eitaa logo
ارگانیک بخوریم👩‍🍳
1.6هزار دنبال‌کننده
1.7هزار عکس
695 ویدیو
2 فایل
⁦❣️⁩ارتباط با تیم استاد حاج بابا👇 @timhajbaba 🔮 امام صادق ع👈 غذای تو پیش از غذابودن، دوای توست🎯
مشاهده در ایتا
دانلود
بفرمایید پلو ماش با هویچ
( نان محلی گیلان ) آرد برنج ۲ پیمانه آرد گندم کامل ۲پیمانه شکر قهوه ای نصف پیمانه کدو پخته شده 1 پیمانه پودر شنبلیله 2 ق غذا خوری آب ب مقدار لازم ( حدوداً دو سه قاشق) دو پر نمک برای ذائقه های مختلف کنجد. زیره. تخم خرفه. هم میشه اضافه کرد. کدو حلوایی را میذاریم بپزه نیم ساعت زمان میخواد. داخل ظرف آردها و شکر و پودر شنبلیله و کدو پخته را مخلوط میکنیم . ورز میدیم تا حسابی آماده بشه. میتونیم آرد بزنیم تا به دست نچسبه. خمیر میذاریم سه ساعت استراحت کنه. الان دیگه برای چونه گرفتن آماده هست عزیزان. پشت سینی بزرگ آرد بپاشید ،بصورت گرد با کف دست چونه درست کنید. با وردنه پهن کرده و گرد میکنیم. من نونها را پشت ظرف گِلی بنام گمج درست میکنم. میتونید روی ساج یا حتی پشت ماهیتابه هم بذارید روی اجاق گاز تا بپزه. نوش جان😋
19.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم:🍱 کدو🎃 پیاز🧅 آب قلم🍶 برنج🍚 نمک و ادویه🧂 دانه انار طبع: ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
8.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مربا خرمالو مواد لازم:🍱 خرمالو شکر خلال بادام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک برنجی😍🍚 مواد لازم: 🍱 یک پیمانه برنج🍚 یک پیمانه شیر🥛 یک پیمانه شکر🥡 ۱۵۰ گرم پودر نارگیل سه عدد تخم مرغ🥚 یک لیوان سرخالی روغن مایع نصف قاشق چایخوری وانیل یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر عسل و پودرپسته و خلال بادام برای تزیین طبع:
11.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان لواش خانگی بدون جوش شیرین🫓🔥 مواد لازم:🍱 یک لیوان آب ولرم : ۲۰۰ گرم💧 یک ق غ شکر🍚 یک ق چ نمک🧂 یک ق غ خمیر مایه ۳ لیوان آرد گندم آرد نانوایی ۳۷۵ گرم🥡 طبع:
مرغ هویج چوب دارچین خلال بِه ۱ لیوان اب پرتقال طبیعی سیب زمینی نمک ، زعفران ، کمی زردچوبه همه مواد تو پیرکس گذاشتم داخل توستر المنت پایین ۴۰ دقیقه وقتی پخت مرغ ها رو برمیگردونم و مجدد دما و زمان رو تنظیم میکنم که بپزه در اخر اگه لازم باشه المنت بالا چند دقیقه میزنم
نصف پیاز خرد شده کف ظرف ریخته بودم مابقی رو روی مرغ ها ریختم
در حال پخت
دستور مربای پوست پسته پوست پسته ی خام. ۲ لیوان شکر ۲ ل آب ۲ ل آب نارنج یک ق غ گلاب دو قاشق غذاخوری پوست پسته رو سه بار تو آب جوش آوردم بعد ریختم تو آبکش. بعد آبکش رو گذاشتم تو آب یخ. که بهش شوک وارد شه و از هم وا نره. بعد از سه بار. ریختم تو قابلمه و جز گلاب و آب تارنج همه مواد رو ریختم روش. حدودا یک ساعت و نیم تا دو ساعت با شعله ی کم در قابلمه رو بزارید تا نم نم جوش بخوره. دیدین غلیظ شد و جا افتاد گلاب وآب نارنج رو بریزید. و مغز چند تا پسته رو بریزید و پنج دقیقه بعد خاموش کنید
این هم عصاره ی قلمی که دیروز درست کردم.. اول قلم رو بدون هیچ افزودنی گذاشتم پخت فقط مقداری زعفرون زدم.. وقتی کامل پخت..و به اون غلظتی که میخواستم رسید..گذاشتم ی مقدار خنک بشه...از صافی رد کردم..و مقدار خیلی کمی نمک زدم خیلی کم... و نتیجش شد اون عصاره ی ژلاتین مانند.. داخل اکثر خورشت ها..داخل برنج...سوپ و آش هم استفاده میکنم... عطر و طعمش هم عالی.. برای استفاده ی به صرفه داخل قالب یخ میریزم و بعد توو نایلون های زیپ کیپ بسته بندی میکنم🌸
آموزش 😋😍 🍬موادلازم🍬 🌟پوره کدو حلوایی ۲۰۰ گرم ( ۳/۴ پ + ۱ ق غ) 🌟تخم مرغ ۳ عدد 🌟آرد ۲۱۰ گرم ( ۱ و نیم پیمانه ) 🌟شکر ۱۷۰ گرم ( ۳/۴ پ + ۱ ق غ ) 🌟شیر ۴۰ گرم ( ۴ و نیم ق غذاخوری ) 🌟روغن مایع ۱۰۰ گرم ( ۱/۲ پ ) 🌟بیکینگ پودر ۲ ق چ 🌟وانیل ۱/۴ق چ 🎀آرد و بیکینگ پودر مخلوط و سه بار الک بشن تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته با شکر و وانیل اینقدر هم زده تا کرم و کشدار شود سپس شیر و روغن رو اضافه کرده و یک دقیقه دیگه هم بزنید پوره کدو‌حلوایی رو ب مواد اضافه کرده و هم میزنین و در این مرحله آرد و بکینگ پودر ک سه بار الک شدن رو اضافه میکنیم قالب رو چرب کرده و مواد رو در قالب ریخته و در فر میگذاریم ‼️‼️فر حتما ۱۵ دقیقه قبل از پخت روشن بشه و باید کاملا داغ باشه 🎀تمام مواد هم دمای محیط باشن