eitaa logo
همسفر
1.8هزار دنبال‌کننده
2هزار عکس
818 ویدیو
214 فایل
همسرداری یک هنره و نیاز به ذوق و مهارت ظریفی داره،که"همسفر" اونا رو بهت یادمیده تا بتونی یه همسرنمونه باشی💞 جهت هماهنگی کارگاه ازدواج و همسرداری @aliakbari20
مشاهده در ایتا
دانلود
نشانه های همسر مناسب اگر در کنار او موارد زیر را احساس می کنید به احتمال زیاد مناسب خود را پیدا کرده اید: در کنار او می توانید خودتان باشید. در کنار او دارید. در روزهای دوست دارید که کنارتان باشد. واقعا به حرف های شما می دهد و به شما کمک می کند. از خوشحالی و خوشبختی شما می شود. دوست دارید تمام زندگی خود را با او به اشتراک بگذارید. هنگام کنار هم بودن، اوقات خوب شما از اوقات بد بیش تر است. او شما را برای چیزی که هستید دوست دارد و نمی خواهد شما را تغییر دهد. شما را محدود نمی کند. برای خوشحالی شما تلاش می کند. در هنگام سختی ها شما را تنها نمی گذارد و می توانید به او تکیه کنید. شما زندگی او هستید و دیگران را به شما ترجیح نمی دهد. برای رسیدن به آرزوهایتان به شما کمک می کند. سعی می کند تا شما را تامین کند. سعی در محدود کردن شما ندارد. در بیش تر موارد نظر شما را می پرسد و به آن اهمیت می دهد.
افزایی قبول کنید که همسرتان ممکن است اشتباه کند! به همسرتان حق بدهید که ممکن است اشتباه کند. اشتباه کردن خصوصیت انسان ها است و نمی توان آن را انکار کرد. شما و همسرتان می توانید از تجربه ها و اشتباهاتتان بیاموزید و می توان گفت که اشتباهات بخشی از یادگیری هستند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نشانه های شخصی که بلوغ فکری دارد: - صادق و راستگو است. - حسابگر است. - دلسوز و مهربان است. - انعطاف پذیر است. - تمایل به یادگیری دارد. - خود خواهی در صفات او جایی ندارد. - قادر به کنترل خود بوده و خویشتن دار است. - این افراد در لحظه زندگی می کنند. - تشنه یادگیری است. - زمان خود را مدیریت می کنند. - این فرد در مسائل کوچک اعصاب خود و بقیه را خورد نمی کند. - اهل تقلید نیست، سادگی را دوست دارد و خودش است. - این فرد از رفتارهای سبک و دور از عقل به شدت دوری می کند. - یک سری باید ها و نباید ها در زندگی فردی او وجود دارد که سعی می کند حدالامکان آن ها را در زندگی اش رعایت کند. - خشم خود را کرده و سکوت می کند. - بسیار خوش فکر و اهل عمل است.
نشانه هایی دیگر از فردی که به رسیده است: فرد بالغ با اخلاق است؛ و این به این معنی است که یک سلسله اصول اخلاقی را درونی کرده و تحت هر شرایطی خود را ملزم به رعایت آنها می داند. او مسائل زندگی اعم از شخصی، اجتماعی و سیاسی را درک و با آنها عاقلانه برخورد می کند، نه احساسی و هیجانی. به هیچ وجه بدون دلیل و کورکورانه از دیگران تقلید نمی کند. توانایی فرضیه سازی دارد و تلاش می کند برای هر اتفاقی، توضیحی منطقی پیدا کند. برای وقت خود ارزش زیادی قائل است و آن را با رفتارهای سبک و سفیهانه مثل دخالت در کار دیگران، هدر نمی دهد. با اخلاق است؛ و این به این معنی است که یک سلسله اصول اخلاقی را درونی کرده و تحت هر شرایطی خود را ملزم به رعایت آنها می داند. در قبال خودش و خانواده اش پذیر و در صورت اشتباه کردن نیز انتقادپذیر است. خودخواه و خودمحور نیست و توانایی تطبیق با شرایط و محیط پیرامونش را دارد. او قادر به کنترل تکانه های هیجانی خود است؛ یعنی می تواند احساسات و هیجانات خود را مدیریت کند.
از اشتباهات خود درس می گیرند. افرادی که به رسیده باشند، هرگز سعی نمی کنند تا اشتباهات خود را از دیگران مخفی کرده یا به توجیه فعالیت هایشان بپردازنند. آن ها از شکست ها و اشتباهات خود درس گرفته و برای موفقیت های آتی خود از آن ها بهره می گیرند.
شخصیتی بلوغ شخصیتی یکی از اصلی ترین بلوغ ها برای است. این بلوغ جنبه های مختلفی را در بر می گیرد. به عنوان مثال یکی از ویژگی های مهمی که فرد می بایست، پیش از ازدواج آن را در خود بیابد، بحث فردیت است. آیا شما به تنهایی می توانید تصمیماتی را اتخاذ کنید؟ آیا شما فکر می کنید که خودتان را می شناسید و می دانید علایق و خواسته های شما کدامند؟ سن در این مقوله از اهمیت بالایی برخوردار است. معمولا در ازدواج هایی که در سنین پایین اتفاق می افتد، فرد هنوز دارای شخصیت خود تحول نیافته بوده و فردیتی برای انتخاب ندارد. در واقع این فرد به راحتی نمی تواند تصمیم گیری کند. این قبیل افراد توانایی مسئولیت پذیری را نداشته و ممکن است رفتارهایی غیر قابل پیش بینی داشته باشند. از دیگر مشکلات بلوغ شخصیتی می توانیم به مشکلات تله های شخصیتی همچون ، خود کم بینی، کمال گرایی، پارانویا، دوقطبی، روانی مختلف و ... اشاره کنیم. در نظر داشته باشید که پیش از ازدواج این موارد را در فرد مورد نظر بررسی کرده و از سلامت شخصیت خود در این زمینه مطمئن شوید.
عاطفی بلوغ عاطفی به معنای تشخیص درست و درک و مدیریت احساسات خود و به طور متقابل تشخیص و درک احساسات طرف مقابل تان است. شما باید یاد بگیرید که احساسات تان را مدیریت کنید. تنها به معنای ابراز کردن هر میزان عشق و علاقه نیست. حتی ابراز علاقه زیاد در یک رابطه می تواند حکم سم برای آن رابطه را داشته باشد.
نشانه های فردی که به نرسیده افرادی که به بلوغ عاطفی نرسیده‌اند قطعا نمی‌توانند رفتار کاملی داشته باشند. اما چگونه می‌توان این افراد را شناخت؟ آیا در ظاهر خود نشان می‌دهند؟ در ادامه نشانه‌های فردی را برایتان بازگو می‌کنیم که به بلوغ عاطفی نرسیده است: افرادی که هنوز نتوانسته‌اند به بلوغ عاطفی برسند همیشه و همه جا خود را می‌بینند. در واقع این افراد به جای استفاده از کلمه “ما” تنها “من” را به کار می‌برند. این دسته از افراد توانایی صحبت کردن عمیق و طولانی مدت را ندارند. تنها دلیل آن هم می‌تواند عدم درک طرف مقابل و تنها برتر بودن خود باشد. معمولا هم برای فرار کردن از این شرایط به دنبال بهانه می‌گردند. سریع حالت به خود می‌گیرند. این دسته از افراد به هیچ عنوان نیستند و در صورتی که بخواهید موضوعی را با آن‌ها درمیان بگذارید ممکن است حالت تدافعی داشته باشند. این دسته از افراد به هیچ عنوان نمی‌توانند تقصیر کار اشتباه خود را گردن بگیرند. در واقع برای جبران اشتباهات خود به دنبال مقصر جلوه دادن دیگران هستند. شما با بودن در کنار این آدم بیش از قبل احساس تنهایی می‌کنید. این افراد به شدت نیاز به محبت و توجه دیگران دارند، در صورتی که این نیاز آن‌ها ارضا نشود برای جلب توجه کارهای بسیاری انجام می‌دهند. به هیچ عنوان پذیر نیستند و نمی‌توان برای انجام کارها به آن اعتماد کنید. در مقابل مشکلات بی توجه و بی مسئولیت هستند، از این رو همیشه خوشحال هستند و هیچ دلیلی برای غم ندارند.
نشانه های چیست؟ همانطور که گفتیم رسیدن به بلوغ اجتماعی در بسیار مهم می باشد. به همین دلیل شاید ضروری باشد تا نشانه های این بلوغ را بشناسیم و در فرد مقابل تشخیص دهیم. چند ویژگی شاخص برای افرادی که به بلوغ اجتماعی می رسند، وجود دارد. در اینجا می خواهیم با مهمترین این ویژگی ها آشنا شویم: فردی که اهل همکاری و انجام کارها به صورت است. از ارتباط برقرار کردن با افراد جدید هراس ندارد و به راحتی می تواند برای رفع نیازهای خود با دیگر افراد ارتباطات اجتماعی برقرار کند. مهارت های کردن از دیگران را می داند و در برابر انتقاد های سازنده دیگر افراد عصبانی نشده و واکنش مناسبی از خود بروز می دهد. نسبت به دیگر افراد تا حدی که خودش را فراموش نکند، احساس تکلیف و وظیفه دارد. فردی و خودکفا است. راه خود را پیدا کرده و انتخاب مسیر برایش چندان گنگ نیست. فردی میانه رو بوده و رفتارهای افراط گونه از خود بروز نمی دهد. خود را به خوبی شناخته و از نقاط قوت و ضعف خود آگاهی دارد. فرد نقص های خود را پذیرفته و خود را با تمام ضعف ها دوست می دارد.
زندگی را سخت نمی گیرد فردی که به رسیده، می داند که زندگی سرشار از پستی ها و بلندی هاست. انسان در لحظات سخت است که ساخته می شود. پس اتفاقاتی را که در زندگی افتاده را می پذیرد. زندگی را برای همسر خود جهنم نمی کند. حتی به خود در مواجه با سختی ها آرامش می دهد.