#تنفر_از_همسر
❓باسلام خدمت استاد گرامی
بنده خانمی هستم ۲۵ساله همسرم ۳۷ ساله ویه فرزند ۵ساله داریم متاسفانه ازدواجمان بدون شناخت بود واز همان اول همسرم به دلم نمینشست ولی به خاطر رو در بایستی واینکه دل کسی رو نشکنم ازدواج کردم از همان شروع زندگی با خانوادهام اختلاف داشت در حدی که همه فامیل میدانند دیگه خسته شدم ازش نفرت دارم وآرزوی مرگش رو میکنم و فکر کردن به مرگش مرا ناراحت نمیکنه عصبی شدم و بیشتر باهم قهریم پسرم هم میداند باهم قهریم درآن اوایل تصمیم به جدایی گرفتم که متوجه شدم باردارم ،حتی بعضی موقع به خودکشی فکر میکنم میخواهم بدی هایی که به من کرده در این دنیا به سر خودش بیاد سر هر مسئله کوچک جر بحث میکنیم از این که با او ازدواج کردم احساس حقارت میکنم چون خانوادهام رو تحقیر کرده
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب آقای #عبدالله زاده👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
🙏عرض سلام و ادب و احترام خدمت شما خواهر گرامی.
حال روحی شما نسبت به این وضعیت پیش آمده قابل درک است از خداوند منان طلب آرامش و حل مشکل پیش رو را خواستاریم.
✍در پاسخ به سوال شما باید عرض شود که فکر به طلاق تنها راهکار حل مسئله نیست .فکر به خودکشی نه تنها عملی مبغوض، بلکه موجب تشدید مشکل خواهد شد. شما در حال حاضر دارای فرزند ۵ ساله هستید و فکر به طلاق و خودکشی آینده خود و کودکتان را تهدید خواهد نمود.
بنابراین به هیچ عنوان به چنین عمل مبغوضی فکر نکنید و طلاق را هم تنهاترین راه برای حل مشکل خود ندانید.
🔑به شما پیشنهاد میشود راهکارهایی که در ادامه به آنها اشاره میشود را برای حل مشکلتان دنبال کنید.
1⃣ ابتداً روی صحبت با خود شماست . شما میبایست قبل از شروع زندگی با چنین فردی که تمایلی به او نداشتید نظرتان را به والدین انتقال می دادید تا مانع از چنین ازدواجی شوید.حال که تصمیم به چنین ازدواجی گرفتهاید باید سختیهای آن را پذیرفته و نسبت به حل آنها تلاش نمایید. چرا که شما در حال حاضر دارای فرزند نیز میباشید و باید تلاش کنید که آینده فرزند شما آسیب نبیند.به دنبال این باشید که رابطه عاطفی با همسرتان برقرار کنید. گرچه ابتداً چنین رفتاری از ناحیه شما بسیار دشوار است اما با اقداماتی میتوانید موجبات ایجاد محبت بین شما و همسرتان را فراهم نمائید. نفرت شما نسبت به رفتار همسر شما با خانواده تان مانع از آن خواهد شد که این محبت شکل بگیرد سعی کنید گذشته را فراموش کنید و او را ببخشید چه بسا بخشی از علت این اختلاف رفتار شما و یا خانوادهتان با همسرتان بوده باشد.
📝قلم و کاغذی بردارید و سعی کنید در یک ستون محاسن همسر و در ستون دیگر معایب ایشان را یادداشت کنید. گاهی نگاه به معایب افراد مانع از آن خواهد شد که محاسن طرف مقابل خود را ببینیم.
2⃣زن میتواند با ابراز محبت و دلربایی قلب و توجه همسرش را به سمت خود جلب نماید . نسبت به این مطلب جدیت لازم را داشته باشید .
3⃣به دنبال این باشید که علت اختلاف ایشان با خانوادهتان چه بوده است. بررسی نمایید آیا در این زمینه مقصر ، همسر شما است یا والدینتان؟ آیا شما نیز در این قضیه سهمی داشتهاید؟.
شما میتوانید با همسرتان جلسهای را بدون هرگونه تنش و در کمال آرامش ترتیب دهید و ناراحتی خود را نسبت به رفتار همسرتان ابراز نمایید و از پیامدهای چنین رفتاری او را آگاه سازید مثلاً بگویید وقتی که شما از خانواده من بد میگویی و یا با آنها بدرفتاری مینمایی غم وجودم را فرا میگیرد. این رفتار موجب فاصله گرفتن خانوادهها از هم و موجب کاهش رابطه عاطفی بین ما خواهد شد و همچنین از این قضیه فرزندمان دچار آسیب خواهد شد. در آخر شما میتوانید علت این رفتار همسرتان را از او جویا شوید و به او بگویید که علت بدرفتاری شما با خانواده من چیست؟.
با دانستن ریشه اختلاف راهکار برای حل اختلاف آسانتر خواهد شد.
4⃣سعی کنید فضای معنوی را در خانه ایجاد کنید و با توسل به حضرات معصومین علیهم السلام و توکل بر خداوند متعال
بر مشکلتان فائق شوید.
5⃣مطلب آخر اینکه در صورت رعایت مطالب فوق و عدم نتیجهگیری دلخواه خود سعی کنید با حضور همسرتان از یک مشاور خانواده کمک بگیرید. در صورتی که همسر شما تمایل به همراهی ندارند خود شما شخصاً از مشاور مشورت بگیرید.
🤲به امید زندگی توام با آرامش و خوشبختی برای شما خانوادهتان
🔈 پیشنهاد میکنیم کلاس هنر زن بودن یک و دو استاد پوراحمد را استفاده فرمایید.
موفق و پیروز باشید 🙏
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#داشتن_مشکل_با_خانواده_ی_خانم
سلام وقتتون بخیر
خانم ۲۲ ساله هستم و همسرم ۲۳ سالشونه و شش ماهه ازدواج کردیم
همسرم اخلاق و رفتار خانواده من پسندشون نیست و حتی پشت سرشون خیلی بد حرف میزنه (کلا عادت غر زدن دارن )و دوست نداره زیاد ارتباط داشته باشیم اما روابطمون باید با خانواده خودشون عالی باشه و کسی حق ندارد حتی ی کلمه درموردشون چیزی بگه با اینک پدرشوهر اخلاقشون خیلی خاصه و تحملشون کار هرکسی نیست
از طرفی خودش رو با خانوادش ی تیم میکنه و من اینجا خیلی احساس غربت میکنم
این موضوع داره حساسیت های منو نسبت به خانواده همسرم فعال میکنه ومیدونم این در ادامه مشکل ساز میشه نمیدونم باید چکار کنم
🌹🌱پاسخ#مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار#خانم_ملکیان👇
🌹بسم الله الرحمن الرحیم🌹
سلام و وقت شما بخیر.
ممنونم از اعتمادتون به ما.
ببینید به صورت کلی هر زن و مردی زمانی که ازدواجمی کنند و از خانواده ی خود مستقل می شوند باید اولویت را یک دیگر بگذارند.
در ارتباط با رفتارهای همسرتان به نکات زیر دقت بفرمایید.
🟢 سوال از شما این هست که شما زمانی که همسرتان در ارتباط با خانواده تان چه به اشتباه و چه به درست حرفی را می زند، واکنش تان چیست؟
آیا سریعا از کوره در می روید و شروع به دفاع کردن از آن ها می کنید و یا اینکه اجازه می دهید که این مسائل در میان شما تبدیل به چالش نشود.
🔹 درست است ما قبول داریم که زن و مرد حتی با وجود تفاوت هایی که بین خانواده های طرفین هست باید به آن ها احترام بگذارند؛ اما در این میان اولویت زندگی شما باید آرامش و دوری از اینگونه تنش ها باشد؛ لذا شما نباید کاری کنید که به اصطلاح همسر شما را در این امر حساس نمایید.
🟢 شما به خانواده ی خودتان احترام کافی را گذاشته و اگر می دانید آن ها ممکن است رفتاری را داشته باشند که همسر شما بر روی آنحساس است، به صورت محرمانه و با احترام کافی با خانواده تان صحبت نمایید تا آن حرف را نزده و یا آن رفتار را انجام ندهند.
گاهی وظیفه ی ما به عنوان یک دختر و یا پسر این هست که خانواده ی مان را نسبت به حساسیت های همسرمان روشن سازیم و نه اینکه از همسرمان در پیش خانواده مان شروع به بدگویی نماییم.
🟢 از زمینه ایجاد کردن بحث هایی که می دانید که همسر و خانواده ی محترم شما به چالش می خورند، حتی المقدور خودداری نمایید.
🟢 اگر احیانا بحثی بین طرفین پیش آمد شما سعی نکنید آن بحث را ادامه دار نمایید.
🟢 نکته ی بعدی این هست که در ارتباط با خانواده ی همسر هم شما باید احترام را رعایت نموده و با حفظ چارچوب ها ارتباط خوبی با آنان داشته باشید.
🟢حتی الامکان از خانواده ی همسرتان حتی با وجودی که می دانید عیبی دارند از پیش ایشان بدگویی ننمایید؛ چون آقایان به شدت روی خانواده ی خود و به خصوص مادرشان حساس هستند.
🟢 پیشنهاد می شود که مجموعه صوت های آموزشی کلاس هنر زن بودن ۱ و ۲ از جناب آقای محسن پور احمد خمینی و یا کتاب هنر زن بودن از ایشان را تهیه فرموده و مطالعه نمایید.
ان شاءالله در پناه خدای بزرگ موفق باشید.
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#پرخاشگری
سلام
خسته نباشید دختر یک ساله ای دارم که علاقه به کشیدن موهای اطرافیان داره و واقعا محکم میکشه و از موهای من خودشو اویزون میکنه واصلا نمیتونم بشینم رو زمین به سراغ موهام میاد مدام سرشو به دیوار میکوبه و گوشی و بقیه وسایل میکوبه به پیشونیش
واکنش نشون نمیدیم بدتر میکنه واقعا نمیدونم چیکار کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #حمیدی👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸
سلام و احترام خدمت شما خواهر عزیز
وقت شما بخیر
بدانید فرزند شما بسیار کوچک است و بعضی از این رفتارها طبق اصول طبیعی رشد است و بعضی هم تقلید است پس:
در ابتدا باید شرایط خانوادگی از جمله روابط شما با همسرتان و حتی نزدیکان با یکدیگر و با فرزندتان بررسی شود .
در مرحله ی بعد باید در مواقعی که خطر آسیب جدی وجود ندارد تا حد امکان تغافل کنید و نادیده بگیرید تا رفتار تغییر کند،هر چقدر واکنش های او شدید تر شد تغافل شما هم بیشتر می شود.
از تماس های لمسی,کلامی،رفتاری غافل نشوید.
بازی های حرکتی و دست ورزی را به برنامه ی بازی های روزانه ی او وارد کنید.
انشاءالله در پناه حق سالم و سلامت باشید🌹
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#استفاده_زیاد_از_گوشی
سلام وقتتون بخیر
خانمی ۲۱ ساله هستم همسرم وقتی از سرکار میاد همیشه سرش تو گوشیه واین خیلی ناراحتم میکنه چندباری هم بهش گفتم ولی میگه چه کار کنم بیام به تو نگاه کنم و جمعه ها که سر کار نمیره باهم بیرون میریم بازم سرش تو گوشیه یا که میخوابه .خیلی کم حرفه وقتی باهاش حرف میزنم سکوت میکنه.این رفتار های همسرم باعث شده کم کم از ایشون فاصله بگیرم و بیشتر احساس تنهایی کنم .
ممنون میشم لطفا راهنماییم کنید.
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #حمیدی👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸
سلام و احترام خدمت شما خواهر عزیز
وقت شما بخیر
گوشی و فضای رسانه بسیار جذاب است به همین دلیل باید جایگزینی که معرفی می شود جذاب تر باشد پس شما باید؛
✔️اصول صحیح انتقاد و بیان خواسته را بیاموزید تا بتچانید بدون ایجاد ناراحتی و دلخوری خواسته ی خود را بیان کنید.
✔️از هر گونه سرزنش و تحقیر خودداری کنید.
✔️جذابیت های بصری و کلامی و رفتاری خود را افزایش دهید.
✔️برای اوقات خود و همسرتان برنامه داشته باشید از جمله:
مطالعه ی کتاب،آشپزی،پیاده روی،دیدن فیلم مورد علاقه،بازی های فکری و...
✔️ ویژگی های شخصیتی همسر خود را بشناسید و آن را بپذیرید.
✔️دوستان مناسب و هم فکری را بیابید و برای رفت و آمد های گروهی برنامه ریزی کنید.
انشاءالله در پناه حق سالم و سلامت باشید.🌹
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#آداب_دینی
سلام وقت بخیر بنده خانمی ۳۳ ساله.هستم همسرم ۳۵ ساله دو فرزند پسر ۹ و ۴ ساله داریم.همسرم معتقد هست که پسر ۹ سالمون حتما باید امسال نماز بخونن ولی من فک میکنم ایشون خیلی سخت گیری میکنن و هنوز برای نماز خواندن اونم به صورت مداوم زود هست لطفا در این مورد راهنمایی بفرمایید.پسرم با پدرش نماز میخونه و اعتراضی نمیکنه البته پدرشون بعد از نماز حتما باهاشون بازی میکنه. ولی وقتی پدرشون نیست میگه من از نماز بدم میاد.
🌸بسمالله الرحمن الرحیم 🌸
#مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب خانم #نصیری.
دوست عزیز در این زمینه با همسرتون صحبت کنید که با یه کارشناس مسائل مذهبی صحبت کنید و نظر اساتید رو در این زمینه جویا بشید.
دوست عزیز اگر در زمینه ای اختلاف دارید در خلوت مطرح کنید و حلش کنید یا به یک کارشناس مراجعه کنید ولی سعی کنید در مقابل فرزندتان به همسرتون احترام بگذارید و به هیچ وجه اختلافات رو مطرح نکنید ...اگر یه روش غلط باشه ولی زوجین بدون تنش و اختلاف این روش پیاده کنند اثراتش به مراتب کمتر از پیاده کردن یک روش خوب ولی با دعوا و تنش واختلاف زوجین می باشد.
احترام و اقتدار همسرتون خط قرمز شما باشه.
برای تربیت دینی از توسل و دعا و القا به فرزندتان غافل نشید.
کانال تربیتی همسران خوب
http://eitaa.com/joinchat/3451518976C471922bdf6
#دعوای_فرزندان
سلام عرض ادب خدمت شما استاد بزرگوار
انشاالله خداوند طول عمر با عزت به شما و همکاراتون عنایت بفرماید
بنده یک خانم خانه دار و ۳۵ سالمه ۴ فرزند دارم که سن شون ۱۹ ۱۲ ۱۰ و ۲ سال هست
بچه ۲ ساله م خیلی دست بزن داره هر جایی میریم یا کسی میاد خونه مون خیلی اذیت میکنه
مسئله ی اینکه بچههای بزرگم خیلی باهم دعوا میکنن اصلأ سازش ندارن سر هر چیزی به جون هم میفتن
بزرگواری بفرمائید راهنمایی کنید...
🌹پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،سرکار خانم #کشاورز
🌾بسم الله الرحمن الرحیم🌾
سلام و عرض ادب خدمت شما خواهرگرامی
به شما بابت داشتن چهار فرزند که همگی سالم هستند تبریک می گویم.
طبیعتا اداره ی چهار فرزند باهم سختی های خاصی دارد اما میتوان با توکل و تلاش آن را بهتر مدیریت کرد.
باید نیازهای هر فرزند را متناسب با شرایط سنی اش شناخت و به آن پاسخ داد.بعنوان مثال یکی از نیازهای اصلی که فرزند دوساله دارد نیاز به بازی و آزادی است.
برای او زمینه ای را فراهم کنید تا هر روز حسابی بازی کند و انرژی اش تخلیه شود تا آرامش بیشتری داشته باشد.
البته الگوگیری از فرزندان بزرگتر هم در این رفتار دست بزن او تاثیر گذار بوده.
اجازه ندهید که کسی او را کتک بزند و به اندازه ی کافی هم به او محبت کنید.
نیازهای سایر فرزندان راهم مورد نظر قرار دهیدو به آنها توجه کنید و به تک تک آنها متناسب با نیازشان محبت کنید.
سعی کنید دوره ببینید و مهارت خود را بالا ببرید و همچنین با همسرخود دراین باره صحبت کنید و از او هم کمک بگیرید.
دوره هنر تربیت کودک و هنر تربیت نوجوان را به شما پیشنهاد میکنم.
در زمان دعوای فرزندان اگر که خطر جدی وجود ندارد وارد نشوید و اجازه دهید که خودشان راه سازش باهم را یاد بگیرند.
گاهی تغافل کنید و خود را به ندیدن و نشنیدن بزنید و از هیچکدام برعلیه دیگری دفاع نکنید.
معنویات را در خانه بالاتر ببرید.
تفریحات سالم و کوچکی برای خانواده در نظر بگیرید.
و صبر فعال داشته باشید.
در صورت نیازمیتوانید از مشاوره تلفنی کانال استفاده کنید.
ان شاءالله موفق باشید.
🔹کانال تربیتی همسران خوب🔹
@hamsaranekhoob
#ممکن_بودن_اشتباه_در_همه_انسانها
سلام وقت بخیر ممنون از کانال خوبتون
من ۳۷ سالمه در ازدواج اولیم زیاد مهارت نداشتم چطور با شوهرم رفتار کنم یعنی باهاش خوب بودم ولی چون با خانوادش زندگی میکردم همش نگران بودم که کارهای خانوادش رو انجام بدم ولی بعد از ۴ سال طلاقم داد فامیل گفتن همش تقصیر واشتباه و تو بود البته من هم اینطوری فکر میکنم که همش من اشتباه کردم و زود ازدواج کردم الان زندگیم بهتره ولی چون به فکر اشتباه قبلیم فکر میکنم هر کار میکنم فکر میکنم اشتباهه ومشکله دیگه فکر میکنم که مردم بد درباره من فکر میکنند وبه علت وضع مالیم نمی تونم مشاوره برم و چون بچه دار نمی شیم دارم اقدام به درمان ناباروریمون دارم ترسم اینه که من با این مشکلات روحی که دارم به بچه ضرر برسه اول از خدا وبعد از شما کمک میخوام سوالم اینه آیا فقط من اشتباه میکنم یا مردم هم اشتباه میکنند چون فکر میکنم فقط من اشتباه میکنم واین من را خیلی اذیت میکنه ممنون
🌹پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،سرکار خانم #کشاورز
🌾بسم الله الرحمن الرحیم🌾
سلام و عرض ادب خدمت شما خواهر گرامی
خواهر خوبم فقط معصومین و امامان دچار اشتباه نمیشوند و انسانهای معمولی همگی در زندگی خود دچار خطا و اشتباهاتی میشوند.فقط نوع اشتباه و درجه ی آن فرق دارد.همه ی انسانها در زندگی خود مشکلاتی دارند و به هیچ عنوان شما در این قضیه تنها نیستید.
چیزی که اهمیت دارد نماندن در اشتباهات و درس گرفتن از آنهاست.
بنابراین توصیه می کنم که ازدواج و زندگی قبلی را بعنوان تقدیر و قسمت خود بپذیرید و سعی کنید روی زمان حال تمرکز کنید و کاری را که از دستتان بر می آید انجام دهید.مثلا فرمودید که در گذشته مهارتتان پایین بوده پس سعی کنید مهارت خود را بالا ببرید.در این راستا شنیدن و استفاده ازکلاسهای استاد پوراحمد خمینی را به شما توصیه می کنم.
کلاس هنرزن بودن۱و۲
کلاس هنر رضایت از زندگی
کلاس هنر تربیت فرزند
سعی کنید علاوه بر اینها،یک فعالیت مفیدهنری یا کار مورد علاقه هم داشته باشید که روزانه به آن مشغول شوید تا کمتر مورد هجوم افکار منفی قرار بگیرید.
ورزش و فعالیت بدنی را شروع کنید.
روی افزایش معنویات خود کار کنید.
زیاد هم نگران حرف و فکر مردم نباشید چرا که مردم هر طور که خودشان بخواهند فکر می کنند و تحت کنترل ما نیست.
مردم زمانی که شما درد و رنج را در زندگی خود تجربه می کنید مشغول زندگی و گرفتاری های خود هستند و کسی کاری به شما ندارد پس چرا اینگونه خودتان را بخاطر حرف و فکر آنها ناراحت می کنید.
شما بیش از هرچیزی به آرامش احتیاج دارید و بهترین کسی که میتواند آن را به شما هدیه دهد خودتان هستید.
شاید با حل شدن مسئله ی آرامش مشکل ناباروری هم راحت تر حل شد.
درصورت نیاز میتوانید از مشاوره تلفنی کانال استفاده کنید که هزینه ی مناسبی هم دارد.
ان شاءالله سالم و سلامت باشید.
🔹کانال تربیتی همسران خوب🔹
@hamsaranekhoob
#خویشتن_داری
#کنترل_خشم
سلام وقتتون بخیر میخواستم راجع به خویشتن داری وسکوت درمواقع تنش وزمانی که افراد وشرایط باب میلمون نیستند توضیح بدین .واینکه برای بددهنی وخشم راهکاربدین ممنون میشم
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #اصلانی 👇
🌹 بسم الله الرحمن الرحیم 🌹
با سلام و وقت بخیر
✨ سوال شما دوست عزیز بسیار کلی و مبهم است، اینکه مخاطب مد نظر شما چه کسی باشد، یا چه سن و سالی داشته باشد، در نوع پاسخ مهم و موثر هست. پس برای گرفتن جواب دقیق تر باید تا حد نیاز، جزئیات را هم بازگو کنید.
✨ طبیعتاً هر فردی دارای نقاط قوت و ضعفی در وجود خود هست و مسلما اطرافیان ما و خود ما هم معصوم و مبرا از اشکال نیستیم، پس منطقی نیست انتظار کامل بودن از اطرفیان خود را داشته باشیم در حالیکه خود ماهم کامل و صد در صدی نیستیم. لطفاً عینک کمالگرایی را از چشمان خود برداشته و ویژگیهای مثبت فرزند یا همسر یا دوست یا.... خود را ببینید.
✨اطلاعات خود را در رابطه با ویژگی های ذاتی و رفتاری و سنی فرد مورد نظر بالا ببرید تا بهتر بتوانید شرایط او را درک کنید.
و اما توصیه هایی کلی 👇
✨نمونه ای از راهکارهای کنترل خشم:
✨بررسی اهمیت مسئله ای که باعث خشم شما می شود، میزان اهمیت مسئله یا تأثیر آن بر زندگی و مقایسه آن با آسیبی که خشم شما به روابط تان میزند کدام بیشتر و جدی تر است؟
✨مرور احادیثی که خشم را مذموم دانستهاند و عواقب آن را برشمرده اند.
✨رفع عوامل جسمی که باعث تحریک خشم شما میشوند از جمله تعدیل مزاج با برطرف کردن درد یا بیماری احتمالی....
✨ داشتن برنامهای مفید و منسجم جهت بالا بردن معنویت خود.
✨ جهت بالا بردن سطح آگاهی خود میتوانید از مجموعه های صوتی «کنترل خشم» و « هنر رضایت از زندگی» استاد پوراحمد بهره ببرید.
با آرزوی موفقیت و خوشبختی برای شما دوست عزیز 🌹
💠 تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#خواستگاری
#انتخاب_صحیح_همسر
سلام دختر مجرد۲۶ساله هستم هرخواستگاری میاد ازشکل وقیافه وسن۸به بالا نمیپسندم واز نظرمن بدترمیشوند ومیگویم ایکاش با اولین خواستگارها ازدواج کرده بودم بجای بهترشدن بدترمیشه،همه هم دخالت میکنن چراایرادمیگیریوپدرمانتظاردارهکلیهسوالوجوابهاییکهباپسران میکنم رابهشبگمبقیهخواهروبرادرهامنمیگفتنولیبهمن میگنکههمشروبهبابابگو بنده رو راهنمایی کنید.
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #اصلانی 👇
🌹 بسم الله الرحمن الرحیم 🌹
با سلام و وقت بخیر خدمت شما خواهر گرامی
🍃 ازدواج یک امر بسیار مهم و سرنوشت ساز در زندگی هر فردی محسوب می شود که تاثیر مستقیمی در مناسبات زندگی او دارد.
🍃 لذا با توجه به اهمیت این موضوع باید در انتخاب شریک زندگی خود نهاااایت دقت و توجه را داشته باشید، و با یادگیری مهارت های انتخاب صحیح و تحقیق درست سعی کنید انتخاب درستی داشته باشید. البته نه بگونه ای که دچار وسواس شوید.
🍃 قبل از هر کاری معیارها را برای خود دسته بندی کرده و ملاک های اصلی و فرعی خود را مشخص کنید.
میزان اثرگذاری هر کدام را در دوام و بقای زندگی مشترک و ایجاد یک رابطه صمیمانه و محبت آمیز، مورد ارزیابی قرار دهید.
🍃معیارهای اصلی یک ازدواج خوب: داشتن کفویت اعتقادی،اخلاق خوب، ایمان قوی، داشتن روحیه مسئولیت پذیری و توان اداره زندگی می باشد که شما با رصد و سنجش این معیارها و تحقق آنها در خواستگار خود می توانید وارد مرحله بعد و ارزیابی معیارهای فرعی می شوید.
👌 به این نکته توجه داشته باشید که داشتن همه ی معیارها به صورت صد درصدی هرگز ممکن نیست.
🍃 همانگونه که می دانید زیبایی امری نسبی هست نه مطلق و بسته به نگاه و تعریف فرد از زیبایی، ممکن است فردی در نظر کسی زیبا باشد اما در نظر فرد دیگری زشت.
🍃 در انتخاب همسر باید توجه داشت که چهره ها باهم تناسب داشته و مورد پسند هم باشند. بی توجهی به این نکته چه بسا موجب مشکلاتی در زندگی مشترک شده و اگر از نظر ظاهری مورد پسند همسر نباشد و نتواند او را ارضا کند ممکن است فرد دچار گناه شده و یا ناخواسته شروع به بهانه گیری یا ایراد گیری نماید.
🍃 در رابطه با مسئله شما اگر این قضیه یعنی زیبایی ظاهری و چهره همسرتان برایتان خیلی مهم هست و در واقع جزو اولویت های انتخاب شماست اگر زیبایی فرد برایتان قابل قبول هست؛ همچنین دارای کفویت اخلاقی و اعتقادی هستید، بهتر است بدانید زیباترین و جذابترین چهره ها نهایتا بعد از چند ماه تبدیل به یک چهره عادی خواهد شد و مهمترین چیزی که در ادامهی زندگی مشترک تاثیر گذار است ایمان، اخلاق و منش فرد هست.
🍃 در رابطه با اینکه پدر محترم اصرار به اطلاع از معیارها و یا سوالات شما از طرف مقابل دارند از جهت نگرانی ایشان است، که بنظر می رسد بهتر است مواردی که درخواست دارند را با ایشان در میان بگذارید و به این وسیله به ایشان اطمینان خاطر دهید.
📚 برای افزایش اطلاعات در این زمینه می توانید از مجموعه صوتی «هنر انتخاب صحیحِ همسر» استاد پوراحمد استفاده کنید.
📚 همچنین «کتاب نیمه دیگرم» از استاد عباسی ولدی و «کتاب مطلع» مهر از استاد بانکی پور
💫 در نهایت از توکل بر خدا و توسل به ائمه معصومین علیهم السلام در امر ازدواج غافل نشوید.
با آرزوی موفقیت و خوشبختی برای شما خواهر گرامی 🌸
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#دیدن_عکس_نا_مناسب_در_اینستاگرام_توسط_شوهر
سلام و عرض ادب
شوهرم مدتی است که اینستاگرام نصب کرده و در اکسپلور عکس و ویدئو زنان بی حجاب و نیمه عریان میبیند چندین بار مخفیانه چک کردم... چه برخوردی مناسبه؟ خیلی میخوام سرزنشش کنم😒☹️ و بگم پاک کنه اینستا گرام رو و بپرسم چرا اینها رو میبینه؟و یه بار که تو گوشیه یهویی برم بالا سرش و بگم اینا چیه؟ البته نه خشن...من آدم مذهبی هستم و متأسفانه مشغله کاری زیاد دارم و نمیتونم زیاد وقت بگذارم... در نهایت خیلی ممنونم از شما
🌹🌱پاسخ#مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار#خانم_ملکیان👇
🌹بسم الله الرحمن الرحیم🌹
سلام و وقتتون بخیر.
ممنون از اعتمادتون به ما.
🟢 یکی از دلایل اینکه آقایان دچار انحراف می شوند، علاوه بر بی تقوایی خودشان، عدم انجام رفتار درست توسط خانم می باشد.
لذا در این زمینه باید اگر روابط بین شما و همسرتان از مهارت و آگاهی کافی برخوردار نیست، اصلاح گردد.
🟢 پیشنهاد می شود که کلاس هنر زن بودن ۱ و ۲ از جناب آقای محسن پور احمد خمینی را گوش بفرمایید.
🟢 به هیچ عنوان در این زمینه با همسر محترم صحبت ننمایید و قبح این مسئله را برای ایشان نریزید، هر گونه رفتاری که می خواهید انجام دهید باید تحت نظر مشاور امین باشد.
🟢 محیط خانه را جوری تنظیم بفرمایید که همسر شما برای آمدن به خانه لحظه شماری نماید و محیط امن و سالمی برای ایشان برقرار کنید.
ان شاءالله موفق باشید.
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#رفتار_نا_مناسب_نوجوان
سلام بر شما و استاد بزرگوار
پسر نوزده ساله ام در کودکی برونگرا بود اما به علت رفتارهای بد پدرش توی جمع باهاشون درونگرا شده. قبلاً بهتر بود از نظر اعتقادی الان علاقه به نماز نداره دروغ زیاد میگه و موسیقی از همه نوع باهندزفری گوش میده محبتش زیاد میکنم دعاونذرمیکنم برا هدایتش.. تا میگم نماز یا توضیح در مورد خدا و قیامت دعوا میکنه پول میدمش که نمازش رو بخونه ولی تاثیری ندارد زود رنج و پرخاشگره صبر اجباری میکنم ولی گاهی تندی میکنم و اگر نگم و برم تو فکروتماشاچی باشم روانی میشم و.. بعضی وقتها میگه خوندم توجمع اقوام حاضر نمیشه از هیشکی خوشش نمیادبا اینکه دلش میخواد باشه دائم تو گوشیه دوستان دوران مدرسش رو پیدا کرده و باهم بیشتر هستند میگه خوبن.. قدرت تصمیم گیری هم نداره هر روز یک شغل و یا یک رشته تحصیلی جدید انتخاب میکنه دوست داره بره سرکار. باباش اجازه نمیده. تو پول دادن بهمون هم اذیت میکنه. آرزوی مرگشون رو میکنم
🌹🌱پاسخ#مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار#خانم_ملکیان👇
🌹بسم الله الرحمن الرحیم🌹
سلام و وقت شما بخیر.
ممنون از اعتمادتون به ما.
در ارتباط با مسائل مطرح شده نکات زیر را توجه بفرمایید.
🟢 فرزند شما الان در سن حساس نوجوانی و جوانی هست و باید شما و همسر محترمتان دارای مهارت رفتاری مناسب با ایشان باشید و بدانید که چگونه با ایشان صحبت و حتی رفتار نمایید.
🟢 یکی از دلایل رفتار نامناسب فرزندان تشویش در محیط خانه و عدم هماهنگی زن و مرد با یک دیگر است.
🟢 پیشنهاد می شود که خود شما کلاس هنر زن بودن ۱ و ۲ و مهارت تربیت صحیح نوجوان از جناب آقای محسن پور احمد خمینی گوش بفرمایید.
🟢 از هر گونه سرزنش کردن و کنترل گری های افراطی در ارتباط با فرزند خودتان بپرهیزید. مثلا نماز بخوان، چرا نخواندی و ....زیرا بکن نکن افراطی موجب تثبیت رفتارهای نامناسب در فرزندان شما می گردد.
🟢 پیشنهاد می شود که اگر شدت هیجانات شما بالا است و عصبانی می شوید در این زمینه با یک روان شناس امین صحبت نمایید.
ان شاءالله موفق باشید.
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#همسر_بیحوصله_عصبی
#عدم_همراهی_پدر_در_تربیت
#عصبی_بودن_فرزندان
باسلام و خسته نباشید
داری سه فرزندهستم
همسرم با من برای تربیت بچه ها خیلی همراهی نمیکنه و خیلی بی حوصله وعصبی هست برعکس من کلاسهای مجازی زیاد شرکت کردم،برای اینکه همراهی هم کنه زیاد باید تذکر بدم،وقت برای بازی و سرگرمی نمیزاره ،اینکه بچه هام کمی حالت تنش و دعوایی دارن وچهارساله دندون قروچه داره ،یازده ساله از سه ماهگی توی خواب انگشت میخوره،دوساله هم خوب حرف نمیزنه زیاد جیغ میزنه.برای اینکه همسرم عصبی نباشه وآرام باشه وتنش بچه ها کم بشه چکار کنم؟دختر11ساله ام هم خیلی گیر میده به4ساله،مدتیه بحثای من و همسرمم خیلیییی کم شده یک ساله،قبلا خیلی بگو و مگو داشتیم.
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #رضایتمند
🌷بسم الله الرحمن الرحیم🌷
سلام و خدا قوت عرض میکنم خدمت شما مادر گرامی
دغدغه شما برای تربیت صحیح فرزندان و همراه کردن همسرتان در این امر قابل تحسین هست. انشالله در تربیت فرزندان صالح و نسل امام زمانی موفق باشید.🤲
👈آقایان معمولا به دلیل مشغولیت های بیرون از خانه و مسئولیت تامین معاش و هزینههای زندگی، کمتر وقت و حوصله برای رسیدگی به مسائل درون منزل از جمله تربیت فرزندان دارند.
و از آنجا که بانوان صبر و روحیه قویتری دارند، خداوند متعال مدیریت درون خانواده و امر تربیت فرزندان را به عهده ایشان قرار داده است و این امردر عین مهم و خطیر بودن آن اجر و ثواب فراوان برای مادران به همراه دارد . بطوریکه رسول خدا (ص) میفرمایند:
🌷 الجنه تحت اقدام الامهات
بهشت زیر پای مادران است 🌷
در دین مبین اسلام نیز همیشه مادر مقدم و مهمتر شمرده شده است.
👈اگرچه بار اصلی تربیت فرزندان به عهده مادر هست ولیکن لازم هست پدران در این امر همراهی لازم را داشته باشند.
هم به جهت کمک به مادر و هم به سبب شکلگیری ارتباط موثربا فرزندان و ایجاد صفا و صمیمیت بین اعضای خانواده.
✅ برای جلب همراهی همسرتان در امر تربیت فرزندان به نکات زیر توجه فرمایید:⬇️
۱.با لحن آرام و صمیمی درباره ضرورت همراهی ایشان در تربیت و وقت گذاری برای فرزندان صحبت کنید.
۲.در مورد عواقب بی توجهی پدر نسبت به فرزندان و نبود ارتباط صمیمی بین آنها به ایشان اطلاعات دهید .
۳.مواقعی که همسرتان در امر تربیت همراهتر هستند از ایشان تشکر و قدردانی کنید و و نشان دهید چقدر به حمایت و همراهی ایشان احتیاج دارید.
۴. با برنامهریزی دقیق و درست اوقات فراغت و تفریحات خانوادگی تنظیم نمایید.( مثلا آخر هفته ها که پدر فرصت بیشتری دارند به تفریحاتی خانوادگی، رفتن به پارک، شهر بازی، کوهنوردی، بازی و... اختصاص دهید ).
۵. در نبودپدر، از ایشان نزد فرزندان تعریف کرده و انس الفت را بین آنها بیشتر نمایید.
۶. از دعوا درگیری و تنش با یکدیگر و بدگویی در حضور و یا غیاب پدر جلوی فرزندان خودداری نمایید.
۷.به مرور و درحد توان همسرتان برخی از مسئولیتهای فرزندان را به ایشان واگذار نمایید. گاهی از ایشان بخواهید در تکالیف فرزندان به آنها کمک کنند و یا برای مدتی فرزندان را به تنهایی به پارک ببرند.
👈حتی اگر این کارها به نحو احسنت انجام نشد، از ایرادگرفتنهای زیاد خودداری کرده و اقتدار و احترام ایشان را جلوی فرزندان حفظ نمایید.( با صبوری و آرامش شما به مرور مهارت همسرتان در همراهی امور فرزندان بهتر خواهد شد).
✅برای کاهش تنش در خانواده و حفظ آرامش همسر و فرزندان به نکات زیر توجه نمایید:⬇️
♦️ با افزایش مهارتهای همسرداری و آگاهی نسبت به وظایف خود، نیازهای همسرتان را بشناسید و آنها را برآورده نمایید.
♦️توصیه میکنم صوتهای آموزشی هنر زن بودن را از کانال تربیتی همسران خوب گوش کرده و به نکات آن عمل نمایید.
♦️از دعوا درگیری لفظی و کلامی در حضور فرزندان با همسرتان به شدت خودداری نمایید.( اگر مشکل و مسئلهای هست در فضای خلوت و دور از حضور فرزندان با همسرتان صحبت کنید.)
♦️مشکلات فرزندانتان تا حدی میتواند ناشی از فضای ناآرام خانواده باشد برای حل آن آنها تلاش کنید فضای خانواده را آرام امن و صمیمی نمایید .
♦️برای افزایش مهارت ارتباطی با فرزندانتان توصیه میکنم صوت تربیتی نوجوان و تربیت کودک از کانال تربیت همسران خوب را گوش دهید.
♦️در طول روز متناسب با نیاز فرزندانتان زمانی را برای بازی ،گفتگوی صمیمانه، توجه و محبت به آن ها اختصاص دهید.
♦️جهت بالا رفتن کیفیت مادری خود، یک فعالیت یا مشغولیت مورد علاقه و لذت بهش برای خود درنظر بگیرید و انرژی مادری خود را از آن تامین کنید.
♦️از راهنمایی های تلفنی مشاوران امین کانال همسران خوب بهره ببرید
انشالله در پناه خدا موفق باشید🌷
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#روابط_بین_زوجین
#همسر_وسواسی_حساس
با سلام.بنده ۱۶ساله که متاهلم با یک فرزند نوجوان در شهر غریب . خانواده ای مذهبی هستیم ولی با همسرم سر خیلی مسائل مشکل دارم. آقام فردی وسواسی و دل نازکه. چه از لحاظ طهارت و چه از لحاظ برخورد با دیگران. به مادرش وابسته هس.من خودم خوبی به اطرافیان رو دوست دارم ولی همسرم آنچنان تو این کارا افراط میکنه که حاضره ما له بشیم و دیگران ازمون راضی بشن و حد تعادل رو تو کارا نگه نمی داره. یادمه که تو دوران نامزدی که باهم رفته بودیم لباس عروس بخریم یکی از فامیلاش بهش زنگ زد و گفت بیا منو با ماشینت برسون شهرستان،کار خودمونو نیمه کاره گذاشت پی او رفت. به خاطر دیگران همیشه با من و فرزندم درگیره و کتاب هنر مرد و زن رو هم داریم و گوش داده ام. ولی او اصلا اعتقادی به مشاور نداره.به هیچ صراطی مستقیم نمیشه.. ظرفیتم تکمیله. دیگه تحمل ندارم.
🌹پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکارخانم #رضایت_مند
🌷بسم الله الرحمن الرحیم 🌷
سلام عرض میکنم خدمت شما بانوی محترم.
✅یک راه کار بسیار مهم در زندگی مشترک برای کم شدن و حل شدن مشکلات، بالا رفتن فرهنگ گفتگو بین زوجین هست ...
البته لازم هست زوجین مهارت های گفتاری و شنیداری خود را تقویت کرده، از قضاوت و پیشداوری در برخورد با یکدیگر خودداری کنند و بصورت منطقی و محترمانه در مورد مشکلات و اختلافات صحبت کنند.
صحبت کردن زوجین اطلاعاتی خوبی در مورد نیازها و ریشه مشکلات زندگی مشترک به شما میدهد.
✅ابتدا لازم است دلیل رفتارهای همسرتان را پیدا کنید.
مثلاً یک دلیل وابستگی ایشان به مادرشان یتواند نیاز به محبت با باشد همچنین دلیل یک دلیل توجه افراطی ایشان به دیگران، نیاز به مهم بودن و ارزشمند بودن است ک همچنین این رفتارها میتواند ناشی از کمبود محبت ایشان در دوران کودکی یا نوجوانی داشته باشد که از این طریق درصدد برآوردن این نیازها هستند.
✅لطفاً به توصیههای زیر توجه فرمایید:⬇️
🔹با همسرتان در مورد نیازها و خواسته های خود و فرزندان صحبت نمایید.
🔹زمان هایی که ایشان نیازهای خانواده را مرتفع میکنند و توجه لازم به شما دارند، از ایشان تشکر و قدردانی کنید.
🔹به همسرتان بگوئید که چقدر برایتان مهم هستند و چقدر به حمایت و پشتیبانی ایشان نیاز دارید.
🔹توجه و محبت خود را به ایشان بیشتر کنید.
🔹احترام، اقتدار و حس ارزشمندی و مهم بودن ایشان را حفظ کنید.
🔹در انجام هرچه بهتر وظایف خود و مهارتهای زنانگی خود در رابطه با همسر بیش از پیش دقت نمایید.
🔹بر نقاط قوت و ویژگیهای مثبت ایشان تمرکز کرده و بابت این موارد، همسرتان را تحسین کنید.
🔹با گفتگوی سازنده همسر خود را متقاعد کنید به خاطر سلامتی جسمی و روحی خود درصدد حل مشکل وسواسشان برآیند و در این زمینه خودتان نیز حمایت و کمک لازم را داشته باشید.
🔹از راهنماییهای تلفنی یا حضوری مشاوران امین کانال همسران خوب استفاده نمایید.
انشاالله در پناه خدا موفق و خوشبخت باشید🌷
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@Hamsaranekhoob
#اعتیادهمسر
سلام.خانم ۳۹ساله هستم،همسرم۴۵.
ازرفتاراشون متوجه شدم اعتیادبه تریاک دارن،ی مدت استامینوفن زیادمیخوردن میگف بخاطرفشارکاری.مشکوک شدم وسایل تریاک پیدا کردم.چون۲تا خونه داریم موقع هایی خونه شهرباشم میره خونه روستاکارشوانجام میده میادوبر عکس.روابطمون خوبه ۲تابچه دارم نمیدونم چکارکنم بهش بگم متوجه شدم؟تکیه گاهم فقط همسرم.بخاطرفشارکاری واینکه دوروبرش دوست معتادهست اعتیادگرفته.
بسم الله الرحمن الرحیم
پاسخ #مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #لیلاسادات_قربانی
سلام و ادب خدمت شما خواهر گرامی
موضوع اعتیاد چیزی نیست که شما بخواهید با محافظه کاری ،تغافل و ...مشکل را حل کنید بلکه این مسئله احتیاج به مداخله دارد تا درمان صورت بگیرید و این فرصت نباید از دست برود .
اما به هیچ وجه نباید به صورت تهاجمی و قهری با ایشان برخورد کنید.
اگر رابطه ی شما نیاز به اصلاح دارد در ابتدا برای اصلاح رابطه اقدام کنید .
برای بهبود و اصلاح رابطه ویس های مربوط به هنر رن بودن میتواند به شما کمک کند.
در این مدت اطلاعات خود را در مورد مدل اعتیاد ،روش های ترک ،مدت زمان ترک و ...با کمک گرفتن از یک درمانگر بالا ببرید.
در شرایط مطلوب به همسرتان بگویید که متوجه این امر هستید واحساس بدی را تجربه میکنید .
در مورد چشم انداز چند ساله ی موضوع اعتیاد با ایشان گفتگو کنید .
با همسرتان همدلی کنید و بگویید میدانم شاید به خاطر فشار زندگی یا تحت تاثیر دوستان به این مشکل گرفتار شدید.
مجدد از آسیب هایی که اعتیاد دارد هم در مورد خودشان و هم فرزندانتان با ایشان با لحنی ملایم صحبت کنید .
به ایشان اطمینان دهید در مسیر ترک اعتیاد همواره همراه ایشان خواهید بود و کمکشان میکنید .
و سپس برای درمان و ترک اقدام کنید .
مراتب گفته شده را انجام دهید اگر موفق نبود حتما با یک درمانگر اعتیاد صحبت کنید .
برای شما دوست گرامی آرزوی موفقیت دارم.
کانال تربیتی همسران خوب
@hamsaranekhoob
#مهارت_ارتباط_موثر
باسلام و احترام
دختری ۷ ساله دارم که امسال میرن اول ایشون سال گذشته در ارتباط با همکلاسیهاش مشکل داشتن ونمیتونستن از خودشون دفاع کنن (البته اواخر سال تحصیلی بهتر شده بودن ) دخترم را طرد میکردن و اصلا در بازیها وکار های گروهی اون را شریک نمیکردن واصلا قبولش نداشتن من نگرانم که دوباره امسال با این مشکل بر خورد کنم درصورتی که دخترم هم عاقل هست وهم از توانمندی های خوبی بر خورداره فقط نمیتونه ارتباط بگیره در ضمن ایشون دو تا برادر ۱۷ و۲۱ ساله دارن رفتار برادرها باهاشون خوبه وما بیشتر در فامیل پسر داریم دختر همسنشون نداریم که باهاش همبازی بشن و همبازی های خانوادگی پسر هستند
ممنون میشم راهنمایی کنید
بسم الله الرحمن الرحیم
پاسخ #مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #لیلاسادات_قربانی
سلام و ادب خدمت شما خواهر گرامی
فرمودید دخترشما نمیتواند از خودش دفاع کند .آیا این گلایه ی خودش بود یا انتظارشما؟
در چه مواردی نمیتوانست از خودش دفاع کند؟
آیا مشکل برقرار نکردن ارتباط بود یا رفتارهای منفعلانه در برخورد با هم کلاسی ها یش؟
پس در مرحله ی اول به سؤالات بالا پاسخ دهید و برای بررسی بهتر حتما با یک درمانگر کودک مشورت کنید .
اما در مورد دختر شما با توجه به اینکه شرایط محیطی برایش فراهم نموده تا با همسن و همجنس های خودش ارتباط برقرار نکند اینکه در ورود به مدرسه دچار مشکل شود زیاد عجیب نیست و به مرور زمان بهتر میشود.
فقط توجه داشته باشید به هیچ وجه مداخله نکنید دائم از او نپرسید که در مدرسه چه اتفاقی افتاده با کسی دوست شده یا نه .
در محیط خارج از مدرسه سعی کنید ارتباط با گروه همسالانش را تقویت کنید .
شرکت در کلاس های هوش هیجانی و مهارت های زندگی برای دختر شما میتواند بسیار مفید باشد.
برای شما دوست گرامی آرزوی موفقیت دارم.
کانال تربیتی همسران خوب
@hamsaranekhoob
#قطع_ارتباط_با_خانواده
#تنبلی_همسر
با سلام.
ما10ساله ازدواج کردیم
همسرم تنبله و خیلی از کارهای رو نیمه کاره رها میکنه، مثلا باتری ماشین که خراب میشه، تصمیم میگیره 6 ماه کلا ماشین رو بذاره تو پارکینگ و درنیاره.
خونه مون که دست مستاجر بوده و کلی خسارت دیده رو، خالی گذاشته مونده چون حال و حوصله تعمیر نداره،در حالی که به اجاره اش نیاز شدید داریم. فقط توی شغلش خیلی سختکوش و پر تلاشه
توی روابطمون هم برای اصلاح چیزی تلاش نمیکنه،هر موضوعی که پر چالش باشه رو به راحتی حذف میکنه و دیگه راجبش حرف نمیزنه(حتی رابطه ج ن سی)
اخیرا خانواده اش رو حذف کرده و به هیچ عنوان باهاشون رابطه نداره
با همه چی تا حدودی کنار اومدم ، جدیدا که ادمها رو به کل میذاره کنار حتی عزیزترین ها رو، برام دلهره آور و نگران کننده است
⬇️ پاسخ ⬇️
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جنابآقای #مجدی
🌷بسماللهالرحمنالرحیم🌷
سلام و ادب خدمت شما خواهر بزرگوار
⬅️در مسیر زندگی هر انسانی فراز و نشیبهای زیادی وجود دارد و آنچه انسان را به سرمنزل مقصود میرساند صبر و استقامت و البته تلاش هدفمند در راه رسیدن به کمال و خوبیهاست .
←هنر زنانهی شما در حُسن رفتار ، و نرمی و متانت شما در گفتار میتواند آرام آرام تغییرات مثبتی در همسرتان ایجاد کند.
✅ چند نکته و راهکار :
✔️به هیچ وجه با همسرتان به مشاجره و بگومگو نپردازید حتی اگر حق با شما بود .
✔️همیشه و در همه حال جانب ادب و احترام را نسبت به همسرتان رعایت کنید.
✔️فضای خانه را جذاب و غرق در شادابی و نشاط کنید.
✔️سعی کنید برای همسرتان ، رفیق و شنونده خوبی باشید و با درک ایشان مسائل و مشکلات را بهتر و راحتتر حل کنید.
✔️آبروی او آبروی شماست، در خانه و بیرون از خانه با احترام و اکرام ایشان ،حافظِ آبروی او باشید.
✔️هیچگاه و در هیچ موقعیتی عزت و اقتدار همسرتان را نشکنید و همیشه و درهمه جا اقتدار او را حفظ کنید که شما با این کارتان در اصل ،پشت و پناه و تکیه گاه خود را حفظ کردهاید.
✔️همسر شما بیش از هر چیز نیاز به تایید و همراهی شما دارد ،اگر نقدی داشتیداز هنر زنانهی خود استفاده کنید و بسیار با لطافت و تا میتوانید به صورت غیرمستقیم بیان کنید.
✔️برای اینکه ایشان مسئولیتپذیر شوند، ابتدا حد و حدود وظایف خود و همسرتان را مشخص کنید، اینکه هرکس چه وظیفهای دارد و برای انجام آن باید تلاش کند. بنابراین هرکدام از شما وظیفهاش را انجام ندهد، زندگی لنگ خواهد شد . پس این مسئولیتها را یادآوری کنید و البته در انجام وظایف به هم کمک کنید.
✔️اگر میخواهید به همسرتان یاد بدهید که مسئولیت پذیر باشد، باید رفتار خود را در مقابل او تغییر دهید تا شاهد تغییر رفتار در شما بشود. این تغییر رفتار شما ، باعث تغییراتی در همسرتان هم میشود.
✔️از سر دلسوزی ، وظیفهها، جابه جا نشود، بهتر است هرکس نقش خودش را در زندگی به خوبی انجام دهد و از مسئولیت خود شانه خالی نکند.
✔️همسرتان را وادار به انجام کاری کنید و از او بخواهید تا در انجام آن کار به شما کمک کند.مثلا کاری را به همسر خود محول کنید و به او زمان بدهید تا آن کار را انجام دهد.
✔️از توان خود برای برانگیختن عواطف و احساسات همسرتان استفاده کنید.
✔️هرگز در صدد بیاحترامی و تخریب شخصیت همسرتان نباشید و سعی کنید با یادگیری مهارت های کلامی و هنر زن بودن و خوب گوش دادن، ایشان را جذب رفتار خودتان کنید.
⬅️ عدمارتباط همسر شما به این صورت که کلاً ارتباطی با کسی ندارد و یا ارتباط خوبی ندارد ، باید در روابط قبلی بین ایشان و دیگران، ریشهیابی شود.
←اینکه چه مسائلی بین ایشان، سبب بیتفاوتی همسرشما شده است ؟
✔️با به کار بردن مهارت و هنر زن بودن خود ، ارتباط عاطفی خود را با همسرتان بیشتر کنید و از راه گفتوگوی محبتآمیز و صمیمانه ، به دنبال فهم مسئله و حل آن باشید.
✔️در صورت امکان از اعضای خانوادهی همسرتان (کسی که ارتباط خوبی با همسرتان دارد ) برای حل این مسئله ، کمک بگیرید.
✔️به ایشان کمک کنید تا ارتباط خود را با خانواده ، بیشتر کند . ( از خیرات و برکات خدمت و احترام به والدین ، صلهرحم و... به ایشان بگوئید.)
✅بنابه فرمایش امیرالمؤمنین(علیهالسلام) از جمله گناهانی که انسان را زود هلاک میکند؛ "قطع رحم" و قهر کردن افراد خانوادهها است.
چه بسا خانوادهای هستند، که با اینکه از حق دورند، ولی بر اثر همکاری و خدمت به همدیگر، دور هم جمع میشوند، و همین کار موجب میشود که خداوند به آنها روزی میرساند؛ و چه بسا افراد پرهیزکاری که تفرقه و درگیری در میان خانواده آنها، موجب می شود که خداوند آنها را از رزق و روزی و رحمتش، محروم سازد.
✔️برای حل مشکلات زندگی صبور باشید و با توکل بر خدا و توسل به اهلبیت (علیهم السلام) حرکت نمایید، و تلاش کنید با یادگیری مهارتها، بهترین زندگی را در کنار همسرتان داشته باشید.
✓✓در رابطه با مسئلهی #اهمال_کاری(تنبلی) و #مسئولیتپذیری_همسر ، قبلاً در همین کانال پاسخ داده شده، که میتوانید با سرچ موارد (هشتگهای) مذکور، توضیحات و اطلاعات بیشتری کسب کنید.
←درصورت تمایل ، میتوانید از طریق مشاورهتلفنی ، با مشاورین امین کانال، ارتباط برقرار کنید.
✔️پیشنهادمیکنم،مجموعهصوتی «هنرِ زن بودن ۱و ۲» برایِخودتان و«هنرِ مرد بودن» را برایِهمسرتان،از کانال تهیه بفرمایید.
🌷انشاءالله موفق باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#تنبیه_بدنی_فرزند
سلام
خانم ۳۶ساله هستم و همسرم ۳۶ ساله دارم .دارای دو پسر ؛پسر اولی که ۹سالش هست .. متأسفانه همسرم اگه پسرم حرفی بزنه که گوش نکنه..یا انجام نده ..سریع گارد میگیره و میزندش..سیلی .مشت..اگه منم حرفی بزنم میگه حرف نزن..ممکنه به من بزنه
خیلی باهاش صحبت کردم تنبیه بدنی بده..ممکنه راهنمایی کنید چکار کنم واقعا
⬇️ پاسخ ⬇️
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جنابآقای #مجدی
🌷بسماللهالرحمنالرحیم🌷
سلام و ادب خدمت شما خواهر بزرگوار
⬅️در رابطه با مسئلهای که فرمودید ابتدا باید روابط بین خود و همسرتان را بررسی کنید، هرچقدر بین شما، تنش بیشترباشد،آسیبها،همبرایشما، و هم فرزندان بیشتر خواهدبود، و فرزندان نیز با الگوگیری از رفتارنامناسبِوالدین، این رفتارِ نامناسب را تکرار میکنند.
←يكی از حقوق فرزندان ،داشتن محيط امن و آرام در خانه است، پس مشاجره والدين با يكديگر به نوعی كودکآزاری است. پدر و مادر همانطور كه حق تنبيه بدنی او را ندارند، همچنین نبايد او را به لحاظ روحی و روانی مورد آزار قرار دهند.
✅چند راهکار :
✔️شما به عنوان والدین باید بهترین الگو برای فرزندان باشید.(در روابط ،احترام،رفتار )
✔️باهمسرتان در تربیت و نحوه برخورد با فرزندان هماهنگی و صبوری داشته باشید.
✔️ارتباط عاطفی و محبتآمیز بین خود و فرزندانتان را حفظ و تقویت کنید.
✔️نه افراط در سهلگیری و آزادی مطلق در کارها و خواستههایشان داشته باشید و نه افراط در سخت گیری،بلکه با فرزندانتان مقتدرانه و مهربانانه برخورد کنید، یعنی در عین اینکه نسبت به آنها محبت و حمایت کافی را دارید،اقتدار و قاطعیت را نیز در حد متعادل رعایت کنید ؛
🌱و بنابهفرمایش امیرالمؤمنین(علیهالسلام) : «در اوجِاقتدار،نرمخو باشید و در اوجِمهربانی (در مقابل فرزندتان)،ضعیف نباشید.»
✔️ تعادل بین کنترل،آزادی و محبت را رعایت کنید، ولی درنهایت کنترل را زیر سایه محبت و مهربانی اعمال کنید.
✔️محیط امن و آرام برای فرزندان خود،ایجاد کنید و از دعوا و تنش جلوی فرزندان خودداری کنید.
✔️نسبت به هر دو فرزند، متناسب با سن و دورانی(کودکی،نوجوانی،جوانی) که در آن قرار دارند، با آنها برخورد کنید و همدلی داشته باشید و احساسات آنها را درککنید، که لازمه این درک و رفتار مناسب، شناختِ ویژگیهای آنها در هر دوران است.
✔️زمانی که فرزند کوچکتر(و حتی فرزند بزرگتر) شروع به لجبازی و... میکند، صبور بوده و زود از کوره در نروید.با آرامش با او صحبت کنیدو دلیل رفتارش را بپرسید، و به او بگوئید چگونه برای به دست آوردنِخواستهاش باید عمل کند.
✔️زمینه بروز رفتارهای نادرست را در فرزندانتان کاهش بدهید. مثلاً اگر زمانی که با تندی با او برخورد میشود او دست به پرخاشگری میزند، سعی کنیدچنین رفتاری با او نداشته باشید.
✔️ باتوجّه به موقعیّتی که آنها اقدام به رفتار نادرستی میکنند، سعی کنید، بعضی مواقع، از روش محروم سازی(متناسب با سن هرکدام)، به جای تنبیهِ کلامی ،رفتاری، بدنی، برای جلوگیری از رفتار نادرستشان استفاده کنید؛ به این صورت که بعد از بروز این رفتارها، مثلاً به فرزند بزرگتر،اجازه ندهید برنامه مورد علاقهاش را ببیند.علت اینمحروم شدن را هم به او بگویید.
⬅️ بنابراین برای نهادینه کردن رفتارهای مثبت در فرزندان از روش قانونگذاری و قاعده تنبیه و تشویق برا اساس قانون استفاده کنید. یعنی اگر رفتار مثبت را انجام داد تشویق میشود اما اگر در انجام آن کوتاهی داشت، تنبیه میشود، از این جهت که نسبت به آنچه مورد علاقه او بوده محروم شود. ←تنبیه به معنای تنبیهِ بدنی نیست چرا که این برخورد فرزند شما را پنهان کار بار میآورد.
←بهترین روش همان است که از آنچه مورد علاقه اوست برای مدتی کوتاه منع شود.
✓نسبت به فرزند کوچکتر هم باید محرومیت مناسب و مؤثر صورت بگیرد.
✔️رفتارهای مثبت فرزند را(متناسب با سن او) موردِ توجه ، تشویق و تحسین قرار دهید.
✔️در مخالفتهای خود با فرزندان ، دقت داشته باشید که پایِ « نه گفتنِ » خود بایستید تا بتوانند تصمیمات را جدی بگیرند.البته منظور از قاطعیت و اقتدار ، خشونت و سختگیری نیست.(مقتدرانه و مهربانانه)
✔️به بیاحترامی توجه کنید و سعی نکنید آن را نادیده بگیرید یا توجیه کنید ، و پیامدهای رفتارهای فرزند خود را در دنیای واقعی روشن کنید. یعنی قاطعانه،روشن کنید که اگر فرزند شما به بیاحترامیهای خود نسبت به شما ادامه دهد، با چه عواقبی روبهرو خواهد شد.
✔️اگر خواهان رابطهای مبتنی بر احترامِ متقابل هستید، شما هم به فرزندان خود احترام بگذارید.
✔️حد و مرز مشخصی تعیین کنید و از فرزندتان انتظار داشته باشید که به آنها احترام بگذارد.
وقتی،انتظارات خود را به فرزند گفتید، و او درک درستی داشت و رعایت کرد، شما هم متقابلاً رعایت کنید.واضح و قاطع بگویید که از این به بعد در صورت عدمرعایت این مرزها ،باید نسبت به هم پاسخگو باشید.
✔️پیشنهاد میکنم مجموعه صوتی (تربیت
صحیح فرزند از تولد تا ده سالگی)استادپوراحمد را از کانال تهیه و گوش بفرمایید.
🌷انشاءالله موفق باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#تربیت_فرزند
#خانواده_همسر
سلام و عرض ادب.
بنده ۳ ساله ازدواج کردم و یک دختر ۹ ماهه دارم. معلم هستم و از ماه بعد باید برم سرکار. مجبورم دخترم رو پیش مادر همسرم بگذارم. خودشون هم اصرار دارن که مهد کودک نبرم و پیش اونا بگذارمش. خانواده همسرم در مکالمات روزمره شون حرف های نامناسبی رو رد و بدل می کنند و همین مسئله منو خیلی نگران میکنه که دخترم الگو بگیره.( گرچه متأسفانه پدرش هم همینجوریه) از طرفی همسرم خیلی اصرار دارن که هرچقدر پیش مادر خودم هستم، همونقدر پیش مادر ایشون هم باشم. آیا منطقیه؟ میشه راهنمایی بفرمایید🙏
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #حمیدی👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸
سلام و احترام خدمت شما خواهر عزیز
وقت شما بخیر
پروسه ی تربیت فرزند یک پروسه ی خطی نیست که یک حرف نامناسب اثرات جبران ناپذیری بر فرزندتان بگذارد بلکه تربیت تعاملی از ارتباط با گروها وسیعی از افراد است که مهم ترین آنان پدر و مادر هستند
در ۷سال اول بیشترین اثرپذیری از والدین است پس بهتر است والدین در کلام و رفتار خود تغییر ایجاد کنند تا به نحو درستی بتوانند فرزند تربیت کنند.
اما چند نکته به شما توصیه می کنم:
💠بهتر است مادر تا دوسالگی از فرزندش جدا نشود تا روند رشدی کودک به درستی سپری شود.پس اگر امکان استفاده از مرخصی دارید این زمان طلایی را در کنار فرزندتان بمانید.
💠اگر تا این حد حساسیت شما زیاد باشد،هم شرایط را برای کودکتان و هم برای خانواده ها سخت می کنید.
انعطاف پذیر باشید و خود را برای چالش های مختلفی که به احتمال زیاد با آن ها رو برو می شوید آماده کنید، مادر شوهر شما فرزندی را تربیت کرده که شما ایشان را به عنوان همسر انتخاب کرده اید،پس بهتر است خصوصیات خوب ایشان را ببینید.
💠اجازه دهید فرزندتان با هر دو خانواده ارتباط برقرار کند حتی به یک اندازه.هرچه ارتباطات با اطرافیان بیشتر باشد رشد هیجانی فرزندتان بهتر اتفاق می افتد.
بهتر است در این مدت کوتاه تا شروع سال تحصیلی تمام وقت خود را به بازی و لذت بردن از مراحل رشد فرزندتان سپری کنید.
به شما توصیه می شود صوت های تربیت فرزند استاد پوراحمد را تهیه کرده و گوش دهید.
مطالعه کتاب های من دیگر ما استاد عباسی ولدی را نیز به شما توصیه می کنم.
انشاءالله خداوند شما را در تربیت نسلی مهدوی یاری کند.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#خانواده_همسر
باسلام وخدا قوت به شما🌷
۳۸ سالمه،با دو فرزند پسر ۱۸ و۱۰ ساله من وخانوادم مذهبی هستیم وتربیت بچه هام برام مهمه...
خانواده شوهرم وقتی دور هم جمع میشن(حتی ایام شهادت ائمه)خیلی با هم شوخی های زشت وزننده(متاهلی)میکنن واصلا رعایت زن وبچه ها هم نمیکنن.چن تا از بچه هاشون هم نوجوان هستن.
من به خاطر این مسئله خیلی ناراحتم ونگران بچه ها...
ولی هم نمیدونم چی بهشون بگم وچطوری،و هم جرأت نمیکنم.
فقط وانمود میکنم که از این حرفا بدم میاد،که بهم میگن تو ادا در میاری وگرنه خودت هم از این حرفا بدت نمیاد.(با اینکه الان بیشتر از ۲۰ ساله که خونشون هستم،همیشه اهل رعایت حجاب وحریم ها بودم وهستم)
چن تا از برادر شوهرهام ودامادشون ویکی دوتا از جاریام اینطوری هستن.
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #حمیدی👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸
سلام و احترام خدمت شما خواهر عزیز
وقت شما بخیر
نگرانی جنابعالی در مورد اثرات تربیتی کاملا طبیعی و قابل درک است،ولی طبق فرمایش خودتان وانمود کردن شما اثر چندانی نداشته است.پس بهتر است با گفتگو با همسر و بیان دغدغه ها با ایشان این امر را به همسرتان واگذار کنید.
به هیچ عنوان بابت این موضوع همسرتان را سرزنش یا تحقیر نکنید.
می توانید با مدیریت رفت و آمد خود تا حدودی این موضوع را کنترل کرد.
مثلا اگر آخر هفته ها این گونه حرف ها زیاد بیان می شود زمان محدودتری را آنجا باشید و این زمان را به طول هفته اختصاص دهید.
دوستان خوب و مناسبی برای رفت و آمد های خانوادگی بیابید و با آنان رفت و آمد کنید.
اطلاعات خود را افزایش دهید تا بتوانید در زمان و فرصت مناسب اثرگذار باشید.
دیگران با هر تفاوت فکر و ظاهری با احترام برخورد کنید و چهره ی خندان و بشاشی داشته باشید.
جذابیت هایی در رفتار و گفتار و کردار و منش خود ایجاد کنید،تا دیگران جذب شما شوند.
در زمان های حضور در چنین جمع هایی برای بچه ها برنامه داشته باشید تا آنان مشغول بازی و سرگرمی باشند تا زمان کوتاهی را در کنار بزرگترها بگذرانند.
اعتماد به نفس خود را تقویت کنید.
برنامه های معنوی خانوادگی را افزایش دهید،مثلا در مناسبت های مختلف مراسم هایی در خانه بگیرید و از خانواده ها برای شرکت در مراسم ها دعوت کنید.
انشاءالله زندگی سرشار از یاد خدا و نام اهل بیت علیهم السلام داشته باشید.🌹
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
.
.
#دعوای بچه ها
سلام وقت بخیر
بنده ۳۱ سالمه و یه دختر ۸.۵ساله و یه پسر ۶ ساله دارم
بچه هام خیلی شیطون و شلوغ هستند تقریبا اصلا به حرفمون گوش نمیدن من در طول روز بخاطر شیطنت و اهمیت ندادن به حرفام خیییلی اعصبانی میشم و سرشون داد میزنم دیگه از داد زدن، بلند حرف زدن خسته شدم از خودم بدم میاد خواهش میکنم یه راهکار بهم نشون بدید😭🙏
(صوتهای کنترل خشم هم گوش دادم)
🌷 #پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب
🍀بسم الله الرحمن الرحیم 🍀
☘ سلام علیکم ☘
دعوای بچه ها با هم مزایا و فواید زیادی دارد:
۱.موجب تخلیه هیجانی آنها می شود.
۲.قدرت دفاع از خود را پیدا میکنند.
۳.در اجتماع از چیزی نمی ترسند.
۴.از نظر جسمی قوی می شوند.
۵.بعد از دعوا بسیار آرام می شوند.
۶.بعد از دعوا با هم دوست می شوند.
😊پدر یا مادر نباید نفر سوم دعوای بچه ها بشوند و هیبت و هیمنه خود را با جر و بحث کردن با آنها بشکنند.
اجازه دهید خودشان از پس هم بر بیایند و اصلا دخالت نکنید.
طبیعتاً فرزند بزرگ شما مسلط خواهد شد واین اتفاق خوبی است و خود او می تواند آرامش را برقرار کند.
موفق باشید.
@hamsaranekhoob
.
.
.
.
#ازدواج
سلام خدا قوت
پسری ۱۹ ساله که سال اول دانشگاه است و تقاضای خواستگاری از دختری ۱۷ ساله را دارد
نه کاری نه سربازی
چه برخوردی باید بشه بر فرض که پدر پسر تا چند سال حمایت هم بکند خود پسر اذیت نمیشه از این شرایطی که تحت حمایت پدر باشد و اگر عقد طولانی شود هم که طبق نظر استاد پور احمد خوب نیست در ضمن پدر فقط در مورد مسکن می تونه کمک کند ولی خرج ماهانه برای ادامه زندگی مشرک خیر
واین دو نفر دوساله که با هم آشنا شدند از طریق چت ولی فامیل دور هم هستیم
دختر چادری هستن و از یک خانواده مذهبی
ولی اینکه با پسر دو ساله فقط البته چت داره
جای تامل در این ازدواج نیست ؟
🌷 #پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب
🍀 بسم الله الرحمن الرحیم 🍀
☘ سلام علیکم ☘
✔️در این موضوعات اطرافیان باید منطقی و معقول جلو بروند و با عصبانیت و تحکمی رفتار کردن هیچ نتیجه ای ندارد.
✔️با آنها مقابله نکنید.
✔️با رفاقت و دوستی با آنها تعامل کنید و سعی کنید ارتباط خوبی با آنها داشته باشید و آنها را درک کنید.
✔️پیشنهاد مشاوره به آنها بدهید .
✔️از نظر مالی هم به طور متعارف به آنها
کمک کنید.
موفق باشید
@hamsaranekhoob
.
.
.
.
#فرزندپروری
با سلام و خسته نباشید .بنده پسری دارم امسال میره کلاس هشتم.تک فرزند هست الان هم فرزند دوم و باردارم.خییلی پسر مودب و اهل مسجد و نماز و ... هست ..مدتی هست وقتهایی که تنهاس با خودش ور میره .به محض اینکه متوجه کسی بشه دست از کارش میکشه..رابطه اش با من و پدرش خیییلی خوبه .چند وقت پیش بهش گفتم به اندام خصوصی ات دست نزنی یا نگذار کسی بهش دست بزنه چون خدایی نکرده به گناه تبدیل میشه . پدرشم باهاش صحبت کرده اگه خدایی نکرده جایی احساس کردی نیاز به مشورت داری من و مادرت هستیم.. چند تا کلاس هم ثبت نامش کردم تا از لحاظ جسمی و ذهنی خسته شه ..چند روز آینده باید بره یه شهر دیگه مسابقه ورزشی مخالفت کردم بخاطر همین کارش .نمیدونم کارم درسته؟
🌷 #پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب
🍀 بسم الله الرحمن الرحیم 🍀
☘ سلام علیکم ☘
⭐️جای شکر دارد که فرزندی مودب و مسجدی دارید و خدا را بابت این نعمت سپاسگزار باشید که او هدایت کننده است.
😊به همین صورت رابطه دوستانه و صمیمی خود را ادامه دهید و سعی کنی در مسایل و موضوعاتی که برای او پیش میآید در کنار او باشید نه در مقابل او.
🌸خیلی خوب است که او بتواند در خانه زیاد حرف بزند و اجازه اظهار نظر داشته باشد.
💫 مشغول کردن او تدبیری عالی و بجاست.
💫اگر هنوز شرایط رفتن به اردو را دارد خوب است که اجازه بدهید .
موفق باشید.
@hamsaranekhoob
.
.
.
.
#ارتباط با دوستان
سلام و عرض احترام🌸🌱
ببخشید من سه سال هست ازدواج کردم وهمسرم یکم دوستانشون زیادن و متعاقبا این ارتباط تا حدی زیادهست..چون از اطراف شنیدم که این روابط خوب نیست و باعث لطمه زدن به آینده زندگیمون میشه ونظر اطرافیان این هست که من خودم با دوستانم کم ارتباط داشته باشم تا همسرم هم کم کنند و خیلی من رو میترسونن از آینده و اینا..
میخاستم ببینم حد این روابط برای همسرم چقدهست؟وراه حل اون چیه( من چ کنم)؟ من تا چه اندازه در رفت و آمد های خودم کنترل کنم؟
🌷 #پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب
🍀 بسم الله الرحمن الرحیم 🍀
☘ سلام علیکم ☘
هر چه فضای خانه برای شما و همسرتان جذاب تر ، دوستانه تر و صمیمی تر باشد ،
قطعاً خود شما و همسرتان وقت بیشتری را برای در کنار هم بودن خواهید گذاشت.
😊فضای خانه باید همیشه با نشاط باشد.
محیط خانه هر چه با نشاط تر و شاداب تر باشد ، کشش بیشتری خواهد داشت.
پس مطلقا از سرزنش کردن و بازجویی کردن بپرهیزید که همسرتان را از خانه فراری می دهد.
🦋همیشه و در همه حال تایید کننده و همراه همسرتان باشید.
😍سعی کنید شما بهترین دوست و رفیق همسرتان باشید.
🙏از طرف دیگر با دوستان همسرتان مقابله نکنید و نخواهید که او آنها را ترک کند.
موفق باشید.
@hamsaranekhoob
.
.