11.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نمونه ازتحریکات حسی جهت تقویت عضلات
صورت،لب،گونه https://eitaa.com/joinchat/1948057907C7ac28d276a
#دانستنیها
#بیش_فعال
📣📣 نقش #امگا3 در درمان بیش فعالی
✅بیش فعالی یك #بیماری شایع در كودكان است كه در یادگیری و تحصیل كودكان #اختلال ایجاد می كند . همواره خانواده ها به دنبال روش هایی هستند تا علائم فرزند خود را بهبود بخشند .
✅محققین متوجه شده اند كه رژیم غذایی می تواند نقش مهمی در #رفتار بچه ها داشته باشد . كمبود برخی مواد معدنی و #ویتامین ها در بچه های بیش فعال دیده شده است و تجویز مكمل های مولتی ویتامین باعث #بهبود بیش فعالی می گردد.
✅اسید های چرب #اومگا 3 جزو مواد غذایی است كه حتما باید خورده شود چون بدن نمی تواند آنها را بسازد . منابع مهم اومگا 3 عبارتند از #ماهی برخی مواد #گیاهی مثل #روغن زیتون و مكمل های دارویی .
✅اخیرا یك تیم تحقیقاتی از دانشگاه اوسلو كشف كردند كه بین مصرف اومگا3 و كم شدن علائم بیش فعالی ارتباط قوی وجود دارد . آنها خرگوش هایی كه علائم بیش فعالی را داشتند مورد آزمایش قرار دادند و در رژیم آنها اومگا 3 قرار دادند و سپس رفتار آنها را مورد ارزیابی قرار دادند و مواد شیمیایی مغز آنها را تجزیه و تحلیل كردند . این تحقیق نشان داد اومگا 3 نقش مهمی در كم كردن علائم بیش فعالی در خرگوش های مذكر دارد .
https://eitaa.com/joinchat/1948057907C7ac28d276a
از چه سنی برای کودکان #موبایل بگیریم؟
موبایل یکی از محصولات فناوری است که مزایای بیشماری دارد. به ویژه در این عصر که موبایل تقریبا همه کار می کند و علاوه بر تلفن، دوربین، کامپیوتر، حسابدار و ... نیز هست . اما همین موبایل دوست داشتنی که نفس بسیاری از ما به آن وابسته است برای کودکان مضر و مخرب است. متاسفانه خیلی از والدین در مورد اینکه فرزندان کوچک آنها گوشی موبایل دارد، با افتخار صحبت می کنند. کودک ۵ یا ۶ ساله ای که گوشی هوشمند به دست می گیرد .
آیا واقعا از محدودیت ها و روش های استفاده آن آگاهی لازم را دارد؟
آیا پدر و مادر او احساس نمی کنند نباید این وسیله از این سن کم در اختیار او قرار بگیرد؟
البته برخی از والدین برای استفاده از موبایل برای فرزندان خود محدودیت تعیین می کنند و مثلا فقط دو ساعت موبایل در اختیار او قرار می دهند.
اما برخی از والدین از اینکه تا قبل از سن ۱۲ – ۱۷ سالگی برای فرزند خود موبایل تهیه کنند، اکراه دارند. برخی از خانواده ها از اینکه موبایل در اختیار فرزند خود قرار دهند می ترسند زیرا هراس دارند مبادا باعث انحراف او بشود.
واقعیت هم این است که والدین نباید به فرزندان دبستانی یا دوره راهنمایی خود موبایل بدهند زیرا با این کار این آزادی را به آنها می دهند که وارد شبکه های اجتماعی آنلاین شوند. یا متاسفانه با دوستان نامناسب ارتباط های مخفیانه داشته باشند. وقتی یک گوشی هوشمند در اختیار یک نوجوان باشد، او به طور دایم به اینترنت دسترسی دارد و اینترنت نیز با همه خوبی ها، سایت هایی دارد که برای فرزندان ما به هیچ وجه مناسب نیستند.
بهترین سن برای خرید گوشی برای فرزندان، دوره دبیرستان است. دختر و پسر در این سن دیگر کودک نیستند و می توانند تا حدی خوب را از بد تشخیص دهند.
❄️☃❄️
https://eitaa.com/joinchat/1948057907C7ac28d276a
🙋♀️ اگر در کودکمان علایم زیر را دیدیم باید از یک متخصص برای تشخیص به موقع اوتیسم کمک بگیریم:
💙کودک ۲ ساله قادر به سخن گفتن نباشد.
💙ارتباط چشمی با والدین و سایرین برقرار نکند و یا زمان ارتباط چشمی کوتاه باشد.
💙برای رسیدن به خواسته ها و نیازهایش به جای اشاره کردن، دست والدین را بگیرد و به سمت شیی یا خواسته مورد نظر ببرد.
💙انتخابهای خیلی محدودی در خوردن غذا داشته باشد(به قول خودمان بدغذا باشد و حاضر به تجربه کردن مزه های جدید نباشد).
💙بازیهای تکراری و علایق محدودی داشته باشد.
💙حرکات قالبی و تکراری به صورت راه رفتن روی پنجه پا، بال بال زدن، حرکات ریتمیک دستها ، دور خود چرخیدن و...داشته باشد.
💙پر حساسیتی و یا کم حساسیتی در حواس پنجگانه داشته باشد، مثلا با صدایی مثل صدای سشوار یا جاروبرقی بشدت بترسد و یا برعکس، آرام بگیرد.
💙کلمات و عباراتی را که از اطرافیان و یا تلویزیون می شنود را طوطی وار و بیش از حد تکرار کند.
💙 ژستها و حرکاتی که حاوی پیامهای ارتباطی و نشان دهنده تعاملات دوطرفه اجتماعی است مثل بای بای کردن ، اشاره کردن و بوس فرستادن را انجام ندهد.
💙روابط اجتماعیش محدود باشد و علاقه ای به بازی و ارتباط برقرار کردن با سایر کودکان را نداشته باشد.
💙کودکمان صحبت میکند ولی صدایش و نحوه کلامش مونوتون باشد و شبیه ربات صحبت کند.
💙تغییراتی که در زندگی روزمره اتفاق می افتد، وی را بسیار آشفته کند، مثلا خانواده وقتی به سفر می روند کودک بی تابی زیادی داشته باشد.
💙هرجا که می رود اسباب بازی و یا وسیله ی خاصی باید همراهش باشد.
💙چرخه ی خواب و بیداری نامنظمی داشته باشد، به سختی و یا با شیوه ی خاصی بخوابد.
https://eitaa.com/joinchat/1948057907C7ac28d276a
■اگرفرزندشمامساله ای راکه اوراآزارمیدهدیاباعث اضطراب اومیشودبرای
شماتعریف کردحتی اگرپیش پاافتاده باشد،هیچ گاه به اونخندیدیاواکنش نشان ندهیدکه اواحساس حماقت کند.
چون اینکارشماباعث میشودکه کودک کم کم مشکلات خودرابروزندهدواگرزمانی موردآزارواذیت قرارگرفت باشمامشورت نکند.
@Goftardarmani-qom
https://eitaa.com/joinchat/1948057907C7ac28d276a
#فرزند_باهوش_داشتن
اگر طالب فرزندی باهوش و با استعداد هستید و آنان را مایلید خلاق تر و باهوش تر از قبل ببینید بهتر است در زمینه رشد وی کوشا باشید توصیه می کنیم این روش ها را در پیش بگیرید و سعی کنید بخاطر فرزندتان هم که شده در این زمینه تلاش کنید
💥بدون شک یکی از مهمترین و موثرترین دوران زندگی آدمی دوران کودکی است.
دورانی که در آن شخصیت فرد پایهریزی شده و شکل میگیرد. امروزه این حقیقت انکارناپذیر به اثبات رسیده است که کودکان در سنین پایین (طفولیت) فقط به توجه و مراقبت جسمانی نیاز ندارند، بلکه این توجه باید همه ابعاد وجودی آنها شامل رشد اجتماعی، عاطفی، شخصیتی و شناختی را دربر گیرد.
در مطلب پیش دو مورد از فعالیت هایی را که می تواند موجب رشد و خلاقیت کودکان شود را مرور کردیم، در ادامه موارد دیگری آمده است:
🎯استفاده از پازل ها
پازل سادهای تهیه کنید و اجزایی از این تصاویر را حذف کنید. از کودک خود بخواهید بگوید تصویر مورد نظر چه اشکالی دارد. تصاویری که انتخاب میکنید معمولا تصاویر سادهای خواهد بود که کودک با آنها آشنایی داشته باشد. مثل چهره یک آدمک که دهان و لبها حذف شده است یا ساعتی که عقربه ندارد یا میزی که پایه ندارد. کودکان به موازات رشد شناختی خود به تدریج این توانایی را بدست میآورند که بتوانند اجزای حذف شده در تصاویر پیچیده را شناسایی کنند. بر این اساس کودکان کوچکتر مثلا ۶ – ۵ ساله ها معمولا نقص در تصاویر مربوط به اشیا آشنا و عینی را راحتتر شناسایی میکنند. با بالا رفتن سن کودک میتوان تصاویر پیچیدهتر مثل مناظر و … را مورد استفاده قرار داد.
📚کتاب
والدینی که برای کودکشان کتاب می خوانند، به رشد مهارتهای شنوایی و پرورش بینش در آنها کمک می کنند. بر اساس نتایج عملی اگر والدین به طور مکرر با فرزندان صحبت کنند آنها حرف زدن را خیلی زودتر یاد می گیرند.خواندن و اشاره کردن به کلمات و تصاویر، صحبت کردن را به کودکان می آموزد. تشویق کودک به حرف زدن به او اعتماد و اطمینان می بخشد. کتابها بخش مهمی از رشد کودکان هستند زیرا به انها کمک می کند کلمات جدیدی را یادگرفته و خواندن را به انها می آموزد.
به والدین توصیه می گردد که داستانهایی برای کودک انتخاب کنید و با تغییراتی که در آنها ایجاد میکنید منتظر پاسخ و واکنش کودک بمانید.
📌توجه کنید این تغییرات متناسب با سطح سنی کودک باشد و بیان کننده مسائل غیر عادی و غیر طبیعی باشد. برای مثال:
….یک روز یکی از ماهیها در حالی که بازی میکرد افتاد زمین و یکی از پاهایش زخمی شد. دوستانش به کمک او آمدند و پای او را پانسمان کردند….
🎯هیجان و نظم و ترتیب
هیجان(ابراز احساسات از طرف والدین) و نظم و ترتیب(وجود ثبات در رفتار والدین) پایه و اساس رشد شناختی یک کودک هستند. اریک اریکسون روان شناس و روانکاو رشد، شرح داده است که اطفال به مرحله ای به نام اعتماد در برابر عدم اعتماد وارد می شوند که به معنای این است که کودکی که از طرف والدین خود پذیرفته نشود(پس زده شود) و یا مورد آسیب قرار گیرد احتمالا دچار افسردگی می شود و شخصی بی اعتماد می گردد در حالی که اگر کودک از جانب والدین مورد پذیرش قرار گیرد توانایی اعتماد کردن به اطرافیان را در آینده خواهد یافت.
⚡️همچنین این تئوری در مورد مرحله دوم رشد یعنی خودگردانی در برابر شرمساری می گوید: والدینی که به طور متعادل از تقویت و تنبیه استفاده می کنند به فرزند خود خودگردانی را می آموزند.
والدینی که نوپایان را محدود و نکوهش می کنند باعث رشد عدم اعتماد به نفس و خودشکوفایی در آنها می شود. توجه کافی و تادیب متعادل و به موقع فرزندان فعالیتهایی هستند که برای رشد شناختی فرزندان بسیار مفید خواهند بود.
❄️☃❄️https://eitaa.com/joinchat/1948057907C7ac28d276a