🌷 ایستادگی شجاعانه در مقابل ظلم، یکی از مایههای اعتبار ملت ایران است
✏️ رهبر انقلاب: الان یکی از مایههای اعتبار ملّت ایران ایستادگی شجاعانهی او در مقابل ظلم، در مقابل زورگویی و زیادهطلبی در دنیا است که حالا مظهرش آمریکا و صهیونیستها و مانند اینها هستند. . [ملّت ایران] صریح، بدون ملاحظه، بدون اجمال، موضع خودش را بیان میکند؛ خب این مسئلهی خیلی مهمّی است، این در دنیا خیلی مطلوب است. عناصر سیاسی کشور ما [مثل] بعضی از رؤسای جمهور و دیگران، وقتی به کشورهایی رفتند، حالا با دولتها چندان نه، امّا با مردم وقتی در مساجد و در اجتماعات روبهرو شدند و از این حرفها زدند، مردم به هیجان آمدند.
🔹️بخشی از بیانات رهبر انقلاب در دیدار شاعران. ۱۴۰۳/۱/۶
💻 Farsi.Khamenei.ir
🌷 توصیه مهم رهبر انقلاب به شاعران
👈 آثار شعری خوشلفظ و پُرمعنا را مطالعه کنید
✏️ رهبر انقلاب: یک توصیهی من به شعرای عزیزمان، بخصوص جوانها، مطالعهی آثار شعری و برجستگیهایی است که در شعرها وجود دارد. حالا لابد شماها مثلاً #حافظ، #شاهنامه یا خمسهی نظامی را میخوانید؛ لابد اینها را میخوانید ــ اگر بخوانید ــ امّا فقط اینها نیست. ما شعرای زیادی داریم که واقعاً شعرهای برجستهای دارند؛ همین شعرای سبک هندی، همین شعرای سبک وقوع، واقعاً شعرهایشان گاهی اوقات در اوج است؛ یعنی انسان حیرت میکند از زیبایی شعر؛ یعنی واقعاً انسان متحیّر میشود که این شعر چقدر زیبا و پُرنکته و خوشلفظ و پُرمعنا است. اینها را بخوانند: کارهایی که کردهاند، هنرهایی که به خرج دادهاند.
🔹️بخشی از بیانات رهبر انقلاب در دیدار شاعران. ۱۴۰۳/۱/۶
💻 Farsi.Khamenei.ir
🌷 #زبان_فارسی دارد مظلوم واقع میشود
✏️ رهبر انقلاب: به نظر من زبان فارسی کاملاً دارد مظلوم واقع میشود. حالا این اواخر یک کارهایی دارد میشود، بعضیها در انجمنهایی یک کارهایی دارند انجام میدهند، امّا ما بیش از این احتیاج داریم به تقویت زبان فارسی. زبان فارسی زبان کششداری است، جزو زبانهایی است که میتواند توسعه پیدا کند، چون زبان ترکیبی است و ترکیبهای زیبا [دارد که] انسان برای بیانِ هیچ معنایی گیر نمیکند.
🔹️بخشی از بیانات رهبر انقلاب در دیدار شاعران. ۱۴۰۳/۱/۶
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خاطرات شنیدنی و بانمک حامد عسکری و ناصر فیض از دیدار شاعران با #امام_خامنه_ای مدظله العالی
📺 برنامه نَقل و نُقل
╭═══════๛- - - ┅╮
│📱 @Mabaheeth
│ 📖 @feqh_ahkam
╰๛- - - -
14030106_43977_64k.mp3
11.95M
🎙 صوت کامل بیانات رهبر انقلاب اسلامی در دیدار جمعی از شاعران.
🗓 ۱۴۰۳/۰۱/۰۶
#امام_حسن_مجتبی علیهالسلام
#ماه_رمضان | #بهار_معنویت
╭═══════๛- - - ┅╮
│📱 @Mabaheeth
│ 📖 @feqh_ahkam
╰๛- - - -
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترانه ای که روزهای تنهایی فلسطین را وصف می کند....
و عمق نگاه پوشالی غربی ها و مسلمانان پوشالی را به چالش می کشد.
چقدر ما نیاز داریم به محصولات رسانه ای که تبیین گر باشد و اثرگذار تر از موشک باشد
بیانات رهبر انقلاب؛
امروز تأثیر رسانهها در عقب راندن دشمن بیشتر از موشک و پهپاد است.
🔺رهبر انقلاب، در دیدار شاعران:
🔹شعر رسانه است. امروز در دنیا چالشها و درگیریها، چالشهای رسانهای است.
رسانهها بیش از موشک و پهپاد و هواپیما در عقب راندن دشمن تأثیر میگذارند و دلها و ذهنها را تحت تاثیر قرار میدهند. هر کَس رسانه قویتر داشته باشد در اهدافی که دارد موفقتر خواهد بود.
┅─┅───────────
🤲 اللّٰهم عجّل لولیّک الفرج
💔 #غزه | #فلسطین 🇵🇸
✌️ #طوفان_الأقصى
╭═══════๛- - - ┅┅╮
│📳 @Mabaheeth
│📚 @ghararemotalee
╰๛- - - - -
هدایت شده از 📚📖 مطالعه
🌷 هماکنون؛ #تیتر_یک KHAMENEI.IR
✏️ رهبر انقلاب در دیدار جمعی از شاعران:
👈 امروز تأثیر رسانهها در عقب راندن دشمن بیشتر از موشک و پهپاد است
👈 هرکس رسانه قویتر داشته باشد در اهدافی که دارد موفقتر خواهد بود
🔍 متن کامل بیانات را بخوانید:
khl.ink/f/55841
انسان شناسی 57.mp3
12.6M
#انسان_شناسی ۵۷
#استاد_شجاعی
#استاد_انصاریان
📝 لطفاً یک قلم و کاغذ بردارید‼️
و بنویسید از صبح که از خواب برمیخیزید؛
فاصلهی هر یک ساعت را ( مثلا ۵ تا ۶ صبح ـ ۶ تا ۷ صبح ـ .... ۱۱ تا ۱۲ ظهر .... ۲۰ تا ۲۱ و ...) چگونه، برای چه هدفی، و با چه سطحی از علاقه و تمرکز میگذرانید؟
▫️بعد از این تست،
و شنیدن این پادکست، میتوانید کمی اوضاع انسانیِ خود را چکاپ کنید!
@Ostad_Shojae
╭═══════๛ - - - ┅╮
│📱 @Mabaheeth
│📚 @ghararemotalee
╰๛- - - -
#صحیفه_سجادیه_جامعه | ۲۷
[ #دعای بیست و هفت – پناه جستن از بلاها و اخلاق نکوهیده
⤶ اَللّٰهُمَّ إِنِّی أَعُوذُ بِكَ أَنْ تَحْسُنَ فیٖ لَوٰامِحِ [مَرْأَی] الْعُیُونِ عَلاٰنِیَتِی وَ تَقْبُحَ فیٖ خَفِیّٰاتِ الْقُلُوبِ سَـرِیرَتِی، اَللّٰهُمَّ كَمٰا أَسَأْتُ وَ أَحْسَنْتَ إِلَیَّ فَإِذٰا عُدْتُ فَعُدْ عَلَیَّ، فَاعْمُرْنِی بِطَاعَتِكَ، وَ لاٰ تُخْزِنِی بِـمَعْصِیَتِكَ، وَ ارْزُقْنِی مُوٰاسِاةَ مَنْ قَتَّـرْتَ عَلَیْهِ بِـمٰا وَسَّعْتَ عَلَیَّ یٰا اَرْحَمَ الرّٰاحِمِینَ.
← خداوندا به تو پناه میبرم از اینکه آشکارِ من در دیدهها زیبا آید و زشت گردد در پنهانیهای دلها، اندرونم،
خداوندا همانگونه که من بدی کردم و تو به من نیکی نـمودی، هرگاه بازگشتم، به سوی من باز آی،
و مرا آباد ساز با طاعتت و رسوایم مساز با معصیتت، و مرا روزی کن همدردی کردن با کسی را که بر او تنگ گرفتهای به آنچه بر من وسعت بخشیدهای ای مهربانترین مهربانان.
اَعُوذُ بِكَ مِنْ حَیَاةٍ غَرَضاً، وَ مِیْتَةٍ مَثَلاً، وَ مُنْقَلَبٍ نَدَماً، یٰا مَفْزَعِی اِذٰا اَعْیَتْنِی الْحِیَلُ، یٰا مَنْ عَفْوُهُ مُنْتَهَى الْاَمَلِ، وَفِّقْنِی لِخَیْرِ الْقَوْلِ وَ الْعَمَلِ، اَعُوذُ بِكَ مَنْ صَفْقَةٍ خَاسِـرَةٍ، وَ یَمِینٍ فَاجِرَةٍ، وَ حُجَّةٍ دٰاحِضَةٍ.
به تو پناه میبرم از زندگی در معرض بلاها و از مرگ همراه با آزار و از سـرانجام همراه پشیمانی، ای پناهگاهم، آنگاه که درمانده کند مرا مکرها، و ای آنکه عفوش آخرین آرزوست، مرا موفق کن برای بهتـرین گفتار و کردار، به تو پناه میبرم از داد و ستد زیانکارانه و سوگند گناهکارانه و حجت باطله.
***
و نیز در روایت دیگری است:
اَللّٰهُمَّ إِنِّی أَعُوذُ بِكَ اَنْ تَحْسُنَ فیٖ لاٰمِعَةِ الْعُیُونِ عَلاٰنِیَتِی، وَتَقْبُحَ لَكَ فیِمٰا اَخْلُو سَـرِیرَتِی، مُحٰافِظاً عَلیٰ رِیٰاءِ النّٰاسِ فیٖ نَفْسِی، وَمُضَیِّعاً مٰا أَنْتَ مُطَّلِعٌ عَلَیْهِ مِنّیٖ اُبْدِی لِلنَّاسِ اَحْسَنَ اَمْرِی، وَأُفْضِی إِلَیكَ بِاَسْوَءِ عَمَلِی تَقَرُّباً إِلَی النّٰاسِ بِحَسَنَاتِی وَفِرٰاراً مِنْهُمْ اِلَیْكَ بِسَیِّئٰاتِی، فَیَحِلَّ بیٖ مَقْتُكَ، وَیَجِبُ عَلَیَّ غَضَبُكَ.
خداوندا به تو پناه میبرم که در درخشش چشمها، آشکارم زیبا آید و زشت گردد برای تو اندرونم در آنچه به خلوت بوده باشم، در دل، نشان دادن به مردم را نگهدارم و تباه سازم آنچه را که تو آگاه هستی بر آن نسبت به من، زیبایی کارم را به مردم بنمایانم، و نشان دهم به تو بدترین عملم را، که با حسناتم به مردم تقرب جویم، و از آنها به سوی تو فرار کنم با بدیهایم، که در آن صورت دشمنی تو بر من روا گردد و خشم تو بر من واجب آید.
اَعُوذُ بِاللّٰهِ مِنْ ذٰلِكَ یٰا رَبَّ العَالَمِینَ.
به تو پناه میبرم از آن، ای پروردگار جهانیان.
╭═══════๛- - - ┅┅╮
│📳 @Mabaheeth
│📚 @ghararemotalee
╰๛- - - - -
هدایت شده از 📚📖 مطالعه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◽️پنجشنبه است؛ ياد کنیم از درگذشتگان ...
┈┄┅═•••═┅┄┈
✨ بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ إِيَّاكَ نَعْبُدُ وَ إِيَّاكَ نَسْتَعِينُ اهْدِنَا الصِّرَاطَ الْمُسْتَقِيمَ صِرَاطَ الَّذِينَ أَنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ غَيْرِ الْمَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَلَا الضَّالِّينَ
┈┄┅═•••═┅┄┈
✨ بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ اللَّهُ الصَّمَدُ لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ وَلَمْ يَكُن لَّهُ كُفُوًا أَحَدٌ
┈┄┅═•••═┅┄┈
🤲 اَللّهُمَّ اغفِر لِلمُومِنینَ وَ المُومِنَاتِ وَ المُسلِمینَ وَ المُسلِمَاتِ اَلاَحیَاءِ مِنهُم وَ الاَموَاتِ، تَابِع بَینَنَا وَ بَینَهُم بِالخَیراتِ اِنَّکَ مُجیبُ الدَعَوَاتِ اِنَّکَ غافِرَ الذَنبِ وَ الخَطیئَاتِ وَ اِنَّکَ عَلَی کُلِّ شَیءٍ قَدیرٌ بِحُرمَةِ الفَاتِحةِ مَعَ الصَّلَوَاتِ
┈┄┅═•••═┅┄┈
🖤 همه در گذشتگان
را یاد ڪنیم با دادن خیرات
و یا فاتحه و صلواتی
┈┄┅═•••═┅┄┈
🌹 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَے مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ
#اللهم_صلّ_علی_محمد_و_آل_محمد
#صلوات | #شب_جمعه
╭═══════๛- - - ┅╮
│📱 @Mabaheeth
│✨ @Nafaahat
│📖 @feqh_ahkam
│💌 @arame_janam
│📚 @ghararemotalee
╰๛- - - - -
سفر پر ماجرا 12.mp3
6.94M
#سفر_پرماجرا ۱۲
🎙️ #استاد_شجاعی
💠 بدون خودشناسی،
داشتن اعتقادی محکم
که تا قیامت، پشتوانه ای برای نجات مان باشد؛ محال است.
😱 هَراسِ #مرگ، اعتقادت را می دُزدَد ...
@ostad_shojae
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
▬ ولایت اهل بیت علیهم السلام
▬ تحقیر نکردن واجبات [ حج، نماز، نماز اول وقت و ...] و الا مرگ خطرناکی خواهد داشت.
▬ عاق والدین [به خشم نیاوردن آنها] نشدن
▬ صله رحم داشتن
╭───
│ 🌙 @Mabaheeth
╰──────────
#مطالعه
#منازل_الآخرة | ۱۲
❥༻⃘⃕࿇﷽༻⃘⃕❀༅⊹━┅┄
فصل ششم: میزان
توضیح
یکی از مواقف مهوله قیامت موقف میزان و سنجیدن اعمال است
قالَ اللَّهُ تَعالی فی اَوائِلِ سُورَةِ الْاَعْراف:
«وَ الْوَزْنُ یَومَئِذٍ الْحَقُّ فَمَنْ ثَقُلَتْ مَوازینُهُ فَاُولئِکَ هُمُ الْمُفْلِحُونَ وَ مَن خَفَّتْ مَوازینُهُ فَاُولئِکَ الَّذینَ خَسِرُوا اَنْفُسَهُم بِما کانُوا بِآیاتِنا یَظْلِمُونَ»(۱)
«وزن و سنجیدن اعمال در روز قیامت حق است پس هر که سنگین باشد ترازوهای(۲) او یعنی حسنات او، پس ایشانند رستگاران، و هر که سبک باشد ترازوهای او پس ایشانند که زیان کردند.
-------------------------------------------------
۱- سوره اعراف، آیه 8 و 9.
۲- مفسرین گفته اند: سبب آنکه «میزان» را به صیغه جمع، حقّ تعالی ذکر فرموده، میشود آن باشد که هر نوع از انواع طاعات را میزانی باشد و میشود [ممکن است] «موازین» جمعِ «موزون» باشد یعنی اعمالِ سنجیده او. منه.
جانهای خود را به سبب آنچه بودند که به آیات ما ظلم می کردند یعنی انکار می کردند عوض آنکه تصدیق کنند».
و در سوره قارعه فرموده: «اَلْقارِعَةُ مَا الْقارِعَةُ تا آخر سوره قارعه...»
«قارعه» یعنی قیامت به جهت آنکه می کوبد دلها را به فَزَع و ترس. پس معنی چنین باشد: «قیامت و چیست قیامت؟ و چه دانا کرد تو را که چیست آن؟ روزی که می باشند مردم مانند پروانه پراکنده، و می باشند کوهها مانند پشم رنگ شده و حلاّجی شده؛ پس اما آنکه گران آمد سنجیده هایش یعنی حسنات و خیراتش پس او در عیشی است پسندیده، و اما آنکه سبک آمد سنجیده هایش پس مأوایش «هاویه» است، و چه دانا کرد تو را که چیست هاویه؟ آن آتشی است بسیار سوزنده».(۳)
بدانکه برای سنگین کردن میزان اعمال شاید هیچ عملی مثل #صلوات بر حضرت رسول و آل آن جناب - صلوات اللَّه علیهم اجمعین - و مثل #حُسنِ_خُلق نباشد، و ما در اینجا به ذکر چند خبر در فضیلتِ صَلَوات و سه روایت با چند حکایت در حُسنِ خُلق، کتاب خود را زینت می دهیم.
اما اخبار در فضل صلوات
[ اول ]
شیخ کلینی رحمه الله به سند معتبر روایت کرده که حضرت امام محمّد باقر علیه السلام یا امام صادق علیه السلام فرمودند: گذاشته نمی شود در میزان چیزی سنگین تر از صلوات بر محمد و آل محمد - صلوات اللَّه و سلامه علیهم اجمعین - و همانا گذاشته شود اعمال شخص در میزان، پس سبک باشد میزانش، پس بیرون آورند صلوات را و بگذارند در میزانش، پس سنگین شود میزانش.(۱)
[ دوم ]
از حضرت رسول صلی الله علیه وآله وسلم مَروِیّ است که فرمود: من روز قیامت نزد میزانم، پس هر که گناهانش بسیار باشد که کفّه سیّئاتش را سنگین کند، بیاورم من صلوات او را که بر من فرستاده، تا سنگین کنم به آن کفّه حسناتش را.(۲)
[ سوم ]
و نیز شیخ صدوق رحمه الله از حضرت امام رضا علیه السلام نقل کرده که فرمود: هر که قدرت نداشته باشد بر چیزی که گناهانش را برطرف کند پس بسیار صلوات بر محمّد و آل محمد بفرستد که آن، خراب و ویران می کند گناهان را.(۳)
[ چهارم ]
از «دَعَواتِ راوندی» نقل است که حضرت رسول صلی الله علیه وآله وسلم فرمود: که هر که صلوات بفرستد بر من هر روز سه مرتبه و در هر شب سه مرتبه از روی محبت و شوق به من، حق است بر خداوند - عزّوجلّ - که بیامرزد گناهان او را که در آن شب و آن روز کرده است.(۴)
[ پنجم ]
و نیز از آن حضرت مَروِیّ است که در رُؤیا دیدم عمویم حمزة بن عَبدُالمُطَّلِب و برادرم جعفر بن ابی طالب را که در پیش آنها طَبَقی است از سِدر، پس یک ساعتی(۵) از آن میل کردند؛ پس از آن سِدر مُبَدَّل به انگور شد، پس یک ساعتی از آن خوردند پس آن انگور رُطَب شد، پس یک ساعتی از آن میل کردند. من نزدیک ایشان رفتم و گفتم: پدرم فدای شما باد، چه عملی یافتید که از همه اعمال افضل باشد؟
گفتند: پدران و مادران ما فدای تو باد، یافتیم ما افضل اعمال را صلوات بر تو، و سِقایتِ آب، و محبت علیّ بن ابی طالب علیه السلام.(۶)
[ ششم ]
نیز ازآن حضرت مَروِیّ است که هر که صلوات بفرستد بر من در کتابی،(۷) پیوسته ملائکه برای او استغفار کنند مادامی که اسم من در آن کتاب است.(۸)
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
۱. کافی، ج 2، ص 494، ح 15.
۲. بحارالانوار، ج 94، ص 56، ح 31.
۳. امالی صدوق، مجلس هفدهم، ص 131، ح 4، چاپ بیروت.
۴. بحارالانوار، ج 94، ص 70، ذیلِ ح 63.
۵. یعنی: مقداری، نه مقصود ساعتِ معروف، شامل ۶۰ دقیقه باشد.
۶. پیشین.
۷. یعنی: نوشته ای.
۸. بحارالانوار، ج 94، ص 71.
[ هفتم ]
شیخ کلینی از حضرت صادق علیه السلام روایت کرده که فرمود: هرگاه ذکر پیغمبر صلی الله علیه وآله و سلم شود، پس بسیار صلوات بر او بفرستید؛ پس بدرستی که هر که #صلوات فرستد بر پیغمبر صلی الله علیه وآله و سلم یک مرتبه، صلوات فرستد حق تعالی بر او هزار صلوات در هزار صف از ملائکه، و باقی نماند از مخلوقات الهی چیزی مگر آنکه صلوات فرستد بر آن بنده، به جهت صلوات خدا و صلوات ملائکه اش. پس کسی که رغبت نکند در این، پس او جاهلی است مغرور که بیزار است از او خدا و رسول و اهل بیتش.(۱)
فقیر گوید: که شیخ صدوق رحمه الله در معانی الاخبار روایت کرده از حضرت صادق علیه السلام در معنی «اِنَّ اللَّهَ وَ مَلائِکَتَهُ یُصَلُّونَ عَلَی النَّبِیِّ... - الآیة - ». که آن حضرت فرمود: صلوات از خداوند عزّوجلّ رحمت است و از ملائکه تزکیه است و از مردم دعاست.(۲)
و در همان روایت است که راوی گفت: ما چگونه صلوات بفرستیم بر محمّد و آل محمّد علیهم السلام؟ فرمود: می گویید:
«صَلَواتُ اللَّهِ وَ صَلَواتُ مَلائِکَتِهِ وَ اَنْبِیائِهِ وَ رُسُلِهِ وَ جَمیعِ خَلْقِهِ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ السَّلامُ عَلَیْهِ وَ عَلَیْهِمْ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَکاتُهُ»
گفت: گفتم: چه ثواب است برای کسی که این صلوات را بر پیغمبر بفرستد؟
فرمود: ثوابش بیرون آمدن از گناهانش است [به خدا قسم] مثل روزی که از مادر متولّد شده.(۳)
[هشتم
«شیخ اَبُو الْفُتُوح رازی» روایت کرده از حضرت رسول صلی الله علیه وآله وسلم که فرمود: در شب معراج چون به آسمان رسیدم مَلَکی دیدم هزار دست داشت در هر دستی هزار انگشت و مشغول بود به حساب کردن و شماره کردن به انگشتان.
از جبرئیل پرسیدم که کیست این مَلَک و چه چیز را حساب می کند؟
جبرئیل گفت: این مَلَکی است مُوَکّل به دانه های باران، حفظ می کند که چند قطره از آسمان به زمین نازل شده.
پس من گفتم به آن مَلَک که تو می دانی از زمانی که حق تعالی دنیا را خلق کرده است چند قطره باران از آسمان به زمین آمده؟
گفت: یا رسول اللَّه! قَسَم به آن خدایی که تو را به حق فرستاده به سوی خلق، غیر از آنکه من می دانم چند قطره نازل شده از آسمان به زمین، به تفصیل می دانم چند قطره به دریا فرود آمده و چند قطره در بیابان، و چند قطره در معموره و چند قطره در بُستان، و چند قطره در شوره زار و چند قطره در قبرستان، حضرت فرمود: من تعجب کردم از حفظ و تذکّر او در حساب خود.
پس گفت: یا رسول اللَّه! با این حفظ و تذکر و دستها و انگشتان که دارم حساب کردن یک چیزی را قدرت ندارم.
گفتم: آن کدام حساب است؟
گفت: قومی از امت تو که در جایی حاضر می شوند و اسم تو برده می شود نزد ایشان، پس صلوات می فرستند بر تو، من قدرت ندارم ثواب آنها را شماره کنم.(۴)
[ نهم ]
شیخ کلینی روایت کرده در ذیل این صَلَواتِ عصر جمعه:
«اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ الْأَوْصِیاءِ الْمَرْضِیّینَ بِاَفْضَلِ صَلَواتِکَ وَ بارِک عَلَیْهِمْ بِاَفْضَلِ بَرَکاتِکَ وَ السَّلامُ عَلَیْهِ وَ عَلَیْهِمْ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَکاتُهُ»
هر که این صَلَوات را هفت مرتبه بگوید خداوند ردّ کند بر او به عدد هر بنده حَسَنه ای، و عملش در آن روز مقبول باشد و بیاید در روز قیامت در حالی که ما بین دیدگانش نوری باشد.(۵)
[ دهم ]
روایت شده که هر که بعد از نماز صبح و نماز ظهر بگوید:
«اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ»
نمیرد تا امام قائم علیه السلام را درک نماید.(۶)
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
۱. کافی، ج 2، ص 492، ح 6.
۲. معانی الاخبار {تحقیق علی اکبر غفاری}، ص 368.
۳. پیشین.
۴. تفسیر ابو الفتوح رازی، ج 4، ص 443.
╚═ ✧ ༅࿐✾ ✦ ✾࿐༅✧══
مطلب بعد؛
» روایات حُسنِ خُلق
https://eitaa.com/ghararemotalee/7175
╭═══════๛- - - ┅╮
│📱 @Mabaheeth
│✨ @Nafaahat
│📖 @feqh_ahkam
│📚 @ghararemotalee
╰๛- - - - -
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️ آرامش دنیوی ما در حال زندانی بودن پدرمان!
😔 من چطور میتوانم تو دنیا آرامش داشته باشم درحالی که پدرم، امام زمانم؛
در آوارگی،
طَرد شدگی،
تنهایی،
مظلومیت
و غربت هست .
🎙 #استاد_شجاعی
┅───────────
🤲 #اللّٰهم_عجّل_لولیّک_الفرج
🌙 #ماه_مبارک_رمضان
╭═══════๛- - - ┅╮
│📱 @Mabaheeth
│✨ @Nafaahat
│ 📖 @feqh_ahkam
│📚 @ghararemotalee
╰๛- - - -