فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهبر انقلاب:
🔹بنده از بچگی به آقای گلپایگانی ارادت داشتم.قبل از اینکه به قم بیایم، ایشان را یک بار در مشهد دیده بودم و از ایشان خوشم آمده بود... من اصلاً به درس ایشان نرفتم و هیچ ارتباطی هم وجود نداشت؛ ولی به ایشان علاقهمند شده بودم.
🔸حتّی مواضع سیاسیمان در دوران انقلاب خیلی متفاوت بود؛ اما درعینحال به ایشان به عنوان یک ملای خوب و متدین واقعاً علاقه داشتم.
☄ انصافاً هم صاحب عزم و اراده بود. در مواقعی ایشان حرفهایی میزدند که هیچکس در قم جرأت نمیکرد حرفی بزند. در قضیهی تغییر تاریخ، هیچکس غیر از آقای گلپایگانی در قم حرف نزد.
⚡️ آقای محمدی گلپایگانی به قم رفتند تا سلام و اظهار اخلاص ما را به ایشان برسانند. ایشان گفته بودند فلانی بداند من او را تأیید و حمایت خواهم کرد. اگر یک وقت چیزی به نظرم برسد، علنی نمیگویم، به خود ایشان میگویم؛ اگر گوش کرد، فبها؛ اگر گوش نکرد، دیگر نمیگویم.
#کلام_رهبر
💠 گریه های #امام_زمان برای حفظ حوزه علمیه قم
☑️حجت الاسلام والمسلمین سید جواد گلپایگانی فرزند ارشد مرحوم آیت الله العظمی گلپایگانی(ره) :
🔸خاطرم هست مرحوم پدرم؛ آیت الله #سیدمحمدرضا_گلپایگانی خاطره ای از اوضاع آن روز حوزه نقل کرده و گفتند:
🔶وضع مالی حوزه نگران کننده بود تا جایی که مرحوم آیت الله العظمی حائری به برخی آقایون گفته بودند؛ اگر این طور پیش برود و از نظر مالی در تنگنا باشیم، اداره حوزه مشکل است و معلوم نیست بتوانیم حوزه را اینجا اقامه کنیم.
🌀با شنیدن این اظهارات نگران شدم، در یکی از روزهای ماه رمضان توسل یافتم و بعد از توسل، چون روزه بودم و هوا گرم بود، کمی استرحت کردم، در عالم خواب دیدم، نگرانی ما درباره اوضاع مالی حوزه را بیان کردند و فرموند؛ به حائری بگویید، از گریه های امام زمان(عج) وجوهات به قم متوجه شد و شما نگران نباشید.
🔹بیدار شدم، این خواب را برای استاد نقل کردم و ایشان گفتند: ان شاء الله که از رویاهای صادقه باشد، بعد از چند روز وقتی به محضر حاج شیخ رسیدم، ایشان به من گفتند، خواب شما بعد از چند روز تعبیر شد و وجوه به ما رسید و دست ما باز شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌱ماجرای مخالفت آیت الله گلپایگانی با ساخت حرم #بقیع
#سیدمحمدرضا_گلپایگانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀تواضع آیت الله #سیدمحمدرضا_گلپایگانی در مقابل قاری جوان مصری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹به چه کسی رای بدهیم؟!
🎙آیت الله العظمی #سیدمحمدرضا_گلپایگانی
#انتخابات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥حضور #امام (عج) زمان در تشییع جنازه آیت الله #سیدمحمدرضا_گلپایگانی
🎙در بیان استادموسوی مطلق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نکاتی شنیدنی از زندگی آیت الله #سیدمحمدرضا_گلپایگانی
🎙استاد عابدینی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻گروه های معارض:ای قدس ما می آیم.
یک چنین سوژه هایی هم وجود دارد
📌لاپید ادعای نتانیاهو درباره سقوط دولت اسد را بی اساس خواند
یائیر لاپید رهبر اپوزیسیون رژیمصهیونسیتی: اظهارات نتانیاهو مبنی بر اینکه نظام اسد در نتیجه اقدامات اسرائیل علیه ایران و حزب الله سقوط کرده، هیچ ارتباطی با واقعیت ندارد.
سوریه در آینده نزدیک یک منبع تهدید اصلی علیه اسراییل خواهد بود نه مانند دوران بشار اسد فقط یک راه ترانزیتی سلاح.
نتانیاهو با همین توهمات 7 اکتبر را برای کشور به ارمغان آورد و اکنون ما را گرفتار کرده است.
هدایت شده از بینش راهبردی
همینقدر به دوستان عرض کنم که دیگر نمی شد سوریه را یک راه ترانزیتی در نظر گرفت و فقط سلاح به لبنان رساند چون حزب الله نمی توانست از موشک ها استفاده کند زیرا به علت تفوق تکنولوژیکی، زاغه مهماتی بلافاصله شناسایی و منهدم می شد.
نتیجه اینکه باید تاکتیک را تغییر میدادیم و باید سوریه را تبدیل به فرا ترانزیت میکردیم.
بعدها بیشتر عرض خواهم کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرا مردم سوریه از رفتن بشار اسد خیلی خوشحال شدند؟
حسن شمشادی، دبیرکل سابق اتاق مشترک بازرگانی ایران و سوریه:
برای یک باک بنزین در سوریه باید ۲۴ ساعت در صف میایستادید.
برای خرید یک بسته نان در سوریه باید ساعتها صف بایستید.
در ۲۴ ساعت فقط سه ساعت برق در سوریه بود.
حقوق کارمندان و نیروهای نظامی سوریه ماهانه ۲۵ دلار بود.
در ادلب برق ترکیه ۲۴ ساعت وصل بود، قیمت کالاها با حمایت دولت ترکیه پایین بود و ۵۰۰ دلار درآمد داشتند.
مردم سوریه احساس میکنند که وقتی زیر بلیط ادلب و ترکیه بروند وضعشان خوب میشود.
🔴کرملین: اعطای پناهندگی به «بشار اسد» تصمیم پوتین بود
🔹 دفتر ریاستجمهوری روسیه اعلام کرد که اعطای پناهندگی به «بشار اسد» رئیسجمهور سابق سوریه، تصمیم شخص «ولادیمیر پوتین» رئیسجمهور روسیه بود.
🔹بخش هایی از بیانیه کرملین: «هم اکنون هیچ برنامهای برای دیدار با بشار اسد در برنامه رسمی رئیسجمهور پوتین وجود ندارد. «درباره اوضاع سوریه، مسکو با آنکارا و دیگر بازیگران منطقه دائم در تماس است.
🔹«روسیه قصد دارد پس از تثبیت وضعیت در سوریه درباره حضور پایگاههای روسیه در خاک سوریه با مقامات جدید گفتگو کند.»
🔴 کشف جسد سرلشکر علی محمود در دمشق
💢 جسد سرلشکر علی محمود، معاون عملیات لشکر ۴ زرهی ارتش عربی سوریه و مسئول سلاحهای شیمیایی، پس از تیرباران شدن در دفتر کارش در ریف دمشق یافت شد.
🔴 بانکی پور: جریمهها در قانون حجاب با مشورت با قوه قضاییه تعیین شد
💢 بانکی پور، از طراحان و حامیان قانون عفاف و حجاب در پاسخ به انتقادات از جریمه های سنگین در این قانون، می گوید: مبلغ جریمه ها بر اساس قانون مجازات اسلامی تصویب شده بود؛ البته با نظر ریاست مجلس مبالغ برای استمزاج به قوه قضائیه ارسال شد تا در اجرا مشکلات به حداقل برسد؛ نظرات از سوی تیم قوه قضائیه هم جمع آوری شد و مبالغ نهایی جریمه ها با هماهنگی دو قوه تعیین شد.
📌 مبلغ جریمه های قانون عفاف و حجاب با نظر رئیس مجلس و استمزاج از قوه قضاییه تعیین شد. مسافری که کشف حجاب کرده بخاطر گزارش راننده اسنپ جریمه نمی شود. دستگاه اجرایی ۶ ماه دیگر می تواند برای رفع ایرادهای قانون عفاف و حجاب از مجلس درخواست کند.
📌 بزرگان حوزه نگفته اند به هیچ وجه برخورد سلبی در موضوع حجاب وجود نداشته باشد.
🔴 روزنامه اصولگرا: بیانصافی است که خدمات اسد پدر و اسد پسر را به کشور و مردم ایران نادیده بگیریم
💢 جوان نوشت:
📌 ما برای اسد و برای سوریه آنجا نبودیم؛ ما برای آرمانهایی بسیار والا در آنجا حضور داشتیم و به همه اهدافمان در مدت حضور رسیدیم. ما با حزبالله و سوریه و فلسطین همپیمانی وثیقی داشتیم که مانع از آن شد که ارتش رژیم صهیونیستی به کیان امت اسلامی صدمه بزند و اگر وارد اراضی اسلامی شده از آنجا با خواری و خفت خارج شد.
📌 در هر صورت، بشار اسد یک دوست و یک همراه و یک همسوی سیاسی در چندین دهه بوده و خدمات فراوانی کرده که از هیچ رئیس حکومت دیگری دریافت نشده و اگر هیچ کدام از اینها هم نبود، به عنوان یک انسان آزاده از اینکه کسی، چون او یک ربع قرن در برابر امریکا و اسرائیل مقاومت کرد و راه کمکرسانی و تقویت مقاومت را گشوده نگه داشت، به شدت قابل احترام است.
📌 حتی اگر به دلایلی کم آورده باشد و تن به فریب وعدههای دشمنان دیروز داده باشد و هشدارهای دلسوزانه پنجماه پیش رهبر انقلاب اسلامی و سیدحسن نصرالله را برای بقای خودش به گوش نگرفته باشد یا هر چیز دیگری؛ و این روزهای بسیار تلخ را رقم زده باشد.
🔴 روانبخش: وزرای اقتصاد و راه میگویند در دولت رئیسی کلاً ۲۰ هزار مسکن ساخته شد؛ آیا میخواهند کار نکرده خودشان را جبران کنند؟
💢 نماینده مردم قم در صحن علنی مجلس:
📌 ظاهرا وزیر اقتصاد در تریبون مجلس مطرح کرد و خانم وزیر راه و شهرسازی در تلویزیون گفته که در دولت آقای رئیسی کلاً ۲۰ هزار مسکن ساخته شده و آماری که قبلاً داده شده آمار کذب و دروغ است.
📌 آقای قالیباف! باید از حق دولت آقای رئیسی دفاع بشود.
📌 آماری که ما از استان یزد و استان قم داریم تاکنون ۳۰ هزار مسکن تحویل شده یا آماده تحویل است؛ فقط دو تا استان.
📌 این آماری که خانم وزیر میدهد و در جهت تضعیف دولت شهید رئیسی ارائه میشود آیا در جهت این است که کار نکرده خودشان را میخواهند جبران بکنند؟ خواهشمند است که از حق شهید رئیسی دفاع کنید.
✳️ انقلاب سوریه و سراب گروه های فلسطینی
🔹 امروز گروه های فلسطینی از جمله حماس و جهاد، با لحن هایی متفاوت انقلاب سوریه را تبریک گفتند. حماس با شور و شعف، و جهاد اسلامی با تردید و تشکیک.
هر دو اما از جهادی های سوری خواستند که به مسئله قدس وفادار باشند و به حمایت از ملت فلسطین بپردازند.
آنچه مبرهن است این است که آنچه در امروز سوریه می گذرد، توافق قدرت های منطقه و جهان، در وهله اول برای امنیت اسرائیل است و بعد پیگیری منافع خود و اگر انقلاب سوریه ذره ای امنیت اسرائیل را تهدید می کرد، هرگز این قدرت ها از جمله خود اسرائیل(به اعتراف نتانیاهو) برای تحققش تلاش نمی کردند.
🔹امروز ارتش اسرائیل در بلندی های جولان پیشروی کرد و به تدریج زمین بیشتری را نیز اشغال خواهد نمود تا به وسعت سرزمینی اش بیفزایید.
از سوی دیگر در دو روز گذشته بسیاری از سايت هاي موشکی، پدافندی، هوایی، انبارهای تسلیحات و... را به شدت تمام بمباران نمود(فقط امروز 150 حمله ثبت شده) و سرمایه چند ده ساله زیر ساخت دفاعی سوریه را خاکستر ساخت تا سوریه تبدیل به کشوری به معنی حقیقی بی دفاع شود.
🔹دو اقدامی که غرب، با محوریت ترکیه، سالیان پیش، با لیبی هم انجام دادند. براندازی دیکتاتوری قذافی، نابودی توان دفاعی(به عنوان پیش زمینه) و سپس تجزیه.
🔹اینکه سوریه وارد قسمت سوم شود یا خیر را فعلا کاری نداریم، اما گروه های فلسطینی چگونه از معارضین سوری توقع حمایت از قدس را دارند در حالی که این گروه های رنگارنگ، در برابر اشغال و تجاوز سرزمینی به خاک سوریه، آنقدر استقلال ندارد که حتی به صورت لفظی آن را محکوم نماید؟
چطور می شود از امثال جولانی توقع حمایت از مردم فلسطین را داشت در حالی که در بیش از یک سال جنایت و نسل کشی در غزه، حتی یکبار هم اسرائیل را محکوم نکردند؟
🔹 البته درک باید کرد که گروه های فلسطینی نمی توانند نسبت به آنچه در سوریه رخ داده بی تفاوت باشند، اما بنظر امید آنها به یاری موثر اهالی سوریه، سرابی بیش نباشد.
آن هم در شرایطی که سوریه در ابهام برانگیزترین برهه تاریخ معاصر خود قرار دارد و بر لبه سیاه چاله جنگ داخلی و تجزیه تنفس می کند و بعید نیست سال دیگر همین ایام، به یاد دیکتاتور بشار، آه بکشند.
#سلمان_کدیور
....
....
Falaakhon
جوادی یگانه، استاد اصلاح طلب دانشگاه تهران:
برای آنها که دل به فردای براندازی بستهاند!
❗️امروز دقیقا «فردای براندازی» در سوریه است و همین امروز، اسراییل ۱۵۰ بار به سوریهی بیدفاع حمله کرده و بخشهای دیگری از خاکش را اشغال کرده و دهها جنگنده نیروی هوایی سوریه را منهدم کرده است.
✅مساله اسراییل، ویرانی ایران است نه سرنگونی جمهوری اسلامی. آنها همه منطقه را ضعیف و پرآشوب و سرگرم به خود میخواهند.
@Thirdintifada
دست نگه دارید!
✍احمد زیدآبادی
این دوستانی که سقوط اسد را جشن گرفتهاند و "آزادی" سوریه را تبریک میگویند، عقل سلیم حکم میکند که کمی صبر کنند!
هنوز مشخص نیست که ماهیت فاتحان دمشق چیست؟ دقیقاً از چه مراکزی حمایت و هدایت میشوند؟ و از چه راههایی میخواهند اختلافات بین خود را حل کنند؟
به نظر نمی رسد جامعۀ استبدادزده و متفرق سوریه در حال حاضر مهیای "دمکراسی" باشد.
بیانیههای ابتدایی فاتحان را نباید جدی گرفت! بعد از هر جابجایی سیاسی، از این نوع بیانیهها بسیار داده میشود اما بعد از چندی سر از بازتولید استبدادی تازه و کشتار در میآورد.
ماجرای سوریه اتفاقی است که حکومت باید از آن درس بگیرد نه اینکه سبب پایکوبی و شادی به بهانۀ دمکراسیخواهی شود!
#احمد_زیدآبادی
ahmadzeidabad
♦️زنان اصلیترین قربانیان لیبرالیسم
🔸تظلمخواهی گسترده زنان فرانسوی در شهر تولوز در اعتراض به خشونتهای جنسی و آزار زنان در فرانسه!
🔻بر اساس آمار منتشر شده از سوی برخی از انجمنهای حامی زنان در فرانسه در سال ۲۰۲۳ بیش از ۲۷۰۰۰۰ زن قربانی خشونت توسط شریک زندگی خود شدهاند.
نکته: فرانسه مهد لیبرالیسم است! بدون تردید، مهمترین ارمغان لیبرالیسم برای زنان غربی، تبدیل کردن آنها کالایی جنسی برای بهرهبرداری مردان بوده است
.
#زن
#غرب
Ahmadhoseinsharifi
🌹
◻️عاملان خوب و سازمانهای خوب
🖊احمدحسین شریفی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
معتقدم برای تعالی یک سازمان هم باید «ساختار»های آن متعالی باشند و هم «افراد و نیروی انسانی» آن همواره در اندیشه تعالی. اما هیچکدام به تنهایی کفایت نمیکند.
در عین حال، شخصاً نقش نیروی انسانی و عاملان و کارگزاران سازمان را بیشتر از نقش ساختارها میدانم.
نیروی انسانی ناکارآمد، مساوی است با سازمان ناکارآمد و نیروی انسانی متعهد و متخلق، حتی ساختارهای فشل و دستوپاگیر را نیز در خدمت «توسعه اخلاق» و «حفظ کرامت» و «تکثیر و تسریع خدمت» به کار میگیرد.
بر این اساس، از مهمترین وظایف مدیران در هر بخشی، آن است که در کنار جذب نیروی انسانی متعهد و کاردان و کارآمد، نیروهای انسانی موجود را نیز به روزرسانی کنند.
#مدیریت
#ساختار
Ahmadhoseinsharifi
🌹
◻️فلسفه، جامعنگری و تصمیمگیری
🖊احمدحسین شریفی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
فیلسوفان به دلیل نگاهی کلان و کلی که به هستی دارند، بهتر از دیگران میدانند که بسیاری از مسائل و موضوعات اجتماعی، چندوجهی و چند بعدیاند. هر مسألهای جنبهها و جهات عدیدهای دارد. به همین دلیل، هر مسألهای میتواند راهحلهای عدیدهای هم داشته باشد.
مدیرانی که فاقد چنین نوع نگاهی باشند، ممکن است به نخستین راهحل و پاسخی که به ذهنشان میرسد، قانع شوند و بدون بررسی همه جوانب مسأله، به «تصمیم» برسند؛ تصمیمی که لزوماً ممکن است بهترین تصمیم نباشد و اهداف مورد نظر را تأمین نکند!
البته همین نوع نگاه اگر دقت نشود، «میتواند» آسیبهایی را هم به دنبال داشته باشد؛ فی المثل
«ممکن است» موجب رکود و رخوت و توقف در مسائل اجتماعی شود! زیرا ارائه راهحلهای مختلف و متنوعی که هر کدام در جای خود میتواند درست باشد، موجب سردرگمی و ترس از تصمیمگیری شود. به تعبیر امیرمؤمنان علیه السلام «إِذَا ازْدَحَمَ الْجَوَابُ خَفِيَ الصَّوَاب» (نهج البلاغه، حکمت ۲۴۳)
به علاوه در میان راهحلهای پرشماری که برای هر مسألهای وجود دارد، اگر کسی مبتلا به وسواس فلسفی «پیدا کردنِ بهترین راهحل» شود، احتمالاً راهحلها و پاسخهای او از مصداق «نوشدارو بعد از مرگ سهراب» خواهد بود. زیرا در مسائل اجتماعی و مدیریتی عنصر «زمان» و «سرعت» بسیار مهم است. جامعه و سازمان، معطل پیدا کردن بهترین راهحل نمیماند.
#فلسفه
#جامعنگری
#مدیریت
Ahmadhoseinsharifi
🌹