حرم
#داستان_واقعی #امام_رضا_علیه_السلام #قسمت_ششم کم کم دیگر به ضریح نزدیک شده بودیم.پرسید: چرا این
#داستان_واقعی
#امام_رضا_علیه_السلام
#قسمت_هفتم
پس از صرف شام، پرسیدم:
- با آقای علی بن موسیالرضا (عليه السلام)چه صحبتهایی کردی؟
از ایشان سؤالهایی کردم و ایشان هم جوابم را داد، سؤالهایی درباره دنیا، آخرت، انسانیت، عاقبت انسان و آینده بشریت. بعد هم به من سفارش کردند که «اگر میخواهی درهای روشن زندگی و بهشت دنیا و آخرت را ببینی حتماً به قرآن سری بزن»
گفتم: اسم قرآن را شنیدهام، ولی تا به حال به آن سر نزدهام.
آقا هم مدتی برای من قرآن خواند، آن هم با لحنی جذاب و ملکوتی! چنان جذب آوای ملکوتی قرآنش شده بودم که یکسره و بیاختیار، اشک میریختم! از همان جا حسابی شیفته قرآن شدم و اظهار داشتم:
- امیدوارم من هم بتوانم قرآن بخوانم و از آن لذت برده و استفاده کنم.- گفت: به شرطی میتوانی از این کتاب بهره کامل ببری که اصل و ریشه آن را بپذیری.
گفتم: اصل و ریشه این کتاب چیست؟
آن وقت برایم سلسله پیامبران الهی را توضیح داد که از حضرت آدم(ع)آغاز شده و با حضرت محمد(صلي الله عليه و آله و سلم)پایان میپذیرد، حضرت محمد(صلي الله عليه و آله و سلم)هم جانشینانی دارد که آقا علی بن موسی الرضا، هشتمین جانشین ایشان است و من باید همانگونه که حضرت عیسی(عليه السلام)را پذیرفتم، سایر پیامبران و جانشینان آخرین پیامبر را نیز بپذیرم، در این صورت است که ایمانم کامل شده و میتوانم از قرآن، بیشترین بهره را ببرم...
من که با حرص و ولع به سخنان جوان کانادایی گوش میدادم با کنجکاوی فراوان پرسیدم:
- خب، آقا چیز دیگری هم برای تو فرمودند؟
- بله، ایشان پنج اصل اعتقادی را به من فهماندند.
- خب، آن پنج اصل چه بودند؟
کاغذی را که پس از مکاشفه بر روی آن چیزهایی را یادداشت کرده بود، از جیبش درآورد و از روی آن خواند:
«توحید، نبوت، عدل، امامت و معاد»
بعد هم اعتقاد به قیامت را شرح داد و گفت:
- من تاکنون این پنج اصل را در هیچ سبک و روش دینی نشنیده بودم!
- درباره اسم دین برای شما توضیحی نداد؟
- اتفاقاً چرا! زیرا من پرسیدم؛ «دین شما چه دینی است؟» و ایشان پاسخ داد:
«دین اسلام، و تا کسی مسلمان نباشد در دنیا و آخرت، خوشبخت نخواهد شد.»
- خب تو چه کردی؟
- من هم به دست ایشان مسلمان شدم.
با هیجان و شگفتی و با حالت ذوق زدگی سؤال بعدیم را مطرح کردم:
- چه گونه مسلمان شدی و چه کلماتی را بیان کردی؟
ادامه دارد🌹بـا فروارد کردن داســــتانهای کــانــال از ما #حمایت کنـیـد😘🙏
💓👉 @haram110 👈💓
حرم
#داستان_واقعی #امام_رضا_علیه_السلام #قسمت_هفتم پس از صرف شام، پرسیدم: - با آقای علی بن موسیال
#داستان_واقعی
#امام_رضا_علیه_السلام
#قسمت_هشتم_آخر
_چگونه مسلمان شدی!؟
_من برای اولین بار این کلمات را یاد گرفتم و با بیان آنها مسلمان شدم...
و آنگاه به زبان عربی شکسته گفت:
«اشهد ان لا اله الا الله، واشهد ان محمداً رسول الله، واشهد ان علیاً ولی الله»
من هم خیلی خستهاش نکردم و گذاشتم در حال خودش باشد. آن شب را آرام گرفتیم و استراحت کردیم، وقتی من طبق عادت، پیش از اذان صبح از خواب بیدار شدم تا به حرم امام رضا (عليه السلام)مشرف شوم، او هم بیدار شد و پرسید:
- کجا میروی؟
- میروم به دیدار علی بن موسی الرضا(عليه السلام)
- صبر کن! من هم با تو میآیم.
- تو که همین چند ساعت قبل با او صحبت کردی آن هم به مدت یک ساعت و نیم...
- ولی من خیلی حرفهای دیگر هم دارم که باید با او بزنم. حرفهای من به این زودیها تمام نمیشود.
وقتی دوباره در قسمت بالا سر حضرت(عليه السلام)ایستاد و به ضریح زل زد، دوباره ارتباطش با امام رضا (عليه السلام)برقرار شد و شروع کرد به صحبت کردن. حرفهایش که تمام شد، وضو گرفت و به نماز ایستاد و بی آنکه کسی قبلاً به اوحمد و سوره و سایر کلمات عربی نماز را یاد داده باشد، با زبان عربی لهجهدار و شکسته بسته نماز خواند! بعد هم گفت:
در پایان دیدارم با آقای علی بن موسی الرضا،گفتم:
- دلم میخواهد باز هم به دیدار شما بیایم.
یا علی ابن موسی الرضا
🌹پایان🌹بـا فروارد کردن داســــتانهای کــانــال از ما #حمایت کنـیـد😘🙏
💓👉 @haram110 👈💓
#بشارت_ربیع
#مژده_ربیع_الاول
#سیاهترین_دهه_ی_تاریخ
✨شروع ماه ربیع الاول تبریک ندارد ...
🔹پاسخ به شبهه ی تبریک شروع ماه ربیع الاول
💖با شروع ماه ربیع الاول و پایان صفر پیام های فراوانی در فضای مجازی با عناوین
○ تبریک ماه ربیع الاول
○ مژده به بهشت و تبریک ماه ربیع
○ هر کس مژده ی ماه ربیع را بدهد بهشتی است
پخش می شود، اصل این داستان چه بوده ؟ و چطور با برداشت سوء از یک ماجرا چنین پیام های غلطی خلق شده است؟
👇شما را دعوت می کنیم که این متن را تا آخر بخوانید :
❓قضیه حدیث بشارت پایان ماه آذار و مژده بهشت در اصل چه بوده؟!!
با تمام شدن ماه صفر با کمال تأسف و به جهت کم اطلاعی برخی و شاید هم بعضی از روی عمد و عناد، پیام هایی حاوی تبریک و شادباش منتشر می شود تحت این عنوان که:
پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله فرمود: هرکس مرا به پایان ماه صفر بشارت دهد بهشت برای اوست.
عده ای هم جاهلانه با استناد به همین حدیث می گویند که ایام عزا تمام شد و به سادگی حوادث تلخ پس از شهادت پیامبر اکرم صلّى الله عليه وآله وسلّم را که اصل و اساس و ریشه همه مصیبتهاست نادیده می گیرند.
اما...
اگر با دقت بیشتری به این حدیث توجه کنیم به این مهم می رسیم که حقیقت مضمون و معنای روایت چیز دیگری است!
اکنون با ملاحظه متن کامل روایت مطلب واضح و مبرهن می گردد:
👇این حدیث در کتابهای معانی الأخبار (شیخ صدوق رضوان الله عليه)، ص 205 باب «معنى قول النبي صلى الله عليه وآله من بشرني بخروج آذار فله الجنة»، علل الشرایع (شیخ صدوق رضوان الله عليه)، ج 1، ص 175، روضة المتقین فی شرح من لا یحضره الفقیه (محمدتقی مجلسی رضوان الله عليه)، ج ۱۳، ص ۳ آمده است. بدین شرح:
▫️ عَنِ ابْنِ عَبَّاسٍ قَالَ: کَانَ النَّبِیُّ صلّى الله عليه وآله ذَاتَ یَوْمٍ فِی مَسْجِدِ قُبَا وَ عِنْدَهُ نَفَرٌ مِنْ أَصْحَابِهِ فَقَالَ أَوَّلُ مَنْ یَدْخُلُ عَلَیْکُمُ السَّاعَةَ رَجُلٌ مِنْ أَهْلِ الْجَنَّةِ فَلَمَّا سَمِعُوا ذَلِکَ قَامَ نَفَرٌ مِنْهُمْ فَخَرَجُوا وَ کُلُّ وَاحِدٍ مِنْهُمْ یُحِبُّ أَنْ یَعُودَ لِیَکُونَ أَوَّلَ دَاخِلٍ فَیَسْتَوْجِبَ الْجَنَّةَ فَعَلِمَ النَّبِیُّ صلی الله علیه وآله ذَلِکَ مِنْهُمْ فَقَالَ لِمَنْ بَقِیَ عِنْدَهُ مِنْ أَصْحَابِهِ إِنَّهُ سَیَدْخُلُ عَلَیْکُمْ جَمَاعَةٌ یَسْتَبِقُونَ فَمَنْ بَشَّرَنِی بِخُرُوجِ آذَارَ فَلَهُ الْجَنَّةُ. فَعَادَ الْقَوْمُ وَ دَخَلُوا وَ مَعَهُمْ أَبُو ذَرٍّ رَضِیَ اللَّهُ عَنْهُ فَقَالَ لَهُمْ فِی أَیِّ شَهْرٍ نَحْنُ مِنَ الشُّهُورِ الرُّومِیَّةِ؟ فَقَالَ أَبُو ذَرٍّ قَدْ خَرَجَ آذَارُ یَا رَسُولَ اللَّهِ. فَقَالَ صلی الله علیه وآله قَدْ عَلِمْتُ ذَلِکَ یَا أَبَا ذَرٍّ وَ لَکِنِّی أَحْبَبْتُ أَنْ یَعْلَمَ قُومِی أَنَّکَ رَجُلٌ مِنْ أَهْلِ الْجَنَّةِ وَ کَیْفَ لَا یَکُونُ ذَلِکَ وَ أَنْتَ الْمَطْرُودُ عَنْ حَرَمِی بَعْدِی لِمَحَبَّتِکَ لِأَهْلِ بَیْتِی فَتَعِیشُ وَحْدَکَ وَ تَمُوتُ وَحْدَکَ وَ یَسْعَدُ بِکَ قَوْمٌ یَتَوَلَّوْنَ تَجْهِیزَکَ وَ دَفْنَکَ أُولَئِکَ رُفَقَائِی فِی الْجَنَّةِ الْخُلْدِ الَّتِی وُعِدَ الْمُتَّقُونَ.
ابن عبّاس گوید: روزى پیغمبر صلى اللَّه علیه و آله به چند تن از اصحابشان که در مسجد قبا در خدمت وى بودند، فرمودند: «نخستین شخصى که اکنون بر شما وارد شود مردى از اهل بهشت است.» چون این سخن را از آن بزرگوار شنیدند، گروهى از ایشان برخاسته و بیرون رفتند و هر یک از آنان قصد داشت که سریعتر مراجعت نماید تا خود نخستین واردشونده باشد و در نتیجه بهشتى گردد. پیغمبر صلى اللَّه علیه و آله به نیّت آنان پى برد و به باقى مانده اصحابش که نزد وى بودند فرمود: «بزودى جماعتی بر شما وارد مى شوند که از جهت زودتر رسیدن در حال سبقت از یکدیگرند، پس هر کدام از آنان که مرا به خروج «آذار» بشارت دهد اهل بهشت است.» سپس آنان که بیرون رفته بودند بازگشتند و أبوذر نیز همراهشان بود. آنگاه پیغمبر صلى اللَّه علیه و آله به ایشان فرمود: ما اکنون در کدام یک از ماه هاى رومى هستیم؟ أبوذر گفت: یا رسول اللّه ماه آذار به پایان رسیده است. پیغمبر صلى اللَّه علیه و آله فرمود: اى أباذر آن را مى دانستم و لیکن دوست داشتم قوم من بدانند که تو مردى از اهل بهشت هستی و چگونه چنان نباشد، حال آنکه تو پس از من به دلیل محبتت به اهل بیتم، از حرم من دور می شوی و تنها زندگى می کنی و تنها می میری؛ و قومى که عهده دار مراسم کفن و دفنت بشوند به سبب تو سعادتمند می گردند. آنان دوستان من هستند در بهشت جاودانى که به پرهیزگاران نوید داده شده است.»
○ ملاحظه می شود بشارت پایان ماه آذار علامتی است برای معرفی ابوذر! نه مطلق بشارت دادن! در حقیقت پیامبر اکرم(ص) چون متوجه تحرکات عده ای از اصحاب شدند این مطلب را که هرکس مرا به خروج ماه آذار خبر دهد او اهل بهشت است. ادامه 》
حرم
#بشارت_ربیع #مژده_ربیع_الاول #سیاهترین_دهه_ی_تاریخ ✨شروع ماه ربیع الاول تبریک ندارد ... 🔹پاسخ به ش
ادامه》....
به عنوان شرطی برای معرفی حضرت ابوذر یادآور شدند. و با بیان این جمله خواستند به اصحاب بفرمایند که ابوذر علیه السلام از اهل بهشت است.
📣لذا خبر دادن از خروج آذار یا هر ماه دیگری موضوعیت ندارد.
💭مسئله دیگر اینکه در روایت از عبارت «آذار» استفاده شده و مسلم است که ماه آذار همیشه برابر با ماه صفر نمی شود.
●عده ای گمان کرده اند «آذار» همان «صفر» است، در حالی که «آذار» از ماههای رومی است و «صفر» از ماههای قمری.
🕔آذار سومین ماه از ماههای رومی است. ماه های رومی به لحاظ تعداد روزهای سال مانند سالهای شمسی و میلادی 365 روزه است. پس در هر سال، هر ماه رومی با یکی از ماه های قمری مطابق می شود و اینگونه نیست که همیشه آذار با صفر مطابق باشد. در واقع ماه آذار از حدود یک هفته مانده به اول فروردین شروع می شود و تا یک هفته مانده به اردیبهشت ادامه دارد.
▪️پس با توجه به اصل حدیث هدف پیامبر اکرم صلّى الله علیه وآله نشان دادن مقام و منزلت حضرت ابوذر بوده نه اینکه هرکسی با بشارت اتمام ماه آذار - بر فرض اینکه مطابق با ماه صفر هم بوده باشد - اهل بهشت شود.!!
لطفاً جهت روشنگری هرچه بیشتر در این باره و اطلاع رسانی به سایر برادران دینی جهت حفظ حرمت هفته آغازین ماه ربیع الأول،
ایام شروع مصائب و مظلوميت و غربت اهل بیت علیهم السّلام و بنیان نهادن اساس ظلم و ستم بر آل الله عليهم صلوات الله، ایام خوشحالی ابلیس، ایام مظلومیت حضرت زهرا سلام الله علیها و پایه ریزی خلفا برای غصب فدک، ایام آغاز جسارت به بیت فاطمی و خانه وحی و غصب خلافت حقه امیرالمومنین و هتک حرمت علوی صلوات الله علیه و بنیانگذاری شهادت حضرت محسن بن علی عليهما السّلام ووو... (ایام محسنیه)
این متن را منتشر بفرمایید.
《۲》
اللهم العن الجبت و الطاغوت
〰〰〰〰〰〰
حرم
🌷بسْم اللهِ الْرَّحْمنِ الْرَّحیم🌷 ▪️ #فضائل_و_زندگانی_حضرت_فاطمه_زهرا علیها السلام ▪️◼️ #بخش_دو
🌷بسْم اللهِ الْرَّحْمنِ الْرَّحیم🌷
▪️ #فضائل_و_زندگانی_حضرت_فاطمه_زهرا علیها السلام ▪️◼️
#بخش_سوم
#تلاش #عمر و #ابوبكر و #سخنراني ابوبكر ◼️▪️▪️
عمر بن خطاب از جريان مطلع شد، براي ابوبكر پيام فرستاد كه از خانه بيرون شو و نزدم بيا.
ابوبكر در جواب گفت: فعلاً مشغول كاري هستم.
عمر براي بار دوّم براي او پيام فرستاد كه: حادثه اي رخ داده كه لازم است تو حاضر باشي، حتماً بيا.
ابوبكر برخاست و نزد
عمر رفت.
عمر به او گفت: مگر نمي داني كه انصار در سقيفه ي بني ساعده اجتماع كرده اند و ميخواهند زمام امور خلافت را به سعد بن عباده بسپارند، و در ميان آنها نيكوترين افرادي كه سخن گفتند، اين پيشنهاد است كه: «يك رئيس را ما انتخاب كنيم و يك رئيس را شما انتخاب كنيد».
ابوبكر، سخت هراسان گرديد و همراه عمر با شتاب به سقيفه آمدند، ابوعبيده ي جرّاح نيز همراهشان بود، وقتي به سقيفه وارد شدند، جمعيّت بسياري را در آنجا ديدند.
عمر ميگويد، ما به سقيفه رفتيم، خواستم در ميان جمعيت برخيزم و سخنراني كنم، ابوبكر به من گفت: آهسته باش تا من سخنراني كنم و بعد از من هر چه خواستي بگو.
ابوبكر سخنراني كرد.
عمر گفت: هر چه در ذهن من بود كه در سخنراني بگويم، ابوبكر همه ي آنها را گفت سخنراني ابوبكر چنين بود:
حمد و سپاس الهي را بجا آورد و آنگاه گفت:
«خداي بزرگ محمد (ص) را براي پيامبري و رسالت و هدايت مردم برگزيد، و او را شاهد بر امّت خود قرار داد، تا امّتش خداي يكتا را پرستش كنند و از هرگونه شرك دوري نمايند، در حالي كه مردم خدايان گوناگوني براي خود برگزيده بودند و آنها را مي پرستيدند و ميپنداشتند كه آن معبودها، پرستش كنندگان خود را شفاعت ميكنند و به آنها نفع ميرسانند، در صورتي كه آن معبودها از سنگ تراشيده شده و چوب خرّاطي شده بودند، سپس اين آيه را خواند:
وَ يَعْبُدُونَ مِنْ دُونِ اللَّهِ مالا يَضُرُّهُمْ وَ لا يَنْفَعُهُمْ...
: «و غير از خدا، چيزهائي را پرستش ميكنند
كه نه به آنها زياني ميرساند و نه سودي» (يونس- ۱۸).
پس بر عرب گران آمد كه دين پدران خود را ترك نمايند، خداوند مهاجران نخستين از قوم پيامبر (ص) را به اين امتياز، اختصاص داد كه آن حضرت را تصديق كرده و به او ايمان آوردند، و ايثارگرانه به حمايت از او برخاستند و در اين راستا در سخت ترين شرائط و آزار و تكذيب مشركان، صبر و استقامت نمودند، مهاجران نخستين كساني هستند كه در زمين خدا را پرستش كردند و به خدا و رسولش ايمان آوردند، مهاجران از دوستان و خاندان پيامبر (ص) هستند و سزاوارترين مردم براي رهبري بعد از پيامبر (ص) ميباشند، هر كس با آنها در اين موضوع مخالفت كند، او ستمگر است، شما اي گروه انصار، منكر امتياز و برتري آنها در دين، و سبقت بزرگ آنها در اسلام نيستيد، خداوند شما را به عنوان انصار و ياران دين و رسول پذيرفت، و هجرت رسول اكرم (ص) را به سوي شما فرستاد، بيشتر همسران و اصحابش در ميان شما است، و بعد از مهاجران نخستين، هيچكس در نزد ما به مقام شما نمي رسند، فَنَحْنُ الْاُمَراءُ وَ اَنْتُمُ الْوُزَراءُ: «پس زمامداران از ما باشند، و وزيران از ميان شما انتخاب گردند!!» ما در مشورت با شما مضايقه نمي كنيم، و بدون شما در امور، حكم نخواهيم كرد».
~~~~~~~~⚜️🔸💠🔸⚜️~~~~~~~
🍃✨🍃
✨🍃
🍃
#نادیده_بگیریم⚠️
💧این ســـــه چیز را نـــــادیده بگیـــــریم . . .‼️
🚫شـــــنیدم
🚫گفتنـــــد
🚫 میـــگویند.
«مواظـــــب باشیم براســـــاس این چـــــیزها مطلبـــــی رو ارائه ندهیـــــم.
مخصـــــوصا تو فــضای مجــــازی📱 چــــون فردا در روز قـــــیامت باید پاســــخگو باشیــــم».💥
🌹الله متعــــال در قـــرآن مـــــیفرماید:
« چیـــــزی را که بــــدان عــــلم نداری دنبال نکــــن زیـــــرا گـــوش👂 و چشــــم 👀و قلــــب❤️ ،همــــه مورد پرســــش واقع خواهــــند شد
📗سوره اسرا آیه ۳۶
بقول قدیمی ها اگه چیزی رو با چشمت هم دیدی نگو،چه برسه به چیزی که با چشمت ندیده ای👌