eitaa logo
غذاپز (آموزش آشپزی حرفه ای)
149.2هزار دنبال‌کننده
1.2هزار عکس
7هزار ویدیو
2 فایل
آموزش انواع غذاهای۳سوته، کیک و دسرها تبلیغات پربازده مجموعه کانالهای اشپزی https://eitaa.com/joinchat/2187526519C1fdef3f1cb ❌ارسال مطالب با لینک مجاز است ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همسایمون لامسب😄 خیلی خوشتیپه نگم براتون از ست های دلبرش همیشه با 😍 جدیدا هم میخره😍😍😍مثل ستاره تو مهمونی ها میدرخشه اینقدر گشتم تا پیدا کردم از کجا خرید میکنه😍😍 شما هم برید ستهاشو ببینید تا پاک نکردم😍⭐️🤩👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2791112728C7c5779314c 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
7.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹صبحونه به روش ژاپنی ها🍳🍳 ‎‌✾࿐༅🍃🌸🧑‍🍳🌸🍃༅࿐✾ غذای خوشمزه بپز 😍غذاپز😋 آشپز شو👨‍🍳 حتما عضو بشی😍👇🍔🥞🧇🍛🍲🍜🍝 https://eitaa.com/joinchat/232784240C0b4d64ea07 ✾࿐༅🍃🌸🍱🧑‍🍳🍱🌸🍃༅࿐✾
6.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‎‌✾࿐༅🍃🌸🧑‍🍳🌸🍃༅࿐✾ غذای خوشمزه بپز 😍غذاپز😋 آشپز شو👨‍🍳 حتما عضو بشی😍👇🍔🥞🧇🍛🍲🍜🍝 https://eitaa.com/joinchat/232784240C0b4d64ea07 ✾࿐༅🍃🌸🍱🧑‍🍳🍱🌸🍃༅࿐✾
8.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨ عناصر: میگو نمک فلفل تخم مرغ بهمراه مایونز پنیرپیتزا ورقه ای آرد سفید گندم پودر سوخاری ‎‌✾࿐༅🍃🌸🧑‍🍳🌸🍃༅࿐✾ غذای خوشمزه بپز 😍غذاپز😋 آشپز شو👨‍🍳 حتما عضو بشی😍👇🍔🥞🧇🍛🍲🍜🍝 https://eitaa.com/joinchat/232784240C0b4d64ea07 ✾࿐༅🍃🌸🍱🧑‍🍳🍱🌸🍃༅࿐✾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پلو سماقی😍😋 مواد لازم: ۳ تا دونه فیله مرغ🍗 ماست 🍶۱ قاشق روغن زیتون 🫒۲ قاشق لیمو 🍋نصف نمک مخلوط🧂 ۱ قاشق چای خوری دانه خردل نوک قاشق چای خوری برنج🍙 ۲ پیمانه سماق دودی ۳ قاشق چای خوری ۵ تا گوجه گیلاسی🍅 ۲ تا قارچ 🍄 ۱ دونه فلفل 🌶 برای سس پیاز 🧅۱ دونه رب🥫 ۱ قاشق لیمو🍋 نصف ادویه مخلوط نوک قاشق چای خوری ‎‌✾࿐༅🍃🌸🧑‍🍳🌸🍃༅࿐✾ غذای خوشمزه بپز 😍غذاپز😋 آشپز شو👨‍🍳 حتما عضو بشی😍👇🍔🥞🧇🍛🍲🍜🍝 https://eitaa.com/joinchat/232784240C0b4d64ea07 ✾࿐༅🍃🌸🍱🧑‍🍳🍱🌸🍃༅࿐✾
(۴ نفر): 🍖۴۰۰ گرم گوشت بره 🧅۲ عد د پیاز 🧄۳ حبه سیر 🍅۴ عد د گوجه فرنگی 🥔۴ عد د سیب زمینی 🥫۲ ق.س رب گوجه فرنگی ☘️۱ ق.س جعفری خرد شد ه به میزان لازم 🧂نمک و فلفل و زرد چوبه 🍲دستورتهیه 🍲 برای این آبگوشت باید از ۸ ساعت قبل از پخت، گوشت را در پیاز و سیر بخوابانید. به این ترتیب که پیاز و سیر را نگینی خرد کرده و داخل یک ظرف بریزید. گوشت را تکه تکه کرده و درون سیر وپیاز بخوابانید و به مدت ۸ ساعت داخل یخچال بگذارید. بعداز ۸ ساعت گوشت را با همان پیا ز و سیر داخل یک قابلمه قرار داده و آن را روی حرارت بگذارید. ۲ لیوان آب جوش به آن اضافه کنید و بگذارید روی حرارت کم برای دو ساعت بپزد. وقتی گوشت پخت سیب زمینی ها را هم اضافه کنید. گوجه ها را نگینی خرد کنید و سپس آنها را داخل قابلمه بریزید. نمکف فلفل، زردچوبه و رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنید. در پایان جعفری خرد شده را اضافه کنید و صبر کنید تا آبگوشت جا بیفتد. ‎‌✾࿐༅🍃🌸🧑‍🍳🌸🍃༅࿐✾ غذای خوشمزه بپز 😍غذاپز😋 آشپز شو👨‍🍳 حتما عضو بشی😍👇🍔🥞🧇🍛🍲🍜🍝 https://eitaa.com/joinchat/232784240C0b4d64ea07 ✾࿐༅🍃🌸🍱🧑‍🍳🍱🌸🍃༅࿐✾
هدایت شده از روزمرگی های زندگی روستایی
29.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آشپزی در طبیعت 😍🌱 اگر تو‌هم مثل من عاشق آشپزی در طبیعتی بیا تو این کانال 😍👇👇🏞🛤🛣 https://eitaa.com/joinchat/1025508266C40c8fdd217 اینجا همه غذا ها عطروطعم دیگه ای داره👩‍🌾🧑‍🌾
7.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کباب کوبیده آموزش کامل و نکات مهم رو بخونید 👇 این مقدار برای ۷ سیخ کوبیده می باشد. ۲۵۰ گرم راسته گوساله، ۱۵۰ گرم قلوه گاه گوسفندی، جمعا نیم کیلو (حتما سه چرخه بشه) پیاز ۳۰۰ گرم یا دو عدد متوسط🧅 نمک دو ق چ🧂 گوشت باید تازه باشه سعی کنید از گوشت فریز شده استفاده نکنید و حتما سه بار چرخ بشه. پیازها🧅رو رنده و آبشون رو در حد کنار انداختن بگیرید (لازم نیست سعی کنید تمام آب پیاز رو بگیرید) پیاز 🧅و نمک 🧂رو با گوشت مخلوط کنید و ۵ دقیقه چنگ بزنید و سپس ۱۰ دقیقه دیگه ورز بدید (هرچقدر گوشت بیشتر ورز بخوره خوشمزه تر میشه و احتمال افتادن از سیخ هم کمتر میشه)؛ ۹۰ گرم از گوشت رو بردارید و سیخ بگیرید حتما باید روی سیخ شیار ایجاد کنید که باعث نیافتادن کبابها روی منقل میشه، اگر تبحر لازم رو ندارید میتونید سیخ گیر کوبیده تهیه کنید و با اون کارتون رو راه بندازید، سیخ هارو به محض گذاشتن روی منقل هر ۱۰ ثانیه یکبار تا انتها بچروخونید که کباب هاتون نریزه، نوش جان. ‎‌✾࿐༅🍃🌸🧑‍🍳🌸🍃༅࿐✾ غذای خوشمزه بپز 😍غذاپز😋 آشپز شو👨‍🍳 حتما عضو بشی😍👇🍔🥞🧇🍛🍲🍜🍝 https://eitaa.com/joinchat/232784240C0b4d64ea07 ✾࿐༅🍃🌸🍱🧑‍🍳🍱🌸🍃༅࿐✾
7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورشت بامیه جنوبی بامیه ۱کیلو، گوشت گوسفندی ۱/۵ کیلو، پیاز🧅 ۳عدد خرد شده، سیر🧄 5_6 حبه درشت، رب گوجه🥫 ۳۰۰گرم، آب جوش حدود ۲لیتر، تمر هندی نصف بسته، نمک🧂، فلفل سیاه، زردچوبه، دارچین، ادویه هفت قلم یا کاری پیاز🧅 رو با روغن زیاد تفت بدید(در انتها روغن بیشتر باعث خوشرنگتر شدن خورش میشه). گوشت رو اضافه ده دقیقه تفت بدید. رب گوجه🥫 رو اضافه و تفت بدید تا خامی رب گرفته بشه. اگر رب کم بریزید خورشتون در انتها آبکی میشه آب جوش رو اضافه کنید طوری که نه خیلی رقیق نه غلیظ باشه ،یعنی بعد از پخت گوشت،غلظتش مناسب بشه. ۳ ساعت زمان بدید تا گوشت بپزه. نیم ساعت آخر بامیه هارو توی روغن تفت بدید و به خورشت اضافه کنید. نمک🧂 خورشت رو هم اندازه کنید. تمر هندی رو با آب حل کنید و چند جوش که زد خاموش کنید ‎‌✾࿐༅🍃🌸🧑‍🍳🌸🍃༅࿐✾ غذای خوشمزه بپز 😍غذاپز😋 آشپز شو👨‍🍳 حتما عضو بشی😍👇🍔🥞🧇🍛🍲🍜🍝 https://eitaa.com/joinchat/232784240C0b4d64ea07 ✾࿐༅🍃🌸🍱🧑‍🍳🍱🌸🍃༅࿐✾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️یبار این مدلی درست کن تا همه انگشتاشونو با غذا بخورن♨️😋😍نکات طلایی تهچین خوشمزه ⭕ ✔️ترد ✔️ طلایی ✔️ خوشمزه 🔰تمام نکات این تهچین خوشمزه و خفن و من از مامان بزرگم یاد گرفتم پس تو هیچ سایتی نمیتونی پیداش کنی😎😍 https://eitaa.com/joinchat/554959213Ccae4436703 😍لیست غذاهای افطار و سحر😍