هدایت شده از سلامتکده مشکات | ارگانیک
4_6001211395855616041.mp3
6.11M
💠 #مزاج_شناسی_تخصصی (۳۲)
✅مزاج مناطق مختلف
✅ چهار منطقه بیابانی، دریایی، جنگلی، کوهستانی
✅ در هر منطقه چه مصالح ساختمانی و چه زیراندازی باید به کار رود
🔊استاد #نظری_زاده
@meshkatqom
◼️▪️در صحیح ترین کتاب اهل سنت عمری یعنی صحیح بخاری روایاتی وجود دارد که عُمَر لعنت الله علیه از صحابه در باب دیه سقط جنین پرس و جو میکند، که با مراجعه به شروح و سایر کتب متقدم تر اهل سنت (که از اساتید بخاری بودهاند) مشخص میشود که عمر لعنت الله علیه باعث سقط جنین یک زن باردار که بخاری نامی از او نمی آورد شده و مغیره و محمد بن مسلمه ( که نقشی اساسی در هجوم به بیت امیرعوالم امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و شهادت حضرت فاطمةالزهرا سلام الله علیها داشتند ) در ظاهر قصد آرام کردن عمر لعنت الله علیهم اجمعین را داشتند.
کافیست آشنایی اجمالی با اعتقادات بخاری و امثالهم داشته و سانسور روایات در طعن خلفا و اصحاب پیامبر صلوات الله علیه و آله را در آثارشان به وضوح مشاهده نمایید.
به نظر شما آیا این روایات در صحیح ترین کتب اهل سنت و رجوع به سایر کتب آنها قرینه ای بر اسناد صریح شهادت حضرت محسن بن علی علیه السلام به دست این فرد شیطان صفت نمیباشد؟
⚫️ اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج ⚫️
#پاسخ_به_شبهات
🔻محارب چه کسی است؟؟
┄┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄┄
✅ 1) قبل از هر چیز، لازم است در بارۀ معنی «محارب» توضیح کافی بیان شود ؛ از حیث←لغوی «محارب» یعنی کسی که جنگ به راه میاندازد. اما←اصطلاحاً، به کسی اطلاق میشود که در جامعه ایجاد نا امنی میکند. مثلاً کسانی که اقدام به سرقت مسلحانه از بانکها و مغازه ها می کنند یا دزدان دریائی، یا راهزنان سر گردنه ها و یاغیانی از این قبیل، در اصطلاح حقوقی، «محارب» هستند. به طور خلاصه، «محارب» کسی است که عده ای مجرم را دور خود جمع می کند؛ و اقدام به قتل و غارت اموال مردم می نماید؛ معادل Bandit یا Mobster.
بنا بر این به مخالفان سیاسی و یا حتی، یاغیان و افراد سرکشی که با دولت مرکزی میجنگند، «محارب» اطلاق نمیشود. چنان که حضرت امیر علیهالسلام نه سپاه #عایشه و طلحه و زبیر، نه سپاه #معاویه و نه #خوارج لعنة الله علیهم اجمعین، را پس از شکست در جنگ، دستگیر و محاکمه نکردند. این مطلب بسیار معروف و مورد اجماع مورخین است.
🔖 میدانیم که در همۀ دنیا نسبت به افراد راهزن و سارق مسلح احکام سنگین قضائی اعمال می شود. هر چند ما (=نویسندگان این پاسخ) از قوانین جزائی امروز کشورهای غربی اطلاعی نداریم؛ اما اطلاع داریم که در سال های گذشته دزدان دریائی و راهزنان بانک ها و محموله های پستی را اعدام میکردند. حالا هم سعی میکنند در همان صحنۀ جنایت و در حین ارتکاب جرم، کلک مجرمان را بکنند.
✅ 2) آیه ای در قرآن کریم هست که تکلیف حاکم با این افراد را روشن کرده است.
حرم
#پاسخ_به_شبهات 🔻محارب چه کسی است؟؟ ┄┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄┄ ✅ 1) قبل از هر چیز، لازم است در بارۀ معنی «محا
«إِنَّما جَزاءُ الَّذينَ يُحارِبُونَ اللَّهَ وَ رَسُولَهُ وَ يَسْعَوْنَ فِي الْأَرْضِ فَساداً أَنْ يُقَتَّلُوا أَوْ يُصَلَّبُوا أَوْ تُقَطَّعَ أَيْديهِمْ وَ أَرْجُلُهُمْ مِنْ خِلافٍ أَوْ يُنْفَوْا مِنَ الْأَرْضِ ذلِكَ لَهُمْ خِزْيٌ فِي الدُّنْيا وَ لَهُمْ فِي الْآخِرَةِ عَذابٌ عَظيمٌ (المائدة/33)
✅ 3) باید توجه داشت که بر طبق عقائد شیعه، فقط پیامبر اکرم صلیالله علیه و آله و جانشینان به حق ایشان یعنی ائمۀ معصومین علیهمالسلام حق قضاوت و اجرای احکام حدود را دارند.(*) همچنین، در زمان حضور معصوم علیهالسلام، قضاتی که حکم قضاوت از طرف معصوم ع دارند، حق داوری و اجرای احکام شرع را دارند. در غیر این صورت، قضاوت و اجرای حدود «نامشروع» می باشد؛ و این مطلب مورد اجماع علمای شیعه است. نه تنها حد محارب، که احکام قطع دست سارق، «رجم» یا سنگسار زانی و از این قبیل، نیز نباید اقامه شود. فلسفۀ آن هم شاید این باشد که عدل و قسط در جوامع حاکم نیست؛ پس ممکن است کسی از سر استیصال دست به دزدی بزند؛ یا فردی در اثر سختی امر ازدواج، مرتکب بی عفتی شود.
✅ 4) در روایتی از امام صادق علیهالسلام به نقل از کتاب دعائم الاسلام ج۲ ص۴۷۷ که علمای بزرگ نیز به این روایت استناد کردهاند ، چنین آمده است:
🔸«قَالَ جَعْفَرُ بْنُ مُحَمَّدٍ ع وَ أَمْرُ الْمُحَارِبِ وَ هُوَ الَّذِي يَقْطَعُ الطَّرِيقَ وَ يَسْلُبُ النَّاسَ وَ يُغِيرُ عَلَى أَمْوَالِهِمْ وَ مَنْ كَانَ فِي مِثْلِ هَذِهِ الْحَالِ فَالْأَمْرُ فِيهِ إِلَى الْإِمَامِ فَإِنْ شَاءَ قَتَلَ وَ إِنْ شَاءَ صَلَبَ وَ إِنْ شَاءَ قَطَعَ وَ إِنْ شَاءَ نَفَى وَ يُعَاقِبُهُ الْإِمَامُ عَلَى قَدْرِ مَا يَرَى مِنْ جُرْمِهِ.»
«محارب کسی است که راهزنی میکند؛ و اموال مردم را به زور میگیرد؛ و در ملک آنان تاخت و تاز میکند. کسی که چنین رفتاری دارد اختیار تصمیم گیری در بارۀ وی به دست امام ع است. اگر صلاح بداند او را به دار میکشد؛ اگر صلاح بداند دست وی را قطع میکند؛ اگر صلاح بداند او را تبعید میکند. امام ع مطابق جرمی که از جانب او تشخیص میدهد وی را عقوبت مینماید.»
-----------------------
(*) یکی دیگر از مخالفان اجرای حدود در زمان غیبت، فقیه بزرگ شیعه،علامه حلی است
ایشان میگوید:
جز امام (علیه السّلام) یا کسی که از سوی او برای این سِمَت منصوب شده است، مجاز نیست که اقامه حدود نماید. و هیچکس جز آنها نمیتواند آن را در هر حال برقرار کند.
📚منتهى المطلب في تحقيق المذهب، العلامة الحلي، ج 15، ص 244 (ر.ک: تصویر الحاقی)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکی از لذتهای تکرار نشدنی
دوران کودکی مون😅😋
یه دیالوگی داره سریال "After Life" که میگه:
«روزی فرا میرسه که شما در حال خوردن آخرین وعده غذایتان هستید،
برای آخرین بار گُلهایتان را بو میکشید، عزیزی را بغل خواهید کرد و خبر ندارید که آخرین بار هست.
به همین دلیل باید هرچیزی را با ذوق و شوق انجام بدید.
قدر سالهای باقی مانده عمرت را بدان
چون تکرار نمیشن...»
هرگز فکر نکنید با داشتن پول زیاد شما ثروتمند خواهید بود.
در دنیای امروزی ثروت فراتر از پول است.
ناپلئون هیل در کتاب کلید طلایی 15 نوع ثروت را معرفی میکند که داشتن آنها ما را ثروتمند میکند:
1- نگرش مثبت
2- رابطهی درست
3- ادب
4- یادگیری مادام العمر
5- انضباط شخصی
6- تندرستی واقعی
7- آرامش خاطر
8- خلاقیت
9- عشق ورزیدن به کار
10- داشتن برنامه و هدف
11- داشتن قلب و زبان شاکر
12- درک دیگران
13- استفاده موثر از زمان
14- بخشندگی
15- اعتماد به نفس
▫️◽️#درس_های_کافی
قسمت 🔖 هشتاد چهارم✔️
🔻تفویض امر خلق به حضرت پیغمبر خدا محمد مصطفی صلی الله علیه و آله
♦♦➖➖➖➖♦♦
عِدَّةٌ مِنْ أَصْحَابِنَا عَنْ أَحْمَدَ بْنِ مُحَمَّدٍ عَنِ الْحَجَّالِ عَنْ ثَعْلَبَةَ عَنْ زُرَارَةَ قَالَ سَمِعْتُ أَبَا جَعْفَرٍ وَ أَبَا عَبْدِ اللَّهِ علیهما السلام يَقُولَانِ إِنَّ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ فَوَّضَ إِلَى نَبِيِّهِ صلی الله علیه و اله و سلم أَمْرَ خَلْقِهِ لِيَنْظُرَ كَيْفَ طَاعَتُهُمْ ثُمَّ تَلَا هَذِهِ الْآيَةَ- ما آتاكُمُ الرَّسُولُ فَخُذُوهُ وَ ما نَهاكُمْ عَنْهُ فَانْتَهُوا.
•———••———••———••———••———•
جناب زرارة رحمت الله علیه گويد: من از حضرت امام محمد الباقر علیه السلام و حضرت امام جعفر الصادق عليه السلام شنيدم كه مي فرمودند: خداى عز و جل امر خلقش را به حضرت پيغمبرش صلی الله علیه واله واگذار فرمود، تا ببيند چگونه اطاعت ميكنند سپس اين آيه را تلاوت فرمود: «آنچه را رسول براى شما آورده بگيريد و از آنچه منعتان كرده باز ايستيد».
📚الكافي (ط - الإسلامية)، ج۱، ص: ۲۶۶