمیر میذاریم سه ساعت استراحت کنه.
الان دیگه برای چونه گرفتن آماده هست عزیزان.
پشت سینی بزرگ آرد بپاشید ،بصورت گرد با کف دست چونه درست کنید.
با وردنه پهن کرده و گرد میکنیم.
من نونها را پشت ظرف گِلی بنام گمج درست میکنم.
میتونید روی ساج یا حتی پشت ماهیتابه هم بذارید روی اجاق گاز تا بپزه.
نوش جان😋
19.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک برنجی😍🍚
مواد لازم: 🍱
یک پیمانه برنج🍚
یک پیمانه شیر🥛
یک پیمانه شکر🥡
۱۵۰ گرم پودر نارگیل
سه عدد تخم مرغ🥚
یک لیوان سرخالی روغن مایع
نصف قاشق چایخوری وانیل
یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر
عسل و پودرپسته و خلال بادام برای تزیین
طبع:
#معتدل
#دسر
#کیک
#میانوعده